jerzy30 Zbiorki Owsiaka beda jeszcze przez wiele lat 11.01.09, 20:58 a czarni i inni msciwi prostacy moga sobie tylko zaklinac Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: Zbiorki Owsiaka beda jeszcze przez wiele lat 11.01.09, 21:18 jerzy30 napisał: > a czarni i inni msciwi prostacy moga sobie tylko zaklinac Na pochybel xiędzom i masonom oraz tym co myślą, że są katolikami a piana wściekłości z ust im się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ględzenie Jana Pawła o miłości do?? 11.01.09, 21:30 Jest niczym w porównaniu do działania mesjasza Owsiaka!!! pafni napisał: > jerzy30 napisał: > > > a czarni i inni msciwi prostacy moga sobie tylko zaklinac > > Na pochybel xiędzom i masonom oraz tym co myślą, że są katolikami a piana wście > kłości z ust im się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 kozaczek,ja ciebie chrzczę w imię Ojca i Syna .. 11.01.09, 22:18 i Ducha Świętego Niech będzie pochwalony Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: kozaczek,ja ciebie chrzczę w imię Ojca i Syna 11.01.09, 22:25 Aż mnie ciarki przeleciały!! I poczułem swędzenie powyżej skroni. I stopy mi się spociły!! I poniżej bioder coś mi się wyprężyło, tam gdzie włosy. Ale jazda!! Ja poproszę jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maj47 napisał: > i Ducha Świętego > Niech będzie pochylony przez petza namaszczony. > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jak widzę tego frajera na krzyżu to mi opada 11.01.09, 22:55 wena na poziom rynsztoka. maj47 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
gambiting 17. Finał WOŚP - relacja 11.01.09, 21:10 Według mnie orkiestra zrobiła jeden błąd - popieram wszystko ogólnie,oprócz tego bezsensownego światełka do nieba na końcu. Jak policzyć fajerwerki z całej polski to w powietrze poszło paredziesiąt tysięcy złotych. Te pieniądze na pewno bardziej przydały by się chorym dzieciom. To tylko moje osobiste zdanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wystrzeliło światełko Owsiaka do nieba!!! 11.01.09, 21:13 I nie było to światełko jakiegoś przestępcy z Nazaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: 17. Finał WOŚP - relacja 11.01.09, 21:16 Pomodle sie do ojca dyrtektora za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariaczczi1 Paweł Kukitz 11.01.09, 21:17 Też przez wiele lat twierdził , że to panstwo powinno zapewnić nam opiekę i był przeciwko WOŚP. Jak zachorowała mu córka , to okazało się że zycie mozna jej uratować TYLKO dzięki maszynie z WOŚP. Całe szczęście , że chłop nie był uparty i pozwolił dziecku skorzystać z tej maszynki / pewnie dwa razy sie nie zastanawiał /. Dzieciak żyje ,Paweł pewnie szczęśliwy i pewnie grosika wrzuci co roku. Także nie kraczcie nie plujcie , bo życie swoją pisze historie. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 17. Finał WOŚP - relacja 11.01.09, 21:17 pieniądze są ważne ale jest jeszcze "coś" w pieniądzach niewymierne jak np konsolidacja społeczeństwa czy poczucie solidarności (światełko do nas) Odpowiedz Link Zgłoś
angiolina A czarne? 11.01.09, 21:46 A czarne się skręca, bo nie ono będzie dzielić tę forsę Odpowiedz Link Zgłoś
foton10 NIE dałem na WOŚP!!! 11.01.09, 21:47 1. czy mam do tego prawo? 2. 50% moich dochodów idzie na podatki zus opiekę zdrowotną itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: NIE dałem na WOŚP!!! 11.01.09, 21:57 > 2. 50% moich dochodów idzie na podatki zus opiekę zdrowotną itd. Optymista z Ciebie. Na podatki, zusy itd idzie jakieś 80% Twojego dochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 I dlatego NIE dasz na ratowanie chorych dzieci? 11.01.09, 22:19 Typowa katolicka hipokryzja. A na podwyższenie krzyża przestępcy z Nazaretu dasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: I dlatego NIE dasz na ratowanie chorych dziec 11.01.09, 22:44 Twoja nienawiść zaślepiła Cię totalnie. Gdzie napisałem, że jestem katolikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 dałem czarnym do puszki 11.01.09, 22:49 na dzieci czarnych bo w Gazecie bez przerwy piszą,że czarni bez przerwy gwałcą i gwałcą to i dzieci mieć muszą ,no nie? No i niedziela ,nie? To wypada dać czarnym. A z tym sukcesem to tak jak z 1750% poparciem dla tuska,nie? My starzy towarzysze od propagandy to wiemy,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Katoliku genetyczny z jakiej parafii nadajesz?? 11.01.09, 23:02 I pod jakim wezwaniem płodzisz dzieci ze swą kuchareczka? I lepiej jakbyś dał na orkiestrę Owsiaka! Bo może twoje dziecko będzie uratowane dzięki tej aparaturze. Amen. maj47 napisał: > na dzieci czarnych bo w Gazecie bez przerwy piszą,że czarni bez > przerwy gwałcą i gwałcą to i dzieci mieć muszą ,no nie? No i > niedziela ,nie? To wypada dać czarnym. > A z tym sukcesem to tak jak z 1750% poparciem dla tuska,nie? My > starzy towarzysze od propagandy to wiemy,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa 17. Finał WOŚP - relacja, a peło i tak nic z tego 11.01.09, 22:54 Jest już ponad 20 mln i żaden peowski sqqqqq... minister w tym nie przeszkodzi, chociaż w tym kierunku działają. Mam jeszcze nadzieję, że sqqq...rząd za przykładem poprzednich zrezygnuje z pobierania vatu za smsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jednokolanko Gratuluję firmom Consus, Tom-bud i innym 11.01.09, 23:50 Które licytowały serduszka:) Naprawdę szacun za wielkie serca i hojne dłonie Odpowiedz Link Zgłoś
powiatowainfo 17. Finał WOŚP - relacja 12.01.09, 00:10 powiatowa.info/index.php?option=com_content&task=view&id=4443&Itemid=1 - relacja z Lubawki (w trakcie finału nadawaliśmy na żywo) powiatowa.info/index.php?option=com_content&task=view&id=4446&Itemid=1 - Chełmsko Śląskie wyniki powiatowa.info/index.php?option=com_content&task=view&id=4445&Itemid=1 - Kamienna Góra Odpowiedz Link Zgłoś