buhaj_z_rogiem 20.10.08, 19:47 Niech mu ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex Re: totalne prawda 21.10.08, 08:44 oj, boli prawda. ktokolwiek chce bronic duza kaczke niech wymieni zaslugi a nie rzuca tekstami w stylu "bolszewicyzm". jak na razie dla oslabienia polski najwiecej robi wlasnie wspomniana wyzej osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 niestety dzięki mnie też kaczor dostał ten urząd! 20.10.08, 20:22 Nie byłem wtedy(2005) rok na żadnch wyborach. Na usprawiedliwienie tylko podam to że odwiodłem od głosowania na kaczora znajomą(chciała na niego zagłosować aby przestał być prezydentem Warszawy) . Ale po wyborach stwierdziła że jej dyrektorka i tak głosowała na lech(dla tych samych zasad, aby nie był prezydentem Warszawy) Odpowiedz Link Zgłoś
midwestcowboy wow "obiektywne dziennikarstwo" najwyzszej proby 20.10.08, 20:26 co za szmatlawy artykul... Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: wow "obiektywne dziennikarstwo" najwyzszej pr 20.10.08, 20:46 Masz, koleś, jakiś problem? Nie trzeba było czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Tyle posiedzi? 20.10.08, 21:40 Nareszcie, metodycznie, krok po kroku opisuje Pan łapserdactwo okropnych bliźniąt! Gratuluję i czekam na dalsze ciągi, a potem - przed wyborami - książkę! Ci szaleńcy nie mogą nawet pętać się w pobliżu władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Trzy lata dla _ _ _ brata 20.10.08, 22:14 Szerokich torów życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-anna-maria Trzy lata dla brata 20.10.08, 22:24 Brawo Panie Rafale. Kaczyńscy w pigułce.Takie artykuły powinny sie ukazywać raz w miesiącu.Czytałam w 2006 roku(nie pamiętam gdzie) analizę psychologiczną:bohaterowie "O dwóch takich..." i real:bracia Kaczyńscy -bliżniacy:rzadzący Polską.Może ktoś odnajdzie ten analityczny artykuł napisany przez fachowca- chyba naoisała to Pani profesor związana z psychologią-psychoterapią.Dobrze byłoby go jeszcze wydrukować i poczytać- ku uświadomieniu Narodu. z poważaniem, fanka "gazety wyborczej" Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Trzy lata dla brata 20.10.08, 23:39 Ciekawe,czy żony tych "dziennikarzy"z Wybiórczej mają dużą przyjemność,wiedząc że grzmocą je takie gnojki. Odpowiedz Link Zgłoś
matkakapi Trzy lata dla brata 20.10.08, 23:51 Super artykuł! Wydaje mi się, że psychologowie/psychiatrzy mają świetny temat o toksycznym związku między bliźniętami + sposób wychowania i jego reperkusje. Przypuszczam, że u innych bliźniąt występują podobne/odmienne relacje, ale fajnie byłoby się dowiedzieć, jak to z nimi jest. Przychodzą mi do głowy tylko bracia Mroczek (z popularnych bliźniaków), ale poza tym, że są beznadziejnymi aktorami, nie wiem nic, o ich wzajemnych stosunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mawt takie "stany tymin\ńskie", tyle, że nie z Peru 21.10.08, 00:31 duet egzotyczny, pogratulować cierpliwości w śledzeniu jego losów Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Gdzie jest facet z bilbordów? 23.10.08, 10:05 Gdzie jest uśmiechnięty dobrotliwie profesor z bilbordów wyborczych z 2005 roku? Mamy zakompleksioną, złośliwą, małostkową marionetkę swego brata. To nie prezydent RP lecz rezydent PISu w pałacu prezydenckim. Artykuł jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Przed zaraza, pozarem, Kaczynskimi chron nas Panie 23.10.08, 10:46 pomodlmy sie razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
avdw Właśnie trafiliście na moją krótką listę. 23.10.08, 13:00 Pożałujecie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu0.5 Trzy lata dla brata 23.10.08, 14:37 Szmatławy artykuł bo napisali wszystko to, co jest prawdą. Wszystko potwierdzone przez najblizszych wspolpracownikow Lecha. Wszystko to co wiedzą myślący ludzie, kiedy widzą tego pajaca w telewizji. Jak robi pośmiewisko z siebie i calego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: Trzy lata dla brata 23.10.08, 14:44 Ci co twierdzą że to szmatławy arykuł i że to wszystko są kłąmstwa niech nie wychylają się lepiej poza portal "Rzeczpospolitej" najbardziej "obiektywnej" (czyt. propisowskiej) gazety. Nawet fakt że każdy post musi być pozytywnie przyjęty przez cenzora jak za komuny nikogo tam nie dziwi ------------------------------------------------------------------ -Kto wam da? -PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib To nie jest mój prezydent 23.10.08, 16:01 To nie jest, nie był i nie będzie mój prezydent ale muszę przyznać, że tak jednostronnego, nieobiektywnego i niesprawiedliwego artykułu już dawno nie czytałem... zupełnie jakbym czytał kolejną relację z propagandowej konferencji prasowej spin-doktorów PO... Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: To nie jest mój prezydent 24.12.08, 03:48 Niejednostronne, pelne obiektywizmu i sprawiedliwe artykuly n/t Wielce Nam Milosciwego Prezydenta mozna przeczytac w "Rzeczypospolitej". A swoja droga jak wg ciebie powinien wygladac artykul o Kaczynskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
megas1 Trzy lata dla brata 23.12.08, 13:11 No to dobrze mi się zdaje - mamy Prezydenta który reprezentuje brata a nie Narod Polski. A wszczyscy mysleli że powinno być na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Trzy lata dla brata 23.12.08, 22:01 Prezydent i jego brat uwierzyli,że są geniuszami politycznymi. Ludzie genialni są mile widziani w literaturze,fizyce,chemii,ale nie w polityce. Historia nauczyła nas, że polityk ogarnięty manią wielkości to zagrożenie dla kraju, a w przypadku mocarstwa dla świata. Nie porównuję tutaj braci do nikogo,ale ostrzegam. Ja się ich boję,dla władzy są zdolni do wielkich czynów. Odpowiedz Link Zgłoś