donaldu.tusku.ltd 06.02.09, 09:52 hmmm - czegoś nie rozumiem - jeszcze niedawno z bratem wygadywali cos zgoła odmiennego... znalezli album rodzinny ze zdjeciami z tej imprezy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qreator Prezydent PIS-u rakiem,rakiem, wiecie dlaczego? 06.02.09, 09:59 bo tam był... www.stylwolny.pl/attachments/f6/203d1190618935-kaczynski-w-magdalence-zdjecia-magdalenka2.jpg dominikawielowieyska.blox.pl/2006/08/O-Kaczynskich-i-zdradzie-narodowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Prezydent PIS-u rakiem,rakiem, wiecie dlaczeg 06.02.09, 10:02 qreator napisał: > bo tam był... > > www.stylwolny.pl/attachments/f6/203d1190618935-kaczynski-w-magdalence-zdjecia-magdalenka2.jpg > dominikawielowieyska.blox.pl/2006/08/O-Kaczynskich-i-zdradzie-narodowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Junkier, podaj słuszną wykładnię, bo się gubię 06.02.09, 10:32 Czy prezes PiS i tym razem zorganizuje demonstrację i pójdzie na czele, by pod sidzibą prezydenta spalić jego kukłę? Magdalenka cacy, Bugaj też - to może Kiszczakowi Virtuti Militari trzeba dać? Oto jak nowocześnie kształtujemy historię: zmieniamy nie tylko przyszłość, ale i przeszłość! Do ponuraków: to były żarty, nic na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Brawo za comming out Panie Kaczyński 06.02.09, 10:49 Nie myślałem, że się przyzna do tej dużej wódki z Kiszczakiem Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Rejtan z targowiczanami na jednym obrazie Matejki 08.02.09, 07:27 rydzyk_fizyk napisał: > Nie myślałem, że się przyzna do tej dużej wódki z Kiszczakiem M: co pozostalo UBekistanczykom niz pluc na Patriotow. Oczywiscie roznica miedzy tymi co rozmawiali jak OBALIC komune a tymi co kombinowali jej naprawe umyka uwadze lze-elit Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Junkier chyba szuka nowych uzasadnień, 06.02.09, 11:15 a wystarczyło czytac ze zrozumieniem dyskusji na tym forum. Kaczyńscy w tej chwili "palą głupa" tak jak i poprzednio gdy pozwalali a nawet zachęcali do mówienia kłamstw, przeciez dobrze wiedzieli jak było, mysleli że kłamstwo ma dłuższe nogi od nich?Wg mnie cynicznie grali by tylko osiągnąć władzę, czyli kłamali swiadomie, uczą sie od Rydzyka albo maja to juz w genach. Wczoraj Władek Frasyniuk pieknie opowiedział całą historię i powiedział tez ważne zdanie, że to juz było to historia a teraz są przed nami nowe wyzwania i to wcale nie mniejsze niż wtedy. Kaczyńscy sami udowadniaja że los im dawał szanse wielokrotnie ale nie potrafili znaleźć odpowiedniego towarzystwa, powinni razem z Wałęsą łowić rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 renegat Frasyniuk stawia pomnik bandycie Jaruzelsk 08.02.09, 07:40 ...Jaruzelskiemu a.k.traper napluł: > a wystarczyło czytac ze zrozumieniem dyskusji na tym forum. > Kaczyńscy w tej chwili "palą głupa" tak jak i poprzednio gdy > pozwalali a nawet zachęcali do mówienia kłamstw, przeciez dobrze > wiedzieli jak było, mysleli że kłamstwo ma dłuższe nogi od nich?Wg > mnie cynicznie grali by tylko osiągnąć władzę, czyli kłamali > swiadomie, uczą sie od Rydzyka albo maja to juz w genach. M: w genach to maja zdrade POstKomuchy dla ktorych (wedlug ich guru Bartoszewskiego) Polska to „jak panna brzydka i nieposażna ktora musi być miła” > Wczoraj Władek Frasyniuk pieknie opowiedział całą historię i > powiedział tez ważne zdanie, że to juz było to historia a teraz są > przed nami nowe wyzwania i to wcale nie mniejsze niż wtedy. M: OCZYWISCIE ! Po 2 latach IV RP i 7% rocznego wzrostu PKB, stworzeniu 1,5 miliona miejsc pracy, wzrostu WiG20 z 1500 punktow do prawie 4000 NADSZEDL CZAS BY ZACZAC KRAC JAK W NAJLEPSZYCH LATACH UBekistanu. > Kaczyńscy sami udowadniaja że los im dawał szanse wielokrotnie ale > nie potrafili znaleźć odpowiedniego towarzystwa, powinni razem z > Wałęsą łowić rybki. M: na pewno razem z renegatem Frasyniukiem nie beda budowac pomnika dla Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: Junkier, podaj słuszną wykładnię, bo się gubi 06.02.09, 12:49 Z okazji tej 20. rocznicy warto przypomnieć okoliczności wydarzeń z tych lat. Celebrowanie tych wspomnień nie powinno, moim zdaniem, przesłaniać sytuacji dnia dzisiejszego. Dlaczego nasza prasa milczy,że Niemcy (zapewne także inni !) krytykują podjęte przez nas przeciwdziałania kryzysowe ? Sytuacja gospodarcza u nas jednak się pogarsza ! Społeczeństwo mało obchodzi kogo Prezydent powołał na stanowiska swoich doradców, aczkolwiek są to stanowiska odpowiedzialne jednak bez dotkliwej konsekwencji w wyniku błędnych rad (Errare humanum est) ! <pikorab> <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Takie wiadomosci też są w mediach 06.02.09, 13:48 Wczoraj z okazji rocznicy rozmów Okragłego Stołu Władysław Frasyniuk świetnie i obiektywnie przedstawił to historyczne juz wydarzenie oraz powiedział że obecna sytuacja wymaga podobnej współpracy wszystkich ugrupowań politycznych. Bez owijania w bawełnę, bez zbytecznego PR, tak normalnie jak człowiek który doświadcza tego na codzień. Niedawna wypowiedź prezydenta w tym temacie wyglądała na delikatnie mówiąc nieprzemyślana i forsowanie zdania z niedzielnego, rodzinnego obiadu że mój brat jednak był lepszy:))) Róznica klas i intelektu miedzy chłopakiem z podwórka a "aktorami" az nazbyt widoczna na korzyść podwórka. Ciesze sie bo ja tez skończyłem podwórkowe zaoczne, muzyczne OHP. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Tak, to nie była zdrada. 06.02.09, 10:16 "A co było dorozumiane? Jarosław Kaczyński: Dorozumiane było powiedzenie komunistom: możecie brać, możecie kraść. Istotą porozumień było to, że zostaje stary aparat ujęty tylko w ramy praworządności, zgodnie z zasadą, że nie będzie już mógł dowolnie interpretować prawa. Lech Kaczyński: - Spytałem Geremka wprost: „Czy to znaczy, że oni mogą wszystko brać, całą własność?”. A Geremek: „No dobrze Leszku to zrozumiałeś”." To było stanowcze rozprawienie się z władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:00 donaldu.tusku.ltd napisał: > hmmm - czegoś nie rozumiem - jeszcze niedawno z bratem wygadywali cos zgoła > odmiennego... znalezli album rodzinny ze zdjeciami z tej imprezy??? Może tak być. Albo ktoś inny znalazł inny album z jakimiś fotkami, czy "sfałszowanymi" dokumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Prawda. Ale nie jedyni, niestety. 06.02.09, 10:53 oczywiście, ze nie jedyni, ale najwieksi... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Bo ja wiem. 06.02.09, 10:56 donaldu.tusku.ltd napisał: > oczywiście, ze nie jedyni, ale najwieksi... Niektórzy mówią na nih kurduple. Jeśli nawet, to dzięki temu ci pozostali nie przestają być szkodnikami. A szkodnik to szkodnik "rozmiar" nie ma większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Bo ja wiem. 06.02.09, 11:03 :D wiesz z polityka powinno byc jak z medycyna - nie jestes w stanie wyeliminowac absolutnie wszystkich dolegliwosci pacjenta, ale mozolnym leczeniem zaczynasz kuracje od tych najgrozniejszych chorób... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Bo ja wiem. 06.02.09, 11:30 donaldu.tusku.ltd napisał: > :D wiesz z polityka powinno byc jak z medycyna - nie jestes w stanie > wyeliminowac absolutnie wszystkich dolegliwosci pacjenta, ale mozolnym leczenie > m > zaczynasz kuracje od tych najgrozniejszych chorób... Tak jest niestety, ale tak nie powinno i nie musi być. Medycyna nie zajmuje się zdrowym człowiekiem, więc dla niej istnieją tylko "pacjenci z dolegliwościami". A ja bym wolał, żeby w polityce byli tylko zdrowi i dlatego nie podzielam radości z faktu, że jak wyeliminujemy większych szkodników, to zostaną tylko mniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Re: Bo ja wiem. 06.02.09, 12:07 Tak, tak ,"a swistak owija je w te sreberka". Widac jak jest: komuchy nie osądzone , SB-cy z wysokimi emeryturami lub rentami -generalnie dawna władza pod ochroną z przywilejami do min. stanowisk w gospodarce, znikający majątek narodowy. I Prezydent mówi że w Magdalence sie nie ukladali. Nie dziwie sie tej wypowiedzi. Układ i zobowiazania wciąz aktualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kaczynscy to szkodnicy. 06.02.09, 10:45 nie... szkodniki przy tych śmieciach są niczym pszczoły... kaczyńscy to zaraza. Trzeba ich usunąć z polityki, raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:00 lepiej pozno niz wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kaczynski musi poprostu odejsc!! 06.02.09, 10:46 mam nadzieję, że nastąpi to wcześniej, niż później... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:01 Oczy przecieram ze zdziwienia.Pan Prezydent przemówił ludzkim głosem. Zastanawiam się tylko,ile w tym szczerości a ile PRu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Zdrada to dzisiejszy Prezydent 06.02.09, 10:02 donaldu.tusku.ltd napisał: > hmmm - czegoś nie rozumiem - jeszcze niedawno z bratem wygadywali cos zgoła > odmiennego... znalezli album rodzinny ze zdjeciami z tej imprezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Mlaskaczowi się dla pijaru we łbie przewróciło 06.02.09, 10:09 Raz pie.przy tak innym razem co innego ! Paranoik? Gada tak jak mu to potrzebne! Cymbał Odpowiedz Link Zgłoś
metall Nie tylko jemu. 06.02.09, 10:23 s3kawka napisał: > Raz pie.przy tak innym razem co innego ! Paranoik? Gada tak jak mu to potrzebne > ! > Cymbał Jak każdy polityk w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Mlaskaczowi się dla pijaru we łbie przewrócił 06.02.09, 10:47 s3kawka napisał: > Raz pie.przy tak innym razem co innego ! Paranoik? Gada tak jak mu to potrzebne > ! > Cymbał ten sk...n zapomniał leków, stąd te brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:13 donaldu.tusku.ltd napisał: > hmmm - czegoś nie rozumiem - jeszcze niedawno z bratem wygadywali cos zgoła > odmiennego... znalezli album rodzinny ze zdjeciami z tej imprezy??? Trzeba poczytać wszystkie newsy. Wałęsa zaczął mówić co innego niż do tej pory to Kaczyński też musiał się przebiegunowić. Biegun północny i południowy zawsze będą po przeciwnych stronach. Ale najciekawsze jest to, że obaj mają rację. I Wałęsa, który mówi, że to był zgniły kompromis, że obie strony grały nieuczciwie. I Kaczyński, który powiedział, że nie było tajnego układu. Pamiętajmy, że w ZSRR rządził już Gorbaczow i komuna w Polsce wiedziała, że musi poradzić sobie sama. Jaruzelski i Kiszczak, dobrzy stratedzy, wykonali planowy odwrót na pozycje, których byliby w stanie bronić. I na tym to polega. Że Jaruzelski z Kiszczakiem nie docenili przeciwnika, a Wałęsa z ekipą możliwości drugiej strony przecenili. Dlatego komuna straciła władzę wcześniej niż się tego spodziewała, a Wałęsa nie odważył się "zdobyć Malborka i ostatecznie rozbić Zakon (hi! hi!)". Z dzisiejszej perspektywy wygląda to na układ, że Solidarność za oddanie władzy pozwoliła komuchom kręcić się blisko koryta, a tymczasem była to tylko głupota. Albo, żeby użyć delikatniejszego określenia - brak wyobraźni Wodza, który odpuścił przed metą i pozwolił przeciwnikowi się dogonić. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynscy zmienili front..Teraz ogłoszą sukces !! 06.02.09, 10:18 Kaczynscy ogłoszą światu,że okrągły Stół,Magdalenka, to największy sukces...Ich sukces !!!! Dowiemy się,że wolną Polskę zawdzięczamy właśnie Kaczynskim i tylko im! Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Kaczynscy zmienili front..Teraz ogłoszą sukces!! 06.02.09, 10:30 pierot6 napisał: > Kaczynscy ogłoszą światu,że okrągły Stół,Magdalenka, to największy sukces...Ic > h > sukces !!!! > Dowiemy się,że wolną Polskę zawdzięczamy właśnie Kaczynskim i tylko im! to jest możliwe,znajac Kaczynskich... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dobrze powiedziane 06.02.09, 10:51 Jakoś palestrina i galba ucichli, więc może nie wywołuj wilka z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Narod: Magdalenka była zdradą Polski i Polako 06.02.09, 11:24 Który naród tak twierdzi ? Sowiecki ? Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Narod: Magdalenka była zdradą Polski i Polako 06.02.09, 15:55 ze byla zdrada twierdzi narod Polski, a narod Zydowski (uwlasczony majatkiem Polakow) twierdzi, ze nie byla zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Belkot prezia siega zenitu. To gdzie UKLAD? gdzie 06.02.09, 10:21 ci wszedobylscy UBecy? Gdzie zale, ze zamiast kolejnego ubroczonego krwia Polakow powstania przeciwko Rosjanom dostalismy pokojowa transformacje? Teraz raptem Lech Kaczynski staje sie obronca Okraglego Stolu. To naprawde SZAMBO, prezydenckie szambo, zeby robic z ludzi wariatow. Kaczory na pohybel za macenie, za szerzenie nienawisci, za zmienianie pogladow jak chorogiewki! Spieprzaj dziadu! Kaczor zrobilby wszystko zeby zostac wybranym na druga kadencje. Ale moze tylko sie rozebrac i biegac nago dookola Palacu Kultury. Burak jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi teraz preziowi oplaca sie byc z UKLADem 06.02.09, 10:25 liczy sie tylko zlob Odpowiedz Link Zgłoś
metall Papiery z likwidacji WSI były parę dni ... 06.02.09, 10:51 ... w pałacu. Może do nich zajrzał, albo i kopie sobie zrobił. Bo i raportu nie ujawnił i ... Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Mnie jednak zdjęcia jak Adaś chla z komuchami 06.02.09, 10:29 w Magdalence do dzisiaj lekko szokują..... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster the_rest,myślisz,że Kaczynscy wylewali za kołnierz 06.02.09, 10:33 wszyscy chleli...spójrz na to{potrafisz?} z innej perspektywy... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Mnie jednak zdjęcia jak Adaś chla z komuchami 06.02.09, 10:44 the_rest napisał: > w Magdalence do dzisiaj lekko szokują..... > Nie chodzi tylko o Adasia. Ja na tych fotkach widzę tylko sielankę paru kolesi przy wódeczce. Choćbym nie wiem jak chciał to nie widzę tam "walki" o przejęcie władzy i dobijania komuny. A cytat jaki zamieściłem gdzieś wyżej tylko mnie w tym przeświadczeniu utwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Czyżby rozbrat między braćmi-bliźniakami? 06.02.09, 10:39 Tak diametralna różnica poglądów! Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Prezydent: Magdalenka ?????? 06.02.09, 10:40 Konia z rzedem temu kto zrozumie naszych "polityków" w szczególności PP.Wałęsę czy L.Kaczyńskiego.Raz białe jest białe,raz białe jest czarne.O tyłek rozbić tych wszystkich gentelmanów.Liczy sie tylko poklask publiki nic innego.To chore.Komuna się uwłaszczyła a prezesami spółek po transformacji są działacze solidarności.Byli zwolennicy "okrągłego stołu"stają się jego przeciwnikami- paranoja ,możliwa tylko w polsce.Lis jest ZA Morozowski PRZECIW i tak sobie pitolimy DLA DOBRA OJCZYZNY.Jeden profesor ekonomii jest zaa Euro drugi przeciw /czy są różne szkoły ekonomii???/.Jeden prokurator zamyka drugi wypuszcza/czy sa różne prawa karne w tym kraju ???/ i tak dalej i tak dalej a upłyneło 20 lat i dalej reka w nocniku.POLSKA TO JEST DZIWNA KRAJ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Prezydent: Magdalenka ?????? 06.02.09, 11:06 Konia mi nie potrzeba ale chętnie ci wyjaśnię: Komuna się uwłaszczyła, bo wyborcy dali w 1993 całe 4 lata dla SLD i PSL. Zaś rząd Suchockiej został rozwalony przez "Solidarność" właśnie. Koncesjonizm w gospodarce został wzmocniony przez niejakiego Adama Glapińskiego, ministra w rządzie Olszewskiego, obecnie głównego doradcy ekonomicznego L. Kaczyńskiego. O "zamknięciu" i "wypuszczeniu" decyduje sąd a nie prokurator. To normalne, że wyższa instancja zmienia orzeczenie niższej instancji. Co do przyjęcia euro, to wchodząc do UE Polska zobowiązała się, że to uczyni. Lepiej mieć euro niż nie mieć ale i tak będziemy mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:43 donaldu.tusku.ltd napisał: > hmmm - czegoś nie rozumiem - jeszcze niedawno z bratem wygadywali cos zgoła > odmiennego... znalezli album rodzinny ze zdjeciami z tej imprezy??? bo to ścierwo samo już nie wie, co plecie... kaczyński to tępy gnom. Odsunąć tego idiotę od władzy, i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:47 stara_twojej_starej napisał: > bo to ścierwo samo już nie wie, co plecie... kaczyński to tępy gnom. Odsunąć > tego idiotę od władzy, i to jak najszybciej! > Proponujesz likwidację demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Okr.Stół,Magdalenka,Rydzyk, teraz Moon.... 06.02.09, 10:50 same sukcesy bliżniaków... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:51 metall napisał: > stara_twojej_starej napisał: > > > bo to ścierwo samo już nie wie, co plecie... kaczyński to tępy gnom. Odsu > nąć > > tego idiotę od władzy, i to jak najszybciej! > > > > Proponujesz likwidację demokracji? Nie. Proponuję usunąć kaczyńskich z życia politycznego. kaczyńscy to ścierwo, a nie demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:53 stara_twojej_starej napisał: > Nie. Szkoda, bo byłbym ZA. > Proponuję usunąć kaczyńskich z życia politycznego. kaczyńscy to ścierwo, a > nie demokracja. Ale Kaczyński został preziem w demokratycznych wyborach. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:11 metall napisał: > stara_twojej_starej napisał: > > > Nie. > > Szkoda, bo byłbym ZA. > > > Proponuję usunąć kaczyńskich z życia politycznego. kaczyńscy to ścierwo, > a > > nie demokracja. > > Ale Kaczyński został preziem w demokratycznych wyborach. Czyż nie? W pewnym sensie - tak. Ale, co to za demokracja, kiedy połowa narodu laskę na nią kładzie... Gdyby więcej osób poszło głosować, kaczy nigdy by nie został ani premierem, ani prezydentem. A przez "usunięcie" kaczyńskich mam na myśli głosowanie w wyborach. Nie jestem zwolennikiem puczu. Pomimo swojej wielkiej niechęci i pogardy dla kaczyńskich, szanuję to, że zostali wybrani w demokratycznych wyborach. Natomiast, nie zmienia to faktu, że nie szanuję ich. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:23 stara_twojej_starej napisał: > W pewnym sensie - tak. Ale, co to za demokracja, kiedy połowa narodu laskę na > nią kładzie... :-) > Gdyby więcej osób poszło głosować, kaczy nigdy by nie został ani > premierem, ani prezydentem. Tego nie wie nikt. Ty też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Właśnie, tego nie wie nikt 06.02.09, 18:08 Znam wiele osób które głosują z powodu "sprawiedliwości społecznej" czyli z nadzieją że dowala domiar kazdemu kto ma więcej niz oni, że znacjonalizuje sie firmy i znowu "państwowe" będzie górą. Mój szwagier ma takie poglądy, uważa że Balcerowicz i Solidarnośc także rozwaliły świetne zakłady, jak pytam w jaki sposób chce sprzedać tyle co wcześniej i to na rynek wschodni odpowiada że Ameryka się z Rosją dogadały żeby nam dokopać a firmy nasze wykupuja po to by pozbyc się konkurencji, a tak w ogóle to zemsta Żydów amerykańskich za pozostawione mienie. Podczas wyborów w 1991 głosował na Tymińskiego bo "nie lubi tego ch... Wałęsy", w drugiej głosował na Wałęsę bo nie było wyboru:))) Nie liczyłbym na zdroworozsadkowy wybór, tym bardziej jak politycy zagraja w tej samej tonacji, no i do błędu na pewno się przyznac nie potrafią. To jest także demokracja.Teraz głosuje na Kaczyńskiego, wcześniej chodził na pochody i czyny społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Czekam kiedy ogłosi że Jarek to podrzutek nie brat 06.02.09, 10:49 Prezio dla zachowania stołka gotów potępić własnego tatusia i przyznać że był on kapusiem i sprzedawczykiem . Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Ludzie, a jakby to byli czworaczki !???? 06.02.09, 10:51 dostałem dreszczy, zimne poty..O Jezu ! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Czekam kiedy ogłosi że Jarek to podrzutek nie 06.02.09, 10:51 krzynia.c napisał: > Prezio dla zachowania stołka gotów potępić własnego tatusia i przyznać że był o > n > kapusiem i sprzedawczykiem . oraz potępi brata, który sypia z kotem i matką. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Czekam kiedy ogłosi że Jarek to brzydka siostra 06.02.09, 11:20 w kaczozlobie everything is possible. Kurtka tez jakis nawrocony. Moze pojdzie wkrotce za lefebrystami i bedzie twierdzil, ze Oswiecim - zostal zbudowany jako kulisy filmowe dla kronik kreconych dla Hitlera, a Zydzi, Polacy, Romowie i inne narodowsci zyly w dobrobycie i komforcie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper w '82 mówiono że jeden z nich to żyd, który? 06.02.09, 11:34 Oto pytanie do ipn Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 10:52 (?!?!?).....czyżby sie napił z tego samego źródełka co Jarek przed kongresem? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:30 nie wykluczone, ze do przepitego dzioba i zzartego etanolem mozgu - dotarlo, ze on tez tam byl i tez tam przy podstoliku z niejednym ubekiem sie zbratal i uchlal. A tak w ogole - to pewno chce sie zalapac na imprezy organizowane przez PO, by grac - jako aktor dzieciecy - role glowy panstwa, choc bardziej cala swa pokracznoscia przypomina raczej zad panstwa. Glizducha jedna, by moc zobaczyc z bliska znaczacych w swiecie politykow, zmienia - przejsciowo - poglady, ba kreuje sia na "bohatera". Pisdent - to wyjatkowo zalosny szmaciarz, 6 ligi! Jako "wrog" przemian - moglby jedynie na swojej akademii sciskac brudne lapy bendera, nowaka i sakaszwilego - bo tylko takie goscie przyjezdzaja na jego zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 znałem kidyś jedną magdalenkę 06.02.09, 11:01 straszne ku...szcze z niej było, suka nie przymierzając. mając naście lat najważniejszym było dla mnie ejakulowanie bez gumy we w miarę przyzwoitych warunkach, a to zapewniał mi jej status społeczny. bogata, ładna i bezwstydna. ponoć żona jakiegoś polityka. ale kto by się przejmował opcją tuż przed orgazmem? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Ja się nawet z jedną ożeniłem. 06.02.09, 11:35 Ale jest z "goła" odmienna od Twojej znajomej. I szczerze muszę wyznać, że wchodzę z nią w różne UKŁADY, chociaż przy okrągłym stole to chyba jeszcze niczego nie zawieraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 carpaccio4 , rogacz,opisuje 'wyczyny" swojej żony 06.02.09, 11:44 pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Bigbullmoose.jpg&filetimestamp=20070818163745 oto carpaccio4... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: znałem kidyś jedną magdalenkę 06.02.09, 13:22 carpaccio4 napisał: > straszne ku...szcze z niej było, suka nie przymierzając. mając naście lat > najważniejszym było dla mnie ejakulowanie bez gumy we w miarę przyzwoitych > warunkach, a to zapewniał mi jej status społeczny. bogata, ładna i bezwstydna. > ponoć żona jakiegoś polityka. ale kto by się przejmował opcją tuż przed orgazme > m? Zazdroszczę ci. Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:05 Nie no nie mogę... nie mogę no! Ze zdrajcami czerwonymi się dogadali, zamiast ich kopnąć w przysłowiową dupę a ten jeszcze mi wpiera, że wszystko było OK. W Magdalence walili wódę grubo z komuchami, wesoło było jak nie wiem. Nie no... brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:25 Przypominam: W chwili zaprzysięgania rządu T. Mazowieckiego sytuacja międzynarodowa wyglądała następująco: 1. Istniała NRD, Honecker jawnie nawoływał do interwencji w Polsce. 2. W NRD stacjonowało pół miliona sowieckich żołnierzy, w Polsce około 50 tysięcy. 3. Gorbaczow masakrował Litwę i Kaukaz. 4. Również w Czechosłowacji, Rumunii i Bułgarii istniały komunistyczne reżimy nawołujące do interwencji w Polsce. Jedynie na Węgrzech była odwilż i otwarcie granicy z Austrią. 5. W gronie europejskich krajów NATO (Niemcy, Francja, Wielka Brytania, Włochy) panowało totalne zaskoczenie i brak jakiejkolwiek koncepcji działania. 6. PZPR miała 100 % kontroli nad wojskiem, milicją i administracją. W takiej sytuacji powolne wyrywanie czerwonym władzy po kawałku było jedyną rozsądną taktyką. W okresie rozmów Okrągłego Stołu nie brakowało prowokacji do rozlewu krwi. Między innymi, nastąpiły zagadkowe zgony kilku księży związanych z konspiracyjną "Solidarnością": Zycha, Suchowolca, Niedzielaka. Zabójstwa zostały dokonane w profesjonalny sposób, bez możliwości dowiedzenia czegokolwiek poza gwałtownym charakterem śmierci. Moim prywatnym staniem, była to robota wywiadu NRD, zainteresowanego wybuchem krwawych zamieszek w Polsce. Niektórzy niemieccy historycy uważają, że u schyłku istnienia tzw. "układu warszawskiego" Gorbaczow był skłonny przekazać jednoczącym się Niemcom część terytorium Polski w zamian za obietnicę wyjścia Niemiec z NATO. Nie uważam tego za realne. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik Re: Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:25 A jakie jest przysłowie o dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol będzie spot reklamowy o wkładzie Polski w upadek k 06.02.09, 11:16 informacja z ostatniej chwili! jak podaje Agencja PAP Kancelaria Prezydenta przeznaczy 352mln euro na kampanie reklamową we wszystkich liczących się stacjach TV na terenie UE.Celem kampani jest podniesienie świadomości przeciętnego europejczyka odnośnie wydarzeń z 1989 roku.Blisko 92% mieszkańców Unii sądzi bowiem że początek demontażu komunizmu to zasługa Niemców i związany z tym upadek Muru Berlińskiego.Z tym jakże niegodziwym fałszem histori będziemy walczyć pięknym,patriotycznym spotem historyczno-edukacyjnym.Poza kwestią pierwszych wolnych wyborów wygranych przez partię Peace & Solidarity,spot będzie sięgał do roku pamiętnego '80,kiedy to bracia Kaczynksi wywołali strajk na stoczni i takie tam.Niezłomna ta walka krwią licznych opłacona,musiała przynieść jednak rezultaty w postaci błagających o litość dyktatorów zza Żelaznej Kurtyny[jedynie Słońce Karpat się wyłamał-spust naciskał osobiście J.K]. Spot będzie nadawany we wszystkich lokalnych językach i narzeczach Unii a emitowany będzie przed i po tzw;dobranockach. Jak podaje minister Kłamiński rola i znaczenie Polski na arenie międzynarodowej może wrosnąć nieprawdopodobnie bardzo nawet,o. Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: będzie spot reklamowy o wkładzie Polski w upa 06.02.09, 12:15 kaczor kurde ja wiem, że polaków traktujesz jak manipulowanych kretynów, ale czemu od razu całą ue? Trzeba było karzełku nie krzyczeć, że wałęsa to be, a stół to zdrada... Teraz spotem wszystko załatwicie. Wałęsa miał rację, co za durnia mamy za prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
lanyp Porozmawiajmy o "Okrągłym Stole" 06.02.09, 11:21 tutaj: www.nasz-parlament.pl/forum/viewtopic.php?f=2898&t=566 Odpowiedz Link Zgłoś
washner Dostałem szoku - zaniemówiłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 06.02.09, 11:25 Rozumiem że to nie był sukces wyłącznie obu byłych aktorów dziecięcych Kaczynksich. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy jesli publicznie trzeba zapewniac, ze nie byla 06.02.09, 11:33 to znaczy, ze byla.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 rooboy.Typowa filozofia SB-kiego palanta... 06.02.09, 11:42 "niewinny?..Nie ma niewinnych,tylko dopasowac paragrafy"... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy prese-klon, masz ma mysli prezydenta??? 06.02.09, 11:43 presentation.1 napisał: > "niewinny?..Nie ma niewinnych,tylko dopasowac paragrafy"... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 rooboy, ciebie SB-ku, ciebie.... 06.02.09, 11:45 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy na jakiej podstawie nazywasz mnie sb-kiem, klonie? 06.02.09, 11:47 presentation.1 napisał: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Prezydent: Magdalenka nie była zdradą 06.02.09, 11:54 prezydent, musi sie wreszcie zdecydować, jaki był okrągły stół...raz mówi pozytywnie, raz źle, podobnie brat...a sam brał w tym udział...Panie Prezydencie, to może teraz podpisze Pan Traktat z Lisbony? przecież to był Pana sukces, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 w.i.e.s.i.e.k., trafna ocena 06.02.09, 11:56 wpis na moim blogu, zaoszczedzi mi komentarza: -------------------- ... nie potrafimy bez wzajemnego oblewania się zawartością szamba sprzedać światu to co winno być wzorcem dla innych.Wszak w oparciu o nasze rozwiązania i naszych "specjalistów" ze swoimi kłopotami uporało się RPA I nie potrafimy sprzedać światu i pokazać naszych bezkrwawych rozwiązań ustrojowych. Co by to było gdyby Polska a nie Ameryka wysłała pierwsza załogę księżycową.Jakie to byłyby pretensje i dąsy a to ze kosmonauta po zejściu na powierzchnie Księżyca nie przeżegnał się i nie odmówił krótkiej modlitwy a to ze bezbożnik jeden zamiast krzyża wbił flagę państwową ,drudzy że tak ale jak krzyż to i musi być flaga. Dowódca załogi po 20 latach zwierzałby się ze wszystkich z "kosmodromu przechytrzył" bo na pokład statku przemycił 0,5 litra przepysznego bimbru Wujka Władka z Biłgoraja,inni przysięgali by że na własne oczy widzieli ze przemycał tak, ale "szampan radziecki" bo to agent Bolek i dlatego bezpieka zrobiła go "komandirem" aby czuwał i donosił "Komandir" powiadał by w TV jak to chciał aby do kombinezonu doczepili mu wiadomy wizerunek przy pomocy agrafki a oni bałwany jedne nie chcieli ,bo uważali iż to naruszy szczelność kombinezonu. Stanęło na kompromisie iż mu to przykleja i stało się to co przewidział bo w czasie kosmicznego spaceru wizerunek mu się zgubił, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, Panie ,Panie bo następcy, jak po nas tam wylezą zobaczą kto tam był i jakie wyznawał wartości. Następni by zarzucali iż do tego niecnego a stricte propagandowego celu użyto rakietę rosyjską zamiast "hamerykańskiej" choć ta druga droższa była ale nie poświęcona,dlatego w celu odkupienia należy postawić następna "Świątynie Opatrzności" ze składek narodu jako odkupienie grzechów i w podzięce ze wszyscy wrócili. IPN opublikował by,listę że załoga to wszyscy TW a jeden choć "hamerykański "szpieg też TW i zażądał lustracji ,zmarłym zrobili by ekshumacje aby sprawdzić czy "zeszli "naturalną śmiercią bo to nic nie wiadomo a prokuratorzy z IPN zażądali zwiększenia budżetu na wizję lokalna na księżycu. Dwaj tacy "spece od Księżyca" co to ,dla tego powodu ,wzięto ich na "kosmodrom" opowiadaliby potem iż żadnego lotu nie było,to pic i fotomontaż ,a w ogóle to zdrada bo "kosmodrom" był radziecki i to użyczony za darmo co juz stanowi powód do podejrzeń -pewno maczało w tym palce WSI. I przysięgać będą ze co prawda naciskali guziki do startu rakiety ale oni w tym udziału nie brali a jak brali, to z obrzydzenia zamykali oczy tak że teraz nie wiedzą co nacisnęli start czy stop. A jak nacisnęli to "inne szatany" brały w tym udział" I w rocznice zrobiliby oddzielna uroczystość tamtych dni i to składającej się z dwóch części jednej jawnej drugiej utajnionej A w ogóle co to za wyczyn i nie ma się czym przed światem chwalić a Naród został oszukany wraz z klerem I oni to teraz głosząc potępiają stanowczo. No i koniecznie całość musi wyjaśnić powołana w trybie natychmiastowym Sejmowa Komisja Śledcza a przewodniczącym może być tylko Macierewicz albowiem nosi on imię Antoni patrona od rzeczy zagubionych i trudnych A świat ??? Swiat jak teraz pukałby sie w czoło ? A sąsiedzi gadali by,a to coś o "polskiej gospodarce"a to "duraki wot duraki"a reszta reszta ryczała do rozpuku I tak wyglądałby "okrągły stół" tfu "pierwsza wyprawa kosmiczna" w.i.e.s.i.e.k. Odpowiedz Link Zgłoś
seboc mam to w dupie 06.02.09, 12:16 czy Prezio przestanie wreszcie się duperelami zajmować a zajmie się Polską, która jest coraz mocniej zjebanym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Może jak przestaniesz mieć to w dupie ... 06.02.09, 13:30 seboc napisał: > czy Prezio przestanie wreszcie się duperelami zajmować > a zajmie się Polską, która jest coraz mocniej zjebanym krajem? ... to skojarzysz, że tym krajem od 89ego roku rządzą ciągle ci sami ludzie i zawsze ci którzy przy okrągłym meblu siedzieli. I to właśnie oni zajmując się Polską powodują, że ten kraj jest ciągle "zjebany". Odpowiedz Link Zgłoś