kapitan_stopczyk Socjalista Kaczyński kontra socjalistka Milewicz 08.04.09, 22:31 Co nas własciwie obchodza kłótnie wśród socjalistów? Socjalista narodowy żre się z socjalistka liberalną... No i co z tego? Temat medialny dla tłuszczy urabianej telewizorem i Gazeta Wyborczą. Co nas to własciwie obchodzi?? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Socjalista Kaczyński kontra socjalistka Milew 08.04.09, 22:52 > Co nas własciwie obchodza kłótnie wśród socjalistów? Was pewni nic, tylko co ty tu sam k.... robisz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Socjalista Kaczyński kontra socjalistka Milew 08.04.09, 23:06 cillian1 napisał: > > Co nas własciwie obchodza kłótnie wśród socjalistów? > > Was pewni nic, tylko co ty tu sam k.... robisz? :D moze by go z anwad zeswatac, bedzie mu razniej. Intelektualnie tez raczej pasuja, podobny poziom, tak okolo kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Socjalista Kaczyński kontra socjalistka Milew 08.04.09, 23:32 > pasuja, podobny poziom, tak okolo kolan. ale od przodu czy od tyłu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 A mnie nie jest przykro 08.04.09, 22:31 Jest to towarzystwo, które nie powinno odbierać żadnego państwowego odznaczenie, nie mają prawa moralnego gdyż nic dla Rzeczpospolitej nie zrobili, po za pisaniem wywrotowych artykułów, jątrzenia, skłucania Polaków z polonią. Mało tego, nie powinni nawet mieć nawet skrytych pragnień otrzymania jakiegokolwiek odznaczenia chyba , że mają chęć posiadania odznaki Janka Krasickiego. Salon dzisiaj bankrutuje. Moc ich gestów żadna. Wydźwięk pisanych prasówek, cichy. Wszystko marne i marnieje. Panie prezydencie promować patriotów. Brawo za nadane odznaczenia znakomitym naukowcom. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może da ten medal Zyzakowi? 08.04.09, 22:34 taki zdolny naukowiec - napisze każdy paszkwil na zamówienie - Lechu powinien to docenić Odpowiedz Link Zgłoś
wzbigniew Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 08.04.09, 22:36 milewicz niech spie... na szczaw i ta cala banda z wybiorczej. nie jestem fanem kaczynskiego. ale bez fucken przesady Odpowiedz Link Zgłoś
krystod Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 08.04.09, 22:37 To oznacza ograniczenie umysłowe,przecież to proste jak budowa cepa. I jak taki buc co nie rozumie najprostszych spraw może być prezydentem???Kto go wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
amicus_europae Re: Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, 08.04.09, 22:39 To ciekawe jaką bezrozumną furię, irracjonalny amok budzi każda próba choćby zarysowania pomnikowego posągu Bolka. Tak pracowicie polerowanego medialną klaką i namaszczonego wazeliną. Jaką wściekłą histerię rozpętała publikacja w mało znanym pospólstwu kwartalniku Arcana. Piśmie którego autorami jak są głownie pracownicy naukowi UJ i który trafia do bardzo wąskiego grona -prawdziwej, nie pseudo-elity intelektualnej. I taką oto publikacje o 3000cznym czyli de facto śladowym nakładzie uznano za zmasowany atak sił ciemności czyli PISU na bożka narodowego. Juz to recenzuje najlepiej kwalifikacje logiczne autorów owej burzy rozpętanej do rozmiarów tornada. Gdyby chodziło o faktyczny cios w Bolka(dlaczego akurat w niego?) użyto by z pewnościa medium o nakładzie większym. Rzecz jasna IPN wystepuje tu w nierozerwalnej konstelacji z demonami z PiSu jako jego zbrodnicze ramie. Stosowanie prostackich zbitek PiS=IPN=moralne barbarzyństwo=apokalipsa to metoda klasyczna- lekkostrawna dla idiotów karmionych żerem made in GW. To ze szefem kolegium IPN jest prof. Paczkowski z nadania PO-stkomuny jakoś nikomu nie przeszkadza. Również to ze książka nie została przez IPN wydana a autor korzystał tylko z zawartych w archiwach materiałów -co wolno każdemu historykowi. Z czysto logicznego punktu widzenia kręcenie bicza na Wałka jest kompletnie nonsensowne. Motłoch już raz pokazał ze prawda go nie interesuje, nawet najbardziej miażdżące dowody są przez ciemnote ignorowane w imie ocalenia za wszelką ceną mitu spiżowego herosa bez skazy. Tego co to "sam, tymy rencamy z żono i dzećmi komónem obalył". Usłużne PO-stkomunie mendia zrobią ofiare z każdej kanalii vide casus Sawicka, Boni, Niesiołowski etc. Wykreowano już taką aberacyjną antykaczystowską psychozę że KAŻDY publicznie występujący przeciwko PiSowi z automatu awansuje na moralny autorytet i bohatera NIEZALEŻNIE od tego jakie łajdactwo popełnił. Ślepota na fakty jest już rodzajem społecznej epidemiii. Ilustracją sondaże-lawinowo wzrastające poparcie dla kogoś komu ponad wszelką wątpliwość udowodniono: - złodziejstwo(kradzież dokomunentów z teczki TW - kłamstwo- publiczne twierdzenie na łamach GW że żadnych dokumentów nie brał - donosicielstwo na kolegów z pracy które osobiscie potwierdzaja poszkodowani stoczniowcy i branie za to wynagrodzenie od SB - Bratanie się, podawanie ręki mordercom, w tym swojemu szefowi z pracy Kiszczakowi, Jaruzelowi i innym kryminalistom z branży. -Zatrudnianie w w UOP Sbeków etccccc. I po tym wszystkim sondaże zaufania szybują w rejony nieosiągalne w czasie ostatniego kandydowania na prezia....ręce nogi i szczena opada. A le na tym polega siła demokracji- to rządy ciemnoty. Na ulicy na której mieszkaja trzy prostytutki i jeden profesor demokracja da władzę... no komu? Stąd fenomen "zaufania" do Bolka. Dla GW i jej politruków typu Milewicz- Wałęsa i lukrowanie jego mitu to kwestia ocalenia fundamentów fałszu na którym są zbudowani. Wałęsa jest tego fałszu symbolem, dlatego tak wściekle wierzga cała formacja umoczona w tym samym konfidencko -donosicielskim bagnie. Zresztą czego wymagać od funkcjonariuszki gazety której linię ideologiczną i "moralną" w sprawie lustracji wyznaczał całe lata Maleszka, SBcki szpicel. Niestety-jak widać na przykładzie Milewicz -wyznacza dalej i nic nie zapowiada zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: tyle słow i zero treści 08.04.09, 22:46 Ty na tytuł "Niesioł 2". Ta sama klasa ten sam tok myślenia. Specjalista od robaków. I tym powinniście się zająć i nie myśleć przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec fakt, Niesiołowski to specjalista od robaków 08.04.09, 22:47 dla tego tak dobrze zna się na Pisdzielcach Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: fakt, Niesiołowski to specjalista od robaków 08.04.09, 22:49 Napisz jeszcze trochę. Jest to potrzebne aby wszyscy dowiedzieli kim jesteś. Rób tak przy każdym komentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a ty co się tak do mnie łasisz Pisdzino? 08.04.09, 22:52 odczuwasz przyjemność gdy ktoś ci łoi skórę? Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: a ty co się tak do mnie łasisz Pisdzino? 08.04.09, 22:55 Ty mi nie łoisz skóry ty pokazujesz kim jesteś. Tylko to. Jesteś cienki - chłopczyk o intelekcie chłopca z ogólniaka, zagubiony. Realizujący się w wypisywaniu bzdurnych komentarzy. Ciekawy przypadek z Ciebie, ale tylko przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec znowu wyskakujesz z tym ogolniakiem 08.04.09, 22:59 czy jest to szczyt tego co osiągnąłeś w życiu? i chcesz się nam tu pochwalić czy może kręcą cię dzieci a ogólniaka i chcesz kogoś tu poderwać? ale nie trudź się to sa pytania ( uważaj trudne słowo) retoryczne - możesz ich nie zrozumieć - jak twoj rprezydent Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: znowu wyskakujesz z tym ogolniakiem 08.04.09, 23:01 To wprost. Jesteś tępakiem o bardzo wąskim myśleniu. Niedojrzałym emocjonalnie gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tak ci mówi pan doktor? 08.04.09, 23:04 i uważasz że powinieneś się z nami podzielić swoją tajemnicą? to miłe z twojej strony ale myślę że zamiast robi tu ( uważaj trudne słowo) wiwisekcję lepiej wypij ziółka - dziadku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: tak ci mówi pan doktor? 08.04.09, 23:25 Swoje lata przeżyłem. Komunę pamiętam przez mgłę. "Wypij ziółka dziadku" O k... j.. p.. ty inteligentny jesteś. Oj bardzo. Jak bardzo. Takich jak ty miazdze w rozmowie w cztery oczy. Zaczynają się bać i milkną. Jesteś tchórzem boisz podjąć się sensowną rozmowę. Tylko plujesz. Bufon nadęty - to mało o tobie mówić. Bufon bufona lubi. Penie dlatego gw Ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm.. zabrakło argumentów? 08.04.09, 23:32 coż musisz więcej trenować - jak po sobie widzisz - sama głupota nie wystarcza- musisz trochę ruszyć muzgownicą - o ile ci jej jeszcze alkohol nie przeżarł do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: tyle słow i zero treści 08.04.09, 22:54 > masz zadatki na historyka IPNu dokładnie, to samo wkleja od dłuższego czasu, może ksero się zj@#$$#@ło?: D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: myślisz ze to Zyzak? 08.04.09, 23:07 no nie, jego wywalili, za bardzo się zbratał... (z ksero?) :D Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec myślę że Zyzaka zatrudni Lechu w kabncelarii 08.04.09, 23:09 może nawet kupi mu jakieś nowe ksero - on kocha takich ludzi o mentalności alfonsów Odpowiedz Link Zgłoś
amicus_europae Re: tyle słow i zero treści 08.04.09, 23:03 Wy GWnoidalne prymitywy też znaleźlibyście prace w IPN. W odtykaniu rur kanalizacyjnych bo tam jest pod dostatkiem substancji którą jesteście przepełnieni i którą ociekacie. Czulibyście się jak ryba w wodzie. Forumowe szambonurki o subtelności myślenia głazu narzutowego. Już sam fakt że cały ten SBcki klan z GW, Dyzmą i Milewicz na czele popierają takie nierozgarnięte głąby i ciemniaki jest wystarczającą recenzją całej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie podniecaj się tak Pisdzino 08.04.09, 23:07 jeszcze cię zaleje żółć i nie prześlesz Kaczyńskiemu renty a teraz Jarek bieduje - PO obcięła mu fundusze na teledyski - więc uwazaj na siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: tyle słow i zero treści 08.04.09, 23:20 ech amicus_europae, zapomniałeś o jednej ważnej rzeczy. Tylko specjalista sprzątnie gó... i przetka rurę. Jak zwykle zapominacie o podstawach: nie szata zdobi człowieka (ew. zamiast szaty wstaw sobie zawód ;) Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 08.04.09, 22:39 Jeszcze tylko dwa lata ( i aż tak długo ) toto będzie prezydentem ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 A ja motywacje rozumiem; zydokomuna czuje sie 08.04.09, 22:42 obrazano; ale o co??? ze IPN w koncu dobral sie do skory samozwanczym "bohaterom"??? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Bez obrazy ale czy 08.04.09, 22:54 wiesz jaka jest Twoja główna wada? Jesteś tak monotematyczny, że aż nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Corka gen. "Nila" publicznie oskarzyla Zydow polsk 08.04.09, 23:03 ich, tzw. "zydokomune", o zamordowanie Ojca, polskiego patriote i bohatera narodowego; "Wsrod oprawcow mojego Ojca byli tylko ludzie narodowosci zydowskiej; nie bylo zadnego Polaka"; czy to wlasnie uwazasz za "monotematycznosc"?? to, ze Milewicz jest wkurzona, bo "Michnikscher Beobachter" nie moze juz zabronic wolnej i nieskrepowanje dyskusji na temat przszlosci i zbrodni PRL-u (w tym i zydokomuny), to moge zrozumiec; ale, zeby az taks ie wyglupiac?? zwariowala babka remez2 napisał: > wiesz jaka jest Twoja główna wada? Jesteś tak monotematyczny, że aż nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Moj kuzyn- pedofil znowu nadaje. Olejcie go... 08.04.09, 23:06 Skontaktuje sie z jego opiekunem spolecznym zanim znowu zacznie molestowac male dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek pani Czarska mowila to poblicznie kilka razy, 08.04.09, 23:19 nigdy nie doczekalem sie rzetelnej dyskusji na lamach GW o dokonaniach stalinowcow narodowosci zydowskiej.dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poszukaj na Naszym Dzienniku 08.04.09, 23:21 tam pewno znajdzie się ktoś chetny to omawiania takich bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Dlaczego dziwne?? chetnie widza "Zdzblo" w oku KK 08.04.09, 23:26 a belke w swoim srodowisku - potomkow zydokomuszych zbrodniarzy - dostrzec nie chca; dlatego nawet sie ciesze, ze Milewicz oddaje order; propagujac zaklamanie historii, a tym samym szydzac z prawdziwych ofiar, na zaden polski order nie zasluguje; moze Netaniahu cos jej da dobiczek napisał: > nigdy nie doczekalem sie rzetelnej dyskusji na lamach GW o > dokonaniach stalinowcow narodowosci zydowskiej.dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dlaczego dziwne?? chetnie widza "Zdzblo" w ok 08.04.09, 23:30 > > nigdy nie doczekalem sie rzetelnej dyskusji na lamach GW o nie sądzisz człecze, że gdyby nie Żydzi, to KK by nie było?! To takie logiczne!!!! Nie wiem jak można mieć pretensję do Żydów, za to że są. Śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Nie widzisz roznicy miezdy Zydem Jezusem 08.04.09, 23:36 a zydokomuna??? nie widzisz roznicy miedzy Mozartem a hitlerem?? (obaj byl Austriakami); na Twoja slepote (i glupote) nic nie poradze cillian1 napisał: > > > nigdy nie doczekalem sie rzetelnej dyskusji na lamach GW o > > > nie sądzisz człecze, że gdyby nie Żydzi, to KK by nie było?! To takie > logiczne!!!! Nie wiem jak można mieć pretensję do Żydów, za to że są. Śmiech na > sali Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nie widzisz roznicy miezdy Zydem Jezusem 08.04.09, 23:44 silesius.monachijski6 napisała: > a zydokomuna??? ale ty dalej nic nie kumasz :D to jest żałosne. Dlaczego szukacie wrogów wśród Żydów, jak to wy jesteście swoimi wrogami. Żydzi nie są wspaniali, fakt, ale nie obwiniajcie ich za swoje (nasze) błędy Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Ja nie szukam wrogow wsrod Zydow 09.04.09, 00:19 mam wielu Zydow: polskich, niemieckich, francuskich i zyjacych w Izraelu, Przyjaciol; ja mowie konkretnie o "zydokomunie", z ktorej Milewicz sie wywodzi; i nie mowie o czyms "wyimaginowanym"; mowie o nierozliczonych zbrodniach zydokomuszych bandytow w czasach stalinowkich; i powiem dosadnie: dopoki te zbrodnie - m.in. mord na polskim bohaterze i patrocie, generale Fieldorfie "Nilu", nie zostana ostatecznie wyjasnione, a bandyci osadzeni, to pani Milowicz powinna trzymac gebe na klodke; czy warazilem sie jasno?? cillian1 napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > > a zydokomuna??? > ale ty dalej nic nie kumasz :D to jest żałosne. Dlaczego szukacie wrogów wśród > Żydów, jak to wy jesteście swoimi wrogami. Żydzi nie są wspaniali, fakt, ale ni > e > obwiniajcie ich za swoje (nasze) błędy Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis kuzynie, czas na ożenek, masz już 62 latka... 09.04.09, 00:37 dla jasnosci: bardzo daleki kuzynie, smierdzielu... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie ma kontrowersyjnej książki "SB a lech Wałęsa" 08.04.09, 22:46 Kontrowersje budzi tylko fakt wykradzenia przez prezydenta z archiwum MSW akt dotyczących TW "Bolek". Jedni są już o tym przeświadczeni inni wkrótce będą. To jest prawdziwym nagannym skandalem. Dużo gorszym od samego faktu podjęcia przez Wałęsę w pewnym okresie czasu współpracy z SB. Takie totalne fałszowanie jedynie słusznej historii pamiętamy z okresu zwanego stalinizmem. Żałosne i smutne jednocześnie. Ingerowanie cenzora GW w podobne do mojego teksty dowodzi jedynie słuszności moich poglądów. __________ „Z całą pewnością nie jest grzechem czy winą historyków a także instytucji powołanych do badania przeszłości wydawanie książek nawet jeśli są kontrowersyjne. Nie zmienię tej opinii.” [D. Tusk] premier RP, 28.06.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek po swietach gruchnie ogromna afera w PO,misiak to 08.04.09, 23:12 pikus-pewnie dla tego GW maci w glowach;sikorskim,milewicz,palikotem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chcesz powiedzieć że Pis montuje prowokację? 08.04.09, 23:14 nie byłbym takim optymistom na twoim miejscu Ziobrze już podziękowaliśmy - jego gwóźdź rdzewieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dosyć nerwowy ten chichot 08.04.09, 23:23 nie martw się zadzwoń do Zera może pozwoli abyś mu naoliwił gwożdzia Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Pewnie DlaTego jesteś półanalfabetą... 09.04.09, 09:05 który większe baczenie powinien mieć na poprawienie swojej kompromitującej go znajomości zasad języka polskiego niż na krytykę ludzi przerastających go o kilka rzędów. Nie ten rozmiar kapelusza proszę pana... __________ „Z całą pewnością nie jest grzechem czy winą historyków a także instytucji powołanych do badania przeszłości wydawanie książek nawet jeśli są kontrowersyjne. Nie zmienię tej opinii.” [D. Tusk] premier RP, 28.06.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec akta Bolka ukradł Jarosław - TW Alik 08.04.09, 22:50 TW Alik był kiedyś chłopakiem na posyłki u prezydenta Wałesy i kiedyś ukradł jego akta aby spreparować swoją teczkę Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: akta Bolka ukradł Jarosław - TW Alik 08.04.09, 23:00 Jaka byla rola kpt.MO Mieczyslawa Wachowskiego,u boku Walesy? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Wachowski wprowadził Kaczyńskich do Wałesy 08.04.09, 23:05 był ich oficerem prowadzącym Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wachowski wprowadził Kaczyńskich do Wałesy 08.04.09, 23:09 A nie osobistym szwagrem/kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec szwagrem Lecha Kaczyńskiego? 08.04.09, 23:12 bo ja wiem czy Wachowski mógłby być w tym czasie partnerem Jarka? naprawdę nie wiem ale skoro zwolennik Pisu tak mówi to nie będę się z tobą spierał - przyznam ci rację Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: szwagrem Lecha Kaczyńskiego? 08.04.09, 23:15 Smieszne jest kiedy glupol rznie bbystrzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko się nie posikaj za smiechu 08.04.09, 23:16 może ci emerytury braknąć na pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: tylko się nie posikaj za smiechu 08.04.09, 23:18 Juz wiemy,wiemy - ten slon z Poznania to ty.Oszczedz sobie chwalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec uważasz że rozmawiasz ze słoniem? 08.04.09, 23:21 hm.. jest z tobą gorzej niż myślałem - ale to miło że popierasz Pis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: uważasz że rozmawiasz ze słoniem? 08.04.09, 23:25 Ba,ty jestes POprawnyPOmiot,musi byc ci milo.- Schrtyna czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tak cieszę sie, jak widze wasz poziom 08.04.09, 23:35 coraz głupszych moherów ten Pis mi tu podsyła - musi juz być u was bardzo krucho to rzeczywiście miłe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: tak cieszę sie, jak widze wasz poziom 08.04.09, 23:39 Jestes zapozniony.- Twoj idol przepraszal moherow. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: tak cieszę sie, jak widze wasz poziom 08.04.09, 23:53 > coraz głupszych moherów ten Pis mi tu podsył debile uczą się angielskiego po nocach (ew. dają lekcje swoim szefom), myśląc, że oni załapią się do PE al się obśmiałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Oburzenie salonu, za co? 08.04.09, 22:49 ze ujawniono życie młodego Dyzmy? Za przyznane nagrody patriotom? Nie przeszkadza wam kręcony obraźliwy film o żołnierzach Westerplatte? Nikt nie potępia magistra filmówki, nie sprawdza jego pracy dyplomowej,nie kontroluje uczelni! Tak, tak realizuje się program opluwania to co najdroższe Polakom! Kim jest Bolek Dyzma przy majorze Sucharskim i 181 żołnierzach bohaterach? Parafrazując Milera , nikim, zerem ! Pani Milewicz nie jest oburzona? Nie czytałem żadnego jej artykułu potepiajacego filmowca. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widze że żal ci lat komuny? 08.04.09, 22:54 musiałeś nieżle żyć w tych czasach skoro tak ci Wałesa przeszkadza - pewno byłes jakimś SBekiem - bo tylko tacy popierają Pis Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: widze że żal ci lat komuny? 08.04.09, 23:01 trochę myśl. Nie spodziewałem się tak zawistujesz, przypisując mi, ze jestem SB-ekiem i tęknię za komuną. Bolek Dyzma owszem SB-ekiem był, a tobie komuna się sni, czego wyrazem jest twoja aktywność i rola harcownika lewackiego na tym forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tlko SBecy i komuchy atakują Wałesę 08.04.09, 23:06 więc jak nie SBek to komuch - mnie to obojetne Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: widze że żal ci lat komuny? 09.04.09, 01:28 > Bolek Dyzma owszem SB-ekiem był Masz dowody? Czy tylko tak sobie plujesz, pisiorku? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Oburzenie salonu, za co? 09.04.09, 01:29 > Nie przeszkadza wam kręcony obraźliwy film o żołnierzach > Westerplatte? O co chodzi? Przeciez prawda nas wyzwoli. Nie takie przypadkiem motto przyswieca Kur...tyce i jego chartom? Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva ...nie rozumiem motywacji. 08.04.09, 22:51 Wielu rzeczy nie rozumiesz, synku. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 08.04.09, 22:55 Myślę, że prezydent nie rozumie wielu rzeczy, a przede wszystkim tego, że splugawił najwyższe państwowe odznaczenia nadając je płatnym jurgieltnikom PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, 08.04.09, 23:10 korcia2000 napisał: > Myślę, że prezydent nie rozumie wielu rzeczy, a przede wszystkim tego, że > splugawił najwyższe państwowe odznaczenia nadając je płatnym jurgieltnikom PiS- > u. =============== Calkowita racja i swiete slowa. Amen. Ale nie uzywaj trudnych i niezrozumialych dla pisowskich szczekaczy slow typu "jurgieltnik", bo beda oni sadzic zapewne, ze chwalisz prezia Wolakow. Pisiory sa tak samo kumate ( czyli glaby ) jak ich prezio i guru Jareczek. Od myslenia boli ich zapewne glowa. Lech kaczynski ksywa "prezio" przed Trybunal Stanu. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Zrozumieć może tylko człowiek rozumny!!! 08.04.09, 22:57 Dziwi się zawsze kretyn!! Uzasadnienie: Kretyn uważa swój świat za ideał! I nie może zrozumieć, że ktoś ma inny. Odpowiedz Link Zgłoś
krem23 Re: Zrozumieć może tylko człowiek rozumny!!! 08.04.09, 23:05 Szukam Zygzaka!!! Jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, aby napisać Kaczyńskim biografię w czasie stanu wojennego, kiedy to nie wiadomo, co robili ani co się z nimi działo. IPN jest ok, tylko Pan Prezydent oraz kolesie chcą zniszczyć Solidarność. Jak zwykle jest zabawka a tylko dzieci nie umieją się nią obchodzić. Czekam na Zygzaka! Pisać na: krem23@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Zrozumieć może tylko człowiek rozumny!!! 09.04.09, 00:43 Odpowiedź poniżej!! kreml23 napisał: > Szukam Zygzaka!!! Jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, aby napisać Kaczyńskim > biografię w czasie stanu wojennego, kiedy to nie wiadomo, co robili ani co się > z > nimi działo. > IPN jest ok, tylko Pan Prezydent oraz kolesie chcą zniszczyć Solidarność. Jak > zwykle jest zabawka a tylko dzieci nie umieją się nią obchodzić. > Czekam na Zygzaka! Pisać na: kreml23@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 To jest caly problem tej prezydentury 08.04.09, 22:58 To jest w skrocie caly problem tej prezydentury,ze Prezydent niewiele rozumie... I z kazdym rokiem coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
krem23 Zygzak pilnie poszukiwany!!! 08.04.09, 23:07 Szukam Zygzaka!!! Jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, aby napisać Kaczyńskim biografię w czasie stanu wojennego, kiedy to nie wiadomo, co robili ani co się z nimi działo. IPN jest ok, tylko Pan Prezydent oraz kolesie chcą zniszczyć Solidarność. Jak zwykle jest zabawka a tylko dzieci nie umieją się nią obchodzić. Czekam na Zygzaka! Pisać na: krem23@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krem23 Re: Zygzak pilnie poszukiwany!!! 08.04.09, 23:33 W czasie stanu wojennego Lech siedział a Jarek pracował na miano prawdziwego opozycjonisty - to wspaniały okres na napisanie książki sensacyjnej, w której można wyśmiać to i owo. Kto ma talent niech napisze. Wreszcie ludzie odetchną i "docenią" małych ludzi, którzy nie są aż tak kryształowi jak się wydaje - historia pokaże. Powieść może zrobić wiele zamieszania - a więc do dzieła! Zygzak pilnie poszukiwany! Odpowiedz Link Zgłoś
pokon .Przykro mi, nie rozumiem motywacji..... 08.04.09, 23:07 Czy kogoś to jeszcze dziwi??? Jest to już któraś z kolei sprawa, której Pan Prezydent nie rozumie.Przetrzymamy...jeszcze troche..... Odpowiedz Link Zgłoś
andru_lub Bo Lesiu to zwykły kretyn jest. 08.04.09, 23:24 Jak w tytule. Największy szkodnik w naszym państwie. Strach pomyśleć, co by się działo, gdyby i jego brat jeszcze rządził. Dla celów politycznych zdolni są zrobić wszystko. Powinno się ich odizolować. Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Taki jak Kaczyński wzbudza pragnienie końca świata 08.04.09, 23:30 I potem się ktoś dziwi, że ludzie pragną niemal takich rzeczy, o jakich pisze na tej stronie www: 21grudzien2012.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Prezydent o oddaniu odznaczenia: przykro mi, ni.. 08.04.09, 23:32 Czy moze pełnić funkcje prezydenta facet 0graniczony umesłow9o, który nie rozumie podstawowych pojęć? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Prezydent o oddaniu odznaczenia: przykro mi, 08.04.09, 23:35 Nie zrzumiales Kotarbinskiego. Osmieszyles sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie wiesz nawet jak nazywa się twoj prezydent? 08.04.09, 23:39 Kotarbiński już nie zyje i nie może być twoim prezydentem - Kaczyński - bo tak nazywa się ta miernota nawet do pięt nie dorasta profesorowi Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: nie wiesz nawet jak nazywa się twoj prezydent 08.04.09, 23:42 Co ty powiesz.Na prawde nie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chciałbyś go wykopać i sprawdzić? 08.04.09, 23:44 podobno IPN chce ekshumować Grzesia i sprawdzić czy rzeczywiście jest nieślubnym synem Wałesy Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Dureń, jak to dureń - zazwyczaj niewiele rozumie! 08.04.09, 23:34 To nikogo nie może dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bo Lechu na trzeźwo nic nie rozumie 08.04.09, 23:37 nie wie nawet co robi w tym dużym pałacu i czemu nie może się natychmiast napić Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry wykopac tego dziada! 08.04.09, 23:38 40 milionow oglupionej tluszczy, i wy sie nazywacie "narodem"? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ale zawsze paru idiotow tez sie znajdzie... 09.04.09, 00:04 kTORZY KRETYNA MAJA ZA PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Przykro mi, ale długo się Pani zastanawiała 08.04.09, 23:43 To smutne, ale nadreprezentacja ma spóźniony refleks. "Elita" zgromadzopna wokół Gazety ma muchy w nosie i rozdęte ego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Przykro mi, ale długo się Pani zastanawiała 09.04.09, 00:11 już wiem co mamy w nosie,ale co ty masz .... sam wiesz gdzie. Mam nadzieję że nie jarka :D Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Przykro mi, ale długo się Pani zastanawiała 09.04.09, 01:25 Długo się zastanawiała? Wcale nie, zareagowała natychmiast, gdy prezio wszystkich Wolaków pojechał po bandzie i postanowił przyhołubić ścierwa z IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda dekorowani powinni przyjmowac odznaczenie na klecz 08.04.09, 23:47 kach - kaczemu preziowi byloby wygodniej i nie musialby uzywac taborecika. Odpowiedz Link Zgłoś
kaudiusz Pani... 09.04.09, 00:02 Milewiczi i oszołom Frasyniuk nie potrafią już zaistnieć inaczej niż tworząc wokół siebie aureolę skandalu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Pani... 09.04.09, 01:27 Nie to co prezydent Wolski: slyszy sie o nim tylko kiedy kloci sie z rzadem (o samolot, o krzeslo, ostatnio o jakiegos Dunczyka), nobilituje bydlakow (personel IPN) albo obraza sie i dostaje bolow brzucha. Wymarzony przywodca Wolakow. Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 09.04.09, 00:04 Pewnie ją sumienie ruszylo ze dostała nie zasłuzenie ? Brawo za odznaczenie pracowników IPN. Wielki rejwach bo odkrywaja karty układu okragłostolowego.Teraz wychodzi kto z kim i w jakim celu. Burzy sie zwiazek wzajemnej adoracji ustanowiony przez Wałese ,jego doradzców chrzczonych inaczej, komuchów. Brawo Panie Kurtyka, Polskę trzeba w koncu od nich uwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 historyk od 77 boleści ;( 09.04.09, 00:43 nor70 napisał: > ...układu okragłostolowego.... Burzy sie zwiazek wzajemnej > adoracji ustanowiony przez Wałese ,jego doradzców chrzczonych > inaczej, komuchów... > ___Brawo Panie Kurtyka, Polskę trzeba w koncu od nich uwolnic___. pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Kaczyński_____________________-- W obradach Okrągłego Stołu uczestniczył w podstoliku ds. reform politycznych. W lipcu i sierpniu 1989 był w zespole negocjacyjnym ze strony NSZZ "S" ze Stronnictwem Demokratycznym i Zjednoczonym Stronnictwem Ludowym celem powołania koalicyjnego rządu. ____________--- pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczyński____________________ Od lutego do kwietnia 1989 brał udział w obradach tzw. podstolików powstałych w związku z rozmowami Okrągłego Stołu (gdzie zasiadał w zespole do spraw pluralizmu związkowego). Od kwietnia 1989 wchodził w skład Prezydium Krajowej Komisji Wykonawczej NSZZ "Solidarność". ______________ Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 09.04.09, 00:04 Pewnie ją sumienie ruszylo ze dostała nie zasłuzenie ? Brawo za odznaczenie pracowników IPN. Wielki rejwach bo odkrywaja karty układu okragłostolowego.Teraz wychodzi kto z kim i w jakim celu. Burzy sie zwiazek wzajemnej adoracji ustanowiony przez Wałese ,jego doradzców chrzczonych inaczej, komuchów. Brawo Panie Kieres, Polskę trzeba w koncu od nich uwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 Prezydent o oddaniu odznaczenia: Przykro mi, ni... 09.04.09, 00:04 Pewnie ją sumienie ruszylo ze dostała nie zasłuzenie ? Brawo za odznaczenie pracowników IPN. Wielki rejwach bo odkrywaja karty układu okragłostolowego.Teraz wychodzi kto z kim i w jakim celu. Burzy sie zwiazek wzajemnej adoracji ustanowiony przez Wałese ,jego doradzców chrzczonych inaczej, komuchów. Brawo Panie Kurtyka, Polskę trzeba w koncu od nich uwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Pewnie , ze trzeba uwolnic... 09.04.09, 00:21 rozne kurtyki i razem z kartoflami puscic z torbami, Odpowiedz Link Zgłoś