czan-dra 10.02.09, 16:35 Pośle Mułła Mularczyk, czy naprawdę sądzisz, że są jeszcze ludzie ( nie piszę o PiSdzielcach), którzy są w stanie Ci uwierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orr79 ironia. akurat minister sprawiedliwości... 10.02.09, 16:39 ...ale podobno najciemniej pod latarnią Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 16:41 No to pieknie! Tylko bic brawo panu mini Czumie. Taki czlek zostaje ministrem, latwy "orzech" dla obcych wywiadow, szczegolnie dla jednego. A w ogole, czy ktos wie, w jaki sposob on tam (procz popadania w dlugi, widac pracy nie mial), rozslawial imie Polski? Czym on sie tam zajmowal? Dwa razy juz o to pytalem, dwa razy posty byly usuwane. Moze tym razem bede mial wiecej szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
d.maskator Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 17:18 Dwa razy juz o to pytalem, dwa razy posty > byly usuwane. Moze tym razem bede mial wiecej szczescia. dzidżejem był w radiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 21:25 A dziekuje, to juz teraz wiem. Zastanowialem sie, co on tam z jego wiedza prawnicza wywieziona z Polski, i w obliczu mafii amerykanskich adwokatow, mogl robic. Teraz juz wiem, krotko mowiac, czasu na swoj rozwoj nie stracil, a teraz dzieki temu minister sprawiedliwosci. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dorn mul-mularczyk to etatowa szmata pis-dzian, parobek 10.02.09, 22:29 przyboczny debila prawa i innych dyscyplin, zbynia ziobry, prywatnie narzeczonej tow. Jaroslawa. Tak w skrocie przedstawia sie zyciorys mula-mularczyka, ktorego buracka czerwona geba dowodzi, ze z gowna powstal i w gowno sie obroci. Jako bezplciowy eunuch nadaje sie tylko do brudnej (od gowien) roboty, na tyle zreszta starcza mu tzw. godnosci osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 17:54 kwirszyll napisał: > No to pieknie! Tylko bic brawo panu mini Czumie. Taki czlek zostaje > ministrem, latwy "orzech" dla obcych wywiadow, szczegolnie dla > jednego. A w ogole, czy ktos wie, w jaki sposob on tam (procz > popadania w dlugi, widac pracy nie mial), rozslawial imie Polski? > Czym on sie tam zajmowal? Dwa razy juz o to pytalem, dwa razy posty > byly usuwane. Moze tym razem bede mial wiecej szczescia. > Zajmował się wyłudzaniem pieniędzy.to zwykła kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 18:52 >Dwa razy juz o to pytalem, dwa razy posty >byly usuwane. Nie wierze w to. Nie tu. Usuwaja za wulgaryzmy tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 21:23 Nie wiem czemu tak piszesz. Z moich 350 postow, ktore napisalem, co najmniej15 zostalo usunietych. Sa szczegolnie wrazliwi na kwestie religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewno ... 10.02.09, 16:41 Ja,nie rozumiem: ostroznie,nieostroznie,jezeli bylaby to nieprawda,w co watpie,bo sa to sprawy,ktore w koncu doczekaly sie finalizacji w sadach.A jezeli jest to nieprawda,to Czuma w krotkim czasie stalby sie b.bogatym czlowiekiem z odszkodowan o znieslawienie.A Czuma,chociazby swoja publiczna wypowiedzia o Karnawskim dal sie poznac jako facet o gietkim kregoslupie moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Spisek i przypadkowa zbieżność nazwisk 10.02.09, 16:46 To wszystko plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Mularczyk Telimeną polskiego sejmu 10.02.09, 16:49 "mam to wszysto w biurku, ups w skrzynce e-mailowej" Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Mularczyk jak zwykle... 10.02.09, 16:50 ...struga prawego i sprawiedliwego, milion maili w skrzyni i dopiero teraz wydaje glos. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
steveb63 latwo sprawdzic czy to ten sam Czuma 10.02.09, 16:52 wystarczy,ze minister sprawiedliwosci pan Czuma zwroci sie do sadow amerykanskich z zapytaniem o dane osobowe pana Czumy tudziez pana C.Zumy a nastepnie pan Czuma na konferencji prasowej oglosi czy to nie on.Proste prawda HA! HA! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 No to jest POPIS naszej władzy. Rozpacz bo nie ma 10.02.09, 16:56 na kogo glosowac. Tragedia ku... to jest jakas. Jeden gorszy sku...syn od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 olewus1, ty należysz do najgorszych skur...... 10.02.09, 18:06 już osądziłeś i skazałes, bo Czuma jest w PO.. Gdyby coś takiego napisali o Kaczynskim czy innym z PIS-u, skomlałbyś psie innym tonem... www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Natomiast ty jesteś kompletnym debilem. Czytasz 10.02.09, 18:11 i niczego nie rozumiesz. Filtrujesz tylko tym malutkim POwskim móżdżkiem. Jedni i drudzy są ch...a warci. Żal debilu, że pójdziesz do wyborów i znowu na nich zagłosujesz. Ale to twój problem ja mam się dobrze pomimo rządów imbecyli i przyklaskującym im kurduplom intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Natomiast ty jesteś kompletnym debilem. Czyta 10.02.09, 23:03 W tym kraju jest 50% takich "debili", co w następnych wyborach pójdą i zagłosują na PO, bo nie chcą PIS-bolszewii. Nie podoba się? To zabieraj bambetle i spylaj na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 No to jest POPIS naszej władzy. Rozpacz bo nie ma 10.02.09, 16:56 na kogo glosowac. Tragedia ku... to jest jakas. Jeden gorszy sku...syn od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: No to jest POPIS naszej władzy. Rozpacz bo ni 10.02.09, 17:02 olewus1 napisał: > na kogo glosowac. Tragedia ku... to jest jakas. Jeden gorszy sku...syn od > drugiego. Dopieroś teraz to spostrzegł? Odpowiedz Link Zgłoś
plafar cook county strony internetowe sadow 10.02.09, 17:06 w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAC0MB0BGFBDI0MD w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAB0MB0BBGHJA0MD w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAD0MB0BBAGCJ0MD Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Re: cook county strony internetowe sadow 10.02.09, 18:21 Nie wiem na ile znasz angielski ale moze jednak przeczytasz tresc noty na dole kazdej ze stron? Czasami warto sobie zadac trud dokladnego czytania! Odpowiedz Link Zgłoś
nobull cook county - wszystkie sprawy na jego korzysc 10.02.09, 20:36 plafar po cholere wyciagasz jakies dokumenty ktorych sam nie rozumiesz, rzucajac podejrzenie o jakiejkolwiek winie. W USA kazdy shyster (adwokat) zawsze bierze kogos do sadu aby sam nie zdechl z glodu! Najwieksi lgarze i oszusci zawsze wygrywaja swoje sprawy. Wiekszosc shysterow to zawodowi oszusci! Wszystkie wskazane sprawy zostaly zakonczone, a w dodatku na korzysc Andrzeja Czumy. 1. Please note: <b>"Neither the Circuit Court of Cook County nor the Clerk of the Circuit Court of Cook County warrants the accuracy, completeness, or the currency of this data. This data is not an official record of the Court or the Clerk and may not be represented as an official court record. If data does not appear in a specific field, we likely do not have the responsive data in our master database."<b> 2. <b> Case Information Summary for Case Number 2003-M1-110629 </b> Plaintiff(s) CHASE MANHATTAN BA Plaintiff'S Shyster (Attorney(s)) FINE MICHAEL D 131 S DEARBORN CHICAGO IL, 60603(312) 325-6805 DISMISSED FOR WANT OF PROSECUTION Dismissal for want of prosecution. If the any party does not appear at the time set for trial, the court may dismiss the claim for want of prosecution, or enter a finding on the merits for the defendant, or make such other disposition as may be proper. The judgment of the small claims division shall be recorded in the same manner and shall have the same force and effect as any other judgment of the court. "Want of prosecution" (or lack of prosecution) means that a particular lawsuit is not being actively pursued, i.e. prosecuted by one or another parties. All states have court rules that set time frames within which certain things, like take depositions, issue interrogatories, etc. have to be done. In the even a party to a lawsuit does not do what is supposed to be done within those time limits, the court has the discretion in an appropriate instance to dismiss the case for want or lack of prosecution. Curiously, this phrase is used most often in civil cases rather than criminal cases, even though the word prosecution is associated with criminal cases rather than civil cases. The case was dismissed for want of prosecution. Sprawa rozpatrzona z powodu braku zainteresowania i kontynuacji przez oskarzajacych ! ($22,312.18) STRIKE FROM THE CALL - ALLOWED Skreslenie z pozwu, dopuszczone. w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAB0MB0BBGHJA0MD ($1733.61) CITATION DEFENDANT DISMISSED Odpowiedz zadowalajaca sad, decyzja sadu na korzysc pozwanego. w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAC0MB0BGFBDI0MD $6292.30 DISMISSED FOR WANT OF PROSECUTION Odpowiedz zadowalajaca sad, decyzja sadu na korzysc pozwanego. w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAD0MB0BBAGCJ0MD ($2801.10) DISMISS BY STIPULATION OR AGREEMENT Sprawa zakonczona ugoda w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/Finddock.asp?DocketKey=CAAB0MB0ABAGJJ0MD <b> Wszystkie powyzsze sprawy zostaly zakonczone na jego korzysc! Po co to idiotyczne zawracanie dupy?</b> Odpowiedz Link Zgłoś
adawlo221 Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewno ... 10.02.09, 17:16 i niech ktoś powie patrząc na to zdjęcie Mularczyka-że to nie burak. Nawet Lepper miał lepszą facjate Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 17:58 adawlo221 napisał: > i niech ktoś powie patrząc na to zdjęcie Mularczyka-że to nie burak. Nawet > Lepper miał lepszą facjate Nie tylko kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Czuma to krętacz. 10.02.09, 17:17 Ale Mularczyk jest tępym dzieckiem i mama go nie kocha. Obrzydliwa kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Czuma to krętacz. 10.02.09, 17:49 Mularczyk to ten,który szukał haków na sędziow trybunału w IPN?Noo,to ładny chłoptys z przedziałkiem,a prawdomówny jak kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewno ... 10.02.09, 17:22 a ty Mularczyk pionku kim ty jestes ze do ciebie obywatele amerykanscy pisza maile???? zamknij jape matole juz raz sie skompromitowałes przed Trybunałem Konstytucyjnym :P Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 18:02 michalski.t napisał: > a ty Mularczyk pionku kim ty jestes ze do ciebie obywatele > amerykanscy pisza maile???? > zamknij jape matole juz raz sie skompromitowałes przed Trybunałem > Konstytucyjnym :P Na Sybir Stalin chłystków nie zabierał,Mularczyk to typowy młody bolszewik z komsomołu,nawet wygląd pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoprzemo "Polityka" opisała ale Mularczyk winny!? 10.02.09, 17:40 90 % postów wali w Mularczyka, a nie w Politykę która sprawę opisała. Koleś przyznał że ma podobne informacje, ale ich nie wykorzystał. Ale i tak ma przeje%^ne na forum Wyborczej - no bo on z PiSu!! Ale macie logikę. A swoją drogą to były już informacje że Czuma w USA zbyt lubiany przez polonie nie był. Z deka sprawa wydaje się być nieprawdopodobna, a sam Czuma raczej na porządnego faceta wygląda. A już zarzuty "finansowe" są trochę do niego nie pasujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
nadredaktorka Re: "Polityka" opisała ale Mularczyk winny!? 10.02.09, 17:53 Nie doszukuj się logiki u elektoratu PO. Szkoda czasu. Cudów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: "Polityka" opisała ale Mularczyk winny!? 10.02.09, 18:12 Tego polonusa czerwonego namówił Zero-Ziobro z Mularczykiem,aby ujawnił "Polityce",czyli sami swoi w bagienku? Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Sam wlazł do kej kałuży 10.02.09, 18:17 Nikt go tam nie popychał, no chyba że JK pociągnął z sznurek. Odpowiedz Link Zgłoś
robert888 mularczykowi jakieś ku...ki na pucołach wykwitły h 10.02.09, 17:41 e he:) Musi kłamczuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Nie wiem, jak jest z Czumą, ale... 10.02.09, 17:46 Mularczyk to wyjątkowo parszywa kanalia, który z rozmysłem, kłamliwie oskarżtł sędziów TK o to, że byli agentami SB. Po prostu pisowska swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewno ... 10.02.09, 17:51 Kiedyś, ktoś przez telefon powiedział mi, że Mularczyk zgwałcił nieletnią. Też nie robiłem użytku z tej sprawy, bo nie wiem czy to prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewn 10.02.09, 18:05 janusz114 napisał: > Kiedyś, ktoś przez telefon powiedział mi, że Mularczyk zgwałcił > nieletnią. Też nie robiłem użytku z tej sprawy, bo nie wiem czy to > prawda.... gdzie on do tego się nadaje,to zwykły koniobij,taki sam jak Zbysio Jarek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Mularczyk: Informacji ws Czumy będzie na pewno ... 10.02.09, 17:58 Mularczyk, Karpiniuk, Chlebowski, Czuma, Niesiołowski, kaczozry, Gosiewski..... Należy zdelegalizować mafijną organizację PIS, ale platfusów z platformy należy także wyeliminować z życia publicznego i obniżyć im pensje i emerytury o 2/3 wartości! Jak widać, wszestkie te wszy z pisuaru czy platfusy z platformy to kombinatorzy, matacze i meneliki! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 To robota Kobylanskiego i"Polonii" sekty RM... 10.02.09, 18:03 Ta sprawa cuchnie szmalcownikiem kobylanskim... Odpowiedz Link Zgłoś
jarawa Posel Mularczyk to PiSowska polityczna qur.va 10.02.09, 18:10 Posel Mularczyk to PiSowska polityczna qur.va Odpowiedz Link Zgłoś
apollo111 Boze bron mnie przed debil... typu Mularczyk 10.02.09, 18:23 i przed wyborcami parttt która on reprezentuje.Kilka razy w zyciu potrzebowalem pomocy prawnika-taki kraj ale zeby nigdy nie trafila mi sie taka ameba intelektualna jak ten mlotek Mularczyk Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz zapuszkować Mularczyka za teroryzm i narkotyki 10.02.09, 18:28 Dziwne że Mularczyk odezwał się teraz po akcji przeciw terorystom. Trzeba sprawdzić powiązania Mularczyka z handlarzami narkotyków i z dawnymi służbami robiącymi za państwowe pieniądze interesy narkotykowe w Awganistanie. Przecież to próba zamachu stanu. Panie Tuzk nie dać się i odszczelićporywaczy w Pakistanie Odpowiedz Link Zgłoś
areabis mecenas mółlarczyk to duma i chwała polskiej 10.02.09, 18:34 palestry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
washner Mularczyk to człeczyna bez jaj i honoru. 10.02.09, 18:57 Niedouczona idiota. Odpowiedz Link Zgłoś