06.11.08, 18:15
o SDPL

To temat założony aby każdy zainteresowany mógł zapoznawać się z wypowiedziami
usuniętymi z forum SDPL przez Pana Karola Domańskiego lub inne osoby z SDPL .
Ja akurat miałem kontakt z tym forum , ale każde inne ugrupowanie polityczne
powinno mieć taki temat tu czy w innych gazetach czy mediach gdzie znajdują
się tematy czy wypowiedzi których nie mogli zadać albo były usunięte przez
jakiegoś członka partii , np.” o PO „ , „ o PiS ” , „o LEWICY” itd. . ,
znajdować się tam powinny wypowiedzi , zdania usunięte z forum danej partii
, poza wypowiedziami wulgarnymi , przekleństwami , i obrażającymi kogoś bo
takie mogą być słusznie uważane przez niektórych za potrzebne do usunięcia.
Obserwuj wątek
    • zinnn Re: o SDPL 06.11.08, 19:45
      Tu znajdują się treści usunięte z forum SDPL , treści pisane przez zin , bo
      treści kolegów i po myśli niektórych osób w SDPL zostały

treści usunięte z tematu „Ustawa o demokracji parlamentarnej w Polsce „ w
      temacie głównym
      „ o Socjaldemokracji Polskiej ”

Jest to akurat mniej ważna część i tylko urywek całej rozmowy między zin a
      niektórymi członkami SDPL , całość i najważniejsze sprawy w tej rozmowie
      znajdują się dalej w tym temacie na forum SDPL , chyba że wykasują całość rozmów
      z zin

zin napisał:
      Panie Jakub Hubert podpis autora jest tylko podpisem autora i autor nie powinien
      Pana obchodzić tylko treść którą napisał , autor może być niski , wysoki ,
      różnego koloru skóry , z Uniwersytetu Warszawskiego albo być Zenonem z Lasu , w
      kwestiach głównych czy podstawowych
      tzn. merytorycznych , co zawiera treść zdań autor nie ma znaczenia .
      Podpis Instytutu jest tylko podpisem Instytutu i nie on jest przedmiotem oceny
      tylko treść przedstawiona nad tym podpisem .
      Podpis nie powinien Pana interesować , ale widać że Pan prawdę dalej ocenia po
      poglądach , robionych wrażeniach i uśmiechach na billboardach , ale mogę Pana
      zapewnić że kończy się kariera wrażeń ludzkich , oszukiwania ludzi , tylko
      prawda będzie miała coś do powiedzenia i zgodność z prawdą , a robienie wrażeń ,
      sztuczki , będzie można oglądać tylko w wykonaniu iluzjonistów cyrkowych .
      Ale chociaż to nie jest tematem politycznym , merytorycznym i dotyczy innych
      spraw ale jeżeli pyta Pan o Instytut , to w skład Światowego Instytutu Wiedzy i
      Nauki wchodzą np. takie Oddziały jak , Harvard University , National
      Aeronautics and Space Administration , University of Oxford , Yale University ,
      Princeton University , Boston University , Uniwersytet Jagielloński ,
      Uniwersytet Warszawski , PAN i wiele , wiele innych . Jeżeli kwestionuje Pan
      jakieś prawo naukowe jak Pan mówił np. Newtona , Ohma , Kirchhoffa , nagrody
      Nobla to proszę publicznie się zwrócić do któregoś z tych Oddziałów i
      zakwestionować , otrzyma Pan odpowiedź oficjalną na Pana odkrycia I tyle na
      temat Instytutu który nie jest tematem ani w sprawach politycznych Polski ani tu
      na forum . Autor pochodzi z tego Instytutu , ale dotyczy to tylko kwestii
      merytorycznych i naukowych , natomiast w codziennym prywatnym postępowaniu i
      działalności , działalności politycznej , przynależności do jakiegoś ugrupowania
      politycznego i inne działania są jego prywatnym stanowiskiem , nie Instytutu jak
      i prywatnym stanowiskiem innych osób , które nie wszystkie należą do Instytutu
      tylko wyrażają swoje zdanie i przynależność do ugrupowania politycznego czy
      poglądów jak inni obywatele w Polsce . A słowo poważnych ludzi odnosiło się nie
      tylko do samego autora ustaw czy rozmów ale ogólnie do wszystkich ludzi
      zwłaszcza poważnych .

Jakub Hubert napisał :
      Ale tak sie sklada ze to co mnie interesuje oceniam JA.
      Podpis i weryfikacja tego co w nim jest swiadczy o tym kto cos napisal. Jesli
      ktos twierdzi ze jest zalozycielem swiatowego instytutu wiedzy, a klamie, to
      caly post i cale wywody mozna wyrzucic do kosza, skoro klamie w jednym miejscu,
      mozna zalozyc ze klamie ciagle.
      A niestety koles - klamiesz. Jestes zupelnie niewiarygodnym, albo trollem, albo
      podroznikiem w czasie i przestrzeni ktory zdezyl sie z jakims meteorytem w swoim
      miedzygwiezdnych podrozach.
      Nic takiego nie zalozyles. Podaj adres tego instytutu i nr wpisu w sadzie
      rejestrowym, jesli jest inaczej oraz czlonkow zalozycieli. To sa dane JAWNE
      kazdej organizacji w kazdym normalnym demokratycznym panstwie.
      Administratorze, czy ja mam do zarzadu SDPL zlozyc wniosek o skasowanie tego
      nadetego balona z forum? Naprawde bedziemy mieszac w to zarzad krajowy?
      To juz jest lamanie polskiego prawa - uzywanie nazw renomowanych jednostek
      badawczych i uniwersyteckich do zaspokajania wlasnych chorych urojen i
      pieprzenia trzy po trzy na forum partii.
      Jesli zaczalbym twierdzic publicznie ze SDPL jest czlonkiem Swiatowego Forum
      Obierania Marchewki, albo Swiatowej Organizacji Katowania [tu dowolna rasa], to
      chyba by to nie bylo do konca legalne ??

Prosze o skasowanie tego "czlowieka" i wszystkich tematow ktore zostaly przez
      niego zalozone, wlacznie z tym. W przyszlosci koniecznie trzeba zalozyc forum
      zamkniete tylko dla zweryfikowanych czlonkow SDPL.
      zin napisał:
      Panie Jakub Hubert , no i tu się różnimy , nie pierwszy raz , bo ja bo prawdę
      oceniam jak cały świat naukowy po zgodności z rzeczywistością a Pan po tym czy
      ojciec tego kto to mówi był bogaty i posłał dziecko na bogatą , prestiżową
      uczelnie czy nie . I tak niech zostanie . Dlatego sprawy za którymi Pan głosuje
      i byłyby Pana autorstwa są dalekie od rzeczywistości , fikcyjne , utopijne i
      sprawiające tylko pozory , wrażenia prawdziwości . A prawda to nie zaufanie i
      jedno nie ma nic wspólnego z drugim . Nawet jeżeli ktoś nie mówi prawdy w jednej
      sprawie , nie znaczy że w innych sprawach też mówi nieprawdę i tu znowu Pan się
      mija z prawdą . A ja akurat nie mówiłem nieprawdy bo nie potrzeba nigdzie od
      razu czegoś rejestrować żeby istniało , to że Pan wkłada szklanki do zmywarki
      to nie znaczy że Pan tego nie robi jak Pan nie poszedł do urzędu i Pan nie
      zarejestrował że Pan włada szklanki do zmywarki . Całe Pana życie Panie Hubert
      opiera się zdaje na pozorach i takie same pozory, pozorny dobrobyt i pozorną
      poprawę życia obywatelom i bezrobotnym by Pan wprowadzał i wprowadza . Armia
      Krajowa chyba raczej też nie miała zgody ówczesnych władz na działalność ani na
      rejestrację , a to nie znaczy że jej nie było . Wałęsa nie był po Harvardzie ,
      a Jaruzelski nazywał Solidarność chuliganami i karał za zakłócanie porządku
      publicznego , a wielu uczonych których prawa teraz stosuje ludzkość umarła w
      biedzie, nędzy , nieznana i trudno powiedzieć że nie istnieli bo nie
      zarejestrowali swojej działalności w jakimś urzędzie . Tak że Pana wnioski
      znowu są błędne Panie Hubert .

A co Panie Jakub Hubert cenzurę chce Pan zakładać innym członkom SDPL i wyborcom
      SDPL i obywatelom i tym co wybierali SDPL , żeby nie wiedzieli jak ich
      przedstawiciele których sami wybrali pracują dla nich? Czy boi się Pan że będą
      czytali co Pan sobą prezentuje i jaką słabą wiedzę Pan posiada i oderwanie od
      prawdy i realnego świata , co już wyczytać mogą czytając Pana wypowiedzi już do
      tej pory w tym temacie do kiedy zakończyłem z Panem rozmowy merytoryczne na
      jakieś tematy , z powodu Pana kompromitacji w podstawach wiedzy i zaprzeczanie
      całemu naukowemu światu i realnemu , między innymi tym instytucjom na których ja
      się opieram i na wiedzy przez nie głoszonej które to instytucje i prawa
      wymieniłem wcześniej lub do tej pory . Panie Jakub Hubert , może niech Pan
      pozwoli ludziom samym ocenić co Pan wygadywał i niech sobie będą sami mogli
      wyrobić zdanie na temat wszystkiego , tematu jak i Pana kompletnej niewiedzy .
      Panie Jakub Hubert nie blokuj ludziom dostępu do informacji . Boisz się że
      wyjdzie że wszyscy w SDPL dowiedzą się że nic nie robisz w SDPL dla obywateli
      tylko intrygi robisz w SDPL i przeszkadzasz innym w pracy . Ile projektów ustaw
      przedstawiłeś SDPL ile programów pomocy obywatelom , gdzie one są bo nie
      widzimy .

• zinnn Re: o SDPL 06.11.08, 19:49
      Michał Gralak napisał:
      Poprosiłem dwie osoby niezwiązane z SDPL i kompletnie "gołe" jeśli chodzi o
      wiedzę o polityce. Zaprosiłem je na forum żeby przeczytały sobie posty Zina.
      Konkluzja jest taka iż wydało im się że jest to osoba ważna w SDPL, bo "założyła
      czat" i "biuro internetowe", jest jego organizatorem i je "prowadzi",
      przynajmniej tak to wygląda. Dopiero po przeczytaniu kilku postów, jedna osoba
      stwierdziła że to jakiś trzynastoletni dzieciak, druga dostrzegła znamiona
      schizofrenii u tego obywatela.

Postuluję, żeby posty i tematy które ewidentnie są przejawem czyjejś słabości
      mentalnej, były usuwane. Ok, każdy ma prawo do swojego zdania, ale kto nie widzi
      w wypowiedziach Zina, ulubionej zabawy starożytnych Rzymskich senatorów -
      "mącenia wody", nie powinien się bawić w politykę. Jest granica dla tolerowania
      głupoty, czasem trzeba podjąć kroki ostrzejsze niż upomnienia.

Drogi Zinie, bardzo chętni jesteśmy podyskutować z Tobą, ba możemy to zrobić
      nawet osobiście!

zin napisał:
      Panie Michał Gralak , tak , załóżmy że było tak jak Pan napisał , chociaż wcale
      nie musiało tak być i mogą to być Pana wymysły . Ale załóżmy że tak było
      naprawdę . To osoby które Pan zaprosił to na pewno raczej nie były osoby o
      wyższym wykształceniu lub wyżej i koło 40 lat albo wyżej i dobrze znające
      historię , tylko pewnie koledzy którzy też w rozmowach merytorycznych wysyłają
      dziecinne , infantylne posty jak Pan . A na tematy merytoryczne to już Pan też
      miał okazję się wykazać i nic Pan nie umiał powiedzieć poza wnioskami o
      blokowanie ludziom , wyborcom i innym członkom SDPL wolnych wypowiedzi na forum
      i pewnie w ogóle Panie Michał Gralak . A jak Pan tak bardzo chce się ze mną
      spotkać osobiście , jak Pan pisze , to będzie Pan miał pewnie taką okazję i w
      moim i innych imieniu porozmawiają z Panem bezrobotni obywatele w Ciechocinku ze
      mną lub w moim imieniu , którym dostęp do informacji i relacji ze swojej pracy
      dla nich chce Pan im zatajać jak i przeszkadzać w poprawie ich życia .

zin napisał:
      A w ogóle to składam wnioski o wykluczenie tych osób z SDPL które opowiadają
      się za cenzurowaniem merytorycznych rozmów na forum SDPL i w ogóle i zabranianie
      ludziom , wyborcom , obywatelom czy innym członkom SDPL wglądu w prace członków
      SDPL na rzecz swoich wyborców , obywateli jako zachowanie niedemokratyczne
      niegodne członków SDPL i wnioskuje o odcięcie się innych w SDPL i całej SDPL i
      Władz SDPL od tego typu zachowań . Inne osoby w SDPL jeżeli też tak uważają
      mogą złożyć formalne wnioski w tej sprawie w swoich biurach regionalnych .

Karol Domański napisał :
      Posty naruszajace regulamin zostały usunięte.

zin napisał:
      Panie Karol Domański znowu Pan usunął odpowiedzi na powyższe informacje bez
      powodu jak i na opis Pana postępowania . Proszę popatrzyć sobie na powyższe
      posty i na moje odpowiedzi i podkreślić w nich , wskazać gdzie w porównaniu do
      powyższych postów , posty napisane przeze mnie łamią rzekomo regulamin . Niech
      Pan tak dalej robi Panie Domański a Pana administrowanie publiczne i wolność
      słowa w sprawach merytorycznych i cenzura na forum SDPL i w SDPL będzie
      przedmiotem i przykładem rozmów dziennikarzy we wszystkich mediach i SDPL na
      pewno Panu za to podziękuje

zin napisał:
      Panie Karol Domański gdzie w powyższych postach widzi Pan naruszanie regulaminu ?
      Zlikwidowałem słowo „cenzor „ jeżeli to u Pana znaczy naruszenie regulaminu .
      Znaczy według Pana jedni mogą kogoś nazywać trollem , chociaż to nieprawda lub
      obraźliwie nazywać , natomiast mi nie wolno nazwać osób cenzorami które powyżej
      się o to same zwracają i o cenzurę i na forum . To chyba Pan regulamin stosuje
      i to niesłusznie tylko w jedną stronę natomiast do swoich znajomych i kolegów
      Pan tego nie stosuje . Dziwnie Pan postrzega równość i sprawiedliwość Panie
      Domański . Proszę nie manipulować opinią publiczną przez usuwanie odpowiedzi na
      wyssane z palca informacje .Karol Domański napisał :

Karol Domański napisał :
      Niektóre posty już lepsze, nawet chyba jeden przeczytałem do końca. Już prawie,
      prawie mogę przestać je kasować.

Polecam przeczytanie kilku rad o pisaniu tekstów.

zin napisał:
      Panie Karol Domański :
      Rozumiemy że ocena tego co „ da się „ czytać a czego „ nie da się czytać „
      zostaje w luźnej kwestii wyboru pewnych osób , podobnie jak ich pisania w
      kwestii naszych ocen . Rozumiemy .

zin napisał:
      Panie Karol Domański , dziękuje za Pana rady ale są bezpodstawne , ja Panu dam
      radę w takim razie niech Pan zapozna się ze słowem „ cenzura „ i co to słowo
      oznaczało w historii jak i proszę zapoznać się z terminem „ wolność słowa „

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka