zigzaur 19.05.09, 16:25 Niech odezwie sie fachowiec, ale moim zdaniem to nie jest jelonek tylko koziolek, czyli mloda sarna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adawo Jaki "jelonek"??!!! 19.05.09, 22:24 Jaki "jelonek"?? Przecież każde dziecko widzi, że to młoda sarna (koźle), a nie młody jeleń!!! Czyżby podstawowa wiedza biologiczna była aż tak obca autorowi artykułu? Wstydzić powinna się też redakcja za puszczenie takiego "babola", wstyd, Panie i Panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga1000 Re: Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 19.05.09, 23:41 Może to i dobrze, ze ta sarna nie wróci do lasu. Przynajmniej jej nie ustrzelą... zigzaur napisał: > Niech odezwie sie fachowiec, ale moim zdaniem to nie jest jelonek tylko > koziolek, czyli mloda sarna. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 19.05.09, 23:41 zigzaur napisał: > Niech odezwie sie fachowiec, ale moim zdaniem to nie jest jelonek tylko koziolek, czyli mloda sarna. _____________________________________________________________________ Fachowcem coprawda nie jestem ale zwierzak wygląda mi właśnie na koziołka. Również uważam że zabieranie młodych zwierząt z lasu to totalna głupota i robienie im krzywdy. Inną sprawą jest adopcja młodego zwierzaka którego matkę "załatwił" kłusownik i który ewidentnie nie będzie w stanie samotnie przeżyć. Swego czasu znalazłem trzy liski obok martwej (postrzelonej) samicy. Po dwóch latach dwa szczęśliwie wróciły do lasu - jeden niestety zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 W Polsce kazdy ... 20.05.09, 09:32 BANDZIOR w lesie udaje mysliwego albo partyzanta. Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 20.05.09, 00:23 Co za suka, opiekować się cudzym dzieciakiem, suka z niej :D Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 21.05.09, 01:47 Szkoda że tobą sie ktoś opiekował, lepiej żeby cie porzucili na śmietniku zanim sie nauczyłeś chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cipera [...] 20.05.09, 00:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta77 Re: Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 20.05.09, 02:46 Ależ słodki ten maluszek!:) Niesamowite,że suczka się nim opiekuje. Mam nadzieję,że wychowa się i trafi gdzieś na wielki bezpieczny wybieg leśny a nie do lasu gdzie zboczeniec ze strzelbą pozbawi go życia! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 20.05.09, 03:01 im bardziej poznaje się ludzi tym bardziej kocha się psy (zapomniałem kto to powiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
ryniox Pies opiekuje się jelonkiem zabranym z lasu 20.05.09, 13:05 tnij.org/dd7z Odpowiedz Link Zgłoś