zgrozazgroza Re: presentation1 19.04.09, 13:53 Kombinujesz jak koń pod górę. Ktoś ci każe? Beger fałszowała podpisy, podpisy- rozumiesz. Palikot by może sam sobie sfinansował kampanię. Za własne, nie państwowe, a do tego by może. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Starszaka Palikota nie nauczyli w przedszkolu, że 19.04.09, 13:54 to nieładnie rzucać forekmaki i rzucać oskarżeń bez dowodów na inne dzieci z tej samej piaskownicy? >Proszę postawić kropkę nad i, Panie Prezydencie Kaczyński: albo >odejdzie Pan z urzędu i uda się na stosowne leczenie - albo poznamy >poważne, wiarygodne wyjaśnienia na temat Pańskiego stanu zdrowia i >problemów z alkoholizmem - napisał na swoim blogu Janusz Palikot. Co za debliem skończonym trzeba być, żeby na podstawie widoku jakiejś faktury zwracać się do prezydenta jak do alkoholika na odwyku. Nie przeszkadzało, jak Kwachu narąbany w Charkowie "walczył z tornadem"? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To dla kogo kancelaria prezydenta kupuje te bombki 19.04.09, 14:14 Wylewaję je potem do zlewu, co? W ramach walki z alkoholizmem. Może nawet sam prezydent to robi. Odkręca, wlewa gdzie trzeba i mruczy coś pod nosem, co otoczenie tłumaczy potem na "jak ja nienawidzę tej wódki, jak ja nienawidzę pić to świństwo..." xnonorx napisał: > to nieładnie rzucać forekmaki i rzucać oskarżeń bez dowodów na inne > dzieci z tej samej piaskownicy? > > >Proszę postawić kropkę nad i, Panie Prezydencie Kaczyński: albo > >odejdzie Pan z urzędu i uda się na stosowne leczenie - albo poznamy > >poważne, wiarygodne wyjaśnienia na temat Pańskiego stanu zdrowia i > >problemów z alkoholizmem - napisał na swoim blogu Janusz Palikot. > Co za debliem skończonym trzeba być, żeby na podstawie widoku > jakiejś faktury zwracać się do prezydenta jak do alkoholika na > odwyku. Nie przeszkadzało, jak Kwachu narąbany w Charkowie "walczył > z tornadem"? Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer Czy Palikot pociąga fundusze na kampanię? 19.04.09, 13:57 Pytam! Oddawaj kasę, złodzieju! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Swoją kasę ma oddać tobie? Głupiś? 19.04.09, 14:16 Ja bym na jego miejscu co najwyżej dał tobie kopa a but pozostawił w tyłku. chavslayer napisał: > Pytam! Oddawaj kasę, złodzieju! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy Palikot pociąga fundusze na kampanię? 19.04.09, 19:05 chavslayer napisał: > Pytam! Oddawaj kasę, złodzieju! Którą? Komu? Poczytaj, bałwanku, o co chodziło. Jedyne, o co oskarżają Palikota, to że za dużo na kampanię wydał Z WŁASNEJ KIESZENI! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pyta 19.04.09, 13:57 to, że kaczyński jest alkoholikiem, to wiadomo od dawna. Mamy zwykłego pijaczynę za prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pytam .. 19.04.09, 14:04 a gdyby sie tak okazalo, ze Kaczaszwili kupuje "malpki w czerwonym" u Palikota, FuJarek chyba odtrabi znalezienie Ukladu, co, PiSiory? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzp82 Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pytam .. 19.04.09, 14:04 to jest właśnie koronny przykład, do czego doprowadził brak lustracji. Esbeckie gadzinowe ścierwa pomawiają polskiego patriotę, pierwszego prawdziwie niezależnego Prezydenta RP, Pana Lecha Kaczyńskiego. Swołocz. Tylko na Kołymę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Oskarżenie jest poważne. Dowody w postaci faktur 19.04.09, 14:20 też są. Czy ty myślisz, że patriota (mam poważne wątpliwości, czy prezydent nim jest) nie może być alkoholikiem? Od tego nałogu nie są wolni nawet księża. Wielu z nich się leczy na odwyku. Prezydentowi też by się to przydało. grzegorzp82 napisał: > to jest właśnie koronny przykład, do czego doprowadził brak lustracji. Esbeckie > gadzinowe ścierwa pomawiają polskiego patriotę, pierwszego prawdziwie > niezależnego Prezydenta RP, Pana Lecha Kaczyńskiego. > Swołocz. Tylko na Kołymę. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: grzegorzp82 19.04.09, 14:22 Ale jak to? Przecież to kolesie esbeków wywozili polskich patriotów na Kołymę a nie odwrotnie. Z umiarem używajcie alkoholu bo się wam pierniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pyta 19.04.09, 14:31 grzegorzp82 napisał: > to jest właśnie koronny przykład, do czego doprowadził brak lustracji. Esbeckie > gadzinowe ścierwa pomawiają polskiego patriotę, pierwszego prawdziwie > niezależnego Prezydenta RP, Pana Lecha Kaczyńskiego. > Swołocz. Tylko na Kołymę. A ty misiu - do psychiatry, szybciutko...! Kołymy mu się, psiakrew, zachciewa... Wy Prawicowcy zawszy byliście świetni w kategorii "ostateczne rozwiązania --> Endloesung" :] Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr O Butelczyńskim wszyscy wiedzą, a co z innymi? 19.04.09, 14:04 Czym wytłumaczyć np. dziwne zachowania i rozgorączkowania pana Sikorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Pisdulce chleją za kasę z podatków ? 19.04.09, 14:08 Rozmodleńce, katochlejce, bełkotoendecy - oj nie płacą oni za swoje nałogi z własnej kieszeni - podatnicy za to płacą. Szczyt g*nej prawackiej arogancji i bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzp82 Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pytam .. 19.04.09, 14:09 lewak - coś pośredniego między karaluchem a rzygowiną. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Palikot co z tymi 20tys:) 19.04.09, 14:10 Pali-kot odwraca kota ogonem, znaczy uwagę od wpłat na swoją kampanię po 20tys od emerytów i studentów, o ile jeszcze jakiś szalony (ale nie setki) emeryt mógłby dać tyle to student nie. Wkopałeś się Palącykocie:) Co do gorzały to: Wałęsa chlał, Kwaśniewski też i wielu innych więc żadna sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To nie jest na temat. Przykro mi, że 19.04.09, 14:41 tego nie zauważyłeś. Rozmawiamy o fakturze na 3000 złotych za alkohol w małych buteleczkach, który zniknął w ciągu miesiąca w jakimś prominentnym bardzo gardle. Można nawet powiedzieć z bardzo dużą dozą prawdopodobieństwa, że "królewskim". manhu napisał: > Pali-kot odwraca kota ogonem, znaczy uwagę od wpłat na swoją kampanię po 20tys > od emerytów i studentów, o ile jeszcze jakiś szalony (ale nie setki) emeryt móg > łby dać tyle to student nie. > Wkopałeś się Palącykocie:) > > Co do gorzały to: Wałęsa chlał, Kwaśniewski też i wielu innych więc żadna sensa > cja. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pytam .. 19.04.09, 14:11 Ja rozgrzeszam menela z Krakowskie Przedmieście 46. Mając takiego brata, chorego na władzę kryptopedała, też byście chlali. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pyta 19.04.09, 15:38 sai_mon napisał: > Ja rozgrzeszam menela z Krakowskie Przedmieście 46. Mając takiego brata, choreg > o > na władzę kryptopedała, też byście chlali. pewnie tak, ale za swoje przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Pijaństwo prezydenta to problem narodowy 19.04.09, 14:20 presentation1 napisał: > Idioto. > Do bolu trzeba wyjasnic to co zrobil Palikot w trakcie kampanii wyborczej.On ro > bil to samo co Beger.Co do picia alkoholu.Powiem ci cos .Nie masz nawet jednego > procenta w w calej rodzinie tego, co mowi Kaczynski.Wiem ze to nie twoj poziom > .Wiec produkuj sie na Wyborczej.To twoj poziom. Jak już wielokrotnie tu wspominałem: co ma piernik do wiatraka?! Nawiązując do uwag typu "Twój poziom, ich poziom": obaj kaczyńscy są potwornie i bezpodstawnie nadęci, mają cholera wie jakie mniemanie o sobie i jakości swojego pochodzenia, nie wspominając już o kompletnie spaczonej samoocenie roli odegranej przez nich w obalaniu komunizmu - nihil novi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: 13ronin 19.04.09, 14:27 Spokojnie bo ci się zwoje przegrzeją. Przeczytaj artykuł: chodzi w nim o kupowanie wódy do kancelarii prezydenta. To wszystko, nic skomplikowanego. Ktoś zamawia, ktoś płaci, ktoś pije. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: 13ronin 19.04.09, 14:33 zgrozazgroza napisał: > Spokojnie bo ci się zwoje przegrzeją. Przeczytaj artykuł: chodzi w nim o > kupowanie wódy do kancelarii prezydenta. To wszystko, nic skomplikowanego. Ktoś > zamawia, ktoś płaci, ktoś pije. No tak, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie mam zwoje i w pełni rozwinięty mózg, a nie jedną bruzdę odpowiedzialną za podstawowe czynności fizjologiczne. Tak, że daj sobie spokój, mam prawo wyrażać swoje opinie, czy Ci się to podoba czy nie. Jeżeli masz problemy ze zrozumieniem wypowiedzi nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Czy kłębek mokrej wełny jest w pełni rozwiniętym 19.04.09, 14:35 mózgiem? :)) 13ronin napisał: > zgrozazgroza napisał: > > > Spokojnie bo ci się zwoje przegrzeją. Przeczytaj artykuł: chodzi w nim o > > kupowanie wódy do kancelarii prezydenta. To wszystko, nic skomplikowanego > . Ktoś > > zamawia, ktoś płaci, ktoś pije. > > No tak, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie mam zwoje i w pełni rozwinięty mózg, > a nie jedną bruzdę odpowiedzialną za podstawowe czynności fizjologiczne. Tak, > że daj sobie spokój, mam prawo wyrażać swoje opinie, czy Ci się to podoba czy n > ie. Jeżeli masz problemy ze zrozumieniem wypowiedzi nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: 13ronin 20.04.09, 04:01 13ronin napisał: > No tak, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie mam zwoje i w pełni rozwinięty mózg, > a nie jedną bruzdę odpowiedzialną za podstawowe czynności fizjologiczne. Pewien jesteś? Bo ja mam wątpliwości. Gdyby tak było w istocie, posługiwałbyś się w dyskusji ARGUMENTAMI, a nie chamstwem - patrz Twój poprzedni post. > Tak, > że daj sobie spokój, mam prawo wyrażać swoje opinie, czy Ci się to podoba czy nie. Opinie - jak najbardziej. Bluzgać chamstwem - NIE. > Jeżeli masz problemy ze zrozumieniem wypowiedzi nie czytaj. Uważaj, bo jeśli "normalni" skorzystają z Twojej rady, to do wymiany zdań pozostanie Ci tylko bluzgające barachło. A może to i słuszne? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Zapomniałeś o fakturze za 3000 złotych na bombki 19.04.09, 14:28 z procentami, które gdzieś "wyparowały" w jakimś gardziołku prominentnym. Fakturze, za którą zapłacili wszyscy podatnicy. To jest temat dyskusji a nie jakieś bzdury o Palikocie. 13ronin napisał: > I kto to pisze? Słynny POligłupek! Polityczna ku*rwa, która dzięki "słupom" > kupiła sobie mandat poselski. Tani żigolo, a właściwie tania dziwka, cham i > kmiot z Biłgoraja, który dzięki podejrzanym interesom dorobił się majątku. > Najlepszą strategią tego prymitywa w jego ordynarnym stylu jest odwrócenie od > siebie uwagi i wskazywanie paluchem na innych. Donaldu Tusku czy wiesz, że > wyjaśnienie spraw związanych z tą polityczną tanią cichodajką i wyrzucenie tego > gó*wna na smietnik(tam gdzie jego miejsce) pokazało by, że masz jaja. Ale to > chyba płonne nadzieje na jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster świat wg, pardonc, palikota 19.04.09, 14:28 wałek, no taki, drzewiany? - do przaśnego miętolenia! dziurka, w tych no, drzwiach? - do bezwstydnego zaspokojenia! gazrurka - etc., etc. Odpowiedz Link Zgłoś
m2h Re: Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pyta 19.04.09, 14:30 Nie ulega wątpliwości, że pan L.Kaczyński zbyt długo już zajmuje tę ciepłą posadkę zgotowaną przez podatników. Interesuje mnie nieco inna kwesta i tu pytanie do Redaktorów Gazety: Co się dzieje z Justyną Romanowską, która swego czasu zbierała podpisy pod jakże słusznym wnioskiem.Akcja nabierała tempa i dziwnym trafem nagle wokół całego tematu zrobiło się cicho..cichuteńko.. Z ciekawością przeczytałabym dłuższy artykuł na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muphygen Re: Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pyta 19.04.09, 14:31 A czy to w ogóle istotne dla Polski? To zaczyna być nudne. Niech się zajmie DOBRĄ ustawą "jednego okienka" albo przynajmniej pełną niejasności swoją kampanią. Palikot, Niesioł, Kurski, Cymański, błazny jedne warte siebie. Nie cierpię POPiSu Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Pijacy nie mogą tworzyć dobrego prawa 19.04.09, 14:37 podobnie jak nie mogą rządzić, bo tracą poczucie rzeczywistości muphygen napisał: > A czy to w ogóle istotne dla Polski? To zaczyna być nudne. Niech się zajmie > DOBRĄ ustawą "jednego okienka" albo przynajmniej pełną niejasności swoją > kampanią. Palikot, Niesioł, Kurski, Cymański, błazny jedne warte siebie. > > Nie cierpię POPiSu Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie to jest przedmiotem dyskusji. 19.04.09, 14:32 Palikot nie jest alkoholikiem i może sobie wypić w domu co chce i kiedy chce. Tak jak ty, czy ja. Wódka dla ludzi jest, ale pić trzeba umieć. Poza tym Palikot sam za siebie płaci. Prezydent, lub ktoś z jego najbliższego otoczenia "łoi" za pieniądze podatników. nuta15 napisała: > Ile "małpek" wypija codziennie Palikot, że tak bardzo przypomina > swojego przodka w prostej linii - małpę? Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Zapomniałem dodać, że chla w pracy 19.04.09, 14:38 Palikot? No jasne, on cały czas jest w pracy, produkuje, reklamuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Zapomniałem dodać, że chla w pracy 19.04.09, 14:41 ...i degustuje. Największy pracuś RP:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Gwoli sprawiedliwości. Palikot swój Polmos 19.04.09, 14:43 już dawno sprzedał, ale ty, słabo poinformowana kobieta zapewne o tym nie słyszałaś w drodze między kuchnią, kościołem i dzieciakami:)) nuta15 napisała: > Palikot? No jasne, on cały czas jest w pracy, produkuje, reklamuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Gwoli sprawiedliwości. Palikot swój Polmos 19.04.09, 14:49 A czy ja powiedziałem,że produkuje w Polmosie ? Wiem,wiem wszystko sprzedał, pieniądze na kampanie PO wydał i teraz jest najbiedniejszym z posłów, nie ma żadnego majątku nieboraczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A więc coś do ciebie dotarło. Gratuluję. 19.04.09, 14:55 Nie każda kobieta i nie każdy mężczyzna może to o sobie powiedzieć nuta15 napisała: > A czy ja powiedziałem,że produkuje w Polmosie ? Wiem,wiem wszystko > sprzedał, pieniądze na kampanie PO wydał i teraz jest > najbiedniejszym z posłów, nie ma żadnego majątku nieboraczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Gwoli sprawiedliwości. Palikot swój Polmos 19.04.09, 14:52 leszekes napisał: > już dawno sprzedał, ale ty, słabo poinformowana kobieta zapewne o tym > nie słyszałaś w drodze między kuchnią, kościołem i dzieciakami:)) > > nuta15 napisała: > > > Palikot? No jasne, on cały czas jest w pracy, produkuje, > reklamuje... > leszeks "gwoli sprawiedliwości" dlaczego piszesz o czymś o czym nie masz pojecia. POkręcona ta Twoja sprawiedliwość - dyżurny słupku. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pytam ... 19.04.09, 14:38 W pijackim kraju alkohol to normalna rzecz. Nie ma o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pytam .. 19.04.09, 14:41 pisowcy wasz język o czymś świadczy[dla mnie to tylko pijaczyna tak mówi], co do Palikota prześwietlał go już wasz Ziobro więc po co to na nowo odgrzewacie ,co dotyczy buteleczek hihi kogo nimi raczy p Prezydent siebie? innych? Odpowiedz Link Zgłoś
guido_contini Re: Palikot: Czy L. Kaczyński pociąga wódkę? Pyta 19.04.09, 14:42 zgrozazgroza napisał: "Sytuacja poważna, nawet gdyby nie chodziło o najważniejszego." Prezydent nie jest najwazniejszy, a tylko reprezentuje to co najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ważny to on nie jest. Fakt. Uważa się za. 19.04.09, 14:45 guido_contini napisał: > zgrozazgroza napisał: > > "Sytuacja poważna, nawet gdyby nie chodziło o najważniejszego." > > Prezydent nie jest najwazniejszy, a tylko reprezentuje to co > najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ignacysyn To już nie stać go kupować za swoje ??? 19.04.09, 14:43 podobno niezłą wypłate ma prezydent,więc mógłby sobie pójść jak każdy jego rodak do monopolowego i kupić za swoje a nie państwowe pieniądze,łobuz i niegodziwiec z niego,bosam pije i innych nie zprosi!!a tak na marginesie co na to Marysia,bo moja żonka to wróg alkoholu nr 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Tak, ale był lubiany. Takimu postawić nie żal. 19.04.09, 14:47 Kaczyńskimu nie postawiłbym nawet denaturatu. misiogoqo napisał: > mamy pecha Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Palikot ze swoimi problemami da sobie radę sam 19.04.09, 14:53 Pod warunkiem, że rzeczywiście są. A faktura nie jest głupia. To faktura zapłacona przez nas wszystkich i przepita przez jednego człowieka, który najprawdopodobniej jest alkoholikiem, pije w pracy i zależy od niego bezpieczeństwo państwa. To już żarty nie są. Tylko tacy jak ty mogą kwestionować. I tutaj pojawia się właśnie wątek kłębka mokrej wełny zamiast mózgu. Masz ze sobą koleś duży problem. Moje pytanie jest cały czas aktualne:)) 13ronin napisał: > Na twoim miejscu usunąłbym sobie ten mokry i brudny kłębek wełny. > Chirurgiczne usunięcie czegoś takiego nie wiąże się z niebezpieczeństwem w > przypadku osobnika pozbawionego kręgosłupa moralnego. Koncentrujesz się na > głupiej fakturze, natomiast problemy Twojego idola POligłupa uważasz za bzdury. > To ciekawe podejście właściwe Kmiotowi. Przepraszam, że pozwoliłem sobie na > nazwanie Cię po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Palikot ze swoimi problemami da sobie radę sa 19.04.09, 15:20 leszekes napisał: > Pod warunkiem, że rzeczywiście są. > A faktura nie jest głupia. To faktura zapłacona przez nas wszystkich > i przepita przez jednego człowieka, który najprawdopodobniej jest > alkoholikiem, pije w pracy Cień dowodu, że alkohol został wypity, że przez jednego człowieka i że w pracy? To wszystko wydedukowałeś z faktu istnienia faktury czy masz jakieś dodatkowe informacje nieujawnione w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Pijaństwo prezydenta to problem narodowy 19.04.09, 14:55 presentation1 napisał: > Do bolu trzeba wyjasnic to co zrobil Palikot w trakcie kampanii wyborczej.On ro > bil to samo co Beger. NIE! Beger płaciła PARTYJNE pieniądze za głosy na listach poparcia dla siebie. Palikot transferował (o ile te zarzuty są prawdziwe) WŁASNE pieniądze do kasy partii. Jak napisałem wcześniej, przypuszczalnie łamał prawo formalne, ale nie prawo moralne. Bo przepisy dotyczące finansowania wyborów zostały napisane tak, by majętni nie korumpowali polityków!!! A wyszło na to, że człowiek majętny nie może sfinansować SAM SIEBIE. Przecież korupcja SAMEGO SIEBIE jest niemożliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś