city-zen 29.03.09, 13:41 Do kogo należy FED? rense.com/general85/feddrec.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rccc obecny kryzys to ich dzielo (---> 11 IX 2007) 29.03.09, 17:13 chca wycofac gotowke z obiegu na rzecz mikrochipow pod skora kazdego czlowieka. Pozwoli im to wprowadic New World Order. Taka przynajmniej maja (plonna) nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Znowu zydzi winni? 30.03.09, 00:23 A ja myslalem, ze kazdy czlowiek jest indywidualnym bytem. Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Re: Znowu zydzi winni? 30.03.09, 01:53 "A ja myślałem, ze każdy człowiek jest indywidualnym bytem." Bo jest, ale tez jest częścią środowiska, albo np.jakiejś społeczności, klanu rodzinnego lub narodu - zależy z której strony na to spojrzysz. A może wszyscy indywidualiści są aspołeczni? Dziwnym trafem ludzie kontrolujacy tych z FED to też ich ziomy: prernalal.com/banned%20books/Rockefeller.Syndicate.-.Secret.Govt.R.pdf P.S.: Tak ostro krytykowana ostatnio pro-familijność min.Pawlaka wśród elit uważana jest za prawdziwą cnotę. Odpowiedz Link Zgłoś