jabo23 17.02.09, 20:16 Kończ Waść, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursynow33 Czumę 17.02.09, 20:26 Szkoda mi tego czlowieka. Wszyscy chyba sie na niego uwzieli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: Czumę 17.02.09, 20:34 Tak Ci szkoda Czumy? To pożycz mu parę kafli (najlepiej w dolarach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noducks nie lubie go ale... 17.02.09, 20:56 ... czepiac sie, ze jako prezes jakiejs spolki w jej imieniu zostal skazany na ciezka kare zaplaty calych stu zlotych nowych polskich to troche pachnie medialna nagonka... ...dziwnie to wspolgra z zapowiedziami ustawy, o otwarciu zawodow prawniczych, na ktorej paru waznych gosci straci niezly pieniadz... Odpowiedz Link Zgłoś
anonym_anonym Jak zsumować zera na ministerialnym stołku 17.02.09, 21:51 sprawiedliwości to ile wyjdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Czuma - miej honor, godność, i jaja, i odejdź! 17.02.09, 22:06 Czuma - miej honor, godność, i jaja, i odejdź! Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek uwaga nagonka uwaga nagonka uwaga nagonka 17.02.09, 23:02 > ...dziwnie to wspolgra z zapowiedziami ustawy, o otwarciu > zawodow prawniczych, na ktorej paru waznych gosci straci > niezly pieniadz... BINGO! Odpowiedz Link Zgłoś
mirekp70 Czuma - recydywista 17.02.09, 23:43 Zaraz się dowiemy że Czuma ma sprawę za niezaplacony mandat za parkowanie. To już recydywa będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra bezpardonowy A_t_A_k jest oczywisty 18.02.09, 00:24 Czuma zagraża interesom korporacji prawniczych. Pomazańcom czosnkowym o czerwonych korzeniach umoczonych w krwi polskich patriotów. OD Michnika po zleceniodawców porwania Olewnika. Proszę sobie wyobrazić uczciwe sądy w Polsce? To nie może się udać. Następną sensacją będzie zapewne zoofilia. Afera w stylu Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ale był posłem! Szefem komiśji śledczej! Według 18.02.09, 06:05 ciebie poseł może mieć wyroki i decydować? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Skończyć z partyjnymi listami wyborczymi, one 18.02.09, 06:03 są przyczyną zła. A nasza możliwość wyboru to iluzja. Jak w komunie. Podtrzymują ją ludzie z pnia solidarności bo jak się dorwali do stołków to żal je opuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka Czuma wziął się za sprawę Olewnika 17.02.09, 23:56 komu z PiSbolszewi to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czuma wziął się za sprawę Olewnika 17.02.09, 23:59 brzezozka napisał: > komu z PiSbolszewi to przeszkadza? Tak, Polityka jest znana z PiSowskich sympatii :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 "ursynow33": Oj nie wszyscy, tylko ci dla których 17.02.09, 21:20 "ursynow33": Oj nie wszyscy, tylko ci, dla których dzień bez wytoczenia armaty na wróbelka byłby dniem zmarnowanym! Tym razem "wróblem" okazała się miażdżąca grzywna w wysokości ... 100 zł dla syna Pana Ministra! Nawet nie wiedziałem, że tej maleńkości grzywny sądowe wogóle istnieją, skoro np. mandat policyjny za jazdę bez pasów wynosi ... 150 zł! No i co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 20:31 typowe działania SB..czyli PZPR Przeżyłem to... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 20:36 pierot6 napisał: > typowe działania SB..czyli PZPR > > Przeżyłem to... No pierot6,nie ściemniaj boi się popłaczę :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 20:57 amanasunta napisała: > pierot6 napisał: > > > typowe działania SB..czyli PZPR > > > > Przeżyłem to... > No pierot6,nie ściemniaj boi się popłaczę :)))))) --------------------------------------------------- On nie ściemnia tak było tusk jest typowy komuch Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 21:04 Andrzej Czuma; -„I wreszcie ostatnia rzecz, ale nie najmniej ważna. Chodzi o wyjście na przeciw postulatom Polonii, wskazującym, że przepisy w Polsce wciąż chronią kapusiów i agentów bezpieki, którzy działali w środowiskach polonijnych i robili wszystko, aby osłabić pomoc Polonii dla pracy niepodległościowej Polaków w czasach PRL. Istnieje tak zwana „klauzula Kiszczaka” w jednej z ustaw z czasów PRL, która okrywa tajemnicą na zawsze działania wywiadu PRL, pod którego przykrywką działali nie tylko klasyczni wywiadowcy- szpiegowie, ale też cała masa kapusiów. Są oni chronieni wspomnianą „klauzulą Kiszczaka” ze szkodą dla wiedzy o walce Polaków o wolność. Na przykład w Chicago funkcjonuje - jak się dowiedzieliśmy od historyków , którzy nie bacząc na przepisy zrobili w tym kierunku dużo badań, otóż w Chicago działa były dziennikarz Andrzej J. , który został zwerbowany jako kapuś już pod koniec lat 60. ubiegłego wieku, kiedy odbywał zasadniczą służbę wojskową w komendzie garnizonu Gdynia. Tak ostro donosił, że w nagrodę przeniesiono go do obstawy PRL-owskiej ambasady w Brukseli. Później wepchnięto go w środowisko duszpasterstwa akademickiego dominikanów w Gdyni , następnie w środowisko obrony praw człowieka w Gdyni - Ruch Młodej Polski. W pierwszych miesiącach stanu wojennego wysłano go do Chicago żeby tutaj neutralizował działalność na rzecz niepodległości Polski. Są już dokumenty i opracowania, ale kłopoty są z publikacją , bo to jest objęte tajnością. Ja przypomnę kolegom z PiS i PO, że obiecywaliśmy narodowi w kampanii wyborczej zeszłego roku, że będziemy ujawniać te agentury i spisywać najnowszą historię Polski w sposób uczciwy. A prawdziwy opis działań Polonii na rzecz wolności Polski jest konieczny dla mentalności narodowej. Historycy wiedzą już dużo na ten temat , a ja będę wspierał działania zmierzające do odrzucenia „klauzuli Kiszczaka” i publikacji pełnych , prawdziwych informacji o działaniach agentury. Zachęca mnie do tego fakt, że ci agenci stali się bezczelni . Nie czują żadnych wyrzutów sumienia „. expatpol.com/index.php?stsid=30046&kid=35&c_pid=102174&op=kom_czytaj_wiecej PS. Czyżby ludzie z tego środowiska chcieli zniszczyć ministra rządu mag Donalda? Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 18.02.09, 03:11 I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 20:52 a niby co ten bezzębny "bulgot" może zrobić? No chyba, że swym przyjacielem Stefanem mogą zapluć wszystkie kamery w TVN psiocząc na PiS. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 20:58 Tak? SB? I przeżyłeś?... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Co robi strach przed Czumą?..zwierzeta...! 17.02.09, 22:45 Niedługo ubecja przeciwko Czumie sięgnie po metody zastosowane z dużym powodzeniem przeciwko Stanisławowi Tymińskiemu podczas wyborów prezydenckich w 1990r. - zarzuci mu maltretowanie żony. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy misiu, masz na mysli budzinska z chicago??? 17.02.09, 22:53 misiu-1 napisał: > Niedługo ubecja przeciwko Czumie sięgnie po metody zastosowane z dużym > powodzeniem przeciwko Stanisławowi Tymińskiemu podczas wyborów prezydenckich w > 1990r. - zarzuci mu maltretowanie żony. > Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:31 No to teraz czas zabrać się za wujka i szwagra Czumy. Ich wyroki pośrednio przecież obciążają Czumę Andrzeja. Szwagier podobno przechodził jezdnię na czerwonym. Mandat dostal. Obciąża to pośrednio Andrzej Czumę. Pisiorek, pisarek piszący tę bzdurę w GW powinien raczej przed napisaniem tych bzdur kupę zrobić. Nie bije potem tak w głowę metan bedący przyczyną globalnego ocipienia. Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 21:12 Tobie chyba na mózg padło żeby obrażać GW obrońcę jedynie słusznych polityków PO,SD czyli nieśmiertelnej UD traktujący PiS jak jadowitą żmiję. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 18.02.09, 03:13 A może jeszcze dziadek służył w Wehrmachcie? To byłby news! Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:32 EEE tam, to tylko mały śmierdzący przekręcik, taki akurat na miarę ludzi o nieposzlakowanej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 21:03 protoplex napisał: EEE tam, to tylko mały śmierdzący przekręcik, taki akurat na miarę ludzi o niep > oszlakowanej opinii. EEE tam, to tylko mały śmierdzący przekręcik, taki akurat na miarę ludzi o nieposzlakowanej opinii. "Marsz, marsz Dąbrowski! Z ziemi polskiej do Wolski!" Jarosław Kaczyński 2006 ------------------------------------------------------------------- Marsz marsz Tusku z ziemi niemieckiej do ziemi polskiej na premiera, Działaj zgodnie z instrukcjami Merkel obal państwo Polskie i utworzym land niemiecki nazywając wermachtland z namiestnikiem vontusko Odpowiedz Link Zgłoś
bah Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:32 Ewidentnie dęta sprawa. "Wyrok" wycenia wykroczenie na 230 zł. Szkoda czasu na użeranie się po sądach. Co miał A.Cz kotrolować. Czy sprawa się powtórzyła? Ktoś szuka haków na siłę. Przecież wystarczy historia "o dwóch takich co nic nie ukradli" (z utargu) my miec jasność co do kwalifikacji moralnych obecnego ministra i jego znajomego muchołapa. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki ŻENUJąCY i paskudny artykuł !! 18.02.09, 03:31 Jak z czerwonego sztandaru. Chyba juz nigdy nie kupie GW. Po kiego diabła takie rzeczy robicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Re: ŻENUJąCY i paskudny artykuł !! 18.02.09, 11:59 co to za q-as pisał >dupek...Przecież to nie ten adres !!!!A w tej redakcji jest ktoś kto czuwa nad takimi pismakami???Człowieku pisz w wychodku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuskomatolek ..Dziwne....... 17.02.09, 20:32 Czuma przewodniczacy komisji sejmowej.Wyjatkowo partyjny, wyjatkowo stronniczy.O wielu jego sprawach wiedziano.Mianowano go jednak na Ministra Sprawiedliwosci.Czy Tusk szukal partyjniaka na PiS?.I co sie okazuje?PiS nie opluwa tej ikony PO.Opluwaja ja media zwiazane z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Proste... 17.02.09, 21:02 Dopóki Czuma atakował PiS był niegroźny... Teraz może godzić w jakieś inne interesy... Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:33 Prezydent RP ma też wyroki i nikt z tego jakoś problemu nie czyni ładnie no nie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kto się boi Andrzeja Czumy? 17.02.09, 20:35 Odpowiedz. ,,Weterani'' z UB bo....jako jeden z niewielu polityków ma czyste konto ! :))))))) Na innych...dziś u władzy są HAKI ! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kto się boi Andrzeja Czumy? 17.02.09, 21:08 Nie wiedziałem, ze w Chicago działały struktury UB i SB. Lecz skoro amerykanie pozwolili na dziłanie Zacharskiego, to zgodzili się na działanie wrogich sił wobec Czumy! Andrzej Czuma; -„I wreszcie ostatnia rzecz, ale nie najmniej ważna. Chodzi o wyjście na przeciw postulatom Polonii, wskazującym, że przepisy w Polsce wciąż chronią kapusiów i agentów bezpieki, którzy działali w środowiskach polonijnych i robili wszystko, aby osłabić pomoc Polonii dla pracy niepodległościowej Polaków w czasach PRL. Istnieje tak zwana „klauzula Kiszczaka” w jednej z ustaw z czasów PRL, która okrywa tajemnicą na zawsze działania wywiadu PRL, pod którego przykrywką działali nie tylko klasyczni wywiadowcy- szpiegowie, ale też cała masa kapusiów. Są oni chronieni wspomnianą „klauzulą Kiszczaka” ze szkodą dla wiedzy o walce Polaków o wolność. Na przykład w Chicago funkcjonuje - jak się dowiedzieliśmy od historyków , którzy nie bacząc na przepisy zrobili w tym kierunku dużo badań, otóż w Chicago działa były dziennikarz Andrzej J. , który został zwerbowany jako kapuś już pod koniec lat 60. ubiegłego wieku, kiedy odbywał zasadniczą służbę wojskową w komendzie garnizonu Gdynia. Tak ostro donosił, że w nagrodę przeniesiono go do obstawy PRL-owskiej ambasady w Brukseli. Później wepchnięto go w środowisko duszpasterstwa akademickiego dominikanów w Gdyni , następnie w środowisko obrony praw człowieka w Gdyni - Ruch Młodej Polski. W pierwszych miesiącach stanu wojennego wysłano go do Chicago żeby tutaj neutralizował działalność na rzecz niepodległości Polski. Są już dokumenty i opracowania, ale kłopoty są z publikacją , bo to jest objęte tajnością. Ja przypomnę kolegom z PiS i PO, że obiecywaliśmy narodowi w kampanii wyborczej zeszłego roku, że będziemy ujawniać te agentury i spisywać najnowszą historię Polski w sposób uczciwy. A prawdziwy opis działań Polonii na rzecz wolności Polski jest konieczny dla mentalności narodowej. Historycy wiedzą już dużo na ten temat , a ja będę wspierał działania zmierzające do odrzucenia „klauzuli Kiszczaka” i publikacji pełnych , prawdziwych informacji o działaniach agentury. Zachęca mnie do tego fakt, że ci agenci stali się bezczelni . Nie czują żadnych wyrzutów sumienia „. expatpol.com/index.php?stsid=30046&kid=35&c_pid=102174&op=kom_czytaj_wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:35 Jak dla mnie to jest podejrzana nagonka. Coś w rodzaju dziadka z Wehrmahtu. Celuje w tym SLD, Polsat, Polityka , Superekspress . Generalnie środowiska podejrzane o agenturalnosć. Czepianie się Czumę o jego syna za to że go ukarali karą 100 zł z oskarzenia prywatnego to chyba jednak przesada. PIS dolaczylo się ze złośliwości bo staraja sie zaszkodzić rzędowi. Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:43 Przecież to minister sprawiedliwości.Wszystko go obciąża. On ma być czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Dlaczego Gazeta nagle atakuj rząd D.Tuska? 17.02.09, 20:36 Może jakiś wstępniak? Odpowiedz Link Zgłoś
tuskomatolek Re: Dlaczego Gazeta nagle atakuj rząd D.Tuska? 17.02.09, 20:37 Ze spodziewanych zyskow-nie ma nic. Tusk nie realizuje polityki Wyborczej.Bo po prostu nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dlaczego Gazeta nagle atakuj rząd D.Tuska? 17.02.09, 20:42 Niech napiszą deklarację-wstepniak bo wygląda to okropnie. Obok tytuł - "Notowania rządu PO niskie jak rządu PiSu", chyba większość dostrzega że taki tytuł do niedawna był niemozliwy w Gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dlaczego Gazeta nagle atakuj rząd D.Tuska? 17.02.09, 20:45 Co do tego że nie realizuje polityki wieszającego mu się na szyi Adama Michnika to było jasne jak załatwił Jaruzelskiego i spółkę (emeryturki, procesy), ale sądzę że Tusk nie chciał i po prostu ograł Wyborczą a ściślej wykorzystał to że Gazeta miała do wyboru - udawać że jest wpływowa - popiera zwycięzcę Tuska, albo odejść na margines gdy rządzą na zmianę dwie partie jej obce - PiS i PO Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Dajcie już spokój 17.02.09, 20:37 Czuma jest już całkowicie niegroźny, zrozumiał lekcję i nie będzie podskakiwał. Nikomu nie zaszkodzi a jak trzeba będzie bronił partyjnych kolegów jak Karnowskiego. W końcu ma za co być wdzięczny, że po tych wszystkich wpadkach pozwolono mu nadal zajmować tak eksponowane stanowisko ministra sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskomatolek Re: Dajcie już spokój 17.02.09, 20:39 Czuma ma zakaz wywiadow .Tusk zabronil. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: Dajcie już spokój 17.02.09, 23:18 Tusk też wypił paliwo do tego helikoptera, co dziś się rozbił. Odpowiedz Link Zgłoś
kamiljaniszewski prof Jan Hartman o Czumie 17.02.09, 20:40 liberte.pl/nowy-numer/aktualne-komentarze/339-wysadzi-czum.html Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 20:43 Jak widać cała ta rodzinka Czumów to hochsztaplerzy i oszuści trzeciorzędnej klasy,ich zasłużeni antenaci przewracają się w grobie. Kapuś niesiołowski zaświadcza o uczciwości Czumy,oszust Czuma zaświadcza o heroiżmie Niesiołowskiego,ładna spółka z o.o.. Odpowiedz Link Zgłoś
jura05 Re: Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 21:18 do czegoś o nicku kutzowesz : co ty śmieciu zrobiłeś w swoim zaqwszonym bycie dla Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 gw szanuje tylko esbekow, bandziorow i mafie 17.02.09, 20:47 ... wiadomo dlaczego broni cwiakale... Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Ciekawe, kto jest w radach nadz. PZU, ZUS i TP SA 17.02.09, 20:48 Ciekawe kto zasiada w radach nadzorczych PZU, ZUS, TP SA - firm notorycznie przegrywających procesy o nieprawidłowości w roliczeniach z klientami. Artykuł bez sensu- nidgdzie nie ma fragmentu sentencji wyroku orzekazjącego winę A. Czumy. Takie dziennikarskie bla bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Ciekawe, kto jest w radach nadz. PZU, ZUS i 17.02.09, 21:09 Wrogie platformie siły dawnych esbeków, komuchów i innych wrażych sił! Odpowiedz Link Zgłoś
observatorx Ale ktos ma cykora przed Czuma! Gosciu musi zostac 17.02.09, 20:50 niezaleznie od tego co kiedykolwiek narozrabial. Co by to nie bylo to jest nic w porownaniu do tego co narozrabiali ci, ktorzy sie go tak panicznie boja. Trzymam kciuki zeby sie dowiedziec co to za typki i co maja na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Jaki świadek taka i sprawa 17.02.09, 20:50 Jaki świadek taka i sprawa. Pajęcki nie wie co to przyzwoitość w stosunkach z ludźmi. I zaświadczy o tym wiele osób, których potraktował niezbyt po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jaki świadek taka i sprawa 17.02.09, 20:56 A krytyczne tytuły ze znakiem zapytania (?) - długo nieobecne, 2 lata już prawie, były zarezerwowane dla rządu Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 To Czuma zrobił fałszywkę Allegro? 17.02.09, 20:55 To już nie są przelewki ale poważne przestępwstwo. Wiadomo chociarz ile paczek z towarami przejęli? Bratanek zamówił właśnie w tym czasie kapelusz kowbojski i przesyłka nie dotarła. Może ktoś sprawdzić, czy ten kapelusz nie leży w domu u Czumów? Był trochę używany za 15zł taki typowy kowbojski szary z brązowym sznurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Wyrok dotyczy Krzysztofa, a nie jego ojca Andrzeja 17.02.09, 20:56 ================================== Temat zalosnie "naciagmiety". A do tego ta "kara" grzywny 100(stu) zlotych za tak "grozne" przestepstwo. No, zal za dupe sciska. Ciekawe, za jaka kwote firma Czumow odsprzedawala zlodziejom prawa do stron/adresow? Ani Prokuratura, ani Sad ani tym bardziej pismaki tego watku nawet nie poruszyli. Jednak jeden wniosek nasuwa sie nieodparcie: w Polsce oplaca sie byc przestepca. Zwlaszcza internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Wyrok dotyczy Krzysztofa, a nie jego ojca And 17.02.09, 21:05 Andrzej Czuma (8)Wojciech Puchar (wojtek) - 2007-10-15 11:27:42 spokrewniony z Krzysztofem Czumą (to chyba jego syn), prowadzącym usługi internetowe w Warszawie na ul. Kruczej … Parę lat temu rejestrowałem u niego domeny, jak też moja znajoma firma. Była dobra oferta i tania. Okazało się potem że owszem - rejestrował, ale dla siebie. Jaki kolwiek kontakt teraz w tej sprawie nie istnieje. Jestem zresztą jednym z wielu zrobionych w trąbe. W sądzie bym wygrał ale co mi da wygrana po np. roku. Widzę, że serwis www.czuma.pl jest na serwerze Krzysztofa Czumy. Widać nie pierwszy raz tacy ludzie trafiają do Partii Oralnoliberalnej. Pytanie tylko czy członkowie Stowarzyszenia Koliber o tym wiedzą. Niestety - w każdej organizacji trafiają się tacy> www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=3285 Odpowiedz Link Zgłoś
asocjacja_w Przypominam panią minister finansów 17.02.09, 20:56 Zyte Gilowską wydalono z PO tylko za to że w biurze poselskim zatrudniła swojego syna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Czuma???? 17.02.09, 21:06 Najlepszym komentarzem do tej pożal się Boże postaci jest rysunek Czeczota w GW z wczoraj. Mówi facet do faceta - to jest kryształowy idiota. Ja bym od niego samochodu nie kupił, jak mówią Amerykanie. Oj, Tusku, Tusku, chyba znów dałeś d..y! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Czuma???? 17.02.09, 21:10 Jak to z Czumą w Chicago bywało. Oświadczenie Mirosławy Kruszewskiej w sprawie Andrzeja Czumy Z Andrzejem Czumą zetknęłam się w czasie mojej działalności w organizacji społeczno-niepodległościowej POMOST Central Wisconsin, gdzie działałam za kierownictwa dr Kazimierza Serwasa i Edwarda Duszy. Byłam redaktorem merytorycznym tekstów miesięcznika „POMOST”, przekazywanych mi do adiustacji przez Edwarda Duszę. Pamiętam, jak do POMOSTU w Chicago, dołączył, przybyły z Polski, Andrzej Czuma. I od razu zaczęła się awantura.> forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=2321593 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wprawdzie Krzysztof to nie Andrzej tylko bliski 17.02.09, 21:00 współpracownik Andrzeja, ale swąd się rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
p7luki Czumę obciąża też wyrok w Polsce? 17.02.09, 21:00 Materiał autorstwa "us" jest przykładem nierzetenego dziennikarstwa. Sądziłem, że tak szacowne medium jak "Gazeta" sprawdza i weryfikuje informacje zanim zacytuje je za innymi środkami przekazu. Nadużywanie sformułowania "wyrok", przeniesienie na osobę trzecią czyli Andrzeja Czumę... Czy schlebianie Ewie Milewicz jest tak cenione w Państwa redakcji, że każe posuwać się do naginania informacji? Szybkie odszczekanie uchroni przed konsekwencjami... Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Najprostszy z możliwych testów 17.02.09, 21:01 Wysłać Czume do stanów jak go nie zamkną to może być dale ministrem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
79er jak zwykle z igly widly 17.02.09, 21:02 najpierw byl tytul ze sa wyroki na Czume, znaczy bylo ich wiele notoryczny przestepca i recydywa, teraz ze jeden wyrok w postaci symbolicznje grzywny 100 zl i 130 zl kosztow. To chyba jakis zart chyba czyniacy z przedsiebiorcy udostepniajacego usluge bez wiedzy o celu uzycia uslgi winnego, a nie z popelniajacego faktyczne przestepstwo i odpowiedzialnego za nie. Rzeczywiscie ciekawa interpretacja prawa. Na tej zasadzie nalezy scigac zarzad drog za udostepnianie drog a producentow sanochodow za produkowanie narzedzi d zabijania. Odpowiedz Link Zgłoś