milo_1 05.05.09, 00:13 Donaldzie...daj im "satysfakcję".... tnij.org/cswp jeszcze trochę wytrzymamy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursynow33 Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu... 05.05.09, 00:22 Ja rozumiem Pana Premiera Tuska,dobrocia niz nie zwojuje a zloscia jeszce mniej,trzeba czekac kiedy dinozaury wymra,moze jest potrzeba podstepnego tsunami! Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Tusku, to trzeba przegłosować ustawę! I to nie dot 05.05.09, 08:22 yczącą reprezentowania w Unii ale generalnie procedur w wyjeżdżaniu. Każdy wyjazd musi być zaaprobowany przez MSZ. To takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a kto to przegłosuje? kto odrzuci kacze weto? Ty? 05.05.09, 08:26 przecież król kaczuś pierwszy na 100% zawetuje taką ustawę, jak każdą inną zresztą dzien bez weta, dniem straconym Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Tusku, to trzeba przegłosować ustawę! I to ni 05.05.09, 08:36 mlasskacz napisał: > yczącą reprezentowania w Unii ale generalnie procedur w wyjeżdżaniu. Każdy > wyjazd musi być zaaprobowany przez MSZ. To takie trudne? A bęcwale nie wiesz ze prezydent jest wybrany przez naród a premier mianowany przez prezydenta? Sam ten fakt mówi kto jest głowa państwa i kto reprezentuje kraj. Widzę że jesteś zwolennikiem tak jak tusk hitlerowskiego system. smierć faszystom i wermachtowi wrogom tego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Ucz sie nieuku 05.05.09, 10:30 A ja widze ze nie masz zielonego pojecia o systemie politycznym i konstytucyjnym w Polsce. To wyborcy a nie prezydent decyduja o tym jaki bedzie w Polsce rzad i kto bedzie stal na jego czele. Odbywa sie to podczas wyborow do Sejmu i prezydent nie ma na to zadnego wplywu. Prezydent _musi_ mianowac premierem osobe wskazana przez ta partie albo koalicje ktora wygrala wybory i tym samym stworzyla rzad. Inaczej bylby postawiony przed Trybunalem Stanu za naruszanie konstytucji. Prezydent, wedlug konstytucji ktorej Kaczynski najwyrazniej nie rozumie albo nie chce zrozumiec, reprezentuje panstwo, ale w tej roli musi przestrzegac obowiazujacych praw, zapisow konstytucji i ustaw. Inaczej bedzie postawiony przed Trybunalem Stanu za naruszanie konstytucji. A wedlug tejze konstytucji polityke zagraniczna prowadzi rzad i tylko rzad, a rola prezydenta jest konstytucyjnie ograniczona do 1) mianowania ambasadorow (nie moze ich jednak mianowac na wlasna reke, bez zgody premiera), 2) przyjmowania listow uwierzytelniajacych ambasadorow innych panstw, i 3) ratyfikowanie umow miedzynarodowych ktore takich ratyifkacji wymagaja. We wszystkich innych sprawach dotyczacych polityki zagranicznej prezydent _musi_ "wspoldzialac" z rzadem, czyli nie moze nic robic na wlasna reke, bo byloby to naruszeniem konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Tusku, to trzeba przegłosować ustawę! I to ni 05.05.09, 16:32 mlasskacz napisał: > e tylko dotyczącą reprezentowania w Unii ale generalnie procedur w wyjeżdżaniu. Każdy > wyjazd musi być zaaprobowany przez MSZ. To takie trudne? Każda Ustawa musi być podpisana przez pełniącego obowiązki Prezydenta - i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 08:33 ursynow33 napisał: > Ja rozumiem Pana Premiera Tuska,dobrocia niz nie zwojuje a zloscia > jeszce mniej,trzeba czekac kiedy dinozaury wymra,moze jest potrzeba > podstepnego tsunami! Czas najwyższy by wyginęli zdrajcy zdrajcy narodu czyli ten rząd i platforma Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 08:35 Kiedy nasz polski rząd zdradził twój naród żydowski? Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Premier chce zostać papieżem 05.05.09, 00:33 i656.photobucket.com/albums/uu290/gluptusec/DonekXXX.gif Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu.. 05.05.09, 00:43 Zasadniczy blad popelnil Tusk i jego pijarowcy,chcacy osmieszyc i zdegradowac urzad Prezydenta.Zakladali w swojej naiwnosci,ze obrazony L.Kaczynski zamknie sie w swoim palacu i nie bedie bral udzialu w sprawach zagranicznych.Rozsadny polityk potrafi znalesc zloty srodek,ktory dla spojnej polityki zagranicznej dogada sie z przeciwnikiem politycznym. Ale Tusk wiecej poswiecil czasu na oslabienie wizerunku L.Kaczynskiego z mysla o wyborach prezydenckich w 2010 i ta metoda okazala sie w slych zalozeniach tragiczna dla premiera i calej PO.Zachowania Polikata, niesoloeskiego,Komorowskiego,Nowaka wyraznie pokazuja zamiary na oslabienie pozycji Prezydenta.W tym wszystkim zapomina sie o naprawie systemu i pozycji Polski na rynku wewnetrznym i zagranicznym.To sie zemsci w najblizszych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
prosty-czlonek-pisu Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 01:13 pikofarad napisał: > Zasadniczy blad popelnil Tusk i jego pijarowcy,chcacy osmieszyc i zdegradowac > urzad Prezydenta.Zakladali w swojej naiwnosci,ze obrazony > L.Kaczynski zamknie sie w swoim palacu i nie bedie bral udzialu w sprawach > zagranicznych.Rozsadny polityk potrafi znalesc zloty srodek,ktory dla spojnej > polityki zagranicznej dogada sie z przeciwnikiem politycznym. > Ale Tusk wiecej poswiecil czasu na oslabienie wizerunku L.Kaczynskiego > z mysla o wyborach prezydenckich w 2010 i ta metoda okazala sie w slych > zalozeniach tragiczna dla premiera i calej PO.Zachowania Polikata, > niesoloeskiego,Komorowskiego,Nowaka wyraznie pokazuja zamiary na oslabienie > pozycji Prezydenta.W tym wszystkim zapomina sie o naprawie > systemu i pozycji Polski na rynku wewnetrznym i zagranicznym.To sie zemsci w > najblizszych wyborach. buhahahahahaa,coś ty jadł,Kamiński? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 kaczynskiego nie trzeba ośmieszać sam jest błaznem 05.05.09, 04:39 ."durnia mamy za prezydenta".Wiecznie nadęty jak żaba.Pokazuje swe fochy i jest stale najważniejszy.Cechą ludzi wielkich na prawde wielkich jest skromność.A toto jest mały i duchem i resztą.Nabzdyczony bufon.Przydupasy wylizują mu tyłek ,a tak w istocie to gardzą nim. Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol Kaczka dziwaczka 05.05.09, 01:11 natura Kaczorów została boleśnie obnażona w filmie "O dwóch takich co ukradli Księżyc".jasne,to był tylko film,ale chłopaki całkiem na poważnie wyuczyli się roli pokrętnych,złośliwych cwaniaków.i jak to w bajkach bywa-kiedyś przyjdzie kres tym przygodom a powrót do domu będzie bolesny[oby!] Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko09 niech kaczka sam jedzie na 05.05.09, 02:21 nastepny szczyt. Jak przedstawicile innych krajow zorientuja sie ze nic on nie jest wstanie zrobic, bo o podejmowania decyzji jest rzad, to nikt nie bedzie go i tak sluchal. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 02:49 Donald? To ten gosc ktoremu Palikot sfinansowal wydanie ksiazki (legalnie) i kampanie wyborcza (nielegalnie)? Mnie nie jest glupio jak widze Prezydenta na czele delegacji zagranicznej, ale np. kiedy czytam, ze Tusk nie da mu samolotu. Jestem tez zazenowany jak Palikot oglasza, ze Prezydent jest alkoholikiem i marksita. No a szczytem absurdu byl Sikorski ktory kandydowal nie kandydujac na szefa NATO. W takiej sytuacji Medrzec Europy Walesa - najwiekszy pupil Tuska - powoduje jedynie wzruszenie ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu... 05.05.09, 05:21 Kaczor powinien jeździć na zloty hodowców kaczek i gamoni.Tam jego miejsce.Jeszcze 2 lata musimy wytrzymać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 06:37 Widzę że pospuszczali z łańcuchów kundli od POlitycznych POmiotów i już ujadają. www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie_______________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 08:41 Wrojoz, odpuść sobie te wygłupy. To że finansuje cię Agora w niczym ci nie pomoże, i tak nie odwrócisz uwagi od swojego zadaniowania. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 06:08 Dać mu szczegółową instrukcję i magnetofon do nagrywania przebiegu wykonywania instrukcji. Dać mu kilka dni na nauczenie sie instrukcji aby nie dukał. Po prowrocie - rozliczyć. Tym razem na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 06:38 Głupia POmylona cioto.Wykonujesz poniższe instrukcje jak zwykła szmata. www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie_______________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu... 05.05.09, 06:32 W fali strajków organ propagandowy PO z jednego wywiadu podzielił na kilka części i z Wilczych Ślepi chce zrobić ojca opatrznościowego, zrównoważonego i praworządnego polityka.Zapomina dodać kto inspirował strajki z pielęgniarkami.Kto podsysał kolejne.A wszystko w jednym celu: ogromne ciągoty do KASY BY SWOIM ŻYŁO SIĘ LEPIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 chlejesz od rana czy ćpasz od rana? nieładnie... 05.05.09, 07:18 układu to szukaj u pisdzielców, kmieciu:) w koncu sami sobie go znaleźliście i wasz żałosny nierząd upadł Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu... 05.05.09, 06:53 pisprezydent i tak wie najlepiej, a wie tak jak mu każe wiedzieć jego głupkowaty brat, który ma za nic dobro państwa polskiego i jego obywateli. Ten podwójny destruktor zrobi wszystko żeby podpalić ten kraj, na razie zaczyna od palenia opon..... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to dlatego, ze kacze durnie mają misję od boga... 05.05.09, 07:09 im się wydaje, że są ojcami narodu, jedynymi i ostatnimi sprawiedliwymi i tylko oni mogą reprezentować Polskę nic to, że naród kopnął towarzysza jarosława w d... i odsunał pisdzielstwo od władzy... kaczy prezio bedzie podsrywał 2 razy mocniej a w razie czego wymieni się naród, a co... oni stosują filozofię nadszyszkownika Kilkujadka z "Kingsajzu" -"my wiemy, że oni nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochali, aż oni nas pokochają"... kaczki po prostu nie przyjmują do wiadomości, ze dostały potężnego kopa w kupry eh Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Tusku sam sobie winien jesteś 05.05.09, 07:28 Tyle razy nawalony pomiot występuje publicznie i nic żadnej reakcji.Trzeba wskazać że to nałóg, choroba,ściągnąć z mównicy bełkota dać balonik do dmuchnięcia, masz na to służby i nie bać się.Tyle pijaków bierze z niego przykład małpki są teraz są niedostępne w sklepach taki jest na nie popyt. Masz ty chłopie jeszcze jedno nieszczęście to twarz platformy,warto było stawiać na psychicznie chorego zarabiacza pieniędzy Wałęsę. Czy Wy już sami rozumy żeście potracili wierząc w jego geniusz. Przypomnijcie sobie ostatnią scenę filmu Kariera Nikodema Dyzmy z nie zapomnianą rolą Romana Wilhelmiego.Sam Wałęsa się nie broni ukazując swój kretynizm a Wy interpretujecie to za genialne posunięcie.Czy ktoś słuchał słów jakie ten geniusz wypowiada czas skończyć z legendą bo to schizofrenik,głupol i tak już ma i nie mówcie narodowi że to wasza wizytówka. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Tusku sam sobie winien jesteś 05.05.09, 07:59 bereciara napisała: > Tyle razy nawalony pomiot występuje publicznie i nic żadnej reakcji... Cos ci się pomerdało - Kwach był prezydentem cztery lata temu ;-) > Sam Wałęsa się nie broni ukazując swój kretynizm a Wy > interpretujecie to za genialne posunięcie.(...) czas skończyć z > legendą bo to schizofrenik, głupol i tak już ma i nie mówcie > narodowi że to wasza wizytówka. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Od kiedy kartofle dbaja o Polske? 05.05.09, 08:16 Zeby o nia dbaly te dwa male konusy, to by dawno zniknely z zycia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu... 05.05.09, 07:50 Jeśli już mamy zmieniać konstytucję to najlepiej byłoby wprowadzić system prezydencki - prezydent, wybierany w głosowaniu powszechnym, byłby jednocześnie szefem rządu. Znika problem rozdziału kompetencji, a przy okazji mielibyśmy jednoznaczny rozdział władzy ustawodawczej od wykonawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Sytuacja jest zla. 05.05.09, 08:01 POLSKI ORZEL WOLSKI JEST DWUGLOWY- na wspomnienie targowicy. Tusk jest za wysoki i orla wolskiego rzuca na jedna strone. Przeciez wolski orzel powinien byc symetryczny ,Tuska powinien zastapic kaczor jadowity. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Z l O z sie na pol, pisiaku ! 05.05.09, 08:26 CO ZA GLUPIE TE OFERMY z pisu !...i ten odrazajacy kaczy smrod. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 08:31 milo_1 napisał: > Donaldzie...daj im "satysfakcję".... > tnij.org/cswp > jeszcze trochę wytrzymamy.... > Panie Donaldzie pana trzeba pilnować by pan nas do końca nie sprzedał Niemcom i Rosjanom. To pan sieje zamęt i pan Prezydent panu przszkadza w zdradzaniu polski i narodu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi g 05.05.09, 08:43 Jak Tusk może sprzedać was, Żydów, Niemcom? Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Premier chce rozmowy z prezydentem: Jest mi głu... 05.05.09, 09:48 Panie premierze niech Pan się nie przepycha, niech jedzie i się kompromituje. Wy wydajcie tylko komunikat, że to co tam powie nie ma żadnej mocy i można to o dupę rozbić. Odpowiedz Link Zgłoś