kazik1942 Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas... 11.12.08, 11:45 Najwyższy już czas aby RTV wreszcie "odkaczyć i odgosić" Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_manitou Re: Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do n 11.12.08, 12:59 pewnei zależy ci na tym by TVP było zaPOwietrzone tak jak TVN ... mi wystarczy tylko by było apolityczne Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Generalnie to mysmy powinni ja odwolac 11.12.08, 11:52 ci, ktorzy tak jak ja placa abonament. Kilkadziesiat tysiecy miesiecznie dla tej, pozal sie Boze gwiazdy, ktora jedynie sprawnie czyta a kiedys dobrze wygladala. Poza tym dziennikarsko bardzo slaba. Nie maja tam nikogo lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 P. Gosiewski przecież jest tylko 11.12.08, 12:00 podwykonawcą poleceń J. Kaczyńskiego, który może w sposób tak gorszący w demokratycznym państwie prawa ręcznie sterować telewizją jakoby publiczną, bo to odpowada G. Napieralskiemu i jego doradcom w rodzaju R. Kwiatkowskiego i W. Czarzastego z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapaw4 Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas.. 11.12.08, 12:13 A to ktoś jeszcze te tv ogląda i się tym emocjonuje? wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb Re: Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do n 11.12.08, 18:06 magdapaw4 napisała: > A to ktoś jeszcze te tv ogląda i się tym emocjonuje? wyrazy współczucia... Niestety, spora liczba mieszkańców tego kraju... taki ich wybór, świadomy co gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
latino-lover Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas... 11.12.08, 12:14 heh moglaby sobie juz dopuscic i znalezc inna jakas ladna dziewczyne do prowadzenia wiadomosci, nie lubie jej lisa tak serdnio ;/ a co do dziewczyna moze ktoras z tych fotka.pl/missforspeed Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Dopóki takich gnojków pisuarowych jak Gosiu 11.12.08, 12:20 i inni szatani czynni w KC PiS nie pójdą na śmietnik-nie będzie w Polsce "spokoju pod oliwkami".Oni gdziekolwiek się pojawią ,pojawia się smród.Cuchnie cały kraj.Kaczym gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
vikliv Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas... 11.12.08, 12:29 ha ha......i o co te dasy? sami biegaliscie ..do urn to macie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarowno pis jak i po ..ma wszystkich w glebokim powazaniu...ale slepcy wioda kulawych do urn i heya!!!!!!!!!! pan gosiewski ..od razu widac w nim meza stanu...:) zoska ze zbychem az dech tracili ..kreslac sznureczki przy urnie:) a cudak los premieros...tez naobiecywal i co? prztyczek w nos zycie ..jednak nie znosi prozni....wobec czego oglaszam ze za wszystko od teraz odpowiadam ja....wszystkie zale kierowac do mnie ..ja biore to na klate....:) Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Nie ma Hanny Lis, będzie Anna Kiss... 11.12.08, 12:34 Osoba medialna musi mieć wyrazistość! Czy ktoś pamięta jeszce Irenę Dziedzic, Edytę Wojtczak, Jana Suzina ? To były Tuzy telewizji !!! Hanna Lis jest mało wyrazista, podobnie jak jej mąż. Co ludzie w nich widzą? Np. Miecugow jest o kilka klas lepszy od Lisa ! Nie ma Hanny Lis, będzie Anna Kiss. Co to za jedna - nie wiem, ale na pewno się taka znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ale nie będzie Anny PiS, co najwyżej 11.12.08, 12:57 Elżbieta Grog-Piss. Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz1 Edgar Peron I 11.12.08, 13:52 jest zajebiście medialnym kolesiem. Prawdziwy teletubiś . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski4 Myslala, ze jak Lisowi d... dala, to moze 11.12.08, 13:54 podskoczyc; jedyne co moze, to... naskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.silesius! Wasza wypowiedz swiadczy o tym, ze 11.12.08, 15:47 jestescie pospolitym burkiem i chamem. Jak wszyscy pisowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Hanna Lis: A mi jest przykro... 11.12.08, 13:59 żałuję że Pani H.Lis stała się ofiarą i odsunięto Ją od wiadomości.Żałuję ze tylu podłych ludzi tutaj,pisze przykre dla Pani słowa,zamiast pocieszyć.A jeśli nie chcą pocieszać,to nie powinni się chociaż pastwić,sprawiając dodatkową przykrość.Przykro mi,że tak wielu osobom łatwo przychodzi krytyka,najpierw krytykują gosiewskiego gdy o nim artykół,a gdy o Pani,krytykują Hanne Lis.Takie barany same zasłużyły na krytykę.Walcie się pedały bez cienia człowieczeństwa.Takiecw...e jak wy,sprawiają że świat nie jest taki piękny,jak mógłby być i Pani H.Lis w Profesjonalny sposób przekazywała głównie smutne fakty w Tv.Nie myślcie że ktos nowy będzie mówił o czyms radosnym,nie,puki są tacy jak wy Odpowiedz Link Zgłoś
leew1 wreszcie obejrze wiadomości 11.12.08, 15:07 twarze obojga Lisów wzbudzają we mnie obrzydzenie Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarzysze PiSowcy! Rozumiem, ze podobaja sie wam 11.12.08, 15:45 wykacznie pisowskie ryje z Tow. Gosiewskim na czele. Dobrze! Partia wam to wynagrodzi w naturze. Po operacji plastycznej i amputacji mozgu wszyscy bedziecie wygladac jak tow. Gosiewski. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
odjazd1 Wpis na poważnie - kto się podpisuje? 11.12.08, 18:38 Tak naprawdę jako oglądacz mam dość TVP - Telewizji Publicznej. Ktoś z moich znajomych płaci abonament, a ta telewizja jest cały czas w politycznych łapach! Coś mi się wydaje, że wszyscy tam pracujący to chorągiewki. Skoro nie są obiektywni i równi wobec wszystkich swoich rodaków - TZW PUBLIKI - przestańmy im płacić. Po pierwsze abonament (informuję, że za niepłacenie abonamentu nikt nikogo nie może skazać - nie ma takiego paragrafu w Polsce) - po drugie przełączmy telewizor na inne kanały. To się przekłada na reklamy, czyli tym samym znów zabieramy prostytuującym się pracownikom TVP kasę. Kto się dołącza do akcji? Pozdrawiam - bo inna droga - politykowanie nad tym TELEWIZYJNYM TRUPEM to choroba! Zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
aato34660 Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas... 11.12.08, 19:02 Nie pokazujcie tego szkaradnego potworka w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas... 11.12.08, 19:58 To są już wakaty :) i po Lis i po Raku... Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas... 11.12.08, 20:19 Kobieto ...wstydu oszczedz i ...znikaj. Ani klasa, ani rozum, ani ...No WIELKIE NIC!!!! Ja jestem za! I nie obchodzi mnie, czy Gosiewski.... Wazne by Pani akurat ZNIKLA. Wole KULTURALNYCH, nie zas...bezczelnych, zadufanych w sobie czyli bezkrytycznych. Ja - prosta baba mowie ...Bye, bye... Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Proponuję Dodę i Pospieszalskiego 11.12.08, 22:01 jako kolejnych prezenterów wiadomości PiSowskich w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
lenovo0001 LISy won! z TVP!!Precz! 12.12.08, 00:53 jako płacący regularnie (chyba jak głupi)abonament Radiowo- Telewizyjny chciałbym żeby HL i TL znikneli z TVP.Zamiast H.L znajdzie się w naszym kraju 500.000 fajnieszych lasek które przeczytają najswieższe wiadomości i wezmą 1/10 tego co H.L Co do T.Lisa i jego show,na żenującym poziomie,które pewnie kosztuje kupę kasy to jego miejsce jest np.na YouToube a nie w poważnej Telewizji(z misją).....no chyba ze to misja na poziomie magla bądz "Niewolnicy Isaury"... Odpowiedz Link Zgłoś
lenovo0001 Hanna Lis: Przemysław Gosiewski przysyła do nas.. 12.12.08, 00:55 O ile nie znosze Gosiewskiego,PISu, to w tej sytuacji sie ze wspomnianymi zgadzam!!!!!!Won Lisy z TVP Odpowiedz Link Zgłoś
lyona Hanna Lis: na Panią Lis 3Milon x na TAK za Powrót 24.12.08, 02:21 do WIADOMOŚCI TVP oczywiście jesli Pani Woli Odpowiedz Link Zgłoś