bydlo_prof_wb Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokumentów. 10.11.08, 20:33 "Rąbniętych" z całą bezczelnością z archiwów MSW. Też chcemy poznać te "nic nie znaczące i zafałszowane przez SB dokumenty". To chyba najważniejsze... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:37 Ty krętorogi, a skąd Ty to wiesz, Rydzyk Tobie powiedział, czy z gniazdka elektrycznego płyną do Ciebie te informację? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:51 Bydło jest badaczem pisma. Ostatnio, jak widać jego zainteresowanie zaspokajała esbecka "dobra nowina". Oczywiście nade wszystko ceni akta "Adama", wiadomo dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:38 bydlo_prof_wb napisał: > "Rąbniętych" z całą bezczelnością z archiwów MSW. Też chcemy poznać te "nic > nie znaczące i zafałszowane przez SB dokumenty". To chyba najważniejsze... > __________ > oto one: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:48 bydlo_prof_wb napisał: > "Rąbniętych" z całą bezczelnością z archiwów MSW. Też chcemy poznać te "nic > nie znaczące i zafałszowane przez SB dokumenty". To chyba najważniejsze... > __________ Szacowny "mistszu" nie jest dla mnie zrozumiałe słowo "ropzliczyć" Czy mógłym prosić o definicję...;P > > Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust > intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:55 Cześć, Wydaje mi się że to po wolsku, w dialekcie toruńskim, a znaczy chyba, Ruch Odbudowy Polski zliczyć, ale mogę się mylić, nie jestem biegły w tym dialekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:05 Cześć O tu muszę Cie poinformować, że szanowne p.Bydło stał się społecznie moim nauczycielem poprawnej polszczyzny. W lot wychwytuje wszelkie pomyłki jakie popełniam pisząc posty, jestem mu za to szczerze wdzięczny. I dlatego podejrzewam, że to jednak było po polsku, a przynajmniej próbowało być...;P Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:10 Bardzo przepraszam, żle odczytałem napis który popełnił rogacizna, pewnikiem masz rację, a ja się wygłupiłem. PS Masz cudną sygnaturkę, jak zwykle zazdrość mnie zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:20 Ooo ta syganturka spotkała się z zdecydowaną i brutalną reakcją ze strony przywołanego powyżej bydła. Potraktował ją tak jakby był to ca najmniej pentagram... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:23 To tym bardziej cenna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:34 Czy ja wiem.... mam jeszcze parę w zanadrzu, ale po tej zdecydowanej reakcji mam obiekcje czy je publikować. Nasz moherowy przyjaciel jak niepyszny umknął z forum. Pewnie "liże rany" słuchając radia w duchu patriotycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 20:59 a niby to za co ciebie niziolku walesa ma przepraszac ??? zebys sie tak zesral w nocy w lozeczko, wielki szkodniku malego rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 21:01 Obrażasz niziołków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzechpanowwlodce L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 21:01 Bardzo, bardzo, bardzo chciałbym żeby pan prezydent Lech Kaczyński -jeżeli rzeczywiście czuje się obrażony i obrażany- raz wreszcie obraził się na dobre i zniknął, przynajmniej z życia publicznego i mojego biednego telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Kiedy łże-bracia Kaczyńscy przeproszą 10.11.08, 21:04 L. Wałęsę m.in. za palenie jego kukły pod Belwederem i za wrabianie go w agenta "Bolka"? Odpowiedz Link Zgłoś
kosma44 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 10.11.08, 21:08 Obrażanie się na poprzednią głowę państwa ?? Dzieci w piaskownicy się obrażają na siebie ....bo on mi zabrał łopatkę ..... trochę żenujące zachowanie p. Prezydenta obecnego Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 21:14 TROCHę?? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 21:29 Obrażanie się jest charakterystyczną cechą osób niedojrzałych emocjonalnie, lub cierpiących na zespół Obrażanie się jest charakterystyczne dla dzieci. To taki etap w ich rozwoju emocjonalny kiedy tego wyraźnie potrzebują. Tak mniej więcej zjawisko to ustaje w wieku 11 lat. Jeżeli natomiast występuje u człowieka dorosłego to z jakiś powodów emocjonalnie nie dojrzał. Może czuje się nieustannie krzywdzony, lub może jego ego jest wielokrotnością tego, którym dysponuje min. Sikorski, a którego rozmiar ukazało słynne przesłuchanie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Obrażenie się ... 10.11.08, 21:41 Tak... bez wątpienia jest to cecha naszego pana prezydenta. Ale czy tylko jego... Czy nam wszystkim nie zdarza się obrazić za byle co. Dzieci obrażają się jak nie dostaną zabawki która spodobała im się na wystawie sklepowej, Chłopcy obrażają się, gdy dziewczyny nie mają ochoty iść z nimi na prywatkę. Dziewczyny za to, że kwiaty nie były wystarczająco świeże. Żony gdy mężowie sprawdzają szafy po przyjeździe z delegacji. Dlaczego zatem nasz prezydent nie miałby się obrażać. Jest w końcu człowiekiem z krwi i kości jak my wszyscy. A, że na skutek zadania, które powierzył mu brat został prezydentem..no cóż...:P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Mawiają ..."miejsce cnoty jest pośród gwiazd" 10.11.08, 21:59 Gwiazda prezydenta widać jeszcze nie wzeszła...P Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Ależ się niefortunnie złożyło! 10.11.08, 21:20 Kinderbal u bobasa zbiegł się z rocznicą odzyskania niepodległości. Ta koincydencja może być myląca. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Prezydęt Wałęsa i Pisydent Kaczyński! 10.11.08, 21:23 Za co los tak ciężko karze nasz nieszczęsny kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 21:25 Jeszcze tylko 2 lata i już nikt nigdy tego pana przepraszał nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Wałęsa to burak 10.11.08, 21:58 i tak nie umiałby się zachować na tym przyjęciu. Jego brak to żadna strata. Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 22:00 Tak trzymać Panie Prezydencie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----Brawa dla Prezydenta Kaczynskiego !!!--------- 10.11.08, 22:03 pewne rzeczy nalezy nazywac po imieniu - tak jak np wyczyny "medrca" Walesy Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 co prawda nie na temat, ale..... 10.11.08, 22:15 osobiście zwyczajowo najpierw się jednam a dopiero potem przepraszam. zaraz po znikam po angielsku w obawie przed konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
jule przyczepilo sie gowno do okretu ... 10.11.08, 22:22 male, smierdzace, zalosne gowno (zwane prezydentem RP) w postaci L. Kaczynskiego przyczepilo sie do okretu niepodleglosciowego i swoim dyszkancikiem (malego, smierdzacego gowienka) wola "PLYNIEMY!". Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ponoć był nagrzany 10.11.08, 22:31 w takiej sytuacji powinien choćby na krzywulca, ale się załapać Odpowiedz Link Zgłoś
framberg L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 22:38 Jak gó...arstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 GWno i UBcy nie lubia Kaczynskiego. Widac na forum 10.11.08, 23:21 kto jest UBekem, GWnem lub jednym i drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
szlakuls Lżenie obywateli przez LK 10.11.08, 23:22 Krótką ma pamięć nasz Lechutek. A spieprzaj dziadu, ta małpa w czerwonym, Monika Olejnik. I zapomniał o przegranym procesie przed Sądem Najwyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Bua ha ha ha! Wałęsa już pędzi z przeprosinami! 10.11.08, 23:22 ten jak coś palnie to po prostu boki zrywać, dawno się tak nie uśmiałem! Chyba faktycznie "dobry humor" nie opuszcza tego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
paralityk_murzynski Re: Bua ha ha ha! Wałęsa już pędzi z przeprosinam 10.11.08, 23:53 > ten jak coś palnie to po prostu boki zrywać, dawno się tak nie uśmiałem! Chyba > faktycznie "dobry humor" nie opuszcza tego człowieka! To nie czlowiek -to szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 11.11.08, 00:14 I słusznie. Dlaczego niby miałby pan prezydent na pisowskie obchody św. Niepodległości zapraszać jakiegoś tam Wałęsę? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan1970 Kocham Prezydenta... 11.11.08, 02:35 ....i tak strasznie cierpię, że nie jest Gościem z klasą i nie wie co to oznacza: pokora, kindersztuba, fason i elegancja, dostojeństwo.. etc. A pokorne ciele przecież dwie matki ssie. "Naum" się Pan tego przysłowia Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonyw27 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 11.11.08, 02:50 Swoim objazdem po kraju daje dowod ,ze za wszelka cene chce sie odbic od dna na ktorym sie znalazl. Nie zaproszenie Walesy na Gale Niepodleglosci niechcacy przylepil sie do tego dna NA STALE! Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Prywatny folwark 11.11.08, 03:32 Zaproszenie lub nie Wałęsy to symbol, który będzie komentowany i obserwowany na świecie. Wychodzi na to, że wizerunek Polski zależy od prywatnych wojenem i animozji Kaczora. W związku z tym zrozumiałe jest chyba, że nie wszyscy uważają go za prezydenta, który zamiast reprezentować Polskę, reprezentuje siebie i grupę swoich przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 L. Kaczyński o Rydzyku: Najpierw przeprosiny, a... 11.11.08, 06:53 L. Kaczyński o Rydzyku: Najpierw przeprosiny, a później pojednanie? Wiedzma? To tylko deszcz pada powiedzial, ocierajac gebe z plwocin Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Rozumiem ze Kaczynski nalezy do kategorii... 11.11.08, 08:03 "wolno wszystko" Jako komentarz cytat "spieprzaj dziadu" To zdecydowanie najgorszy prezydent Polski i dlugo jeszcze gorszego nie bedzie, a razem z bratem sa gorsza katastrofa niz ta co nadejdzie 21. grudnia 2012 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś