Dodaj do ulubionych

Platforma bierze pół Warszawy

17.03.09, 07:05
Mysle ze POparcie dla PO i SLD jest w zwiazku z ich ustawa medialna.Ludzie popieraja przeciez dobre rozwiazania.
Oświadczenie wicemarszałka

Szanowna Redakcjo, w związku z artykułem „Będą ściągać abonament” („Rzeczpospolita”, 16.03) z bólem przyznaję, iż to gazeta ma rację. Moja wypowiedź w sobotniej Trójce była niefortunna, a winne jest moje gapiostwo i dyskusyjny zapał, który się uczestnikom „Śniadania w Trójce” zdarza. Przykro mi. Na pewno nie było to kłamstwo, tym bardziej że odsyłałem dziennikarzy do tekstu, gdzie jest wszystko na ten temat. I rzeczywiście, projekt nowej ustawy medialnej, znosząc abonament, zakłada jednocześnie ściągnięcie zaległego abonamentu. Wiadomość to dla niepłacących pewnie niemiła, ale nie powinna być niespodzianką. Prawa trzeba przestrzegać.

Z poważaniem Jerzy Szmajdziński
Obserwuj wątek
    • presentation1 ..I na pocieszenie PO.......... 17.03.09, 07:14
      Otoz widzimy 5 politykow.Trzech jest w sumie z SMD, jeden z PiS a jeden z PSL.Czy widzicie tal kogos z PO?Ja nie widze.Jest to rechot historii
      • presentation1 Re: ..I na pocieszenie PO.......... 17.03.09, 07:15
        z SLD sorry.
        • tekameka to Hubner nie startuje w Nisku? 17.03.09, 07:28
          Ryszard Młynarski - ojciec Danuty Hübner - oficer Urzędu Bezpieczeństwa.
          We wrześniu 1944 wstąpił do Milicji Obywatelskiej. Z jej ramienia organizował posterunek MO w Pysznicy. Następnie przez prawie rok służył w LWP.
          W lipcu 1945 został zatrudniony jako oficer śledczy PUBP w Nisku. W lipcu 1946 został szefem niżańskiego Urzędu Bezpieczeństwa, zastępując przeniesionego do PUBP w Krośnie Stanisława Supruniuka. W październiku 1947 został przeniesiony do PUBP w Jarosławiu, na stanowisko oficera śledczego. W maju 1948 zrezygnował ze służby. Wraz z rodziną przeniósł się do Warszawy. Do dziś mieszka na Służewcu.
          Instytut Pamięci Narodowej prowadzi śledztwo w sprawie represji i zachowania funkcjonariuszy niżańskiego UB, gdy jego szefem był Ryszard Młynarski. /za wiki/

• grundol1 Re: to Hubner nie startuje w Nisku? 17.03.09, 08:03
            7:28, wcześnie was budzą w tym szambie
            • koloratura1 Re: to Hubner nie startuje w Nisku? 17.03.09, 09:40
              grundol1 napisał:

> 7:28, wcześnie was budzą w tym szambie

A czy w szambie da się długo pospać?
              Wątpię.
              • adela_30 Alboo manipulacja sondażem, albo ludzie są ślepi 17.03.09, 10:30
                Wygląda, że mamy do czynienia z manipulacją sondażami lub ślepymi wyborcami :)
                PO zupełnie sobie nie radzi z rządzeniem. Co chwilę wybuchają kolejne afery z
                udziałem członków PO. Nepotyzm i prywata w wykonaniu rządzących to chleb
                powszedni. A GW nadal funduje nam naciągane sondaże. Głosowałam na PO w
                poprzednich wyborach a teraz chyba znowu dam szansę pisiorom. Jak PO zdobędzie
                więcej niż 25% w Warszawie to będzie ich sukces.
                • mcov Ktos jeszcze glosuje na Kaminskiego, LOL! 17.03.09, 10:45

• maximus19733 Re: Alboo manipulacja sondażem, albo ludzie są śl 17.03.09, 11:43
                  Nie mylisz sie! :-) Wystarczy poczytać sobie o Grupie Trzymającej
                  Sondaże by zrozumieć że sondaże są robione na zamówienie. A wybory w
                  Olsztynie pokazują że tak jest! :-)
            • lendo Re: grundol1 - w szambie urodzony szambo 17.03.09, 11:29
              Przepraszam za osobnika jw - jeśli ktoś myśli że mieszkając w
              Warszawce ( jak ja) jest lepszy od całej reszty Polski to jest
              pospolitym debilem po prostu.
          • hurdy-gurdy Re: to Hubner nie startuje w Nisku? 17.03.09, 10:12
            tekameka napisał:
            > ojciec Danuty Hübner - oficer Urzędu Bezpieczeństwa.
            ......W maju 1948 zrezygnował ze służby.

nie znam faktów, ale trzeba przyznać że się szybko z tego wycofał....
          • xanaxy Re: to Hubner nie startuje w Nisku? 17.03.09, 18:10
            Ludnosc jest ciemna i ...chce nia byc. Nie zycze sobie
            Tuska,Bufetowej /w duchu swietym/ i .. tej hucby. Tuski - co z
            Pawlakiem o oczach nieruchomych i cwaniactwie od zawsze? Biedny
            Tuski ..taki dobru i ...koniec. Banda cwaniakow i manipulantow!
    • swist8 W czerwcu zobaczymy o ile sie kiwneliście 17.03.09, 07:17
      Liczy się to co ludzie wrzucą do urny - teraz to nie ma sensu publikować
      sondażów ponieważ jeszcze wszystko może się zmienić.

To co razi na pierwszy rzut oka:

Jeśli w POlitycznie POprawnej Warszawie PO ma ponad 50 to nie jest aktualnie
      możliwe że w całym kraju również na takie - pewnie gdzieś ze 40. Ale jak piszę -
      sondaże służą bardziej do manipulowania ludźmi (straszenia tych co maja małe
      poparcie oraz utwierdzaniu tych co mają duże w przekonaniu o swojej wartości -
      nie tylko gdy PO jest na górze) niż pokazują co ludzie tak naprawdę myślą.
      • a.k.traper Zastanawiający rozkład poparcia, bardzo 17.03.09, 09:47
        Kamiński 25%? w porównaniu z reszta to jakis senny koszmar, dziwne
        sympatie maja ludziska.
        • gregory501 Re: Zastanawiający rozkład poparcia, bardzo 17.03.09, 10:54
          ZAGADKA - kto to powiedział???
          1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy
          płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną
          sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy
          bezpłatny dostęp do opieki medycznej , zlikwidujemy NFZ, będą nas leczyć i uczyć
          dobrze opłacani lekarze i nauczyciele 5. Uprościmy podatki - wprowadzimy podatek
          liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy 200 opłat urzędowych. 6. Przyśpieszymy
          budowę stadionów na Euro 2012. 7. Wycofamy wojska z Iraku. 8. Sprawimy, że
          Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce. 9.
          Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet. 10. Podejmiemy rzeczywistą
          walkę z korupcją. Polska zasługuje na cud gospodarczy. "Zwracamy się w czasie
          tej kampanii wprost do tych, którzy zależni są w swoim życiu zawodowym od
          wynagrodzenia, jakie gwarantuje państwo. Zobowiązujemy się do ciężkiej pracy nad
          programem radykalnej podwyżki płac w sferze budżetowej. Ludzie zarabiający na
          państwowych etatach nie mogą zostać w tyle, za tymi, którzy w prywatnych
          przedsiębiorstwach zarabiają rzeczywiście coraz więcej pieniędzy"! PYTANIE: Kto
          to powiedział w październiku 2007r: a. Tomasz Kammel b. Marcin Prokop c. Donald
          Tusk d.Wojtek Stramka e. Jędrek od Kapliców? !
          • a.k.traper Przeczytaj artykuł i napisz na temat 18.03.09, 08:17
            To nie ocena rzadu czy Tuska tylko o szansach kandydatów do PE. W
            ramach PiS-u startuja ludzie z LPR która z kolei w mediach
            publicznych skutecznie sekuje ludzi PiS-u. Ja zapytałem jak sie ma
            poparcie Kamińskiego wobec innych kandydatów, czy to jest normalne,
            bo ja więcej słyszałem o działaniach reszty kandydatów, Kamiński
            moze konkurować najwyzej z Olejniczakiem. Tusk bedzie oceniany w
            wyborach do polskiego parlamentu a moze tez w wyborach
            prezydenckich, wtedy się wypowiesz.
    • amanasunta A kto wygra w Biłgoraju ,twierdzy Palikota ? :) 17.03.09, 07:29
      Podobno kandydat z ,,kręgu RM''.
      • a.k.traper Ten sam co w Lublinie 17.03.09, 09:39
    • 13ronin Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 07:46
      A niech bierze. Na cholerę komu Warszawa.
    • jacek230 Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Przeciw 17.03.09, 08:01
      pisuarom! Glosowalbym na kandydata PO nawet gdyby to byl posel Gowin
      (czyli kryptopisuar). Bo lepszy najgorszy kryptopisuar niz pisuar.
      Wszyscy przeciw PiSowi! PiS to hanba Polski i Polakow!
      • chavslayer Platforma trzyma się... kasy 17.03.09, 08:33
        PO a właściwie POO (ang. kupka) to aferałowie i złodzieje. Ile płacą
        ci ex-ubecy za promowanie tego badziewia? Jak ktoś mówi PO, my
        krzyczymy ZŁODZIEJE!
        • koloratura1 Re: Platforma trzyma się... kasy 17.03.09, 09:46
          chavslayer napisał:

> PO a właściwie POO (ang. kupka) to aferałowie i złodzieje. Ile płacą
          > ci ex-ubecy za promowanie tego badziewia? Jak ktoś mówi PO, my
          > krzyczymy ZŁODZIEJE!

A krzycz-se do upojenia!
          Tyle twego...
        • quharz Re: Platforma trzyma się... kasy 17.03.09, 19:40
          PIS off
      • czarna.pati [...] 17.03.09, 08:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • hurdy-gurdy Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 10:25
        jacek230 napisał:

> Oby tak dalej. Pr pisuarom! Glosowalbym na kandydata PO nawet gdyby to byl
        posel Gowin (czyli kryptopisuar). Bo lepszy najgorszy kryptopisuar niz pisuar.
        > Wszyscy przeciw PiSowi! PiS to hanba Polski i Polakow!

Taki pogląd do dla mnie szczyt debilizmu. Trzeba zawsze głosować za czymś, a nie
        przeciwko czemuś. Będziesz miał kłopot, jak Rydzyk będzie przeciw PiS a np. za
        LPR :-)
        Pokaż może argumenty za głosowaniem na p. Hubner, która szybko zwiała od
        komuchów, jak się okazało, że nie ma tam szans na wybór.
        • wj_2000 Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 10:40
          hurdy-gurdy napisał:
          > Pokaż może argumenty za głosowaniem na p. Hubner

Jak sobie pomyślę, że moi rodacy do europarlamentu mogli wysłać takiego gnojka
          jak Wierzejski, i porównam jego możliwości z doświadczeniem w UE pani profesor
          Hubner, to z jakiejkolwiek listy by nie wystartowała, dla naszego wspólnego
          dobra właśnie na nią zagłosuję. Toż to oczywista oczywistość.
          • gregory501 Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 10:56
            4 przykazania PO
            1. Za wszelka cenę niszczyć Radio Maryja - jedyne media pokazujące obłudę PO, we
            dnie i w nocy, bez zastanowienia - dla zasady,
            2. Kontynuować rozdawnictwo majątku narodowego pod szumną nazwą - prywatyzacja
            3. Bez zastanowienia promować tzw. równość i tolerancję, czyli też wszelkie
            zboczenia - niszcząc wzorzec rodziny katolickiej
            4. Kontynuować kampanię medialną przykrywająca nieudolność rządu, falę rosnących
            podwyżek i inflację prowadzącą do zwiększenia liczby biedoty i rozwarstwienie
            społeczne
            • ducks_arse Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 14:03
              gregory501 napisał:

> 4 przykazania PO
              > 1. Za wszelka cenę niszczyć Radio Maryja - jedyne media pokazujące
              obłudę PO, w
              > e
              > dnie i w nocy, bez zastanowienia - dla zasady,

Pomyliło ci się moherku - Radyjo z Ryjem to nie mrdis, tylko tuba
              propagandowa antykatolickiej sekty guru muchomorka.
          • hurdy-gurdy Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 12:17
            wj_2000 napisał:
            > Jak sobie pomyślę, że moi rodacy do europarlamentu mogli wysłać takiego gnojka
            jak Wierzejski,

To jest właśnie efekt głosowania na listy a nie ludzi, na tego pana też bym nie
            głosował. Ale na Panią H. "szybki jachcik" również nie. Dlaczego?
            Bo w parlamencie UE i tak jest za dużo lewaków z Niemiec, Francji, Włoch.
        • gregory501 Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 10:55
          cynizm,obrzydliwość,kłamstwo, matołectwo
          PO jako partię szkodników należy zdelegalizować -
          przecież na naszych oczach tworzy sie nowa "targowica" - ślepcy nie widzą
          • stern82 Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 11:08
            gregory501 napisał:

> cynizm,obrzydliwość,kłamstwo, matołectwo
            > PO jako partię szkodników należy zdelegalizować -
            > przecież na naszych oczach tworzy sie nowa "targowica" - ślepcy nie widzą

junkier, heh, tego nicka też miałeś nie używać
          • fidelxxx Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 11:10
            Targowicę wznowili PiSiacy permanentną obstrukcją sejmową.
            Podobno Jaruś wydał dyrektywę nr. 666: "Głosować przeciwko PO, Polaków mieć w
            d..ie".
        • quharz Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 19:41
          <jak Rydzyk będzie przeciw PiS a np. za
          LPR :-)>

to już było .
      • terminal_slawkow MISiaczek kochany sie odezwał 17.03.09, 11:19
        Zoplenników PO mozemy nazywać MISIACZKAMI.
        Ładnie - prawda?
      • xxsiedleckaxx Re: Platforma trzyma sie mocno! Oby tak dalej. Pr 17.03.09, 13:30
        Hańbo jest to iż żyją w Polsce takie barany jak ty.Po urodzeniu zamiast w d...
        dostałeś w zakuty łeb.A morze jesteś marzycielem jak debilne POpaprańce.Gdyby
        były takie afery jak rządził PIS media zjadły by to partie.
    • extrafresh 25% dla knura?! 17.03.09, 08:05
    • grabarz_pis Brawo PO, reszta to populistyczni nawiedzeni 17.03.09, 08:07
      oszołomy
      • chavslayer Re: Brawo PO, reszta to populistyczni nawiedzeni 17.03.09, 08:33
        Sam jesteś oszołom! Wała Platformie! Misiaki, Palikoty i Tuski na
        drzewo
        • koloratura1 Re: Brawo PO, reszta to populistyczni nawiedzeni 17.03.09, 09:53
          chavslayer napisał:

> Sam jesteś oszołom! Wała Platformie! Misiaki, Palikoty i Tuski na
          > drzewo

WOW!
          Kolejny klasyczny pisowski "dyskutant"...
        • fidelxxx Re: Brawo PO, reszta to populistyczni nawiedzeni 17.03.09, 11:10
          Jak tam Lipiński? Wytłumaczył się już z afery taśmowej?
          Co tam słychać u Lipca? Nadal siedzi?
    • presentation1 ..Warszawa to jeszcze komunistyczne miasto....... 17.03.09, 08:09
      Skansen komunizmu w Polsce.W sumie trzech z lewicy ,kontra jeden z PiS i jeden z PSL.
      • mam_racje_zawsze Odpukać po odejściu Kaczyńskiego 17.03.09, 08:16
        nie jest bolszewickim miastem.
        Tylko Lenin pomógł Kaczyńskiemu zrobić doktorat, no może i Romuald.
      • amdrzej.11 esentation1,dostałeś kiedyś w ryj od Warszawianki? 17.03.09, 09:10
        przyjedż, kur.o do Warszawy i powiedz to im w twarz!..W ciągu minuty
        nadzieją cie dupskiem na szpicy Pałacu Kultury !
        • respiral Re: esentation1,dostałeś kiedyś w ryj od Warszawi 17.03.09, 10:06
          amdrzej.11 napisał:

> przyjedż, kur.o do Warszawy i powiedz to im w twarz!..W ciągu
          minuty
          > nadzieją cie dupskiem na szpicy Pałacu Kultury !
          Olej tego trolla, to stary ubek i dezerter. Ma tak za piórami, ze
          nie wraca do Ojczyzny, którą nieustannie obsrywa swoimi postami.
          Szkoda naszego zdrowia na wajdzika.
    • signal żeby nie startowała z PO 17.03.09, 08:18
      nie miałaby nawet 20 %
    • wilczek1968 Platforma nie weźmie nawet 25%... 17.03.09, 08:19
      ...Spróbujcie jeszcze dorzucić nam jakieś następne daniny - dzisiejsza na wagony
      mi już wystarcza. Byłem gorącym zwolennikiem PO, niestety zostałem oszukany.
      Liberałowie okazali się socjalistami. Więcej na PO nie zagłosuję. Na dodatek w
      Warszawie jakiś przefarbowany lis z SLD - żenada.
      • sw.stefan [...] 17.03.09, 09:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • koloratura1 Re: Platforma nie weźmie nawet 25%... 17.03.09, 09:56
        wilczek1968 napisał:

> Byłem gorącym zwolennikiem PO, niestety zostałem oszukany.
        > Liberałowie okazali się socjalistami. Więcej na PO nie zagłosuję.

Jezusmaria, oni tego nie przeżyją!

• czarna.pati Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 08:21
      Sondaż Gazety jest tak wiarygodny jak ona sama razem wzięta ze swoim Rywinem
      czyli zgodnie z piosenką Leady Punk.
      • dzialkowiec27 Re: Czarna "Leady" Koti 17.03.09, 09:06
        Nic dodać nic ująć. PiSsowska ignorancja w pigułce.
        I bystrość o lekkości ołowiu. Stąd "lead"(Pb) w wyrazie "leady".

czarna.pati napisała:

> Sondaż Gazety jest tak wiarygodny jak ona sama razem wzięta ze swoim Rywinem
        > czyli zgodnie z piosenką Leady Punk.
        • quharz Re: Czarna "Leady" Koti 17.03.09, 21:36
          czarna.pati napisała:
          > Sondaż Gazety jest tak wiarygodny jak ona sama razem wzięta ze swoim Rywinem

To po kiego grzyba ją czytasz?
          Po co zaglądasz na to forum?

Ja nie ufam Naszemu Dziennikowi i go po prostu nie czytam
          nie zaglądam też na forum tej gazety (jeśli takie jest)
    • presentation1 ..Warszawska lewica.... 17.03.09, 08:24
      1.Danuta Hubner to była minister w rządzie Leszka Millera. Do PZPR wstąpiła w roku, w którym komuna mordowała robotników na wybrzeżu. Kiedy spora część tych trochę bardziej przyzwoitych komunistów oddawała partyjne legitymacje w 1981 roku po wprowadzeniu stanu wojennego, towarzyszka Hubner trwała na partyjnym posterunku aż do 1987 roku.
      2.Wojciech Olejniczak.W latach 1999-2002 był przewodniczącym rady krajowej Związku Młodzieży Wiejskiej, a od 1999 do 2000 przewodniczącym Parlamentu Studentów RP. W latach 1997-1999 był pierwszym prezesem zarządu Fundacji Parlamentu Studentów RP (fundacja Skarbu Państwa). Od 2002 zasiada w zarządzie głównym Ochotniczych Straży Pożarnych.

W 2000 w wyborach prezydenckich był w sztabie wyborczym prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego odpowiedzialnym za stronę medialną i wizualną kampanii. W 2001 został wybrany posłem na Sejm IV kadencji z listy Sojusz Lewicy Demokratycznej w okręgu sieradzkim. W okresie od 23 października 2001 do 11 kwietnia 2003 zasiadał w Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz w Komisji Europejskiej.

1 kwietnia 2003 został wiceministrem rolnictwa i jednocześnie pełnomocnikiem rządu ds. dostosowania rolnictwa do wymogów UE. 2 lipca 2003 został ministrem rolnictwa i rozwoju wsi, pełnił tę funkcję do 31 maja 2005.

Był członkiem komitetu wyborczego Włodzimierza Cimoszewicza w wyborach prezydenckich w 2005. W tym samym roku po raz drugi uzyskał mandat poselski, 26 października 2005 został wybrany wicemarszałkiem Sejmu.
      3.W latach 1966-1990 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.
      • presentation1 Re: ..Warszawska lewica.... 17.03.09, 08:25
        3 to Dariusz Rosati.
        • mam_racje_zawsze ale jadaczysz 17.03.09, 08:30
          zabolało ze Kaczyńskie vel stalin (przez fryzurę) dostaje kopa co?
          • czarna.pati Re: ale jadaczysz 17.03.09, 08:46
            Mam do forumowiczów pytanie. Sprawdźcie kiedy wybuchła afera Misiaka z PO i czy
            w jakimkolwiek tytule Gazety BARDZO Wybiórczej pojawiła się nazwa partii czyli
            PO? NIE!!! Ta nazwa pojawia się w tytułach tylko w pozytywnych kontekstach.
            Kiedy jest coś negatywnego (ostatnio bardzo dużo), zawsze pada albo tylko
            nazwisko aferzysty, albo piszą ogólnikowo. Gazeta BARDZO Wybiórcza jako organ
            propagandowy PO dobrze wypełnia swoją rolę.
            • mam_racje_zawsze wybiórcza to jesteś ty, oczy zarosły rydzolem? 17.03.09, 09:53
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6382252,_Gazeta_Wyborcza___Misiak_dobrodziej.html
              wyborcza.pl/1,95732,6381781,Misiak_dobrodziej.html
              Szukajcie a znajdziecie
              wy z rydzolem szukacie dziury do piekła
              • jkredman no właśnie dokumentujesz to o co chodzi 17.03.09, 13:03
                jest senator Misiak dobrodziej
                a nie senator z PO Misiak dobrodziej

i to by było na tyle /detektyw rydzyk do tego niepotrzebny/
      • presentation1 Re: ..Warszawska lewica.... 17.03.09, 08:35
        PO co wiec bylo obalac komunizm, skoro na grzbietach PO-on powraca.
        • zdrajca1 Time too die Lechu. 17.03.09, 08:57
          Donosik złożony.Zasiłek się skończy.
        • polakslowian Presentation1=debil...Wszedzie komuna dla niego! 17.03.09, 08:59
          Gdzie ta komuna debilu? Czy wiesz co to nawet jest? Tylko umiesz rzygac hasla
          PIS(S)u? PO to partia kapitalistyczna, tak jak twoja PIS(S)! Roznica jest ze
          Sraczynski troche wiecej malych pomyslow socjalistycznych mial niz PO. I to
          wlasnie pokazuje ze to PIS(S) jest wiecej 'komunistyczna' niz PO!
          • amdrzej.11 Presentation1..Bydla k Z SB z pianą na ryju.... 17.03.09, 09:04
            ale go musiało je.nąć, hhihihihi!
            • swan_ganz znowu nie tak idioto - musisz jakąś reedukację 17.03.09, 09:13
              przejść bo nic z tego pisania nie będzie...
              • paralela.1 swan_ganz, jesteś lepszy,bo po kursach w UB-SB !!? 17.03.09, 09:33
                ty i presentation1, to typowe kurestwo SB...
            • koloratura1 Re: Presentation1..Bydla k Z SB z pianą na ryju.. 17.03.09, 10:01
              amdrzej.11 napisał:

> ale go musiało je.nąć, hhihihihi!

Nie tylko jego; całą resztę niedobitków - pisolubów też!
          • xxsiedleckaxx Re: Presentation1=debil...Wszedzie komuna dla nie 17.03.09, 13:43
            polakslowan''ty debilu w PISie niema komuchów w przeciwieństwie do twej POsranej
            parti.
            • ducks_arse Re: Presentation1=debil...Wszedzie komuna dla nie 17.03.09, 14:13
              xxsiedleckaxx napisała:

> polakslowan''ty debilu w PISie niema komuchów w przeciwieństwie do
              twej POsrane
              > j
              > parti.
              Przyjedź do Polski moherówko (starozakonna), to zobaczysz że jedyną
              pozostałością po komunie w kraju jest PiSuar (nawet nie SLD).
              • xxsiedleckaxx Re: Presentation1=debil...Wszedzie komuna dla nie 17.03.09, 15:27
                Nie jestem moherówką- dupku.A do PISu twoja POpaprana partia ma daleko.Mieszkam
                w Polsce .Za rządów Kaczorów było dużo lepiej niż teraz za Donka.Moja firma
                miała się dobrze,a teraz zastanawiam się czy nie zamknąć a ludzi
                pozwalniać.Nigdy nie zagłosuje na ignorantów
                • koloratura1 Re: Presentation1=debil...Wszedzie komuna dla nie 17.03.09, 16:27
                  xxsiedleckaxx napisała:

> Nie jestem moherówką- dupku.A do PISu twoja POpaprana partia ma daleko.Mieszkam
                  > w Polsce .Za rządów Kaczorów było dużo lepiej niż teraz za Donka.Moja firma
                  > miała się dobrze,a teraz zastanawiam się czy nie zamknąć a ludzi
                  > pozwalniać.

Że do Polski dotarł ogólnoświatowy kryzys, pewnie ci umknęło.

Byłoby trochę lepiej, gdyby pisbolszewiki zrobiły coś rozsądnego dla gospodarki w trakcie swoich dwuletnich rządów, które - mieli szczęście - przypadły na ostatnie lata koniunktury.
                  Ale cóż nie umiały i nie miały czasu: musiały zająć się wprowadzaniem pisobolszewickiej "IV RP".

> Nigdy nie zagłosuje na ignorantów

Oni tego nie przeżyją!
            • koloratura1 Re: Presentation1=debil...Wszedzie komuna dla nie 17.03.09, 16:20
              xxsiedleckaxx napisała:

> polakslowan''ty debilu w PISie niema komuchów w przeciwieństwie do twej POsrane
              > j
              > parti.

Kolejna sierota po PiSie, co widać po "argumentach" w dyskusji: tyleż "merytorycznych" co i "eleganckich".
        • roman337 presentation1, twoje ujadanie, psie SB, to dowód.. 17.03.09, 09:13
          na twoje kurestwo.. a radość dla nas, przeciwników SB-PIS...
        • stern82 Re: ..Warszawska lewica.... 17.03.09, 09:14
          presentation1 napisał:

> PO co wiec bylo obalac komunizm, skoro na grzbietach PO-on powraca.

junkier obiecałeś nie używać tego nicka
          i nie fantazjować już
    • loppe Pamiętam, na prof. Geremka głosowałem 17.03.09, 09:04
      W pierwszych europejskich wyborach w Polsce w 2004 r. w Warszawie
      wygrał PiS przed Unią Wolności i PO. Mandaty przypadły Michałowi
      Kamińskiemu, Bronisławowi Geremkowi (UW), Pawłowi Piskorskiemu (PO),
      Dariuszowi Rosatiemu (SdPl) i Wojciechowi Wierzejskiemu (LPR).
      • swan_ganz Re: Pamiętam, na prof. Geremka głosowałem 17.03.09, 09:23
        W 2004 miałeś prawo do marzeń... :-) Też pamiętam tamtą atmosferę -
        euforia z powodu przyjęcia do UE, grad obiecywanej kasy, która miała
        zalać nasz kraj.... a ile z tego wyszło to dziś wszystko już wiemy -
        robimy za płatnika netto :-)

Najwyższy czas wysłać do Brukseli ludzi, których być może nie będą
        tam kochać ale którzy będą potrafili zabezpieczyć nasze interesy.
        • koloratura1 Re: Pamiętam, na prof. Geremka głosowałem 17.03.09, 10:06
          swan_ganz napisał:

> Najwyższy czas wysłać do Brukseli ludzi, których być może nie będą
          > tam kochać ale którzy będą potrafili zabezpieczyć nasze interesy.

Zgłoś się, na co czekasz?
          • swan_ganz Re: Pamiętam, na prof. Geremka głosowałem 17.03.09, 10:08
            dietę tam mają skarbie za niską :-) Nie stać mnie na taką pracę
    • loppe z tym że wg Gazety 17.03.09, 09:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=91976014
      :)
    • stern82 Ojrorealismus 17.03.09, 09:12
      Danka, jestem z Tobą.
      Wierzę, że dobrze się sprawdzisz.
      • swan_ganz Re: Ojrorealismus 17.03.09, 09:16

> Wierzę, że dobrze się sprawdzisz.

nie wiem czy zauważyłeś ale ona już się "sprawdza" od długiego
        czasu... I co z tego mamy? Ano goowno z tego mamy ale się sprawdza
        :-)
        • stern82 Re: Ojrorealismus 17.03.09, 09:25
          swan_ganz napisał:

>
          > > Wierzę, że dobrze się sprawdzisz.
          >
          > nie wiem czy zauważyłeś ale ona już się "sprawdza" od długiego
          > czasu... I co z tego mamy? Ano goowno z tego mamy ale się sprawdza
          > :-)

Na pewno więcej zrobiła niż Maciej Giertych.
          • swan_ganz Re: Ojrorealismus 17.03.09, 09:36

> Na pewno więcej zrobiła niż Maciej Giertych.

zgadza się; Giertycha też nie powinniśmy z domu w charakterze
            naszych reprezentanta wysyłać. Tam muszą pojechać ludzie, którzy
            mają jaja... Myślisz, że Danuta ma jaja? :-)
            • stern82 Re: Ojrorealismus 17.03.09, 09:43
              swan_ganz napisał:

>
              > > Na pewno więcej zrobiła niż Maciej Giertych.
              >
              > zgadza się; Giertycha też nie powinniśmy z domu w charakterze
              > naszych reprezentanta wysyłać. Tam muszą pojechać ludzie, którzy
              > mają jaja... Myślisz, że Danuta ma jaja? :-)

Somatycznie brak jaj.
              Co do charakteru, to posiada.
              A kto ma jaja według swan_ganza?
              No jestem ciekawy, kto jest taki
              kryształowy, idealny, wprost się nadaje?
              • swan_ganz Re: Ojrorealismus 17.03.09, 09:50
                nie żebym widział go kryształowym, idealnego kandydata jakoś nie
                widzę (no chyba, że ja bym kandydował...) ale Kamiński wydaje mi się
                być właściwym wyborem....

Poparłbym go gdyby nie Rysiu Czrnecki robiący za pisowską jedynkę w
                Olsztynie; po prostu nie jestem w stanie poprzeć parti, która
                przygarnia takie jak on indywiduła.....
                • stern82 Re: Ojrorealismus 17.03.09, 10:01
                  swan_ganz napisał:

> nie żebym widział go kryształowym, idealnego kandydata jakoś nie
                  > widzę (no chyba, że ja bym kandydował...) ale Kamiński wydaje mi się
                  > być właściwym wyborem....
                  >
                  > Poparłbym go gdyby nie Rysiu Czrnecki robiący za pisowską jedynkę w
                  > Olsztynie; po prostu nie jestem w stanie poprzeć parti, która
                  > przygarnia takie jak on indywiduła.....

No Rysiu Czarnecki jest the best. Kompetencje niewielkie,
                  ale spryt za to ogromny.

A niech ten Kamiński nawet wyjedzie.
                  Uznany kiedyś przez dziennikarzy najlepszym mówcą parlamentu,
                  a niestety bycie prezydenckim rzecznikiem
                  nie daje możliwości pokazania ostrości i wolności języka.

Danka, z PO, czy bez, też niech jedzie.
                • koloratura1 Re: Ojrorealismus 17.03.09, 10:10
                  swan_ganz napisał:

> nie żebym widział go kryształowym, idealnego kandydata jakoś nie
                  > widzę (no chyba, że ja bym kandydował...) ale Kamiński wydaje mi się
                  > być właściwym wyborem....
                  >
                  > Poparłbym go gdyby nie Rysiu Czrnecki robiący za pisowską jedynkę w
                  > Olsztynie; po prostu nie jestem w stanie poprzeć parti, która
                  > przygarnia takie jak on indywiduła.....

Koniecznie zgłoś się!
                  Będą dwa "indywiduła".
                  • swan_ganz kurde... 17.03.09, 10:13

> Koniecznie zgłoś się!
                    > Będą dwa "indywiduła".

dorobiłęm się własnego forumowego trola :-)
                    • stern82 Re: kurde... 17.03.09, 10:19
                      swan_ganz napisał:

>
                      > > Koniecznie zgłoś się!
                      > > Będą dwa "indywiduła".
                      >
                      > dorobiłęm się własnego forumowego trola :-)
                      >

Nie wiem - gratulować Ci?
                      • swan_ganz Re: kurde... 17.03.09, 18:02

> Nie wiem - gratulować Ci?

no ja też nie wiem ale wydaje mi się, że chyba tak :-)
                    • koloratura1 Re: kurde... 17.03.09, 16:31
                      swan_ganz napisał:

>
                      > > Koniecznie zgłoś się!
                      > > Będą dwa "indywiduła".
                      >
                      > dorobiłęm się własnego forumowego trola :-)

Też ma kłopoty z ortografią?
                      >
                      • swan_ganz Re: kurde... 17.03.09, 18:01

> Też ma kłopoty z ortografią?

a tego to akurat nie wiem... To taka pryszczata małolata napinająca
                        się na forum; chłopaki ją olewają to szuka kolegów w necie :-)
                        • koloratura1 Re: kurde... 19.03.09, 08:45
                          swan_ganz napisał:

>
                          > > Też ma kłopoty z ortografią?
                          >
                          > a tego to akurat nie wiem... To taka pryszczata małolata napinająca
                          > się na forum; chłopaki ją olewają to szuka kolegów w necie :-)

Pogratulować takiego trola...
                          Ale cóż, taki trol jaki oryginał...
        • koloratura1 Re: Ojrorealismus 17.03.09, 16:30
          swan_ganz napisał:

>
          > > Wierzę, że dobrze się sprawdzisz.
          >
          > nie wiem czy zauważyłeś ale ona już się "sprawdza" od długiego
          > czasu... I co z tego mamy? Ano goowno z tego mamy ale się sprawdza

Mówię ci, poświęć się ("dieta za mała", sic!) i zrób tam porządek!
          > :-)
    • presentation1 ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 09:13
      Gdy dyskutuje sie na tema, Oni rzucaja sie na rozmowce.Dlaczego?Bo brak im argumentow.
      • stern82 Re: ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 09:16
        presentation1 napisał:

> Gdy dyskutuje sie na tema, Oni rzucaja sie na rozmowce.Dlaczego?Bo brak im argu
        > mentow.

To przestań obrażać ludzi,
        wywlekać historii ojców i matek,
        zajmij konkretne stanowisko
        i argumentuj kulturalnie.

Jeśli to dla Ciebie za dużo,
        to nie czytaj Wyborczej.
        • presentation1 Re: ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 09:18
          Nie wywlekam ojcow i matek ale konkretne osoby startujace.I to wszystko.Hubner,Olejniczak czy Rosati.Zyciorysy tych udzi nie powinny stanowic tajemnicy.
          • stern82 Re: ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 09:22
            No i nie stanowią.
            Fanatyzmem nic nie zdziałasz.
            Dmowski już nie żyje.
          • paralela.1 presentation1,pamiętamy twoje wróżby, prognozy... 17.03.09, 09:29
            w 2005,2007 no i rok temu i dziś..Czym więcej ujadasz,psie, tym wiecej
            Kaczynscy i PIS biorą w du..!
            • amdrzej.11 presentation1,pamiętamy twoje wróżby, prognozy... 17.03.09, 10:02
              paralela.1 napisała:

> w 2005,2007 no i rok temu i dziś..Czym więcej ujadasz,psie, tym wiecej
              > Kaczynscy i PIS biorą w du..!

presentation1, to Bielan?...hahahaha!
          • extrafresh Re: ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 09:42
            presentation1 napisał:

> Nie wywlekam ojcow i matek ale konkretne osoby startujace.I to wszystko.Hubner,
            > Olejniczak czy Rosati.Zyciorysy tych udzi nie powinny stanowic tajemnicy.

Pochwal się swoim, ubeku.
          • cz27 Re: ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 12:25
            presentation1 napisał:

> Nie wywlekam ojcow i matek ale konkretne osoby startujace.I to
            wszystko.Hubner,
            > Olejniczak czy Rosati.Zyciorysy tych udzi nie powinny stanowic
            tajemnicy.
            Presentation i junkier to dwa polskie ŚMIECIE.
        • koloratura1 Re: ..Prawidlowosc oszolomow z PO.... 17.03.09, 16:34
          stern82 napisał:

> presentation1 napisał:
          >
          > > Gdy dyskutuje sie na tema, Oni rzucaja sie na rozmowce.Dlaczego?Bo brak i
          > m argu
          > > mentow.
          >
          >
          > To przestań obrażać ludzi,
          > wywlekać historii ojców i matek,
          > zajmij konkretne stanowisko
          > i argumentuj kulturalnie.

Masz, Ty, człowieku, wymagania! I to - od kogo?!
    • pandora-online sondaz wsadzic prosze sobie prosto 17.03.09, 09:29
      w dupe.Precz z "ZAKLAMANA GW" Mafia rzadzaca,
      PO POdwyzkach w czasie burd ulicznych spotkamy sie pod wysza redakcja.
      ZLODZIEJE;
      • stern82 Re: sondaz wsadzic prosze sobie prosto 17.03.09, 09:30
        Kup sobie Fakt.
      • paralela.1 pandora-online, już wsadziłeś ? siądz na nodze od 17.03.09, 09:31
        stołka,to dopijesz sobie w dupsko głebiej..
        • mg.2005 dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ganz, 17.03.09, 09:38
          PIS dostanie ostro w du.. w wyborach do UE i następnych...
          Każdy kto posłucha,poczyta, ujadania tych SB-kich psów,nabiera wielkiego
          obrzydzenia do Kaczynskich i ich formacji...Tfu !!
          • amdrzej.11 Re: dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ 17.03.09, 09:40
            mg.2005 napisał:

> PIS dostanie ostro w du.. w wyborach do UE i następnych...
            > Każdy kto posłucha,poczyta, ujadania tych SB-kich psów,nabiera wielkiego
            > obrzydzenia do Kaczynskich i ich formacji...Tfu !!

pusciłem pawia..rydzyk go nazwałem.!
          • stern82 Re: dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ 17.03.09, 09:47
            mg.2005 napisał:

> PIS dostanie ostro w du.. w wyborach do UE i następnych...
            > Każdy kto posłucha,poczyta, ujadania tych SB-kich psów,nabiera wielkiego
            > obrzydzenia do Kaczynskich i ich formacji...Tfu !!

Bez obrażania miało być.
          • swan_ganz Re: dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ 17.03.09, 09:56

> Każdy kto posłucha,poczyta, ujadania tych SB-kich psów,nabiera
            > wielkiego obrzydzenia do Kaczynskich i ich formacji...Tfu !!

za to dzięki takim postom jak Twoje każdy pokocha Tuska :-)
            • amdrzej.11 Re: dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ 17.03.09, 10:03
              swan_ganz , wyjesz piesku,wyjesz ?
            • koloratura1 Re: dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ 17.03.09, 10:17
              swan_ganz napisał:

>
              > > Każdy kto posłucha,poczyta, ujadania tych SB-kich psów,nabiera
              > > wielkiego obrzydzenia do Kaczynskich i ich formacji...Tfu !!
              >
              > za to dzięki takim postom jak Twoje każdy pokocha Tuska :-)

Niewykluczone; wszystko na to wskazuje...
          • xxsiedleckaxx Re: dzieki psom,jak presentation1, junkier,swan_ 17.03.09, 13:58
            POmyleńce dostano w dupsko od dawna im się należy ,za kłamstwa za arogancje za
            mity.SBecy to raczej POpaprańce
      • koloratura1 Re: sondaz wsadzic prosze sobie prosto 17.03.09, 10:15
        pandora-online napisał:

> w dupe.Precz z "ZAKLAMANA GW"

Po co zadajesz sobie gwałt czytając tę gazetę?
        Jest przecież, np., Nasz Dziennik...

> Mafia rzadzaca,
        > PO POdwyzkach w czasie burd ulicznych spotkamy sie pod wysza redakcja.
        > ZLODZIEJE;

Niech żyją "burdy uliczne", ale mam nadzieję, że "wysza" redakcja jakoś je przetrzyma...
    • respiral Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:02
      A dlaczego nie całą????
      • amdrzej.11 respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 10:04
        dlaczego gwożdzi nie wbija się łepkami do przodu ?
        • respiral Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 10:14
          amdrzej.11 napisał:

> dlaczego gwożdzi nie wbija się łepkami do przodu ?
          Z całym szcunkiem, ale odpie...sie ode mnie i zajmij lepiej PiS-
          manami, bełkocącymi o Europie, a ich prezio podciera sobie tyłek
          Traktatem. I takie gnomy mają nas reprezentować w Unii? Więc odwal
          się ode mnie. Cała Warszawa dla PO!!!!!!!!!!
          • swan_ganz Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 10:18

> Z całym szcunkiem, ale odpie...sie ode mnie

to na nic; Andrzej cierpi na wysiłkowe nietrzymanie moczu więc co
            chwila ma fizjologiczną wręcz potrzebę obsikania kogoś. Nawet nie
            zdąży popatrzeć na kogo leje.
            Zrobilibyście jakąś zrzutkę w tej swojej młodzieżówce na
            pieluchomajtki dla niego to na forum byłoby bardziej higienicznie :-)
            • respiral Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 10:27
              Może ma wysiłkowe nietrzymanie moczu. To mniej nieestetyczne, niż
              wysiłkowe nietrzymanie kału, którym zalewacie wszystkiue fora w GW.
              I nie patrzycie, na kogo sracie.
              • swan_ganz Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 18:46
                > To mniej nieestetyczne, niż wysiłkowe nietrzymanie kału,

takie będą konsekwencje inkontynencji jak Andrzej nie zacznie się
                leczyć.... Choć nie wiadomo czy zdąży bo u niego choroba ma wyraźne
                podłoże stresowe więc sfajdać w gacie może się już nawet jutro; któż
                to może wiedzieć? W każdym razie nie będzie wam fajnie w tej
                młodzieżówce z takim obsrańcem. Zainwestujcie w te pieluch dla
                niego - ja wam dobrze radzę.....
            • stern82 Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 10:28
              swan_ganz napisał:

Andrzej cierpi na wysiłkowe nietrzymanie moczu więc co
              > chwila ma fizjologiczną wręcz potrzebę obsikania kogoś. Nawet nie
              > zdąży popatrzeć na kogo leje.
              > Zrobilibyście jakąś zrzutkę w tej swojej młodzieżówce na
              > pieluchomajtki dla niego to na forum byłoby bardziej higienicznie :-)

Uśmiałem się, dobre, dobre.
              • swan_ganz Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 18:50

> Uśmiałem się, dobre, dobre.

ale masz świadomość, że nie jest ładnie śmiać się z kogoś
                pokrzywdzonego przez los?
                • koloratura1 Re: respiral , pytanie godne głupa... 19.03.09, 08:51
                  swan_ganz napisał:

>
                  > > Uśmiałem się, dobre, dobre.
                  >
                  > ale masz świadomość, że nie jest ładnie śmiać się z kogoś
                  > pokrzywdzonego przez los?

No to się jakoś broń, może ci się uda...
                  Albo zniknij z forum, to nikt nie będzie się "śmiać z pokrzywdzonego przez los".
            • koloratura1 Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 18:02
              swan_ganz napisał:

>
              > > Z całym szcunkiem, ale odpie...sie ode mnie
              >
              > to na nic; Andrzej cierpi na wysiłkowe nietrzymanie moczu więc co
              > chwila ma fizjologiczną wręcz potrzebę obsikania kogoś.

Ależ ludzie są różni!
              Nie sądź po sobie, bo nie każdy musi ciebie przypominać.

> Nawet nie
              > zdąży popatrzeć na kogo leje.
              > Zrobilibyście jakąś zrzutkę w tej swojej młodzieżówce na
              > pieluchomajtki dla niego to na forum byłoby bardziej higienicznie :-)

Ja mam lepszy pomył: uwolnij nas od swojej obecności, a na pewno na forum będzie zupełnie higienicznie.
              Nawet bez pieluchomajtek, które tobie wydają się niewiele pomagać...
              • swan_ganz Re: respiral , pytanie godne głupa... 17.03.09, 18:48
                nie ciśnie cię stanik przypadkiem?

www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
                • koloratura1 Re: respiral , pytanie godne głupa... 19.03.09, 08:53
                  swan_ganz napisał:

> nie ciśnie cię stanik przypadkiem?

A ciebie pieluchomajtki?
      • koloratura1 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 17:54
        respiral napisała:

> A dlaczego nie całą????

To już w następnych wyborach.
    • aa_6 PiS ma w tym sondażu o 17.03.09, 10:06
      15% za dużo! W. Olejniczak, D. Rosati i J. Piechociński muszą się
      postarać i zabrać PiSowi 15% głosów!
      • enteryk Re: PiS ma w tym sondażu o 17.03.09, 10:58
        oszołomie z po ochłoń zobacz jak po ciebie olewa
    • agadanuta-2 Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:09
    • leon9910 Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:11
      mg.2005 zobacz życiorysy PiS i PO to zobaczysz gdzie się usadowiło
      SB,wsi24,konfidenci i kapusie ??PO=szumowiny UB,SB,Konfidenci!! nikt przez
      następne 100lat im nie dorówna!!!A jak tam wasz nietoperz tuskmłot lepiej się
      czuje po wyjściu z pokoju b/z klamek???A jak tam pierdzikot= dobry wojak szwejk
      ,,urzędowo uznany za idiotę"nom jakoś stefcia nie widać czyżby na szkoleniu u
      swoich braci z GÓWNO-WYMIOTNEJ.A jak na prawdę nazywa się niesiołowski???
      • koloratura1 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:21
        leon9910 napisał:

> mg.2005 zobacz życiorysy PiS i PO to zobaczysz gdzie się usadowiło
        > SB,wsi24,konfidenci i kapusie ??PO=szumowiny UB,SB,Konfidenci!! nikt przez
        > następne 100lat im nie dorówna!!!A jak tam wasz nietoperz tuskmłot lepiej się
        > czuje po wyjściu z pokoju b/z klamek???A jak tam pierdzikot= dobry wojak szwejk
        > ,,urzędowo uznany za idiotę"nom jakoś stefcia nie widać czyżby na szkoleniu u
        > swoich braci z GÓWNO-WYMIOTNEJ.A jak na prawdę nazywa się niesiołowski???

Masz jeszcze jakieś bluzgi w zanadrzu (które ci zastępują argumenty) czy to już wszystkie?
      • stern82 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:22
        leon9910 napisał:

> SB,wsi24,konfidenci i kapusie ??PO=szumowiny UB,SB,Konfidenci!! nikt przez
        > następne 100lat im nie dorówna!!!A jak tam wasz nietoperz tuskmłot lepiej się
        > czuje po wyjściu z pokoju b/z klamek???A jak tam pierdzikot= dobry wojak szwejk
        > ,,urzędowo uznany za idiotę"nom jakoś stefcia nie widać czyżby na szkoleniu u
        > swoich braci z GÓWNO-WYMIOTNEJ.A jak na prawdę nazywa się niesiołowski???

Bziii bfuuuu bziii
        Jak dobrze, że Concerta jest już refundowana.
        Przynajmniej części trollom pomoże.
      • respiral Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:23
        leon9910 napisał:

> SB,wsi24,konfidenci i kapusie ??PO=szumowiny UB,SB,Konfidenci!!
        nikt przez
        > następne 100lat im nie dorówna!!!A jak tam wasz nietoperz tuskmłot
        lepiej się
        > czuje po wyjściu z pokoju b/z klamek???A jak tam pierdzikot= dobry
        wojak szwejk
        > ,,urzędowo uznany za idiotę"nom jakoś stefcia nie widać czyżby na
        szkoleniu u
        > swoich braci z GÓWNO-WYMIOTNEJ.A jak na prawdę nazywa się
        niesiołowski
        Życiorysami to ty nikogo nie zaskoczysz. Choćbyś nie wiem jak
        wyłaził ze skóry, wolę życiorys Niesiołowskiego, Palikota, Tuska i
        kogo tam jeszcze, niż życiorys jasińskiego, kryżego, ziobry -
        całego "rządu" PiS i kancelarii pana K. Walka na życiorysy to stara,
        stalinowska metoda. Przejęta z dobrodziejstwem inwentarza przez PiS.
        • stern82 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:24
          > Walka na życiorysy to stara,
          > stalinowska metoda. Przejęta z dobrodziejstwem inwentarza przez PiS.

Amen.
          • swan_ganz Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:29

> > Walka na życiorysy to stara,
            > > stalinowska metoda. Przejęta z dobrodziejstwem inwentarza przez
            PiS.
            >
            >
            > Amen.

to w takim razie Pan Miodowicz z jakiej jes parti? :-)
            Wprawdzie nie po życiorysach jechał ale metoda jaką się posłużył to
            jakaś taka ... historycznie znana wydaje się być...
            • amdrzej.11 swan_ganz , przeciwko setce łajdaków z PIS-u, masz 17.03.09, 10:34
              jednego Miodowicza...cieniutko,ćwoku,cieniutko...

Kurski,Ziobro,J.Kaczynski,Mularczyk,Brudzinski,Gosiewski,Szczypinska,
              Putra,Wasserman, to "rdzeń" klubu łajdaków PIS-u, od "życiorysów" !
              Zaprzeczysz, śmieciu?
            • stern82 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:38
              swan_ganz napisał:

>
              > > > Walka na życiorysy to stara,
              > > > stalinowska metoda. Przejęta z dobrodziejstwem inwentarza przez
              > PiS.
              > >
              > >
              > > Amen.
              >
              > to w takim razie Pan Miodowicz z jakiej jes parti? :-)
              > Wprawdzie nie po życiorysach jechał ale metoda jaką się posłużył to
              > jakaś taka ... historycznie znana wydaje się być...
              >

Dla mnie to on jest odważny,
              podczas gdy ojciec w partii,
              on był w opozycji, założył WiP.

Heh, ale żeby się nie zapętlić,
              częściowo przyznam Ci rację.
              • swan_ganz Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:41
                przyjdzie taki czas Sternie, że przyznasz mi rację w sto
                procentach... I wtedy JKM będzie miał już dwa pewne głosy na
                Mazowszu... :-) (chyba, że znowu wmanipulije się w jakieś egzotyczne
                kolaicje przedwyborcze z LPR-em albo - nie daj boże - z RM :D)
                • amdrzej.11 swan_ganz , te twoje prognozy,wróżby, idioto.... 17.03.09, 10:43
                  naśladujesz presentationa1 ?
                • stern82 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 11:15
                  swan_ganz napisał:

> przyjdzie taki czas Sternie, że przyznasz mi rację w sto
                  > procentach...

pewnie kiedyś tak to okaże się wielką ściemą
                  ale my już będziemy leżeć w piachu
                  zresztą jak czytam niektóre posty
                  to nawet kawy pić nie muszę z rana

• leon9910 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:43
          respiral wy propagandę macie opanowaną od czasów trockiego michnikowi i
          GÓWNO-WYMIOTNEJ to i gebells nie dorówna !!!Ci wasi bohaterowie
          niesiołowski,boni pierdzikot to tacy sami sprzedawczyki jak ty i twoi
          poplecznicy!!!Zresztą wy za pieniądze sprzedacie nawet matkę jesteście gorsza
          swołocz od tej ,która przyjechała na ruskich czołgach!!
          • respiral Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 11:02
            leon9910 napisał:

> respiral wy propagandę macie opanowaną od czasów trockiego
            michnikowi i
            > GÓWNO-WYMIOTNEJ to i gebells nie dorówna !!!Ci wasi bohaterowie
            > niesiołowski,boni pierdzikot to tacy sami sprzedawczyki jak ty i
            twoi
            > poplecznicy!!!Zresztą wy za pieniądze sprzedacie nawet matkę
            jesteście gorsza
            > swołocz od tej ,która przyjechała na ruskich czołgach!!

A jak nie zamknę "gęby" to co mi zrobisz????????????????????????
            Masz fakturtę na sprzedaż mojej matki??????????????????????????
            Pilnuj lepiej swojej......
            Poziom polemiki prawdziwie pisowski w klinicznej wręcz postaci.
            Szkoda mojej sliny by splunąć na ciebie.
          • stern82 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 11:15
            leon9910 napisał:

> respiral wy propagandę macie opanowaną od czasów trockiego michnikowi i
            > GÓWNO-WYMIOTNEJ to i gebells nie dorówna !!!Ci wasi bohaterowie
            > niesiołowski,boni pierdzikot to tacy sami sprzedawczyki jak ty i twoi
            > poplecznicy!!!Zresztą wy za pieniądze sprzedacie nawet matkę jesteście gorsza
            > swołocz od tej ,która przyjechała na ruskich czołgach!!

junkier odejdź od komputera
        • xxsiedleckaxx Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 15:50
          No i się nie dziwie.Niesiołek na pierwszym sypał kolegów,Wałęsa tak samo i wielu
          innych z jedynie słusznej partii.Wole PIS.Jest nas coraz więcej.A ciebie
          ;respiral;to wkurza i dobrze .
    • tw_wielgus Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 10:34
      7 baniek utopione w nowy wizerunek prezesa. Nowe koszule, nowy
      garnitur. Potworny wręcz upiorny koszt tytanicznej pracy grafika,
      który cofnął wiek naszych pań o 20 lat wstecz. Kosztowne bilbordy,
      wspaniały popis oratorski prezesa na krakowskim zjezdzie i co...?
      Lipa... ciemny lud nie chce kupić tego kosztownego bajeru.
      • respiral Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 10:57
        Bo, całe szczęście, jakoś nam się udaje odróżnić ziarno od plew. Od
        prawdy i wypomadowanego kłamstwa. Kosztowną wielce kampanię PiS-u,
        przeprowadzoną nie wiadomo z jakiejż to okazji i po co, odbieram
        jako kpinę z ich elektoratu, który dał się nabrać na
        hasełko "solidarnego" państwa. Z kim się w tej kampanii
        solidaryzował PiS?
        • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 11:09
          Kampanie miała dwa cele:
          1) w demaskatorski sposób ujawnić, że prezes dobrze czuje się w
          towarzystwie kobiet.
          2) pokazać, że prezesta stać już na nowe buty.
          3) Ukazać odmienne, pełne miłosierdzia i miłości oblicze
          Kaczyńskiego.

Wszystkie trzy cele osiągnięto!

Państwo solidarne to synonim do państwo socjalistyczne. W pewnym
          okresie swojego życia człowiekowi nie chce się już uczyć i przejawia
          chęć do korzystania z wiedzy już nabytej.
          Kaczyńscy swoją edukację zakoczyli w dobie głębokiego socjalizmu
          stąd ich przywiązanie do pewnych idei.
          • respiral Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 11:17
            To rozumiem...
            A efekt jest taki, że "ciemny lud" już tego nie kupuje. Nie
            odnotowano wzrostu popularności tej partii i śmiało można
            powiedzieć, że PiS wywalił ponad 7 milionów zeta z naszych podatków
            w błoto.
            • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 11:33
              Co gorsza z tych pieniędzy sponsorował łże media: TVN, Polsat.
              Zgroza hańba i poruta... Wyobrażasz sobie bedąc pisiorczykiem płacić
              za reklamy w TVN!? Niepojęte, przerażające!
              Nie potrafię równięż pojąć w jaki sposób pisoelektorat wytłumaczył
              sobie tą haniebną zdradę ideałów. Wszakże po przekształceniu prezesa
              w baranka miłości powinno im nieco ubyć.
              • respiral Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 11:39
                Sponsorował nie tylko łże media, ale i TVPiSLPRS czyli swoją
                zabaweczkę, którą mu ryrwali doniedawni przyjaciele z rączek. Polacy
                mają to do siebie, że nie kupują fałszywki. A to była klasyczna
                fałszywka, stąd ani nie przybyło, ani nie ubyło i jest jak jest.
                • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 12:01
                  Raczej stawiałbym na to, że nastąpiło przemieszanie eletoratu.
                  Odeszli Ci, kórzy niezłomnie wierzą w WSI, sieci i konieczność
                  nieustannej walki z układem. Oni zasilili szeregi LPR co
                  potwierdzałoby wzrost słupków sondażowych dla tej partii.
                  Przyroda nie lubi pustki i miejsce po siepaczach Macierewicza
                  wypełniły boys bandy Biedronia, oni uwierzyli w trwałą przemianę
                  Kaczyńskiego i chcą dołączyć do tego grona, w którym rządzi ta silna
                  mężczyzna by razem tworzyć partię prawdziwej miłości.
              • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 11:48

> Co gorsza z tych pieniędzy sponsorował łże media: TVN, Polsat.
                > Zgroza hańba i poruta...

Towarzyszu Wielgu.. spójrzcie na to inaczej; od 2005 roku przeróżni
                ale zawsze prześwietni analitycy w tych mediach, które wymieniacie,
                co tydzień głoszą upadek PIS.... W Gazecie Wyborczej robią to
                codziennie od czterech lat a tu taki zonk; PIS nie tylko nie chce
                umrzeć ale nawet pochylić się nie chce by wygodniej było analitykom
                i ekspertom na nich wskakiwać.
                Cóż więc dziwnego towarzyszu widziecie w pognębieniu tych wszystkich
                ekspertów i fachowców od pisowskiej stypy po przez sfinansowanie
                kilku małych reklam? Dlaczego miałoby to być przerażające jak
                piszesz? I jeszcze pytanie dodatkowe; czy ufundowanie niekomu nie
                potrzebnego stadion za pięćset baniek w ramach gestu wdzięczności
                jest mniej przerażające?
                • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 11:55
                  O drogi o.Swanie,
                  Zwróć uwagę że nie kilku reklam a całych seriali, w których prezes
                  to rapem molestuje młodzież, a to zapewnia dorosłych, że PIS chroni
                  miejsca pracy (co jest bzdurą bo miejsca pracy to akurat chroni PSL).
                  W łże media wpompowano porażającą ilość pieniędzy pochodzących z
                  żródeł, o które w obawie o swoje życie pytał nie będę. Nie chcę
                  skończyć jak ten prokurator który badał finanse ojców
                  reprymendorystów.
                  W kwestii stadionu, czy byłbyś łaskaw sięgnoc pamięcia kiedy
                  podpisano umowę z ITI i jak nazwyał się warszawski namiestnik
                  mianowany na to stanowisko z naruszeniem podstawowych zasad
                  demokracji?
                  • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 12:04

> W kwestii stadionu, czy byłbyś łaskaw sięgnoc pamięcia kiedy
                    > podpisano umowę z ITI i

mmhmm sięgnąłem; niejaki Pajacewicz sygnowany przez PIS podpisał
                    wstępne porozumienie dot. stadiony ITI na 175 mln złotych.
                    Rozumiem Towarzyszu Wielgus, że taka drobna korekta w kwocie (do
                    aktualnych 500 baniek) jest drobiazgiem? I to w sytuacji gdy
                    kilkaset metrów od stadionu ITI jest budowany drugi; równie
                    wyopasiony co ten pierwszy...
                    • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 12:40
                      Ach.... ojcze Swan zatem inicjatywa zrodziła się za czasów
                      pisowskiej pacynki, która nawet wizytę w WC uzgadniała z prezesem.
                      Jaki to nieodżałowany zbieg okoliczności, pewnie w zamian za to szef
                      ITI ufundował mu laleczkę rozkochaną w poezji. Dodajmy do tego
                      scenariusz wzrostu kosztów materiałów budowlanych spowodowany
                      zapewne przez szarą sieć spekulantów i wzrost kosztów robocizny i
                      kwota przestanie budzić rumieniec na Twojej zatroskanej twarzy.
                      Drugi stadion bo rozumiem, że masz na myśli narodowy, nie będzie
                      własnością klubu. A te kilkaset metrów jest wyrazem jak rozumiem
                      nieznajomosci topografii W-wy.
                      • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 12:59
                        > Dodajmy do tego
                        > scenariusz wzrostu kosztów materiałów budowlanych spowodowany
                        > zapewne przez szarą sieć spekulantów i wzrost kosztów robocizny i
                        > kwota przestanie budzić rumieniec na Twojej zatroskanej twarzy.

niewątpliwie macie rację Towarzyszu; moje zatroskanie zastąpiło
                        nieziemskie wcurwienie bo o ile mogę zrozumieć chęć zarobienia kasy
                        przez prywatne firmy to nie mogę takich samych chęci szanować w
                        przypadku włądz mojego miasta. A co nam szkodziło Towarzyszu we
                        wrześniu ub. roku ponowić przetarg zamiast go pospiesznie podpisywać
                        skoro nawet najgłupszy forumowicz wiedział już wtedy, że włąśnie
                        pęka bańka budowalna i że za chwilę w związku z jej pęknięciem
                        będzie można budować o połowę taniej bo rynkowe stawki firm
                        budowlanych polecą na zbitą mordę? Czy jakbyście Towarzyszu mieli
                        budować dla siebie samego to mając zapaść na rynku usług
                        budowalanych podpisalibyście umowę ze stawkami z czasów gdy rynkiem
                        rządził wykonawca a nie klient?
                        Tak to nawet w Kambożdży się nie rządzą bo się wstydzą.....

> A te kilkaset metrów jest wyrazem jak rozumiem
                        > nieznajomosci topografii W-wy.

Towarzyszu - nie bądźcie drobiazgowi; ze dwa kilometry dzieli te
                        stadiony i nie więcej...

> Drugi stadion bo rozumiem, że masz na myśli narodowy, nie będzie
                        > własnością klubu

a co to zmienia? Pykać w gałę i tak by tam sobie mogli; nikt by ich
                        stamtąd nie wyrzucił.
                        W każdym razie widże w tym mieście znacznie więcej priorytetowych
                        inwestycji wartych publicznych pieniędzy znacznie bardziej niż
                        stadion dla Waltera.... No ale co zrobić? Trzeba płącić rachunki za
                        kampanię wyborczą i wsparcie bo nie ma nic za darmo.
                        • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 13:16
                          Twój młodzieńczy entuzjazm jest pełen naiwnego spojrzenia na to jak
                          wyglądają procedury przetargowe i jakich nakładów biurokratycznych
                          wymaga przygotowanie takiej inwestycji podpisanie umów zobowiązań
                          załatwienie zezwoleń itd itd...
                          Miasto zrywając umowy musiałoby zapłacić odszkodowania, nie wiem czy
                          nie wyższe niż te dodatkowe koszty, które spowodowały podniesienie
                          wyceny inwestycji.
                          Mnie jako warszawiaka b. wkurza sprawa mostu północnego zawalona
                          przez ekipę Lecha Kaczyńskiego skupioną na tropieniu korupcji i
                          sieci powiązań w urzędach W-wy. Zobacz o ile tutaj podskoczyły
                          koszty chociażby ze względu na zwyżkę cen działek.
                          • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 13:24
                            tia.. jasne; każdy kant będziesz chciał procedurami tłumaczyć? Był
                            doskonały powód do uwalenia przetargu; przekroczenie kwoty
                            przeznaczonej na sfinansowanie zamówienia opisanego w przetargu jest
                            takim powodem i już nie jeden przetarg tak właśnie się skończył więc
                            i ten na stadion mógł się tak zakończyć. Nic by się nie stało gdyby
                            Wejcheryt dostał swój prezent pół roku później...

> Zobacz o ile tutaj podskoczyły
                            > koszty chociażby ze względu na zwyżkę cen działek.

Wielgus... ceny nieruchomości spadają od września ub.roku i żadne
                            zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni :-)
                            • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 13:31
                              Oj obaj ie znamy szczegółów umowy wiec ten wątek zostawmy na tym
                              etapie.

Ceny nieruchomości, spadają to prawda, ale nie wszędzie i nie z całą
                              pewnościa nie osiągną takich cen jak w 2005 roku, nieprawdaż?
                              • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 13:38

> Oj obaj ie znamy szczegółów umowy wiec ten wątek zostawmy na tym
                                > etapie.

tak to prawda ale tak nie powinno być bo to w końcu o naszą kasę
                                idzie....

> Ceny nieruchomości, spadają to prawda, ale nie wszędzie i nie z
                                > całą pewnościa nie osiągną takich cen jak w 2005 roku, nieprawdaż?

tego akurat nie wiem ale gdyby ponowiono przetarg to NA PEWNO teraz
                                byłoby taniej niż było to w zeszłym roku. Pośpiech jakim wykazała
                                się Hania przy podpisywaniu tej umowy oraz metody jakie stosowali
                                podczas głosowań w Radzie miasta i przy okazji wsparcia pomysłów
                                dofinasowania budowy dodatkową kwotą wskazuje, że ta sprawa ma
                                drugie dno i mam cichą nadzieję, że po zmianie władzy skończy się
                                ona dla obecnej w prokuraturze zarzutem o niegospodarność

-
                                Swan
                                ** Just say no to drug reps **
                                nofreelunch.org/
                                • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 13:49
                                  Nie będę sie wymądrzał nie mając dostępu do informacji źródłowych.
                                  Nie wydaje mi się, bo argument, że trzeba spłacić zobowiązania
                                  wyborcze na skutek tego, że umowę podpisywał przedstawiciel PIS
                                  wydaje mi się mocno chybiony.
                                  Pewnie, że chciałbym aby władze mojego miasta oszczędzały pieniądze
                                  a jako, że nie jestem kibicem piłkarskim budowa stadionu jest z
                                  mojego punktu widzenia czystym marnotrawstwem i wolałbym aby wydać
                                  tą kasę na budowę obwodnicy.
                                  • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 14:21

> Nie będę sie wymądrzał nie mając dostępu do informacji źródłowych.

tak... to bardzo niewygodny temat dla PO bo poza kilkoma tysiącami
                                    kibiców piłki kopanej trudno znaleźć w Warszawie zwolenników budowy
                                    takiego (drugiego..) stadiony.... I jeszcze kuriozalne tłumaczenie
                                    włądz miasta, że on ma niby pozytywnie wpłynąć na rozwój kultury
                                    fizycznej Warszawiaków... Tia.. powsechnie wiadomo jak bardzo na
                                    rozwój tężyzny fizycznej wpływa możliwość posiedzenia sobie na
                                    stadionie i wrąbania tam przy okazji meczu kaszanki z grilla oraz
                                    zapicie tego wszystkiego browarem. No - będziemy prawdziwymi
                                    atletami :-)

p.s. taka drobna uwaga na temat sprawności działania naszych
                                    samorządowych władz; debile nie potrafią od dwóch lat namalować
                                    zwykłego buspasa na Puławskiej ale do wydawania ciężkiej kasy idącej
                                    w setki milionów złotych to są pierwsi....
                                    • tw_wielgus Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 14:40
                                      Być może nie jest t wygodny temat dla PO, nie mam pojecia nie jestem
                                      ani członkiem ani sympatykiem tej formacji. Stadion Narodowy jest
                                      budowany na potrzeby ME, to tak gwoli ścisłości. Obiekt
                                      przygotowywany na mistrzowstwa z uwagi na rozmiar zazwyczaj nie
                                      sprawdza się jako boisko ligowe (jest dla klubu zbyt kosztowny w
                                      utrzymaniu).

A w kwestii bus pasów to większego idiotyzmu na zwiększenie korków
                                      wymyślić się nie da. Drogi trzeba budować, a nie ograniczać je do
                                      jednego pasa ruchu mając nadzieję, że towarzystwo się przesiędzie do
                                      autobusów. Tym bardziej że to właśnie to towarzystwo w największym
                                      stopniu składa się na budowe dróg.
                                      • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 16:37

> rozmiar zazwyczaj nie
                                        > sprawdza się jako boisko ligowe (jest dla klubu zbyt kosztowny w
                                        > utrzymaniu).

ja nie neguję potrzeby posiadania przez Legię własnego stadionu -
                                        (pewnie każda drużyna piłkarska chciałaby mieć własny) ale wolałbym
                                        by zbudowali sobie go za swoje a nie za moje bo ja mam taki sam
                                        stosunek do piłki jak ty; znaczy mam to gdzieś....
                                        Zgodziłbym się również na jakąś formę współinwestowania przez miasto
                                        takiej budowli ale dopiero wtedy gdyby okazało się, że na Legię
                                        rzeczywiście chcą chodzić tłumy warszawiaków a nie tak jak jest
                                        dziś; garsta rozwydrzonych palantów... Gdzie i w jaki sposób można
                                        to sprawdzić lepiej niż podnajmując stadion narodowy na mecze Legii
                                        przez jakiś rok czy dwa? Taniej wyjdzie jak przetestujemy to budując
                                        od razu stadion na trzydzieści tysięcy miejsc? A co zrobi miast
                                        wtedy gdy okaże się, że jest on zapełniony w 10% ? (dziś chodzi na
                                        mecze 3 tys ludzi)

Buspasy to temat na oddzielną dyskusję; też tak jak ty uważam, że
                                        one nie są potrzebne (bo nie korzystam ze zbiorkomu) ale ja nie o
                                        tym chciałem.... Pisząc o buspasach pokazałem indolencję
                                        dzisiejszych władz miasta bo to oni ponad dwa lata temu o tym
                                        gadali.. I co ? I nic; gadają tak samo jak gadali a głupiego paska
                                        na jezdni jak nie było tak nie ma :-)
                                        Kapujesz? Dwa lata gadać o takiej bzdurze i nie móc jej zrobić a my
                                        oczekujemy, że oni nam autostrady zbudują :DD
                • koloratura1 Ależ co ty opowiadasz?! 17.03.09, 18:14
                  swan_ganz napisał:

> od 2005 roku przeróżni
                  > ale zawsze prześwietni analitycy w tych mediach, które wymieniacie,
                  > co tydzień głoszą upadek PIS.... W Gazecie Wyborczej robią to
                  > codziennie od czterech lat a tu taki zonk; PIS nie tylko nie chce
                  > umrzeć ale nawet pochylić się nie chce by wygodniej było analitykom
                  > i ekspertom na nich wskakiwać.

Żaden tam "zonk"; przecież stało się to co stać się miało: po dwóch latach nieszczęsnych rządów PiS leży martwym bykiem, bez jakichkolwiek szans na dźwignięcie się. Nawet osobisty pisprezydent nie jest w stanie mu pomóc, choć bardzo się stara.
      • koloratura1 Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 18:06
        tw_wielgus napisał:

> 7 baniek utopione w nowy wizerunek prezesa. Nowe koszule, nowy
        > garnitur. Potworny wręcz upiorny koszt tytanicznej pracy grafika,
        > który cofnął wiek naszych pań o 20 lat wstecz. Kosztowne bilbordy,
        > wspaniały popis oratorski prezesa na krakowskim zjezdzie i co...?
        > Lipa... ciemny lud nie chce kupić tego kosztownego bajeru.

Nawet trzy wyretuszowane pisprostytutki nie pomogły.
        • swan_ganz Re: Nie mogę tego zrozumieć! 17.03.09, 18:14
          > Nawet trzy wyretuszowane pisprostytutki nie pomogły.

ale masz oczywiście świadomość, że nie piszesz takich słów a jakichś
          anonimowych, netowych nickach ale o kobietach znanych z twarzy i
          nazwiska? Będziesz potrafiła udowodnić im prostytucję gdyby ktoś od
          ciebie tego zażądał?

Abstrahuję już od ogólego wrażenia jakie pojawia się gdy widzimy
          kobietę, która nie widzi nic złego ani nie stosownego w tym, że o
          innych kobietach pisze per "pisprostytutka"....

Reasumując; gdy noc zapada to wyraźnie spada ci poziom wypowiedzi.
          Powinnaś unikać o tej porze komputera.

eot.
          • koloratura1 Cura te ipsum! 17.03.09, 18:25
            swan_ganz napisał:

> > Nawet trzy wyretuszowane pisprostytutki nie pomogły.
            >
            > ale masz oczywiście świadomość, że nie piszesz takich słów a jakichś
            > anonimowych, netowych nickach ale o kobietach znanych z twarzy i
            > nazwiska? Będziesz potrafiła udowodnić im prostytucję gdyby ktoś od
            > ciebie tego zażądał?

Chyba jasne, że chodzi o prostytucję POLITYCZNĄ?
            Z udowodnieniem tejże nie będę miała najmniejszych kłopotów.

> Abstrahuję już od ogólego wrażenia jakie pojawia się gdy widzimy
            > kobietę, która nie widzi nic złego ani nie stosownego w tym, że o
            > innych kobietach pisze per "pisprostytutka"....

Kiedyż to szczera prawda!

> Reasumując; gdy noc zapada to wyraźnie spada ci poziom wypowiedzi.
            > Powinnaś unikać o tej porze komputera.

Znam takiego, który swoje pouczenia sam powinien wziąć sobie do serca i zacząć i unikać komputera w ogóle, o każdej porze dnia i nocy.

• pw2221 Bierzcie całą ! tu jest kupa kasy do przekręcenia 17.03.09, 10:43
      a tutejsi wyksztaceni nowocześni wyborcy cenią i lubią takich
      przedsiębiorczych ... jak w PO
      • leon9910 Re: Bierzcie całą ! tu jest kupa kasy do przekręc 17.03.09, 10:47
        pw2221 tutejsi to znaczy w telawiwie??bo złodziej zawsze będzie popierał
        złodzieja!!!
        • tw_wielgus Re: Bierzcie całą ! tu jest kupa kasy do przekręc 17.03.09, 11:13
          Nie będę wam przeszkadzał, gadajcie sobie dziewczynki...
    • sybirak2 Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:46
      Hej, Warszawiacy. Chyba nie macie zamiaru głosować na tych krzykaczy, łgarzy i kościelnych lizusów z PiS?
      • swan_ganz Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:49

> Hej, Warszawiacy. Chyba nie macie zamiaru

mamy taki zapiar :-) Wprawdzie na razie mamy z tym trudności natury
        estetyczno-moralnej (R. Czarnecki) ale mamy też nadzeję, żę ktoś się
        w PIS-e w porę opamięta...
        • koloratura1 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 19:34
          swan_ganz napisał:

> mamy taki zapiar [głosować na PiS] :-)

Tak,tak; raczej "zapiar" niż zamiar...

• leon9910 Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 10:55
        sybirak2 przez 45lat latałeś do kościoła na klęczkach szłeś do częstochowy a
        teraz plujesz!!!Widać jesteś taka sama swołocz jak ci z KOR-u!!ks.Popiełuszkę i
        innych ks.nosili na rękach a teraz plują na,polskę,polaków i polski kościół!No
        Warszawiaki pokażą czy są polakami czy bez mózgowcami!!!
        • respiral Re: Platforma bierze pół Warszawy 17.03.09, 11:08
          leon9910 napisał:

> sybirak2 przez 45lat latałeś do kościoła na klęczkach szłeś do
          częstochowy a
          > teraz plujesz!!!Widać jesteś taka sama swołocz jak ci z KOR-u!!
          ks.Popiełuszkę i
          > innych ks.nosili na rękach a teraz plują na,polskę,polaków i
          polski kościół!No
          > Warszawiaki pokażą czy są polakami czy bez
          mózgowcami!!!
          >
          Uprzejmie informuję, ze "Polska", "Polacy" - piszemy z dużej litery.
          Ta zasada obowiązuje również rodzimych katofaszystów, a zatem i
          ciebie. Nadto - przypominam, że na współpracę z KOR-em powoływało
          sie równiez "zjawisko biologiczne". O Warszawiaków proszę się nie
          obawiać, wiedzą na kogo NIE głosować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka