Dodaj do ulubionych

L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a...

• bydlo_prof_wb Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokumentów. 10.11.08, 20:33
      "Rąbniętych" z całą bezczelnością z archiwów MSW. Też chcemy poznać te "nic
      nie znaczące i zafałszowane przez SB dokumenty". To chyba najważniejsze...

Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust
      intelektualny (Zbigniew Herbert)
      • czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:37
        Ty krętorogi, a skąd Ty to wiesz, Rydzyk Tobie powiedział, czy z gniazdka
        elektrycznego płyną do Ciebie te informację?
        • tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:51
          Bydło jest badaczem pisma. Ostatnio, jak widać jego zainteresowanie zaspokajała
          esbecka "dobra nowina".
          Oczywiście nade wszystko ceni akta "Adama", wiadomo dlaczego...
      • pies_na_prawizne Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:38
        bydlo_prof_wb napisał:

> "Rąbniętych" z całą bezczelnością z archiwów MSW. Też chcemy
        poznać te "nic
        > nie znaczące i zafałszowane przez SB dokumenty". To chyba
        najważniejsze...
        > __________
        >
        oto one:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348
      • tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:48
        bydlo_prof_wb napisał:

> "Rąbniętych" z całą bezczelnością z archiwów MSW. Też chcemy poznać te "nic
        > nie znaczące i zafałszowane przez SB dokumenty". To chyba najważniejsze...
        > __________

Szacowny "mistszu" nie jest dla mnie zrozumiałe słowo "ropzliczyć"
        Czy mógłym prosić o definicję...;P
        >
        > Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust
        > intelektualny (Zbigniew Herbert)
        • czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 20:55
          Cześć,
          Wydaje mi się że to po wolsku, w dialekcie toruńskim, a znaczy chyba, Ruch
          Odbudowy Polski zliczyć, ale mogę się mylić, nie jestem biegły w tym dialekcie.
          • tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:05
            Cześć
            O tu muszę Cie poinformować, że szanowne p.Bydło stał się społecznie moim
            nauczycielem poprawnej polszczyzny. W lot wychwytuje wszelkie pomyłki jakie
            popełniam pisząc posty, jestem mu za to szczerze wdzięczny. I dlatego
            podejrzewam, że to jednak było po polsku, a przynajmniej próbowało być...;P
            • czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:10
              Bardzo przepraszam, żle odczytałem napis który popełnił rogacizna, pewnikiem
              masz rację, a ja się wygłupiłem.
              PS Masz cudną sygnaturkę, jak zwykle zazdrość mnie zżera.
              • tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:20
                Ooo ta syganturka spotkała się z zdecydowaną i brutalną reakcją ze strony
                przywołanego powyżej bydła. Potraktował ją tak jakby był to ca najmniej pentagram...
                • czan-dra Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:23
                  To tym bardziej cenna :-)
                  • tw_wielgus Re: Powinien też najpierw ropzliczyć się z dokume 10.11.08, 21:34
                    Czy ja wiem.... mam jeszcze parę w zanadrzu, ale po tej zdecydowanej reakcji mam
                    obiekcje czy je publikować.
                    Nasz moherowy przyjaciel jak niepyszny umknął z forum. Pewnie "liże rany"
                    słuchając radia w duchu patriotycznym.
    • mathyy L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 20:59
      a niby to za co ciebie niziolku walesa ma przepraszac ??? zebys sie tak zesral
      w nocy w lozeczko, wielki szkodniku malego rozmiaru
      • czan-dra Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 21:01
        Obrażasz niziołków ;-)
    • trzechpanowwlodce L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 21:01
      Bardzo, bardzo, bardzo chciałbym żeby pan prezydent Lech Kaczyński -jeżeli
      rzeczywiście czuje się obrażony i obrażany- raz wreszcie obraził się na dobre
      i zniknął, przynajmniej z życia publicznego i mojego biednego telewizora.
      • pierot6 Łobuz Kaczynski, to ZERO przy Wałęsie!!!!! 10.11.08, 21:05
        szambo..
    • aa_6 Kiedy łże-bracia Kaczyńscy przeproszą 10.11.08, 21:04
      L. Wałęsę m.in. za palenie jego kukły pod Belwederem i za wrabianie
      go w agenta "Bolka"?
    • kosma44 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 10.11.08, 21:08
      Obrażanie się na poprzednią głowę państwa ?? Dzieci w piaskownicy
      się obrażają na siebie ....bo on mi zabrał łopatkę ..... trochę
      żenujące zachowanie p. Prezydenta obecnego
      • czan-dra Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 21:14
        TROCHę??
      • tw_wielgus Re: L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, 10.11.08, 21:29
        Obrażanie się jest charakterystyczną cechą osób niedojrzałych emocjonalnie, lub
        cierpiących na zespół

Obrażanie się jest charakterystyczne dla dzieci. To taki etap w ich rozwoju
        emocjonalny kiedy tego wyraźnie potrzebują. Tak mniej więcej zjawisko to ustaje
        w wieku 11 lat. Jeżeli natomiast występuje u człowieka dorosłego to z jakiś
        powodów emocjonalnie nie dojrzał. Może czuje się nieustannie krzywdzony, lub
        może jego ego jest wielokrotnością tego, którym dysponuje min. Sikorski, a
        którego rozmiar ukazało słynne przesłuchanie...;P
        • tw_wielgus Re: Obrażenie się ... 10.11.08, 21:41
          Tak... bez wątpienia jest to cecha naszego pana prezydenta.
          Ale czy tylko jego... Czy nam wszystkim nie zdarza się obrazić za byle co.
          Dzieci obrażają się jak nie dostaną zabawki która spodobała im się na wystawie
          sklepowej, Chłopcy obrażają się, gdy dziewczyny nie mają ochoty iść z nimi na
          prywatkę. Dziewczyny za to, że kwiaty nie były wystarczająco świeże. Żony gdy
          mężowie sprawdzają szafy po przyjeździe z delegacji. Dlaczego zatem nasz
          prezydent nie miałby się obrażać. Jest w końcu człowiekiem z krwi i kości jak my
          wszyscy.
          A, że na skutek zadania, które powierzył mu brat został prezydentem..no cóż...:P
          • tw_wielgus Mawiają ..."miejsce cnoty jest pośród gwiazd" 10.11.08, 21:59
            Gwiazda prezydenta widać jeszcze nie wzeszła...P
    • gluchy No to Kaczus przepros go wreszcie i bedzie spokoj 10.11.08, 21:14
    • kwaczynsky_pan Ależ się niefortunnie złożyło! 10.11.08, 21:20
      Kinderbal u bobasa zbiegł się z rocznicą odzyskania niepodległości. Ta
      koincydencja może być myląca.
    • wlodzimierz.ilicz Prezydęt Wałęsa i Pisydent Kaczyński! 10.11.08, 21:23
      Za co los tak ciężko karze nasz nieszczęsny kraj?
    • stefan-50 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 21:25
      Jeszcze tylko 2 lata i już nikt nigdy tego pana przepraszał nie
      będzie.
    • fields1 Wałęsa to burak 10.11.08, 21:58
      i tak nie umiałby się zachować na tym przyjęciu. Jego brak to żadna strata.
    • j-agat L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 22:00
      Tak trzymać Panie Prezydencie !!!
    • hrabia-monte-christo ----Brawa dla Prezydenta Kaczynskiego !!!--------- 10.11.08, 22:03
      pewne rzeczy nalezy nazywac po imieniu - tak jak np wyczyny "medrca" Walesy
    • carpaccio4 co prawda nie na temat, ale..... 10.11.08, 22:15
      osobiście zwyczajowo najpierw się jednam a dopiero potem przepraszam. zaraz po
      znikam po angielsku w obawie przed konsekwencjami.
    • jule przyczepilo sie gowno do okretu ... 10.11.08, 22:22
      male, smierdzace, zalosne gowno (zwane prezydentem RP) w postaci L.
      Kaczynskiego przyczepilo sie do okretu niepodleglosciowego i swoim
      dyszkancikiem (malego, smierdzacego gowienka) wola "PLYNIEMY!".
    • carpaccio4 ponoć był nagrzany 10.11.08, 22:31
      w takiej sytuacji powinien choćby na krzywulca, ale się załapać
    • framberg L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 10.11.08, 22:38
      Jak gó...arstwo
    • ak8131 GWno i UBcy nie lubia Kaczynskiego. Widac na forum 10.11.08, 23:21
      kto jest UBekem, GWnem lub jednym i drugim.
    • szlakuls Lżenie obywateli przez LK 10.11.08, 23:22
      Krótką ma pamięć nasz Lechutek. A spieprzaj dziadu, ta małpa w
      czerwonym, Monika Olejnik.
      I zapomniał o przegranym procesie przed Sądem Najwyższym?
    • liberau Bua ha ha ha! Wałęsa już pędzi z przeprosinami! 10.11.08, 23:22
      ten jak coś palnie to po prostu boki zrywać, dawno się tak nie uśmiałem! Chyba
      faktycznie "dobry humor" nie opuszcza tego człowieka!
      • paralityk_murzynski Re: Bua ha ha ha! Wałęsa już pędzi z przeprosinam 10.11.08, 23:53
        > ten jak coś palnie to po prostu boki zrywać, dawno się tak nie uśmiałem! Chyba
        > faktycznie "dobry humor" nie opuszcza tego człowieka!

To nie czlowiek -to szmata.
    • legrange L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a... 11.11.08, 00:14
      I słusznie. Dlaczego niby miałby pan prezydent na pisowskie obchody św.
      Niepodległości zapraszać jakiegoś tam Wałęsę?
    • edek47 Kaczor mlaskacz... 11.11.08, 02:06
      niech przeprosi sie sam.
      • stefan1970 Kocham Prezydenta... 11.11.08, 02:35
        ....i tak strasznie cierpię, że nie jest Gościem z klasą i nie wie co to
        oznacza: pokora, kindersztuba, fason i elegancja, dostojeństwo.. etc. A pokorne
        ciele przecież dwie matki ssie. "Naum" się Pan tego przysłowia Panie Prezydencie.
    • sonyw27 L. Kaczyński o Wałęsie: Najpierw przeprosiny, a.. 11.11.08, 02:50
      Swoim objazdem po kraju daje dowod ,ze za wszelka cene chce sie odbic
      od dna na ktorym sie znalazl. Nie zaproszenie Walesy na Gale Niepodleglosci
      niechcacy przylepil sie do tego dna NA STALE!
    • krawiec6661 Prywatny folwark 11.11.08, 03:32
      Zaproszenie lub nie Wałęsy to symbol, który będzie komentowany i obserwowany na
      świecie. Wychodzi na to, że wizerunek Polski zależy od prywatnych wojenem i
      animozji Kaczora. W związku z tym zrozumiałe jest chyba, że nie wszyscy uważają
      go za prezydenta, który zamiast reprezentować Polskę, reprezentuje siebie i
      grupę swoich przydupasów.
    • porannakawa20 L. Kaczyński o Rydzyku: Najpierw przeprosiny, a... 11.11.08, 06:53
      L. Kaczyński o Rydzyku: Najpierw przeprosiny, a później pojednanie?
      Wiedzma?
      To tylko deszcz pada powiedzial, ocierajac gebe z plwocin Rydzyka.
    • pyosalpinx Rozumiem ze Kaczynski nalezy do kategorii... 11.11.08, 08:03
      "wolno wszystko"

Jako komentarz cytat "spieprzaj dziadu"
      To zdecydowanie najgorszy prezydent Polski i dlugo jeszcze gorszego
      nie bedzie, a razem z bratem sa gorsza katastrofa niz ta co
      nadejdzie 21. grudnia 2012
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka