tilo23 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:29 Poseł Kurski właśnie jasno i wyraźnie opisał stosunek PiS do zagadnienia emigracji :-) Co prawda wybrałem UK zamiast Cypru, ale zapamiętam tą deklarację programową przy okazji następnych wyborów :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A co mnie jakis kutas Kurski obchodzi?! 05.12.08, 10:33 jego prawdomownosc ma sie tak do prawdy jak trzezwosc Karskiego do trzezwosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek Brodata małpka 05.12.08, 10:30 "Posłowie brali udział w spotkaniu Komisji ds. Praw Człowieka Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy. Żaden z nich się nie przyznaje, od hotelu żądają przeprosin." I pomyśleć, że ten człowiek zasiada w takiej komisji... Nie godzę się na to. Niepowetowane szkody dla Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Ten barman to wyborca. 05.12.08, 10:37 Wrzucając kartkę wyborczą do urny, będzie pamiętał słowa jaśnie oświeconego Jacka Drivera Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ten barman to wyborca. 05.12.08, 10:44 ten barman to narazie postać conajmniej podejrzana. Coś takiego jak szacunek na kredyt nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.prl.pisiorow czemu najlepszego fragmentu nie przytoczycie? 05.12.08, 10:45 - a czy Jarosław Kaczyński był internowany? - nie ale Lech kaczyński był - ale co to ma do rzeczy... - skoro dziennikarze tak często mylą Lecha... :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:47 Dowodem "niewinności" posła Karskiego,może być jego wiecznie czerwony nos...od zimnych zakąsek. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:50 A co dowodem winy? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:52 A co dowodem winy? Przynależność do PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Buta i arogancja są typowe dla każdego PiS-owca 05.12.08, 10:49 Buta i arogancja są typowe dla KAŻEGO PiS-owca, począwszy od prezesa i prezydenta. Hotele na całym świecie dbają o swoja reputację, walczac z konkurencją. Jaki miąłby mieć interes hotel w wymyślaniu tej afery? Może jest w układzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dkrysiak Likwidacja listy krajowej 05.12.08, 10:52 Ludzie tacy jak Kurski są święcie przekonani o swojej boskości, bo nawet jak nikt na nich nie zagłosuje w wyborach to i tak partia wybierze takich ludzi na swoich reprezentantów... Jestem zwolennikiem wyborów bezpośrednich, bez żadnych przekrętów w stylu listy krajowej... Poseł ma reprezentować mnie i mój region a nie partię. Wątpię czy w takich wyborach zadufani w sobie paniczykowie pokroju Kurskiego dostaliby głosów więcej niż wynikałoby to z arytmetyki x=rodzina+znajomi+przypadkowo oddane głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Hotel nalezy na pewno do "lobby" rosyjskiego.... 05.12.08, 10:54 i jest w ukladzie przeciwko kaczorom. No bo jakze by moglo byc inaczej?! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:55 ale mordy buraczane. Bezmyślność wypisana na twarzach. <strach> Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:58 Jak z aferą o Drzewieckim, nikt nic nie wie, ale wszyscy coś piszą. Proponuje niech GW wyśle ekipę śledczą na Cypr, będzie artykuł do wysokich obcasów jak się patrzy, z ładnymi widoczkami i zdemolowanym melexem. A oczywiście barman hotelu na Cyprze to super wiarygodne źródło. mnie też kiedyś hotel (polski) wrabiał, bo oczywiscie nikt z obsługi nie chciał pokryć kosztów, które wynikły z ich niedbalstwa. No i zmowa była taka silna, że oparło się o sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Kurski - wzór prawdomówności 05.12.08, 11:44 >hurdy-gurdy napisał: > A oczywiście barman hotelu na Cyprze to super wiarygodne źródło. [...] Zeznanie ochroniarza z hotelu złożone na cypryjskiej policji też jest niewiarygodne ? Pismo wysłane do Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy to też prowokacja, Zgłoszenie sprawy do Sejmu RP to również bzdura. Tylko Kurski jest wiarygodny ... ;) No nic leczyć was jest juz za późno, można tylko wyeliminować z życia publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
copyland A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 10:58 taaaaa, ciebie tylko "ciemny lud" obchodzi 1 Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Jacka Kurskiego zacznie obchodzic kiedy bedzie 05.12.08, 11:03 potrzebowal poparcia w UE w Brukseli. Tam takich nadetych buffonow bardzo lubia ? Za darmo i bez zadnego racjonalnego powodu (za wyjatkiem obrony wlasnych kolesi) zyskal sobie w Brukseli opinie na ktora na pewno bedzie mogl "liczyc" kiedy bedzie potrzebowal dla naszych spraw zyczliwych w Brukseli czy w Strasburgu ! To jest pajac nie polityk! A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
roterro A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 11:08 to nie byly wozki golfowe tylko przebrani Niesiolowski i Komorowski. nie barman a zamaskowany Michnik. Nie dyrekcja hotelu a antypolskie sily. (P)oslow zreszta tam nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
mat4x Re: A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 11:10 Zigzaur - za co tu bić barmana, wszak nie wie co czyni ! Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 11:12 nie obchodzi cie "jakis barman" ?? a kim ty qwa jestes smieciu parszywy? panem bogiem ? łajzo jeb..a wiecej pokory sqwysynska dziwko pisowska. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 11:30 Czego mozna sie spodziewac po pisuarowcach.Stosownie ,do uzywanej przeze mnie nazwy ,ich miejsce jest w "wychodku".Dewiza ich postepowania jest pogarda dla drugiego czlowieka,skrywana za szczytnymi sloganami.Cala ich "czolowke" stanowia nedzne kreatury. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus77 A co mnie jakiś kurski obchodzi? 05.12.08, 11:55 zwykły posełek nic soba nie reprezentujący Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon_yeah A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 11:59 przestanmy sie nimi interesowac, a sami poznikaja... darmozjady %^%$##@*&&^%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mam.4 A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 12:07 A co mnie obchodzi ten pitbul? Ale ci co na niego glosowali spedzaja mi sen z powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
vi-com A co mnie jakiś barman na Cyprze obchodzi? 05.12.08, 12:08 "Wraca fala poparcia...Istne tsunami poparcia za te dziewczynki na gestapo i popijawy za podatników kasę. Można by znaleźć w tym pewną zależność . Zatem posłowie i posłanki PiSu do dzieła, do kieliszków i do melexów. A prezes wystąpi o odwołanie np.babci klozetowej z sejmu. Bez urazy Szanowna Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead dorwało sie chamstwo do koryta i .. 05.12.08, 12:11 Dorwało się chamstwo do koryta i dawaj wiśta-wio!!brną pis-dziaki po uszy w szambo.oby tak dalej.tej swołoczy życzę jak najgorzej.tyle pogardy zmiksowanej z tupetem mieli tylko aparatczycy z PZPR.żałosne sku...wysyny,nie wyłączając prezydenta Lecha Kaczyńskiego.to też przykuk jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 12:18 Na razie merdia polskojęzyczne epatuja nas doniesieniami adwokatów, sądząc z nazwisk, "narodowości prawniczej" oraz wynurzeniami jakiegoś anonimowego barmana. Wystarczyłoby zadzwonić do rzecznika policji w Limasol i zapytać jak było naprawdę ewentualnie poprosić o ów mityczny raport ze zdarzenia, którego nikt na oczy nie widział. Na razie wygląda to na zwykłą próbę wymuszenia rozbójniczego właścicieli hotelu. Zreszta prawie wszystkie hotele na Cyprze są już w rękach Rosjan więc kto wie .... Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 12:33 'wymuszenie rozbójnicze właścicieli hotelu'.weż sie zastanów co piszesz.byłeś w Europie?podróżujesz?ja tak,choć unikam turyzmu.ale nie ma nigdzie takiej sytuacji/no chyba że w Rosji/że właściciel widzi 2 urżniętych polaczków i prubuje im wmówić że zepsuli jakiś sprzęt i wyłudzić kase.daj spokój!!koleś by się skompromitował i może 'puściliby go z torbami'.takie sPISkowe teorie to rodzą się głónie w polskich prowincjonalnych głowach... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 12:53 Nie będe Ci wypominał byków ortograficznych bo sam nie raz za nie oberwałem i też nie jestem w tej dziedzinie orłem, ale do licha czy Ty nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu pisanego po polsku ? Przecież piszę wyraźnie, że mamy dwie sprzeczne relacje dwóch stron a jakos nikt nie pyta policji, która podobno została wezwana na miejsce zdarzenia ! I o to i właściwie tylko o to mam pretensję do "merdiów". Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 13:02 aha-rozumiem twoje 'twarde argumenty'.byki ortograficzne...talking-head jesteś kolejną gadającą głową/ściętą?/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 13:49 talking_head napisał: > Nie będe Ci wypominał byków ortograficznych bo sam nie raz za nie > oberwałem i też nie jestem w tej dziedzinie orłem, ale do licha czy > Ty nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu pisanego po polsku ? > Przecież piszę wyraźnie, że mamy dwie sprzeczne relacje dwóch stron > a jakos nikt nie pyta policji, która podobno została wezwana na > miejsce zdarzenia ! I o to i właściwie tylko o to mam pretensję > do "merdiów". DAles PiSiej dupy kolego, w jednym poscie uzywasz bardzo madrze brzmiacego slowa "epatuje" w innym znowu pouczasz o zrozumieniu tekstu pisanego, a mimo wszystko sam poddajesz w watpliwosc czy policja byla tam obecna, a w tekscie wyraznie bylo napisane, ze policja byla. Badz konsekwentny PiSarzu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 13:46 acidhead napisał: > 'wymuszenie rozbójnicze właścicieli hotelu'.weż sie zastanów co piszesz.byłeś w > Europie?podróżujesz?ja tak,choć unikam turyzmu.ale nie ma nigdzie takiej > sytuacji/no chyba że w Rosji/że właściciel widzi 2 urżniętych polaczków i > prubuje im wmówić że zepsuli jakiś sprzęt i wyłudzić kase.daj spokój!!koleś by > się skompromitował i może 'puściliby go z torbami'.takie sPISkowe teorie to > rodzą się głónie w polskich prowincjonalnych głowach... No ja bylbym bardziej powsciagliwy z odpowiedzia, zauwaz, ze twoj PiSi przedmowca uzyl bardzo trudnego slowa "epatuje" co ma swiadczyc o tym, ze jesgo slowa sa madre i wywazone i nie wolno sie z nimi nie zgodzic...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 13:43 talking_head napisał: > Na razie merdia polskojęzyczne epatuja nas doniesieniami adwokatów, > sądząc z nazwisk, "narodowości prawniczej" oraz wynurzeniami > jakiegoś anonimowego barmana. Wystarczyłoby zadzwonić do rzecznika > policji w Limasol i zapytać jak było naprawdę ewentualnie poprosić o > ów mityczny raport ze zdarzenia, którego nikt na oczy nie widział. > Na razie wygląda to na zwykłą próbę wymuszenia rozbójniczego > właścicieli hotelu. Zreszta prawie wszystkie hotele na Cyprze są już > w rękach Rosjan więc kto wie .... Ostatnimi czasy slowo "epatuje" stalo sie najmodniejszym slowem PiSdoglowia, nie wiem czy ktos zauwazyl, ale bardzo duza ilosc postow pisanych przez dzialaczy PIS zawiera to slowo, zastanawiam sie czy przyczyna tego zjawiska jest nowy PiSarz skladajacy "instrukcje", czy ci biedni ludzie maja tak wielka potrzebe samodowartosciowania sie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 13:54 Zdaję sobie sprawę, że dla "wykształciucha" czy innego ćwierćinteligenta, który cała swoja wiedzę opiera na knajackich wynurzeniach panów PaliDurnia, Niesiołowskiego czy Komorowskiego dziwnie dla nich brzmiący wyraz traktowany przez innych jako coś całkiem normalnego może wywołać niemałe, jak widać, zaniepokojenie. O ile sobie jedank przypominam to ostatnio "merdia" rozpisywały się raczej o instrukcjach rozsyłanych z Ministerstwa Prawdy ministra Nowaka do posłów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A nie warto zapytać policji na Cyprze ??? 05.12.08, 14:07 talking_head napisał: > Zdaję sobie sprawę, że dla "wykształciucha" czy innego > ćwierćinteligenta, który cała swoja wiedzę opiera na knajackich > wynurzeniach panów PaliDurnia, Niesiołowskiego czy Komorowskiego > dziwnie dla nich brzmiący wyraz traktowany przez innych jako coś > całkiem normalnego może wywołać niemałe, jak widać, zaniepokojenie. > O ile sobie jedank przypominam to ostatnio "merdia" rozpisywały się > raczej o instrukcjach rozsyłanych z Ministerstwa Prawdy ministra > Nowaka do posłów PO. Widze, ze kolega odrobil prace domowa i przeswoil sobie noew slowo "knajackich"...:DDDDDDDDDDDDDDDDD To ja koledze pojade z innej rury. :) A gdyby zdazyla sie taka sytuacja, ze w cypryjskim hotelu dwoch pijanych bandziorow z PO ;D (przeciez na codzien "media" donosza o pijanych POwcach) obilo dziewicze i przetrzezwe mordy poslow Prawa i Sprawiedliwosci i wczesniej wymieniony barman zeznal, ze to POwcy obili im te swiete mordy, to na czym, jak nie na tym barmanie oparlbys swoja mala PiSia logike...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead pis to sekta 05.12.08, 12:25 pis to sekta.a w sekcie prawda obiektywna nie istnieje.prawdą jest to co mówi guru-prezes.100 razy powtarzane kłamstwo staje się Biblią Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Takiej hołoty jak w PiS-ie nie ma nigdzie ! 05.12.08, 12:35 Takiej hołoty i i pijaczków, jak w PiS-ie, nie ma nigdzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zdd Super jest! 05.12.08, 12:35 Od afery do afery! Tak to jest jak się władzę hołocie daje...kochani wyborcy! I każda taka afera na szczęście oddala możliwość powrotu do władzy faszystów z pod znaku PIS-u. "będą mieli jakieś tam kłopoty"? Macie chłopaki przerąbane! To szczyt bezczelności nie zapłacić za szkody wyrządzone w pijackim widzie i na dodatek jeszcze zasłaniać się immunitetem! No co za śmierdziele! Won na śmietnik historii! Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Karski prawie jak Kubica 05.12.08, 12:45 i jeszcze jedno:nasi rodacy w kontakcie z egzotyczną dla nas śródziemnomorską kulturą,zazwyczaj 1000% bardziej życzliwą i radosną dla człowieka/nawet turysty-trampa z 15 euro w kieszeni/dostają takiej palmy,są tak żałośni i grubiańscy,chleją na potęge w słońcu i odp..dala im na maxa.nie widzą tam policji w kapokach śmieciarzy,do których przywykli w polandzie i myślą że im wszystko wolno.potem się dowiadują że "wyścig Kubicy" to 10000 euro. Odpowiedz Link Zgłoś