pies_na_prawizne OLO - coraz bardziej jestes sPiSialy 20.10.08, 22:42 po tych tajnych spotkaniach z PiSprezydentem, coraz bardziej sie PiSisz, zapraszaja zagranice mniej???brakuje kasy????do PiSzczykowa ciagotki sie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
phemieh_tusk #### Przeciez Tusk juz byl prezydentem!! #### 20.10.08, 23:04 Przeciez Tusk juz raz byl prezydentem jakies 3 lata temu. Przynajmniej juz sie kazal tak tytulowac na plakatach wyborczych i chyba niemozliwe zeby wtedy klamal. On nie z takich. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq w 2. rundzie z kartoflem wygraja nawet moje buty 21.10.08, 00:03 ludzie nie zagłosują więcej na tego pisdenckiego nieudacznika, żebym nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: w 2. rundzie z kartoflem wygraja nawet moje b 21.10.08, 01:58 kraq napisał: > ludzie nie zagłosują więcej na tego pisdenckiego nieudacznika, żebym > nie wiem co A jednak,przewidujesz druga runde?- wiec,buty twoje nie maja najmniejszych szans,dodam jeszcze,ze tacy jak twoje buty POlegna w najblizszych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 22:46 Pawlak z pewnością nie jest zainteresowany prezydenturą. Pazerne Stronnictwo Ludowe najlepiej czuje się poza blaskiem świeczników. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 21.10.08, 06:50 > Pawlak z pewnością nie jest zainteresowany prezydenturą. Pazerne Stronnictwo > Ludowe najlepiej czuje się poza blaskiem świeczników. Pawlak nie zostanie nigdy prezydentem z jednego prostego powodu. Polski przecietny wyborca nie toleruje kochanek i życia prezydenta na kocią łapę. kwaśnieski o tym nie wie? Poza tym gosc gada jak potłuczony. Żeby widzieć pawlaka prezydentem to naprawdę trzeba mieć wyjątkowo bujną wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Raczej czarną owcą nt 20.10.08, 23:51 douglaslloyd napisal: > Raczej czarna owca. Tak! Taka prawdziwie parszywa czarna owca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Jednak Okowi choroba filipińska mózg zeżarła. 20.10.08, 22:49 Trzeba zachować ten wywiad i pokazać mu w odpowiednim czasie. I tak się nie zawstydzi głupoty, ale można będzie się trochę pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Jednak Okowi choroba filipińska mózg zeżarła. 21.10.08, 06:19 Czytam ten wątek i własnym oczom nie wierzę, tak mało ludzi skumało czytelną intencję Kwacha, inteligencja w narodzie zamiera, jeszcze trochę, a rzeczywiście Pawlak zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 22:51 Jak juz tak poczytam te wszystkie madrosci dnia gloszone przez tych wspanialych politykow-matolow, to tylko jedna jest konkluzja : ja bym was tak wszystkich wystrzelil w przestworza, w p.i.z.d.u... Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 22:53 Co za brednie. Zacznijmy od tego, że Pawlak nie będzie kandydował. Odpowiedz Link Zgłoś
paawelass2 Re: Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 22:53 po prostu imstarszy tym golenie bardziej bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
naszpanrobert Re: Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 23:37 Tak. Ja też mam takie wrażenie że to znowu goleń się odezwała. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy shit-kicker tusk umiarkowany i ugodowy??? 20.10.08, 22:54 raczej msciwy i zawistny.... Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 do wyborów: synowie Kwaśniewskiego, Jaruzelskiego, 20.10.08, 22:57 Lepiej by Kwaśniewski nie wygłupiał, że nie panięta jak był młodym opolitykiem. Dlatego najlepiej gdyby do wyborów na pezydenta wystawił swojego syna ( gdyby miał), syna Kaczyńskiego (może gdzieś ma), syna Wałęsy i Gierka a może Jaroszewicza gdyby orzenił się z córką Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
quad89 Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 22:57 Gazeta.pl nie raczyła wspomnieć o rasistowskim dowcipie Tomasza Lisa. Gdy prezydent Kwaśniewski mówił o czarnym koniu, prowadzący zapytał go czy mówi o wyborach w Ameryce. Niestety, ku jego zaskoczeniu publiczność nie wybuchnęła śmiechem. Prezydent zachował się odpowiednio: "Nie rozumiem, o czym pan mówi", a Lis musiał się wytłumaczyć "Przepraszam, to było bardzo prymitywne skojarzenie. Wycofuję te słowa". Zdarzenie dość żenujące, ale warte odnotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq no rzeczywiście sensacja 21.10.08, 00:05 a obama niby jaki jest zielony?? niektórym już naprawdę odbija. skojarzenia i na miejscu i na czasie. no może nie na miejscu o tyle, że była mowa o Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 23:00 Tez to zauwazylem ze byl pod wplywem ... Kto jak kto ale Waldek strazak obronca KRUS mam minimalne szanse na przyszla prezydenture... Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Nie zaglosuje na czlowieka, zostawil rodzine? 20.10.08, 23:00 Na pewno nie zaglosuje na Pawlaka. Zostawil rodzine wiec nie moze byc prezydentem. Wole Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Kwśniewski potrząsa Pawlaka się stołkiem 20.10.08, 23:01 To czysta złośliwość dp pawlaka czy chęć rozwalenia koalicji. Pewnie Tuzk nie wytrzyma i każe kasować Pawlaka punkty Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Kwśniewski potrząsa Pawlaka się stołkiem 20.10.08, 23:21 Ogladałem program Lisa. Kwasniewski był świetny. Na luzie grał jak chciał, pouczył łisa i wrzucił kilka pomysłów, które zamącą w głowach durnych politykow. To jest klasa nieosiągalna dla Kaczyńskich, czy Tuska. I jak widać dla częsci słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Kwśniewski potrząsa Pawlaka się stołkiem 20.10.08, 23:37 trasat napisał: > Ogladałem program Lisa. Kwasniewski był świetny. Na luzie grał jak > chciał, pouczył łisa i wrzucił kilka pomysłów, które zamącą w > głowach durnych politykow. To jest klasa nieosiągalna dla > Kaczyńskich, czy Tuska. I jak widać dla częsci słuchaczy. Problem jest jednak w tym, że większość z "tych" piszących o chorobie filipińskiej ma IMHO problem alkokoholizmu i widza w innych siebie, gdy są pewni pod wpływem c2h5oh swoich przemyśleń. Nie wierzą, że ktoś po leranium lub bez jest w stanie im dorównać :( Odpowiedz Link Zgłoś
kebir Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 23:03 Przeżyłem w tym kraju czasy prezydenta elektryka, prezydenta komunisty i prezydenta paranoika. Jeżeli następnym prezydentem będzie złodziej, który nie tylko kradnie, ale jest z tego dumny, to wyjadę. Nawet na zmywak. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Kwaśniewski podkopuje stołek Pawlaka 20.10.08, 23:05 Czy to teraz chcą rozpisać wybory prezydenckie czy chodzi o rozwalenie koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek a ja nacisnolem czerwony guzik .nie bede 20.10.08, 23:06 wysluchiwal belkotu pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kwaśniewski podkopuje stołek Pawlaka 20.10.08, 23:09 to oferta: za wyjście z koalicji pawlak może otrzymać poparcie pzpr w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik744 Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 23:07 Przecież On był dzisiaj pijany!To wiele tłumaczy,Pawlak prezytentem, hahaha.Kwaśniewski ma pełne prawo pić a tak apropos to sam bym się chętnie napił:) Odpowiedz Link Zgłoś
posluchaj Re: Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 23:12 zapraszam na blog z muzyką lat 60-tych: muzykalat60.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online mafia czerwonych sadystow 20.10.08, 23:14 bada grunt,kto by im tu najlepiej pasowal: najpierw brynok kwech teraz zamachowiec na rzad Olszewskiego marian. ? alez ten kraj to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Pawlak już wystąpił w "Nocnej zmianie" i dość! 20.10.08, 23:18 Film "Nocna zmiana" pokazał prawdziwą twarz Pawlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lektor5 Kwas nadal ma filipińska chorobę 20.10.08, 23:16 Tak piepszyć to można tylko po pół litrze Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Pawlak będzie czarnym koniem wyborów? 20.10.08, 23:18 Cimoszewicz? Rosati? Pawlak?! Rany boskie, nastepny zyje w jakiejs rzeczywistosci wirtualnej. Panie prezydencie, prosze koniecznie zmienic albo prochy, albo doradcow. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Czerwonym koniem wyborów, raczej. 20.10.08, 23:20 Przecież Pawlak to stary PSL-owski towarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Choroba filipińska się poszerza, kwachu nie ma... 20.10.08, 23:25 kontaktu z rzeczywistością. Pawlak to może zostać prezydentem Moniek, albo stowarzyszenia hodowców trzody chlewnej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Ten trzeci! 20.10.08, 23:29 Ma rację, Tusk lub Kaczyński tych wyborów nie wygrają. Do wyborów daleko i ta dwójka jeszcze niezłe numery nawywija. Może się okazać, że wyborcy już patrzeć na tych dwóch buraków nie mogą i na złość zagłosują na tego trzeciego. Ja tak zrobię, nawet gdyby to był o.Grzybek. Odpowiedz Link Zgłoś