art.usa 21.10.08, 17:09 Wykluczenia i Ucieczki z Partii Inteligenci. Samowładztwo Mafiozów i ich Pacholow. To powolna śmierć czyli Agonia, jednej z Partii z Prawego skrzydła demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Ludwik Dorn wykluczony z PiS 21.10.08, 17:39 "Piękna osiemnastoletnia przyjażń" - czy nie przesadne stwierdzenie? Piękne przyjażnie nie konczą się obelgami i inwektywami,raczej milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
prusak2 Ludwik Dorn wykluczony z PiS 21.10.08, 17:59 Na Dornia Choć sługusem był bez granic, honor swój miał dla nich za nic, wchodził im o każdej porze, robił dobrze, ścielił łoże, dwaj bliźniacy, ludzie mali swego laufra wy...pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
mwilq Ludwik Dorn wykluczony z PiS 21.10.08, 18:13 Na nieszczęście, Dorn "jest inteligentniejszy od prezesa Jarosława Kaczyńskiego, niestety, prezes o tym wie" - przyjaźń,nie przyjaźń-takich rzeczy nie mozna darować. W świetle tego Gosiu moze spać spokojnie - choćby w ogóle alimentów nie płacił,pozycję w partii (a może w Partii?) ma pewną. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ten wiejski filozof zapomniał, że Stalin uwielbiał 21.10.08, 18:53 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner mordować typków realizujących wiernie jego program 21.10.08, 18:54 [jak to chłopek roztropek lub jakiś inny wiejski filozof] Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Ludwik Dorn wykluczony z PiS 21.10.08, 19:23 Banda pajaców rozgrywa swoje gierki. Czym tu się przejmować? Ani PRAWA ani SPRAWIEDLIWOŚCI tam nie uświadczysz. Szczury państwa polskiego. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Moja żona pyta czy mu współczuję? A ja 21.10.08, 20:15 odpowiadam: przecież sam mówi, że jest pisuarem, więc ja mu nie współczuję, ja od niego czuję. I to skrśla mojego ulubionego chłopskiego filozofa z list publicznych wszelkich. Odpowiedz Link Zgłoś