pipi72 21.11.08, 14:54 25 listopada to święto większości Katarzyn w Polsce, a nie misiów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_torebka Re: Pokaż swojego misia. Niech ma święto 21.11.08, 20:50 a co gdy miś jest Katarzyną, hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jezeli.tylko.ja Re: Pokaż swojego misia. Niech ma święto 21.11.08, 21:54 A ja jestem Katarzyna i nie mam pluszowego misia, tylko pluszowego królika (18 letniego transwestytę) i myślę, że jestem poszkodowana w połowie, w związku z tym. O właśnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pokaż swojego misia. Niech ma święto 23.11.08, 16:48 > tylko pluszowego królika (18 > letniego transwestytę) i O kurczę! Ja mam pluszowego królika-ekshibicjonistę, całego w różach! Poślubmy je! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta trzymiski.blox.pl już się cieszą :) 25.11.08, 17:31 A to ci dopiero święto :D Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Pokaż swojego misia. Niech ma święto 23.11.08, 10:01 A inne zwierzaczki się nie liczą? Co tam misie, ja mimo wieku 27 lat mam kolekcję kilkunastu pluszowych tygrysków i lewków. 3 najnowsze kupione w ciągu ostatnich 2 lat, w tym prześliczna jedwabiście puszysta maleńka biała lwisia. (Ale i tak najważniejszy jest tygrysek lat 26.) Odpowiedz Link Zgłoś
bamawe Pokaż swojego misia. Niech ma święto 23.11.08, 12:12 Mam kolekcję pluszowych misiów, obdarowuję także nimi moich bliskich. Kiedy jeszcze byłam nauczycielką w podstawówce, nosiłam misie na lekcje. Moi uczniowie pożyczali je ode mnie, zabierali do domu, ustalając kolejkę na kilka tygodni do przodu. Odnotowałam również próbę przywłaszczenia jednego z misiów przez czwartoklasistę, wyjaśnioną potem zgubieniem, znalezieniem... - niech tam! Wpadłam wtedy na pomysł przeprowadzenia zajęć edukacyjnych "Dzień pluszowego misia". Proszę Państwa, cóż to były za zajęcia! Dzięki pluszowym misiom dowiedziałam się bardzo dużo o moich uczniach i ich potrzebach. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jestem degeneratem 23.11.08, 23:17 Przykro mi, ale niczego nie pokażę. Nie byłem posiadaczem misia, zajączka, tygryska, ulubionej poduszki, ani innej przytulanki. Nie sprawiłem sobie też lalki z sex-shopu. Nigdy nie miałem takiej potrzeby i pewnie jestem degeneratem. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Pokaż swojego misia. Niech ma święto 23.11.08, 23:22 tfu!!!!!!już myślałem że to jakś nieprzystojna propozycja z tym pokazywaniem "misia" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur To już wiadomo, skąd nazwa Teddy-Bear: 24.11.08, 08:19 czyli miś Teosia - od imienia Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelinka.czerwona Pokaż swojego misia. Niech ma święto 24.11.08, 12:29 Mam 28 lat i jestem pluszaczkoholiczką. Mam 509 pluszowych zwierzątek. Odpowiedz Link Zgłoś
tehuana Pokaż swojego misia. Niech ma święto 25.11.08, 09:45 a gdzie zdjęcie mego misia????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana99 Pokaż swojego misia. Niech ma święto 25.11.08, 13:09 Nie mam już misia... Mój ukochany miś, niedługo po tym jak skończył 30 lat, rozsypał się ze starości... Odpowiedz Link Zgłoś
nesscca Pokaż swojego misia: ja(28) i Miś (6) 25.11.08, 17:39 "Miś" i ja. Jesteśmy razem już 6 lat. Misiowa miłość od pierwszego wejrzenia. Miś jeździ ze mną po całym świecie. W zdrowiu i w chorobie (zwłaszcza w chorobie!) - zawsze przy mnie, zawsze razem :) Dyskretny towarzysz tych najlepszych i najgorszych momentów. Co by to było bez miśka... Odpowiedz Link Zgłoś