antyprawak 12.05.09, 13:38 Kogo obchodzi jeszcze ten skompromitowany, prawicowy tabloid. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
executioner Re: Naczelny "Gazety Polskiej": Prezes chce mnie 12.05.09, 14:07 Jak widać - ciebie obchodzi, skoro komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Sakiewicz i Kaczyński muszą odejść! 12.05.09, 14:38 To takie same dranie. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Nie będę płakał po GP i Sakiewiczu, tubie PiS 12.05.09, 15:02 jaka partia, taka tuba Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 pisiaki nie kupujecie GP ? 12.05.09, 15:22 no wstyd ! jakby te 20% narodu popierające pis zaczęło kupować GP... Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 koniec świetnej gazety? Chyba nie. Tyle razy już b 12.05.09, 15:34 była zagrożona i nie upadła to i teraz nie upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Jak w PRL-u za Tuska bedzie wychodzic w podziemiu 12.05.09, 16:13 slon2002 napisała: > była zagrożona i nie upadła to i teraz nie upadnie. M: a jak ja rezym Tuska bedzie gnebil to zejdzie do podziemia. Z internetem jak z Wolna Europa POstkomuna nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak To ofiary losu, a nie reżimu 12.05.09, 16:18 Chciałbyś z nich zrobić ofiary reżimu, a to zwykłe ofiary losu. ;-))) Nikt im niczego nie zakazuje, cenzura nie blokuje, pałkarze nie biją redaktorów, skarbówka nie dowala domiaru - po prostu nikt tej gadzinówki nie chce czytać. Resztę sami rozdrapali. A ty sobie szukaj usprawiedliwienia, dlaczego znowu nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Sluzby Specjalne Tuska bijacym sercem POpartii 12.05.09, 16:29 and_nowak napisał: > Chciałbyś z nich zrobić ofiary reżimu, a to zwykłe ofiary losu. ;-))) > > Nikt im niczego nie zakazuje, cenzura nie blokuje, pałkarze nie biją redaktorów, skarbówka nie dowala domiaru - po prostu nikt tej gadzinówki nie chce czytać. Resztę sami rozdrapali. M: belkocz, belkocz a moze debile wierzacy w "cuda" Tuska ci uwierza. Dostales amnezji, ze zapomniales o zamykaniu dp paki dziennikarzy jak w przypadku Wojciecha Sumlińskiego czy o wyrokach sedziny Alicji Fronczak kneblujace usta opozycji? Walke z gazeta Polska Tusk prowadzi urzywajac starego ukladu "mediow" wywodzacego sie z Okraglo Stolowego rozdania. > > A ty sobie szukaj usprawiedliwienia, dlaczego znowu nie wyszło... M: Wlasnie jak to jest, ze caly aparat POstkomunistycznej represji nie zdolal zamknac jeszcze Wolnego Slowa. Moze klamstwo jest za slabe? Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Sluzby Specjalne Tuska bijacym sercem POparti 12.05.09, 16:35 Na razie to ty bełkoczesz. Żaden Tusk nie zabrał pieniędzy z konta GP - zrobił to red. Sak. :-))) Doszukuj się układu - przecież to oczywiste że albo mi płacą za kłamanie na forum, albo jestem kompletnym debilem... Żyj dalej w swojej ułudzie... POszukaj sobie wyrazów zawierających PO. To bardzo twórcza zabawa, prawie jak krzyżówki w Fakcie. I jakie merytoryczne argumenty potem wychodzą! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Galeria "merytorycznego" belkotu.... 14.05.09, 04:15 and_nowak napisał: > Na razie to ty bełkoczesz. > Żaden Tusk nie zabrał pieniędzy z konta GP - zrobił to red. Sak. :-))) M: przez 16 lat UBekistanu (z przerwa na IV RP) sluzby specjalne i uklad "sadowniczy" tepily wykluwajace sie media obozu Patriotycznego. To fakt wsparty wieloma dowodami. Ale przy monopolu lze-mediow panuje Goebbelsowska zasada, klamstwo powtarzane wielokrotnie przybiera znamiona "prawdy". > Doszukuj się układu - przecież to oczywiste że albo mi płacą za kłamanie na > forum, albo jestem kompletnym debilem... Żyj dalej w swojej ułudzie... > > POszukaj sobie wyrazów zawierających PO. To bardzo twórcza zabawa, prawie jak krzyżówki w Fakcie. I jakie merytoryczne argumenty potem wychodzą! ;-))) M: poczytaj sobie wiec bez "krzyzowki" cos co na pewno bedzie ci mile i "merytoryczne"... galeria POdłości, POgardy, POmyji, POtwarzy Kownacki to nie czlowiek, to lgarz pisdecji Autor: rybka9915 01.05.09, 20:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761640 takie pis-bolszewickie kreatury trzeba nazywac po imieniu, i bez najmniejszych skrupulow. Toz te pisbolszewickie gnidy bez chamstwa i lgarstwa - bylyby niczym. Dzieki tym "zaletom" znalazly robote u pisdenta, podwladnego swego zaklamanego blizniaka kurdupla. Kownacki sbecki wieprzu Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35 Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego pana. Kto to scierwo wybral?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785 Kownacki,tępy ćwoku ! pacyfikacji ???? Autor: pierot6 01.05.09, 19:22 co ten palant wygaduje!..Cała Polska widziała tę "pacyfikacje" ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760410 Kownacki, to zakłamany kundel, komusze scierwo... Autor: pierot6 01.05.09, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760691 Panie Kownacki............. Kłamać też trzeba umieć. Nawet jeśli wazelina jest Pańskim materiałem napędowym. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760499 Kownacki sbecki wieprzu Autor: wiedmak 01.05.09, 19:35 Na moj rozkaz, na moj! Odezwal sie zapijaczony obciagacz swojego zarzyganego pana. Kto to scierwo wybral?! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760785 Kownacki: Manifestację pod Pałacem Kultury spac... Autor: flyb52 01.05.09, 19:45 Ten facet wyglada jak zrewitalizowane zwloki lenina i bredzi jak brezniew przed trzasnieciem kopytami.Bolszewik z krwi kosci podobnie jak jego mocodawcy bolszewicy kaczynscy. Oni maja jeden cel: doprowadzic Polske do chaosu. Pytanie tylko po jaki damski wyznaczyli sobie taki cel. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761040 Panie Kownacki............. Kłamać też trzeba umieć. Nawet jeśli wazelina jest Pańskim materiałem napędowym. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94760499 Re: Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku Autor: rybka9915 01.05.09, 20:19 incipit napisał: > Kaczyński i Kurski wydali rozkaz ataku i ich za ja.. należy wieszać. hmm, powieszenie kaczych pind za jaja moze okazac sie niewykonalne z powodu braku tychze. Ale za kacza kuciapke tez mozna.wieszać. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94761184 Kim jest do qrwy nędzy Kownacki Autor: strom 01.05.09, 21:34 żeby w ogóle pisać o tym co ten facio plecie??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94760232&a=94764555 “pis do pisuaru w całości jako pisuardessy i nikak inak” Autor: 2107x 17.04.09, 14:34 –forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94165974&a=94168641 Kolego skorwyson,ty nawet polskiej czcionki nie masz Autor: ratujcie_meeeee 17.04.09, 21:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94165974&a=94188716 =====ej swinio z pisuaru!!!!===== Autor: kraq 20.04.09, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94297518&a=94303433 PiSd to już tylko zbieranina jarkowych dziwek. Autor: kaczynksi 21.04.09, 16:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94330624&a=94340554 Re: Nie.To zarumieniona dziwka dająca dupy kto ty Autor: kazik.k ☺ 21.04.09, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94330624&a=94342809 o pan mularczyk herbu scierwo smierdzace ktoremu nalezy pzabrac prawo wykonywania zawodu!nadaje sie tylko do obslugi straganu!!taki poziom i kultury i wychowania!!! PiSdowska bydlażeria ląduje w szambie i się wścieka. Autor: mlasskacz 24.04.09, 21:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94480827&a=94494180 Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Ale jestes miernota 12.05.09, 17:07 Jeszeli takie teksty w gp sie pisze to nie dziwota ze tego pisdzielstwa nikt nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Sluzby Specjalne Tuska bijacym sercem POparti 12.05.09, 17:33 mirmacie drogi, Pisowska gadzinowka pada z dwoch prostych powodow: 1. Nikt jej nie czyta 2. Red. nacz. kradnie I tyle. -- Królikopedia - zaprzyjaźniony blog absurdalny Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Sakiewicz precz z mediów! 12.05.09, 18:18 funia81 napisał: > mirmacie drogi, > Pisowska gadzinowka pada z dwoch prostych powodow: > 1. Nikt jej nie czyta > 2. Red. nacz. kradnie > I tyle. > -- > Królikopedia - zaprzyjaźniony blog absurdalny Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Sluzby Specjalne Tuska bijacym sercem POparti 12.05.09, 18:58 Stawiam na to, że ludzie o poglądach takich, jakie reprezentowała GP nie czytają po prostu niczego. Słuchają za to księdza albo oglądają populistyczne wystąpienia swoich idoli z PiSu. Stąd kiepskie wyniki finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_meleks Dwie wypowiedzi a jak różne 12.05.09, 19:33 pierwsza: "mówi nam szef "Niezależnego Wydawnictwa Polskiego" druga: "nie mogę kontynuować dotychczasowej linii redakcyjnej, szczególnie popierać Jarosława Kaczyńskiego" - pisze Sakiewicz" Niezależny zależny. Masło maślane. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: To ofiary losu, a nie reżimu 12.05.09, 18:28 and_nowak napisał: > Chciałbyś z nich zrobić ofiary reżimu, a to zwykłe ofiary losu. ;- ))) Swieta prawda!!!! > > Nikt im niczego nie zakazuje, cenzura nie blokuje, pałkarze nie biją redaktorów > , > skarbówka nie dowala domiaru - po prostu nikt tej gadzinówki nie chce czytać. Otóż to, mamy wszak wolnośc słowa i to nie zagrożoną, choć PiS bardzo sie starał. > Resztę sami rozdrapali. > > A ty sobie szukaj usprawiedliwienia, dlaczego znowu nie wyszło... > Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Jak w PRL-u za Tuska bedzie wychodzic w podzi 12.05.09, 20:02 Wchodząc na forum pomyślałem, że pewnie okaże się, że to wina GW, ale nie przewidziałem, że To wina Tuska. No jak się ma tak racjonalnych i zaangażowanych czytelników to gazeta nie może upaść. A w podziemiu pisaku trzeba mieć też kasę i zapalonych kolporterów, oraz czytelników, którzy chyba opuścili "świetną" gazetę, jeśli pada. trzeba upaść na głowę by za błędy i przekręty redakcji i wydawcy winić Tuska. Gdyby tu był jakikolwiek reżim, to byś facet tak anonimowo i odważnie nie pisał. Wart czytelnik gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 teror "sądow" nie ma nic wspolnego z finansami GP? 14.05.09, 04:28 mariuszet napisał: > Wchodząc na forum pomyślałem, że pewnie okaże się, że to wina GW, ale nie przewidziałem, że To wina Tuska. M: czy wchodzac nie nabiles sobie guza? No bo wyraznie jestes nacpany! GWno to zwykla szczekaczka opluwajaca Patriotow. Dawno by byla zepchnieta ze swej pozycji tak jak w Ameryce FOX News zepchnal podobna bolszewicka szczekaczke CNN. Ale w UBekistanie Tuska nie ma Wolnosci Wypowiedzi. Istnieje teror "sądow", ktory doprowadzi do bankrupctwa kazna niezalezna gazete. > No jak się ma tak racjonalnych i zaangażowanych > czytelników to gazeta nie może upaść. A w podziemiu pisaku trzeba mieć też kasę i zapalonych kolporterów, oraz czytelników, którzy chyba opuścili "świetną" gazetę, jeśli pada. trzeba upaść na głowę by za błędy i przekręty redakcji i wydawcy winić Tuska. Gdyby tu był jakikolwiek reżim, to byś facet tak anonimowo i odważnie nie pisał. Wart czytelnik gazety. M: na szczescie pisze z Kanady i na tfuj UBekistan moge sie odlac. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Sakiewicz to złodziej? Chyba tak! 12.05.09, 14:37 antyprawak napisał: > Kogo obchodzi jeszcze ten skompromitowany, prawicowy tabloid. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Sakiewicz to złodziej? Chyba tak! 12.05.09, 17:05 bronimir napisał: > Przecież to PiS. No tak PiSuar to partia, a raczej sekta skupiajaca wszystkich złodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec koniec prawicowego szmatławca ;-) 12.05.09, 14:37 ale chyba Pis nie da umrzeć z głodu pracownikom swojej tuby propagandowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz koniec prawicowego szmatławca. Koniec!! 12.05.09, 14:38 Sakiewicz precz!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Sakiewicz precz! 12.05.09, 14:46 No i dobrze.Wczesniej sami sie "skasowali":Wierzbicki,Wolek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Co ty mówisz, tak pięknie tłumaczyli głupotę. 12.05.09, 14:55 Teraz juz nie uświadczy takiego mistrzostwa odkad Urban przestał byc rzecznikiem rządu, dopiero Sakiewicz to potrafił, bo Semka jakos ostatnio jakby w konflikcie sumienia był. Szczerze mówiąc to tak bardzo drogi nie był, inni więcej "zyskali" i to na prostszych interesach. zaobserwowałem kilka zależności tego przedziału wiekowego: pazerność, brak moralnej samooceny i sprzedajność, kilka nazwisk w ciągu roku dało się poznać z tej strony i to z różnych branż, o politykach nie mówię bo to typowi korytkowcy pszenno-buraczani. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz A Skowroński z Wasowskim zakładają swoje radio 12.05.09, 15:38 fronda.pl/news/czytaj/krzysztof_skowronski_zaklada_radio_w_internecie ale dla was sierściuchy i tak jedynym "niezależnym" medium pozostaje gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: koniec prawicowego szmatławca ;-) 12.05.09, 17:28 Nie wiem, czy redagowany przez mnie numer "GP" nie będzie moim ostatnim - napisał Tomasz Sakiewicz. Ale co tam, nowa spółka kasę już ma, wymyślą jakiś nowy tytuł i zaczyną od początku! Mamją przecież odpowiednie wzorce: PC też już dawno nie ma, ale odpowiednio pokierowano RUCHEM,i nieruchomościami,wymyślono PIS i jakoś leci! Teraz jest troszkę chudszy okres, ale trzeba tylko upchnąć kilku kolegów do PE i jakoś będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Naczelny "Gazety Polskiej": Prezes chce mnie od.. 12.05.09, 14:42 Spory w Gazecie Polskiej to nic nowego, zapowiedzi że pismo padnie też, a Gazeta P jak działała , tak działa. Jutro kolejny numer , ciekawe czego się znó dowiemy na temat populistów z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Naczelny "Gazety Polskiej": Prezes chce mnie 12.05.09, 15:48 Działać to może i będą ale chyba jako tuba Libertas bo im kasy trza. I drzyjcie wtedy kaczory i inne nieloty. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Naczelny "Gazety Polskiej": Prezes chce mnie 12.05.09, 16:21 oda_nobunaga napisał: > Spory w Gazecie Polskiej to nic nowego, zapowiedzi że pismo padnie też, a Gazet > a > P jak działała , tak działa. Jutro kolejny numer , ciekawe czego się znó dowiem > y > na temat populistów z PO. >Święto...wy Sakiewicz teścia zatrudnić kazał w Fundacji,my sie juz znamy na wszelkich fundacjach rodzinnych,kręcenie lodów w fundacjach najlepiej wychodzi.Teraz o prace trudno dziennikarzom prokaczyńskim,na bezrobociu są,więc uważaj Sakiewicz,bo pójdziesz do tescia na garnuszek emerytalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tvpis Koniec "Gazety Polskiej"? "Na koncie mamy 501 z... 12.05.09, 14:43 Polecam wygooglać sobie tekst "co się stało w gazecie polskiej" wierzbickiego i jeszcze kogoś. Sakiewicz to ogólnie dosyć skompromitowana postać. Odpowiedz Link Zgłoś
util Sakiewicz to dziennikarski banita. 12.05.09, 15:18 www.wierzbicki.qdnet.pl/#sabot Zero szacunku w środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Normalna kolej rzeczy w swiecie cwaniaczków. 12.05.09, 14:44 Najpierw dopasowuja się do ideologii, potem doprowadzaja do bankructwa swa nieudacznoscią bądź wyprowadzaja kasę. Wzór mógł czerpać z PC i b."Expresiaka", gdyby sie zapatrzył na Michnika to dzisiaj by juz kartofle przestał jeść i zadawać się z pospólstwem. A tak fajnie tłumaczyli wyższość PiS-u nad zdrowym rozsądkiem:) I co teraz będzie? Tylko Rydzykowi wpłacają na konto, jeszcze wpłacają ale coraz ich mniej, moja wujenka juz przestała, wzięła i umarła. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: GP odrodzi się jako Głos Pałacowy 12.05.09, 15:27 W Pałacu oszczędności, nawet kelnerow zlikwidowali. Małpki zdrożały. Odpowiedz Link Zgłoś
8y Koniec "Gazety Polskiej"? "Na koncie mamy 501 z... 12.05.09, 14:57 Zapewne wyplaty to mieli grube. Ale ja tego nei mam za zle jezeli to prywatna firma. Sadze jednak, ze pracownicy instytucji panstwowych lub publicznych powinny podawac swoje zarobki. Nie wiem, czy taki ktosiek z radia nie zarabia 50 000zl miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Nie rozumiem... 12.05.09, 15:00 Przecież p. Sakiewicz to autorytet dziennikarski. Nawet program miał w radio... Publicznym... A ludzie nie kupują... Trzeba żyć z publicznych pieniążków, bo samemu się nie umie zarobić. Ot tzw. "prawica"... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Nie rozumiem... 12.05.09, 16:30 KIEDY FORSA SIE SKONCZYŁA I NIE MA CO PRZELAC NA KONTO FUNDACJI,TO TRZEBA SPIEPRZAC,A WCZEŚNIEJ JESZCZE OBRZUCIC BŁOTKIEM WYDAWCĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Jestem zdumiony 12.05.09, 16:59 Jestem w najwyższym stopniu zdumiony ! Sakiewicz, Semka,Rybiński, Wildstein, Ziemkiewicz, Łysiak... Goscinnie Gontarczyk i Cenckiewicz... same gwiazdy znane z "Rz" i Publicznych mediów. Jak mogliscie nie kupować ? pzdr Ps: Teraz całą redakcję zatrudnią w "Rzepie" wyrzucajac wcześniej nie dość gorliwych kaczystów typu Lutomski czy Wróblewski.. Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Brak zasilania finansowego z PRiTV... 12.05.09, 15:00 szybko dał znać o sobie. Bez łatwych pieniędzy trudno walczyć o IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Koniec "Gazety Polskiej"? "Na koncie mamy 501 z... 12.05.09, 15:05 Tak kończą pajace... Odpowiedz Link Zgłoś
adwach I koniec pisowskiej gazetki... :) 12.05.09, 15:07 co mnie i całą wykształconą resztę społeczeństwa bardzo cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Koniec "Gazety Polskiej"? "Na koncie mamy 501 z... 12.05.09, 15:08 Hehe, więcej niż ja:P wykopgier.pl/gry-online/543/pacxon/ Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Marsz Polonia 12.05.09, 15:08 Rozproszeni po wszem swiecie Gnani w obce wojny, Zgromadzilismy sie przecie W jedno kólko zbrojne. Marsz, marsz Polonia, Nasz dzielny narodzie, Odpoczniemy po swej pracy W ojczystej zagrodzie. Przejdziem Litwe, przejdziem Wolyn, Popasiem w Kijowie. Zima przy wegierskim winie Staniemy w Krakowie. Moskal Polski nie zdobedzie Dobywszy palasza Haslem naszym wolnosc bedzie O Ojczyzna nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Hehe, proszę o komentarz p. Skowrońskiego;-) 12.05.09, 15:09 On się zna na finansach mediów;-)) Inna sprawa, że "prawicowi" publicyści często dają wyraz frustracji z powodu braku milionowych majątków a ich posiadaczy odsądzają od czci i wiary. Nic dziwnego, że próbują stosować głoszoną przez siebie (w stosunku do innych) zasadę, iż "pierwszy milion trzeba ukraść";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Komentarz Tomasza Sakiewicza 12.05.09, 15:11 www.niezalezna.pl/article/show/id/20433 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Komentarz Tomasza Sakiewicza 12.05.09, 15:17 Ależ pięknie w tym tekście Tomcio wyłożył swoją "niezależność". Hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dawno, dawno temu. Co już najstarsi politycy nie 12.05.09, 15:31 pamiętają. Doszło do rozwiązania koncernu RSW Prasa-Książka-Ruch. W jego trakcie różnym spółdzielniom dziennikarskim, a także partiom politycznym przydzielano "za friko" rożne tytuły. To było tuz po tym jak powstała Gazeta Wyborcza. Część z tych tytułów była naprawdę poczytna jak na przykład Razem które otrzymał ot tak KPN. No i gdzie są dziś te gazety? Gdzie są partie, które je otrzymały? Dla czego nikt o tym plując na "zawłaszczenie" Gazety Wyborczej nie pamięta? Wyborczej/Agorze się udało. Miała mądry zarząd i dziennikarzy piszących tak, że czytelnicy chcieli ich czytać. reszta gazet znikła tam gdzie dziś idzie Gazeta Polska DOKŁADNIE z tego samego powodu co i ona znika. Oby jej ziemia lekka była, a jej ostatni wierni czytelnicy, dziennikarze i właściciele wyciagnęli z całej sprawy wnioski na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta anwad ..Robisz kupe we własne majty.... 12.05.09, 15:39 tak trzymaj... miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Premier Jarosław Kaczyński już nie finansuje? 12.05.09, 15:23 Kiedyś dawał tam ogłoszenia rządowe. Co to za premier, ktory nie może załatwić takiego drobiazgu? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd [...] 12.05.09, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_bywa Koniec "Gazety Polskiej"? "Na koncie mamy 501 z... 12.05.09, 15:26 Jakim cudem GP ma tylko tyle kasy ? Przecież od stycznia do kwietnia, co tydzień można było w Tok FM usłyszeć red.Sakiewicza, jakim to on jest wspaniałym i przewidującym ekonomistą. Nie było ani jednej rozmowy aby się nie wychwalał, że już 2 lata temu przewidywał wielki kryzys (?). I rozpirzył gazetę, którą mu powierzono? Następny "super-ekonomista PiSowski". Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Czego nie dotknąć 12.05.09, 15:27 Psiakrew, czego nie dotknąć, to tam Kaczyński lub IPN. Prawdę powiedziawszy boję się nawet otworzyć pudełko szprotek. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Czego nie dotknąć 12.05.09, 15:30 Niesłusznie, w szprotkach siedzi LPR, podobnie jak w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś