jerjar Co Mongolia winna? 23.04.09, 11:03 Formacja pana Szmajdzińskiego traktuje dzielną Mongolię jako ściek dyplomatyczny. Ja pamiętam, kiedy za czasów PRL posłano tam zużytego już propagandowo w kraju kapitana wywiadu Czechowicza, który wczesniej myszkował w Radio Wolna Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a .. 23.04.09, 11:06 Mimo wszystko Szmajdziński zachował się obraźliwie wobec Mongolii. Natomiast Fotydze współczuje, że pomimo tak ugruntowanych o sobie opinii decyduje się na takie stanowisko. Wie, że jest głupia i nie potrafi to tego przekonać Kaczyńskiego by jej nie kazał tam jechać Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a .. 23.04.09, 11:07 Wzruszylam sie do lez (smiechu) uslyszawszy, jak p. ambasador in spe (i nie daj Baze naprawde) opowiadala o sobie per "legendarna" i "czlowiek o moim zyciorysie". Fakt legendarna...kuchta. I szkoda Polski na forum ONZ, jesli taki blond belkot tam trafi. Czyja polityke ta nieszczesna kobiecina bedzie reprezentowac ? Ale widzac laszacego sie do niej Karola Meleksa cypryjskiego, juz wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
8neron Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 11:13 Czemu ten SLDowiec obraża Ułan Bator? Czyżby traktował to miejsce jako coś gorszego. Bezczelny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew9 Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 11:21 nie wiem co Mongolia zawiniła p. Szmajdzińskiemu ale jestem pewien,że na taki cios nie zasłużyła.Miejsce p.Fotygi jest w kancelarii Prezydenta Kaczyńskiego tam są fundusze[nasze] dla sługusów pisowskich, nieudaczników i tym podobnych delikwentów.Inna kwestia to zachowania premiera Tuska i jego szkodliwe dla kraju ustępstwa na rzecz pisowców, to nie jest polityka jak chciałby pan to nazwać p.premierze tyko zwykła nieporadność i brak mądrej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 11:22 Nadaje się na sprzątaczkę do szaletu - a i to wątpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
roza2004 Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Watykanu. 23.04.09, 11:23 Polaska dyplomacja straci wiele wysylajac A Fotyge do ONZ.. wystarczy na te kobiete popatrzec w TV i juz robi sie niedobrze ,zachowanie jej jest na miare mniszki a nie dyplomaty. A tak z drugiej strony jak to jest z ta demokracja w naszym kraju i handlowaniem stanowiskami,czy to nie jest jakas forma korupcji ?? Ja tobie zalatwie te nominacje a ty mi podpiszesz te nominacje . Ja tez chce do NYC ..tez uwielbiam Central Park i wielkomiejskie zycie NYC... tez kocham to miasto.. a nasza p byla min MSZ i jej premier nawet nie wynegocjowali zniesienia wiz dla Polakow..jak to zrobily dyplomacje naszych sasiadow .A p J.Kaczynski - owczesny premier powiedzial ze Polacy nie moga miec zniesionych wiz ,poniewaz zostaja w USA nielegalnie. SKANADAL !!!!! Protestuje jako obywatel tego kraju mianowania p A Fotygi na ambasadora RP do ONZ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koniec_zabawy Pan Szmajdzinski obraził Mongolię! 23.04.09, 11:23 Sugeruje że stolica tego państwa to miejsce dla politycznych nieudaczników i generalnie zadupie gdzie "wykształcone dyplomaty" się nie pokazują. Czy radny Platformy z Małopolski wybierze się do Ułan Bator przeprosić mieszkańców tego miasta za wypowiedzi pana Szmajdzińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a .. 23.04.09, 11:25 Fotyga do Gabonu! Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster podkanclerzy-presentation1..spind oktor SB... 23.04.09, 11:28 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy jak ja bym był spinem PiSu to z PO i z ciebie... 23.04.09, 13:55 zostałyby g.... i kapcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 11:32 Nawet do Mongolii bym tej PiS-owskiej głupiej baby nie wysłal. Powinna zająć się już tylko własnym ogrodem i robieniem obiadu dla sewgo męża. INNYCH ZAJĘĆ NIE ZLECAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 pomiot żydokomuny w natarciu 23.04.09, 11:37 ale jazgot koryto wam się urywa pomiocie ubekożydokomuny?? zabrakło "ałtorytetów" Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 11:41 yanuss napisał: > Do Mongolii a nawet lepiej, do Korei Polnocnej nalezy wyslac Szmajdzinskiego z > kolesiami. Ten "wybitny" ZSMP-owiec teraz udaje autorytet. Smiechu warte ! > Takie sa wlasnie konsekwencje przemalowania z czerwonego na rozowy. Co chwila > jednak wychodzi na wierzch to komunistyczne myslenie a raczej objawy > komunistycznego braku myslenia.Fotyga nadaje się tylko do dojenia kobyły.i to też jest watpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 11:45 "Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a nie ONZ" A czym nam Mongolia zawinila?!? Za malo mamy jeszcze wrogow na swiecie??? Moze znalazla by sie dla tej pani jakas fucha w Warszawie na Ratuszowej 1/3? Ja pamietam jak swojego czasu w radzieckiej bajce Krokodyl Giena pracowal jako... krokodyl ;) ________________________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 A nie lepiej zesłać Fotygę do Gabonu?? 23.04.09, 11:51 Przecież to ulubione państewko PiSdęta ;-) http://pepepe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
poginski Wyśmiewania Mongolii 23.04.09, 11:53 Kaczyński się naśmiewał z Gabonu, a Szmajdziński szydzi sobie teraz z Mongolii. Nigdy nie byłem w Mongolii, ale z tego co wiem, jest to piękny kraj zamieszkany przez pokojowo nastawionych i gościnnych ludzi. Kto dał panu Szmajdzińskiemu prawo szydzenia sobie z tego państwa poprzez twierdzenie, że zasługują oni na to, żeby tam wysłać taką niedorajdę jak Fotyga? Kiedy w końcu nasi politycy nauczą się, że wyśmiewanie się z innych krajów świadczy tylko o nich samych, a nie o mieszkańcach tych krajów? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wyśmiewania Mongolii 23.04.09, 12:05 dlaczego tak to odbierasz, czy jak lepper pojedzie do Brukseli to też ją ośmiesza? Są stanowiska ważne i mniej ważne, tak samo jak u ciebie w domu, masz różne priorytety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Tej pani juz dziękujemy... 23.04.09, 12:05 Ona nawet tam sie nie nadaje, no najwyżej ambasadorem kaczogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szmajdziński na Madagaskar 23.04.09, 12:18 te, głupek, już nie wiesz co pisać to zaczynasz szczekać na oślep, jak nie na PO to na SLd? :D Kto ci zostanie, jak wszystkich obszczekasz? Już wiem, rydzyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: Szmajdziński na Madagaskar 23.04.09, 12:19 cillian1 napisała: > te, głupek, Głupiaś. Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: Szmajdziński na Madagaskar 23.04.09, 12:28 nawet pełowska mierrrnoto nie sprrrrawdziłaś z kim rozmawiasz (płci - wiesz cio to?)- słabe możdżki macie! skoro we wszystkim tak wnioskujecie -to wyrrrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szmajdziński na Madagaskar 23.04.09, 12:32 ale ja piszę do ksywki, twojej ksywki ;) nie znamy się osobiście, a ty piszesz tak bezosobowo, zupełnie jak jarek :D Ps. To ty wzięłaś (wziąłeś) mnie za kogoś innego, choć nawet ksywkę mam rodz. męskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Re: Szmajdziński na Madagaskar 23.04.09, 13:00 cillian1 napisał: > Ps. To ty wzięłaś (wziąłeś) mnie za kogoś innego, choć nawet ksywkę mam rodz. > męskiego ;) Widzi pełowska miernota (choć on)? --> cillian1 napisał: A gdyby ta miernota przyjrzała się jak mi odpisuje co widnieje u niej (choć u niego) niżej: --> Odpowiadasz na: glup-tusc-ek napisała: Ale miernotom intelektualnym spod znaku po wystarczy przekonanie o nieomylności. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szmajdziński na Madagaskar 23.04.09, 13:02 no fakt, nie jesteś taka głupia jak piszesz. Masz rację!!!! i sorrki za pomyłkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
8neron Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 12:49 W czasach panowania Czyngis-chana, za takie słowa to pan Szmajdziński już dawno zostałby skrócony o głowę. Oj panie Szmajdziński obraża pan kraj i ludzi w nim mieszkających. Traktuje ich pan jako obywateli drugiej kategorii. Ale widać po zachowaniu, że nie dorasta im pan do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 12:56 > W czasach panowania Czyngis-chana, za takie słowa to pan a bardziej realnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
swiruska1 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 13:02 moze Szmajdzinski ulegl jakims stereotypom z obrazkow i sobie wyobrazil,ze mongolskie kozy moga Fotyge nawet polubic. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 13:03 > wyobrazil,ze mongolskie kozy moga Fotyge nawet polubic. :D Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 13:03 Nikogo on nie obraża. Mówi po prostu prawdę. Ale ja i tak mu odejmuję, bo zupełnie inaczej uważam. Pani Fotyga nadaje się tylko na szefową szaletu w jakimś miejscu, gdzie nikt nie szczy w szalecia - chyba zatem na zwanej ścianie wschodniej. Ona tam nic nie zarobi (bo nikt tam nie szcza w szalecie), ale będzie miała wielu wyborców. Takich szympansów. Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Pani Anno - z dala od dypomacji! 23.04.09, 13:03 Nie chcialbym byc niesprawiedliwy, ale ze wzgledu na kompletny brak wyrobienia i zdolnosci dyplomatycznych ta pani nie powinna pelnic funkcji publicznych. Juz nawet nie chodzi o to, ze ta pani kompromituje siebie niepomiernie i wprawia w calkowite zazenowanie sluchaczy. Rzecz w tym, ze ona nie kontroluje swoich odruchow i nie potrafi nalezycie dobrac slow. Gdyby tak zachowala sie nasza znajoma, to juz nigdy nie wpuscilibysmy jej do domu, co dopiero mowic o powierzaniu powaznych funkcji i wysylaniu na placowki. Zreszta pani Fotyga to wie, a mianowicie, ze jest klebowiskiem roznych kompleksow, ktore nie pozwalaja jej na panowanie nad wlasna osoba, nie mowiac juz o sytuacji. Normalnie zalecalbym wizyty do psychologa (mowiac szczerze, ona nie zakonczyla pomyslnie mlodzienczego etapu buntu) i lekture Schopenhauera (ktory zaleca co, kiedy i jak mowic), ale w jej wieku trudno wyrobic sobie wlasciwe odruchy, nie ma na to czasu... A jej samej powiem tak: Pani Anno, niech sie Szanowna Pani trzyma z dala od dyplomacji, zajmie sie tlumaczeniami, postara zdystansowac do siebie samej, nie slucha glupich rad "zyczliwych", bo tacy zawsze Pani zle doradza... Poprzednia Pani decyzja o zejsciu ze sceny politycznej byla sluszna, po co to zmianiac?... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 13:18 Co,ten osioł czerwony też do Brukseli?Niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 13:30 Sądząc po dotychczasowych wypowiedziach pani A. Fotygi, to, prawdę mówiąc, ona nie nadaje się w ogóle do dyplomacji, Niemniej, uważam, wypowiedz Szmajdzińskiego za obraźliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 13:32 Obraża ją, czy Mongolię? Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a ... 23.04.09, 13:35 Przecież ta cała Fatyga to jest ofiara losu, a nie dyplomata. Z taką osobowością to się ta nieszczęsna kobieta nadaje do zakonu, albo usypiania dzieci w przedszkolu! Odpowiedz Link Zgłoś
ebob Re: Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, 23.04.09, 13:39 Fotyga nigdzie poza pałacem prezydenckim się nie nadaje , a Mongolia szybciej rozwija się niż Polska i nie ma co jej zaśmiecać Fotygami,bo spowolni. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni ona się nawet do Ułan Bator nie nadaje 23.04.09, 13:39 w całym MSZ pasowałaby co najwyżej na stanowisko bufetowej\ Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Szmajdziński: Fotyga nadaje się do Mongolii, a .. 23.04.09, 13:53 p. Iwiński stwierdził, że przesłuchanie nie powinno się odbyć, gdyż p.Fotyga nie była w dobrej kondycji - czyżby pod wpływem "małpek" a raczej "kaczuszek"? Odpowiedz Link Zgłoś