ankecenamon To bardzo smutna rocznica 08.05.09, 10:36 4czerwca to bardzo smutna rocznica , Wszyscy cieszylismy się wtedy z odzyskania przez Polskę prawdziej wolnosci , a rzeczywistosc okazała się tragiczna. Zabrano nam godnosc i pozbawiono nawet praw decydowania o swoim losie. Kraj zamienł się w piekło dla wszystkich uczciwych ludzi , a Matka ziemia polska została okrutną macochą ,która zabiera co może swoim pasierbom , By dać swoim wybrańcom ! Ja nie mam pretensji do pana Tuska , Wałęsy Bieleckiego , Balcerowicza ,Kwasniewskiego Buzka i jeszcze paru innych . Ja ma pretensję do was drodzy rodacy , którzy daliscie się nabrac telewizyjnej propagandzie i wybieraliscie mi nie przywódców a oprawców Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Słuchałem wypowiedż tego tłumoka Guzikiewicza... 08.05.09, 10:45 Rany !. co to za tępy młotek, nic do niego nie trafia ! Typowy, komuszy zupak. Odpowiedz Link Zgłoś
ojca No i wszystko jasne 08.05.09, 10:46 Chodzi o to, żeby nasz "król małpek" miał okazje się pokazać. Pozatym nasz wódz niezłego negocjatora sobie wybrał ;). Żenada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Od kiedy to? 08.05.09, 10:46 Od kiedy to bojówkarze z nadwagą układają scenariusze uroczystości państwowych? Pan Guzikiewicz może stawiać warunki swojej biednej żonie, a nie premierowi mojego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Kompromis wg Guzikiewicza: "Pod Pomnikiem może ... 08.05.09, 10:47 I już wszystko wiadomo. Całe inspiracja pochodzi od Pałacowego Karła. Mały prezydencik znowu chce wychlić swój mały łepek i powiedzieć cos przeciw rządowi PO. Guzikiewicz może zrobisz loda prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko To nie związki ale PO i rząd kompromitują Polskę 08.05.09, 10:50 Premier boi się ludzi, rząd traci kontakt z rzeczywistością. Receptą ma być PR - owski matrix... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tusk POkazał język ludowi i głowę chowa do Krakowa 08.05.09, 10:51 na Wawelu ma dobrą pozycję obronną... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Guzikiewicz pomagał Rydzykowi okraść Stocznie !? 08.05.09, 10:53 www.ojciec-dyrektor.de/stocznia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Guzikiewicz pomagał Rydzykowi okraść Stocznie G !? 08.05.09, 10:56 roman337 napisał: www.ojciec-dyrektor.de/stocznia.htm Rydzykowi, który ich walnął na 200mln., nie palą opon, nie bluzgaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tusk POkazał język ludowi i głowę chowa do Kr 08.05.09, 10:55 Ale jakiemu ludowi? Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko A co powiedział premier w ex pose? 08.05.09, 10:53 IV to obraz mdlejących strajkujących pielęgniarek... Tak tak obraz rządów Tuska to nieróbstwo i czcza gadanina o czymś czego nie - czyli wynikach pracy rządu. Matrix Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol solidarność AD2009=idioci 08.05.09, 10:54 uroczystość religijno-patriotyczna??fiuty głupie,komuna upadła dla wszystkich -nie tylko dla katolików!jak chcecie się modlić to na kolanach na Jasną Góre zap...lać!!! Polak był,jest i będzie głupcem...niby komuna upadła a te ciule budują sobie swoje małe NRD Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Z ostatniej chwili! Jednak nie Wawel a Machu Picch 08.05.09, 10:55 Oficjalny komunikat rządu: Ze względu na potrzebę zapewnienia bezpieczeństwa zagranicznych gości oraz fakt iż Wawel może nie wytrzymać natarcia niezadowolonych stoczniowców obchody rocznicy 4 czerwca 1989 zostają przeniesione do Machu Picchu. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Guzikiewicz,łobuzie..oddaj to co ukradłes z Rydzem 08.05.09, 10:59 www.ojciec-dyrektor.de/stocznia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Guzikiewicz,łobuzie..oddaj to co ukradłes z R 08.05.09, 12:06 paralela.1 napisała: >Guzikiewicz,łobuzie..oddaj to co ukradłes z R Tylko na tyle Cię stać ? Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Guzikiewicz,łobuzie..oddaj to co ukradłes z R 08.05.09, 13:18 paralela.1 napisała: > www.ojciec-dyrektor.de/stocznia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_d_tux GyzjXjąvjcz,łabyzją..addoj ja ca yXrodłąs z R 08.05.09, 17:27 -> wrojoz napisało: -> -> paralela.1 napisała: -> -> > www.ojciec-dyrektor.de/stocznia.htm Ojciec Michnika nie był szpiegiem. Czym innym jest skazanie za szpiegostwo na rzecz obcego wywiadu (podyktowane np. żądzą zysku), a czym innym skazanie za działalność komunistyczną podyktowaną przekonaniami[...] Z tych przyczyn wniesiemy apelację od tego orzeczenia. [Piotr Rogowski, pełnomocnik procesowy Adama Michnika] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95024236&a=95050448 Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Nie chcę,aby z moich pieniędzy utrzymywało Państwo 08.05.09, 11:00 w dalszym ciągu tych nierobów i chuliganów ze stoczni.Tych przygłupów jak jakiś tam prymityw Guzikiewicz i zarabiający 18.000zł nierób Śniadek.Włazidupy Kaczyńskich niech zaproszą na uroczystość o.Rydzyka,który ma wydatny udział w grabieży Stoczni i żeruje na głupocie gdańskich guzikiewiczów.Tacy porabani guzikiewicze niech uchwalą ,że twórcą Solidarności byli bracia kaczyńscy i niech im postawią pomnik w centrum Gdańska i obok duży plac na kacze fekalia. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Ja jestem za Wawelem! Jest piekny, nie tak jak 08.05.09, 11:02 okolice pomnika i tej zabzdzialej stoczni z jej glupawymi stocznowcami. Brawo Tusku! Bede glosowal na PO i Pana miedzy innymi z powodu tej DOBREJ decyzji! Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Wyborcy rozliczą Tuska i PO za drugą Irlandię... 08.05.09, 11:08 :))) -- Tusk POkazał język ludowi i głowę chowa do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Koczuńscu ja GyzjXjąvjczą? 08.05.09, 17:30 # wrojoz napisało: # # Precz z Kaczyńskimi! Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95024236&a=95036509 Odpowiedz Link Zgłoś
m6000 a moze tak? 08.05.09, 11:08 dobrze, ze Guzikiewicz nie zaproponowal zeby Walesa spotkal sie w lesie, a pod stocznia Kurski i Rydzyk... Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Już nawet nie ukrywają,że to robota Kaczyńskich 08.05.09, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Kompromis wg Guzikiewicza: "Pod Pomnikiem może ... 08.05.09, 11:12 I po co były te wszystkie awantury o krzesła w Brukseli, Pradze itp.? Oto jest człowiek który zadecyduje kto gdzie ma jechać! A najlepiej w ogóle od razu wszędzie Guzikiewicza wysyłać i nie będzie problemu czy jechać ma Prezydent czy Premier. Odpowiedz Link Zgłoś
3dziadek Kompromis wg Guzikiewicza: "Pod Pomnikiem może .. 08.05.09, 11:18 Gratuluję GW poziomu dyskusji na forum.Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
schola1000 Guzik chamie i prostaku 08.05.09, 11:19 spie...j do swej obrabiarki, czy co tam masz i siedź cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Tusk jest Premierem -ale ZOMO........ 08.05.09, 11:20 Niech zmywa sie z tego swieta.Moze spotkac sie z Kiszczakiem i Jaruzelskim.Bo to sa patronowie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 presentation1..ty tępy łobuzie z SB.. 08.05.09, 11:30 typowy SB-cki bełkot prowokatorów SB. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Byłeś wiernym sługusem Kiszczaka, więc nie myśl 08.05.09, 11:57 esbeku że ludzie ci to zapomną tylko dlatego że teraz ujadasz na inną nutę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana KoczuńsXj nojgarszu Prązudąnj v hjsjarjj Eyrapu. 08.05.09, 17:19 : wrojoz napisało: : : to atak spamerów... to trzeba ignorować - taki atak trwa 20 - 30 minut najlepiej nie zwracać uwagi na posty pisane w odpowiedzi .... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85229436&a=85232697 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95024236&a=95037230 Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 KoczuńsXj nojgarszu Prązudąnj v hjsjarjj Eyrapu. 08.05.09, 17:24 > wrojoz napisało: > > Nigdy nie robilem tajemnicy ze swoich kontaktów z wladzą, ze służbami bezpieczeństwa [Lech Walsa, Moja 3RP] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95024236&a=95041491 Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Czy z tym panem wszystko ok? 08.05.09, 11:21 P. Guzikiewicz chyba niedlugo zamieni kask stoczniowca na kapelusz Napoleona, bo ambicje ma wielkie - bedzie wyznaczal miejsca uroczystosci patriotycznych i jeszcze dokonywal alokacji politykow do konkretnego miejsca obchodow. Niezwykla arogancja p. Guzikiewicza. Dziwie sie, ze Tusk nie zdecydowal sie podjac decyzji o zabezpieczeniu miejsca uroczystosci kordonem policji. Wystarczy zamknac terene dla tzw. manifestacji, wywiesc panow z oponami z terenu i po krzyku. Pan Guzikiewicz i pisowscy klakierzy tego rozrabiaki kompromituja ten kraj - to zachowanie w stylu sarmatow zrywajacych Sejmy w I RP! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Slonce Peru chce na Wawelu.............. 08.05.09, 11:30 I mamy szopke, nad szopkami.Donld Tusk schowa sie przed robotnikami na Wawelu.Czy ucieknie przed problemami spolecznymi?.Watpie.Beda nawarstwiac sie, beda jak bol zeba.68 procent ankietowanyc,h jest przeciwko przeniesieniu z Gdanska na Wawel.Dlatego mam jedynie sluszna propozycje.A moze tak do Peru? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ..Slonce Peru chce na Wawelu.............. 08.05.09, 11:31 presentation1 napisał: > I mamy szopke, nad szopkami.Donld Tusk schowa sie przed robotnikami na Wawelu.C > zy ucieknie przed problemami spolecznymi?.Watpie.Beda nawarstwiac sie, beda jak > bol zeba.68 procent ankietowanyc,h jest przeciwko przeniesieniu z Gdanska na > Wawel.Dlatego mam jedynie sluszna propozycje.A moze tak do Peru? Powtarzasz sie :D nie dostales nowej rozpiski? :P Odpowiedz Link Zgłoś