placebo99 Ło jeny! Toż to polityczna mina :)) Oto komplet. 18.03.09, 19:15 Tusk i Krzaklewski. Piękny duet. Teraz to już nikt nie nabierze się, że ścierwoliberały mają 150% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Ło jeny! Toż to polityczna mina :)) Oto kompl 20.03.09, 16:54 placebo99 napisał: > Tusk i Krzaklewski. Piękny duet. Teraz to już nikt nie nabierze się, > że ścierwoliberały mają 150% poparcia. > -konczy sie scierwie kasa wiec dalej lupac podatnikow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Byle nie ta polityczna cio***a !!! 18.03.09, 19:16 Nawet HGW bylem w stanie przelknac, ale jego juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.derduch Re: Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaci 18.03.09, 19:18 No to debile z PO sie doigrali biorąc tego fryzjerczyka z pi... na ryju! To przecież taka sama kanalia jak Towarzysz Jarosław i marionetka Buzek. Brawo debile! PiSuar wygra jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaci 18.03.09, 19:22 > PiSuar wygra jak nic! A co to w sumie za różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy zobaczycie, Leppera też wezmą.... 18.03.09, 19:19 Tusk, nie kompromituj się! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 19:20 www.smog.pl/wideo/5570/piosenka_o_pieknym_marianie/ Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Rzygac mi sie chce :(((((( !!!!!!!!!!!!!1 18.03.09, 19:29 Krzaklewski odpowiedzialny za rozlozenie polskiej gospodarki w czasach nierzadu aws-u. Krzaklewski odpowiedzialny za wyparowanie 50 mln. zl na tzw. "telewizje familijna". Kampanie prezydencka Krzaklewskiego wspierali niebosdzczycy. Mam wymieniac dalej ???. Jesli to prawda, ze PO wystawia Krzaka, to platformowe palanty zobacza g...o a nie moj glos. To ja juz wole sld-owcow !!!! Jestem pewien,ze podobnie postapi spora grupa obecnego elektoratu po-wskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 19:32 jeśli to miałaby być prawda to Tusko może zapomnieć o swoim miejscu w polityce, sięgnąłby dna. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki To z Łodzi duetu: 18.03.09, 19:39 1. "bandyty z Pabianic" 2. "nielota" Alota należy chyba się spodziewać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 19:40 Krzaklewski jest na prawo od PiS. Ergo PO jest tam także z wyłączeniem pewnego redemptorysty z Torunia. Nie ma różnic ideowych Tusku, "bracie mój". To groźne dla rzekomo liberalnej partii. Poparcie będzie spadać przy takich wspaniałych kandydatach. Odpowiedz Link Zgłoś
k0pytko Nie zapomnijcie o Rywinie 18.03.09, 19:40 Takie nazwisko nie powinno się marnować i w PO jakaś jedynka dla niego musi się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 19:46 Faktycznie bomba. Zwalila mnie z nog. Kto PO wciska te żabe? Napewno nie przyjaciel. Oj! Grabi sobie PO, grabi! Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Krzaklewski polityczną bombą PO - oto 18.03.09, 19:47 do czego prowadzi głosowanie na tych samych ludzi ciągle... PO i PiS to UW-AWS... Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 AWS i cesarz mania wraca??? 18.03.09, 19:48 To już wiem na kogo nie należy głosować.Mania to jednoznaczny zausznik czarnych.A to raczej pisuar nie PO.Więc głos na cesarza Mariana to głos na pisuar obojętnie gdzie będzie.Wyrażnie zatarte różnice.Piękny strzał w stopę,jak to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 19:56 Tak oto plaforma pod wodzą Ryżego Donalda sięgnęła dna. "Piękny Maniuś", Nelly Rokita, Anna Sobecka, meherki, "psiorki" oszołomki, drobne gnojki i matacze oto kandydaci platfusów z platformy! Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski tropiciel masonów 18.03.09, 19:57 Pamiętam jego kampanię wyborczą w 1997 r. Jak występował na uczelni, to mówił jak normalny. Jak w Radiu Maryja wszedł na temat masonów, to przez kilka godzin spierał się ze słuchaczami czy można dopuścić do wstąpienia do AWS-u partie, w których jest kilku masonów, czy stanowczo nie można. Rządów AWS-u nie wspominam całkiem źle, to jednak nie Kaczyńscy, ale bez przesady. Może jednak lepiej wykorzystać Marcinkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: tropiciel masonów 18.03.09, 20:00 No, jak widać umiał trafić do targetu ;) Marcinkiewicz... a niby kto go wywindował do rządu jak nie Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita To nie bomba. To raczej niewypał. Znalazł swój 18.03.09, 19:58 swojego. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 20:02 Niestety, każde g..no kiedyś wypłynie... Ale biorąc pod uwagę standardy polityczne mańka, to jednak bliżej mu do pisuarów i ma-ryjów niż platfusów... Krzaku bombą... no cóż... raczej bronią biologiczną - a takie rzeczy wiadomo - szkodzą obu stronom. BTW... wie, że w centralnej Polsce spalony... urządził sobie bazę tam, gdzie ciągle jeszcze słowo byle księdza ważniejsze niż prawo i konstytucja... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaci 18.03.09, 20:03 Polactwo uwielbia jak smierdzi zgnilizna, dlatego wyciaga z grbu wszelkie zombie i trupy polityczne. Co za ciemniacki narod, bez jakiejkolwiek ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 20:08 Wychodzi z założenia że ludzie zapomnieli już o jego rządzeniu bo minęło już parę ładnych lat.Kolejne wybiegi kanalii z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 Oby to byl kolejny gwozdz do trumny PO jaja z 18.03.09, 20:08 wyborcow po calosci robione. buzki, krzaklewski, rokita i inne smieci polityki Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Twoi ukochani mogą panu Buzkowi skoczyć 18.03.09, 20:21 bemowiak2008 napisał: > (...) buzki(...) i inne smieci polityki To ty głosujesz na odpady, które Buzkowi mogą buty lizać. Na Śląsku jak na razie Buzkowi nikt nie dorównuje pod względem liczby głosów. Możesz sobie pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Twoi ukochani mogą panu Buzkowi skoczyć 18.03.09, 22:15 co nie zmienia faktu, ze Buzka wyciagnal z szafy i przyniosl w teczce wlasnie Krzaklewski. ma dla Buzka niejaki szacun, bo to profesor z mojej polibudy, ale z drugiej strony fakt, ze (najwyrazniej odurzony kadzidlem) na jakichs targach wynalazczosci wychwalal "piramidke energetyczna" kaze mi watpic w jego rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
valana Re: Twoi ukochani mogą panu Buzkowi skoczyć 19.03.09, 00:28 ukos napisał: > bemowiak2008 napisał: > > > (...) buzki(...) i inne smieci polityki > > To ty głosujesz na odpady, które Buzkowi mogą buty lizać. Na Śląsku > jak na razie Buzkowi nikt nie dorównuje pod względem liczby głosów. > Możesz sobie pomarzyć. Wystarczy, że wystartowałaby tam Dorota Rabczewska i okazałoby się, kto komu i co może lizać. Chodzi oczywiście o liczbę głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 20:16 gdyby to byly wybory na europejskiego bufona to Krzaklewski mialby spore szanse.....i mozna by tez zrozumiec P.O. a tak meczy pytanie czy w Polsce do wyborow kandyduja tylko znajomi z kregu towarzyskiego ,,warszawki" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 20:20 Wyciąganie zgranego politycznego trupa z szafy. Jeśli to prawda to będzie to polityczny gwóźdź do trumny PO. Jakież to wspólne idee łączą PO z byłym kierującym z tylnego siedzenia rządem Buzka? Stare dobre małżeństwo? Na Podkarpaciu to krzaklewski pociągnie PO na dno. Jeśli będzie z listy PiS- to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
tadek45 Krzaklewski polityczną bombą PO na Podkarpaciu 18.03.09, 20:20 Chciałbym się dowiedzieć, co za kretyn, udający dziennikarza podaje taką informację: " (Krzaklewski).. Nie zaprzeczył, że dostał od Platformy propozycję startu w eurowyborach. Nie chciał jednak wymienić nazwy partii." Mnie też coraz trudniej czytać "Wyborczą", nie wymienię jednak gazety której dziennikarz/???/ nie potrafi zredagować poprawnie jednego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś