jankbh Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 28.01.09, 21:45 kryzys to ostatnia nadzieja PiS - jezeli nie uda sie wywolac paniki, to prezesa bedzie mozna zlozyc do trumny w jego nowym garniturku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 21:54 jankbh napisał: > kryzys to ostatnia nadzieja PiS - jezeli nie uda sie wywolac paniki, > to prezesa bedzie mozna zlozyc do trumny w jego nowym garniturku. ------------------------------------- to prawda, że kryzys jest ich ostatnią nadzieją ale jak mały musi mieć móżdżek naczelny pisior skoro nie stać go na refleksję: no dobrze, powiedzmy że wygramy na kryzysie ale co my potem zrobimy.... co zrobimy z tym gównem, które sami ucieramy? O rany, co ja gadam, kaczki i refleksja...... sam się z siebie śmieję! Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Te damy mówią prawdę 28.01.09, 22:59 Obniżkę PiTów pierwsza z nich, chyba Zyta wprowadziła w 2006r Druga uzyskała pieniądze z Unii mimo że SLD i PO tak Unii nie chciało. Jedynie Prezes PiS pożądał ją całym sercem i bezinteresownie. Trzecia z nich stworzyła milion miejsc pracy dla Polaków, umożliwiając RyanAir'owi przetransportowanie ich do miast gdzie tą pracę świadczą Stefan niech się nie wygłupia tylko niech patrzy i uczy się Odpowiedz Link Zgłoś
kraq dzięki ci Panie, że czasy kryzysu nie przypadły na 28.01.09, 23:39 czasy rządu nieudaczników z pisu i ich bożal się boże koalicjantów. jak by przez kryzys miał nas przeprowadzić niedorozwinięty kurdupel bez konta w banku, mieszkający u kota i mamy, albo pisowski prezes nbp po gimnazjum, to mielibyśmy tutaj drugie zimbabwe i za chleb trzeba by było płacić 1000000000 pln Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: dzięki ci Panie, że czasy kryzysu nie przypad 28.01.09, 23:47 kraq napisał: > czasy rządu nieudaczników z pisu i ich bożal się boże koalicjantów. > jak by przez kryzys miał nas przeprowadzić niedorozwinięty kurdupel > bez konta w banku, mieszkający u kota i mamy, albo pisowski prezes > nbp po gimnazjum, to mielibyśmy tutaj drugie zimbabwe i za chleb > trzeba by było płacić 1000000000 pln _________________________ A ja dodam swoja "pieśń" dziękczynną z końca 2007 roku...:))) Dzięki Ci Panie Boże,że po 1989 roku przez 17 lat był wspaniały czas w którymPolska dołączyła do Europy....... Dzięki Ci Panie Boże,że nie dopuściłeś wtedy Kaczyńskich, Macierewicza, Olszewskiego i innych nawiedzonych do władzy bo kraj byłby teraz ruiną i zaściankiem Europy....... Dzięki ci Panie Boże, że zaczyna wychodzić na światło dzienne prawda o Kaczyńskich ,prawda o ich ptasich móżdżkach.... Wałęsa nie pomylił sie w swojej ocenie.......zdolni są tylko do "rozpierduchy"...... Dzięki Ci Panie Boże że "ciemny lud" Kurskiego stanowi już coraz mniej liczny moherowy elektorat......... Dzięki Ci Panie Boże,że z każdym dniem pozwalasz Kaczyńskim pogrążać się w bagnie ...im więcej niepewnych i nerwowych ruchów tym głębiej się zatapiają ...bo......... bi.gazeta.pl/im/6/3670/z3670506X.jpg Dzięki Ci Boże ,że 21 X 2007 pomogłeś Polakom w wyborze między złem wykreowanym przez Kaczyńskich i Rydzyka a normalnością ,o której My - POLACY od dwóch lat marzyliśmy...... Państwo policyjne, z życiem kontrolowanym jak za czasów SBecji, które chcieli stworzyć chorzy na Paranoję i Schizofrenię HACZYŃSCY rozsypało się na drobne kawałki.......... A winni tych dwóch straconych lat zanim sie obejrzą, ujrzą świat zza krat.......i taki będzie koniec bajki pod tytułem....."...o dwóch takich........" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73767227&wv.x=2&a=73775546 -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 a niesiołowski znowu pajacuje! wsiowy głupek :) 29.01.09, 00:26 a ten specjalista od komarów znowu pajacuje. jak zwykle poniżej wszelkiego poziomu. stary, spracowany, znerwicowany dziadek z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Szczyny a nie cuda. To każdy widzi i słyszy;-) 29.01.09, 01:23 PiS preferuje opluwanie i podgryzanie, kłamstewka, półprawdy, obłudę i cynizm. Ja mam już dość tego szamba i naprawdę 1000x bardziej lubię czasem nieporadny rząd PO, niż notoryczne niedorajdy i psujów z PiS-LPR-Samoobrany. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POdłość, POgarda, POhańbienie, POmyje, POrażka 29.01.09, 03:09 tekameka napisał: > damy PO - ciekawe PO czym? i za ile M: POchamstwo jak sobie nie POpluje to sie zerzyga Odpowiedz Link Zgłoś
sklis PiS posługuje się swoimi sprawdzonymi narzędziami 28.01.09, 23:29 Ta partia powinna się nazywać "Kłamstwo i niegodziwość". Gnojki nic przez dwa lata nic dla Polski nie zrobiły, korzystając z osiągnięć poprzednich rządów, a zostawiły po sobie bezład, który teraz inni muszą po nich porządkować. Teraz tradycyjnie przypisują sobie nie swoje zasługi, a winę za wszelkie problemy (w tym globalny kryzys gospodarczy) zwalają na przeciwników politycznych. Panie Kaczyński, kłamstwo jest grzechem. Będziesz się za to w piekle smażył, a Polacy zapamiętają cię jako wrednego drania. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 23:00 a może powinniście zażądać od środków masowego przekazu odszkodowania. za pranie waszych mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
monka.misia Niesiołowski - studium nienawiści 28.01.09, 21:45 fr.youtube.com/watch?gl=FR&v=aggDGlusAEY Odpowiedz Link Zgłoś
sklis PiS - kwintesencja łajdactwa 29.01.09, 00:01 czy ta partia ma na koncie jakiekolwiek konstruktywne działanie? Wszystko, co robią, to prześladowanie przeciwników politycznych lub ordynarne krytykanctwo wszystkiego, co popadnie. OHYDA. Odpowiedz Link Zgłoś
mikron troche stare, ale 28.01.09, 21:46 nadzwyczaj trafne: -po czym poznac, ze Niesiolowski zaraz bluznie jadem? -po tym, ze otwiera usta. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Baardzo się wysiliłeś! B-rawo! B-rawo! 28.01.09, 23:20 mikron napisał: > nadzwyczaj trafne: > > -po czym poznac, ze Niesiolowski zaraz bluznie jadem? > -po tym, ze otwiera usta. > > Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-.. 28.01.09, 21:48 niestety spora częśc społeczeństwa mysli nie mózgami a macicami, więc te kłamiące i ujadające "damy" mogą odnieść swój skutek. Tylko kiedy się kobiety zorientują, że PIS w bardzo seksistowski sposób wykorzystuje ich emocjonalne słabości? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 23:01 ta! a druga część społeczeństwa myśli nie mózgami jeno gazetą i telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Abstrachując od sympatii poliycznych mam pytanie ? 28.01.09, 21:48 Czy Polska jest tak podłym krajem iż nie zasługuje na normalnych polityków i autorytety moralne ? Taki Niesiołowski urąga jakimkolwiek standardom Savoir-vivre a w naszym kraju jest posłem i profesorem, nie ważnej jakiej jakości ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Abstrachując od sympatii poliycznych mam pyta 28.01.09, 21:55 Są gorsi - Niesiołowski jest przynajmniej szczery, popatrz na te załgane mordy z Pisu - a jeden z Kaczyńskich jest podobno profesorem -pisze podobno bo on się chyba tego wstydzi i na swojej oficjalnej stronie milczy o tym przykrym dla niego fakcje Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Kaczyński jest profesorem jak wuefista z liceum 29.01.09, 00:05 Lech Kaczyński jest doktorem habilitowanym nauk prawnych (pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski) - tytuł "profesora" przysługuje mu grzecznościowo w związku ze stanowiskiem, które zajmował na UKSW - na podobnej zasadzie, jak się mówi "panie profesorze" do każdego nauczyciela w szkole średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kaczyński jest profesorem jak wuefista z lice 29.01.09, 09:31 Gwoli ścisłości, Lech Kaczyński ma doktorat i habilitację w dziedzinie NIEAKTUALNEGO prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---==---- 28.01.09, 21:56 Masz rację, przecież to Niesiołowski pierwszy użył słów "małpa w czerwonym" a Tusk palnął, że ciemny "lud to kupi". Z resztą nie ma co o nich mówić obaj mówią wyborcom "spieprzaj dziadu tam gdzie stoi ZOMO" Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Abstrachując od sympatii poliycznych mam pyta 28.01.09, 23:02 nie pisz o "całej" Polsce. ja nie mam nic wspólnego ani z Niesiołowskim, ani z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwany Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 28.01.09, 21:50 Faktem jest też, że za rządów PIS-u naderwałem ścięgna i że za rządów PIS-u 2 kwietnia 2007 r. wypadał, o zgrozo, w poniedziałek !!! Takie są fakty. Szkoda, że publicznie interpretują je tego pokroju osobnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec eunuch pilnujący haremu 28.01.09, 21:50 spot jasno pokazuje że w Pisie nikt nie ma jaj Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 28.01.09, 21:51 U Niesiola zapewne damy w twojej bandzie sa cudowne a moze cudaczne. Swego pod nosem nie widzi a wytyka brudy rodakowi o wspolnych korzeniach. Tacy to sa nasi rodacy, tylko to potrafia, opluc i osmieszyc. Jak widac i tacy potrzebni sa w kazdej grupie. Smutne to Stary a Cudakom daje sie wystawiac na smiesznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 28.01.09, 21:53 blablabla Pisiaki ujadają i się cieszą z kryzysu ( wcale im nie leży na secu dobro Polski) - ich rządy to zmarnowane dwa lata dla Polski. Ludzi mają chyba za kretynów za naszych czasów gospodarka się rozwijała( ale za mało Panie Dupra czy jak ci tam) Zwiększyć deficyt to pomysł z przedszkola ekonomii. Słoninę ciąć z gospodarki i zrobić wreszcie tanie Państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 21:55 Dżentelmen,który sprzedał własną narzeczoną. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński to Swiński ryj 28.01.09, 21:58 ten nigdy nawet nie miał narzeczonej Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.dyzma.pacynkiewicz Re: Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 21:58 brzezie76 napisał: > Dżentelmen,który sprzedał własną narzeczoną. Tak "sprzedał narzeczoną", że on dostał 7 lat, a narzeczoną od razu wypuścili Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 23:09 Jak ją już wszyscy funkcjonariusze zgwałcili łącznie z ich kumplami to po co mieli ją dłużej trzymać? marcin.dyzma.pacynkiewicz napisał: > brzezie76 napisał: > > > Dżentelmen,który sprzedał własną narzeczoną. > > Tak "sprzedał narzeczoną", że on dostał 7 lat, a narzeczoną od razu wypuścili Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 23:21 marcin.dyzma.pacynkiewicz napisał: > brzezie76 napisał: > > > Dżentelmen,który sprzedał własną narzeczoną. > > Tak "sprzedał narzeczoną", że on dostał 7 lat, a narzeczoną od razu wypuścili<He he,narzeczona nie napadała na kobieciny niosące utarg do banku więc te 7 lat to wyrok złagodzony(za donos na narzeczoną) Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---=---------------222---------- -- 28.01.09, 21:59 Chyba narzeczonego. Ale on już nie jest ministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
stan011 Re: Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 22:27 ...w dodatku nie ma cywilnej odwagi przyznać się do tego i przeprosić. Jak to Po-wiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 22:50 stan011 napisał: > ...w dodatku nie ma cywilnej odwagi przyznać się do tego i > przeprosić. Jak to Po-wiec!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=90524053&a=90525122 Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Niesiołowski to kolejny Swiński ryj PO. 28.01.09, 23:53 brzezie76 napisał: > Dżentelmen,który sprzedał własną narzeczoną. A argumenty do dyskusji gdzie?,aha tu anonimowo można bluzgać ,przecież mamy wolność słowa,tylko kto o to walczył? Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 28.01.09, 21:58 gdyby w przyszlosci chciano uhonorowac postac Niesiolowskiego Stefana np nadajac ulicy /o nieszczesni mieszkancy/ Jego imie o proponuje nazwac ta ulice ul. NIENAWISCI i tak wszyscy w kraju beda wiedziec na kogo czesc jest taka nazwa....to zalosne jak Ten Czlowiek nienawidzi.....czy poslowie i senatorowie nie przechodza okresowych badan psychiatrycznych ? jesli nie to szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 22:01 tak..... a Kaczyńcy to pewno powinni miec ulicę miłości? (oczywiście miłości własnej) Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 23:23 pakulec napisał: > tak..... a Kaczyńcy to pewno powinni miec ulicę miłości? > (oczywiście miłości własnej)<To Tusk POwinien mieć ulicę miłości zgodnie z głoszonymi bzdurami Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 23:44 ty byś pewno chciała wyjść na tą ulicę i postać sobie - moze tam sa jakies latarnie Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 28.01.09, 23:04 badania okresowe? żartowniś z ciebie, zamach stanu byś chciał zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Do bidifi 28.01.09, 23:55 bidifi napisał: > gdyby w przyszlosci chciano uhonorowac postac Niesiolowskiego Stefana > np nadajac ulicy /o nieszczesni mieszkancy/ Jego imie o proponuje > nazwac ta ulice ul. NIENAWISCI i tak wszyscy w kraju beda wiedziec > na kogo czesc jest taka nazwa....to zalosne jak Ten Czlowiek > nienawidzi.....czy poslowie i senatorowie nie przechodza okresowych > badan psychiatrycznych ? jesli nie to szkoda.... ============================================================ Mnie ta ulica by sie kojarzyla z np: Kaminskim , Kurskim ,Kowalem ,Kaczynskim i z toba . A odnosnie badan psychiatrycznych to podzielam poglad. Niektorym tez na forum przydalyby sie nie tylko badania a wrecz leczenie.Jest takie przyslowie :Przyganial wol gracy, a oba jednacy". Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Nelly Furtado + Tępakępa + Yolanta Sz. 28.01.09, 21:59 To dopiero trio. I z nimi gorący Yaro. Polska odpowiedź na Rocco S. Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Szczyny nie cuda 28.01.09, 21:59 Szczyny nie cuda - to oferta PiSuaru. A Niesioł mógłby zawrzeć paszczękę, takimi wypowiedziami tylko sobie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklydzien Przestałem się tym interesować 28.01.09, 21:59 I nie żałuję. Wolę zdjęcia porobić. zwykli.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
josefoe Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-.. 28.01.09, 22:00 Żal dupę ściska, jak patrzy się na pana marszałka Putrę niepotrafiącego sklecić prostego zdania i ośmieszającego stanowisko, jakie piastuje. To człowiek mający wyprostowane fałdy na mózgu, któremu obce jest samodzielne myślenie a niewyobrażalne męki przechodzi w momencie, kiedy musi odpowiedzieć na proste pytanie. A co tam panie marszałku od siedmiu boleści z laptopem, który pan "zawinął" z zakładu w Białymstoku? Dobrze służy dzieciorobie? Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-.. 28.01.09, 22:06 Cytuję "Wielka Encyklopedia Przyrody (suplement) Niesiół pospolity osiadły (Nonsator vulgaris sedesii), rodzaj irytujący (Sollicitare), rodzina wymownych (Grandiloquus) rząd nadętych (Morosus inflatus), gromada niby-wzniosłych (Pseudosuperbus lepperii A.), typ męczydusznych (Permolestus desudare). Gatunek endemiczny. Poza Polską występuje jeszcze sporadycznie w niektórych krajach słowiańskich. Widywany jest też w okolicach Parlamentu Europejskiego w Brukseli. Nigdzie nie jest jednak pod ochroną. Trwa spór, czy wpisać go na czerwoną listę gatunków ginących, czy raczej na listę dziedzictwa narodowego. Minister ochrony środowiska opowiada się za dziedzictwem narodowym, minister kultury za ochroną gatunków. Przejściowo chroniony immunitetem i obyczajem ludowym. Geneza ewolucyjna nieustalona. Niektórzy uczeni skłaniają się do przypisywania mu pochodzenia od konia Kaliguli (Cantherius erectus Caligullensis) albo nawet od zdziczałego konia Pana Jezusa (Asinus onager Christi), ale ostatnie badania genetyczne nie potwierdziły tych przypuszczeń opartych jedynie na podobieństwie pozornym. Prawdopodobnie gatunek wykształcił się pod wpływem specyficznego mikroklimatu i długiej izolacji w dziewiczych ostępach (Saltus inaccessus virginis Poloniae) od zmian cywilizacyjnych. Przodkiem Niesioła pospolitego jest natomiast z pewnością Niesiół jaskiniowy (Nonsator speluncae), którego ogryzione kości znaleziono w jaskini pod Ojcowem, być może tej samej, w której ukrywał się Władysław Łokietek. Z powodu braku materiału porównawczego nie udało się zweryfikować wspominanej przez Długosza legendy o bliskim pokrewieństwie Niesioła jaskiniowego ze Smokiem wawelskim (Draco wawelensis). A byłaby to sensacja naukowa o światowym znaczeniu. Osobniki tego gatunku odznaczają się średnim wzrostem, umiarkowanym owłosieniem i szarą szatą nawet w okresie godowym. W okresie dojrzewania dość psotne. Po osiągnięciu dojrzałości łatwo wpadają w irytację. Podniecony i rozdrażniony Niesiół pospolity zmienia barwę, w czym podobny jest do kameleona, odyma się groźnie i próbuje zastraszyć otoczenie, wydając z siebie przeraźliwe dźwięki podobne do bojowych zawołań diabła tasmańskiego (Sarcophilus harrisii), którego przypomina też torbą. Prowadzi życie stadne, ale jest niestały. Często zmienia stado i przyłącza się do innego. Niektórzy badacze przypisują to nietypowe zjawisko brakowi wykształconego węchu utrudniającego rozróżnienie swoich od obcych, ale inni twierdzą, że ma ten zmysł rozwinięty w stopniu doskonałym, co pozwala mu iść za wiatrem. Odżywia się głównie padliną i odchodami, ale nie gardzi też zdobyczą, którą hipnotyzuje i poraża pogardą wydzielaną przez specjalne gruczoły podgardla (glandula contemptii arogans), szczególnie obficie w stanie rozindyczenia (conditio misera meleagridis). Żeruje w okolicach studiów telewizyjnych, rzadziej radiowych, co naukowcy tłumaczą faktem, że soczewki kamer mają lepszy wpływ na proces jego przemiany materii niż mikrofony. Istnieją niepotwierdzone jeszcze domniemania, że posiada rzadką w przyrodzie zdolność multiplikacji i przebywania w kilku studiach telewizyjnych jednocześnie. Polska Akademia Nauk planuje specjalną ekspedycję dla wyjaśnienia tego fenomenu, o ile uzyska granty z Unii Europejskiej. Niesiół pospolity rozmnaża się przez zapatrzenie, toteż rzecznik praw dziecka wspólnie z rzecznikiem praw obywatelskich oraz nadleśnictwem spalskim przygotowują petycję, w której domagają się dla zachowania równowagi w przyrodzie i uchronienia zwłaszcza młodych, dobrze się zapowiadających, polityków przed mimikrą uchwalenia ustawy zezwalającej na zakładanie wnyków na Niesioły przed budynkami telewizji. Schwytany osobnik ma być odstawiany do rezerwatu ścisłego na Wiejską i tam karmiony z ręki valium i prozakiem. Ustawa nie ma jednak szans, bo jest sprzeczna z konstytucją, wolą ludu i umową koalicyjną. Na razie nie ma więc innej ochrony przed Niesiołami jak wyłączenie telewizora." Autor jest felietonistą i publicystą dziennika „Fakt” Źródło : Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
ms.proper Kaczyński za kobietami!!!!- własnie tak! 28.01.09, 22:56 Nawet tutaj wychodzi dominacja pani Jadwigi. Zamaltretowała synów. Ale wyraźnie dawała schronienie w momentach trudnych, stąd ucieczka pod kobiece skrzydła i teraz. Co to za pokręcone charaktery! a jesli chodzi o sprawy gospodarcze - Kaczyński wypłoszył wielu inwestorów, na których zaangazowanie pracował Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Putra Ameryke odkrył że Tusk jest ociężały ha ha 28.01.09, 22:11 Przecież ten głąb nigdy niczym nie zarzadzał to jak ma sobie teraz radzic i błyszczeć intelektem Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ale, ale, panie Kłamczuchu... 28.01.09, 22:13 Czy to nie czasem pan, panie Kłamczuchu jednak kłamie? No choćby o wygranym procesie z prof. Nowakiem. Nie dość że podał fałszywy adres do Nowaka (u Loretanek!) to jeszcze jawnie kłamie - proces anulowano ze względu na brak prawidłowego powiadomienia o powództwie. Co jak co, ale kłamanie i nienawiść to masz chłopie we krwi. No i te zarzuty wobec min. Gęsickiej w podobnym nurcie. Patrząc całościowo, to zastanawia mnie jak ta ferajna z PO się dobiera zgodnie. Kłamstwo, półprawdy i manipulację mają wypisane na twarzy i w życiorysach (oczywiście z nielicznymi wyjątkami potwierdzającymi regułę). Kompendium wiedzy o prof. Niesiołowskim dla dociekliwych nie chcących być na krótkiej smyczy wiadomości z GW: Oświadczam, że cofam słowa wypowiedziane w dniu 1 stycznia 1992 r. w Muzeum Kinematografii w Łodzi m.in. wobec małż. Teresy i Bogusława Kobierskich, a dotyczące p. Elżbiety Królikowskiej, którą przepraszam. Mając powyższe na uwadze, zobowiązuję się równocześnie do usunięcia z mojej książki pt. 'Wysoki brzeg' fragmentów, odnoszących się do Agnieszki, które mogą być kojarzone z osobą p. Elżbiety Królikowskiej, a nadto w przyszłości powstrzymywać się od wypowiedzi na temat p. E. Królikowskiej w kontekście wspomnianej sprawy. Tytułem dania moralnej satysfakcji zobowiązuję się wpłacić dwa i pół mil. Złotych na Dom Samotnej Matki, w okresie dwóch miesięcy od daty podpisania niniejszego oświadczenia. [Stefan Niesiołowski] www.youtube.com/watch?v=mRQf7_68EgA www.youtube.com/watch?v=-JitK-m3_58&NR=1 www.permedium.pl/stefan-niesio-owski/b-dy-m-odo-ci.html www.swiesciu.salon24.pl/53078.html www.rolex.salon24.pl/49046,index.html www.abcnet.com.pl/sprawa-bnarzeczonej-sniesiolowskiego-marszalka-sejmu www.prawy.pl/2007/comment.php?dz=nowosci&id=24989&c_id=60819 www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY&NR=1 www.youtube.com/watch?v=qjXKzkPBAB0&feature=related Fotokopie zeznań Niesiołowskiego slimak.onet.pl/_m/TVN/tvn24/niesiolowski.pdf Do nikogo widok złodzieja krzyczącego "łapaj złodzieja" celem zmylenia pogoni nie pasuje jak do tego człowieka ociekającego wręcz nienawiścią do inaczej myślących... __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie konfabuluj bydlaczu 28.01.09, 22:20 Nowak przegrał bo mówił bzdury i ma zapłacić karę - możesz go wspomóc ;-))) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5193155.html Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb W tej sytuacji muszę to tak skwitować... 28.01.09, 22:25 Głupiś i taki zapewne już zostaniesz... __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no tak, brak argumentów - zostały obelgi 28.01.09, 22:29 ach jakiez to typowe u ociężałych Pisdzielców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartnik31 bydle_profesora_wb wyjaśnij kto to 28.01.09, 22:46 mężowie stanu z Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Co z Twoim IQ? 29.01.09, 16:19 Napisz mi to jeszcze raz, że nie czujesz tej ironii w tych trzech słowach i zrównania Palikota z tymi "mężami stanu" przez Michalkiewicza. Napisz mi to wyraźnie, a ja Ci odpowiem, na ile to Twoje IQ szacuję... __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: nie konfabuluj bydlaczu 28.01.09, 22:44 Przeczytał byś czasem,ot tak dla odprężenia,coś poza GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie konfabuluj bydlaczu 28.01.09, 22:48 czemu się dzisiaj nie przywitałes ładnie? co do czytania - jaki periodyk uważasz że tak cenny i wartościowy że chciałbyś mi go polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: nie konfabuluj bydlaczu 28.01.09, 22:53 pakulec napisał: czemu się dzisiaj nie przywitałes ładnie?co do czytania - jaki periodyk uważasz że tak cenny i wartościowy że chciałbyś mi go polecić? Nie wiem może - "Rycerz Niepokalanej"-to chyba nie o twoim ulubionym rydzyku ale blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm... załamałeś mnie 28.01.09, 23:11 myslałem że jesteś jakimś w miarę normalnym moherem, a ty mi tu plecasz Rycerza Niepokalanej? przecież to pismo Kolbego który był faszystą zanim się nie opamiętał i nie został świetym - rycerze maja zakute łby - myślałem że stac cię na cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Ale, ale, panie Kłamczuchu... 28.01.09, 23:34 >...to zastanawia mnie jak ta ferajna z PO się dobiera zgodnie. Kłamstwo, półprawdy i manipulację mają wypisane na twarzy i w życiorysach<Bo to najgorsze odpady usunięte kiedyś ze złodziejskiej i tak Unii Wolności,mającej z wolnością tyle wspólnego co Unia Pracy z pracą Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski5 Niesiola, co to na narzeczona kapowal, 28.01.09, 22:13 Samy moga pewnie tylko smieszyc; on preferuje k..., typu Anastazji P.; Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: Kaczyński kochał PZPR 28.01.09, 22:46 i znowu argumenty - "a u was murzynów biją" !? Odpowiedz Link Zgłoś
wartnik31 przecież odwoływał się do światłych mysli Lenina 28.01.09, 22:48 LK w swojej pracy doktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie znasz dorobku swojego idola? 28.01.09, 22:55 jego praca naukowa, poglądy polityczne, rtadość gdy wybory wygrał Kwaśniewski a przegrał Wałesa, ba nawet wydanie córki za syna barona SLD uważasz że to nic? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Wicemarszałek? Rządzącej partii? 28.01.09, 22:14 takie harce pasowałyby jakiemuś palikotowi i to z opozycji, a nie politykowi na takim stanowisku który powinien Polakom mówić corobić by zyło się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 [...] 28.01.09, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A kanapę masz dostatecznie długą? 28.01.09, 23:02 optyk26 napisał: > Szanowni Państwo z Forum!!! > Nazywam się Tomasz Bednarski i zakładam Partie Polityczną o > nazwie „Normalny Polski Dom” w skrócie NPD. Czy to bratnia partia niemieckiej NPD? Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Do "optyk26 " 29.01.09, 00:45 optyk26 napisał: > bo jestem ładniejszy i bardziej poważny od nich. Tego przygłupa z PO > to tłukli w szkole na przerwach po głowie dlatego taką ma facjatę > jakby się spodziewał strzału w łeb. TW niesiołowski mordę drze jak > mu rozwietka każe taki posraniec to może się drzeć i tak przygłupa > nikt nie słucha. > Zakładam partie żeby takie przygłupy nie reprezentowały Pana !!!. > > Szanowni Państwo z Forum!!! > Nazywam się Tomasz Bednarski i zakładam Partie Polityczną o > nazwie „Normalny Polski Dom” w skrócie NPD. Potrzebuje zgłoszenia >================================================================= optyk26 - szybko do psychiatry widac stan ostry, Nastepny karierowicz , wez sie do pracy leniu a nie wyciagaj lape po pieniadze. MMasz pozwolenie na zbiorke pieniedzy .Twoj post poslalem do prokuratury celem analizy. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 28.01.09, 22:18 "PiS liczy, że na tej fali dojdzie do władzy, przecież oni nogami przebierają" Mozna za Niesiolowskim nie przepadac, ale szczera pr4awde powiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Strasznie głeboka myśl 28.01.09, 22:25 Ty i Niesiołowski nie macie pomysłu na rządzenie i tak jak 2 lata temu w opozycji - gadaciedalej w kołko o jednym - o pisie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 29.01.09, 01:33 Znowu Niesiołowski mówi ci co masz myśleć, biedne dziecko... A pamiętasz jak nóżkami przebierała Platforma ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb O ile wiem przyjacielu... 28.01.09, 22:22 to sam bronisz "praw" pederastów z gorliwością godną bardziej słusznej sprawy. Dziś pederastów, a jutro być może też pedofili? Zaś Twoją drugą fobią - zapewne nadrzędną - to Kościół. Zdaje się że widziałbyś go najchętniej w katakumbach. Czyż nie tak, panie zwolenniku oddania Niemcom Pomorza, Warmii i Śląska? Oto Twoja wymarzona UE z demokracją w jej "najczystszej" formie" pl.youtube.com/watch?v=BUqyc-Q2uvw O taką walczyłeś? __________ Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia społecznego. Ośmiesza się i wyszydza wszystko co stanowi dla nich największą świętość. Te formy postępującej dyskryminacji budzą niepokój i muszą dawać wiele do myślenia. [...] Czas próby polskich sumień trwa. [JPII, Skoczów 1995 r.] Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: O ile wiem przyjacielu... 28.01.09, 22:24 bydlaku, Twoj post - jak zwykle - sklada sie glownie z insynuacji. "Byc moze", "zapewne", "zdaje sie". W ten sposob mozesz napisac wszystko o kazdym, ale nie staniesz sie bardziej wiarygodny. Szkoda zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nic tak nie boli jak prawda... 28.01.09, 22:27 i tylko ona nas wyzwoli. Ale nie wszystkich... __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tzw. prawda Pisu 28.01.09, 22:33 normalni ludzie mówią o tym g..... prawda Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Trzymaj się dalej Wyborczej... 28.01.09, 22:37 dobrze na tym wyjdziesz... __________ Konglomerat półprawd, manipulacji medialnych i bezczelnych kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec lepiej niż miłośnicy TVtrwam 28.01.09, 22:45 u Rydzyka żałoba - okazało się że pod ziemią nie ma wody termalnej ;-) i co na to twoj autorytet Łysiak? - może napisze jakąś szpiegowską powieść "kto ukradł wodę" Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: lepiej niż miłośnicy TVtrwam 28.01.09, 22:49 pakulec napisał: u Rydzyka żałoba - okazało się że pod ziemią nie ma wody termalnej ;-) i co na to twoj autorytet Łysiak? - może napisze jakąś szpiegowską powieść "kto ukradł wodę" i znowu rydzyk ? coś na tych lekcjach religii jednak było... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: lepiej niż miłośnicy TVtrwam 28.01.09, 22:58 nie lubie Rydzyka ale piszę o nim z dużej litery, jak widze ty zupełnie nie szanujesz swojego pasterza oj chyba będziesz musiał duzy przekaz wysłac na Lux Veritas Odpowiedz Link Zgłoś
sanmartino Re: O ile wiem przyjacielu... 28.01.09, 22:38 ojej spokojnie! Jakiś nawiedzony jesteś postowiczu bydlo_prof_wb? Co Ty z tym Pomorzem? Normalnie bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Tak to jest, gdy bydło próbuje mówić... 28.01.09, 23:05 sanmartino napisał: > ojej spokojnie! > Jakiś nawiedzony jesteś postowiczu bydlo_prof_wb? > Co Ty z tym Pomorzem? Normalnie bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ano zwyczajnie geniuszu... 29.01.09, 15:51 Myślę że ktoś tak jasno wykładający swoje racje bez trudu odnajdzie post tego jegomościa w którym składa postulat oddania Niemcom "zagrabionych" przez Polskę ziem a o którym wspominam. Tak więc zupełnie spokojnie. U mnie się nie manipuluje i nie GW moje posty redaguje... __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] Odpowiedz Link Zgłoś