pierot6 12.02.09, 18:46 Towarzysz Jarosław wie, towarzysz Jarosław zna, towarzysz Jarosław sra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amdrzej.11 Kaczynski pozostanie tym kim jest..chamem ! 12.02.09, 18:54 c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 POwiakom awanturnictwo weszło w krew od AD2005 12.02.09, 19:24 a wtedy dostali lanie w wyborach; w nastepnych też dostaną Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: POwiakom awanturnictwo weszło w krew od AD200 12.02.09, 19:47 być moze, ale na pewno nie od PISu, ich już dzięki Bogu wtedy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 amdrzej i pierot6 to ten sam osobni k-młodzik 12.02.09, 19:25 z lewicowej przybudówki dziecięcej Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: amdrzej i pierot6 to ten sam osobni k-młodzik 12.02.09, 19:51 On ma kilkanaście czy kilkadziesiąt nicków. Da się poznać po głupiutkim, infantylnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 anwad i hrabia-monter-swislo, to tez to samo 12.02.09, 21:15 uderza szczegolnie debilnosc hasel wymyslanych na potrzeby pisu oraz rozpaczliwie slepe uwielbienie do niedouczonego magistra ziobry. A tak poza tym, to zachowanie tow. Jaroslawa mnie nie dziwi. Jest pospolita szuja, usilujaca na pokaz mowic ladne slowka i otaczac - na pokaz - nawet watpliwej reputacji dziewicami partyjnymi, a "w terenie" zapluwa sie zolcia pomawiajac innych o to, co w jego szeregach jest standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: amdrzej i pierot6 to ten sam osobni k-młodzik 12.02.09, 21:41 To ten sam całodobowy dyzurny łubiankowy śmieć...marudopakulcokralikowy śmieć....robiacy za mędrka i matoła ha ha ha ha .. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Kaczynski pozostanie tym kim jest..chamem ! 13.02.09, 13:38 amdrzej.11 napisał: > c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f Bomba!!! Nawet komputery zauważyły to czego nie widzą wyznawcy z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Ocze.. 12.02.09, 18:56 No i polityka miłości poszła w PiSdu, wystarczyło, że Jarosława otworzyła dziób i cały efekt spędu PiSu poszedł sie walić... On ma coś z głową... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad PO marzy się sztuczna awantura? 12.02.09, 19:12 " Tymczasem, zdaniem Jana Dziedziczaka, sekretarza prasowego prezesa PiS, "PO (...) chce wywołać sztuczną awanturę"."Dla każdego obserwatora sceny politycznej jest to oczywiste" - mówił. "Chodziło o pana Nalewajka, który - co chcemy doprecyzować - był wcześniej podejrzewany o współpracę ze służbami" - dodał Dziedziczak. Również Jacek Kurski podkreśla, że prezesowi PiS nie chodziło o Kwiatkowskiego. "Nie rozumiem w czym problem. Skoro PO zapowiada, że powoła pana Nalewajka, to chyba chodzi o pana Nalewajka" - powiedział dziennikarzom polityk PiS". A "Wybiórcza" mogłaby lepiej sprawę naświetlić... Mogłaby, ale gdyby nie była "Wybiórczą"... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 anwad, gamoniu..myślenie to dla ciebie wysiłek... 12.02.09, 19:19 ogromny wysiłek... Dziedziczak powiedział i po sprawie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ty, pierot6, nie jesteś tytanem intelektu 12.02.09, 19:22 powąchaj "Stokrotkę" to ci się zapach zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 realista1000 ..jaka suka cie oszczeniła ? 12.02.09, 19:50 niemożliwe by twoją matką był człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 tyś z rasy moskiewskich stróżujacych 12.02.09, 19:58 tyś moskiewski stróżujący: www.psy.elk.pl/rasypsow/187,opis-rasy-moskiewski-strozujacy.htm ja: rodowity polski gończy: pl.wikipedia.org/wiki/Go%C5%84czy_polski - - Czy zgadzasz się ze zdaniem A. Michnika, że „Wałęsa wykazał wielki talent w zacieraniu śladów i wywoływaniu napięć międzyludzkich". Jest „nieobliczalny, nieodpowiedzialny,niepoprawny, a przede wszystkim nieudolny"?. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 realista1000, ilu masz tatusi ? 12.02.09, 20:03 pluton "chłopców" ZOMO czy SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
jjrak Re: realista1000, ilu masz tatusi ? 12.02.09, 20:24 "Z autobusem Arabów zdradziła go..." i urodził się realista ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ... tatusi? Nawet odmienić poprawnie nie umiesz 12.02.09, 20:51 tyle, ile ty ... mamusiów! Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan pies to pies 12.02.09, 20:46 zawsze ślepo posłuszny...i zawsze nim pozostaniesz realista1000 napisała: > tyś moskiewski stróżujący: Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PO marzy się sztuczna awantura? 12.02.09, 19:22 Pomijam fakt, że jedynym nowo mianowanym wiceministrem, był Kwiatkowski, a Kaczorkiewicz czy jak go tam zwą, mówił o nowym wice, a co do prawdomówności Kurskiego, to podziwiam Twoje zaślepienie tym kłamcą, tak że "Wybiórcza" naświetliła chyba wystarczająco jasno... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: PO marzy się sztuczna awantura? 12.02.09, 19:31 Syn Czumy pytany o to, czy nie widzi nic złego w tym, że minister otacza się znajomymi, odpowiada: - Jestem gorącym zwolennikiem nepotyzmu, bo każdy polityk, który chce coś zrobić musi być otoczony przez osoby zaufane, czyli rodzinę i przyjaciół. Jeśli polityk nie ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura poselskiego – ucina syn ministra. Rodzi się nowy układ, dlatego Wielki Brat K. zaczyna walkę! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: PO marzy się sztuczna awantura? 12.02.09, 21:22 ciekawie kombinujesz. To jak nazwac uklad, w ktorym jeden palant "prezydent" mianuje premierem swojego szefa, ktory calkiem przypadkowo jest jego bratem blizniakiem. Jakos wtedy - nikt z pis-dactwa nie traktowal tego jako nepotyzm. Czyzby te dwa gnomy to jakis szczegolny przypadek??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Niech sbecki donosiciel TW "Balbina" Klamczynski 12.02.09, 19:27 przeprosi skoro sie sbecki szmaciarz pomylil. Sbek Klamczynski mysli ze jest jak za starych czasow, za maly donosik na Walese, wszystko mu z papierow sie samo wykasuje. A moze jednak trzeba do TW "Balbiny" Klamczynskiego dotrzec przez jego chlopaka? Ktory to Kaminski by byl? Stawiam na malego kmiotka od "Matrixa". Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Niech sbecki donosiciel TW "Balbina" Klamczyn 12.02.09, 19:33 A nawet jak donosił w przedszkolu to co? Działał na rzecz legalnego państwa. Wielki Brat K. czuje, że odradza się nowy nepotyczny układ w resorcie sprawiedliwości dlatego apeluje do narodu! Syn Czumy pytany o to, czy nie widzi nic złego w tym, że minister otacza się znajomymi, odpowiada: - Jestem gorącym zwolennikiem nepotyzmu, bo każdy polityk, który chce coś zrobić musi być otoczony przez osoby zaufane, czyli rodzinę i przyjaciół. Jeśli polityk nie ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura poselskiego – ucina syn ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Co kmiotku mialaby Wyborcza sprawdzic? 12.02.09, 19:31 To ze twoj idol donosiciel sbecki Klamczynski znowu lga i przeprosic nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Co kmiotku mialaby Wyborcza sprawdzic? 12.02.09, 19:36 Wielki Brat K. informuje o odrodzeniu się nepotycznego układu w resorcie sprawiedliwości. Mazur...córka Czumy...Kwiatkowski???? Syn Czumy pytany o to, czy nie widzi nic złego w tym, że minister otacza się znajomymi, odpowiada: - Jestem gorącym zwolennikiem nepotyzmu, bo każdy polityk, który chce coś zrobić musi być otoczony przez osoby zaufane, czyli rodzinę i przyjaciół. Jeśli polityk nie ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura poselskiego – ucina syn ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Co kmiotku mialaby Wyborcza sprawdzic? 12.02.09, 20:27 Jakoś gdy Kaczyński I mianował na premiera Kaczyńskiego II o nepotyzmie nie piałeś, obszczymurku PiSdowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Co kmiotku mialaby Wyborcza sprawdzic? 13.02.09, 13:49 czyzyk331 napisał: > Wielki Brat K. informuje o odrodzeniu się nepotycznego układu w > resorcie sprawiedliwości. Mazur...córka Czumy...Kwiatkowski???? > Syn Czumy pytany o to, czy nie widzi nic złego w tym, że minister > otacza się znajomymi, odpowiada: - Jestem gorącym zwolennikiem > nepotyzmu, bo każdy polityk, który chce coś zrobić musi być otoczony > przez osoby zaufane, czyli rodzinę i przyjaciół. Jeśli polityk nie > ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to > jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna > osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura > poselskiego – ucina syn ministra. Płyta ci się zacięła???? Ten wątek jest o ewidwentnym kłamstwie propagandowym Bełkota - o Czumie mogeś pisdać wczoraj gdy był taki news. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Co kmiotku mialaby Wyborcza sprawdzic? 12.02.09, 20:00 jeśli Kaczor jest esbekiem, to zapewne esbecy go uwielbiają? widzisz gdzieś tę miłość, chłoptasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Co kmiotku mialaby Wyborcza sprawdzic? 13.02.09, 10:26 Wg mnie dziewczynko ta miłość objawia się w wyczyszczeniu teczki Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: PO marzy się sztuczna awantura? 13.02.09, 13:42 anwad napisała: > " Tymczasem, zdaniem Jana Dziedziczaka, sekretarza prasowego prezesa PiS, "PO > (...) chce wywołać sztuczną awanturę"."Dla każdego obserwatora sceny polityczne > j > jest to oczywiste" - mówił. "Chodziło o pana Nalewajka, który - co chcemy > doprecyzować - był wcześniej podejrzewany o współpracę ze służbami" - dodał > Dziedziczak. > > Również Jacek Kurski podkreśla, że prezesowi PiS nie chodziło o Kwiatkowskiego. > "Nie rozumiem w czym problem. Skoro PO zapowiada, że powoła pana Nalewajka, to > chyba chodzi o pana Nalewajka" - powiedział dziennikarzom polityk PiS". > > A "Wybiórcza" mogłaby lepiej sprawę naświetlić... Mogłaby, ale gdyby nie była > "Wybiórczą"... Nie czytałeś PiSmatole tego artykułu???? Jedynym mianowanym wickiem w tym roku jest Kwiatkowski, a więc nie baw się w swojego guru i nie odwracaj Alika ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 19:18 Pan K.Kwiatkowski ma 38 lat- mam pytanie w zwiazku z tym : kiedy zdaniem naszego słoneczka wszechidiotów miałby wspołpracowac z SB??? w liceum ogolnokształcacym czy moze jeszcze w podstawówce? kretynizm tej kaczej szmaty bije pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 19:20 Poczytaj również inne gazety, to nie będziesz zdany na propagandę PO i "Wybiórczej"... Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 19:22 anwad napisała: > Poczytaj również inne gazety, to nie będziesz zdany na propagandę PO i > "Wybiórczej"... dziekuje nie skorzystam. Nie interesuja mnie pierdy bźdżiane przez pisdowskie oszołomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 19:33 Skoro lubisz być oszukiwany i manipulowany, to Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przypa 12.02.09, 19:49 dki, inna mozliwosc SB mogla mu zalatwic mlodszy PESEL. Pan Macierewicz na pewno by przeswietlil delikwenta ale TVN zadbalo by nie przeswietlal .... Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 20:23 aplus napisał: > dki, inna mozliwosc SB mogla mu zalatwic mlodszy PESEL. > Pan Macierewicz na pewno by przeswietlil delikwenta ale TVN zadbalo by nie > przeswietlal .... > nie qrwa.., rece mi opadły z szelestem,... tobie juz nawet psychiatra i elektrowstrzasy nie pomoga. trzeba cie humanitarnie uspić zebys sie dalej nie meczył w kraju w którym co drugi to agent esbe od kołyski.Zeby było taniej (hurtem) to jeszcze zwei kaczoren do utylizacji dołozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 20:32 m.pazdzioch napisał: > aplus napisał: > > > dki, inna mozliwosc SB mogla mu zalatwic mlodszy PESEL. > > Pan Macierewicz na pewno by przeswietlil delikwenta ale TVN zadbalo by ni > e > > przeswietlal .... > > > nie qrwa.., rece mi opadły z szelestem,... tobie juz nawet psychiatra i > elektrowstrzasy nie pomoga. trzeba cie humanitarnie uspić zebys sie dalej nie > meczył w kraju w którym co drugi to agent esbe od kołyski. napisalem "przypadki" a "nie co drugi" normalnie wyolbrzymiasz metoda po kursach z Moskwy tak jak TVN mozgi nieudacznikom powyolbrzymialo Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 20:39 aplus napisał: > napisalem "przypadki" a "nie co drugi" > normalnie wyolbrzymiasz metoda po kursach z Moskwy tak jak TVN mozgi > nieudacznikom powyolbrzymialo rotflllllllllllllllllllllllllllllllll.......... nie ..nie robiłem kursów w Moskwie tylko u Fidela i w Phenianie a takze u Chaveza i Kadafiego.A sorka..zapomniałem o zaocznych kursach w Jemenie Połnocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 20:51 m.pazdzioch napisał: > aplus napisał: > > > > napisalem "przypadki" a "nie co drugi" > > normalnie wyolbrzymiasz metoda po kursach z Moskwy tak jak TVN mozgi > > nieudacznikom powyolbrzymialo > > > rotflllllllllllllllllllllllllllllllll.......... > nie ..nie robiłem kursów w Moskwie tylko u Fidela i w Phenianie a takze u > Chaveza i Kadafiego.A sorka..zapomniałem o zaocznych kursach w Jemenie Połnocny > m. > to teraz jasne skad kretynskie pytanie w tytule te glupki ktore cie szkolily nie chodzily przeciez nawet do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko [...] 12.02.09, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 20:57 aplus napisał: > to teraz jasne skad kretynskie pytanie w tytule te glupki ktore cie szkolily ni > e > chodzily przeciez nawet do szkoly no co ty? nie znasz starej zasady słuzb specjalnych? nie matura lec cheć szczera..., to zdaje sie w cbs i abw awansowano na stopnie oficerskie po miesiecznych kursach ??? i bodajze za rzadów niepokalanego pisu? czyzbym sie mylił ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 21:04 m.pazdzioch napisał: > aplus napisał: > > > > to teraz jasne skad kretynskie pytanie w tytule te glupki ktore cie szkol > ily ni > > e > > chodzily przeciez nawet do szkoly > > no co ty? nie znasz starej zasady słuzb specjalnych? nie matura lec cheć > szczera..., ano wyobraz sobie nie znam .. "w pale sie nie miesci" co ? ;-) > to zdaje sie w cbs i abw awansowano na stopnie oficerskie po > miesiecznych kursach ??? i bodajze za rzadów niepokalanego pisu? czyzbym sie > mylił ??? > nie wiem, sprawdz jeszcze raz w TVN Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 21:16 aplus napisał: > ano wyobraz sobie nie znam .. "w pale sie nie miesci" co ? ;-) nie moja wina ze masz małą i jestes impotentem, ale moze to dobrze dla ludzkosci ze nie bedziesz mnozyc takich samych oqu...enców jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: W L.O czy w podstawówce? - bywaly takie przyp 12.02.09, 21:25 m.pazdzioch napisał: > aplus napisał: > > > ano wyobraz sobie nie znam .. "w pale sie nie miesci" co ? ;-) > > nie moja wina ze masz małą i jestes impotentem, ale moze to dobrze dla > ludzkosci ze nie bedziesz mnozyc takich samych oqu...enców jak ty nie mam malej nie jest impotentem a mnoze sie z wyboru. ale dobrze ze WAS bedom mnozyc bo po rzondach PO potrzeba WAS bedzie durzo do lopat i kup sprzontania Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Znowu kręcisz:( 12.02.09, 20:11 1. Twój idol niejasno zabiera głos w sprawie, w której powinien raczej milczeć. (Jakim prawem podważa wyrok sądu i anarchizuje państwo?) 2. Nawet Kurski nie jest pewny o kogo mu chodziło:) Ale dla Ciebie winna jest PO i GW. Ponoć to oni wszczynają awanturę a nie mamroczący niewyraźnie acz zaczepnie (ponoć odmieniony) prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 20:20 Każdy średnio rozgarnięty człowiek orientuje się, że PO robi sztuczną aferę, znajdując w "GW" wspólnika. PS I proszę Cię, nie udawaj, że nie wiesz, iż wyroki sądów lustracyjnych to nie jest prawda ostateczna... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 20:29 Fałszywa lojalka i trzy strony akt to też nie jest prawda ostateczna... Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 20:29 anwad napisała: > PS I proszę Cię, nie udawaj, że nie wiesz, iż wyroki sądów lustracyjnych to nie > jest prawda ostateczna... no taaa... wyrokami sadów lustracyjnych to mozna sobie 4 litery podetrzec...,wazne co prezes i prezydent powiedza, ich nikt nie przekona ze czarne jest czarne a białe białe. Są jak owczarek gestapowca, tamten zyda a oni esbeka na mile wyczuja , jakby to nie było w ch... żenujace to mozna by sie smiac...ale jak długo mozna sie brechac z tych 2 nawiedzonych dekli? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 20:42 Każdy nawet mało rozgarnięty człowiek wie ,że Kaczyński po raz kolejny chlapnął zanim pomyślał i uzurpuje sobie prawo do kwestionowania wyroków sądowych. ad PS Ja nic nie udaję. W państwie demokratycznym wyroki sądów są ważniejsze niż osobiste przekonania polityków o czyjejś winie i kwestionowanie tego faktu jest czystą anarchią. Ktoś kto tego nie rozumie nie zasługuje na miano poważnego polityka. A co dopiero mówić o nieskrywanych i najwyraźniej nieuzasadnionych aspiracjach do pozycji męża stanu:). Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 20:48 A więc jednak nie idziesz za sugestią PO i "Wybiórczej", że Kaczyńskiemu chodziło o Kwiatkowskiego?... Redaktorzy "Wybiórczej" są niepocieszeni, że manipulacja im się nie udała... PS A przypomina Ci się wyrok sądu lustracyjnego w sprawie Gilowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 21:00 GW to akurat nie ma nic do rzeczy. Tylko zrelacjonowała oburzenie Kwiatkowskiego.a kaczyńskiemu nic nie broni mówic jasno i precyzyjnie:). Ad PS Tu już nie rozumiem:) Czy kiedykolwiek kwestionowałem wyrok w sprawie Gilowskiej? Z tego co pamiętam to Kaczyński też nie i powołał ją ponownie. Podnosząc teraz wątpliwości w innym przypadku potwierdza jedynie to co napisałem wcześniej. Bezpodstawnie uzurpuje sobie prawo do oceny , które z wyroków są słuszne , które zaś nie. Na jakiej podstawie? Czysta anarchia:) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 21:12 I tylko można zapytać za bydlo_prof_wb: czy taki sposób przedstawienia sprawy należy "zaliczyć jako półprawdę, manipulację czy jako bezczelne kłamstwo"? PS W PS napisałeś głupotki... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Znowu kręcisz:( 12.02.09, 21:25 Może postawmy sprawę na nogach nie na głowie i zarówno Ty jak i cytowany przez Ciebie kolega o wyrafinowanym niku zanim zaczniecie oburzać się na reakcje na wypowiedź Kaczyńskiego pomyślicie choć chwilkę nad przyczyną tejże reakcji czyli samą enuncjacją prezesa? I odpowiecie mi na najprostsze pytanie: Jakim prawem kwestionuje on prawomocne wyroki sądu czyli w istocie atakuje podstawy państwa prawa. ad PS a konkretnie co jest tam "głupotką". To, że w sprawie Gilowskiej Kaczyński ochoczo uznał wyrok sądu tu zaś nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 19:23 Masz na myśli Rzepę, nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady... Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Co ma to wspólnego z tematem, co? 12.02.09, 19:43 Daruj sobie takie chrzanienie. I nie torturuj się wizytami na tym forum. > Poczytaj również inne gazety, to nie będziesz zdany na propagandę PO i > "Wybiórczej"... Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 22:31 anwad napisała: > Poczytaj również inne gazety, to nie będziesz zdany na propagandę PO i > "Wybiórczej"... TO CO PANI TUTAJ ROBI??????????????????????????? Czy gdzie indziej tez pani obraża innych czytelników, czy tylko te fora budzą w pani pisowską agresje i chamstwo? A fe, a nieładnie - pan prezes k. prosi o gruba kreskę, a pani dalej jątrzy? To nie po myśli prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: W L.O czy w podstawówce? 12.02.09, 19:30 Wielkiemu Bratu K. chwilowo pomyliły się służby. Myślał o UOP lub CBA a powiedział o SB.. Czy wiecie, że syn Czumy pytany o to, czy nie widzi nic złego w tym, że minister otacza się znajomymi, odpowiada: - Jestem gorącym zwolennikiem nepotyzmu, bo każdy polityk, który chce coś zrobić musi być otoczony przez osoby zaufane, czyli rodzinę i przyjaciół. Jeśli polityk nie ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura poselskiego – ucina syn ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Komisarz polityczny tow. Schetyna rozesłał 12.02.09, 19:24 instrukcje? Chyba tak bo maladoje demokraty już szczekają na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Komisarz polityczny tow. Schetyna rozesłał 12.02.09, 19:37 Schetyna schował się pod płaszczyk swoich służb. Lęka się przesłuchania w sprawie awansu Śląska Wrocław do I ligi. Fryzjer i inni donoszą...do CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 profanum_vulgus, wracaj klocku do szamba... 12.02.09, 19:48 to twoje naturalne środowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 i znowu to twoje nawiązanie do zapachów 12.02.09, 19:59 co ci, pierot6? Nerwica Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 realista1000,no tak, to twoje naturalne srodowisko 12.02.09, 20:01 jesteś dumny ze swojego szamba, tam sie urodziłeś ,tak zdechniesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
dochtor4 Typowe dla Wybiorczej 12.02.09, 19:28 Pytac sie Chlebowskiego co mial na mysli Kaczynski... :)))) Przypomina mi sie podstawowe pytanie szkolne: co poeta mial na mysli? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Dzięki Wybiorczej jest wolność... 12.02.09, 19:41 Można się wypowiedzieć w każdej sprawie. Na forum Onet, WP czy Niezależnej, wypowiedzi które nie odpowiadają cenzorowi są kasowane!! Warto wiedzieć, ze Wielki Brat K. po spotkaniu z Donaldem Premierem Tuskiem wspominał o wielkim układzie nepotyzmu w MS, lecz Tusk nic nie zrobił. Stad głosy o agenturze..tylko dlaczego młodzi ludzie musieli współpracowac z SB już w przedszkolu. Warto wiedziec, że syn Czumy pytany o to, czy nie widzi nic złego w tym, że minister otacza się znajomymi, odpowiada: - Jestem gorącym zwolennikiem nepotyzmu, bo każdy polityk, który chce coś zrobić musi być otoczony przez osoby zaufane, czyli rodzinę i przyjaciół. Jeśli polityk nie ma w swoim otoczeniu takich ludzi, to nic nie zrobi. Nie oznacza to jednak, że mój ojciec uprawia nepotyzm, bo ani ja, ani żadna inna osoba z mojej rodziny nie jest pracownikiem ministerstwa ani biura poselskiego – ucina syn ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Maniakalne wklejanie "– ucina syn ministra" 12.02.09, 22:01 Uraz psychiczny z dzieciństwa? Jakiś syn ministra coś ci uciął? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 dochtor4, co ty pieprzysz ,idioto !? 12.02.09, 19:51 Kaczynski powiedział co powiedział, ja też słyszałem jego wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
dochtor4 Ni cholery nie zrozumieliscie 12.02.09, 21:20 tego co napisalem ale to normalna przypadlosc lemingow. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Typowe dla Wybiorczej 13.02.09, 14:20 dochtor4 napisał: > Pytac sie Chlebowskiego co mial na mysli Kaczynski... :)))) > Przypomina mi sie podstawowe pytanie szkolne: co poeta mial na > mysli? :)))) A może ty wiesz co miał ten kaczy kretyn na myśli??? Na pewno nie wiesz bo on po prostu nie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo GW pyta:Kto w Żarowie spłaci długi po Chlebowskim? 12.02.09, 19:49 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35770,4750037.html Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus hrabio-idioto, afer Kaczynskich nikt nie przebije. 12.02.09, 19:59 to niemożliwe... wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html pl.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Teraz przynajmniej rozumiem... 12.02.09, 21:01 Po obejrzeniu tych rewelacji prosto z GW wreszcie wiem co tam w rządzie Tuska robią specjaliści od jedynie słusznej prawdy. Mam tylko nadzieję że przynajmniej sami wiedzą gdzie kończy się manipulacja i półprawda a gdzie zaczyna zwyczajne bezczelne kłamstwo. O Tobie szanowny "pożyteczny idioto" już takiej dobrej opinii nie mam... Mam za to też coś i dla Ciebie: www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY&NR=1 www.youtube.com/watch?v=Ufr0PVT12Ko&feature=related __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Prof bydełko nie opowiadaj że wiesz coś o czym nie 12.02.09, 22:18 masz zielonego pojęcia.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peosyn Poprzednio gangster,potem hochsztapler,teraz ubek 12.02.09, 20:10 dobrane towarzystwo-pasuje do całej reszty rządowej Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Właśnie dowiedział się .... 12.02.09, 20:12 ... i tak jak gdyby nigdy nic, leci z tym do prasy? Czyli nic nowego. Nadal klepią o innych bez sprawdzenia wiarygodności Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l i ktoś myslał że kaczor się zmieni? 12.02.09, 20:15 jarosławie, pytam po raz kolejny: co robił twój kot w stanie wojennym Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: i ktoś myslał że kaczor się zmieni? 12.02.09, 20:30 Miział Kaczyńskiego w worek. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 żydoUBecki jazgot to prawdziwy szczyt kłamstwa 12.02.09, 20:19 Wyborcza lustracja... Autor: Tadeusz Buraczewski Przyznaję, potwierdzam, wierzę, że Michnik 100% ma racji. Lustracja – to jakby podglądać kapusia w ubikacji. O! Z tej rolki co rwał też i Adam - urwać też nie omieszkał... ...By solidarnie „S” puścić - - kablownik - niejaki Maleszka. Tutaj unosił sutannę - chciał „pamięć” oddzielić od „troski”. Po! Umył ręce jak Piłat... ...Profesor ksiądz M.Czajkowski. Ech porcelity!.. Tu olewały elity. Tu sen o III RP ziszczał - - opróżniał pęcherz po Magdalence – - człowiek honoru/* - Kiszczak. W WC – nie chciał – lecz musiał - tak kwiat jak i kwit rewolucji... Kucali – i Olek czy inny UB-olek - taka jest siła obstrukcji. Racja! A gdzież ubikacja?.. Pytanie – banalne – niestety. Jest tam – gdzie redakcja – - ogólnie znanej „Gazety” Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan gnido 12.02.09, 20:39 pamiętaj że gó... lubi śmierdzieć, a szlachetny człowiek popełnia błędy ale żałuje za nie ciszy i przyjmuje krytykę bez słowa. jesteś zakałą tego narodu i płyniesz jak gó.......z prądem...spływaj, byle szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Bajka o skorpionie i zabie :P 12.02.09, 20:34 Dedykuję wszystkim naiwniakom którzy uwierzyli ze kaczor moze sie zmienic:P Na skraju trzęsawiska żył raz taki skorpion, który pragnął przeprawić się na drugi brzeg. Zwrócił się więc do pewnej żaby tymi słowami: - Zabierz mnie, proszę, na swój grzbiet i pomóż mi dostać się na drugi brzeg! - Chyba jesteś szalony, odpowiedziała mu żaba. Jeśli cię wezmę na mój grzbiet, ty mnie ukłujesz, a ja umrę! - Nie bądź głupia, odpowiedział na to skorpion. Jaką korzyść odniósłbym z uśmiercenia cię jadem? Jeśli cię użądlę, ty zatoniesz, a ja też zginę, ponieważ nie umiem pływać... W końcu, po długich namowach, żaba dała się przekonać i rozpoczęła przeprawę przez mokradła ze skorpionem na grzbiecie. Kiedy znaleźli się na środku rzeki, poczuła jednak pieczenie ukłucia, a jad sparaliżował jej odnóża. - A widzisz, zakrzyknęła, użądliłeś mnie i teraz umrę! - Wiem, odpowiedział skorpion. Jest mi bardzo przykro... ale nie sposób uciec od własnej natury. I on sam też zatonął w błotnistych wodach. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Ocze... 12.02.09, 20:41 Ja piernicze. Kaczyński zwykłe donosicielstwo i frajerstwo tak pięknie ubiera w słowa a PO-lityczne PO-mioty wznoszą takie krzyki oburzenia. Ryży a co z prostytutką PaliPSA? Albo obelgami "PO-dwójnych denek po musztardówce"? To było ok? Ryże to wredne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ale, ale ludzie nie bijcie piany... 12.02.09, 20:42 Wystarczy raz spojrzeć na niewinną twarzyczkę oseska Kwiatkosia aby wiedzieć że nie o tym człowieku mówił Prezes, tylko o tym co to współpracował, a potem zapewne bohatersko zerwał współpracę na rzecz heroicznego sprzeciwiania się komunizmowi. "Medycyna polska" zna takie przypadki potwierdzone nawet sądownie na papierze jako "heroiczne". Zastanawiam się tylko czy to Gazeto zaliczyć jako półprawdę, manipulację czy jako bezczelne kłamstwo mające upokorzyć Prezesa jeszcze bardziej... __________ Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [red. S. Michalkiewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Ale, ale ludzie nie bijcie piany... 12.02.09, 20:46 Mam prośbę, czy mógłbyś przed komentowaniem przeczytać artykuł, dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Mógłbym, ale nie chcę... 12.02.09, 21:13 Zwykle do szamba przed opisaniem jego zapachu zaglądam tylko raz. Wystarcza mi aż nadto... www.youtube.com/watch?v=Ufr0PVT12Ko&feature=related __________ „Jesteśmy naprawdę wrogami [...] musi się tu rozegrać walka prowadząca do wyniszczenia, uczynienia bezsilnym któregoś z przeciwników. Bo narodowi katolicy nie spoczną, póki nie zorganizują Polski po swojemu". [J. Sosnowski, „GW” 1993] Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mógłbym, ale nie chcę... 12.02.09, 21:18 Wow.. jaki pełen piękny post.... Wyuzdana poezja z odwołaniem do prozy truńskiego guru... A jak wiercenia? Dalej ciągniecie kasę z naiwnego moheru? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Mógłbym, ale nie chcę... 12.02.09, 21:37 I co ci do tego dyżurny łubiankowy paparuchu?Kralicza twoja mać.. tępy sowiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 uuhuhu, poezja jak z dziubka tow. jaroslawa 12.02.09, 21:52 tos sie dzolorozku u boku wodzunia wyrobil, jak wytrych od bardaszki. Serdecznie gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Mógłbym, ale nie chcę... 12.02.09, 21:33 A więc nie czytałeś...szkoda...a to taki fajny artykuł jest, najgorsze w tym jest to, że usiłujesz komentować coś czego nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 czyżby w twojej oborze pachniało perfumami 12.02.09, 22:13 a nie szambem????? Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan poznasz chama... 12.02.09, 20:50 Cham, ojciec Kanaana, ujrzawszy nagość swego ojca, powiedział o tym dwu swym braciom, którzy byli poza namiotem. Wtedy Sem i Jafet wzięli płaszcz i trzymając go na ramionach weszli tyłem do namiotu i przykryli nagość swego ojca; twarzy zaś swych nie odwracali, aby nie widzieć nagości swego ojca. Kiedy Noe obudził się po odurzeniu winem i dowiedział się, co uczynił mu jego młodszy syn, rzekł: Niech będzie przeklęty Kanaan! Niech będzie najniższym sługą swych braci! A potem dodał: Niech będzie błogosławiony Pan, Bóg Sema! Niech Kanaan będzie sługą Sema! Niech Bóg da i Jafetowi dużą przestrzeń i niech on zamieszka w namiotach Sema, a Kanaan niech będzie mu sługą. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ------POkraki skandal to 17 mld dziury w budz 12.02.09, 20:42 Dumb motherfucking PiS-fucks in self destroying action! Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Bracia Kaczyńscy nie SĄ chojami! 13.02.09, 14:41 A czym??? Bo politykami też nie są, i uczciwymi ludźmi także nie, więc pytam się: czym są te tumanowate, paranoiczne kurduple???? Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Ocze... 12.02.09, 21:12 Na tego pana, jest jeden sposób-sprawa w sądzie i wysokie zadośćuczynienie za pomówienia. Ja zobaczy na pasku wypłat-diety mniej o kilka tysięcy-to się nauczy. Albo niech płaci. Pan Ziobro i Kurski nieco przystopowali. Mniej kasy i zaczyna myśleć i ważyć słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Ocze... 12.02.09, 21:27 Do chamów z "pisuaru", współpraca z SB to powód do dumy, współpraca z wami to dopiero poruta ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Oc 12.02.09, 21:40 dzakarta napisał: > Do chamów z "pisuaru", > współpraca z SB to powód do dumy, współpraca z wami to dopiero > poruta ! -------------------------- Powód do dumy, powiadasz? no,no Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Oc 12.02.09, 21:53 A sowiecki budżet leży w gruzach.. I z miesiąca na miesiąc ten dół pogłebia sie...zakręć kurek sowiecki matole.... Odpowiedz Link Zgłoś
jgajowski "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Ocze.. 12.02.09, 21:45 Nie wiem kto panu Jarkowi dał dyplom, wydaje mi się, że aby zostać magistrem powinno się znać przynajmiej podstawy języka polskiego, a obydwaj bracia mówią do tej pory językiem Jacka i Placka. Pan Lech próbuje przekonać ludzi do siebie bo jest połowa kadencji a ludzie mają go trochę albo i więcej dosyć. Z braciszka zaś dobrze dobrany garnitur i krawat nie zrobi swiatowca. Narzeka na ludzi o odmiennej orientacji seksulanej, a sam ma pana/ią?/ Dziedziczaka, który próbuje /nieudolnie/ prostować coraz to nowe gafy swego szefa lub trochę więcej niż szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Widać że pomimo pokutnego odosobnienia w willi 12.02.09, 21:50 Gierka prezio nie odzyskał równowagi psychicznej a zmiana wizerunku jest pozorna. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Widać że pomimo pokutnego odosobnienia w will 12.02.09, 21:58 WWalnij się zakutym czerepem o ścianę......mędrcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie ma rycerskiego (czyt. zakutego) czerepu tak 12.02.09, 22:20 jak ty, więc nie będę ryzykował;) Odpowiedz Link Zgłoś
arturpiotr Wczoraj Jarosław popuścił, dziś juz nie wytrzymał. 12.02.09, 22:05 no i okazało się jaki z niego "gołąbek pokoju". Starych drzew się nie przesadza... panie Bielan i Kamiński Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qrwa_z_tvn Czujmę_Wkrótce_Zastąpi_Kiszczak_? ???:o)))))))))))) 12.02.09, 23:34 GWno kabluje: Premier Jarosław Kaczyński: Niepokojąca jest nominacja na wiceministra, osoby która ma za sobą współpracę ze służbą bezpieczeństwa. To jest informacja, którą otrzymałem dzisiaj. ---------------------------------------------------------------------------------- JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO KON-DONEK Z BRAKU KADR W PO-PŁUCZYNACH ZROBI MINISTREM SPRAWIEDLIWOŚCI KISZCZAKA ALBO LESIAKA A PO WYKOPANIU KIELICHA SZEFEM MON ZOSTANIE JA-RUS-EL CO AUTOAMTYCZNIE PRZWRÓCI ZWIERZCHNICTWO KREMLA NAD POLSKA ARMIĄ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy nowy imidż łobuza... 13.02.09, 09:07 Dwa tygodnie wytrzymał w nowej masce :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Re: "Wypowiedź prezesa PiS to szczyt kłamstwa. Oc 13.02.09, 10:01 pierot6 napisał: > Towarzysz Jarosław wie, towarzysz Jarosław zna, towarzysz Jarosław > sra... To było do przewidzenia, puder szybciej opada z PREZIA inż przewidywałam. Preziowi nie pomoże ,gdyby go nawet pomalowano wszystkimi kolorami tęczy i obwieszono trzema nowymi krawatami naraz.!! Cep cepem pozostanie zawsze:(((( Odpowiedz Link Zgłoś