bimbalimba 17.02.09, 22:39 w calej tej historii najbardziej fascynujace jest to, ze czterdziestoletnia prostytutka wychowywala dwoje dzieci .... Szkoda ich, bez matki ojca i jecze z takiem czems w tle ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iq58 Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i poć.. 18.02.09, 09:07 Według mnie to jest efekt nieprzemyślanej decyzji rodziców przy nadawaniu dziecka imienia. Jonasz niby ładne imie, ale osobiscie wolałbym jakies inne. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i p 18.02.09, 09:14 ale IQ 58 i tak ci już pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i p 18.02.09, 09:29 Jasne, powinni go jeszcze przeciagnac pod kilem albo wywalic za burte na srodku morza. Koles podobno dokladnie opisal co i dlaczego zrobil. Pewnie i tak dostanie smieszny wyrok itp za niepoczytalnosc. Prostytutka tez czlowiek - idee oswiecenia zabraly nam na prawde czesc czlowieczenstwa - mozliwosc proporcjonalnego wyrownywania krzywd. Odpowiedz Link Zgłoś
livni-z-pigalaka psychol do pieca!!! 18.02.09, 10:53 połamać gnaty sk ur wie lowi,wybić zęby,wydłubać oczy,obciąć język i do lochu maderfakera-niech gnije zlizując wode ze ścian!!fart że go nakryli,bo mógł się rozkręcić pier-dolec z Wyszkowa.a swoją drogą to może jakiś rąbek tajemnicy z jego życia prywatnego-pewnie klasyczna ofiara medialnego ścieku zalewającego nasze umysły 24h.chciał zobaczyć jak to jest w realu?przesrał sobie krótkie i śmierdzące życie gnojek.w pierdlu go zajadą,dzięki Bogu są jeszcze pewne "normy i reguły".przynajmniej po tamtej stronie krat Odpowiedz Link Zgłoś
madameh Re: Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i p 18.02.09, 11:48 a skąd wiesz ,ze bez ojca? Wiele męzow wypycha zony do takiej roboty by zwiekszyc przede wszystkim poziom zycia.. Odpowiedz Link Zgłoś
arm89 Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i poć.. 18.02.09, 12:35 prostytuka trudniąc się to specjalnościo mogła wiedzieć że źle skończy i może spotkać jo zło chodź ten psychopata i zasłużył na śmierć to kobiety mi nie żal bo sama siebie nieszanowała pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i p 18.02.09, 13:32 Wystarczy przejrzeć jego profile w 2 portalach społecznościowych i jego znajomych, żeby wyciągnąć wnioski. Komentarz do jednego ze zdjęć "daj swoje zdjecie bo ja wstawie i co wtedy a mam tkie gdzie widac twojego śusia_k_a" (pisownia oryginalna) - od dawna miał problemy. Nie wiem czy z głową, ale ze sobą na pewno. Oby skazali go jako całkowicie zdrowego umysłowo. Tak czy inaczej - prędko nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
can_of_szczecin_pl Re: Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i p 18.02.09, 15:59 Podejrzewam, że jesteś głęboko wierzącym w prawdy chrześcijańskie, katolikiem oraz przemawia przez Ciebie "miłość bliźniego, jak siebie samego" Odpowiedz Link Zgłoś
livni-z-pigalaka Re: Zarzut wobec Jonasza S., który zamordował i p 18.02.09, 18:53 arm89 napisał: > prostytuka trudniąc się to specjalnościo mogła wiedzieć że źle > skończy i może spotkać jo zło chodź ten > psychopata i zasłużył na śmierć to kobiety mi nie żal bo sama > siebie nieszanowała pozdro pozdro?p i e r d o l się matkojepco!!!durny katolski łeb-"sama sobie winna".wyryj to sobie na nagrobku jak cie auto na pasach rozjedzie-że jesteś sobie winien bo na ulice wychodzisz.kretyn Odpowiedz Link Zgłoś