zalganiugwnanicniedorowna 27.05.09, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 Myślałem, że Jarkiem steruje mama i kot Alik 28.05.09, 14:24 jestem zaskoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk chyba kat Olik i jamama 28.05.09, 14:59 a najpewniej jakaś zaraza ze wschodu lub organizacja Watykan. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago185 jednostronność wybiufczej.. 28.05.09, 12:36 kochana wybiórcza dlaczego czytam ciągle o PIS przecierz tej partii w strukturach decyzyjnych nie ma juz od dwóch lat,a wy ciągle o pisie. W PEŁOiem że boicie się pisać o PEŁO ,to daje wam temat .W zachodniopomorskim niezapominajki przekwitają,co wy na to/ Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: jednostronność wybiufczej.. 28.05.09, 12:40 jak pomyślisz, to zrozumiesz. Piszą o pis, bo do PO nie mogą się dowalić. Zapytasz dlaczego? Bo nie robią tyle wpadek co ta niespełna rozumu partia. Posłuchaj czasem dyskusji z pisiarnią. Na każdym kroku, tylko slogany - zupełnie jak ksiądz, który musi nawrócić owieczkę, kiedy zapytasz się księdza o konkrety, wtedy pada jedno stare zdanie: To kwestia wiary - nie rozumu :D I dyskusja się ucina. Tak samo jest z pisiarnią. ;) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
misiuras Re: jednostronność wybiufczej.. 28.05.09, 13:10 przeca PiS wsio stoi, to i metody wiejskie. A i ksiądz połogosławi czasem, choć - łociec derektor niełaskaw ostatnio. A i Sobecka stanęła do PiSu otworem...wypięła sie na całego. Taka partyja - takie i gadanie. A że wszystko jest kwestią wiary - to wiemy. W pisie chodzi zaś o wiare w Jarosława Wielkiego. i tu jest problem...bo niektózy jak widac...nie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz A może zamiast "spin doktorów"... 28.05.09, 13:22 ...wprowadzić inne pojęcie - krętaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Jak to KTO? 28.05.09, 13:33 Co noc przeprowadza konsultację z Napoleonem Bonaparte. Stąd te groźby i wypowiadanie wojny wszystkim sąsiadom. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Wieśniaki ze wsi 28.05.09, 13:35 jeśli macie dostęp do internetu przeczytajcie to co powiedział Mojzesowicz,najpierw idzcie do kościółka a pózniej na głosowanie i olejcie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wieśniaki ze wsi 28.05.09, 13:56 tylko że mojzesowicz jest ze wsi, więc nie wiem do kogo pijesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Dlaczego Mojżeszowicz dopiero teraz to odkrył 28.05.09, 14:00 Osobiście uważam kaczyńskiego jarosława za dno. Ale nie wiem, jak określić faceta, który przez kilkanaście miesięcy godził się na politykę swojego szefa, a gdy szef dał mu kopa w d upę, nagle wylewa swoje żale ? Odpowiedz Link Zgłoś
sears31 To sie dowiedz dlaczego, i jakiej narodowosci 28.05.09, 14:22 jest kaczynski Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR. 2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce. 3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV. 4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany. 5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalkii, jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989. 6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy. 7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym? Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Re: To sie dowiedz dlaczego, i jakiej narodowosci 28.05.09, 18:47 takie zadawanie nie zwiazanych z soba pytan przez to sugerowanie ze maja jakas nic czarnych powiazan a pan zna odpowiedz jest podla prowokacja i pisze to jako antyzwolennik kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
johnpaul2 sterowany od wewnątrz 28.05.09, 14:46 Czy Kaczyński objawia Syndrom Opetania Demonicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
menelone Re: sterowany od wewnątrz 28.05.09, 16:43 johnpaul2 napisał: > Czy Kaczyński objawia Syndrom Opetania Demonicznego? Niestety nie... to dałoby sie załatwic egzorcyzmami .To schizofrenia paranoidalna w połączeniu z delirka -podlane sosem socjopatii. Odpowiedz Link Zgłoś
propolus Jaka szyja kręci tą głową - Mojzesowicz o Kaczy... 28.05.09, 14:49 Dajcie prezesowi spokój,ponieważ już i tak za kiwał się na śmierć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Zapomniał o ambasadorze Rosji. 28.05.09, 16:28 Przecież Jaruś robi wszystko co Rosji na rękę. Kamiński i Bielan to małe pikusie. Odpowiedz Link Zgłoś
menelone fsb u steru 28.05.09, 16:40 IMHO jedynymi którzy steruja pokurczami jest rosyjski wywiad i alkoholizm prezia weszpolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zalganiugwnanicniedorowna frontalny atak zydoUBekistanu na PiS i Kaczyńskich 28.05.09, 17:32 trwa Odpowiedz Link Zgłoś
menelone Re: frontalny atak zydoUBekistanu na PiS i Kaczyń 28.05.09, 18:21 zalganiugwnanicniedorowna napisała: > trwa widze ze skretynienie członków i zwolenników pisu pogłebia sie w tempie zawrotnym...żydzi mieliby atakowac swoich ziomali kaczynskich??ubecy??? taż ich i eks pzprowców najwiecej w szeregach pisd..,pomysl chwile tumanski łbie zanim cos wybzdzisz . Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: frontalny atak zydoUBekistanu na PiS i Kaczyń 28.05.09, 19:27 zalganiugwnanicniedorowna napisała: > trwa Frontalny atak katouboli z PiSu na całe społeczeństwo - trwa Odpowiedz Link Zgłoś
menelone Prawdziwe oblicze kota Alika 28.05.09, 19:23 Porażajaca prawda o kocie Aliku!!!! juz wiemy kto za tym stoi !!! Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
menelone Re: Prawdziwe oblicze kota Alika 28.05.09, 19:24 menelone napisał: > Porażajaca prawda o kocie Aliku!!!! juz wiemy kto za tym stoi !!! sfw.org.ua/uploads/dataphotos/2006/feb/16/pachka/29778.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony_prowincjusz Jarosław Kaczyński: Moje życie i twórczość 28.05.09, 20:19 - Jeśli poprzecie Platformę Obywatelską, pomożecie sobie, pomożecie Polsce - Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Jaka szyja..... 28.05.09, 21:15 Jaki mądry chop ten partyjny skoczek Mojzeszowicz.A jak sprytnie "molestował" Reńkę Begerową,by się nawróciła na PiSdziejstwo.Taki był wierny nowemu wodzusiowi.A teraz się pogniewał i zabrał zabawki. Wojciechu,nie traćcie nadziei może Was ktoś znów kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ciekawe czy wojtek tak samo by mówił 28.05.09, 22:11 gdyby jeszcze był w pisie? <<Ja takich argumentów nie używam, bo wiem, że nie jest winą żadnego rządu spadek cen mleka i zboża na świecie. To są sprawy obiektywnie zewnętrzne. Ale powiem tak: myślę, że byłem lepszym ministrem rolnictwa niż Sawicki, bo parę spraw jednak załatwiłem. Np. dopłaty do paliwa rolniczego, dopłaty do materiału siewnego, ustawę o biopaliwach. > Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 A co ma Złotowski do rolnictwa !!?? 02.06.09, 17:22 on nie wie jak cep wygląda i ma walczyć o rolników - śmieszne, a Czarnecki wogóle nie wie jak kosa wygląda Odpowiedz Link Zgłoś