sharn1 13.01.09, 14:09 "Donald Tusk jest zadowolony z działań rządu w czasie kryzysu gazowego". Parę stoków zaliczonych, Dolomity piękne, a wino grzane nieźle trzepie. Też bym był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobiczek rudy jest mistrzem w obwieszczaniu tego co juz 13.01.09, 14:23 wrzyscy wiedza-niech powie jeszcze ze ziemia jest okragla i to za sprawa kompetentnych rzadow POferejny Odpowiedz Link Zgłoś
joo84 Re: rudy jest mistrzem w obwieszczaniu tego co ju 13.01.09, 14:35 Dajcie sprawę TUSKOWI i problem znika on wszystko umie prawdziwy cudotwórca Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Donaldu Tusku w Polandzie mieszka 13.01.09, 14:56 Donaldu Tusku w Polandzie mieszka, Rude ma włosy ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Jak bajerować POsłów, POsłanki. A gdy do domu ze Sejmu wraca, Też nic nie robi – to jego praca. Aż żona krzyczy: „Donku łobuzie!”, A Tusku ryżą nadyma buzię. Leszek go prosi: „Polska cię czeka”, A on do Peru szybko ucieka. Jarek powiada: „idź do roboty”, Lecz Donku mówi: "PO co kłopoty?". Znów sie odwrócił od robotnika Biuro POselskie milczkiem zamyka A ruda gęba wciąż roześmiana Gdy przypomina się "Nocna Zmiana" Straci POparcie i wyłysieje Bo za pietnaście nikt nie chce robić Musi POdwyżkę dać przydupasom Jedyne wyjście: rencistów glodzić. Gdy Putin zamknął gazowy kurek To Donku z Polski spieprzył jak szczurek I w Dolomity uciekł na narty Bo przerażony był nie na żarty. Lecz PeO kocha premierka swego, Bo niezłe stołki dał swym kolegom. I z twarzy nie zszedł grymas wesoły, Choć wszyscy widzą, że Tusku goły. Odpowiedz Link Zgłoś
net.ja.7 Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 14:23 czy jako obywatel Polski,jej mieszkaniec korzystajacy z polskich sieci przesylowych gazu i energi el. mam prawo wiedziec dlaczego pomysl Guzowatego,czyli polaczenie rurociagow w Szczecinie z rurociagami w Niemczech nie jest traktowane jako priorytet na dzis? to przecie raptem TYLKO 28km Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 14:26 no wlaśnie, dlaczego Pan Guzowaty nie moze pomóc, zna się na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka hubu Donaldu Tusku 13.01.09, 15:50 "hubu gazowego"? - co za palikot, sorry, bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 14:34 Ale o co ci chodzi ? Możesz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 o podlaczenie do Nord Stream 13.01.09, 14:55 ale Nord Stream sie jeszcze nie buduje... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 15:08 Bo po pierwsze: To nie jest dywersyfikacja. Gaz który mogli byśmy z tamtąd pobierac to az "ruski". po drugie. Nasza sieć nie jest przystosowana na odbiór gazu ze Szczecina tylko na wysyłanie do Szczecina. (Konieczne były by inwestycje które musiał by ponieść PGNiG) po trzecie jest to pomysł pana Guzowatego który już sobie dość pożerował na handlu gazem. PGNiG nie jest specjalnie zainteresowany zeby nabijąć dodatkowo kabzę panu Guzowatemu. po piąte PGNiG ma plan własnego gazociągu (konkurencyjnego dla projektu pana Guzowatego) budowanego do spółki z niemieckim VNG. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----o chamie Palikocie oczywiscie nic nie powie-- 13.01.09, 14:36 oto caly PO-dwazny Tusio ... nawet nie zganil prostackiego chama Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
joo84 Re: -----o chamie Palikocie oczywiscie nic nie po 13.01.09, 14:38 U nas w kraju jest zakaz krytyki wyznawców np,pedałów .Mały brzydki do pieca ładni to już nie Odpowiedz Link Zgłoś
pro-kat Donek Kichotek Tusku smial sie do rozpuku.... 13.01.09, 14:39 ..gdy Kaczynski traktowal jako priorytet sprawe dostarczania zrodel energii od strony Morza Czarnego przez Gruzje etc.TO nazywa sie - "celami strategicznymi polityki kraju".To samo dotyczy ceny jablek,drugiej Irlandii i calego CUDOWANIA Pana Premiera. Kaczynski to po prostu strateg z wizja dlatego tak zaciekle byl ,jest i bedzie atakowany przez grupy interesow sprzecznych z interesami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Donek Kichotek Tusku smial sie do rozpuku.... 13.01.09, 14:43 pro-kat napisał: > ..gdy Kaczynski traktowal jako priorytet sprawe dostarczania zrodel > energii od strony Morza Czarnego przez Gruzje etc.TO nazywa sie - > "celami strategicznymi polityki kraju".To samo dotyczy ceny > jablek,drugiej Irlandii i calego CUDOWANIA Pana Premiera. ************************** Ceny jabłek spadły, a Kaczyńscy nic nie zrobili w sprawie gazu poza poszczekiwaniem na kogo się da. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 masz dobra pamiec tylko krotka 13.01.09, 15:00 proby zdobycia gazu z Kazachstanu i Turkmenii dla rurociagu Nabucco skonczyly sie tym, ze Kazachstan i Turkmenistan sprzedaly na pniu wiekszosc wydobycia w nastepnych dziesiecioleciach Gazpromowi, ktory gwarantuje odbior i bedzie sprzedawal dalej. Jako potencjalni sprzedawcy gazu do Nabucco wchodze teraz w rachube wylacznie Azarbejdzan i Iran. To byla chyba najwieksza kleska Kaczynskich na polu polityki globalnej!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: masz dobra pamiec tylko krotka 13.01.09, 15:17 > To byla chyba najwieksza kleska Kaczynskich na polu polityki > globalnej!! Troszkę przesadzasz. :) Kaczyńscy ani wogle Polska nie prowadzą polityki globalnej :) A co do Nabucco to wogle nie mieli nic do zrobienia bo w tym projekcie Polska nie uczestniczy Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Donek Kichotek Tusku smial sie do rozpuku.... 13.01.09, 15:12 > Kaczynski traktowal jako priorytet sprawe dostarczania zrodel > energii od strony Morza Czarnego I co mu z tego wyszlo? Moze na jego czesc ukujemy powiedzenie "Skuteczny jak Kaczynski"? :-))) > Kaczynski to po prostu strateg z wizja Nie z wizja, tylko z wizjami. Ale na to sa leki. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Tusk nt. gazu: 13.01.09, 14:40 "Rząd chce też rozpocząć współpracę z ośrodkami naukowymi, by zlokalizować najlepsze do eksploatacji złoża gazu w Polsce." Nareszcie, wypada powiedzieć. Ale ośrodki naukowe powinny jeszcze podpowiedzieć rządowi, że złoża SĄ w Polsce. Trzeba je okonturować i udokumentować. W Karpatach i na przedgórzu Karpat gazu pod dostatkiem. Tylko wreszcie zacząć działać a zakończyć gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Tusk nt. gazu: 13.01.09, 15:04 wbrew pozorom nie wszystko co jest oplaca sie juz teraz eksploatowac. Podobnie jest z weglem kamiennym. Ale nasze wnuki i prawnuki pod koniec stulecia beda mialy cenne surowce. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 14:41 Drogie forumowe pisiroki, Nauczcie sie wreszcie dwoch rzeczy: 1. Tak wlasnie powinien dzialac KOMPETENTNY premier: ma zaufanych wspolpracownikow, na ktorych moze sie zdac, nie sieje paniki, panuje nad sytuacja (spanikowaly media, ale one z tego zyja, ze panikuja), przedstawia rozwiazania systemowe i dalekosiezne, jesli jeszcze zacznie dzialac (bo o gazoporcie wszyscy klapia paszczami od lat i NIKT NIC NIE ZROBIL) - to bedzie bossem, ktoremu Kaczynski bedzie mogl co najwyzej buty czyscic. ORAZ 2. Wlasnie takiego szefa rzadu chca Polacy - a nie paranoika i histeryka, ktory miotalby sie jak zaba na drucie, wysylal brata do negocjacji (zeby mu potem dyktowac przez telefon, co ma powiedziec) i blokowal budowy alternatywnych gazociagow. Powod nr 2 jest powodem, dla ktorego PiS nie ma co marzyc o powrocie do wladzy, chocbyscie sie tu zapluli na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Funia81 13.01.09, 14:53 "Jesli jeszcze zacznie dzialac...." C Z E K A M Y funia81 napisał: > Drogie forumowe pisiroki, > Nauczcie sie wreszcie dwoch rzeczy: > 1. Tak wlasnie powinien dzialac KOMPETENTNY premier: ma zaufanych > wspolpracownikow, na ktorych moze sie zdac, nie sieje paniki, panuje nad > sytuacja (spanikowaly media, ale one z tego zyja, ze panikuja), przedstawia > rozwiazania systemowe i dalekosiezne, jesli jeszcze zacznie dzialac (bo o > gazoporcie wszyscy klapia paszczami od lat i NIKT NIC NIE ZROBIL) - to bedzie > bossem, ktoremu Kaczynski bedzie mogl co najwyzej buty czyscic. > ORAZ > 2. Wlasnie takiego szefa rzadu chca Polacy - a nie paranoika i histeryka, ktory > miotalby sie jak zaba na drucie, wysylal brata do negocjacji (zeby mu potem > dyktowac przez telefon, co ma powiedziec) i blokowal budowy alternatywnych > gazociagow. > > Powod nr 2 jest powodem, dla ktorego PiS nie ma co marzyc o powrocie do wladzy, > chocbyscie sie tu zapluli na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Funia81 13.01.09, 15:10 Racja, czekamy. Ale co uznasz za moment zakonczenia czekania? Podpisanie umowy z Katarem bedzie dla ciebie dowodem, ze Tusk cos robi, czy nie? Prowadzi rozmowy w sprawie budowy elektrowni jadrowej - to znaczy, ze nic nie robi, bo prad z atomu jeszcze w Polsce nie plynie? Ja po prostu mam wrazenie, ze gawiedzi brakuje wystepow premiera w telewizji, oredzi, wyjazdow w teren, spotkan z aktywem, konferencji prasowych - i za to Tusk jest sekowany. Bo tego nie robi. Ziobro wprost szalal w mediach - i w oczach niektorych po dzis dzien jest tym ministrem, ktory COS ROBIL, co ma z prawda niewiele wspolnego. Ale to sa takie chwyty troche z poprzedniej epoki, dzisiaj zbedne. Bo dzisiaj wystarczy miec porzadnego wicepremiera, zeby moc wyjechac na tydzien na narty ze swiadomoscia, ze swiat sie nie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Funia81 13.01.09, 15:13 Bardzo proste pytanie, rownie latwa odpowiedz: czekamy na wywiazanie sie z obietnic wyborczych. Przeczytaj prosze expose i zastanow sie ktora z obietnic zostala do dzis spelniona. Pozdrawiam. funia81 napisał: > Racja, czekamy. Ale co uznasz za moment zakonczenia czekania? Podpisanie umowy > z > Katarem bedzie dla ciebie dowodem, ze Tusk cos robi, czy nie? Prowadzi rozmowy > w > sprawie budowy elektrowni jadrowej - to znaczy, ze nic nie robi, bo prad z atom > u > jeszcze w Polsce nie plynie? > Ja po prostu mam wrazenie, ze gawiedzi brakuje wystepow premiera w telewizji, > oredzi, wyjazdow w teren, spotkan z aktywem, konferencji prasowych - i za to > Tusk jest sekowany. Bo tego nie robi. Ziobro wprost szalal w mediach - i w > oczach niektorych po dzis dzien jest tym ministrem, ktory COS ROBIL, co ma z > prawda niewiele wspolnego. Ale to sa takie chwyty troche z poprzedniej epoki, > dzisiaj zbedne. Bo dzisiaj wystarczy miec porzadnego wicepremiera, zeby moc > wyjechac na tydzien na narty ze swiadomoscia, ze swiat sie nie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Funia81 13.01.09, 15:21 To w Twoim jakże łatwym pytaniu chodzi o obietnice wyborcze czy o expose ? Bo zdajesz się nie zauważać różnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Funia81 13.01.09, 15:23 Obietnice wyborcze przed objeciem wladzy oraz deklaracje skladane podczas expose, sorki za niedomowienie. michalng napisał: > To w Twoim jakże łatwym pytaniu chodzi o obietnice wyborcze czy o expose ? Bo > zdajesz się nie zauważać różnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Funia81 13.01.09, 15:37 No to expose przyznam się ze słabo pamiętam ale zdaje się ze było coś o obniżaniu podatków. (Od tego roku PIT będę płacił niższy :) ) O Budowie dróg. (Coś tam sie buduje) było o tym ze nie będzie tylu awantur w rządzie jak było za przedniej "koalicji" i ze ogólny klimat w relacjach "rządzący-obywatele" się zmieni. (Co moim zdaniem nastąpiło) Zaznaczam ze chodzi o moje osobiste odczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Funia81 13.01.09, 15:40 O przepraszam, expose trwalo o ile pamietam ponad godzine i prawie w kazdym zdaniu byly obietnice. Z tym budowaniem to jest tak jak u mnie na osiedlu - przyszedl bogaty developer, kupil grunty i zaczal budowac po 14000 za metr kwadratowy. No ale to nie jest zasluga Thuskego. michalng napisał: > No to expose przyznam się ze słabo pamiętam ale zdaje się ze było coś o > obniżaniu podatków. (Od tego roku PIT będę płacił niższy :) ) O Budowie dróg. > (Coś tam sie buduje) było o tym ze nie będzie tylu awantur w rządzie jak było z > a > przedniej "koalicji" i ze ogólny klimat w relacjach "rządzący- obywatele" się > zmieni. (Co moim zdaniem nastąpiło) Zaznaczam ze chodzi o moje osobiste odczuci > a :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Funia81 13.01.09, 15:47 > O przepraszam, expose trwalo o ile pamietam ponad godzine i prawie w > kazdym zdaniu byly obietnice. No. Tak wygląda większość expose wygłaszanych przez premierów :) Ja napisałem o tym co zapamiętałem. > Z tym budowaniem to jest tak jak u > mnie na osiedlu - przyszedl bogaty developer, kupil grunty i zaczal > budowac po 14000 za metr kwadratowy. No ale to nie jest zasluga > Thuskego. Oczywiście ze nie. To zasługa Kaczyńskiego :). A tak poważnie to ja pisałem o budowie dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Funia81 13.01.09, 15:51 Kaczynskiego w to nie mieszajmy, to ze nie popieram Thuskego nie znaczy wcale ze popieram LK/JK - wrecz przeciwnie. Tak to z tym rzadem jest - niby cos sie robi, cos sie buduje, cos mowi o bezpieczenstwie energetycznym, ale jak przychodzi co do czego to o konkrety trudno. michalng napisał: > > O przepraszam, expose trwalo o ile pamietam ponad godzine i prawie w > > kazdym zdaniu byly obietnice. > > No. Tak wygląda większość expose wygłaszanych przez premierów :) Ja napisałem o > tym co zapamiętałem. > > > Z tym budowaniem to jest tak jak u > > mnie na osiedlu - przyszedl bogaty developer, kupil grunty i zaczal > > budowac po 14000 za metr kwadratowy. No ale to nie jest zasluga > > Thuskego. > > Oczywiście ze nie. To zasługa Kaczyńskiego :). > A tak poważnie to ja pisałem o budowie dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Funia81 13.01.09, 15:56 Dobrze nie mieszajmy Kaczyńskiego. Jesli chodzi o konkrety to podałem ci kilka przykładów (moich obiektywnych) na to co było e expose Tuska i co wydaje się być realizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz tylko tyle pamiętasz? To wyraźnie cierpisz na 13.01.09, 15:43 demencję... W związku z tym powinno Ci się prawa wyborcze zabrać byś narodowi swoimi decyzjami nie szkodził... I skoro rzeczywiście masz jakieś zaniki pamięci to przypomnę ci (korzystając z cudzej pracy) obietnice wyborcze Rudego Oszusta "Pan Donald obiecał, że ze swoją szemraną ferajną z peło - zbudują 6000 km autostrad - zmodernizują 11 lotnisk - wybudują 9 nowych lotnisk - powstanie szybka kolej łącząca największe miasta Polski - już wkrótce wrócą Polacy z emigracji, bo praca w Polsce zacznie się opłacać - będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki - dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci - dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo - przy bezpiecznych drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie - nie za trzydzieści lat, ale teraz jak PO wygra wybory - będą jednomandatowe okręgi wyborcze 10 zobowiązań PO (do zrobienia po wyborach) 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościmy podatki - wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją." Donal Tusk, 21 październik 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: tylko tyle pamiętasz? To wyraźnie cierpisz na 13.01.09, 15:52 > demencję... W związku z tym powinno Ci się prawa wyborcze zabrać byś > narodowi swoimi decyzjami nie szkodził... > demencję... W związku z tym powinno Ci się prawa wyborcze zabrać byś > narodowi swoimi decyzjami nie szkodził... To ja o expose mówiłem :) obietnice wyborcze to nie to samo co expose :) wątpię zęby w expose była mowa o 6000 km autostrad czy 11 lotniskach. W takich wystąpieniach nie rzuca się liczbami. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: tylko tyle pamiętasz? To wyraźnie cierpisz na 13.01.09, 15:55 Oj, oj...w expose Thuske podal kilka priorytetow o ktorych Ci szanowny kolega Swan wspomnial. Liczby sa na stronie odpowiednich ministerstw, chocby rozwoju regionalnego - dokladnie Swan Ci je przytoczyl. Inaczej mowiac w expose kierunki - w ministerstwach programy realizacji. Na razie 0:0. Lacznie dwa zera. michalng napisał: > > > demencję... W związku z tym powinno Ci się prawa wyborcze zabrać byś > > narodowi swoimi decyzjami nie szkodził... > > demencję... W związku z tym powinno Ci się prawa wyborcze zabrać byś > > narodowi swoimi decyzjami nie szkodził... > > To ja o expose mówiłem :) obietnice wyborcze to nie to samo co expose :) wątpię > zęby w expose była mowa o 6000 km autostrad czy 11 lotniskach. W takich > wystąpieniach nie rzuca się liczbami. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: tylko tyle pamiętasz? To wyraźnie cierpisz na 13.01.09, 16:59 No to jeśli chodzi o kierunki to zapowiedzi to: Inwestycje w infrastrukturę (które moim zdanie są realizowane) Wzrost płac w budżetówce. (Jakis był na pewno nie tak radykalny jak by pracownicy budżetówki chcieli) Obniżenie podatków (jak mówiłem PIT sie właśnie zmniejszył) Jednomandatowe okręgi wyborcze (tu dupa- nic sie nie dzieje i inna sprawa ze w obecnej sytuacji "sondażowej" to PO była by głównym politycznym beneficjentem takiej zmiany ordynacji co na pewno by spowodowało głosy o ataku na demokracje i próbie wykończenia opozycji). Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 16:14 > Tak wlasnie powinien dzialac KOMPETENTNY premier: Funia ... takie drobne pytanko; wyobraź sobie, że masz własną firmę, dużo wysiłku i wyrzeczeń kosztowało Cię jej stworzenie ale było warto bo firma działa bardzo prężnie i przynosi Ci solidny dochód... Chciałabyś jednak już odpocząć i w związku z tym zdecydowałaś się zatrudnić w niej na swoje miejsce dyrektora zarządzającego tą firmą... Pytanie brzmi; zatrudniłabyś w niej Tuska wraz z tymi jego "doradcami"? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 16:17 Ja bym zatrudnil jako maskotke, odstawialby szopki z rzadem milosci. swan_ganz napisał: > > Tak wlasnie powinien dzialac KOMPETENTNY premier: > > Funia ... takie drobne pytanko; wyobraź sobie, że masz własną firmę, > dużo wysiłku i wyrzeczeń kosztowało Cię jej stworzenie ale było > warto bo firma działa bardzo prężnie i przynosi Ci solidny dochód... > Chciałabyś jednak już odpocząć i w związku z tym zdecydowałaś się > zatrudnić w niej na swoje miejsce dyrektora zarządzającego tą > firmą... Pytanie brzmi; zatrudniłabyś w niej Tuska wraz z tymi > jego "doradcami"? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 16:21 > Ja bym zatrudnil jako maskotke, odstawialby szopki z rzadem > milosci. nie znasz się na biznesie.... :-) Maskotka powinna być sympatyczna jeśli miałaby spełnić swoje zadanie; uważasz Tuska za sympatycznego? U mnie to on nawet dooremanem by nie został bo do takiej gunkcji to trzeba mieć prezencję a Tusk jaki jest to każdy widzi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 16:23 Maskotka musi byc przede wszystkim smieszna, a ze Thuske zalosna ma facjate to i nadmiar pomidorow z ogrodka by sie zagospodarowalo. swan_ganz napisał: > > Ja bym zatrudnil jako maskotke, odstawialby szopki z rzadem > > milosci. > > nie znasz się na biznesie.... :-) Maskotka powinna być sympatyczna > jeśli miałaby spełnić swoje zadanie; uważasz Tuska za sympatycznego? > > U mnie to on nawet dooremanem by nie został bo do takiej gunkcji to > trzeba mieć prezencję a Tusk jaki jest to każdy widzi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz uzupełnienie... 13.01.09, 16:18 z doradcami tzn. z Boni, z Nowakiem i z Hanką od finansów :-) I z całą resztą tego jego bandą nieudaczników i przekrętów.... No to jak? Zatrudniłabyś ich? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: uzupełnienie... 13.01.09, 16:25 Bufetowej to w bufecie na pewno bym nie zatrudnil, bo by od razu splajtowal. swan_ganz napisał: > z doradcami tzn. z Boni, z Nowakiem i z Hanką od finansów :-) > I z całą resztą tego jego bandą nieudaczników i przekrętów.... > > No to jak? Zatrudniłabyś ich? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy p.premier: coś wam powiem,tylko słuchajcie uważnie 13.01.09, 14:49 bo nie będę dwa razy POwtarzał, media kłamią i wróciłem za wcześnie , kryzys trwa przecie , dałem się nabrać moim mediom. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Czy są jeszcze normalni dziennikarze? 13.01.09, 14:52 Właśnie trwa konferencja prasowa premiera, gdzie wysłani niektórzy dziennikarze to zwykłe cymbały. Pytają co Obama powinien powiedzieć w inauguracyjnym przemówieniu, o przystąpieniu do strefy Euro, wreszcie jaka będzie prezydencja Polski w UE za cztery lata. A oobecnych problemach niewiele zainteresowania, zresztą jeszcze wczorajszy narciarz też niewiele szczegółowego mógł powiedzieć. Po co takie konferencje? Rozmowa głupich ze ścianą. Szkoda czasu antenowego. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Czy są jeszcze normalni dziennikarze? 13.01.09, 14:55 Nie ma juz normalnych dziennikarzy. A kto mial zadawac madrzejsze pytania? WSI24, Michnik News, PontonTV? Badzmy powazni. Polskie dziennikarstwo nie istnieje. wrojaz napisała: > Właśnie trwa konferencja prasowa premiera, gdzie wysłani niektórzy > dziennikarze to zwykłe cymbały. Pytają co Obama powinien powiedzieć > w inauguracyjnym przemówieniu, o przystąpieniu do strefy Euro, > wreszcie jaka będzie prezydencja Polski w UE za cztery lata. A > oobecnych problemach niewiele zainteresowania, zresztą jeszcze > wczorajszy narciarz też niewiele szczegółowego mógł powiedzieć. > Po co takie konferencje? Rozmowa głupich ze ścianą. Szkoda czasu > antenowego. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy jak za komuny są dziennikarze reżimowi 13.01.09, 14:59 i dziennikarze opozycyjnie demokratyczni ,których można czytać a nigdy zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Pan Premie to tak poważnie mówi ? 13.01.09, 15:05 Ale co ja piszę. Jakbym wróciła wczoraj z nart też bym mówiła żeby mówić a nie żeby powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ty robisz na nartach???? 13.01.09, 15:20 normalny człowiek jeździ a ty jeździsz aby cos robić ustami??? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz tia... Skoro autostrady już nam wybudował 13.01.09, 15:14 system zdrowia naprawił, edukacja w Polsce w wyniku jego działań działa jak szwajcarski zegarek to teraz wziął się wreszcie za energetykę.... Dobrze to wróży naszemu bezpieczeństwu energetycznemu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec można podziękować Millerowi 13.01.09, 15:18 Nie przepadałem za rządami AWS, ale to Buzek dopinał sprawę gazociągu z Norwegii, który potem zawetował Miller pod szczytnym hasłem - będzie taniej z Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
lendo Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo - Naprawde ? 13.01.09, 15:23 i cóżnaszemu pre nie udało się przespać kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo - Napraw 13.01.09, 15:24 Odpoczywac mozna czynnie lub biernie, Thuske wybral te pierwsza metode. lendo napisał: > i cóżnaszemu pre nie udało się przespać kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Tusio wyszedl z szafy - niezle !!!---------- 13.01.09, 15:24 znow zrobil sie odwazny, ale o Palikocie cos ani slowa oczywiscie obiektywni dziennikarze wiedza o co go nie pytac ... Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: ------Tusio wyszedl z szafy - niezle !!!----- 13.01.09, 15:33 Wszak Palikot to wewnetrzna sprawa PO, nie wolno pytac o takie rzeczy:) hrabia-monte-christo napisał: > znow zrobil sie odwazny, ale o Palikocie cos ani slowa > > oczywiscie obiektywni dziennikarze wiedza o co go nie pytac ... Odpowiedz Link Zgłoś
cezary_futerko Hubu gazowego? temu misiu? oczko? 13.01.09, 15:28 Hubu gazowego? temu misiu? oczko? Odpowiedz Link Zgłoś
gtx3 Tusk nt. gazu: Może być mniej różowo 13.01.09, 15:33 Ryży wrócił? Wyżerka za pieniądze podatnika się skończyła. Co za leń! Odpowiedz Link Zgłoś