gochna27 08.08.07, 20:42 Czy pasazer jadac ze mna samochodem moze bez pytania otwierac i zamykac okno...?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Glupie pytanie;) 08.08.07, 20:47 moze... ale kulturalnie byloby zapytac "czy moze" kierowce i pozostalych pasazerow Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Glupie pytanie;) 08.08.07, 20:50 Myślę, że spokojnie może, jeżeli otwiera je po swojej stronie i nikogo nie ma na tylnym siedzeniu. Gdy ktoś tam jest, należy go spytać czy nie ma nic przeciwko temu, żeby mu trochę powiało. I otwierać tez nie od razu na full. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Glupie pytanie;) IP: *.chello.pl 08.08.07, 21:39 kultura wymaga zapytac ale kogo to ku.. obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Glupie pytanie;) 09.08.07, 00:53 Dżiii... a ja nigdy nie pytam... Czy to oznacza ze jesem bardzo niekulturalna??? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Glupie pytanie;) IP: *.chello.pl 09.08.07, 20:26 Ja bym Cię nie wpuścił do samochodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Glupie pytanie;) IP: *.ztpnet.pl 10.08.07, 15:13 Z jakiej wsi czy meliny sie urwalas? Odpowiedz Link Zgłoś
gochna27 Re: Glupie pytanie;) 09.08.07, 17:22 Dobrze, ze wiele osob uwaza ze kulturalniej jest zapytac czy mozna otworzyc okno. Dzis moj "kochany" pasazer doprowadzil do tego, ze na trasie przy duzej predkosci i kiedy mijal nas tir, tak zawialo ze na sekunde stracilam panowanie nad kierownica. Komlpetnie nie rozumiem po co on otwiera okno skoro moje jest zawsze otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
pensyonarka Re: Glupie pytanie;) 10.08.07, 16:19 straszne... zapytaj go jak Cię to tak zastanawia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisia312 Re: Glupie pytanie;) IP: *.chello.pl 11.08.07, 14:51 Też uważam, że wypada zapytać." i kiedy mijal nas tir, tak zawialo ze na sekunde > stracilam panowanie nad kierownica." z tego, co wiem, to pasażer siedzi po prawej stronie, a tir mija jadącego z lewej. Też miałaś okno otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.glut Re: Glupie pytanie;) 12.08.07, 21:46 jeździsz z otwartym oknem ??? klimy nie mamy, co ? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polmos Re: Glupie pytanie;) IP: 89.25.179.* 21.08.07, 00:01 > na trasie przy duzej predkosci i kiedy mijal nas tir, tak zawialo > ze na sekunde stracilam panowanie nad kierownica Moja rada: sprzedaj fiacika, kup coś większego... Co to była za "duża prędkość", że tir był w stanie Was wyprzedzić... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Glupie pytanie;) IP: *.ztpnet.pl 21.08.07, 00:18 Nikt nie pisal o wyprzedzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Glupie pytanie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 15:59 jesli mu przed nosem bez pytania palisz papierosy badz wlaczysz za mocno ogrzewanie...moze odrazu wprowadz protokol dyplomatyczny,wypadaloby ale jak juz nie pyta to musisz z tym pogodzic sie Odpowiedz Link Zgłoś