funia81 21.03.09, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odchudzacz Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego rządu 21.03.09, 13:29 I tam byla olimipada... Wstyd, po prostu wstyd. :( Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Szlag mnie trafia 21.03.09, 13:52 Szlag mnie trafia jak coś takiego widzę. Jak człowiek może robić coś takiego drugiemu człowiekowi? Przecież już wyszliśmy ze średniowiecza. Ludzki gatunek jednak jest popier****** :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: Szlag mnie trafia 24.03.09, 20:45 a widzisz francuzom to nie przeszkadza i reszcie światu robić lukratywnych interesów z chinami. Nie denerwuj sie co to jest kilka ofiar dla dobra miliardów Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger I gdzie są lewaki broniące niezawisłości 21.03.09, 13:53 I gdzie są lewaki broniące niezawisłości Chin (Iraku, Afganistanu...) i burzące się na "ingerencję w wewnętrzne sprawy? - Odezwać się lewicowe bydło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz ważne ze w guantanamo siedzi 50 morderców 21.03.09, 21:15 Te drobne setki tysięcy niewinnych w chinach czy korei to pikuś. Ważne że imperium zła zniewoliło 50 terrorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Lewackie bydło nienawidzi Chin. 22.03.09, 20:11 Jedna z naczelnych zasad politycznej poprawności: nie wierz rządom wolnych państw, ufaj bandytom. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 14:45 odchudzacz napisała: > I tam byla olimipada... Wstyd, po prostu wstyd. :( u Adolfa nazioli w 36 tym też była Wstyd, że przyznano im tę olimpiadę... Odpowiedz Link Zgłoś
stodola Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 15:31 U Adolfa byla, ale w chwili kiedy przyznali organizacje igrzysk olimpijskich Berlinowi pan A.H. byl tylko szeregowym obywatelem Austrii i Niemiec. Ale ty nie chcesz tego wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
komotsu Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 16:35 Hitler, a raczej jego NSDAP było w 1931 w Reichstagu, jako druga co do ilości głosów partia, w którym to 1931 MKOL przyznał Berlinowi igrzyska w 1936 więc nie wygaduj bzdur, że Adolf był wtedy zwykłym szaraczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
garbec Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 23:43 Wiec dalej, pomimo tego byl zwyklym szarakiem, z pewnoscia nie z numerem 1 na lepetynie. W chwili przyznania igrzysk miastu Moskwa jak i Pekin - obydwa miasta byly juz na dobre zadomowione i wypelnione po brzegi zbrodniczymi organizacjami lewicowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego rządu 21.03.09, 13:37 Tylko skonczone lewactwo, politycznie poprawni, naiwniacy i ludzie zlej woli wierza komuchom. Daleko nie trzeba szukac. Wystarczy popatrzec na nasz kraj w ktorym komuna jak rzadzila - tak rzadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum [...] 21.03.09, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 13:56 ciekawe... bardzo ciekawe... może podasz jakieś źródła na to co piszesz, bo większych bzdur jeszcze nie czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 14:03 Oj, zrodla to by sie znalazly. Np. agencja prasowa Xinhua. Pozostaje tylko kwestia ich wiarygodnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 14:01 Pierwszy moj wpis admin zglanowal, mam nadzieje, ze tylko za uzycie (wykropkowanego) wulgaryzmu, a nie na polecenie jakiejs sprzyjajacej Chinczykom wierchuszki. Wiec napisze ogledniej: Chinczycy to zaklamane dranie, co wiadomo nie od dzis. Gdyby mogli, nastepnym krajom przyniesliby takie "wyzwolenie" jak w 1950 Tybetowi; to samo planowal ZSRR dla calej Europy. To rasowi komunisci - najgorsza zaraza wspolczesnego swiata. A ty, maksimum, idz wez jakis prozac, jesli tak cie ci "okrutni" Tybetanczcy przerazaja. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger [...] 21.03.09, 14:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Cenzorskie mendy 21.03.09, 20:10 jesteście małymi tępymi gnojami, niczym więcej, tępe cenzorskie mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 15:31 Jak u nas rzadzila tzw. komuna, to nie bylo u nas bezrobocia i skrajnej nedzy. A dzis widzialem nurkow smietnikowych w akcji w Lodzi pod Teatrem Wielkim i u mnie na Zoliborzu. Wiec najpierw niech Michnik zwalczy bezrobocie, bezdomnosc i skrajna nedze w Polsce, a pozniej sie zajmie reformowaniem Chin i wprowadzaniem na nowo do Tybetu feudalizmu i teokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 16:16 herrkagan, Dostajesz moja prywatna nagrode za najsmieszniejszy wpis dnia. Po kolei: "Jak u nas rzadzila tzw. komuna, to nie bylo u nas bezrobocia i skrajnej nedzy" Jesli tak piszesz, to najwyrazniej znasz te czasy chyba tylko z opowiadan jakichs sklerotykow albo ewentualnie z seriali w rodzaju "Czterdziestolatka" :-))) "najpierw niech Michnik zwalczy bezrobocie, bezdomnosc i skrajna nedze w Polsce" Adam Michnik jest tylko redaktorem poczytnego (i w dodatku prywatnego) dziennika, nie przeceniaj go. Nie on powinien zajmowac sie likwidacja bezrobocia i nedzy. Ale dzieki, ubawilam sie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 16:50 Robisz sobie niestosowne zarty z tragedii milionow polskich bezrobotnych i ich rodzin... PRL pamietam dobrze, a Michnik sie mocno zasluzyl przy zniszczeniu tegoz PRLu, oferujac nam twor jeszcze gorzej funkcjonujacy niz ow PRL, z aktorym tez nie za bardzo tesknie. To, ze Michnik uciekl w "redaktory" przed odpowiedzialnoscia za swe czyny, nie czyni go bynajmniej niewinnego tragicznej sytuacji, w jakiej znajduja sie dzis miliony Polakow: bezrobotnych, albo pracujacych za wrecz glodowe pensje albo zyjacych z karlowatych godpodarstw rolnych badz zmuszonych do emigracji zarobkowej... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 18:38 Jakci sie tutaj nie podoba to mozesz wyjechac na Bialorus lub do Chin, proworzadnych komunistycznych krajow w sam raz dla ciebie... a jest jeszcze jeden taki kraj ktory moze ci sie podobac to KRL Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 18:43 Widze, ze chcial bys sie pozbycz Polski opozycji. To jestes wiec komuchem, tyle ze prawicowym... A ja zostane w Polsce, aby naprawiac Rzeczpospolita po solidaruchach! Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 19:10 Sp...aj na do komunistycznego raju, do Koreii Pł. na pożywną zupę z trawy. Życzę ci, żeby cię spałowali, podłączyli jaja pod akumulator, spiłowali szlifierką siekacze do dziąseł, wsadzili gorącą lokówkę w d... zerwali paznokcie i połamali palce u rąk ( żebyś nie pisał takich głupot). Może zrozumiesz co to jest komunizm, Chiny ludowe, tortury i o co w tym wszystkim chodzi. Jest jeszcze taka możliwość że wcale nie jesteś głupi, tylko jesteś kitajskim ubekiem. Płacą ci w jenach czy w złotówkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 19:25 Widze, ze ci nerwy pucily, tybetanski mnichu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 18:08 herrkagan napisała: > Jak u nas rzadzila tzw. komuna, to nie bylo u nas bezrobocia i > skrajnej nedzy. Nie widziałeś/aś bezrobocia, bo wydajność pracy była bardzo niska. Przy żałośnie niskim dochodzie narodowym na mieszkańca było zatrudnienie dla wielu osób z głodowymi płacami. Siłą nabywcza pensji Polaka była śmieszna w porównaiu z pensją pracownika w tzw. świecie kapitalistycznym. > A dzis widzialem nurkow smietnikowych w akcji w > Lodzi pod Teatrem Wielkim i u mnie na Zoliborzu. Wiec najpierw niech > Michnik zwalczy bezrobocie, bezdomnosc i skrajna nedze w Polsce, Bezdomność była też w PRL-u ale nie mówio i nie pisało się o tym, podobnie jak nie mówiło się o prostytucji i narkomanii. Nędza zawsze była w Polsce komunistycznej. Była dla takich ludzi jak Ty niezauważalna, ponieważ była zjawiskiem powszechnym i przeciętny człowiek nie miał pojęcia jak żyją ludzie na Zachodzie! Nie doświadczyli jej przedstawiciele tzw. Władzy Ludowej i niektórzy prywatni przedsiębiorcy. > a > pozniej sie zajmie reformowaniem Chin i wprowadzaniem na nowo do > Tybetu feudalizmu i teokracji... Daj spokój Michnikowi. Masz kompleksy, że mądry człowiek coś w życiu osiągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 18:56 Bzdury piszesz: w PRLu byl kwaterunek, wiec nie bylo bezdomnych. A narkotyki pojaiwily sie w Polsce dopiero po epizodzie pierwszej "S", zas bezrobocie w PRLu znalismy tylko z opowiadan rodzicow i dziadkow... A Michnik osiagnal wszystko podstepem, kradzieza i oszustwem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 21:28 herrkagan napisała: > Bzdury piszesz: w PRLu byl kwaterunek, wiec nie bylo bezdomnych. A > narkotyki pojaiwily sie w Polsce dopiero po epizodzie pierwszej "S", "kwaterunek" - co to znaczy? Jesteś z komuny lat 50-tych - 60-tych? Narkotyki były w Polsce zawsze > zas bezrobocie w PRLu znalismy tylko z opowiadan rodzicow i > dziadkow... Działanie propagandy. :) > A Michnik osiagnal wszystko podstepem, kradzieza i oszustwem... :( A może jakieś konkrety? Wolisz sąd? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 18:58 A dzis to mamy w Polsce place jak w Niemczech, co? Tylko czemu robotnika z FIATA w Tychach nie stac na nowego FIATA, tamze montowanego, wiec cala produkacja idzie na Zachod? Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Wszystkim nam kiedyś wyjdzie chiński bum... 21.03.09, 14:05 JA od kilku miesięcy bojkotuję chińskie towary, wybierając spośród produkcji EU lub poza... Chociaż tyle mogę zrobić, bo ONZ nic nie robi w klierunku unormalnienia sytuacji w tamtym regionie. Po cholerę w ogólę jest te ONZ, tylko kasę przejada, a jak miałaby realnie pomóc to siedzi cicho. Wszyscy mamy krew na rękach, bo pocichu przyzwalamy na to, co dzieje się w Somalii, Tybecie i kilkunastu innych miejscach świata. I warto pamiętać, że to nie zwykły chłop chiński jest winien, tylko klasa polityczna, która by dostała po dupie po sankcjach nałożonych przez USA, JAponię, Rosje, EU. Ciekaw jestem ile jest wart życie Tybetańczyka dla tych tak zwanych krajów rozwiniętych. Jeszcze zobaczycie, że bokiem całemu światu wyjdzie chęć zysku poprzez nieskie koszty produkcji... Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Masz rację. Bojkot chińszczyzny. 21.03.09, 14:19 Wiele osób uważa że jest to niemożliwe, ja sam tak myślałem do pewnego momentu. Myliłem się. Na rynku jest bardzo duży asortyment ubrań, butów, wszelakich plastikowych i innych wyrobów na tańszą i tą śrenią kieszeń wyprodukowanych w Indiach, Malezji, Bangladeszu, i wielu innych krajach. Trzeba tylko uważnie sprawdzać metki. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Masz rację. Bojkot chińszczyzny. 21.03.09, 15:20 Gratuluję i pozdrawiam. Ja swoją antychińską prywatną krucjatę ekonomiczną prowadzę od dobrych kilku lat (mniej więcej od 2000). Na pytanie znajomych, dlaczego, odpowiadam: "Bo nie mam zamiaru sponsorować obozy koncentracyjne". Tydzień temu, na przykład, przez pół godziny wybierałem pluszaka dla czternastomiesięcznego maluszka - aby tylko nie kupić jakiegoś cacka z metką Made in China". Udało się. Można. TRZEBA TYLKO CHCIEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Masz rację. Bojkot chińszczyzny. 21.03.09, 15:33 W Indiach, Malezji, Bangladeszu nie ma oczywiscie skrajnej nedzy i skrajnego wyzysku ludzi pracy... Tylko Chiny sa be, bowiem nie sa zalezne od Zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Jest tam skrajna nędza. 21.03.09, 15:59 Ale te kraje nie okupują innych krajów i nie przeprowadzają planowej eksterminacji innych narodów. Jest różnica? Jest. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Jest tam skrajna nędza. 21.03.09, 16:00 Czyzby? A Kaszmir? I co wiesz o Malezji? jak widac, nic... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Jest tam skrajna nędza. 21.03.09, 16:19 Kogo niby eksterminuja Indie w Kaszmirze, dziecko? Poza tym nie zapominaj, ze w latach 1940-tych w plebiscycie maharadza Kaszmiru opowiedzial sie za przylaczeniem do Indii. A kogo niby okupuje Malezja? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Jest tam skrajna nędza. 21.03.09, 16:45 W Kaszmirze wciaz trwaja walki i jest to teren zamkniety dla cudzoziemcow... I kogo reprezentuje ow maharadza oprocz siebie i swej pasozytniczej rodziny? I co robi Malezja na wyspach nalezacych do Indonezji? Czemu Singapur sie odlaczyl od Malezji? Odpowiedz Link Zgłoś
mprzybys Re: Wszystkim nam kiedyś wyjdzie chiński bum... 21.03.09, 15:20 dołączam się Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Shame on China. 21.03.09, 14:18 Now everybody sees ugly face of China and their hands covered with blood. Liars!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Shame on CIA & US Embassy in PL 21.03.09, 15:35 To jest polskie forum, panowie z agentury CIA w Warsaw, Poland! czaromir napisał: Now everybody sees ugly face of China and their hands covered with blood. Liars!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Shame on U :) 21.03.09, 16:25 Widzę, że wszędzie wywęszysz spisek drogi i przebiegły Watsonie. Nic ci nie umknie, ażeby potwierdzić samemu sobie teorię, że za wszystkim kryją się tajne służby USA i na pewno jeszcze Izraela. Weź pigułkę ksenofobie. Będę pisał w takim języku w jakim będę uważał za stosowne, a Ty nie musisz tego czytać jak się tak z tym męczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Shame on U :) 21.03.09, 16:32 Du bist einen Dumkopf, Herr Tchatomyr von CIA! (Ich bin keine Deeutche, so my German is not necessarily up to scratch)... Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Nagonka medialna na Chiny 21.03.09, 14:20 Chińczycy żądają od FED i Tresury poważniejszych zabezpieczeń dla dalszych kredytów niż "papierowe" i proszę już zaczyna się nagonka medialna. Filmy z Bin Ladenem już znamy. userpage.fu-berlin.de/~roehrigw/polski/ Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Chińska nagonka na prawdę. 21.03.09, 14:43 Film jest jasnym dowodem na to co się od wielu lat dzieje w Tybecie. Łączenie sprawy z ekonomią nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
poablo Re: Chińska nagonka na prawdę. 21.03.09, 15:12 jak to nie ma sensu? a myslisz, ze skad to ciche przyzwolenie? z powiazan ekonomicznych cymbale Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Re:Podziwiajcie inteligencję lichwokracji 21.03.09, 16:46 Podziwiajcie inteligencję lichwokracji_: userpage.fu-berlin.de/~roehrigw/polski/ Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz a potem dobrowolnie oczywiście 21.03.09, 14:21 będą robić za eksponaty za wystawie zwłok... Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińczykami 21.03.09, 14:28 Lecą na pomoc uciśnionemu Tybetowi... Unia Europejska też zapowiedziała zbrojną interwencję i już wysyła wojsko do baz w Pakistanie i Afganistanie, skąd już tylko rzut beretem do Tybetu... Chiny - drżyjcie... Tak... Tybetańczycy mogą i z 1000 takich filmów ujawnić, ale światowe mocarstwa palcem nie kiwną, aby przypadkiem nie stracić chińskiego rynku. Bo co tam jakieś prawa człowieka, liczy się pieniądz, a biznes związany z zeszłorocznymi igrzyskami był jednym z wielu dowodów na doskonale układające się partnerstwo handlowe i gospodarcze Chin i reszty świata. Niestety, nikt z tym nic nie zrobi, jedynie pomruczy z udawanego oburzenia i na tym się skończy. Chiny - jednak śpijcie spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 15:36 O jakich prawach czlowieka ty piszesz? Jakie prawa maja Polacy w Polsce po roku 1989? Nie maja prawa ani do pracy, ani do godnej płacy, ani do dachu nad glowa... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 15:45 Nie maja prawa ani do pracy, ani do godnej > płacy, ani do dachu nad glowa... Lol, całe życie mamusia robiła kanapki i podcierała tyłek, teraz ma funkcję przejąć państwo? Pokaże Ci palcem, poda kanapkę, wyśle pieniążki za leżenie na kanapie, wniesie dywan na 4 piętro... Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 16:06 Mowie o prawie do pracy, a nie o otrzymywaniu wszystkiego na tacy, do czego przywykl np. Dalej Lama. Jestes nieuczciwym dyskutantem, jak kazdy z agentury CIA w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 16:22 Łoł - więc jest tak, że jeśli ktoś nie ma podobnego zdania jek ty, to od razu jest z agentury CIA? Na pewno też jest Żydem, lewakiem i pedałem! Tak, pedałem jest na pewno! Jest wiele przykładów na to co dzieje się w Somalii, Sudanie nie wiem jak w Malezji jak zazanaczyłeś. Ale Tybet to zupełnie inna para kaloszy, ten kraj jest powoli wcielany w Chińką macierz, a jej mieszkańców bezlitośnie się wykańcza - chyba, ze chcesz powiedzieć, że to wszystko spisek jest i nic takiego nie ma miejsca. Widzę, że szybko zapomnieliśmy ponad stu lat wykreślenia z map świata w czasie rozbiorów, dlatego interesy polsko-chińskie moga kwtnąć w najlepsze. A Tybetańczyków walczących o wolność trzeba nazwać jasno - terroryści. Będę teraz cyniczny strasznie i powiem: niech ktoś wreszcie zrzuci te bomby nuklearne żeby gatunek ludzki przestał wreszcie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 16:34 A co powiesz na przesladowania Kurdow w Turcji? No, ale Turcja to polkolonia USA i czlonek NATO oraz kandydat do UE... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 16:55 Nie zapomnij też wspomnieć o ludności Śląskiej w Polsce, Irlandczykach w Ulsterze i tysięcy podobnych miejsc - jak chcesz być taki rzetelny, to do końca proszę! Różnica pomiędzy tymi wszystkimi miejscami jest taka, że po cichu, stopniowo, chce się wyplewić narówd tybetański wraz z tradycją, kulturą etc. - ot taka subtelna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 17:07 1. Jaki "narod tybetanski"? Moze wiec mamy narody: mazowiecki, wielkopolski, podlaski czy malopolski? 2. Kurdow w Turcji przesladuje sie za to tylko, ze sa Kurdami i mowia po kurdyjsku - czegos takiego nie ma w Tybecie: w Chinach jest nawet specjalny uniwersytet dla mniejszosci narodowych (a wiem o tym dobrze, bowiem na mojej uczelni byla niedawno na konferencji naukowej delegacja z tegoz uniwerku). 3. Nikt nie chce w Chinach 'wyplewić' Tybetanczykow - Dalej Lama i jego pasozytniczy mnisi to nie sa wszyscy Tybetanczycy, ktorym jest o wiele lepiej pod rzadami Pekinu niz pod Dalej Lamska feudalna teokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 18:47 Jest lepiej a dlaczego protestuja? Cos tutaj sie nie klei... czy ty czasem nie jestes jakims podstawionym chinskim "ubekiem" na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 18:51 Kto protstuje? Drugo i trzeciorzedni aktorzy z Hollywood na filmiku nakreconym i rozpowszecchnianym za pieniadze CIA... Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:00 Towarzyszu, Chiny to piekny kraj, maja wspaniala starozytna historie,... albo szkoda mi ciebie, rozumiem, ze sa rozne zajecia za, ktore dostaje sie sporo yuanow, ale te twoje wydaje mi sie wyjatkowo perfidne i haniebne... gdzie Twoje sumienie Towarzyszu.... czy towarzysze maja sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:04 Jestem sympatykiem Chin, ale nie jestem pracownikiem zagranicznych specsluzb, w odroznieniu od ciebie, agenta CIA... Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:11 Ale ja jestem Ormianinem na emigracji... my tam nie specjalnie lubimy CIA a tym bardzej nie lubimy czerwonych skosnookich Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:20 Podobno Armenia jest dzis niepodlegla! Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:25 Ano jest Armenia jako panstwo, a nie jako czesc ZSRR jak niegdys, ale to cos na ksztal Krolestwa Polskiego po 1815 roku... ja pochodze z tej czesci, ktora jest pod jarzmem tureckim... Turcy wymordowali Ormian w 1915 roku... 1,5 miliona osob... ludobojstowo... a teraz robia to czerwoni chinczycy w Tybecie na Tybetanczykach Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:29 To sie zajmij Turcja i przesladowaniem Kurdow w Turcji... Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:34 Ale zajmuje sie, caly czas... a kurdowie prowadza walke zbrojna z Turcja i nie tylko, bo Kurdowie nie tylko mieszkaja w Turcji, takze w Iraku, przeciez duzo slychac o tym w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:37 A Turcja, kandydat na czlonka UE i czlonek NATO napada na Kurdow w Iraku i przesladuje Kurdow w Turcji. A ci "obroncy praw czlowieka" z USA siedza wtedy cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:42 Odpowiedz sobie sam, dlaczego Turcy sa tylko jak dotad kandydatem do UE i pewnie tylko tym kandydatem pozostana za lamanie praw czlowieka, poza tym z Turcja licza sie uklady strategiczne - NATO,... i pewnie wiara w lepsze jutro dla Kurdow, Ormianin i innych nacji tam mieszkajacych... Czy to samo mozna powiedziec o Chinach i Tybecie? Watpie... czesc swiata Zachodu i USA toleruje ten stan rzeczy ze wzgledu na tania sile robocza w Chinach oraz zaplacze do biznesu... Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 20:08 Zachod, toleruajc nagminne lamanie praw czlowieka w NATO (Turcja!) nie ma moralnego prawa krytykowania Chin! Odpowiedz Link Zgłoś
ormi Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 20:35 NATO to organizacja wojskowa, co ma piernik do wiatraka? dobra, konczymy ten watek bo do niczego nie prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:35 No to wiemy dla kogo toważysz to już pisze, na szczęście ciemny lud tego już nie kupuje. Stary nawet nie potrafisz tego ukryć, że próbujesz tu fałszywą propagandę siać. Ile jenów na kazdą ripostę dzisiaj płacą? A może w literówkach masz wynagrodzenie? Im więcej znaków tym więcej szlmalu? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Japonia? 21.03.09, 19:38 Jenow? Japonczycy raczej nie placa nikomu za pozytywne pisanie o Chinach... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Japoni 21.03.09, 19:47 Na szczęście, wiedziałeś że to pomyłka a chodzi mi o walutę chińską. Co zresztą nie zmienia faktu, żeś człek prosty, a co więcej sprzedajny. To jak wkońcu partia płaci? Od riposty, czy od znaku? Na czym lepiej wychodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Japoni 21.03.09, 20:07 Zalosny jestes, skoro mylisz oprawcow (Japonie) z ofiarami (Chiny)... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:09 No to teraz stary się zdemaskowałeś, żeś tępy jak but. Oświeć mnie w jakim to interesie USA - CIA, miałaby to robić, skoro ogromna większość inwestycji w Chinach pohodzi z Ameryki, tak samo jak większośc towarów do USA wędruje? Przestań chrzanić o jakiś teoriach spiskowych nie mając żadnych dowodów. Poza tym demonstracjie w Lassie kilkunastu/kilkudziesięciu tysięcy Tybetańczyków są dla cioebie niczym to wybacz, ale głupi jesteś. Amnesty International mówi o ok 2000 tysiącach zaginionych. Jasne, ale ty wciąż uważasz, że wszystko jest zmanipulowane. A w Chinach nie ma więźniów politycznych i nie wydano kary śmierci np dla dyrektorów zakładu gdzie. Chiny - kolebka dobrobytu, sprawiedliwości i tolerancji. Pewnie żaprzeczysz, że w 1989 roku nic się na Placu Niebiańskiego Spokoju też nie wydarzyło. I co z ludnością Śląską, że się zapytam? Znam osobiście takich, którzy pragną autonomii Śląska, więc? Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:14 urwało mi się - Wyrok śmierci dla dyrektorów zakładów skąd pochodziła żywność skażona melaniną. Jasne, cały Zachód uwziął się na biedne Chiny... Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:17 Chiny to potencjalny konkurent USA jesli chodzi o globalna dominacje. Chiny sa dobre dla kapitalu z USA, ktory w Chinach osiaga wyzsza stope zysku niz w Ameryce, ale zbyt silne Chiny nie leza w interesie USA jako panstwa. Amnesty International milczy w sprawie Palestynczykow, Kurdow czy Aborygenow Australijskich, wiec nie ma u mnie zadnego autorytetu. I dobrze, ze w Chinach nie dopuscili, jak w Polsce, do wladzy agentow CIA typu Walesy. Zobacz jak sie Chiny rozwijaja, i co my mamy po 20 latach "transformnacji" poza olbrzmim bezrobociem, powszechna nedza i brakiem w Polsce polskich bankow i polskiego przemyslu oraz polskiego know how... I prosze o powstrzymanie sie od chamskich atakow na mnie, bowiem ianczej bede musial cie podac do sądu za znieslawienie... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:30 Na razie to ja nie wiem czy jakiejś małpy albo papugi nie obrażam ukrywającej się pod nickiem, więc nie bądź śmieszny. Powiem ci jaka jest zasadnicza różnica pomiędzy Chinami - konkretnie Lassą, Gazą, Melbern gdzie pewnie żyją Aborygeni. Więc do Gazy i Melbern możesz pojechać i zrobić dokument filmowy z mieszkańcami, a jadąc do Lassy, ogólnie Tybetu, nie przepowadzisz takiej rozmowy nie mówiąc że udałoby ci się dostarczyć taki materiał. - jak choćby materiał z demonstracji z ubiegłego roku. Więc przestań się ośmieszać jak nie wyczuwasz pewnej subtelnej różnicy z tym co dzieje się w Palestynie a Tybecie. Choć tam i tam ginie wiele niewunnych osób. Więc powiedz mi "inteligencie" dlaczego Chiny pozbyły się dziennikarzy przebywających w Lassie w ubiegłym roku? Czyżby wspaniałe Chiny miały coś do ukrynia? Nie... no coś ty, Chiny? A w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:32 Juz widze, jak mnie Zydzi z kamera do Gazy wpuszczaja. I Chiny robia slusznie, ze nie wpuszczaja do Tybetu agentow CIA udajacych dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 19:42 Nie no koleś żałosny jesteś. Dno - więc albo jesteś tępym bucem albo dla zasady robisz prowokacje. Mało masz materiałów np ze szpitali w Gazie, wywiadów z ludnością tego miasta? Dobrze, że dziennikarzy do Lassy nie wpuszczają? Jesteś skończonym kretynem, i teraz możesz mnie pozwać do sądu, chętnie dowiedziałbym się z jakim burakiem nie mam przyjemności gadać. Tani prowokator opętany chęcią odkrycia spisku dziejów. Nie pisze już z toważyszem - pionkiem Ludowej Partii Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 20:10 Jakie wywiady z Gazy? Przeciez Izrael zamknal wszystkie przejscia do tejze Gazy! Ale Izraela to Zachod nie krytykuje, nawet gdy izraelskie samoloty made in USA zabijaja palestynskich czy libanskich cywilow.. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 20:20 Wiesz, że jesteś zakłamany, co nie? Dopero co oglądałem program w brytyjskim BBC (innej stacji oprócz Irlandzkich i Brytyjskich niestety nie odbieram)o ofiarach wojny palestyńsko-izraelskiej, gdzie zbierano pieniądze na odbudowę szpitali w Palestynie. A może tę akcję też uznasz za sfingowaną? Taki hojrak a 1981 dałeś drapaka z kraju... i aż głupio powiedzieć, ale ciekaw jestem gdzie prysnąłeś... niektórzy uciekali na Zachód, ale ty to chyba jednak na Kreml, co? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Amerykańskie F16 już rozprawiają się z Chińcz 21.03.09, 16:20 > Nie maja prawa ani do pracy To znaczy... Ktos ZABRANIA Polakom w Polsce pracowac? Przestan pisac glupstwa, zamorski dziwolagu. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Dwa miliony Polakow bez pracy! 21.03.09, 16:42 Nie maja prawa do pracy, o czym swiadczy np. ponad 10% bezrobocie. Nawet CIA podaje, ze w Polsce rok temu bylo ponad 1 milion 600 tysiecy bezrobotnych (dzis jest juz ich pewnie ponad 2 miliony). A brak pracy to utrata podstawowego prawa czlowieka i jednoczesnie stoczenie sie na sam dol - bezrobocie oznacza bowiem na ogol utrate rodziny, mieszkania i szacunku do samego siebie, popadniecie w apatie, alkoholizm i/lub narkomanie oraz marginalizacje... Sila robocza w PL to 16.95 mln, stopa bezrobocia 9.7% (dane CIA za rok 2008). www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pl.html#Econ Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Dwa miliony Polakow bez pracy! 21.03.09, 20:25 Nie mów tak głośno, bo CIA przyjdzie i cię uciszy... wiesz, że oni maja technikę szpiegowską, mogącą wyśledzić cię gdziekolwiek - np na podstawie twojej internetowej działalności. Mam nadzieję przynajmniej, że ciągle pozostajesz w ruchu, dla ich zmylenia. Masz jeszcze inne sposoby zacierania śladów? Koledzy z SB i LPCh pewnie nauczyli cię paru sztuczek, co? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek "nikt z tym nic nie zrobi"? 21.03.09, 16:15 etykieta.zastepcza napisał: > Niestety, nikt z tym nic nie zrobi, jedynie pomruczy > z udawanego oburzenia i na > tym się skończy. > Chiny - jednak śpijcie spokojnie... Nie jest tak źle. Polacy wyślą ochotników do Tybetu aby przywrócić tam władzę lamów. Za wolność naszą i waszą! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Chiny jak każda tyrania 21.03.09, 14:43 Człowiek to podłe zwierze i nic się w nie zmienia w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Chiny jak każda tyrania 21.03.09, 14:49 ot, zatrzymano licznych w chinach handlarzy narkotyków. dostali bęcki a tu jakiś problem że to rząd tybetu,tzn lamajdama czy jakoś tak zapodajke o torturach. przestępczośc wszędzie powinna byc tak traktowana. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Chiny jak każda tyrania 21.03.09, 17:01 jesteś ignorantem albo człowiekiem bez dobrej woli... ChRL napadły ba Tybet w 51 roku i siłą wcielili jako swoje terytorium, dlatego teraz jakiekolwiek przejawy wolnościowe lub nawet trendy autonomiczne niszczą siłą wysyłając wojsko Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Chiny jak każda tyrania 21.03.09, 17:10 Chiny na nikogo nie napadly, tylko wyzwolily Tybet z teokratycznej, feudalnej dyktatury Dalej Lamy i jego pasozytniczych mnichow... To twe USA sila zabraly Meksykowi terytoria, ktore dzis sie zwa stanami (nomen omen) Nowy Meksyk i Kalifornia... Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Chiny jak każda tyrania 21.03.09, 18:18 herrkagan napisała: > Chiny na nikogo nie napadly, tylko wyzwolily Tybet z teokratycznej, > feudalnej dyktatury Dalej Lamy i jego pasozytniczych mnichow... Wróć do szkoły, wielbicielu komunizmu. W ten sam sposób Sowieci "wyzwolili" przed "wyzyskiwaczami" wschodnią część Polski agresją z 17-go września 1939 roku. Wyzwolili Polaków skutecznie, nawet od masła i marmolady. Znaczną część mieszkańców wywieźli na Syberię i do Kazachstanu żeby ich "dokładniej" wyzwolić. Niewielu przeżyło, mimo że radzili sobie z brakami w wyżywieniu piekąc placki z własnego kału!!! Takim Gnojom jak Ty nalezy zabronić dostępu do wypowiadania sie w internecie!!! > To twe USA sila zabraly Meksykowi terytoria, ktore dzis sie zwa > stanami (nomen omen) Nowy Meksyk i Kalifornia... Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Chiny jak każda tyrania? 21.03.09, 18:54 Widze, ze chcialbys znow wprowadzic cenzure... :( tempus napisał: Takim Gnojom jak Ty nalezy zabronić dostępu do wypowiadania sie w internecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Chiny jak każda tyrania? 21.03.09, 19:53 Nie ustosunkowałeś się do myśli - Jak to Sowieci "wyzwolili" nas Polaków w 1939. A może masz jakąś własną teorię na ten czas mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Chiny jak każda tyrania? 21.03.09, 20:05 Sowieci w roku 1939 "wyzwolili" Bialorusinow i Ukraincow spod wladzy Sanacji - po prostu gdyby Pilsudski nie poszedl w roku 1920 na Kijow, to dzis mielibysmy Lwow i Wilno. A swoja droga, to niejaki A. Hitler w pazdzierniku tegoz samego roku 1939 oswiadczyl Polakom, ze ich wlasnie wyzwolil spod nieudolnych, sanacyjnych rzadow... Odpowiedz Link Zgłoś
herbatkaherbatnik Re: Chiny jak każda tyrania? 21.03.09, 20:31 herrkagan napisała: > Sowieci w roku 1939 "wyzwolili" Bialorusinow i Ukraincow spod wladzy > Sanacji - po prostu gdyby Pilsudski nie poszedl w roku 1920 na > Kijow, to dzis mielibysmy Lwow i Wilno. A swoja droga, to niejaki A. > Hitler w pazdzierniku tegoz samego roku 1939 oswiadczyl Polakom, ze > ich wlasnie wyzwolil spod nieudolnych, sanacyjnych rzadow... Gubię się już w tym, dla kogo ty mógłyś pracować. Szkoda, że mój dziadek nie dożył dnia (zginął od kuli jakiegoś hitlerowca) jak ten, żeby mógł podejść i dać ci po mordzie a badcia (babcia, gdyby żyła) dołożyłaby z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnacholera Re: Chiny jak każda tyrania? 21.03.09, 20:10 jak 'znów wprowadzić cenzurę'? to koledze się to nie podoba? no przecież komuna była taka cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Chiny jak każda tyrania? 21.03.09, 20:12 Nie chwale "komuny" jako takiej, tylko twierdze, ze dzis jest w Polsce zwyklym, uczciwym ludziom GORZEJ niz w PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Chiny jak każda tyrania 21.03.09, 18:45 A kto nas wyzwoli z dyktatury Watykanu i jego pasozytniczych ksiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Komuno, wroc... ;) 21.03.09, 18:49 spluwa-orginal napisał: A kto nas wyzwoli z dyktatury Watykanu i jego pasozytniczych ksiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Czy można wypożyczyć tych chińczyków z pałami??? 21.03.09, 14:47 Na naszych pseudokibiców. Kilka takich akcji i na stadionach byłoby bardzo ale to bardzo grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: Czy można wypożyczyć tych chińczyków z pałami 22.03.09, 20:13 > Na naszych pseudokibiców. A potem na ekologów i "solidarnych z Białorusią". Odpowiedz Link Zgłoś
mo-money USA Chiny dwa bratanki 21.03.09, 14:52 Chiny są wierzycielem Stanów 2 biliony (ang.trylion) w obligacjach rządowych. USA potrzebuje chińskich pożyczek i tanich towarów. Dopóki dwaj kolesie siebie potrzebują a teraz w kryzysie tym bardziej nic się nie zmieni. Potężny amerykański przemysł zbrojeniowy (tysiące pracowników) bardzo chętnie uzbroi każdą strone konfliktu. Pieniądz nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan USA Chiny dwa bratanki?! 25.03.09, 18:44 Nie obrażaj Chin. To cywilizowany kraj, nie stawiaj go w jednym rzędzie z totalitarnym pseudopaństewskiem utworzonym przez bandytów dla bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego rządu 21.03.09, 14:52 Ten filmik z Tybetu to prawie taki sam, jak ten z napaści "polskich bandytów" na radiostację w Gleiwitz w sierpniu 1939. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 15:16 no wlasnie mam podobne odczucia nie mozna powiedziec na pewno,ze sa to prawdziwe zdjecia,nie mozna powiedziec,ze takie rzeczy sie w Chinach nie dzieja. rownie dobrze moze byc to tzw dokument fabularyzowany Odpowiedz Link Zgłoś
stodola Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 15:22 O! Rewelacja.... Podaj link, sam chetnie obejrze film nakrecony podczas wydarzen gliwickich z sierpnia 1939 r. Dawaj dawaj, bez krepacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 15:29 stodola napisała: > O! Rewelacja.... > Podaj link, sam chetnie obejrze film nakrecony podczas wydarzen gliwickich z > sierpnia 1939 r. > Dawaj dawaj, bez krepacji. Niestety, tego nie dostaniesz nigdzie, bo to są prohibity, tak samo jak i wiele innych "Wochenschau" (kronik filmowych) nakręconych przez propagandę III Rzeszy. Ja też znam ten fakt tylko z opisów. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego r 21.03.09, 16:21 > Ja też znam ten fakt tylko z opisów. Jak to wiarygodnie brzmi... Buahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Film z Tybetu udowadnia kłamstwa CIA 21.03.09, 15:38 Otoz to. Gdyby dr Goebbels mial dzisiejsza technologi, to by caly swiat ogladal w roku 1939 filmy o polskich obozach zaglady dla Niemcow w sanacyjnej Rzplitej... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 spróbujcie wysłać maila do ambasady chińskiej. 21.03.09, 15:00 dostaniecie odpowiedź że spamujecie Odpowiedz Link Zgłoś
maydayto Film z Tybetu udowadnia kłamstwa chińskiego rządu 21.03.09, 15:04 Ciekawa jestem kto nakręcił ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graficzną 21.03.09, 15:06 ...dalajlama jak najdalej od Polski, wolę dobre stosunki dyplomatyczne naszego kraju z Chinami na drugim miejscu pod względem gospodarki na świecie zamiast łysonia dowodzącego kilkoma wieśniakami na yakach. Dziękuję... :D Odpowiedz Link Zgłoś
pet3r Re: Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graf 21.03.09, 15:31 patthecat napisał: > ...dalajlama jak najdalej od Polski, wolę dobre stosunki dyplomatyczne naszego > kraju z Chinami na drugim miejscu pod względem gospodarki na świecie zamiast > łysonia dowodzącego kilkoma wieśniakami na yakach. Dziękuję... :D I bardzo dobrze. Nie rozumiem skąd takie zainteresowanie Tybetem i propaganda przeciw Chinom... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graf 21.03.09, 16:22 "Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graficzną" Bardzo polackie myslenie. Bardzo. Shame on you. Mnie osobiscie wala (jak to ladnie ujales) dobre stosunki z Chinami. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graf 21.03.09, 16:47 funia81 napisał: > "Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graficzną" > > Bardzo polackie myslenie. Bardzo. Shame on you. > Mnie osobiscie wala (jak to ladnie ujales) dobre stosunki z Chinami. Ależ "polackie" jest właśnie wtykanie paluchów wszędzie tam, gdzie okupant każe - jak USA lub Watykan wskażą na Chiny lub Rosję, to już Polactwo leci ze swymi śmiesznymi pretensjami. Teraz ma być Rosja podana do sądu za Katyń! Ktoś, kto nie jest podatny na propagandę naszego okupanta jest raczej osobą myśląca (co nieczęste) i jest dokładną przeciwnością "polactwa". Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Dzień Dobry, wali mnie tybet, wolę kartę graficzna 21.03.09, 16:53 Mnie bynajmniej nie smuci to, ze Chinczycy odlaczyli Dalej Lame i jego pasozytniczych mnichow od tybetanskiego zlobu... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz30 Reserved też !!! 21.03.09, 15:06 Przeczytałem, że ktoś protestuje przeciwko Chinom nie kupując towarów made in china. Powodzenia i gratulacje. Wielcy tego świata już to przewidzieli. Wszystkie Adidasy, Pumy i nasze polskie Reserved tez szyje i produkuje swoje kolekcje w komuszych zbrodniczych Chinach. Wstyd i hanba. Tak samo jest z rosyjskim gazem. Co z tego że gina ludzie upasiona Europa chce tanio a że badziewnie i poplamione krwią - to już nie nasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_dwa a gdzież są filmy z "demokratycznego" 21.03.09, 15:09 i pełnego "subtelności" lania opozycji w Tallinie i Tbilisi, no tak tam to demonstrowali łobuzy, a "demokratyczna" władza tylko strzegła porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
proszka a działacz Solidarności Borusewicz.... 21.03.09, 15:14 A nasz narodowy bohater marszałek Borusewicz, co tak o wolność naszą i waszą i Solidarnościową walczył delegacji chińskiej w tarkcie ostatniej wizyty w Polsce, kawe do stału podawał. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Ja widzialem inne filmy........... 21.03.09, 15:19 Jak demokratyczna policja amerykanska wiaze w kajdanki babcie, mamy zolnierzy w Iraku.Pozniej musialy rozbierac sie do naga.Itd...... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Ja widzialem inne filmy........... 21.03.09, 15:23 I mozna zobaczyc filmiki nawet z polskiej demokracji.Wystarczy je odpowiednio skomentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Mój boże, jacy jesteście delikatni! 21.03.09, 15:23 "...(pierwszy film)chińska policja i wojsko bije związanych i skutych kajdankami więźniów; drugi jest prezentacją ran innych więźniów, otrzymanych w trakcie tortur. Z powodu drastyczności zdjęć Gazeta.pl nie prezentuje drugiego filmu." Nie pokażecie ran, tylko pokażecie jak się bije ludzi? Bicie ludzi uważacie za coś normalnego? A rany po biciu są już fe? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Długo im zajęło kręcenie tej propagandy ! 21.03.09, 15:23 Teraz na zamówienie można dobrać statystów i scenografów i taką fałszywkę nakręcić w dwa dni ! A ciemny lud niech przestanie kupować tybetańskie produkty za grosze tylko słuszne za tysiące ! Odpowiedz Link Zgłoś
pepe_papa Re: Długo im zajęło kręcenie tej propagandy ! 21.03.09, 15:49 Ciemny to ty jesteś palancie. Do tego przydałoby ci się takie lanie, zrozymiałbyś wtedy różnice między oryginałem a fałszywką. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Re: Długo im zajęło kręcenie tej propagandy ! 21.03.09, 15:59 Widziales 'Forresta Gumpa'? A to bylo dobre kilka lat temu, wiec technologia robienia falszywek poszla dalej na przod w CIA... Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Długo im zajęło kręcenie tej propagandy ! 21.03.09, 19:42 a Amerykanie w ogole nie ladowali na Ksiezycu !!!! Chinski narod przywiazany do pokoju potepia takie prowokacje jak juz cos robimuy to nie takie tam poszturchiwania - Odpowiedz Link Zgłoś
monkeysoundsystem Re: Długo im zajęło kręcenie tej propagandy ! 25.03.09, 01:47 mysle ze masz mniej niz 24 lata i jestes jednym z tych inteligentnych idiotow, ktorzy potrafia myslec logicznie, ale maja za mala wiedze i za malo zyciowego doswiadczenia zeby zrozumiec o czym tak naprawde pisza i ma sie ochote dac Ci w mordke. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkagan Film z Tybetu czy z Hollywood? 21.03.09, 15:27 Wyglada mi to na dosc prymitywna antychinska propagande w stylu nieudolnie nasladujacym dra Goebbelsa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 A kiedy zajmą się ruskimi którzy 21.03.09, 15:41 niewolą cały kaukaz? Odpowiedz Link Zgłoś