callisto1 26.05.09, 20:13 Trudno o lepszą reklamę! Tylko pogratulować! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ondskan Re: Trudno o lepszą reklamę. 26.05.09, 22:21 No to już wiem, czemu tak lubię red-bulla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Trudno o lepszą reklamę. 27.05.09, 07:09 Może po prostu komuś przy linii produkcyjnej wypadła... Odpowiedz Link Zgłoś
efce21 Kokaina w F1!!! 26.05.09, 20:27 jak nie jak tak, był maradona, będzie red bull i toro rosso :P już o tym pisali wcześniej: www.f1zone.pl/news/1245/podciete_skrzydla_red_bulla_zakaz_sprzedazy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Zakazali sprzedaży Red Bulla, bo wykryto w nim .. 26.05.09, 21:10 ROTFLMAO :) Tekst linka - druga od gory (niestety juz wycofana ze sprzedazy) Odpowiedz Link Zgłoś
lig23 Zakazali sprzedaży Red Bulla, bo wykryto w nim ... 26.05.09, 22:04 Cóż za oszałamiająca ilość... Zebrać jedyne 10 milionów puszek i będzie można wyekstrahować cały gram kokainy... Co za "nius". Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo he he he ales to koles wyliczyl 26.05.09, 22:31 lig23 napisał: > Cóż za oszałamiająca ilość... Zebrać jedyne 10 milionów puszek i będzie można > wyekstrahować cały gram kokainy... Co za "nius". lepszy nius to to, ze nie masz pojecia ile mikrogramow zawiera 1 gram Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej mądry się odezwał 27.05.09, 02:12 "Okazało się, że litr tego napoju zawiera 0,4 mikrograma kokainy. " Red Bull jest sprzedawany w puszkach o pojemności 250ml więc w jednej puszce było 0,1 mikrograma kokainy 1 gram = 1'000'000 mikrogramów a więc potrzeba 10'000'000 puszek, tak jak twój przedmówca stwierdził następnym razem się nie wypowiadaj w takich tematach skoro nie potrafisz policzyć do 10 przygłupie Odpowiedz Link Zgłoś
lig23 Re: he he he ales to koles wyliczyl 27.05.09, 07:32 Arytmetyka widać nie jest twoja najmocniejszą stroną d...u ... Odpowiedz Link Zgłoś
cosczegoniebylo Zdelegalizować Coca-Colę i Aspartam 26.05.09, 22:30 Kiedy zdelegalizują Coca-Colę Light i ZERO? Oba te rozpuszczalniki spozywcze zawierają toksyczny Aspartam i jakoś o tym glośno się nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
oksydan Re: Zdelegalizować Coca-Colę i Aspartam 27.05.09, 01:00 cosczegoniebylo napisał: > Kiedy zdelegalizują Coca-Colę Light i ZERO? Oba te rozpuszczalniki > spozywcze zawierają toksyczny Aspartam i jakoś o tym glośno się nie > mówi. Kolejna ofiara "naukowych" programów produkcji Planet TV i "amerykańskich naukowców"? Odpowiedz Link Zgłoś
cosczegoniebylo Re: Zdelegalizować Coca-Colę i Aspartam 27.05.09, 02:17 Jaka ofiara? Próbujesz coś zarzucić ślepo broniąc korporacje pozwalające sobie zabijać klientów nazywając swoją broń artykułami spożywczymi? Który koncern Cię wynajmuje abyś go bronił i utajniał informacje? I dlaczego odwracasz uwagę od problemu zarzucając mi że mam w domu telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
crame Zakazali sprzedaży Red Bulla, bo wykryto w nim ... 26.05.09, 22:50 No niezle, niezle, po 10 dniach sensacyjki docieraja nad Wisle. Pozdrowienia z Bawarii. Odpowiedz Link Zgłoś
jamgawel2 bedzie czym odrdzewiac styki w akumulatorach 26.05.09, 22:55 Kojeny cudowny roztwor do czyszczenia zakorodowanych stykow w samochodowych akumulatorach. Po pepsi styki chocby najbardziej zardzewiale staja sie jak blyszczace zeby. Styku czysciutkie i zadnego sladu korozji. Dzieki PEPSICO!!! Teraz bedzie konkurencja dla roztworu czyszczacego akumulatory! Brawo Mam tylko pytanie: zeby tez beda zolknac tak szybko jak po pepsi i coca? Bo te sa super. Nawet najbilsze zeby zolkna szybciej niz u nalogowaego palacza! Rewolucja kolorowa nadchodzi! O zoladkach nie wspomne. Wystarczy zrobic test na kwasowosc tych plynow trujacych: wsadzic gwozdzia do pepsi na tydzien....zniknie rozpuszczony w tzw. drinku :-) No i nie wspomna o dupach jakie rosna na tych plynach jak na drozdzach. Odpowiedz Link Zgłoś
kono78 Nie Red Bull tylko Cola Red Bull 26.05.09, 23:05 Kokaine wykryto w Coli Red bulla www.portalspozywczy.pl/inne/napoje_bezalkoholowe/wiadomosci/kokaina-w-red-bull-coli-szesc-niemieckich-landow-zakazalo-sprzedazy-napoju,16719.html Odpowiedz Link Zgłoś
erroid 0,4 mikrograma! 27.05.09, 01:57 0,4 mikrograma! (dla nieobeznanych z układem SI to bedzie 0,000004 g czyli cztery milionowe części grama - dla jednego grama należało by wypić zawartość miliona puszek o pojemności 250ml) litości... Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: 0,4 mikrograma! 27.05.09, 02:00 rety... coś mi się pomerdało, jeszcze mniej :P nie 4 mikrogramy tylko 0,4! a więc 10mln puszeczek trzeba by obalić dla jednego grama xD ja pierdziu Odpowiedz Link Zgłoś
drwalnik Gó...ane jedzenie cacy, papierosy be 27.05.09, 06:29 choć nie popieram palenia to jakoś nikt nie zwraca uwagi na szkodliwość substancji zawartych w produktach przemysłu spożywczego. A trują nas gorzej od papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.j Niech jeszcze przebadaja co jest w Actimelku 27.05.09, 10:55 którym poimy siebie i dzieci, to dopiero bedzie szok dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
me.ir Re: Niech jeszcze przebadaja co jest w Actimelku 27.05.09, 20:24 antybiotyki. ja tam tego 'cudu' nie tykam Odpowiedz Link Zgłoś