wybolki 03.04.09, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc... 03.04.09, 22:20 Ciekawe kto robi programy o polskim bagnie , kiedy w Europie rozstrzygaja sie losy swiata :) Zenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Dziwne 03.04.09, 22:26 Wildstein mógł mu odpowiedzieć "POwski Polityk" a nie obrażać się jak panienka Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Dziwne 03.04.09, 22:31 miguell napisał: > Wildstein mógł mu odpowiedzieć "POwski Polityk" albo "z k..wami nie tańczę (politycznymi też )" pasowałoby jak ulał do Stefcia , który zaliczył już chyba wszystkie możliwe opcje Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Dziwne 03.04.09, 22:36 sralimuchibedziewiosna napisał: > albo "z k..wami nie tańczę To bardziej w stylu Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dziwne 04.04.09, 00:46 miguell napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > albo "z k..wami nie tańczę > > To bardziej w stylu Kurskiego ************************** Polityczna prostytucja to faktycznie specjalność PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wermahtowy_arszloh_z_dancyga SB-cka_Kanalia_To_Klaun_Polityczn y_:)))))))))))))) 04.04.09, 13:40 GWno kabluje: Bronisław Wildstein powiedział do załganej kanalii, który wydała SB swoją narzeczną: Polityk partii rządzącej obraża dziennikarza i kompromituje sam siebie. Mógłbym mówić o obecnym tu klaunie politycznym, ale nie wydaje mi się to potrzebne. W tej sytuacji muszę wyjść .... ----------------------------------------------------------------------------------------- DOSKONAŁA REAKCJA POLSKIEGO WYBITNEGO PUBLICYSTY NA PASZKWILE OPLUWAJĄCEJ GO PO-MYLONEJ ESBECKIEJ KANALII :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jebniety_jarek Brawo Niesioł,gonić tchórzy jak Wildschwein.Teraz 04.04.09, 14:26 jest odważny, stan wojenny spędził bezpiecznie na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jebniety_jarek arszloch,u was w PiSdzie obowiązuje dziwna ortogra 04.04.09, 14:28 fia, taka prezydencka, dla bęcwałów i niedorozwiniętych jak ty, szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kto powie "nic o nas bez na nas" temu w ryj ! 03.04.09, 22:34 PO zafundowala nam zoltocioba Niesiolowskiego w starciu ze starym wyjadaczem i prowokatorem Wildsteinem piekny pokaz politycznej nieudolnosci ! Teraz w Polsce zamiast mowic o polityce Obamy i Nato w XXI wieku ,jest niezdrowa sensacja :( Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Bronek uciekł do Paryża ? 03.04.09, 23:00 Czy to ten sam facet , który mieszkał w Paryżu kiedy Wałęsa siedział w więzieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Bronek uciekł do Paryża ? 04.04.09, 00:24 ten sam. potem, będąc prezesem radia kraków, załatwił sobie fajne mieszkanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy ...a będąc preziem tvp powypłacał kumplom odprawy 04.04.09, 12:56 jakich nie poważyły się powypłacać swoim nawet komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kto powie "nic o nas bez na nas" temu w ryj ! 03.04.09, 23:10 Czy ty sam rozumiesz,co napisles? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kto powie "nic o nas bez na nas" temu w ryj ! 04.04.09, 00:12 Tak, to ten sam co siedział w Paryżu i donosił francuskim władzom na polską emigrację polityczną, która pracowała na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Wstrętny Wildstein! 04.04.09, 07:28 pe1 napisał: > Tak, to ten sam co siedział w Paryżu i donosił francuskim władzom na polską > emigrację polityczną, która pracowała na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kto powie "nic o nas bez na nas" temu w ryj ! 04.04.09, 00:53 katolik_polski1 napisał: > PO zafundowala nam zoltocioba Niesiolowskiego > w starciu ze starym wyjadaczem i prowokatorem > Wildsteinem piekny pokaz politycznej nieudolnosci ! ************************* Dlaczego nieudolności? Niesiołowski bardzo sprawnie doprowadził do tego, że wyjadacz i prowokator Wildstein poszedł się wypłakać w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Dziwne 03.04.09, 23:57 miguell napisał: > Wildstein mógł mu odpowiedzieć "POwski Polityk" a nie obrażać się > jak panienka Zrobił bardzo dobrze ze wyszedł bo z burakiem i chamem nie powinno sie rozmawiać. Znasz chyba powiedzenie-- Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dziwne 04.04.09, 00:54 tymon99 napisał: > patriotaa napisał: > > > znależdż > > cudne! ************************* To po wolsku. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:55 katolik_polski1 napisał: > Ciekawe kto robi programy o polskim bagnie , > kiedy w Europie rozstrzygaja sie losy swiata :) > Zenada ! jak to kto? PO i PSL i SLD czy nie widzisz jakie bagno już zdobili? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 04.04.09, 00:16 Bagno to zrobił PISS - zrujnował gospodarkę, doprowadził do rozkwitu afer i złodziejstwa, zmarnował dwa lata koniunktury i wywołał karczemną awanturę. Od czasu wyborów PO jest spokojny okres przywracania normalności i odkręcania tego wszystkiego co PISS napsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
olekpolek Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 04.04.09, 01:08 To niech sobie ten wildstain jedzie do izraela i juz... Odpowiedz Link Zgłoś
bat_oczir jeden wart drugiego..... 03.04.09, 22:22 kłótnia dwóch nawiedzeńców; przekonanych o swojej wyjątkowości pozerów... Odpowiedz Link Zgłoś
mibru.pl Broneks dzielnie walczył z komuną na paryskim 03.04.09, 22:23 Placu Pigalle-gdy ludzie w Polsce siedzieli w więzieniach on spędzał lata na zabawach w Paryżu. Teraz jest największym opozycjonistą. Tak jak i Ziemkiewicz-człowiek, który na pytanie dlaczego nie był w opozycji odpowiedział : "wydawało mi się to wtedy śmieszne". Teraz on tez jest największym wojownikiem z "układami" i super-opozycjonistą. Żenada panowie, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tak samo mowilo UB emigracji lonynskiej 04.04.09, 00:46 Tak samo mowilo UB emigracji lonynskiej "ze stali z bronia u nogi" niedaleko pada jablko od jabloni Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Re: Broneks dzielnie walczył z komuną na paryskim 04.04.09, 10:34 O boze to Bronislaw w kazamatach komuny 10 lat nie siedzial? Teraz rozumiem- to taki spóźniony wojownik! Odpowiedz Link Zgłoś
mibru.pl Broneks dzielnie walczył z komuną na paryskim 03.04.09, 22:24 Placu Pigalle-gdy ludzie w Polsce siedzieli w więzieniach on spędzał lata na zabawach w Paryżu. Teraz jest największym opozycjonistą. Tak jak i Ziemkiewicz-człowiek, który na pytanie dlaczego nie był w opozycji odpowiedział : "wydawało mi się to wtedy śmieszne". Teraz on tez jest największym wojownikiem z "układami" i super-opozycjonistą. Żenada panowie, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo Re: Broneks dzielnie walczył z komuną na paryskim 03.04.09, 22:42 mam zupelnie obojetny stosunek do Pana Bronka, dlatego wydaje mi sie ze moge go oceniac w sposb obiektywny jak sadze, zastanawia mnie to jego zaciecie, to obrazanie sie, facet chyba wszedl na jakas droge ktora wg niego jest jedynie sluszna i prawdziwa, czasem mowi sensowne rzeczy i trudno sie z nim nie zgadzac ale ogolnie jakis mocno sfrustrowany ma styl bycia, obrazony na caly swiat, Panie Bronku wiecej luzu... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Broneks dzielnie walczył z komuną na paryskim 04.04.09, 00:19 Kiedys nawet szanowałem Wildsteina, ale to zwykła swołocz. Oprócz pobytu w Paryżu jeździł sobie również na Jamajkę, o czym sam chętnie opowiadał, podczys gdy ci, których teraz ta kanalia opluwa byli bici i poniewierani w komunistycznych więzieniach w Polsce za swoje poglądy. Trzeba jeszcze dodać, że kapuś KPP-owiec Bronek donosił do policji francuskiej na Mirosława Chojeckiego, chcąc przejąć jego emigracyjne wydawnictwo. Taki to z niego patriota i "sumienie" patriotyczne. A Ziemkiewicz to sprzedajna gnida i łotr jakich mało. Parszywy tchórz, któy fajdał sie na widok ZOMO-wca teraz śmie szczekać i opluwac Michnika. Ziemkiewicz, jesteś zwykłym smieciem. mibru.pl napisał: > Placu Pigalle-gdy ludzie w Polsce siedzieli w więzieniach on spędzał lata na > zabawach w Paryżu. Teraz jest największym opozycjonistą. Tak jak i > Ziemkiewicz-człowiek, który na pytanie dlaczego nie był w opozycji > odpowiedział : "wydawało mi się to wtedy śmieszne". Teraz on tez jest > największym wojownikiem z "układami" i super-opozycjonistą. Żenada panowie, > żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc... 03.04.09, 22:24 Adaś i Bronek. Oboje mieli "podobnych" ojców. Oboje walczyli z komunizmem... Adaś walczył, bo wierzył, Bronek walczył, bo kumpla mu zamordowali. W wolnej Polsce Adaś pozostał wierny swoim ideałom, Bronek już nie musi walczyć z komunistami, sam stał się bolszewikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:32 Problem Bronka polega na tym, że musi z kimś walczyć. Ciężko mi sobie wyobrazić, co on by począł, gdyby już doprowadził do wymiany autorytetów. Albo zacząłby kąsać tych, których sam wywindował, albo przyjąłby mentalność oblężonej twierdzy i zewsząd widział zagrożenia, dla ładu, który ustanowił. Odpowiedz Link Zgłoś
mibru.pl Bronek dzielnie walczył z komuną na paryskim 03.04.09, 22:24 Placu Pigalle-gdy ludzie w Polsce siedzieli w więzieniach on spędzał lata na zabawach w Paryżu. Teraz jest największym opozycjonistą. Tak jak i Ziemkiewicz-człowiek, który na pytanie dlaczego nie był w opozycji odpowiedział : "wydawało mi się to wtedy śmieszne". Teraz on tez jest największym wojownikiem z "układami" i super-opozycjonistą. Żenada panowie, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna wg bolszewika Stefcia w tv może być tylko PO 03.04.09, 22:24 no może jeszcze SLD ale realna opozycja wg tego bolszewika nie powinna być w niej obecna - choćby nawet w osobie dziennikarza z nią sympatyzującego idealnym modelem mediów publicznych dla Niesioła była więc tvp sprzed 1989r Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: wg bolszewika Stefcia w tv może być tylko PO 03.04.09, 22:49 sralimuchibedziewiosna napisał: > no może jeszcze SLD > > ale realna opozycja wg tego bolszewika nie powinna być w niej obecna - choćby > nawet w osobie dziennikarza z nią sympatyzującego > > idealnym modelem mediów publicznych dla Niesioła była więc tvp sprzed 1989r I co? I co? Wyprowadził tego "opozycyjnego dziennikarza" pod lufą karabinu, czy tamten sam sobie poszedł, obrażony? Wprawdzie nic takiego nie zauważyłam, ale czasami zdarza mi się coś przeoczyć, więc może i tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: wg bolszewika Stefcia w tv może być tylko PO 04.04.09, 00:29 koloratura1 napisała: > I co? I co? Wyprowadził tego "opozycyjnego dziennikarza" pod lufą karabinu, czy > tamten sam sobie poszedł, obrażony? > Wprawdzie nic takiego nie zauważyłam, ale czasami zdarza mi się coś przeoczyć, > więc może i tym razem... i jajco Wildstein usłyszał tyradę bolszewika na temat tego, kto może być, a kto nie w tv więc postanowił wyjść , bo z bolszewią dobrowolnie siedzieć to obciach Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: wg bolszewika Stefcia w tv może być tylko PO 04.04.09, 10:46 sralimuchibedziewiosna napisał: > i jajco Co proszę? > Wildstein usłyszał tyradę bolszewika na temat tego, kto może być, a kto nie w t > v > więc postanowił wyjść , bo z bolszewią dobrowolnie siedzieć to obciach Też uważam, że zrobił doskonale. Przynajmniej nie zawadzał w dyskusji. Żeby tak jeszcze na podobny pomysł wpadał częściej (bo raz już było, a potem "bohaterowie" musieli walczyć jak lwy o dniówkę...) ten i ów w Sejmie i Senacie... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wściekasz się że srających much do TV nie 03.04.09, 23:11 zapraszają? Może nie prezentują się odpowiednio na wizji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Wściekasz się że srających much do TV nie 04.04.09, 00:31 guru133 napisał: > zapraszają? Może nie prezentują się odpowiednio na wizji?:) może to dlatego że nie stosują takich pedalskich zabiegów jak Donek - farbowanie włosów, makijaż itd spora część łatwych kobiet i masa kryptopedałów na to poleciała i stąd wynik ostatnich wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy w twoim środowisku o swój wizerunek dbają 04.04.09, 00:49 tylko homoseksualiści i rowerzyści?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Czy w twoim środowisku o swój wizerunek dbają 04.04.09, 01:18 od rowerzystów się prosze odizolować... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Strach się bać! 04.04.09, 10:51 sralimuchibedziewiosna napisał: > może to dlatego że nie stosują takich pedalskich zabiegów jak Donek - farbowani > e > włosów, makijaż itd > > spora część łatwych kobiet i masa kryptopedałów na to poleciała i stąd wynik > ostatnich wyborów Nie strasz! Czyżby następne wybory miał wygrać odpicowany Kaczyński??? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Brawo Niesiołowski 03.04.09, 22:25 Nie jestem entuzjastą Niesioła, ale dobrze chamowi powiedział. Z chamstwem trzeba twardo. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 [...] 03.04.09, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
raszym Re: Brawo Niesiołowski 03.04.09, 22:49 Dopóki Niesiołowki nie nazwał Wildsteina "PISowskim dziennikarzem" dyskusja toczyła się w miarę spokojnie. Po incydencie gdy kamera go pokazała z bliska nerwowo zacierał ręce i miał przerażony wyraz twarzy. Czego on się tak boi ? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Brawo Niesiołowski 03.04.09, 22:53 dla mnie zenku od dziś jesteś chamem, a z chamami jak zenekspokojny trzeba twardo Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Brawo Wildstein 03.04.09, 23:06 Miałem okazję oglądac kilka razy pana Wildsteina w telewizji i uważam go za człowieka z wielka klasa, nie tylko intelektualną Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Brawo Wildstein 03.04.09, 23:09 Pana Niesiłowskiego też cenię, ale jednak troszkę za dużo szarżuje a za mało buduje ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Brawo Niesiołowski 03.04.09, 23:55 spokojny.zenek napisał: > Nie jestem entuzjastą Niesioła, ale dobrze chamowi powiedział. Z chamstwem > trzeba twardo. Przyzwoici ludzie nie powinni dyskutowac z chamem Niesiołowskim.Wina dziennikarza, że nie zapanował nad sytuacją.Może dosyc juz magla w telewizji.Normalni ludzie wyłączają odbiornik, żeby nie uczestniczyć w bagnie które robią: Niesiołowski, Palikot i inni z PO. PO=chamstwo=w przyszłości brak demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawo Niesiołowski! 04.04.09, 07:34 spokojny.zenek napisał: > Nie jestem entuzjastą Niesioła, ale dobrze chamowi powiedział. Z chamstwem > trzeba twardo. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc... 03.04.09, 22:25 Ja też nie znoszę Wildsteina, jego lista go zhańbiła. Odpowiedz Link Zgłoś
vonberlichingen Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 22:34 A co? Twoje nazwisko było na niej? Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 cham 03.04.09, 22:28 niesiołowski to Andrzej Lepper tej kadencji Sejmu, może nie taki kogut ale tak samo chamski Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc... 03.04.09, 22:33 Oj Broniu! chyba zabrakło ci argumentów. Ja zawszę się zastanawiam skąd w ludziach jego pokroju tyle nienawiści do świata. Zgadzam się z poprzednimi komentarzami co do jego przeszłości że nic nie robił a teraz największy pokrzywdzony:P www.wykopgier.pl/gry-online/375/planarity-big-5/ Odpowiedz Link Zgłoś
on1212 Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:20 Jak to nie zrobił . Przecierz wybił szybe komunie na przystanku Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 22:34 no i fajnie, błazny popajacoway, a durnie z forum mają używanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jkal Niesioł POsluguje się językiem prosto z rynsztoka 03.04.09, 22:42 ul. Radwańskiej jak zwykły lump, a nie człek PO teoretycznie wyższym wykształceniu Odpowiedz Link Zgłoś
polacy_ratujcie_mnie O jak się pan Kulczycki zmaaartwił... 03.04.09, 22:37 Wyrobnik PiSu nagle się na nieprzyzwoite zachowania uwrażliwił? Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Czemu wildstein nie krzyknął do niesioła, że jest 03.04.09, 22:40 antysemitą? To jest ich najlepsza broń ostateczna, jak nie mają argumentów! Jak ktoś parchom walnie prawdę w oczy oni zawsze wyciągają pistolet antysemityzmu. A swoją drogą warty pac pałaca. Dwa zera i śmiecie pożarły się przed kamerami. Szkoda, że się miernoty nie zagryzły! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc... 03.04.09, 22:42 Czy PO nie ma bardziej spokojnych do telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 22:48 Pan S.Niesiołowski, ze Zjednoczenia Narodowo-Chrześcijańskiego, jest bardzo elokwetny, przyznaję, lecz od wicemarszałka Sejmu wolno oczekiwać większej powagi - w ogóle nie rozmiem jak Platforma może się tak kompromitować robiąć z powiedzmy 5. osoby w Państwie harcownika a nie poważnego budowniczego programów reform dla naszej Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 22:54 loppe napisał: > Pan S.Niesiołowski, ze Zjednoczenia Narodowo-Chrześcijańskiego, jest > bardzo elokwetny, przyznaję, lecz od wicemarszałka Sejmu wolno > oczekiwać większej powagi - w ogóle nie rozmiem jak Platforma może > się tak kompromitować robiąć z powiedzmy 5. osoby w Państwie > harcownika a nie poważnego budowniczego programów reform dla naszej > Ojczyzny A widzisz lepszych? Podaj nazwiska. Tylko nie wspominaj o Kaczyńskich (ja jestem Polakiem, wy jesteście ZOMO), Tuskach (biedak historyk nie znał chwalebnej historii swojego dziadka), Chlebowskich (oszczędności na partiach przeznaczone będą na przeszczepy) itp ćwoków. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 22:58 Waldy Dzikowski! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:01 loppe napisał: > Waldy Dzikowski! Miał zarzuty prokuratorskie i nie zrzekł się dobrowolnie immunitetu. To go "trochę" dyskredytuje nawet jeśli jest niewinny. Nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:02 dlatego go nie pokazują, ale pociagnałby a jest wiceprzew. Klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:06 loppe napisał: > dlatego go nie pokazują, ale pociagnałby a jest wiceprzew. Klubu! Akurat widziałem jego 2 wypowiedzi w ostatnim tygodniu TV i były rzeczywiście na poziomie. Nie zmienia to jednak faktu, że dowolna opozycja mogłaby 'skompromitować' go natychmiast za sprawą poprzedniego immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Jedna z POPIiS pociągnęła partię do przegranej;) 03.04.09, 23:18 loppe napisał: > dlatego go nie pokazują, ale pociagnałby a jest wiceprzew. www.joemonster.org/filmy/5456/Szokujace-wyznanie-Gilowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
maria1230 Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc... 03.04.09, 22:43 Wstyd Panie Wildstein. Cały czas chce Pan na kimś się odegrać. To nie tylko w tym programie, ale obserwuję Pana od kilku miesięcy i stale to samo. Nie toleruję Niesiołowskiego, ale powinien Pan wiedzieć, że istnieje jeszcze tzw. KULTURA rozmowy. A najlepiej wyjść z programu. To po co Pan chodzi po tych stacjach jak wysiadają Panu nerwy. Opanowania trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Bronek BRAWO ! Tysięczny tłum spija słowa.. 03.04.09, 22:46 z twych ust kochają cię ! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Wildstein broni Prawdy O Sikaniu Do Chrzcielnicy ! 03.04.09, 22:49 Wildstein , jak klasyczny inkwizytorek z Tworek, broni Wielkiej Prawdy objawionej przez IPNowskich szperaczy O Tym, Jak Wałęsa Do Chrzcielnicy Nasikał. Nasikanie do chrzcielnicy przez 9-latka jest grzechem w katobantustanie takim, że dyskwalifikuje delikwenta na całe zycie późniejsze. Ale taplanie się w g*nie przez katoendeków...oznaką cnoty jest! Odpowiedz Link Zgłoś
janu39 Awantura w programie "Forum" - Wildstein opuszc.. 03.04.09, 22:53 Panie Niesiolowski - to Pan nie nadaje się do dyskusji, to Pan jest awanturnikiem, Pana język i chamskie zachowanie dyskwalifikuje Pana nie tylko jako uczestnika jakiejkolwiek dyskusji na forum publicznym ale jako osoby zajmującej fotel Vice-marszałka Sejmu. Jak Pan Palikot chciałby poznać informację o zdrowiu Pana Prezydenta, to ja -jako zwykły obywatel- chciałbym poznać opinię lekarza specjalisty o stanie Pana zdrowia psychicznego, którą można by opublikować w internecie (z wypowiedzi bardzo wielu internautów widać, ze wielu też chciałoby!!!!). Pan wydaje się mieć poważny problem ADHD, nie tylko natury politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
konik71 Re: Awantura w programie "Forum" - Wildstein opus 03.04.09, 23:33 janu39 napisał: jako zwykły obywatel- chciałbym > poznać opinię lekarza specjalisty o stanie Pana zdrowia psychicznego, którą > można by opublikować w internecie (z wypowiedzi bardzo wielu internautów widać, > ze wielu też chciałoby!!!!). A PISZ BARANIE ZA SIEBIE. Brawo Panie Marszałku.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julek-cezar totalna żenada... 03.04.09, 22:54 po co pisać o kimś takim???? ten pseudo- dziennikarzyna wildststein wyszedł ze studia tylko dlatego, by o nim pisano i mówiono... by podniósł się raban. nie lepiej przemilczeć tego faktu, by nie dawać mu satysfakcji???? dziennikarz, który obraża się jak pryszczata panienka z okienka,którą wyzwie ktoś od pyzatych-jest albo cynikiem, albo nieśmiałą pensjonarką,która powinna odwiedzić psychoanalityka...w obydwu przypadkach nie nadaje się do zawodu trudno mi uwierzyć w nieśmiałość tego gościa... cynik,łobuz,kreatura... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-1968 Nim mniej Wildstein-a tym lepiej 03.04.09, 22:55 Programu nie widziałem, ale według mnie p. Wildstein mógłby opuścić studia telewizyjne raz na zawsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś