gieroy_asfalta Prezydent więc sam przyznał, że veto jest lewicowe 18.12.08, 21:24 i ten cały PiS smie nazywać się prawicą! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nie ubliżaj koziej d...ani trąbie 18.12.08, 21:47 reniek dobrze synków wychował a moskwa im płaci. więc nic dziwnego ze to antypolskie szuje Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 racja, dup_a i koza nie są tu winne:) inni szatani 18.12.08, 21:53 byli czynni rzekłbym, ze to specyficzni szatani, zapier..lają na kaczych łapach Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
apisto Mentalnosc Kalego 18.12.08, 21:25 Jak oni glosowac razem z Kali, dobrze. Jak glosowac przeciwko Kali, zle. Odpowiedz Link Zgłoś
anglo Niech wyborcy PiS płacą specjalny podatek na pomo. 19.12.08, 00:33 Niech wyborcy PiS płacą specjalny podatek na pomostówki, skoro tak kochają ten system. Podatek od głosowania na PiS. Będzie wilk syty i owca cała. Głupi będzie miał mniej pieniędzy w portfelu ale i tak nie zauważy, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marfi no co za qtass 18.12.08, 21:25 PIS określa się jako partia prawicowa. No to wuja pana chyba się powinien palant cieszyć, że to nie jest lewicowa decyzja? Kretyn do kwadratu, kabotyn. Zdjąć go z urzędu ASAP! Odpowiedz Link Zgłoś
hanyncjusz Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie je 18.12.08, 21:25 Prezydent o głosowaniu za odrzuceniem weta przez Lewicę: Nie spodziewałem się, to nie jest lewicowa decyzja. W końcu widać kto w Polsce jest prawdziwą lewicą i podejmuje lewicowe decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie... 18.12.08, 21:28 Od przyszłego roku zacznę o tym mówić więcej - dodał. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` Od przyszlego roku to ty mozesz sobie mowic do sciany...co za debil. Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Urzedowo stwierdzone 18.12.08, 21:28 Mamy w koncu lewicowa partie z prawdziwego zdarzenia. Dla egzotyki jest to lewica o charakterze katolicko-narodowym i nazywa sie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Zagadka. Co to za partia? 18.12.08, 23:39 Jej szef jest kawalerem ale "mówi się" o związku z jakąś kobietą. Życie raczej miał przegrane dopóki nie zaczął budować partii. Partia to właściwie wszystko co naprawdę ma. Kocha zwierzęta ale nie potrafi tworzyć przyjaźni z ludźmi. W partii jest wodzem, nie znosi sprzeciwu. Z konkurentami obchodzi się bezlitośnie. Jednak dla tych których oficjalnie głosi swoimi wrogami, o ile są mu dozgonnie wierni i gotowi na różne świństwa, jest łaskawy. Przez swoich zwolenników kochany tak że cokolwiek powie wywołuje u niech ślepą wiarę i wręcz entuzjazm. Nawet jakby cytował tabliczkę mnożenia. Program partii zawiera w swojej wymowie dużo odwołań do WALKI. W ogóle wszystko dla wodza jest WOJNĄ. Program jest mocno socjalistyczny. Dużo tam odwołań do prostych ludzi. Pragnienie też wzmocnienia dumy narodowej. Współpraca z sąsiadami tylko o "podobnym" charakterze - reszta to wrogowie którzy na nas czyhają. Próby nacjonalizacji ciężkiego przemysłu, banków, ale z drugiej strony również "flirtowanie" z "kapitalistami", ale tymi "wybranymi". Centralizm państwa i niszczenie opozycji przy pomocy tajnej policji. To wszystko pod hasłem "robienia porządku". Znajdzie ktoś jeszcze więcej analogii? Bo już mi się nie chce tego ciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rysi0 Pijaczyna 18.12.08, 21:28 pan o ktorym niektorzy mowia ze jest chamem z problemem alkoholowym zdaje sie to potwierdzac mowiac ze nie powie czegos co mowi sekunde pozniej, coz alkohol wplywa na kondycje umyslowa ludzi naduzywajacych Odpowiedz Link Zgłoś
jarton67 Re: Pijaczyna 18.12.08, 21:39 Jak to dobrze , ze wtrącił swoje trzy grosze ktoś , kto widać zna problem alkoholizmu od podszewki. Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Pijaczyna 18.12.08, 21:42 > alkohol wplywa na kondycje umyslowa ludzi naduzywajacych Rychu miarkuj ile możesz wypić, skoro na trzeźwo piszesz bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
kjp19 Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie... 18.12.08, 21:30 Mozma rozmawiac wyłacznie z ludzmi HONORU ten pan pt PREZYDENT nie ma do tego prawa wiec komentarz jest zbedny i bez sensu tak jak że ON kjp Odpowiedz Link Zgłoś
otnokk Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie... 18.12.08, 21:32 Nie powinni pokazywać twarzy tego pana. U mnie jego widok wywołuje odruch wymiotny. To jest bardzo nieprzyjemne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarton67 Re: Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to n 18.12.08, 21:42 To radze ci nie patrzeć w lustro , bo się zarzygasz na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
mracek wreszcie sie przyznal 18.12.08, 21:41 Prezydent wreszcie sie przyznal, ze jest lewicowcem. Ale widac to juz od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
novagonia Jedynym lewicowcem - jedynym prawdziwym :-) 18.12.08, 22:35 I niech mu nikt nie wmawia, a juz brat na pewno, że białe jest czarne a czarne jest białe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jamgawel2 Nie chcial byc zlosliwy - a wyszlo jak zawsze 18.12.08, 21:41 Ten kurdupel juz sie pogubil w swojej upierdliwosci. Nie chcial byc zlosliwy...a wyszlo jak zawsze...byl, jest i bedzi...bo inczej nie potrafi. Taka ma nature: upierdliwego, zlosliwego, starego kawalera...samca. Nic mu sie nie udalo, ani zycie prywatne, ani kariera polityczna...wszystko przez zakapiorska zlosliwosc. Tym razem "naprawde" nie chcial byc zlosliwy... Jaka lewica taka decyzja. On nie chcial tego powiedziec...ale ten zakapior co w nim siedzi mowi, mu: nasz to powiedziec...I biedaczyna powiedzial. Maly, stara, zakapior! Jaro Kaczynski! Odpowiedz Link Zgłoś
jarton67 Re: Nie chcial byc zlosliwy - a wyszlo jak zawsze 18.12.08, 21:45 A tak naprawde to drazni cie ten ,,kawaler" czy ,,samiec" Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Nie chcial byc zlosliwy - a wyszlo jak zawsze 18.12.08, 22:46 jarton67 napisał: > A tak naprawde to drazni cie ten ,,kawaler" czy ,,samiec" Jaki z niego samiec,toż to pedalska samica. Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Nie chcial byc zlosliwy - a wyszlo jak zawsze 18.12.08, 21:54 jamgawel zastanawiałeś się kiedyś, co ślepemu po oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg ile razy ja to juz slyszalem 18.12.08, 21:41 ile razy z ust kaczynskich (obu) slyszalem: "nie bede mowil" i w tym samym zdaniu mowia to o czym mowia, ze nie beda mowic. co za cwoki. bede szczesliwy kiedy znikna z zycia publicznego. stanie sie to w bardzo prosty sposob. oni sami to zrobia. przegraja wybory prezydenckie, potem kolejne parlamentarne i obraza sie na cala polske tak strasznie, ze juz ich wiecej nie zobaczymy. i dobrze. oby szybko to nastapilo. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann SLD domaga się DEBATY na temat ubóstwa!!! 18.12.08, 21:42 Grzegorz Napieralski powtórzył apel o poszerzenie porządku obrad Sejmu o debatę na temat ubóstwa. Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski odrzucił propozycję SLD podczas ustalania porządku obrad rozpoczynająceg się dziś posiedzenia. Marszałek Komorowski zapowiedział, że Sejm zajmie się sprawą, ale dopiero na następnym posiedzeniu, za dwa tygodnie. SLD obawia się, że z powodu rozpoczynających się wakacji obywatele nie będą mieć okazji zapoznania się z opiniami posłów na temat drożyzny. Dlatego Grzegorz Napieralski zaproponował, by we wrześniu odbyła się druga część debaty. 2008-06-25 Odpowiedz Link Zgłoś
kazzwro Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie... 18.12.08, 21:50 Nie chcę być złośliwy, nie będę mówił-cytujac p.Lecha Walese-:bo durnia mamy za prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
way270 Re: wynik=z wyjtakiem pis, wszystkie inne partie 18.12.08, 21:54 polityczne reprezentujace wyborcow RP sa przeciwko prezydentowi . Wedlug pis to jest spisek przeciwko ich wizij RP. Precz z pis-em !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzela53 Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie... 18.12.08, 21:56 Na środku uczęszczanej alejki w parku wydziera się młodzieniec: - Precz z ciemnogrodem! Precz z homofobią! Precz z pedofilią! Precz z obłudą! Nagle podchodzi do niego starsza pani, wali go laską po głowie i mówi: -Panie, coś się pan do tych księży przyczepił? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej kaczyński jest zerem... 18.12.08, 21:58 jak mam szanować takiego śmiecia? jak mam nie ubliżać takiej mendzie moralnej? przecież to szlag człowieka trafia, gdy widzi i słyszy taką małpę, jak kaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stoewer Dziad z Brudną Brodą 18.12.08, 21:58 Dziadzie mieniącym się Prezydetem RP...zanim zaczniesz opowiadać o Polsce Solidarnej to staraj się skłonić Dziada Z Brudną Brodą / Kownackiego/ by nie przepijał 6000 zł na jedno posiedzenie..12 win za 600 zł każde, to mało ma się Solidarnością... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Kaczynski is coming out of the closet 18.12.08, 21:58 Kiedys mówiono o Walesie, ze wspiera lewa noge, Kaczynski poszedl jeszcze dalej - to on sam stal sie lewica. Czekamy teraz na deklaracje jego starszego brata. I pytanie do socjaldemokratów: czy polska lewica koniecznie musi byc narodowo-socjalistyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński chce zabrać elektorat SLD 18.12.08, 21:59 ten pajac mysli że jak pomaluje się na czerwono to wszystkie komuchy go pokochają Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Czy Pan Prezydent myśli co mówi,czy mówi co myśli. 18.12.08, 22:02 Takie wypowiedzi Głowy Państwa nie budują mu autorytetu i jego doradcy chyba powinni mu to powiedzieć,chyba ,że w Kancelarii nie ma żadnego odważnego tylko same przy.....y. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Czy Pan Prezydent myśli co mówi,czy mówi co m 18.12.08, 22:15 pan prezydent ma zwarcie na synapsach i ocena jego wypowiedzi jest absolutnie bezcelowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyk1 Prezydent o wecie: Nie spodziewałem się, to nie... 18.12.08, 22:05 pepepe.pl Musimy wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś