przyladek.dobrej.nadziei Aż serce rośnie 06.12.08, 16:22 Gdy się patrzy na przyszłość narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjestal Re: To też jest Polska! 06.12.08, 16:33 Niestety, trudno tego niezauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Sabat czarownic i belzebubskiej sekty! 06.12.08, 16:36 Współczuję Toruniowi nawiedzonemu przez sekciarzy rydzola i faszyzującej bandy jego popaprańców. Z wiarą ten spęd ma tyle wspólnego co szambo z perfumami! Odpowiedz Link Zgłoś
czemajapkami s e k t a 06.12.08, 16:37 Oni spełniają wszystkie podręcznikowe kryteria sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:40 Interes Rydzyka kwitnie.Ten zdzierca za ocenzurowany dekoder,zgarnia 300 zł.Taki sam dekoder dostałem w Polsacie darmo. No cóż w każdej demokracji zdarzają się marginesy ciemnogrodu. Aktywność bpa Mehringa to chyba wyraz ekspiacji,za niegdysiejsze grzeszki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Lepsze swieto moherowych beretow niz to w gdansku. 06.12.08, 16:44 kapusiow i sbekow; walesa moze Ojca Rydzyka tylko w d... pocalowac, ten Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Wałęsa nie musi go całować, ty to robisz za niego! 06.12.08, 17:16 Masz już pewnie cały nos brązowy od włażenia mu w d... Ciekawe że tak się zacietrzewiają na Zydów, a Jezus też był Zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To też jest Polska! 06.12.08, 16:49 Niestety, to tez jest Polska. Ta gorsza, zasciankowa i zacofana jej czesc. Dobrze, ze nieliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: To też jest Polska! 06.12.08, 21:16 Tak to Polska B, gdzie dziadkowie służyli w Armii Krajowej a nie w Afrika Korps. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: To też jest Polska! 06.12.08, 21:27 wanda43 napisała: > Niestety, to tez jest Polska. Ta gorsza, zasciankowa i zacofana jej czesc. > Dobrze, ze nieliczna. to jest POlska wykształcona patriotyczna myslącaa a ojciec dyrektor otacza sie ludzmi wykształconymi profesorami .mówili ci profesorowie o gorących zródłach i co Ojciec Rydzyk wierci a Rudy siedzi w szafie a Niesioł dla zmyłki w kinie .i są gorące wody . ZOBACZYĆ MINY RUDYCH PRYSZCZATYCH POKEMONÓW BEZCENNE Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: To też jest Polska! 07.12.08, 10:21 Jest szansa ,że patrioci na czele z ojcem dyrektorem nie tylko będą pisać ale i czytać.A jak poszerzą swoje horyzonty myślowe to będzie to grób dla RM. Odpowiedz Link Zgłoś
kszysztoferson ALe mnie ubawiłeś 06.12.08, 21:33 > Niestety, to tez jest Polska. Ta gorsza, zasciankowa i zacofana jej czesc. > Dobrze, ze nieliczna. Raczysz mi wytłumaczyć co takiego bardziej cywilizowanego i lepszego jest w "Heli w opałach", Kubie Wojewódzkim czy też w "Dzień dobry TVN"? Czym rożni się "ty Żydzie" w wykonaniu dziadka z artykułu a "jesteś zaj***sta" do 14-letniej bodajże dziewczynki z "Mam talent"? Bo jak obserwuję wypowiedzi większości ludzi na forum to widzę, że macie dokładnie taka samą mentalność i takie same " zaściankowe " myślenie jak wyśmiewane przez was "mohery". Odpowiedz Link Zgłoś
kszysztoferson Re: To też jest Polska! 06.12.08, 21:34 > Niestety, to tez jest Polska. Ta gorsza, zasciankowa i zacofana jej czesc. > Dobrze, ze nieliczna. Raczysz mi wytłumaczyć co takiego bardziej cywilizowanego i lepszego jest w "Heli w opałach", Kubie Wojewódzkim czy też w "Dzień dobry TVN"? Czym rożni się "ty Żydzie" w wykonaniu dziadka z artykułu a "jesteś zaj///sta" do 14-letniej bodajże dziewczynki z "Mam talent"? Bo jak obserwuję wypowiedzi większości ludzi na forum to widzę, że macie dokładnie taka samą mentalność i takie same " zaściankowe " myślenie jak wyśmiewane przez was "mohery". Odpowiedz Link Zgłoś
mam.4 Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:51 Glowy do gory, dobry Jezus jest z wami, bo on byl polakiem, jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz1 Ciemniaki i zabobon 06.12.08, 16:55 wiara w Belzebuba. XV wiek w wieku XXI. Złodziej ich naciąga a ci żałośni katolicy inaczej mają powód do radości. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Ciemniaki i zabobon 06.12.08, 20:23 1tadeusz1 napisał: > wiara w Belzebuba. XV wiek w wieku XXI. Złodziej ich naciąga a ci fakt, szczególnie z tym internetem. A te źródła geotermalne, to już w ogóle chyba powrót do X wieku!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Katolicy przepraszają za Rydzyka i mohery... 06.12.08, 16:55 To coś, w sutannie, udające katolickiego księdza, to zaprzeczenie wszelkich nauk Jezusa i Kościoła Katolickiego, to dowód na zło, które polski Kościół toczy od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Przy całej antypatii jaką czuję do Rydzyka 06.12.08, 17:05 dzisiaj serdecznie gratuluje mu przedsiębiorczości. Ach, jak miło czytać wpisy tych POkomuszych szumowin skręcających się w swojej zawiści do człowieka sukcesu. He he he. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec profanum czemu już nie cenisz swojego kapłana? 06.12.08, 17:21 ale przekazy na wiercenia przesyłasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Przy całej antypatii jaką czuję do Rydzyka 06.12.08, 18:43 profanum_vulgus napisał: > dzisiaj serdecznie gratuluje mu przedsiębiorczości. > Ach, jak miło czytać wpisy tych POkomuszych szumowin > skręcających się w swojej zawiści do człowieka sukcesu. > He he he. To jest ostatni oszust i złodziej,okrada te biedne starowiny,ten oszust ma zapewnione miejsce w piekle,tylko że ten oszust nie wierzy w pieklo,oszust śmieje się w nos tym wszystkim przygłupom ciemniackim,Ale Luja i dopszodu po trupach,dać kasę,kasę kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Czytelnikom Wyborczej polecam "Czerwone dynastie! 06.12.08, 17:15 Czytelnikom "Wyborczej" szczególnie polecam "Czerwone dynastie"! Warto wiedzieć kto formatuje wam mózgi, każe ujadać na komendę. Dzieci i wnuki funkcjonariuszy KPP i KPZU, oprawców z UB. Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Re: Czytelnikom Wyborczej polecam "Czerwone dynas 06.12.08, 17:19 tomekn66 napisał: > Czytelnikom "Wyborczej" szczególnie polecam "Czerwone dynastie"! > Warto wiedzieć kto formatuje wam mózgi, każe ujadać na komendę. > Dzieci i wnuki funkcjonariuszy KPP i KPZU, oprawców z UB. Jak widze ty tez przeginasz w druga strone, a wiec nie jestes lepszy od tych na ktorych uragasz, bo "...Warto wiedzieć kto formatuje wam mózgi, każe ujadać na komendę..." : obleczone w czarne sutanny osobniki ktore nic nie maja wspolnego z nauka Chrystusa! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec my nie czytamy takich smieci 06.12.08, 17:20 natomiast ty kundelku chyba nic innego nie czytasz skoro tak źałośnie tu ujadasz Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: my nie czytamy takich smieci 06.12.08, 17:25 Pijany jak Polak. Polak antysemita i rusofob. Polak złodziej, Polak średniowieczny katolik. Polak cierpiętnik i Polak malkontent. Czy to wszystko, co Polacy o sobie sądzą i co o nas sądzą cudzoziemcy, to prawdy, czy mity? W większości mity. Powstały one wiele dziesięcioleci temu. AKTUALNOśCI Wprost tak napisal Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie czytam wprost 06.12.08, 17:30 nie mogę się więc odnieść do tego co tam pisze stary SBek Król, ale jeżeli chodzi o mnie to ja jestem zadowolonym z siebie świetnie wykształconym i dobrze zarabiającym Polakiem, co do tych pijaków, malkontentów antysemitów i rusfobów - to raczej bym ich poszukał wśród elektoratu Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 marcin1122331 , ty czytasz to co ci każą,mutancie. 06.12.08, 17:32 pl.youtube.com/watch?v=mOu_iNKd9UQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna wy nie czytacie nic poza gw 06.12.08, 21:01 pakulec napisał: > natomiast ty kundelku chyba nic innego nie czytasz skoro tak > źałośnie tu ujadasz Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Czytelnikom Wyborczej polecam "Czerwone dynas 06.12.08, 18:13 Za Ty masz mózg tak rozlany, że nawet "święty Boże Ci nie pomoże" a co dopiero wodzuś rycyk Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Kto czyta nie błądzi! 06.12.08, 18:21 Raz jeszcze serdecznie polecam "Czerwone dynastie". Wiedza naprawdę nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nire czyta się smieci 06.12.08, 18:25 rynsztokowa literatura Nowaka nawet do WC się nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Poproś babcię, żeby się za Ciebie pomodliła... 06.12.08, 18:28 Poproś babcię, żeby się za Ciebie pomodliła... Zmówiła różaniec albo koronke do Miłosierdzia Bożego... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie obrażaj mojej babci 06.12.08, 18:36 moja babcia jest kobietą wykształconą i jak widzi gdzieś Rydzyka to wyłącza telewizor z obrzydzeniem, Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Poproś, poproś :) 06.12.08, 18:39 Nie bój się jak diabeł święconej wody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to ty się pomódl do Rydzyka 06.12.08, 18:45 ostatecznie to twoj Zbawca - i lepszy od Żyda Jezusa bo Polski i katolicki Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec i dobrze, niech się bawią 06.12.08, 17:17 też muszą miec coś z życia, ciekawe czemu w tym roku nie zabawiali ich pajace z Pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Burza u Belzebuba? Pioruny w piekle ! 06.12.08, 17:30 na wiwat Łojca Belzebuba! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a niech się bawia - tak niewiele im pozstało 06.12.08, 17:33 nie przeszkadza mi że sobie pojadą pospiewają, ukochaja Nowaka i oddadzą rentę Rydzykowi, i tak i tak niedługo wymrą Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Tusk nie nawoluje do nienawisci! 06.12.08, 17:25 niesamowita.natka.pietruszki napisał: > A Tusk to przepraszam co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to Rydzyk jest tajny? 06.12.08, 17:40 uważasz że nikt nie powinien wiedzieć co robi twoj pasterz? - to fatalne działanie marketingowe Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: to Rydzyk jest tajny? 06.12.08, 18:29 Oczywiście że powinien, ja tylko staram sie odróżnić zwykła dziennikarską ciekawość od chorej obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: to Rydzyk jest tajny? 06.12.08, 18:35 co w tym artykule uważasz za chora obsesję? zaciekawiłes mnie więc może napisz coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Sekta Belzebuba-Rydzyka pali pod "kotłem".... 06.12.08, 17:58 Piekła... Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Święto moherowych beretów 06.12.08, 18:03 "Żyd", "sprzedawczyk", "śmieć" ... jakbym czytała wpisy zwolenników pisu i obu karłów kaczyńskich. To, jak widać, to samo towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Adam Michnik ? 06.12.08, 18:04 wiadomosci.onet.pl/1875581,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Re: Adam Michnik ? 06.12.08, 18:17 Niech kazdy sam sobie dopowie konkluzje na jaka go stac. Dla mnie najwazniejszy jest znak zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mistrzyni skrótowca? 06.12.08, 18:24 najważniejszy znak zapytania? a dwukropki dyskryminujesz? - uważaj bo Kaczyńscy sie obrażą Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Re: Adam Michnik ? 06.12.08, 19:58 Nienawidzę gazety - jej dziennikarzyny piszą pod pseudonimami aby nie zdradzić swego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Adam Michnik ? 06.12.08, 20:01 rozumiem, że ty piszesz pod swoim prawdziwym nazwiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Re: Adam Michnik ? 06.12.08, 22:40 Rozumiem ze mozna miec rozne poglady czasami nawet bardzo kontrowersyjne i to wcale nie jest dziwne ale po co zmieniac swoj zyciorys i podawac sie za kogos innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski A co by zrobil biedny rydzyk ... 06.12.08, 18:15 bez wyimaginowanych (badz nie) zydow ? Jego zycie straciloby sens . Biedne mocherki nie mialyby na co strzykac splesniala slina Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Co z regulaminem? 06.12.08, 18:24 Czy ta wypowiedź nie łamie regulaminu? Powinna być usunięta (jak większość na tym forum) przez adminów "Wyborczej', ale oni wiedzą, że gdyby usunęli wypowiedzi łamiące regulamin, to zostałyby tylko wypowiedzi merytoryczne, zupełnie niezgodne z linią "Gazety" i celami jej kampanii propagandowych. Bo tylko zwolennicy tego strasznego PiSu i Rydzyka przedstawiają argumenty merytoryczne. Reszta tylko prześciga się w wyzwiskach. Im bardziej niewybredne, tym lepiej. Tak więc regulamin furda! Czy nie tak admini? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o kurcze Nowak chce regulaminu 06.12.08, 18:43 wzbudzasz we mnie litość więc cię oświece- nie podoba ci się mój post to kliknij na taki czerwony kosz po prawej stronie a nie wypłakuj się tutaj. a tak prawdę mówiąc to zabezpieczyłes się ? w świetle ostatnich badań modlitwa do Rydzyka już nie chroni przed wpadką, nawet poparta stosownym przekazem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl Nie, dopoki nie wylewa sie to na zewnatrz 06.12.08, 18:29 Bo jak sie wylewa i powstaja twory jak Kaczynscy to zaczyna smierdziec nie tylko na ich podworku... Odpowiedz Link Zgłoś