czan-dra 13.10.08, 19:45 Tusk może i straci, ale co ma stracić Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.pussy Re: Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa 13.10.08, 19:56 Mala roznica taka, ze Tusk nie musi nic robic, liste wyslano do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Yebiecie Prezydenta jak burą sukę to się zapał!A 13.10.08, 20:27 mozna inaczej. Bardziej pedagogicznie. Po dobremu. Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: Zaparł, nie zapał. Od zaparcia. 13.10.08, 20:30 to cos nowego, z tego co pamietam zazwyczaj mial sraczke Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tusk już dawno stracił twarz... teraz miota się 13.10.08, 20:45 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kaczor już dawno stracił twarz... a teraz miota 13.10.08, 20:51 się jak szczur w pojemniku na śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------ludy malarz kominow nie ma co tracic-------- 13.10.08, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes eee... ty znowu to samo? Brąchasz człowieku jak 13.10.08, 21:24 twój mlaskacz... to już nudne Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Czy naprawdę chodzi tylko o twarz? 13.10.08, 20:32 Realnie podchodząc do rzeczy, to prezydent nie ma żadnego interesu, by w szczycie uczestniczyć. Powstaje zatem kwestia: w czym są umoczeni Kaczyńscy, że tak im zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Czy naprawdę chodzi tylko o twarz? 13.10.08, 20:37 maruda.r napisał: > > Realnie podchodząc do rzeczy, to prezydent nie ma żadnego interesu, by w > szczycie uczestniczyć. Powstaje zatem kwestia: w czym są umoczeni Kaczyńscy, że > tak im zależy? > Pamietam, tez mialem takie przeboje na podworku albo na trzepaku... dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Jestem przeciwny wyjazdowi prezydenta 13.10.08, 19:57 Jarosław Kaczyński chce przez braciszka Lecha być premierem-bis. Na to zgody być nie może i nie powinno. Obaj bracia już wystarczająco dużo szkód wyrządzili Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Pojedynek 13.10.08, 19:58 Propnuję pojedynek. Jednen zostanie zastrzelony i zostanie ten co lepiej strzela. On pojedzie do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: Pojedynek 13.10.08, 20:02 dobrze, ale wczesniej chcialbym zobaczyc jak sie piora po pyskach Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 No to zrobia dwa szczyty :) 13.10.08, 20:42 Jeden dla prezydentow ,drugi dla premierow . Unia znana jest z rozwiazywania konfliktow. Obliczyli dozwolona krzywizne ogorka i banana, z marchewki zrobili owoc ,to taki polski problem bedzie dla nich rozgrzewka przed debatami :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Prezydentowi może udać się tylko ten szczyt w nocy 13.10.08, 20:49 a i to takie pewne nie jest, bo kondycji mu brak. Widać to na pierwszy rzut oka. Popija winko, sportów nie uprawia i się na nich nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A nie widać? Kaczyńskiego poważnie nie sposób 13.10.08, 20:55 traktować, bo komik z niego przedni. Te mlaskania są przednie. Odpowiedz Link Zgłoś
miastus prezydent tak czy siak twarz straci... 13.10.08, 19:57 ...jeszcze nie bylo tak zeby nie stracil Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Trybunał stanu dla Wałęsy 13.10.08, 20:07 Politycy PiS spierają się, jakie zarzuty postawić Lechowi Wałęsie za nazwanie prezydenta Kaczyńskiego durniem. - Nie wiedzą, czy to była obraza głowy państwa, czy też zdrada tajemnicy państwowej Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l sąd uznał że DUREŃ to DUREŃ 13.10.08, 20:17 więc wchodzi w rachubę zdrada stanu Coś jak Palivec który omal czapy nie dostał za portret Franciszka Józefa na którego muchy srały Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Trybunał stanu dla Wałęsy 13.10.08, 21:32 Nie rozumiem Prezydenta. Jak można pchać się na międzynarodowe spotkania, jeśli nie duka się w żadnym obcym języku. Tam ludzie z sobą rozmawiają i zwykle w językach innych, niz polski. Pewnie, że przemawia się z tłumaczem, ale wiele można ustalić w rozmowach nieformalnych. Nie rozumiem po co Prezydentowi wstyd, że stoi, usmiecha się i nie rozumie co inni mówią. To jest kompromitacja Polaków i przy okazji kompromitacja polskiej nauki, bo jeszcze ma tytuł naukowy. A w tym kontekście to Kwaśniewskiego prawie megister było lepsze od tego profesora uczelnienego. Jak to się stało? Dlaczego żaden z dziennikarzy śledczych nie zajmie się dyplomem Pana Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Trybunał stanu dla Wałęsy 13.10.08, 21:37 trasat napisał: > Nie rozumiem Prezydenta. Jak można pchać się na międzynarodowe > spotkania, jeśli nie duka się w żadnym obcym języku. Tam ludzie z > sobą rozmawiają i zwykle w językach innych, niz polski. Pewnie, że > przemawia się z tłumaczem, ale wiele można ustalić w rozmowach > nieformalnych. Nie rozumiem po co Prezydentowi wstyd, że stoi, > usmiecha się i nie rozumie co inni mówią. To jest kompromitacja > Polaków i przy okazji kompromitacja polskiej nauki, bo jeszcze ma > tytuł naukowy. A w tym kontekście to Kwaśniewskiego prawie megister > było lepsze od tego profesora uczelnienego. Jak to się stało? > Dlaczego żaden z dziennikarzy śledczych nie zajmie się dyplomem Pana > Prezydenta? Widzisz jemu sie wydaje ze kaczy jezyk jest jezykiem miedzynarodowym....tak daleko on jeszcze drogi kolego nie pomyslal. Lepek za maly........ Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Już stracił. Z każdym dniem jest bardziej śmi 13.10.08, 20:07 ....gdzie jest ten mały pistolecik? Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk jeden niech jedzie na hel szczytowac z kotem 13.10.08, 20:03 a drugi do brukseli zajac sie istotnymi sprawami. proste. jak mowi staropolskie przyslowie 'i kot zaspokojony i owca cala'. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: jeden niech jedzie na hel szczytowac z kotem 13.10.08, 21:09 cezaryk napisał: > a drugi do brukseli zajac sie istotnymi sprawami. proste. > jak mowi staropolskie przyslowie 'i kot zaspokojony i owca cala'. A ty idz za stodołę szczytować swoim konikiem miedzynogami Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: jeden niech jedzie na hel szczytowac z kotem 13.10.08, 21:11 cezaryk napisał: > a drugi do brukseli zajac sie istotnymi sprawami. proste. > jak mowi staropolskie przyslowie 'i kot zaspokojony i owca cala'. i jeszcze jedna sprawa siedzisz w pracy za co innego ci szef płaci a ty robisz to czego nie powinieneś. Tak samo premier nic nie robi i nabija kieszenie kasą kosztem podatników. Czas najwyższy rozpieprzyć ten rząd nierobów i glupoli Odpowiedz Link Zgłoś
k.res paniE prezydenciE: fraszka dla Karczyńskiego 13.10.08, 20:08 krótkie nóżki - dupa wnet a na czubku pusta główka: to KAPUSTA (nie kartofel) Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: paniE prezydenciE: fraszka dla Karczyńskiego 13.10.08, 20:11 nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Ten spor mozna roztrzygnac 13.10.08, 20:08 poprzez pojedynek. Honorowo i po staropolsku. moze na pistolety albo szablami. Pierwszy ktory popusci krwi przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 [...] 13.10.08, 20:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l który zaśpiewa poprawnie Hymn ten poleci 13.10.08, 20:14 może być też konkurs czytania Pana Tadeusza. Obaj mają feler wymowy więc szanse wyrównane ;))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Ten spor mozna roztrzygnac 13.10.08, 21:07 minipolak napisał: > poprzez pojedynek. > Honorowo i po staropolsku. > moze na pistolety albo szablami. > Pierwszy ktory popusci krwi przegrywa. --------------------------- a co bedzie jak prezydent pojedynek z Tuskiem wygra i Jarosław wróci do władzy? Chcecie tego? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Taki konus bez kondycji? Z kiepskim pomyślunkiem? 13.10.08, 21:10 Tusk jest pewniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Zmienic antypolska konstytucje!!!!!!! 13.10.08, 20:11 napisana przez agentow i wrogow Polski konstytucje nalezy zmienic tak by panstwo moglo sprawnie funkcjonowac i by podobne niejaznosci rozwiazac az na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes [...] 13.10.08, 20:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Konstytucję napisali polscy posłowie dla polaków 13.10.08, 20:33 Każdy, kto twierdzi inaczej jest po prostu niezbyt mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa 13.10.08, 20:17 Plusem tej sytuacji może być to, że wreszcie Tusk będzie musiał na chwilę odłożyć swoją uprzejmość na bok, trzepnąć rozwrzeszczanego bobasa w ucho i pokazać mu jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek też nie 13.10.08, 21:06 Nie można stracić czegoś, czego się nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa, .. 13.10.08, 20:23 Noooooo dobra,ale czy prezydentowa tez leci????? Bedzie sie nudzil robaczek jak nikt z nim nie bedzie chcial rozmawiac. OK...po powrocie Tusk powaznie powinien sie zastanowic czy te kaczki oplaca sie jeszcze chodowac. Ja juz tego "prezydenta"mam dosc i chyba wiekszosc Polakow. Brat mu prace zalatwi w pisie,beda sobie kwakac....palac po drobiu posprzatac ,dac sie wprowadzi komus normalnemu.W tej chwili nie wazne komu,byle tylko palac wysprzatany zostal.... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz pewnie... można mediować... Tylko wtedy 13.10.08, 20:28 pojawia się jedno ale za to zasadnicze pytanie; na czym zna się Donek Castro? Bo przecież o malowaniu kominów to w tej Brukseli gadać nie będą więc o czym z takim Donkiem da się jeszcze pogadać? Jak trzymać krótko własną babę? W tym akurat podobno jest niezły ale nie sądzę by jego kunszt w tej materii (jak lać by śladów zbyt dużo nie było..) kogoś na tej Radzie jakoś szczególnie zainteresował... Reasumując; mógłby tam ostatecznie robić za doormanna dla Prezydenta i tu rzeczywioście; jest pole do mediacji... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: pewnie... można mediować... Tylko wtedy 13.10.08, 20:33 Nie sądzę żeby Leninowskie prawo pracy mogło zrobić furorę na tej Radzie, może o mistrzostwach w mamlaniu mógłby, ale i tu jest osamotniony, nikt z nich nie mlaszcze. Reasumując, mógłby co najwyżej robić za podnóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz no to klops; skoro obaj się na niczym nie znają 13.10.08, 20:38 to niech siedzą w domu; przynajmniej szkody od takiego pierdzenia w stołęk będą dla nas mniejsze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: no to klops; skoro obaj się na niczym nie zna 13.10.08, 20:41 racja, niech sie wreszcie zajmie pilotem Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: no to klops; skoro obaj się na niczym nie zna 13.10.08, 20:48 swan_ganz napisał: > to niech siedzą w domu; przynajmniej szkody od takiego pierdzenia w > stołęk będą dla nas mniejsze... :-) SWAN_ GAZ CZY JAK TY TAM...cz ty chociaz nie z tej drobiowej rodziny ze tego kuzyna kaczora kochasz..swan tzn. labedz i przestan wachac ten gaz idioto bo z saganekiem i tak juz masz problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz a ty czego tu? Chciałeś zaistnieć? 13.10.08, 21:00 no to ci się udało.. A teraz spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
freeelance Re: a ty czego tu? Chciałeś zaistnieć? 13.10.08, 22:47 O, a teraz nawet Foley. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.bar o Gruzji maji maja rozmawiac szefowie MSZ 13.10.08, 20:31 czy Kaczyńki wkręci się na to spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: o Gruzji maji maja rozmawiac szefowie MSZ 13.10.08, 20:36 > czy Kaczyńki wkręci się na to spotkanie? jeśli o Fruzji mają tam gadać to Sikorskiego nie powinni tam wpuszczać bo nie wiadomo co mu do łba strzeli... Ostatnio jak go Prezydent wypuścił samego do Brukseli to uzgodnił tam baran jeden uznanie dla Kosowa czym schańbił nasze dobre dotychczass imie na Bałkanach... Cholera wie co oni zrobią i przede wszystkim w czyim interesie przy okazji rozmowy o Gruzji bo przecież już dali wraz z Tuskiem dowód na to gdzie mają opinię Polaków... Absolutnie nie wolno tak ważnej sprawy powierzać tym downom. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa, ... 13.10.08, 20:31 Noz szlag, co za kraj... Na swiecie kryzysy, padaja gospodarki a u nas dwa problemy: dziady z PZPNu tudziez ktory becwal przeleci sie do Brukseli... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 wykształciuch tego nie zrozumie. 13.10.08, 20:41 Kto ma rację? Rację ma ten który zwycięży a Donald przegra jeśli prezydent jednak poleci. Dlaczego? Bo prosty chłop polski czy zwykły robol docenia zwycięzców i gardzi osobnikami zasłaniającymi się papierkiem czy jak tam...aha konstytucją. Lud ceni konkreciaków. Donald byłby większym konkreciakiem gdyby na widok wchodzącego do sali obrad w Brukseli Kaczyńskiego odwołał swoje uczestnictwo i wrócił do kraju. Kaczyński wie że Donald tego nie zrobi i będzie większym. Premierze! - wsłuchaj się w głos prostego ludu. .. Cygan 37 - teraz wykształciuch lecz przez wiele poprzednich lat prosty chłop polski. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes cygan nie cygań. To nie na twoją głowę 13.10.08, 20:47 Wyciągasz pokrętne wnioski z prostych spraw, przez co nie rozumiesz co myśli społeczeństwo. Konstytucja to dla ciebie świstek papieru. Współczuję dobrego samopoczucia. Gdybyś miał w głowie więcej to czułbyś się niedobrze po tym poście Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: cygan nie cygań. To nie na twoją głowę 13.10.08, 20:55 > Wyciągasz pokrętne wnioski z prostych spraw, przez co nie > rozumiesz co myśli społeczeństwo. Konstytucja to dla ciebie > świstek papieru. akurat w materii Konstytucji to bujasz w chumrach a nie Cygan.... Życie dało nam już dostatecznie dużo dowodów na to gdzie zarówno politycy (wszelkiej maści) jak jak i urzędnicy państwowi mają naszą Konstytucję.... Cygan po prostu nazwał rzecz po imieniu i nie ma się co z tego powodu oburzać. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz a Ty Tuskowi. Z tym, żde ten Twój to i tak 13.10.08, 20:58 nie nieskuma....Próżny trud ale próbuj Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Premierowi niczego mówić nie trzeba. Jest 13.10.08, 21:00 mądrzejszy jak jesteś w stanie to pojąć. To nie prezydent, który widzi dalej jak myśli... he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: cygan nie cygań. To nie na twoją głowę 13.10.08, 21:01 A pamiętasz "Samych swoich" i babcię z granatami? "sąd sądem a prawo musi być po naszej stronie!" Mam super dobre samopoczucie bo głosowałem na Tuska przeciw PiS-owi i nic sobie nie mogę zarzucić. Wiem też że Premier ma rację i wiem że postępując jak postępuje traci elektorat a to już mi obojętne nie jest. Donald musi zaakceptować fakt że oprócz takich jak my są jeszcze prosty chłop i zwykły robol czyli ciemny lud. Fenomen październikowych wyborów 2007 już się nie powtórzy jeśli Donald nie zauważy że są dwa różne(i nawet zantagonizowane) społeczeństwa w Polsce. PS. jeszcze raz przeczytaj tytuł mojego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes ok. Jesteś wporzo, ale kombinujesz niepotrzebnie 13.10.08, 21:05 Tuskowi nie ubędzie głosów, jak utrze nosa Kaczorowi. Wręcz przeciwnie, przybędzie mu. Za kilka dni się o tym przekonasz jak pojawią się pierwsze sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ok. Jesteś wporzo, ale kombinujesz niepotrzeb 13.10.08, 21:08 tia... w sondażach to Donek rzeczywiście jest nie do pokonania. Podczas wyborów jednak bywa różnie... np; 2005 - 30% przewagi nad Lechkaczem a przy urnach łomot na ponad 10%... Po czym w kolejnych sondażach dwa tygodnie po wyborach ponownie liderem :-) On liderem polskich sondażowni pozostanie na zawsze .... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: ok. Jesteś wporzo, ale kombinujesz niepotrzeb 13.10.08, 21:42 Normalne. Gdybym był szefem jakiegoś-tam instytutu badań społecznych robiłbym tak samo. Dziesiątki badań które można sprawdzić - drobiazgowo dokładnie a te na temat poparcia jakiegoś polityka - "na miarę". Zwłaszcza gdyby mi zależałoby na wieloletniej współpracy z hojnym zleceniodawcą. No ale dobry biznesmen nie kopie pod sobą dołków? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ok. Jesteś wporzo, ale kombinujesz niepotrzeb 14.10.08, 00:04 > Normalne. tia..."normalne"... To chyba tylko w Polsce; gdybym był szefem takiej sondażowni co to się myli o 40% to bym sobie w łeb ze wstydu strzelił... Tymczasem tamci nie tylko nic sobie nie zrobili ale w dalszym ciągu robią w TVN-ie za jakieś autorytety i wogóle się tego co robią jakoś nie wstydzą.... Nasze sondażownie to tak naprawdę zwykłe "manipulatornie" są a nie instytuty badania opinii publicznej. To jest "oczywista - oczywistość" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: ok. Jesteś wporzo, ale kombinujesz niepotrzeb 13.10.08, 21:20 Masz rację - u tzw. wykształciuchów i trochę u tych drugich ale znacznie więcej/u tych drugich/ przybędzie Kaczyńskiemu. Dlaczego zmarginalizowała się Unia Wolności, Unia Demokratyczna, Mazowiecki, Balcerowicz czy śp. Kuroń mimo że byli nam tak bliscy, tak europejscy tacy zdawałoby się właściwi na te czasy? Bo zwyciężył populizm i ciemny lud. Dlatego dobry polityk to polityk przenikliwy. Badania opinii publicznej i nasze tu na forum osądy można o kant stołu rozbić gdy się wie że nie wpisze się tu ten kto nie ma łącza internetowego i gdy pyta się tylko tych co ładnie pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes I dlatego premier jest twardy w tej sprawie do 13.10.08, 21:22 bólu. Musi być twardy. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: I dlatego premier jest twardy w tej sprawie d 14.10.08, 00:13 > bólu. Musi być twardy. Twardziel Tusk ? Rotfl.. Daj spokój... mam wrażenie, że sam nie wierzysz w to co piszesz...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz i tu się myslisz Cygan.... 13.10.08, 21:05 > Mam super dobre samopoczucie bo głosowałem na Tuska przeciw PiS- > owi i nic sobie nie mogę zarzucić. ja też tak głosowałem i do tej pory nie mogę sobie darować tej krótkiej chwili wyborczego odmóżdżenia. Ty też powinieneś.... Zresztą - przyjdzie taki czas gdy przyznasz mi rację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Postawiłeś na dobrego konia i zmieniłeś go przed 13.10.08, 21:07 samą metą? Kiedy coraz szybciej pędził na czele stawki? Nie znasz się na gonitwach. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Postawiłeś na dobrego konia i zmieniłeś go pr 13.10.08, 21:23 > samą metą? Kiedy coraz szybciej pędził na czele stawki? Nie znasz > się na gonitwach. no rzeczywiście; na gonitwach się kompletnie nie znam... Ale to i tak lepiej niż nie rozpoznawać zwierząt; toż to nie żaden koń jest ale zwykły osioł... Naprawdę nie rozpoznałeś jeszcze gatunku? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Gorzej jak za tym "osłem" biegni świnia zasap 14.10.08, 00:06 tia... dobre: "świnia zasapana"... Nawet bardzo dobre - obśmiałem się jak norka... Słyszałeś kiedyś o trzymaniu tzw; "poziomu rozmowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: wykształciuch tego nie zrozumie. 13.10.08, 20:51 prawdziwy facet to by dal drugiemu po mordzie, prezydent nie prezydent, a toto nawet nauragac nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kub To samo miałem napisać... 13.10.08, 20:53 Więc się po prostu podczepię. Kaczyński nie ma twarzy którą mógłby stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Złośliwości Kownackiego sa prostackie.Obejrzałem 13.10.08, 20:59 "Kropkę nad i" z udziałem właśnie tego Kownackiego.Nie przepuścił żadnej okazji,aby dociąć p.Olejnik.W ataku jest absolutnie podobny do swego szefa.Jak są fakty,to tym gorzej dla faktów.Słowa są dla niego potrzebne,aby fałsz zamienić w "prawdę" a niewygodną prawdę w fałsz.Jest po prostu nie tylko niewiarygodny.To po prostu krętacz.Sprawia obrzydliwe wrażenie.Nie podniesie presiżu prezydenta.Zresztą nikt temu karzełkowi paranoicznemu nie jest w stanie pomóc.Jak taki Kownacki mógł zostać szefem ORLENU,najbogatszej spółki Skarbu Państwa.Wiadomo,że z poreki L.Kaczyńskiego,ale to świadczy,że ten kaczyński za nicma dbałość ogospodarkę państwową.Te skur.....karły są nieszczęsciem dla kraju.Kacze ciule i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczemu szalencowi porozsychaly sie klepki w mozgo 13.10.08, 21:00 wnicy (dokumentuja to jego ostatnie wybryki). Czas zeby poddal sie szczegolowemu badaniu psychiatrycznemu (jak nie dobrowolnie, to przymusowo). Czas najwyzszy zeby przestal szmacic Polske i pompowac swoje zapyziale ego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa, ... 13.10.08, 21:02 Tu trzeba chirurga, który odciąłby Lecha Kaczyńskiego od brat bliźniaka, w innym przypadku Lech Kaczyński nie będzie dla nikogo, ani dla premiera, ani dla obywateli, ani dla żony, ani dla dzieci i wnuków ...... będzie jedynie dla brata - złośliwego, mściwego i niestety głupiego człowieczka, któremu się wydaje że to on może zbawić świat. A świata nie można zbawić, a w szególności nie on...... A cała swora cwaniaczków wokół prezydenta, próbuje utrzymać się przy korycie jak świnie, po prostu ..... jak świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Bilans kadencji ma katastrofalny. 13.10.08, 21:12 Bilans kadencji ma katastrofalny. Niema wątpliwości, że historia oceni go okrutnie. Mógłby przynajmniej starać się być przyzwoitym na koniec, zrobić coś, co byłoby dobrze zapamiętane i może nawet zatarło wcześniejsze katastrofy. Ale nie. Brnie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bilans kadencji ma katastrofalny. 13.10.08, 21:12 oczywiście "nie ma" powinno być osobno - to tak na wszelki wypadek, bo fanatycy pisu nie mając argumentów lubią się czepiać literówek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Jest gorszy od Wałęsy. A już myślałem, że 13.10.08, 21:14 w Polsce nie będzie nigdy gorszego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: Jest gorszy od Wałęsy. A już myślałem, że 13.10.08, 21:21 no no, zdziwisz sie jak w brukseli utworza specjalna rade mędrkow nad mędrkami w ktorej bedzie on sam, bo jest najmądrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
pnti Mali ludzie szanują tylko jeden argument - SIŁĘ 13.10.08, 21:12 Kaczyński jest jak mała, zawistna kobieta, której się wydaje że wszystko jej się należy i że zawsze postawi na swoim. Najgłupszą rzeczą jaką można w takiej sytuacji zrobić, to próbować się "porozumieć". Mali ludzie szanują tylko jeden argument - siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa, ... 13.10.08, 21:16 Wujek Dobra Rada z Polskiego Centrum Mediacji radzi nam, abyśmy usiedli do stołu z uzbrojonym wariatem, ucięli sobie z nim terapeutyczną pogawędkę, przybili piątkę jak gdyby nigdy nic i w ramach terapii podzielili się z nim swoją omnipotencją. Oglądaliśmy chyba inne filmy na temat negocjacji. Tu jest potrzebny koleś, który wejdzie do pałacu, zagada gościa i wtedy jego ekipa z zaskoczenia przeprowadzi atak, żeby rozbroić drania. Celem negocjacji jest uwolnienie 40 milionów zakładników z rąk pałacowego szantażysty:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Fajnie to napisałeś. Brawo. 13.10.08, 21:19 Lubię ludzi inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa 13.10.08, 21:23 Tylko rzecz w tym że ta ciapa nie jest winna, a jedynie uzależniona od głupka który ciapą manipuluje i z nas wszystkich się naśmiewa na spółkę ze swoimi przybocznymi pokrakami. A człowieka uzależnionego trzeba leczyć, a nie prześladować. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Przede wszystkim śmiechu. Prezydenta musi 13.10.08, 21:20 usunąć 2/3 posłów a to bez nowych wyborów niemożliwe. PiS ma nadreprezentację w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: Przede wszystkim śmiechu. Prezydenta musi 13.10.08, 21:26 gdyby prezydent ogladal tv sam by odszedl, ale on ma czas tylko tam gadac glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
anirelle Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa, ... 13.10.08, 21:25 Premierem powinien zająć się Trybunał Stanu. Przeczytałam opinie.Chamstwo to cecha dworu premiera i także jego zwolenników wyrażających swoje opinie na tutejszym forum.Skąd oni są, czy to folwarczne czworaki czy jeszcze coś gorszego? Ta nienawiść, szaleństwo, obłęd.Te wilcze oczy chyba promieniują na POpleczników. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes za długo słuchasz wiadomego radia i dyrektora-ojca 13.10.08, 21:30 wyprali cię doszczętnie i swoje opinie wtłoczyli pod ciśnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Specjalista od mediacji: Żaden się nie wycofa, .. 13.10.08, 21:26 A ja kaczora lebie....gdy jest mi smutno puszczam sobie oredzie p.PREZYDENTA gdy jest nawalony i humor mi od razu wraca. Wydaje mi sie ze czas zeby Tusk odpuscil.Wszyscy juz dokladnie wiedza ze jest on tam niepotrzebny,sam wystawi sie mysliwym i BUUUUUUM!!! bedzie po kaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes odpuścić można żonie... albo grzechy... 13.10.08, 21:32 Polska to zbyt poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś