dan3iger 01.12.08, 20:33 szkodnik. Jedyne co ten zchamiały dziad potrafi to szkodzić. Wywalić toto na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
news101 Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:38 zgadzam sie z przedmowca dan3iger napisał: > szkodnik. Jedyne co ten zchamiały dziad potrafi to szkodzić. Wywalić toto na > śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaszka1 Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:01 Boziu kopsnij mu rozum, mały, kaprawy, złośliwy, to choć niech mądry będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:03 arkaszka1 napisał: > Boziu kopsnij mu rozum, mały, kaprawy, złośliwy, to choć niech mądry > będzie. ********************************* Za późno i za ciasny łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Znów brak orientacji Kaczyńskiego 01.12.08, 21:15 "Obowiązkiem ustawodawcy jest dążenie do zapewnienia stabilności istniejących stosunków rodzinnych, która wspomaga prawidłowy rozwój małoletnich dzieci" - napisał Lech Kaczyński. *************************************** Dzieci posiadające rodzinę w tradycyjnym znaczeniu, to tylko część młodego pokolenia. Sporo jest dzieci nie mających rodziny, a tylko prawnych opiekunów, z którymi często wchodzą w spór. Czego się jednak spodziewać po prezydencie kilkunastu procent społeczeństwa? Przecież nie tego, że będzie reprezentował interes ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Znów brak orientacji Kaczyńskiego 01.12.08, 21:22 Faktycznie Jarek z Jadwigą nadal stabilnie pozostają w związku partnerskim. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Herr Tusk juz oglosil: musze zostac Fuhrerem- 01.12.08, 23:11 z nieograniczona wladze - wtedy dopiero narobie wam cudow buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ciągle te same głupoty, a pijany plesydent 02.12.08, 22:36 rozwala Polske...... Kaczynskie kartofle to najwieksza porażka na polskim stole. Odpowiedz Link Zgłoś
soth3d Kto wyśle Kaczyńskiemu kartkę na święta. 02.12.08, 05:22 Temu pieniaczowi przydałoby się odrobinę kontaktu z rzeczywistością. www.allegro.pl/show_item.php?item=497162138 Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 tym bardzij ze jego braciszsek nie wie co to prokr 01.12.08, 22:16 prokreacja jak i reszta pisuarow....jak mawia dziadek tam same zbuki... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Są głupie ustawy PO - to są i weta. Proste! Prawda 01.12.08, 22:40 Są głupie ustawy PO - to są i weta. Proste! Prawda w oczy kole... arahat1 napisała: > p Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Popieram Kaczyńskiego 01.12.08, 22:25 ale muszę znac więcej szczegółów w tej materii . Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Są głupie ustawy PO - to są i weta. Proste! 01.12.08, 22:39 Są głupie ustawy PO - to są i weta. Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:20 Zawetowanie 1ej ustawy jest durne.Ja potrafiłam rodziców przekonac,że w 16 r.życia sama decydowałam o tym,czy bede uczęśżczać na religię i Kościoła,czy nie.Walka z Nimi trwała 2 lata i wygrałam.Rodzine mam wspaniałą i dzieci moje tez mają wybór.Natomiast z tymi 2ma pozostałymi nie mam pojęcia...i tak żle i tak niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
boski_lolo Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 23:11 Mój dziadek mawiał, że mali ludzie są wredni, bo mają serce blisko du..py a w du..pie gó..no. U nas w rodzinie wszyscy mężczyźni powyżej 190 cm, Bogu dzięki. Pozostałe osoby o niewielkim wzroście przepraszam, może to nie o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
olkakolka2 Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 22:16 może cza taczkę podstawić. Obrzydliwe te Kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:40 MAMY PREZYDENTA , KTORY TYLKO POTRAFI BLOKOWAC NIC NIE DAJAC W ZAMIAN. W TYM JEST DOBRY WIEC NIECH SIE NIE SPODZIEWA SZACUNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marko_uk Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:43 No i w PiSdu. I cały misterny plan też w PiSdu... Odpowiedz Link Zgłoś
pkochma Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:09 Dlaczego na tym forum redakcja Pana Michnika zezwala na używanie określeń uznanych jako wulgarne? Jednocześnie są one pisane błędnie. Czy autor poprzedniego wpisu nie zna zasad pisowni a może mu się w głowie całkiem "POpaprało"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jakiez to slowo kmiotku ci sie nie podoba? 01.12.08, 21:16 PiSdu? To po wolskiemu, jezyk w ktorym twoj polskojezyczny rezydent gowori, oby mu ziemia ciezka byla i oby szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:30 Wejdż na "onet" tam też zobaczysz jak PiSoscy się obkładają ..... Odpowiedz Link Zgłoś
perfee Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:44 Kaczka nie daje rządowi rządzić! Co to za prezydent? Baran nie kaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma On już tonie....więc, brzydko się chwyta. 01.12.08, 20:44 A w Gruzji był jeszcze taki dzielny człeczyna, nasza kaczusia co to kurom się nie kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
marekak Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:45 Widać, że pracuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Wielki dylemat: czystość, czy misja ważniejsza? 01.12.08, 20:45 Rozumiem prezydenta, bo też zmagam się z dylematem, czy misja jest ważniejsza, czy zachowanie czystości seksualnej. Opisałem na blogu placebo99.blox.pl/html jak pokonałem zagrożenie nieczystością i wybrałem ją ponad misję. Odpowiedz Link Zgłoś
kml19 Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:45 ta sprawa ma 2 strony. Przykro mi ze ktoś go nauczył co to znaczy weto bo teraz będzie latał i to w kolko powtarzał. Ta druga ze nic nie robi to możne i lepiej bo co zrobi to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy!!! 01.12.08, 21:27 Idż się utop zakompleksiony scyzoryku. Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Re: Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy!!! 01.12.08, 22:51 Ale, Polak i naddatek Kielczanin. A wy PO -wcy, co macie wspólnego z Polską, jaka jest wasza świadomość narodowa Polak Kielczanin Silna Polska PS. Zastanawiam się, kiedy do mnie zapuka tajna policja i aresztuje mnie za ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy!!! 01.12.08, 23:08 Idz w PiSdu ze swoim bogiem i ze swoim preziem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy!!! 02.12.08, 00:28 Oj tak zapuka. I pewnie jeszcze mosad albo gestapo, a może gru... Tajne policje to specjalność pisiackich paranoików. A może nie. Ja bym się na twoim miejscu już bał. Może sprawdź czy już cię nie śledzą. I uważaj bo wróg czuwa. On jest wszędzie. Pewnie już cieciową zwerbował a i księdza plebana opłaca. No i oczywiście kioskarkę. A najlepiej się udaj do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Kumys odebrał preziowi rozum 01.12.08, 20:46 i to całkowicie.Jedyna nadzieja na pozbycie się tego kurdupla to,ze nie doleci do kraju w drodze powrotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:47 Jedyne z czym się mogę zgodzić to nie-podpisanie ustawy dotyczącej "dzieci". Nie życzę sobie,żeby państwo, UE czy nie daj boże KK mówiły mi jak mam wychowywać dziecko. Jak tak dalej pójdzie to dasz klapsa dzieciakowi, a on policję na ciebie naśle-tylko patrzeć jak będzie w Polsce drugie UK-dzieci bez żadnych hamulców, zasad i pojęcia gdzie leży granica między dobrem i złem bo rodzice w UK to się nawet krzyknąć na własne dziecko boją-taki tego efekt, apotem płacz,że kopią i napadają dla zabawy, zabijają się między sobą i bata na nich nie ma-no cóż bezstresowe wychowanie zrobiło swoje. I nie mówię tu o laniu czy maltretowaniu dziecka, tylko o klapsie-w gestii każdego rodzica czy i jak często taką formę stosować. Od lania i maltretowania to są ludzie z odpowiednich instytucji,żeby wykrywać i zapobiegać i takie dzieciaki ratować. I niech zaraz ktoś tu nie krzyczy,że na klapsie się zaczyna, a na maltretowaniu się kończy bo tak nie jest-normalny człowiek potrafi system nagród i kar stosować w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:16 posh_emka napisała: > Jedyne z czym się mogę zgodzić to nie-podpisanie ustawy dotyczącej "dzieci". Ni > e > życzę sobie,żeby państwo, UE czy nie daj boże KK mówiły mi jak mam wychowywać > dziecko. (...) > cóż bezstresowe wychowanie zrobiło swoje (...) Cóż za stek bzdur, ale prawomyślnie zacofanych, znakomicie wpisujących się w nowe średniowiecze opanowujące Polskę. A to "bezstresowe wychowanie" w moherowo-prawomyślnych postach już rozbraja zupełnie. Ależ stresujcie swoje dzieci, drogie mohery, do imentu, do szaleństwa, do rozpadu osobowości. Tylko wara od reszty! Odpowiedz Link Zgłoś
martaurb Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 21:37 UE nie ma z ta ustawa a juz tym bardziej z konwencja o ktorej mowa NIC wspolnego.... KK tez ma kompletnie nie po drodze z ta konwencja, a panstwo - to zalezy...... Odpowiedz Link Zgłoś
umargos Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 23:25 Pieprzysz, żeby nie napisać dosadniej. Nie ma bezstresowego wychowania, bo z samego założenia wychowywanie wiąże się ze stresem. Ze stawianiem granic, z przekazywaniem, wpajaniem wzorców zachowań itp. Z karaniem (racjonalnym i konsekwentnym) i z nagradzaniem. Bezstresowe to może być "bezwychowanie". Wychowywanie bez bicia (nawet przysłowiowych klapsów) i w miarę możliwości bez podnoszenia głosu, to sztuka, w której doskonalić powinien się każdy rodzic. Bez krzyku nie zawsze się uda, ale bez bicia można na pewno (i wiem co piszę). Dziecko w pewnym wieku ma świadomość, samoświadomość i własne zdanie, i to zdanie owszem jest istotne. I w normalnej rodzinie, w niczym nie zagraża ten przepis integralności rodziny, bo w takich problemy ocierające się o sąd nie występują. A tam gdzie występują próba egzekwowania praw przez dziecko może uświadomi rodzicom, że robią jakiś błąd. ALbo nie uświadomi, ale tym bardziej - dziecko ma prawo (i jak zrozumiałam z treści ustawy, dotyczy to dzieci, które owszem rozumieją, a nie 5-7 latka) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:47 Ten cham, pachołek swojego chorego psychicznie brata już przed wyborami odgrażał się, ze będzie wetował ustawy nowego rządu, czyli rpobi to na złość. Tych dwóch psychopatów jest gotowych zniszczyć Polskę dla swoich chorych ambicji. Kiedy raport o zdrwoiu psychicznym pana prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
ryq_tmc Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 22:08 Gwoli przypomnienia innym forumowiczom - na ostatniej prostej wyborow prezydenckich (kiedy PiS juz zgarnal wiekszosc w parlamentarnych), nasz wowczas jeszcze nie Prezydent zaprezentowal w jednej ze swoich telewizyjnych reklamowek haslo: "Prezydent powinien rzadowi pomagac, a nie rzucac mu klody pod nogi" (cytat z pamieci). Aha, ze tylko krowa pogladow nie zmienia... To moze lepiej, zebysmy w Palacu Prezydenckim mieli krowe zamiast aktualnego Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 23:13 do akkj: Czytając Twoje inwektywy zastanawiam się czy jesteś burakiem czy chory psychicznie. Wiadomo jakie poglądy reprezentuje i głosił w programie wyborczym L. Kaczyński.Wetowanie tych ustaw jest zgodne z jego poglądami politycznymi i wielu jego wyborców.Tylko poprzez współpracę premier może zmieniać ustawodawstwo i nie tylko z prezydentem ale z SLD i PIS-em.Atakującym prezydenta przydałoby się mniej emocji a więcej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper [...] 01.12.08, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Nie uśnie, jeśli czegoś nie zawetuje 01.12.08, 20:49 Ten pan nie uśnie, jeśli czegoś nie zawetuje lub przynajmniej nie nazwie kogoś dziadem, gnojem albo małpą w czerwonym. A zetemesowska lewica idzie z nim noga w nogę. Wybory! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:50 Stary, brzydki, nieudolny i złośliwy. Na dodatek ciągle mamle. Odpowiedz Link Zgłoś
nazir5 Prezydent zawetował trzy kolejne ustawy 01.12.08, 20:50 no i pieknie i jak ten kraj ma sie rozwijac skoro ten twor polityczny (prezes i jego prezydent)ciagle nas hamuje! a to co dobre dla spoleczenstwa laduje na smietniku do diaska z takim prezydentem referendum i go odwolajmy Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Nawet PO......... 01.12.08, 20:50 wycofuje sie z ustawy Palikota.Nie badzcie smieszni.Jest to bubel antykonstytucyjny, dajacy w rece nieograniczone mozliwosci wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re: Ubeku i plagiatorze , zamilcz !!! 01.12.08, 20:54 UBeku w rzyć rżnięty , plagiatorze zakichany , zamilcz. Czasami naprawdę lepiej jest milczeć i udawać debila, niż odezwać się i pozbyć wszystkich złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kamill69 Re: Ubeku i plagiatorze , zamilcz !!! 01.12.08, 21:24 Więc dlaczego popełniłeś wspominany przez siebie błąd? Po prostu tragedia... Poziom rozwoju intelektualnego niektórych mieszkańców tego kraju tłumaczy w pewien sposób zachowania rządzących... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Ubeku i plagiatorze , zamilcz !!! 01.12.08, 21:41 Czego potwierdzeniem są twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Co tu komentować? Prezydent 01.12.08, 20:50 wybrany na skutek wypadku przy pracy jest taki, jaki jest, czyli będzie uniemożliwiał rządzenie partii, która wygrała wybory. Ale myślę, że rządząca koalicja doskonale da sobię radę, nawet jeśli SLD będzie umożliwiała przyjęcie przez sejm weta. A wyborcy już teraz wystawiają L. Kaczyńskiemu i jego bratu ocenę, na jaką zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
kolona Prezydent wygrywa z Sejmem ? 01.12.08, 20:55 Skoro Sejm przyjął ustawę a Prezio zawetował ją, tzn. wygrał??? No chyba, że Sejm odrzuci weto Prezia. Ale czy potrafi postawić się Kaczyńskiemu? O to jest pytanie ! Jak znam Polaków, kłócić się będą, a nic końkretnego nie postanowią. Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Zegar tyka 01.12.08, 20:56 Może kto policzy -ile mu tego pożal się Boże - prezydentowania zostało. Trzeba wywiesić taki zegar - codziennie ubywa dzionek. p.s. do tego,co tak się podpisuje Polak Kielcznin Silna Polska Jak się przed świętami w końcu wykąpiesz,to ci ta chrześciańska nienawiść przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Zegar tyka 01.12.08, 21:01 Zegar jest na www.spieprzajdziadu.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: To się nazywa despotyzm 01.12.08, 21:37 Dziecko nie uzywaj slow ktorych znaczenia najwidoczniej nie rozumiesz.Warto abys czasem zajrzal do jakiegos leksykonu lub encyklopedii. Odpowiedz Link Zgłoś