szwager_z_laband 11.06.09, 06:01 zerom mi wszysko - ostatnio widziouch jak kwiotki pod ziymia wciongauy:) jak sie tych pieronow nojlepiyj pozbyc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socer-schlesier Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 06:38 szwager_z_laband napisał: > zerom mi wszysko - ostatnio widziouch jak kwiotki pod ziymia > wciongauy:) > > jak sie tych pieronow nojlepiyj pozbyc? Calkiem prosto.Kup sobie kota a najlepiej kotka.Glowe daje ze myszy sie straca. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 07:08 No to zostala jeszcze trutka na myszy.Tez bardzo skuteczna. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 10:00 chyba byda musiou jom zastosowac - na co mom dowac obacht? Odpowiedz Link
seppel Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 10:04 na Wühlmäuse eine Falle, abo direkt ins Loch, moplikabgase ;) Odpowiedz Link
ballest Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 10:16 najlepi wirkuje karbid, to je wytrujesz, ale ze som gonki to juzas se za miesionc znejdom Odpowiedz Link
ballest Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 10:18 w wielkich Bauhausach dostaniesz karbid w pusztkach kupic, bedienanleitung jest dabei Odpowiedz Link
1fatum Nie truj, bo pozyteczne też zginą 11.06.09, 10:42 Już i tak mamy zatrute środowisko. Zatrujesz mysz, a ją zje ptak, pies, czy kot i też zginie. Może dzieciak bawić się zatrutą myszą. Istnieją lepsze i ekologiczne sposoby. wpisz na e-Bay lub na naszym Allegro w dziale "Dom, Ogród" hasło odstraszacz i masz wybór rozmaitych urządzeń. Nie tylko na myszy czy krety, ale też na ptaki, którym smakują nasze czereśnie. Poniżej przykład: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=648516093 Odpowiedz Link
1fatum Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 10:44 Inny cichy odstraszacz myszy, którego nie słyszą psy, czy inne domowe zwierzęta, a gryzonie tak: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=652036060 Odpowiedz Link
rita100 Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 11:29 Oj, to jest po pieronie problem. Moja sąsiadka ma rewolte w ogrodzie na skutek tych mysiorów. Juz od wiosny tępi i nie może ich wypłoszyć. Ja jej godam - jak nie mozna czegoś zniszczyć trzeba z tym zyć. I tak dzięki mysiorom ma co do roboty - ranne obejście zagródki i oglądanie zniszeczenia ;)))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 12:44 bekurdelebele - wypowiadom myszom wojna totalitaerno:) godajom ze jak tak gupiejom i je ich za tela to bydzie srogo zima ... Odpowiedz Link
ballest Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 13:10 Laband najpierw gaz wszystkie dziury pozakrywac a potym taki wiatrak postawic co gwizdze, wiem ze cos takiego Werner w Castrop Rauxel mou i jak je wytruu juz nie pdzyszly, jutro bydam z niym godou jak nie zapomnam, to se go spytom co to je. Odpowiedz Link
ballest Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 13:20 Laband to jest to czorne nazadku miedzy tymi dwoma. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: myszy na ogrodku 11.06.09, 17:51 musza sie popytac - chyba tego niyznom. Odpowiedz Link