homer_jay 05.11.08, 07:06 czy Kenia bedzie teraz nastepnym stanem?? Halleluyah Motherf\/ckers !!!!! Halleluyah !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 a czemu nie w usta czyżby rozwód/ zarażenie? 05.11.08, 09:10 Sarkozy tez tak było. KANTy prawników u nas i w USA? wygrywaja fikcyjne firmy z zakazanymi prawen odsetkami 182,5%. Zalożę się że CCCP, Japan, Chiny, Islam, wymusi konflikty z zaewnatrz bo biali wewnatrz się POstawia bo co będą niewolnikami? tak samo było w 1939 r jak przeciwnik słabnie należy go zaatakować tak mówi strategia, Akcje firm zbrojeniowych pójdą w górę na maxa. POlska musi natychmiast wprowadzić vizy dla usa i sprzedawać je PO ok 2 mln $. Odpowiedz Link Zgłoś
wmordehaj zwyciestwo bialych rasistow! 05.11.08, 10:37 szkoda ze Gorale z Chicago o tym nie wiedza. www.esquire.com/the-side/feature/racists-support-obama-061308 > czy Kenia bedzie teraz nastepnym stanem?? Tak, po Izraelu... Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 CCCP, POlska,USA Prawnicy 05.11.08, 10:43 u nas i premier. A ja przegrywam w sądach z fikcyjnymi firmami i wmeldowuje się do mojego mieszkania obcą rodzinę , ktora decyzja zamurowuje mnie i ojca żywcem w mieszkaniu decyzja Zdrojewskiego. Na tylu prawników tylko Temida albo SALOMON. Ojciez zostal wówczas uderzeniem w głowę zamordowany Panie Lis z wrocławski rzecznik praw człowieka i żadnym układem tej prawdy nie zmienisz Odpowiedz Link Zgłoś
wordsinvaders77 Barack Obama zwycięża 24.02.09, 15:28 nieco inaczej ale na temat: piszemy o nim ciekawiej wordsinvaders.pl/obama-jedzie-do-dallas Odpowiedz Link Zgłoś