kaaarooll Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 10:39 fajny temat wiadomosci...dodam, ze to bynajmniej nie ja go ustawilem tylko jakis boski pracownik gazety.... "Indie: ja pie..., kupa zabitych Co najmniej 48 osób zginęło, a ponad 300 odniosło obrażenia w czwartek w serii 11 zamachów bombowych w stanie Asam, w północno-wschodnich Indiach - poinformował agencję AP przedstawiciel miejscowej policji." Odpowiedz Link Zgłoś
hens Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 10:39 A właśnie bo czegoś tu nie rozumiem..... Temat: Indie: ja pie..., kupa zabitych...... a temat, to jakieś nawiedzenie po wyjściu z toalety p. redaktora, czy coś w główkę dupnęło ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynio_s Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 10:41 Z tym tytułem to chyba naprawdę komuś odpie...ło! albo sabotaż jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
kann2 Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 10:42 To jest właściwy tytuł na opis tragedii i smierci??? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
itaparica11 Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 10:42 dojebaliście taki tytuł.... po PAP-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 10:42 Czyżby atak haherów na Wyborczą? Tytuł "Indie: ja p***dole, kupa zabitych" raczej nie przystoi opiniotwórczej gazecie :( Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Indie: ja pie..., kupa zabitych 30.10.08, 11:05 tomziczek napisał: > Czyżby atak haherów na Wyborczą? Portal Wyborczej znajduje się pod www.wyborcza.pl Tytuł "Indie: ja p***dole, kupa zabitych" > raczej nie przystoi opiniotwórczej gazecie :( gazeta.pl nie jest gazetą a i z opiniotwórczością nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Jaka gazeta - taki tytuł 30.10.08, 11:28 tomziczek napisał: > Tytuł "Indie: ja p***dole, kupa zabitych" > raczej nie przystoi opiniotwórczej gazecie :( Jaka gazeta to i taki tytuł. Rozpaczliwie walczą o przetrwanie - wystarczy spojrzeć na notowania akcji Agory - i najwidoczniej chcą przejąc czytelników "Faktów". Sądząc po tym tytule w dniu dzisiejszym im się to udało. "Opiniotwórcza gazeta" - bez przesady. Była kilka lat temu, teraz to zaledwie trochę grubsze "Fakty". Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Jaka gazeta - taki tytuł 30.10.08, 11:35 Ty biedaczku też nie potrafisz odróżnic Gazety Wyborczej (skądinąd zdecydowanie najmocniejszej na rynku) od portalu gazeta.pl, który z nią nie ma nic wspólnego poza właścicielami? Odpowiedz Link Zgłoś
uradowany Re: Jaka gazeta - taki tytuł 30.10.08, 12:35 no i poza 90% treści magnat.olejowy napisał: > Ty biedaczku też nie potrafisz odróżnic Gazety Wyborczej (skądinąd > zdecydowanie najmocniejszej na rynku) od portalu gazeta.pl, który z > nią nie ma nic wspólnego poza właścicielami? Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Jaka gazeta - taki tytuł 30.10.08, 12:55 Te 10% to m.in. tytuły, które są najwyraźniej własne :(( Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Przeprosiny 30.10.08, 15:55 Tytuł depeszy dotyczącej dzisiejszych zamachów w Indiach jest moim i tylko moim osobistym błędem i idiotycznym, nieodpowiedzialnym wygłupem, który nie powinien mieć miejsca. Przepraszam wszystkich. Szymon Gebert Odpowiedz Link Zgłoś