jerzy.zywiecki 09.12.08, 19:51 Ani kultury ani honoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jj43 Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:04 mały zbyszek powinien sie zastanawiać zanim coś palnie. nawet jeśli myślał że trafił na aferę swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Re: Ziobro: Wystąpię o kastrację 09.12.08, 20:12 Brak nam paktów stabilizacyjnych z prof. Lepperem i konferencji z niszczarką. To były piękne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ziobro: Wystąpię o kastrację 09.12.08, 21:00 Oj piękne to były czasy gdy Ziobro bronił Kaczmarka i prawniczego nepotyzmu: "Syn Prokuratora Krajowego w swoim odwołaniu wskazywał motywacje, dla których chce zostać prawnikiem. Podał m.in., że chce kontynuować dłuższą tradycję rodzinną, nie tylko swojego ojca, oraz że miał wysoką średnią ocen. (...) To niezwykle smutne, że skoro nie można nic »znaleźć « na doskonałego prokuratora, jakim jest Janusz Kaczmarek, atakuje się jego najbliższą rodzinę. Warto zaznaczyć, że dla wielu środowisk działania podejmowane przez prokuraturę kierowaną między innymi przez Janusza Kaczmarka są niewygodne i zagrażają ich interesom. Zdezawuowanie jego pozycji zawodowej na pewno ucieszyłoby wielu przestępców. Jednak te nadzieje spełzną na niczym. Ja jestem tego gwarantem. " rydzykfizyk.salon24.pl/32000,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:13 Też byś tak gadał, gdyby np. to Twojemu ojcu lekarz zostawił w sercu gazik, potem zarzekał się, że go nie zostawił, mimo tego, co mu mówiła pielęgniarka, po czym Twój ojciec by zmarł? Też byłbyś tak spokojny i zalecałbyś każdemu umiarkowanie i wyważenie w słowach??? A potem byś stał murem za tym lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek wstydu po prostu nie masz 09.12.08, 20:15 anwad napisała: > Też byś tak gadał, gdyby np. to Twojemu ojcu lekarz zostawił w sercu gazik Znowu twoja obsesja triumfuje u ciebie nad resztkami rozsądku? Tyle razy prostowano twoje kłamstwa o gaziku, sprawę prawomocnie zakończył sąd a ty znów to samo prymitywne kłamstwo. Tego was uczą na kursach? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: wstydu po prostu nie masz 09.12.08, 20:18 Fragment artykułu "Wstrząsające zeznania dr. G": Gazik w sercu Dr Mirosław G. w listopadzie 2006 roku jako ordynator Kliniki Kardiochirurgii Centralnego Szpitala Klinicznego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji kierował operacją wszczepienia zastawki serca u Floriana Mastalerza. Mimo,że został poinformowany, że we wszczepionej zastawce aortalnej została pozostawiona rolgaza ( nazywana popularnie gazikiem), nie przeprowadził operacji, by ją usunąć. O pozostawieniu gazika w sercu Floriana Mastalerza poinformowała jednego z lekarzy instrumentariuszka Ewa C[...], o której personel medyczny szpitala MSWiA wypowiadał się bardzo pochlebnie określając ją jako „osobę niezwykle kompetentną i rzeczową”. Według dr Krzysztofa R[...] to właśnie ona powiedziała mu o pozostawieniu gazika. „ Podczas obchodu sali pooperacyjnej przyszła do mnie instrumentariuszka Ewa C. i poprosiła o pomoc będąc prawie pewną pozostawienie gazika w lewej komorze serca tego pacjenta. Zadzwoniłem natychmiast do dr G [...] na komórkę informując go, że instrumentariuszka jest na 90 procent pewna o pozostawieniu rolgazy w lewej komorze serca. Otrzymałem natychmiastową odpowiedź, że rolgaza nie była w tej operacji używana. Dr G [...] kilka razy zapewnił mnie, że nie używał rolgazy i prosił o uspokojenie instrumentariuszki, po zakończeniu rozmowy telefonicznej rozmawialiśmy z Ewą na ten temat, ona była zrozpaczona. Ja na to odpowiedziałem, ze w tej sytuacji dr G[...] wziął pełną odpowiedzialność na siebie". Pozostawienie gazika w sercu pacjenta potwierdziła także Ewa C[...] „Po rozmowie dr R[...] z dr G[...] ja nadal byłam na 99 procent przekonana, że rolgaza została zaszyta w aorcie pacjenta. Dlatego jeszcze przed opuszczeniem szpitala do książki raportów pielęgniarek, instrumentariuszek kliniki kardiochirurgii szpitala MSWiA wpisałam, że u pacjenta F. Mastalerza nie zgadza się stan rolgaz oraz o poinformowaniu o tym lekarza dyżurnego i dr G[...]. Operacja miała miejsce w dniu 22 listopada 2006r., po czym w dniu 28 listopada 2006 r. przeprowadzona została reoperacja na skutek pogorszenia się stanu zdrowia pacjenta i wyniku kolejnego echa serca wskazującego na obecność ciała obcego. Ja uczestniczyłam w tej drugiej operacji, operatorem był dr G[...]. W trakcie operacji okazało się, iż istotnie pozostała rolgaza. (...) Miesiąc po drugiej operacji przed Wigilią dr G[...] poprosił mnie na rozmowę o tej sprawie. Doktor mówił, żebym się nie denerwowała, twierdził, że to głównie jego wina, że tak się stało. Po śmierci pana Mastalerza dr G[...] wezwał mnie do siebie gabinetu i ponownie uspokajał mnie i twierdził, że to jego wina” - zeznała instrumentariuszka. Według jednego z lekarzy dr G[...] kilkakrotnie zapewniał, że nie używał rolgazy podczas operacji Floriana Mastalerza i miał za złe przeprowadzenie specjalistycznego badania bez jego wiedzy i zgody. „Na odprawie dr G[...] zganił zrobienie badania echa serca przez dyżurnego anestezjologa i dr G[...] wyraźnie zakazał na przyszłość robienie badania echa bez jego wyraźniej zgody”. Całość: www.niezalezna.pl/article/show/id/12648 Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: wstydu po prostu nie masz 09.12.08, 20:27 a informacji o tym że pacjent zmarł w 2 miesiące po usunięciu gazika na sepsę to rozumiem zapomniałaś zmieścić? bo nie pasuje do tezy że Garlicki zabił pacjenta zostawiając mu w sercu gazik? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: wstydu po prostu nie masz 09.12.08, 20:55 To, co on/ona robi jest wyjątkowo plugawe i obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: wstydu po prostu nie masz 09.12.08, 22:03 jj43 napisał: > a informacji o tym że pacjent zmarł w 2 miesiące po usunięciu > gazika na sepsę to rozumiem zapomniałaś zmieścić? bo nie pasuje do > tezy że Garlicki zabił pacjenta zostawiając mu w sercu gazik? Sepsa i dwa miesiące? Może przeczytał jakąś Twoją wypowiedź i serce nie wytrzymało? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: wstydu po prostu nie masz 10.12.08, 00:07 ToTy nie wiesz,że co drugi Polak jest lekarzem?Stąd tu tylu "fachowców". Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: wstydu po prostu nie masz 10.12.08, 00:20 www.rzeczpospolita.pl/dokumenty/hetzer.pdf przeczytaj sobie zanim zaczniesz pyszczyć na forum w obronie zbyszka. Informację o historii choroby wszystkich trzech pacjentów kórych miął zabic dr Garlicki też są dostępne w necie. tylko trzeba sobie poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek i co? jak się skończyło? 09.12.08, 20:54 Ale jak się to skończyło i co zostało z tych zarzutów - tego wkleić nie raczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: i co? jak się skończyło? 09.12.08, 21:20 w sumie chodzi o to ze trzeba uratowac zbyszka z. przed kompromitacją. stąd te próby robienia z garlickiego krwawego psychopaty i wmawianie że każdy kto ma inne zdanie to jest zwolennik łapówkarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 specjalnie dla ciebie: 10.12.08, 00:28 porownaj sobie: www.rzeczpospolita.pl/dokumenty/hetzer.pdf z informacjami które cytujesz z www.niezalezna.pl/article/show/id/12648 nie wstyd tak manipulowac? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---- anwad - co ty pleciesz ? ------- 10.12.08, 03:04 anwad napisała: > Fragment artykułu "Wstrząsające zeznania dr. G": > > Gazik w sercu > > Dr Mirosław G. w listopadzie 2006 roku jako ordynator Kliniki Kardiochirurgii C > entralnego Szpitala Klinicznego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji > kierował operacją wszczepienia zastawki serca u Floriana Mastalerza. Mimo,że z > ostał poinformowany, że we wszczepionej zastawce aortalnej..... i dlatego ciemnoto mieli Ziobre uniewinnic ? jestes az taki glupi by nie rozrozniac tych dwoch spraw ? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg kaczy upadek na całego 09.12.08, 20:15 Proces był o zniesławienie a nie o gazik czy inny błąd lekarski. Dno! Ciemny lud już nie kupuje. Co to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: kaczy upadek na całego 09.12.08, 20:57 qawsedrftg napisał: > Proces był o zniesławienie a nie o gazik czy inny błąd lekarski. Dno! > Ciemny lud już nie kupuje. Co to będzie? ********************************* Trochę ciemnoty jeszcze zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Mówisz o błędach lekarskich a mister zero mówił 09.12.08, 20:43 o morderstwie przed wydaniem wyroku przez Sąd i za to beknął Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie Re: Mówisz o błędach lekarskich a mister zero mów 09.12.08, 22:22 mówił o pozbawianiu życia - to nie musi byc morderstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Tylko ten, który nic nie robi błędów nie popełnia 09.12.08, 22:25 Błędy lekarskie są wpisane w historię medycyny. Suma sumarum bilans jednak jest na plus. Więcej jest wyleczonych jak tych, którzy odeszli. I tak będzie zawsze. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie Re: Tylko ten, który nic nie robi błędów nie pope 10.12.08, 10:00 ale tu nie chodzi o bledy ale wytworzenie sytuacji gdy wydluza sie oczekiwanie na zabieg dla podbicia ceny itp. Napadna Cie pobija do nieprzytomnosci i poloza na torach kolejowych . ot blad w sztuce... czego ci zycze szczerze stary. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Mówisz o błędach lekarskich a mister zero mów 09.12.08, 23:11 Przypomnij sobie lepiej - Zbyniu mówił wyraźnie o zarzutach ze 148 KK czyli o zabójstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Mówisz o błędach lekarskich a mister zero mów 09.12.08, 23:52 "Mało tego zebrany materiał dowodowy wskazuje na to, że mogło tutaj dojść do czegoś więcej niż tylko gigantycznej korupcji i rażących zaniedbań i błedów lekarskich. Jednym z zarzutów, postawionym przez prokuraturę, jest zarzut zabójstwa w jednej ze spraw, z którą właśnie zjawił się u mnie Pan Minister Kamiński z funkcjonariuszami Centralnego Biura Antykorupcyjnego. "(...) ale też niestety dochodziło do czynów, które mieszczą się w kategorii zbrodni i taki zarzut, zarzut dopuszczenia się zbrodni zabójstwa został przez prokuraturę postawiony(...)" "Drodzy Państwo, w tej chwili mam jeden udokumentowany przypadek w wysokim stopniu wskazujący na możliwość zabójstwa, w związku z tym został postawiony zarzut z art. 148 kodeksu karnego." "No a jak ratował to właśnie znajduje swój wyraz z artykułu 148 kodeksu karnego(...)" Między innymi takie słowa padły z ust min. Ziobro na konferencji prasowej. I w kontekście powyższych Ty twierdzisz, że mówienie o pozbawieniu życia nie jest sugerowaniem morderstwa? W taki sposób może bronić się min. Ziobro, bo ma interes prawny i faktyczny, aby zamydlić oczy. Ale Ty wykaż się minimum uczciwości. Jakim cudem przez blisko dwie godziny min. Ziobro mógł mówić o zabójstwie a akurat w przypadku tego jednego zdania miał na myśli co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Mówisz o błędach lekarskich a mister zero mów 10.12.08, 05:15 leszekes napisał: mister zero mówił > o morderstwie przed wydaniem wyroku przez Sąd i za to beknął Dokładnie, i powinien beknąć właśnie za to nawet gdyby wina Garlickiego została później potwierdzona wyrokiem. Nic nie usprawiedliwia wygłaszania przez ministra sprawiedliwości takich tekstów publicznie na konferencji. Prywatne emocje Zbynia mogą być co najwyżej okolicznością łagodzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 22:01 anwad napisała: > Też byś tak gadał, gdyby np. to Twojemu ojcu lekarz zostawił w sercu gazik, > potem zarzekał się, że go nie zostawił, mimo tego, co mu mówiła pielęgniarka, p > o > czym Twój ojciec by zmarł? Też byłbyś tak spokojny i zalecałbyś każdemu > umiarkowanie i wyważenie w słowach??? A potem byś stał murem za tym lekarzem? rozumiem, że jakby mu pies odgryzł jajka to nienawidziłby wszystkich kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 10.12.08, 00:03 anwad... za gaziki pozostawione odpowiada cały zespół operacyjny,zwłaszcza instrumentariuszki i asystenci.Lekarz jest skupiony na operacji...Oj,chyba nie oglądałas filmów dokument.z sal operacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---- anwad - misiu pysiu --------- 10.12.08, 03:02 anwad napisała: > Też byś tak gadał, gdyby np. to Twojemu ojcu lekarz zostawił w sercu gazik, > potem zarzekał się, że go nie zostawił, mimo tego, co mu mówiła pielęgniarka, p > o > czym Twój ojciec by zmarł? o czym ty misku pier.niczysz ? co ma jedno do drugiego pal.ancie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Panie Ziobro. A może oni mają rację? 09.12.08, 22:30 jj43 napisał: > mały zbyszek powinien sie zastanawiać zanim coś palnie Więc może powinien powiedzieć TAK: ================================================= Szanowny Panie Ziobro. Proponuję wykonać postanowienie Sądu poprzez następującą wypowiedź publiczną: Sąd mi nakazał odwołanie moich słów (wyrwanych z kontekstu) brzmiących następująco: "już nikt nigdy przez tego pana życia pozbawiony nie będzie". Więc odwołuję je i przyznaję, że zapewne byłem w błędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Panie Ziobro. A może oni mają rację? 10.12.08, 00:13 Ech! za długi tekst,drogo zapłaci.Propnuje krótko...przepraszam dr.Garlickiego i cały Naród za wprowadzenie w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ziobro to prawnicze zero i dlatego przegrał t 09.12.08, 22:11 leszekes napisał: > sprawę to przegrana nie ostatnia,zero jeszcze będzie grzebał po śmietnikach.Ziobro,a który przestępca powiedział że wyrok jest sprawiedliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Ziobro to prawnicze zero i dlatego przegrał t 10.12.08, 00:24 Czy karany poseł może ubiegac sie o mandat do parlamenty Europ.Napewno nie! Więc koledzy z PiSu juz zacierają raczki,będzie jedno miejsce do zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
szefsztabuwyborczego Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:44 Nie ma racji!!! Wyrok sądu apelacyjnego, czyli II-giej instancji jest prawomocny "od razu" i sąd bez względnej zwłoki nada mu kaluzulę wykonalności. Skarga kasacyjna nie może wsztrzymać wykonania takiego wyroku. Jak komornik zarobi, to Z. zrozumie, co oznacza prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:48 Raczej "prawo" i "sprawiedliwość". Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 22:15 "prawo" i "sprawiedliwość" to on wyssał z mlekiem matki, przesiąkając atmosferą domu komunistycznego aparatczyka przy okazji; później pękaty Jarosław tylko dołożył swoje trzy grosze i wyszło to co wyszło: plujący i gryzący chłystek, któremu wydaje się, że zjadł wszystkie rozumy... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 22:04 Ziobro to wyjatkowy psychopata i kanalia, wystarzcy rpzeczytać jak przez kilka lat maltretował swoich kolegówn z akademika. Taki zwyrodnialec, do tego nieuk i zwykły matoł prawniczy mógł być ministrem tylko w rzadzoe innej kanalii, kaczyńskiego. Az starch sie bac, gdyby był ministrem za Stalina. anwad napisała: > Słusznie. Ziobro ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Panie Ziobro. A może oni mają rację? 09.12.08, 22:16 akkj napisał: > Ziobro to wyjatkowy psychopata i kanalia, wystarzcy rpzeczytać jak > przez kilka lat maltretował swoich kolegówn z akademika. Wystarczy tylko spojrzeć - jakie byczysko z niego! =========================================================== Szanowny Panie Ziobro. Proponuję wykonać postanowienie Sądu poprzez następującą wypowiedź publiczną: Sąd mi nakazał odwołanie moich słów (wyrwanych z kontekstu) brzmiących następująco: "już nikt nigdy przez tego pana życia pozbawiony nie będzie". Więc odwołuję je i przyznaję, że zapewne byłem w błędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Ziobro ma rację 09.12.08, 22:25 Tak, tak... o tym czy ma racje rozstrzygnie Sad Najwyzszy. Chyba, ze odmowi rozpatrzenia sprawy albo podtrzyma obecny wyrok. I co zrobi magister Ziobro kiedy Sad Najwyzszy nie uzna racji bylego stroza sprawiedliwosci wedlug PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie rozumiesz? Wyrok jest ostateczny. 09.12.08, 22:26 Nie ma powodów do kasacji. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: Nie rozumiesz? Wyrok jest ostateczny. 09.12.08, 23:08 Wyrok jest prawomocny. Ale niekoniecznie oznacza to, ze nie moze byc kasacji. Stad moje "na dwoje": jezeli nie podlega kasacji, a bardzo prawdopodobne, ze nie ma podstaw, SN odmowi przyjecia kasacji; a jezeli jest taka (formalnie) mozliwosc, SN i tak moze uznac, ze jest bezzasadna (merytorycznie). Ja sie "zastanawialem" - co mmagister Ziobro wowczas uczyni? Chybas sie nie dopatrzyl lekkiej ironii w moim "zmartwieniu". Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Sorka... masz rację... nie zauważyłem tego 09.12.08, 23:10 Dodam tylko jeszcze jedno: wniosek o kasację nie wstrzymuje egzekucji komorniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 22:45 A w czym ma rację? Ze bezpodstawnie oskarżył niewinnego człowieka czy uchyla się przed prawomocnym wyrokiem SĄDU??? I jak jest z tym prawem no i tą sprawiedliwością? Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres A później panie Zero? Zadzwoni pan po kolegów? 09.12.08, 20:11 Ziobro to kliniczny przypadek Warchoła Pospolitego. Mularczyk, Ziobro, Kaczyński, Giertych - plejada polskiej palestry. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Re: A później panie Zero? Zadzwoni pan po kolegów 09.12.08, 21:38 >> Mularczyk, Ziobro, Kaczyński, Giertych - plejada polskiej palestry. giertych? nie mieszajmy kwiatu polskich nieudacznikow z kwiatem polskiego faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: Ten pan niczego już nie skasuje :-))) n 09.12.08, 20:12 skasuje, skasuje takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg ta riposta świadczy o upadku kaczym 09.12.08, 20:14 Propaganda sięga dna! Czy ktoś pamięta jeszcze taką galbę? Toż to była perła w porównaniu do tego co jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
koprofag4 Re: ta riposta świadczy o upadku kaczym 09.12.08, 20:20 ja pamietam galbe:) i palestrine2005:) smieszne i zalosne jednoczesnie typki, goebbels bylby z nich dumny - jednym slowem nie tesknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes I dobrze, że wreszcie ręka sprawiedliwości 09.12.08, 20:33 dosięgła tego przygłupa Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:07 Dziwna to sytuacja, gdzie podsądny nie ma prawa się bronić. Przypomina to procesy stalinowskie gdzie wyroki zapadały w biurach komitetów, a rozprawa sądowa była tylko pozorem, szopką dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:10 Polskie prawo procesowe nie zna określenia "podsądny". Można być albo pozwanym albo oskarżonym - jako strona "zaatakowana". W tym przypadku mieliśmy do czynienia z procesem CYWILNYM. Ponimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 10.12.08, 00:42 Dziękuję uprzejmie za uściślenie. Czy użycie słowa podsądny zamiast pozwany, czy na odwrót, zmienia sens wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:11 landaverde napisał: > Dziwna to sytuacja, gdzie podsądny nie ma prawa się bronić. Miał prawo, skorzystał z niego, ale że brak było jakichkolwiek argumentów, to przegrał, co było jedynym możliwym rozstrzygnięciem w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 10.12.08, 00:51 Tak się dziwnie składa, że podobnie uznał sąd lustracyjny w sprawie Wałęsy - też okazało się, że przedstawione sądowi w ustalenia prokuratury nt śledztwa w sprawie czyszczenia przez Wałęsę teczek Bolka to nie są jakiekolwiek argumenty - sąd je zwyczajnie pominął. Argumentem było natomiast dla sądu zapewnienie Czempińskiego, że Wałęsa z SB nie współpracował, choć zgodnie z dostępnymi sądowi ustaleniami prokuratury Czempiński był jedną z osób które teczki Bolka Wałęsie przynosiły. Taka okoliczność dyskredytuje zeznania świadka zgodnie z prawem, czyż nie? Ale chyba właśnie dlatego niezawisły sąd uznał, że ustalenia prokuratury należy pominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 10.12.08, 00:55 Tak się dziwnie składa, że nie wiedzieć czemu żadna dyskusja nie może się tu obyć bez Michnika i Wałęsy. Co oni mają do tematu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 10.12.08, 01:01 Ano to jak elastyczna jest niezawisłość naszych sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: wrocily niechlubne lata 50 09.12.08, 20:14 landaverde napisał: > Dziwna to sytuacja, gdzie podsądny nie ma prawa się bronić. > Przypomina to procesy stalinowskie gdzie wyroki zapadały w biurach > komitetów, a rozprawa sądowa była tylko pozorem, szopką dla gawiedzi. jest dokladnie tak jak piszesz. nie ma roznicy w dzialaniu sadow w latach stalinowskich i teraz. wtedy wydawano wyroki na telefon partyjego cymbala a teraz ktoregos z kolesiow, kolesia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: wrocily niechlubne lata 50 09.12.08, 20:29 A cóż ty możesz powiedzieć na ten temat. Paplanina Zera zawróciła ci jasnośc myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A niektórzy ministrowie (jeden taki Ziober) nawet 09.12.08, 20:31 zastępowali Sądy w ferowaniu wyroków. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wrocily niechlubne lata 50 09.12.08, 20:59 Zero jeszcze nie odpowiadało przed sądem za poniżanie medialne wielu niewinnych osób, wyprowadzanych w kajdankach z domów. Wciąż czeka na sprawiedliwość rodzina Barbary Blidy. Wierzę, że prędzej, czy później neostalinista Ziobro wyląduje w pudle :) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: wrocily niechlubne lata 50 09.12.08, 22:38 Wyrok nie po mysli twojej i Zbigniewa Zera - to od razu "sądy stalinowskie". Zalosni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:15 Mylisz się, to był sprawiedliwy wyrok sądu w demokratycznym państwie prawa. Za chwile Ziobrze zostanie już tylko apelacja do Strasburga. Ale przecież Trybunał Praw Człowieka promuje zboczenia i szerzy cywilizację śmierci. Ciekawe, czy u Ziobry warcholstwo weźmie górę nad ideolo? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie bądź śmieszny. Były minister sprawiedliwości, 09.12.08, 20:18 prawnik, poseł na sejm nie mógł się bronić? Świnie stoją w oknach i kwiczą z radości. Sąd nie pozwolił z robić siebie w balona, kpić ze sprawiedliwości i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:23 porównanie nadzwyczaj nietrafne. zauwaz ze cała sprawa wynikła z tego że ziobro na podstawie znanych mu materiałów ze śledztwa uznał że lekarz jest winny i sugerował ze jest zabójcą. znaczy to właśnie w tej sprawie wyrok zapadł przed rozprawą i został ogłoszony zanim garlicki trafił pod sąd. Sprawa sie toczy i absolutnie oczywiście nie przesądzam że garlicki jest niewinny (choc zauwaz że na podstawie opini eksperta z zarutu zabójstwa upadł). pisze to specjalnie bo ulubionym chwytem PiSarczyków jest wmawianie ludziom nie podzielającym ich opini że Garlicki jest bohaterem GW i PO. Tymczasem sprawa jest prosta: był pewien zadawniony problem społeczny - branie łapówek przez lekarzy. Oczekiwałbym że PiS będzie chciał ten problem rozwiazać skutecznie i mając n względzie dobro pacjentów. za co się stało? ziobro przez swoją głupotę udupił dobry szpital. Nie robi się już tam przeszczepów. Teraz oczywiście jedyna rada to wmawianie ludziom że facet który byc może zasługuje na zwolnienie dyscyplinarne, proces cywilny, sprawę o błąd w sztuce lekarskiej to psychopatyczny morderca i że to ziobro nas przed niim uchronił. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 22:04 landaverde napisał: > Dziwna to sytuacja, gdzie podsądny nie ma prawa się bronić. > Przypomina to procesy stalinowskie gdzie wyroki zapadały w biurach > komitetów, a rozprawa sądowa była tylko pozorem, szopką dla gawiedzi. Taak, to pewnie sądzą sędziowie z ndania Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 10.12.08, 00:59 A którzy to są sędziowie z nadania Ziobry? Mógłbyś wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg mniej niż zeroooo mniej niż zeroooo 09.12.08, 20:08 Mogłeś moim być kryzysowym narzeczonym zaśpiewa 0 Prezesowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: mniej niż zeroooo mniej niż zeroooo 09.12.08, 21:06 Od razu niech mu pociągnie z rozpędu "Zamki na piasku" mix X 2007 "Jesteś idolem Wielbi cię tłum Gdzie się pojawisz słychać Zdumionych głosów szum W porannej prasie widzisz codziennie swoją twarz Z możnymi tego świata o wielkie stawki grasz Zamki na piasku Gdy pełno w szkle Poranna witaj zmiano To życie twe" Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek za grosz honoru... 09.12.08, 20:10 Za grosz honoru. Zatwardziali pisowcy, za co wy tak kochacie tego nikczemnika? Im prędzej wykona wyrok tym lepiej dla niego. Kasacja to tylko dla niego koszty, bo szansa zwycięstwa zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: witamy w latach 50 09.12.08, 20:17 spokojny.zenek napisał: > Za grosz honoru. Zatwardziali pisowcy, za co wy tak kochacie tego nikczemnika? > Im prędzej wykona wyrok tym lepiej dla niego. Kasacja to tylko dla niego koszty > , > bo szansa zwycięstwa zerowa. jasne, bo nasze sady sa zawisle, zawisle od kazdego partyjnego telefonu. takie sa sady i prokuratury, taki jest wymiar sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Pieprzysz jak pijany kaczor... 09.12.08, 20:23 Pomyśl lepiej zanim coś równie głupiego wymodzisz. Rozumując tak jak ty mógłbym stwierdzić, że dotyczy to również rządu Jarosława Kłamczyńskiego i ministra Ziobra Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: witamy w latach 50 09.12.08, 20:56 Nie, nie dlatego. Dlatego, że sprawa była jasna i oczywista. Żaden inny wyrok zapaść nie mógł, o czym i na tym forum była mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie Re: witamy w latach 50 09.12.08, 22:08 Oczywiście skoro " w tym kraju" władzę sprawuję ci na których głosowało prawie 100% przestepców , skoro nikogo nie skazano i nie potepiono za powazny bląd lekarski skoro kwalifikacja prawna i przewód sadowy wykazuja wyrażna korelację ze statusem majatkowym lub aktualnymi koneksjami sądzonego i skoro wreszcie skazuja i orzekaja o winie sedziowie a nie ławnicy to jaki wyrok mogł zapaść? W tym kraju mowienie prawdy jest zbrodnią. Ale jesli władza i przywileje opieraja się na kłamstwie , wszechobecnym i bezczelnym to jakże może byc inaczej? Coż takie jest tu prawo. przyjdzie czas ze się zmieni a dziś jedyne co pozostaje to przekląć was niegodziwcy, tak Ciebie Zenek też. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo witamy w XXI wieku :))) 09.12.08, 22:25 zbinie napisał: > Oczywiście skoro " w tym kraju" władzę sprawuję ci na których > głosowało prawie 100% przestepców Jednak lepsze to, niż władza tych, na których głosuje prawie 100% pacjentów szpitali psychiatrycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: witamy w latach 50 10.12.08, 00:01 "skoro nikogo nie skazano i nie potepiono za powazny bląd lekarski" Lekarzowi postawiono zarzut zabójstwa. Błąd lekarski to zupełnie inna kwalifikacja czynu. A sąd, zgodnie z kpk, nie zajmuje się oceną kwalifikacji a jedynie winą oskarżonego. Nawet min. Ziobro, choć po czasie, wycofywał się przecież z oskarżania lekarza o zabójstwo. Bardzo proszę, nie bądź bardziej ziobrowski niż min. Ziobro i nie oczekuj skazania lekarza za zabójstwo. > przewód sadowy wykazuja wyrażna korelację ze statusem majatkowym > lub aktualnymi koneksjami sądzonego(...) Malutki jesteś, bardzo malutki. Udaj się choć raz do sądu, nawet nie w charakterze oskarżonego, a choćby zwykłego obserwatora. Taka wiedza pozwala pozbyć się głupich sugestii i umożliwia pojęcie w minimalnym stopniu jak wygląda przebieg procesu. > W tym kraju mowienie prawdy jest zbrodnią. Tak też twierdzą czytelnicy "Faktu", jakże opiniotwórczego dziennika. Ale nie, nikogo za mówienie prawdy nie skazują. Skazują najwyżej na formę przedstawienia prawdy. O rozwiązłej kobiecie możesz powiedzieć, że jest kurwą, ale możesz też określić ją jako kobietę swobodnych obyczajów. Nie dostrzegasz różnicy? Ciebie mogę nazwać zarówno kretynem jak i osobą, która nie pojmuje prawa karnego materialnego i procesowego. W obu przypadkach będzie to prawda, ale jakże inaczej przedstawiona. > Coż takie jest tu prawo. Prawo jest w wielu przypadkach dobre. Niestety trzeba znać przynajmniej teorię. "Fakt" i podobne źródła zwykle mijają się nawet z zapisami ustawowymi, nie mówiąc o praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: witamy w latach 50 10.12.08, 00:03 Ech, wami41, żebyś Ty chociaż rozumiał pojęcie niezawisłości sędziowskiej.. Niestety, kompletnie nie rozumiesz. Wiem, że to fajne słowo i przyjemnie brzmi, ale nie nadużywaj go:) Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: Tak wyglada niezawislosc sadow 09.12.08, 20:11 takie sobie niezawisle sady mamy. nic nie roznia sie od sadow w latach 40-50. wtedy tez wydawano wyroki zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Wyrok jest jak najbardziej słuszny. 09.12.08, 20:15 Zniesławił człowieka? Zniesławił. Teraz nadszedł czas zapłaty za głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie łapówkarz ma dobre imie 10.12.08, 09:54 i jak złodziej nikogo za darmo nie zabije? to miales na mysli mówiac o znieslawieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Tak wyglada niezawislosc sadow 09.12.08, 20:18 wami41 napisała: > takie sobie niezawisle sady mamy. nic nie roznia sie od sadow w > latach 40-50. wtedy tez wydawano wyroki zgodnie z prawem. Wtedy dostawało się "w czapę" za takie słowa... Dziś umiera kilkadziesiąt lub kilkaset ludzi przez pychę tego zera. Mam nadzieję, że przy próbie kasacji dołożą mu do tych 30 tys. oddanie jednej nerki, pół watroby, jednego płuca a już na 100% języka na narządy dla oczekujących biorców. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Tak wyglada niezawislosc sadow 09.12.08, 21:11 Byle nie mózgu, bo współczułbym biorcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie świruj i płać pan, panie Zero. 09.12.08, 20:12 Boli? Ma boleć. Głupota zawsze boli, jeżeli trzeba sięgnąć do własnej kieszeni. Jak nie trzeba wyskoczyć z kaski to jest bezbolesna i człowiek nie wie, jaki jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Nie świruj i płać pan, panie Zero. 09.12.08, 20:19 Nie ma się co dziwić, że eksoberprokuratorzyna się pulta, w końcu sto poselskich dniówek posłów PiSu piechotą nie chodzi. Załatw sobie zwolnienie od Jarka... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek prymitywny pieniacz i bezczelny kłamca 09.12.08, 20:13 To prymitywny pieniacz i bezczelny kłamca. Rozprawa była jawna, był na niej tłum dziennikarzy a on łże, że "nie dano mu się bronić". Nawet jak na pisowskie standardy nieprawdopodobna bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
krzakoterapia Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:21 Zbyszek Ziobro musi wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk zbysia protestuje? 09.12.08, 20:23 zbysia protestuje? zbysi sie nie podoba? trzeba bylo sobie jezor uciac idiotko zanim bedac urzednikiem panstwowym oskarzylas czlowieka o morderstwa przed wyrokiem sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ona blondynka jest, ona nie kuma... 09.12.08, 20:25 Ona tylko od tyłu... ona sprawiedliwość tam ma. Odpowiedz Link Zgłoś
stuard78 Kto to powiedział..... 09.12.08, 20:27 ... "Twarde prawo, ale prawo" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Czy Ziobro może kandydować do Parl. Europejskiego? 09.12.08, 20:27 Czy skazany prawomocnym wyrokiem sądowym może kandydować do Parlamentu Europejskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Czy Ziobro może kandydować do Parl. Europejsk 10.12.08, 00:04 Min. Ziobro nie został skazany prawomocnym wyrokiem, bo to nie był proces karny tylko proces cywilny. Odpowiedz Link Zgłoś
mam.4 Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 20:32 No to kto tu ma racje? Moze referendum jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
pro-kat Adam Michnik 09.12.08, 20:39 zobacz wiadomosci.onet.pl/1875581,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Adam Michnik 09.12.08, 21:59 Że ojciec nadredaktora był komunistą i działał na szkodę Polski wiadomo dość powszechnie. Wiadome są również zbrodnie braciszka. Inny Syn-Szechtera, znany jako A. Michnik, przyjął inną, bardziej wyrafinowaną drogę. I podąża nią niestrudzenie, kontynuując tradycje rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A inni dwaj synowie, bliźniacy jednojajkowi 09.12.08, 22:07 aparatczyka PZPR-owskiego i zdrajcy dzisiaj siedzą na stanowiskach. Jeden nawet jest prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Adam Michnik 09.12.08, 22:40 Jak brakuje argumentow, jezdzimy po rodzicach i dalszej rodzinie. Brawo. Od razu sie podniosl poziom dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Adam Michnik 09.12.08, 22:55 To Michnik jest ostatnim, ktorego nie przygarnal szef pisuaru (nota bene sam synus apartaczyka), bo wielu sie zalapalo, ze wspomne "najslynniejszych", czyli Zbigniewa 00 (synka sekretarza nieboszczki partii z Krynicy Gorskiej) i Edgara z peronu (synka sekretarza z Darlowa). Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Panie Ziobro a art. 162 k.p.c. ???? 09.12.08, 20:44 Gdzieś Pan był jak proces trwał. Jesli faktycznie doszło by uniemożliwienia Panu prowadzenia postępowania dowodowego to Pan zgłaszasz zastrzeżenie do protokołu i masz Pan apelację nie do wyjęcia. Ale jak to powiedział Pana kolega : "Ciemny naród wszystko kupi", więc Pan pleciesz od rzeczy. Z przykrością stwierdzam, że z Pana taki prawnik jak z koziej dupy trąba. Nie kupię Pana bzdur bo jestem lepszy w tym fachu od Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek ciemny lud wszystko kupi - zasada pisowców 09.12.08, 20:57 badziewiak66 napisał: > Gdzieś Pan był jak proces trwał. Jesli faktycznie doszło by > uniemożliwienia Panu prowadzenia postępowania dowodowego Ale nie doszło. Bylo wielogodzinne postępowanie dowodowe. Facet po prostu kłamie bezczelnie, licząc, że "ciemny lud wszystko kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
mechta Re: Panie Ziobro a art. 162 k.p.c. ???? 09.12.08, 21:47 Dosadnie, ale trudno się nie zgodzić. I to bez względu na sympatie tudzież antypatie ... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Panie Ziobro a art. 162 k.p.c. ???? 09.12.08, 22:21 mechta napisał: > Dosadnie, ale trudno się nie zgodzić. I to bez względu na sympatie tudzież > antypatie ...Zbysiu ciemny lud to kupił dostajesz KOPA DUPA BRAMA,poniał. Odpowiedz Link Zgłoś
zalganiugwnanicniedorowna UBekistan mści się na przyzwoitym Polaku 09.12.08, 20:48 bo zawszeni łżeUBowcy pałają jadem UBmiłości do Polaków i Polskości Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Niezłym jadem pałasz... niestety do Ziobra 09.12.08, 20:51 komornik przyjdzie szybko i zajmie jego sejmowe pobory. Kasacja nie wstrzymuje egzekucji. Odpowiedz Link Zgłoś
zalganiugwnanicniedorowna czy wasz UBecki to język miłości czy nienawiści? 09.12.08, 21:10 ej wy bezmyślne wykształciuchy antyPOlskie sprzedajne komuchy UBowcy zabronili wam oceniania dali załgany jad do chłeptania idziecie jak tępego bydła stado do szamba z GWnem całą gromadą! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kiepski ten wiersz. Zwykła grafomania. 09.12.08, 21:16 złamanego grosza nie warta. Na dodatek bez sensu. zalganiugwnanicniedorowna napisała: > > ej wy bezmyślne wykształciuchy > antyPOlskie sprzedajne komuchy > UBowcy zabronili wam oceniania > dali załgany jad do chłeptania > idziecie jak tępego bydła stado > do szamba z GWnem całą gromadą! Odpowiedz Link Zgłoś
ninsei Re: czy wasz UBecki to język miłości czy nienawiś 10.12.08, 00:24 Ty biedaku nawet po polsku pisac nie umiesz... Ale fajnie ze wpadles poklikac i zwiekszyc ogladalnosc i zasieg sieciowej Wyborczej. Wiesz, grosik do grosika, i ja dzieki temu zarobie - byle wiecej takich oszolomow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: UBekistan mści się na przyzwoitym Polaku 09.12.08, 23:51 Przyzwoity Polak,to dla Ciebie łgarz na stanowisku Min.i Prok.Generalnego? Gratuluję takiej moralności.! Od Min.Spraw.oczekujemy skrupulatności w osądzaniu o winie.Od tego są postepowania procesowe,a nie kamery telewizyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Najpierw sprawdź w Encyklopedii kto to jest 10.12.08, 00:31 porządny człowiek a potem się wypowiadaj. Z Ziobry taki po rządny człowiek jak z ciebie mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Ciekawe na co chciałby się powołać? 09.12.08, 21:04 Ciekawe na co chciałby się powołać? A może mu się wydaje, że w skardze kasacyjnej wystarczy napisać, że mu się wyrok nie podoba? Znając jego brak pojęcia o prawie karnym (które jest podobno jego specjalnością !?) wcale by mnie nie zdziwił taki brak pojęcia o procesie cywilnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Ciekawe na co chciałby się powołać? 09.12.08, 23:56 Bedzie zapewne pisał długi elaborat,dołączy taśmy "prawdy" z podsłuchów itp. brednie.On,jako "wytrawny prawnik nie rozumie,że został skazany za pomówienie,a nie nagrywanie w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Jaka miła wiadomość! 09.12.08, 21:06 Kiedy będzie można obejrzeć przeprosiny? Chyba sobie to nagram :)))) Sąd nie przyjął "moich dowodów dowodzących mojej racji". He, he,he - jakże nam przykro :))) Złóż kasację zbysiu, złóż. Znasz art. 439 kpk. Znasz 523 kpk i inne - wiesz, na co możesz liczyć. Na pewno pełnomocnik Doktora i my wszyscy bardzo się z tego kolejnego wyroku ucieszymy! Z całą pewnością ten sprawiedliwy wyrok natchnął nadzieją na innych poszkodowanych przez ciebie, także rodziny ludzi, którzy nie doczekali się operacji czy przeszczepu. Z całą pewnością właśnie szukają dobrej kancelarii prawnej w celu wytoczenia kolejnych procesów cywilnych o odszkodowanie i zadośćuczynienie. Parafrazując - ufam, że już nikt nigdy przez tego pana pomówionym nie będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:11 anwad napisała: > Słusznie. Ziobro ma rację. Oczywiście. Po pierwsze dlatego, że Ty tak mówisz. Po drugie dlatego, że nazywa się Ziobro. Po trzecie dlatego, że należy di PiS. Jeśłi pominąłem jakiś istotny argument, to szybko go przytocz. Bo przecież wiadomo, że wyrok przeciwko członkowi PiS może mieć tylko dwie postaci: - Być korzystny dla posła PiS, albo: - Być iesprawiedliwy, nieuczciwy i "na zamówienie". Bo "sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Że o prawie przez grzeczność nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:13 Chyba byloby lepiej zeby on wystapil dla siebie o kastracje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:14 snellville napisał: > Chyba byloby lepiej zeby on wystapil dla siebie o kastracje... Miałoby to u niego jakieś znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:19 spokojny.zenek napisał: > snellville napisał: > > > Chyba byloby lepiej zeby on wystapil dla siebie o kastracje... > > Miałoby to u niego jakieś znaczenie? Kto wie ,napeno podrosl by troche chlopak,a tak ciagle go myla z kaczorami...przeciesz to nie jego wina ze jego matka tez sie na kaczora zapatrzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
triangle87 Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:20 Oj ciemny ludzie, az przykre ze mamy w kraju takich tłuków jak wy omamieni propagandą PO. Co takiego Ziobro zrobił za swojej kadencji, że was tak uraziło?Gdzie nie miał racji? Kasując Krauzego i reszte tej zlodziejskiej bandy? Chcieliscie teraz to macie "sprawiedliwosc" i wolnosc Ćwiakała... Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:26 triangle87 napisał: > Oj ciemny ludzie, az przykre ze mamy w kraju takich tłuków jak wy omamieni > propagandą PO. Co takiego Ziobro zrobił za swojej kadencji, że was tak > uraziło?Gdzie nie miał racji? Kasując Krauzego i reszte tej zlodziejskiej bandy > ? > Chcieliscie teraz to macie "sprawiedliwosc" i wolnosc Ćwiakała... Z postempem kolego idziemy a wy na msze do Torunia. Hej..kazdy ma swoje. Co ziobro zrobil????....................NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 22:25 triangle87 napisał: > Oj ciemny ludzie, az przykre ze mamy w kraju takich tłuków jak wy omamieni > propagandą PO. Co takiego Ziobro zrobił za swojej kadencji, że was tak > uraziło?Gdzie nie miał racji? Kasując Krauzego i reszte tej zlodziejskiej bandy > ? > Chcieliscie teraz to macie "sprawiedliwosc" i wolnosc Ćwiakała... To zabawne, gdy moherowy ciemnogród bierze się za politgramotę wśród tych, do których nie sięgnie nawet stając na palcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Po co? Młodych mieć nie będzie, bo to niemożliwe. 09.12.08, 21:22 Wiecie, co mam na myśli? W ten sposób nie przekaże swojej dziedzicznej choroby dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Trzeba trzymać 09.12.08, 21:20 język za zębami a nie chlapać na prawo i lewo przed kamerą Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotztorunia Ziobro: Wystąpię o kasację 09.12.08, 21:27 Jakos mało dyskutantow i postow w temacie. Jestem tym zesmaczony. Czyzby p. Ziobro nie wzbudzał już podniety i jego gwiazda chyli sie ku upadkowi. A moze tylko lekko sie cofnal, aby znow zaatakowac. Wiem, co mowie bo jezdze maybachem Odpowiedz Link Zgłoś