kronopio77 17.04.09, 13:45 Wierni budowniczowie IV RP znów zostali przesunięci na inny front walki z układem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd... 17.04.09, 13:47 Wierni budowniczowie IV RP znów zostali przesunięci na inny front walki z układem... Odpowiedz Link Zgłoś
amk025 Re: Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prez 17.04.09, 13:55 p. Kamiński już był europosłem - ludzie go wybrali i na niego liczyli, a on się na nich wypiął i zrezygnował. Co zrobi teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel bezczelne przekłamania wyborczej!!!!!!!!!!!!!!!! 17.04.09, 14:07 rodacy, nie mogę wam podać mojego prawdziwego nazwiska, ale napiszę, że ta szatława wyborcza nieprawdziwie zacytowała moją wypowiedź. w gazecie napisano, jakobym powiedział "Ten sukces jest potrzebny naszemu krajowi". oczywiście miałem na myśli sukces partii mojego brata, a nie jakiś głupi kraj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Koniec mistyfikacji ! 17.04.09, 14:12 Prezydent RP ma mózg - a jednak !!!!!!!!! " Legutko tymczasem uchodził za "mózg" prezydenta" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rolexzbankoku Re: Koniec mistyfikacji ! 17.04.09, 16:27 No, po facjacie widac, ze trunkowy gostek...Taki to i sie na mozg nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prez 17.04.09, 14:08 ... teraz tylko się wypnie, a ma czym... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prez 17.04.09, 17:44 amk025 napisał: > p. Kamiński już był europosłem - ludzie go wybrali i na niego liczyli, a on się > na nich wypiął i zrezygnował. Co zrobi teraz? Znów się wypnie. Myślisz ż e chociaż jeden z tych PiSuarowych gnojków pójdzie do Brukseli (no może 00)??? Na listach są tylko po to by wprowadzić tych z dołu tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd.. 17.04.09, 13:54 Nie wiem co lepsze: czy wysłać ich tam czy zostawić tu? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Typowy kop w górę :-))) 17.04.09, 14:14 Zwłaszcza jeśli chodzi o prezydenckiego geniusza politmarketingu - Miśka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Odwołani 17.04.09, 13:58 czyli namaszczeni. W języku kynologicznym mają właściwe pochodzenie. Ot sfora ze śmierdzącego dwora. Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd... 17.04.09, 14:00 Ciekawe, ile milionów dostaną jako odprawę... A jak nie zostaną wybrani do europarlamentu, to prezydent znów ich zatrudni w swojej "przechowalni"... Odpowiedz Link Zgłoś
gbplde EURO pensje 17.04.09, 14:00 Zawsze to miło przytulać co miesiąc 7 000 euro po kursie 4,30. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 niedlugo zostana calkiem odwolani - ze wszystkich 17.04.09, 14:09 Jeszce troche PiS-reklam w stylu jak ostatnio i po PiSdzielcach !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asyaba Mam tylko jedno pytanie. 17.04.09, 14:28 Jakie wykształcenie ma Pan Kamiński i od czego jest specjalistą? Odpowiedz Link Zgłoś
belfer314 Re: Mam tylko jedno pytanie. 17.04.09, 14:32 Ma wykształcenie średnie ogólnokształcące, więc chyba jest specjalistą od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Odp. : 17.04.09, 14:37 Były doradca prezydenta, przeciwnik Kamińskiego: "Kamiński jest królem życia. Lubi spoczywać w pozycji półleżącej w fotelu z cygarem w jednej dłoni i ze szklanką whisky w drugiej. Prezydent o tym wie i mu wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Mam tylko jedno pytanie. 17.04.09, 14:42 asyaba napisał: > Jakie wykształcenie ma Pan Kamiński i od czego jest specjalistą? __________________________ dziwne pytanie...wszyscy wiedzą , że....jest osobnikiem tnij.org/cz8r ciągle myślącym.... -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." tnij.org/cyps Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 jest spesialista od zdrowego 17.04.09, 16:42 odzywiania sie i sportu. To przeciaz od razu widac. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Mam tylko jedno pytanie. 17.04.09, 17:50 asyaba napisał: > Jakie wykształcenie ma Pan Kamiński i od czego jest specjalistą? Jest specjalista od plucia. Prypomnij sobie jego wypowiedź o Pokemonach (chodziło o Jasia-Marysię) na wiecu pod PKiN, był wtedy europ.osłem. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Obaj przegrają ..i co dalej...... 17.04.09, 14:39 są tak pewni wygranej.... tnij.org/cz8r że nie biorą innej opcji pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Obaj wygrają ..i rozniosą PO 17.04.09, 14:53 Przecież to ty jesteś zbyt pewny wygranej PO która zaczyna zbierać zgniłe owoce swojej działalności POlitycznej. Coraz gorzej radzą sobie z mamieniem POlaków . Bieda i bezrobocie rosną a PO upada na aferach. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Obaj wygrają ..i rozniosą PO 17.04.09, 15:08 Ale czym taki Kamiński może wygrać? Znów uruchomi swoje słupy wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Obaj wygrają ..i rozniosą PO 17.04.09, 17:53 ichmordy napisała: > Przecież to ty jesteś zbyt pewny wygranej PO która zaczyna zbierać > zgniłe owoce swojej działalności POlitycznej. Coraz gorzej radzą sobie > z mamieniem POlaków . Bieda i bezrobocie rosną a PO upada na aferach. Może i wygrają ale tylko wtedygdy zmienia partię (chociazby na Szambobronę). Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Odwolani czy sami zrezygnowali ? 17.04.09, 15:47 Odwolani pewnie po to by Kancelaria kosztujaca nas blisko pol miliona zlotych dziennia mogla wyplacic im odpowiednio wysokie "zadoscuczynienie" na okolicznosc niedotrzymania umowy o prace .... I oni maja nas reprezentowac .... Moze oni reprezentuja Prezydenta LK, moze szefa parti JK, moze PiS, moze nasza zwykla chciwosc ale trudno oczekiwac w takiej sytuacji by reprezentowali nasze interesy w instancjach UE. Re: Obaj przegrają ..i co dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Co za szczęście. 17.04.09, 14:50 Nie mogę wprost uwierzyć, że wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i wywalił Kamińskiego. Większego aparatczyka nawet w PZPR trudno byłoby znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks Re: Co za szczęście. 17.04.09, 15:36 kvakva napisał: > Nie mogę wprost uwierzyć, że wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i wywalił > Kamińskiego. Nie bój nic. Przegra wybory i migiem powróci na ciepły etacik u boku papy Lecha Aleksandra K. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd... 17.04.09, 14:52 a czy lesio nie mógłby sam siebie odwołać ? powiało by europą Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio wysłać ich do wszystkich diabłów... 17.04.09, 14:57 jezu tylko niech te dwa indywidua nie trafią do PE bo będzie wstyd dla Polski. Chciałbym żeby wybrano mniejsze zło: czyli zostaja w kancelarii lub jada do PE. Kamiński wie dobrze że kaczorek przegra wybory i jego koryto sie automatycznie skończy i dlatego niby to z wielkim poświęceniem chce czmychnąc do PE. To jest takie czytelne i takie wstrętne. Kiedy ten facet wreszcie zniknie ze sceny? Może juz niedługo: do PE sie nie dostanie a kancelaria podziała jeszcze 1,5 roku. I będzie z nim i z tym drugim indywiduum spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks ale o co ci biega? 17.04.09, 15:31 szabepio napisał: > jezu tylko niech te dwa indywidua nie trafią do PE bo będzie wstyd > dla Polski. władza wybierana w demokratycznych wyborach, jako reprezentacja narodu musi też oddawać jego skład "jakościowy". Przejdź się po ulicach naszego pięknego kraju i zobacz, czy więcej zauważysz ludzi o klasie Geremka czy o "klasie" Kamińskiego. Tacy osobnicy jako reprezentatywni dla społeczeństwa muszą też udawać że pracują w parlamencie europejskim... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd... 17.04.09, 15:04 Jaki "mózg" (Legutko) - TAKI I PREZIO ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 parka narzeczonych pojdzie do "slubu" razem 17.04.09, 15:05 ciekawe co na to zazdrosny jarus - ze mu "chlopca; zabieraja Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Kamiński i Legutko odwołani ,a jak????? 17.04.09, 15:22 A jak kiedyś bedą potrzebni do KACZYCH GIEREK to się ich przywróci.HA ,HA taka to jest wdzieczność-po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Imponuje mi Kamiński. 17.04.09, 15:43 Kiedy ja studiowałem, on robił karierę. Kiedy ja jestem nikim z moim nędznym wykształceniem on jest kims bez wykształcenia. Jak to przewidziałes Michale? Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: Imponuje mi Kamiński. 17.04.09, 15:51 ontos2 napisał: > > Kiedy ja studiowałem, on robił karierę. Kiedy ja jestem nikim z moim nędznym > wykształceniem on jest kims bez wykształcenia. Jak to przewidziałes Michale? ?????????????????????? bo "czeba" umieć dawać doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Różowe spocone prosię chce do nowego chlewu? 17.04.09, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 A jak u nich 17.04.09, 16:31 ze znajomością języka np angielskiego ? Czy mają zdany jakiś egzamin np Toefl czy CAE na potwierdzenie swoich kwalifikacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd... 17.04.09, 16:34 No cóż - tak się kończy kariera obywatela Kamińskiego ze wsi Łomża pod Białymstokiem. Ludzi zacnych w Łomży nigdy nie brakowało ale i dosyć tu szlachty zaściankowej i małorolnej, zapiekłej w swoich kompleksach i nieudacznictwie. Wetują sobie ci biedni ludzie w przywiązaniu do wartości ciemnogrodziańskich i radiomaryjnych stojąc w swoim mniemaniu opoką przed moskiewską nawałą, żydowską hucpą czy germanizacją kraju. Dzielni ci szlachetkowie nie dzielą nigdy swoich morgów i nie sprzedają obcym a nawet nie wpuścili przebrzydłej prl-owskiej komuny by im wodociągi czy kanalizację założyła. Trwają patriotycznie z miejscowym proboszczem w obronie ojcowizny. Obok w Jedwabnem mieszkali kiedyś obcy ale i przed tymi się obronili i przepraszać nie będą. Tak wyrastał Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Reerekcji nie będzie 17.04.09, 16:39 Więc nasi bohaterzy z kancelarii prezydenta salwują się ucieczką na z góry upatrzone pozycje w nadziei znalezienia nowego, lepszego złobu w Parlamencie Europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
todeskult Kamiński poddał się 17.04.09, 16:58 Kamiński poddał się - nawet on wie że Kaczyński nie ma najmniejszych szans na reelekcję (z piachu bicza nie ukręcisz) - więc podkulił ogon i dał drapaka. Mam nadzieję że wyborcy nie będą o nim pamiętali. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd... 17.04.09, 17:10 Wypada współczuć braciom Kaczyńskim. Mimo wszystko ! Nikt ich nie Kocha ! Ludzie, którzy do nich lgną to tacy sami nieudacznicy i pechowcy ży ciowi jak oni sami. To trzeci i czwarty szereg niby inteligencji pols kiej. Dla jakiej takiej kariery przyjdzie czas, przejdą na islam. To taka szlachta zaściankowe z północno wschodniej części polski, która za psie sprzedajne możnowładców i kościoła pieniądze zrywała sejmiki. Zaw sze wisieli u klamki możnych tego świata. Bez ambicji i honoru. Bracia, powoli zaczynają dostrzegać w jakie gó... wdepnęli ! Robią to co komu niści swego czasu. Kombinują stanowiskami jak tylko można. Chyba głów wnym ich doradcą jest wróżka a nie rozum i logika. Pamiętacie nijakie go Tow. Kanię ? Był pierwszym sekretarzem PZPR. A na czym się znał ? No ale co mogą wymyślić cycusie PRL-u ? To też jest jak jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Kamiński i Legutko odwołani z Kancelarii Prezyd.. 17.04.09, 17:45 Odwołał tych dwóch, bo oni idą w posły do jewropy, a pewnie powoła na ich miejsce Zyzaka, i Żaryna, przez moment sądziłem, że powoła Kononowicza, ale nie, po co mu intelektualista w Kancelarii, może okazać się mądrzejszy od pryncypała... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Legutko nie ma czego szukać we Wrocławiu. 17.04.09, 18:08 Takiego spadochroniarza na kaczych skrzydłach Wrocław nie potrzebuje.Legutko to dyskomfort dla najbardziej otwartego miasta w Polsce.Taka kandydatura to ubliżanie Mikrokosmosowi. Poszoł won Legutko! Odpowiedz Link Zgłoś