czan-dra 12.02.09, 17:37 Niech Pan wystąpi o rentę za walkę z niemcami... Jak znam życie, to Rokita wystąpi, krucho z kasą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_l27 Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już Luf... 12.02.09, 17:39 Dawno tego pana nie widzieliśmy. Zapewne on również tym się zmartwił i pełen obaw że o nim równie łatwo zapomnimy postanowił nam się przypomnieć. A jak tam działania rządu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Palikot nie szanuje siebie, jak wyborcy moga go sz 12.02.09, 18:27 anowac. Ten czlowiek zrobi wszystko co Niemiec powie, przypuszczam ze dupe by tej stewardesie podtarl gdyby zazadala Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Coś wam powiem ....... 12.02.09, 20:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91240680&a=91267542 No niestety, Jasiu się jednak w Sejmie rozbisurmanił ponad miarę - zapomniał, że rejsowy samolot nie restauracja Hawełki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Coś wam powiem ....... 12.02.09, 20:41 indeed4 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91240680&a=91267542 > > No niestety, Jasiu się jednak w Sejmie rozbisurmanił ponad miarę - > zapomniał, że rejsowy samolot nie restauracja Hawełki :-) no i w Hawelce nie bija w Luftwaffe jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Coś wam powiem ....... 12.02.09, 21:01 Bo to źli ludzie byli ... tylko źli ludzie o sercach twardych jak głaz nie potrafią pojąć, do czego jest zdolny uczciwy, porządny mieszczanin z Krakowa, kiedy bezczelna stewardessa usiłuje ci podpieprzyć kapelusz ( Janek - dobrze mówię ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Coś wam powiem ....... 12.02.09, 21:18 indeed4 napisał: > Bo to źli ludzie byli ... tylko źli ludzie o sercach twardych jak > głaz nie potrafią pojąć, do czego jest zdolny uczciwy, porządny > mieszczanin z Krakowa, kiedy bezczelna stewardessa usiłuje ci > podpieprzyć kapelusz ( Janek - dobrze mówię ? ) ale jak arogancka szwabska pipa zaproponuje ci teraz lodzika w czasie nastepnego lotu to chyba nie odmowisz ? jesli tak sie stanie pamietaj podziekowac Rokicie ktory mial odwage przeciwstawic sie chamstwu silom i godnosciom ludzkom Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Coś wam powiem ....... 12.02.09, 21:32 aplus napisał: > pamietaj podziekowac Rokicie ktory mial odwage przeciwstawic sie chamstwu silom i godnosciom < ludzkom > kor. < osobistom > Będę ! ..... Tak mi dopomóż Bóg :-))) Respect for the King of the Space "Air - John" ! www.youtube.com/watch?v=RGu45s1_QPU Odpowiedz Link Zgłoś
aplus pewnie nagroda za obsrywanie opozycji tak samo jak 12.02.09, 19:13 fotki Palikótasa poprawiane photoshopem zeby krzywego ryja nie bylo za bradzo widac Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ten Palikótas ciągle musi istnieć w mediach? 12.02.09, 19:21 Popełniłeś błąd ortograficzny. Ale to i tak drobiazg przy tym do co co jest myślą przewodnią twojego postu, zatęskniłeś za cenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: ten Palikótas ciągle musi istnieć w mediach? 12.02.09, 19:31 tw_wielgus napisał: > Popełniłeś błąd ortograficzny. Ale to i tak drobiazg przy tym do co > co jest myślą przewodnią twojego postu, zatęskniłeś za cenzura? tak jak bojowki PO konfiskujace dowody osobiste w dzien wyborow ? uczycie sie Adolfa co ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ten Palikótas ciągle musi istnieć w mediach? 12.02.09, 19:42 Nie musisz się obawiać moher, spox, do wysłania Rydzykowi renty nie jest potrzebny dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wirus jakiś czy co ....? 12.02.09, 20:10 www.se.pl/wydarzenia/kraj/nelli-oszalaa_87416.html www.se.pl/archiwum/ale-wstyd-rokita-jak-bandyta_89506.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wirus jakiś czy co ....? 12.02.09, 20:28 Synrom ego monstrualnych rozmiarów. To zawsze boleśnie uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wirus jakiś czy co ....? 12.02.09, 20:32 Bingo :-) Przecież to klasyczny kolejny ( ! ) przykład arogancji naszej "klasy próżniaczej" ( jak to kiedyś zgrabnie ujął Tusk ) - dlaczego się o tym nie mówi ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ale o co WAM Wielgus chodzi ? Piszecie tak bo tez 12.02.09, 20:26 chcecie fotke z Photoshopa jak Palikootas co by krzywego ryja nie bylo widac tw_wielgus napisał: > Nie musisz się obawiać moher, spox, do wysłania Rydzykowi renty nie > jest potrzebny dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ale o co WAM Wielgus chodzi ? Piszecie tak bo 12.02.09, 20:30 Może być twoja (fotka) bo czym ty się niby od niego różnisz? ... rozmiarem buta..? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zostaw go ... 12.02.09, 20:37 zły dzień ma - biedaczyna :-))) politbiuro.pl/politbiuro/0,85400.html?tag=photoshop Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zostaw go ... 12.02.09, 20:42 Pewnie go chłopak rzucił przed samymi walentynkami. Jak mu jest źle to niech sobie kupi misia...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Zostaw go ... 12.02.09, 20:54 tyle złego na jednego ... miejże litość, człowieku :-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91252502 wyborcza.pl/1,76842,6262348,Sondaz__Gazety___Wciaz_wielka_nieufnosc_do_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Zostaw go ... 12.02.09, 20:57 tw_wielgus napisał: > Pewnie go chłopak rzucił przed samymi walentynkami. > Jak mu jest źle to niech sobie kupi misia...:)) no tak Palikootas jest przeciez Twoj zawsze i na zawsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: ale o co WAM Wielgus chodzi ? Piszecie tak bo 12.02.09, 20:38 tw_wielgus napisał: > Może być twoja (fotka) bo czym ty się niby od niego różnisz? ... > rozmiarem buta..? kaczke sobie wmontuj zamiast durnego lba bo najwyrazniej masz jakis kompleks Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ale o co WAM Wielgus chodzi ? Piszecie tak bo 12.02.09, 20:40 hehehe moherowy psycholog... rozwiązujesz problemy z zakresu egzystencjalnego w okresie menopauzy? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: ale o co WAM Wielgus chodzi ? Piszecie tak bo 12.02.09, 20:45 tw_wielgus napisał: > hehehe moherowy psycholog... rozwiązujesz problemy z zakresu > egzystencjalnego w okresie menopauzy? o k. coraz ciekawiej a gdzies podlapal menopauze ? zabawy palka w zomo ? Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: ten Palikótas ciągle musi istnieć w mediach? 12.02.09, 19:26 Oczywiście, że musi, taki jest układ. Jego rolą jest wyrzucanie z siebie skandalicznych, wcześniej skrupulatnie przygotowanych tekstów obrażających PiS, Kaczyńskich, a rolą Michnika, Waltera i im podobnych jest rozpowszechnianie tych nieczystości ze wszystkich sił. Rolą zaś Chlebowskiego i jemu podobnych jest "krytykowanie" "nieładnego zachowania pana posła" i wymiarzanie mu "kar", z których najsurowsza, to pogrożenie palcem w zawieszeniu. Niemniej zgadzam się, że skomlenie Rokity było kompromitujące. Odpowiedz Link Zgłoś
util I Palikot trafił w sedno :) 12.02.09, 17:40 Czasem trafia się na nieuprzejmą obsługę, czasem trzeba się podporzadkować... A nie zachowywać jak kawał buca. Odpowiedz Link Zgłoś
c79 Re: I Palikot trafił w sedno :) 12.02.09, 18:13 Wiesz, każdy na ogół zachowuje się tak, jak został nauczony, wychowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrian4 Re: I Palikot trafił w sedno :) 12.02.09, 18:30 oj tam... kumpel wracał kiedyś z Australii przez Frankfurt i w tymże Frankfurcie usłyszał od obsługi pasażerów że jest tylko Polakiem i powinien mówić po niemiecku i schluss... Nie domagał się niczego szczególnego tylko informacji co do odprawy. Cóż... co kraj to obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Palikot by przeprosil i pojechal na inne lotnisko 12.02.09, 18:34 w takiej sytuacji ;-) Gentelman, prostytut z penisem ten Palikot ;-) mondrian4 napisał: > oj tam... kumpel wracał kiedyś z Australii przez Frankfurt i w tymże Frankfurci > e > usłyszał od obsługi pasażerów że jest tylko Polakiem i powinien mówić po > niemiecku i schluss... Nie domagał się niczego szczególnego tylko informacji c > o > do odprawy. Cóż... co kraj to obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: I Palikot trafił w sedno :) 12.02.09, 18:53 Mogli go potraktować paralizatorem. No przecież stworzył zagrożenie dla bezpieczeństwa lotu...Jak Ci poleją nabiał kawą to grzecznie podziękuj za promocyjne farbowanie spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Palikot to szczwana bestia :) 12.02.09, 19:01 Wie doskonale ,ze blazenada ,twarde stawianie na swoim i dyskusja z policja tylko w Polsce na sucho ujsc moga . Na Zachodzie z takimi sie nie patyczkuja ! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 17:40 ale dlaczego tylko dla niego, dla wszystkich Polaków renta!!!! Toż zniewaga narodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 17:44 Ha! Ale nie każdy dostąpił zaszczytu, bycia sponiewieranym przez polizei, że o kapeluszu i płaszczu nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 17:53 za pisu nie trzeba dostać w mordę osobiście, wystarczy, że barta lub rodaka obrażą i trza mordować :D Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 17:58 Za PiSu to rentę mógłby otrzymać jedynie Jarosława, za chwalebne nicnierobienie w czasie stanu woj. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 18:13 Witaj, Twoja syganturka nie chce się otworzyć w mojej zbuntowanej przeglądarce ale i tak się ubawiłem samym opisem. Wygląda na to, że te faszystowskie linie lotnicze zatrudniają emerytowanych pilotów Luftwaffe a stuardesy z Selbstschutz. Ale dlaczego z taką zaciekłościa atakują kapelusze? Czyżby Niemcy również miały swoje RM? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 18:28 Witaj, To jest reklama durex, dwa Kaczyńskie, i podpis: można było tego uniknąć... A co do stuardes, to masz sto procentową rację, Selbstschutz, i to szkolone przez słynną Frau Hoyarski, a także przez Herr Phillipke... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 19:21 Zaciekle atakują kapelusze????????????????????????? W Bawarii?????????????????????????????????????/ Nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 19:43 To przeczytaj notkę o przebiegu zdarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 20:15 mało tego .. płaszcze atakują ! Imaginujesz sobie waćpan - nasze P_O_L_S_K_I_E paltoty !!!! OOoooooo, psubraty ..... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już Luf... 12.02.09, 17:41 "Według Palikota Rokita jest skończonym politykiem." ___________ Wychodzi na to, że 1. raz w życiu muszę się tym chamskim błaznem, psującym poziom polityki zgodzić. Mam rację. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----------------=--- 12.02.09, 17:42 Palikot bardzo trafnie scharakteryzował Borutę... trojga imion. Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: <----------------=--- 12.02.09, 18:19 Jakie społeczeństwo tacy idole - różne takie Palikoty. Odpowiedz Link Zgłoś
cubzas A wlasnie dlatego omijam Lot 12.02.09, 17:45 Nie chce latac z burakami... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: A wlasnie dlatego omijam Lot 12.02.09, 17:46 > Nie chce latac z burakami... hahhahhaha, no coś w tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już Luf... 12.02.09, 17:50 Boze,a Rokita juz sie szykowal na pana premiera.I to mu chyba uderzylo do glowy.A zostal....nikim.Wiec usiluje gdzies wyladowac swoja frustracje.I ciekawe,te skandale wszelakiego rodzaju dotycza tylko prawicy.Chyba to juz taka "wściekła" opcja? Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 18:20 Niech zgadnę - kto ma media ten steruje opinią publiczną czyt.kreuje rzeczywistość? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 17:57 pieprzone niemieckie luftwaffe goeringami nie będziemy latać Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz Ordnung muss sein 12.02.09, 18:02 Na pokładzie każdego samolotu Lufthansy powinny być służby porzadkowe w postaci umyndurowanego SS-mana w towarzystwie dwóch gestapowców. Na pewno ordnung byłby zapewniony :( Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Tak Niemcy postepuja tylko z lachudrami 12.02.09, 18:03 zalanymi w pestke. Nie od dzis wiadomo, ze polscy politycy lubia sobie ostro golnac a potem szpanowac i pokazywac swiatu kim oni sa. Dobrze im tak. Ja latam Lufthansa od 20 lat i zawsze spotykam sie z usmiechem calej zalogi, bo jestem mily dla wszystkich wiec oni tez sa mili dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Tak Niemcy postepuja tylko z lachudrami 12.02.09, 18:38 bobeniek napisał: > zalanymi w pestke. Nie od dzis wiadomo, ze polscy politycy lubia > sobie ostro golnac a potem szpanowac i pokazywac swiatu kim oni sa. > Dobrze im tak. Ja latam Lufthansa od 20 lat i zawsze spotykam sie z > usmiechem calej zalogi, bo jestem mily dla wszystkich wiec oni tez > sa mili dla mnie. Czy aby nie ty służysz tam za wycieraczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 Luftwaffe latam tylko w biznesie i 'keine problem' 12.02.09, 18:06 lubię Niemców kłaniających mi się w pas, a ponieważ nie jestem ruskim gwardzistą muszę ich 'uniżoność' niestety wymusić właściwym kolorem karty M&M Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo44 Luftwaffe latam tylko w biznesie i 'keine problem 12.02.09, 19:01 "keine problem" po jakiemu to? moja dobra mówić niemiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już Luf... 12.02.09, 18:15 wiekszosc tych zlosliwych komentarzy to nic innego jak opinie wyrazane smiem przypuszczac przez ludzi ktorzy nigdy nie siedzieli w samolocie a pisza by sobie.....ulzyc.......wielokrotnie w ciagu ostatnich lat korzystalem z Lufthansy i NIGDY nie spotkalo mnie nic nieprzyjemnego a moj niemiecki jest b.slaby zaznaczam.....JESLI PRZESTRZEGA SIE ZASAD OBOWIAZUJACYCH WE WSZYSTKICH LINIACH LOTNICZYCH NIE PRZEZYJE SIE PRZYGODY PANA ROKITY !!!!! a te krzyki histeryczne p. Rokity na pokladzie samolotu o ratunek skierowane do Polakow na pokladzie samolotu to cos wiecej niz zenada..... Odpowiedz Link Zgłoś
nfplakto Gawryluk:nie lamanie zasad=oboz koncentracyjny 12.02.09, 18:27 Dorota Gawryluk: >Czy rzeczywiście w takich sytuacjach nie można złamać tego >rodzaju zasad, tylko dlatego, że ktoś zapłacił mniej? Czy >rzeczywiście liczy się tylko pieniądz? Przecież nikomu to nie >wadziło. Przecież samolot nie jest obozem koncentracyjnym, w >którym pada rozkaz, który należy bezwzględnie wykonać. www.dziennik.pl/opinie/article317951/Rokita_to_przeciez_dzentelmen.html Nie, nie mozna zlamac, bo potem jest burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus W porównaniu z innymi przewoźnikami Lufthansa jest 12.02.09, 18:27 OK. Dobrze, że do podobnego incydentu nie doszło np w Alitalii gdzieś w Mediolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja tam słucham Rokity z przymenością 12.02.09, 18:30 dawno nikt mnie tak nie ubawił jak Jan Arschloch R. który cieniutkim głosikiem wzywał rodaków na pomoc. do tej pory jak gdzieś spotykam to piękne nagranie to sobie je przesłuchuje z uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ja tam słucham Rokity z przymenością 12.02.09, 18:41 Witaj, staram się załatwić to cudne nagranko na telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ja tam słucham Rokity z przymenością 12.02.09, 19:25 Taki dzwonek na komórze będzie przebojem! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ja tam słucham Rokity z przymenością 12.02.09, 19:24 Niiie to nie możliwe!Piszesz "...cienkim głosem"!? To aż tak brutalna jest ta niemiecka policja? Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Re: ja tam słucham Rokity z przymenością 12.02.09, 21:14 ..."do tej pory jak gdzieś spotykam to piękne nagranie to sobie je przesłuchuje z uśmiechem"! A to nagranie to masz od kilku miesięcy, czy lat? Dla Ciebie człeku coś, co wydarzyło się dwa dni temu to HISTORIA? Nagraj siebie! Nic tylko przysłowiowy DUPEK jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: ja tam słucham Rokity z przymenością 14.02.09, 01:01 pakulec napisał: > dawno nikt mnie tak nie ubawił jak Jan Arschloch R. który cieniutkim głosikiem > wzywał rodaków na pomoc. > do tej pory jak gdzieś spotykam to piękne nagranie to sobie je przesłuchuje z > uśmiechem Jeśli nie masz nic lepszego do słuchania, to trudno.Każdy ma swoje upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
tanidran Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już Luf.. 12.02.09, 18:34 Jasio-Marysia Rokita po prostu nie zdaje sobie sprawy, że jest powszechnie znanym człowiekiem tylko w Polsce. Myślał, że znają go na całym świecie i zachował się jak ważniak. Niemiecka stewardessa próbowała postawić go w jednym szeregu z innymi i to go rozwścieczyło. Latałem Lufthansą wiele razy, nie potrafię policzyć ile, od 30 lat. Nigdy nie spotkałem się z niegrzeczną obsługą. Może nie są zbyt wylewni, ale traktują wszystkich tak samo. Oskarżanie ich o jakąś specjalną niechęć do Polaków to bzdura - przecież w samolocie Rokity byli inni Polacy, dlaczego stewardessa miałaby się uwziąć właśnie na Jasia-Marysię? A ten skandowany z teatralną dykcją okrzyk "raTUJcie mnie!" to już szczyt głupoty. Jeden z tego pożytek - ten histeryczny dupek już nigdy nie będzie "premierem z Krakowa". A tak dobrze się kiedyś zapowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 18:47 Tanidran, jesteś niezwykle łagodny w swojej ocenie. Przez takich buraków potem bywamy traktowani gorzej poza granicami kraju. Nie wierzę, że psiarnia skuła go tylko dlatego, że źle położył płaszcz. Pomijam już fakt, że zachował się jak ostatnia ciota piszcząc, że go Niemcy biją. Powinni rzeczywiście spuścić mu w..pierdel za rozrabianie samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Nieładnie Palikot! To takie egoistycznie nie 12.02.09, 18:44 ostrzec kolegi przed niebezpieczeństwem latania Lufthansą. Odpowiedz Link Zgłoś
smileco A my powinnismy sprawdzic wszystkie niemieckie... 12.02.09, 18:52 firmy w polsce czy przestrzegaja prawa. Na pewno duzo rzeczy przy prywatyzacji bankow/elektrowni/innych firm, otwieraniu marketow, placeniu podatkow zakupie nieruchomosci nie wspominajac o niemieckich mediach by sie znalazlo. I kazdy nieniec czy niemiecka firma powinny zostac przykladnie ukarane a nawet wyrzucone z Polski. I wszyscy byli by zadowoleni a niemcy szczegolnie bo prawo bedzie lepiej przestrzegane a my bo wiecej kasy i gospodarka z lepszymi widokami na przyszlosc. A my Polacy jak zawsze przd szkoda i po szkodzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Lufthansa jest super,tylko pasazerom kultury 12.02.09, 18:57 czasaem brakuje, szczegolnie nowobogackim Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Re: A my powinnismy sprawdzic wszystkie niemiecki 12.02.09, 19:28 Z treści kilku postów wynika, że z powodu JMR powinniśmy wypowiedzieć wojnę Niemcom. Naszym posłom (w tej liczbie także byłym) wydaje się, że przez fakt bycia Wybrańcem Narodu mają prawo domagać się szacunku nawt dla ich kapeluszy. Odbyłem kilkaset podróży samolotem, w tym około setki Lufthanzą i nigdy nie zdarzyło mi się abym był potraktowany źle. Widać słoma może wyjść z butów nawet niedoszłego Premiera. A tymczasem Na BERLIN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Palikot przeżył to co Rokita i nie lata już L 12.02.09, 18:55 a jest jakiś przymus?za 2 lata pan Rokita będzie jeździł po świecie na rowerze bocznymi drogami. Odpowiedz Link Zgłoś
lenovo0001 w Lufthansie mają po prostu "nosa" do chamów,buców 12.02.09, 18:58 i niebezpiecznych dla otoczenia osobników...Dobrze ze Lufthansa to gigant i POlska sitwa może mu skoczyć...Bo gdyby to był jakiś malutki przewoźnik zaraz by go załatwili... Odpowiedz Link Zgłoś
21.gazeta.pl Dobrze, że to nie był Aerofłot 12.02.09, 19:07 bo nie wiadomo, czy dla Rokity to by się dobrze skończyło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dobrze, że to nie był Aerofłot 12.02.09, 19:25 Państwo Rokitostwo straciłoby kapelusze i płaszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Nagrnie w tv 12.02.09, 19:09 I zawsze jak w takich przypadkach bywa calkiem przypadkowo znalazl sie ktos kto mial cos do nagrania dzwieku ( w samolocie) i jak zawsze dokonal przypadkowego nagrania. Jak wszyscy slyszelismy w TV to ( kazdym razie ja tak slyszalem) damski glos krzyczal po polsku "prosze wyjsc" i to zdecydowanie glosno. Pan janek i jego zona twierdzili ze Stewardesa nie znala angielskiego (ha ha ha) i Pan Janek nie rozumial jej. Skad w takim razie "prosze wyjsc" po poslku???? He?. Z drugiej strony jak zawsze swiadkowie mowia cos innego, policja cos innego. Ja przypuszczam ze to byl Palikot przebraby za kobiete i chcial Pana Janka podpuscic. A tak powaznie jak Panstwo rokitowie chcieli sobie polozyc piekne plaszcze na innym siedzeniu w klasnie Bisnes to powinni wczesniej chociaz jedno miejsce wykupic. Tak mi sie wydaje. Aleluje i do przodu czyli robta co chceta. Odpowiedz Link Zgłoś
zupi Lufthansa to dziadowskie linie lotnicze. 12.02.09, 19:18 Kilka lat temu leciałem Lufthansą, a że bolała mnie głowa poprosiłem stewardesę o tabletkę na ból głowy. Tabletki oczywiście nie dostałem pomimo, że upominałem się o nią kilkakrotnie. Helga-stewardesa nie wiedziała nawet co to są "headache pills" - musiałem jej tłumaczyć jak pastuch krowie na rowie. Choć w końcu zrozumiała, to i tak mojej prośby nie spełniła. Unikajcie latania Lufthansą - to dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Lufthansa to dziadowskie linie lotnicze. 12.02.09, 19:24 A czy wiesz, jakie komplikacje może spowodować podanie leku "na piękne oczy" osobie nieznanej przez osobę bez medycznego wykształcenia? Stewardessa może np. zrobić opatrunek w razie skaleczenia ale podawanie leków to już zbyt ryzykowna sprawa. Nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności za np. reakcje alergiczne czy konflikty z innymi lekami. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Re: headache pills 12.02.09, 19:24 Zupi, Moge tylko przypuszczac, ze brak uprzejmosci to tylko jedna mozliwa interpretacja. Nie wiem jak jest w UE, ale w Ameryce podawanie pasazerom jakichkolwiek lekow (nawet OTC) mogloby narazic linie lotnicze na potencjalne roszczenia prawne. Wyobrazasz sobie gdybys tak przypadkiem wykorkowal? Spadkobiercy szukaliby jakiegokolwiek powodu zeby powiekszyc schede po tobie. A w Ameryce adwokatow nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Lufthansa to dziadowskie linie lotnicze. 12.02.09, 19:24 Ja tez bym tobie zadnej tabletki nie podal ! Niektorzy reaguja alergicznie nawet na aspiryne. Lepiej miec pasazera z bolem glowy ,jak duszacego sie alergika . Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb Lufthansa jest całkiem przyjemna. 12.02.09, 19:50 A ja latam od czasu do czasu różnymi liniami z i do San Francisco i ostatnie dwa loty Lufthansą były wielce przyjemne. Nawet bym rzekł, że lepiej mi się leciało, niż poprzednio United Airlines. Nie można na podstawie jednego incydentu orzekać o "dziadostwie" danej linii. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś