yeronimo Kaczyński: Ziobro niech się uczy języka 08.06.09, 18:21 może nie mister Kaczyski sam powie iloma językami biegle włada, inna sprawa to taka,że nie powinno sie pozwalać kandydować osobom ,które nie znają żadnego jezyka obcego, bo skutecznosc taki osób jest bliska zeru Odpowiedz Link Zgłoś
sch-at-10 Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 18:45 Panu za to, Panie Prezydencie, wszystko wychodzi - głównie SŁOMA Z BUTÓW. I języki Pan zna, nawet afrykańskie, te zwłaszcza, przy których się mlaska... Nie jestem zwolennikiem PIS-u (eufemizm), bo ta partia generalnie jest ciasna i kompromituje Polskę na arenie międzynarodowej, jest kryptofaszystowska i ordynarna, ma kompleksów więcej niż postaci w mitologii greckiej, i to, co się u Was wyprawia, woła o pomstę do nieba. Dlatego pozwoliłem sobie na komentarz... Szczuć się tylko potraficie nawzajem i szukać wyimaginowanych wrogów, przez których rzekomo nie może być w naszym kraju, wódką i uryną płynącym, dobrze... A mnie się wydaje, że to przez Was właśnie nasz kraj postrzegany jest za granicą jako odpustowo-katolicki wychodek. Waszym zwolennikom wystarcza Wasz najtańszy kit, którym uszczelnia się wszystko, co wartościowe, przed zdrowym rozsądkiem. Hitlerowcy też mieli na pasach napis: "Gott mit uns", co wcale im nie pomogło. Wasze hasła, mam nadzieję, również Wam nie pomogą. Jak już wymrą te babcie w moherowych beretkach, zostaniecie z opadniętą szczęką i śmiesznym wyrazem twarzy. Sami, jak sama byłaby Poska jedynie dla Polaków. Na szczęście coraz mniej ludzi Wam ufa. Możecie mamić emerytów, bo komunistyczne przeżycia namieszały im nieodwracalnie w czaszkach. Młodzi ludzie chcą konstruktywnych rozwiązań, nie destrukcji i demagogii, a ja – już niemłody, bo 45-letni, chciałbym dożyć chwili, w której byłbym szczęśliwy, że jest NORMALNIE… Wasza partia wcale mi tego nie obiecuje… Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 18:53 sch-at-10 masz rację .... ale kasa którą po chrześcijańsku wydrą swoim współbraciom, również moherowym...zostanie. Polskę to oni mają w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
parszywe-intryganckie-szuje Re: Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 19:02 sch-at-10 napisał: > Panu za to, Panie Prezydencie, wszystko wychodzi - głównie SŁOMA Z > BUTÓW. '''''' Brawo chłopie:) sam bym tego lepiej nie napisał gdyby jeszcze chciało mi sie pisac epistoły na tym forum -a to juz mi dawno przeszło i ograniczam sie do banalnego bluzgania ad-pis :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 18:48 Pan Zbigniew chyba zapomniał, że lider jest tylko jeden i tylko on ma być ważny. Jeszcze nie wie, że wygrana jest przegraną-transfer za granicę ma zapobiec, by nie odbierać popularności temu jedynemu. Ale mnie to nie smuci, niech się gotują we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
parszywe-intryganckie-szuje Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 18:51 nie wiedziałem ze kaczynski jest takim fanem Pasikowskiego i filmu "Psy" ....... "Niech się bambus języków uczy, ku***, niech się uczy! ..." rotflll... eh panowie :"Kończcie flaszkę i do domu. " Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Kaczyński: Ziobro niech się uczy języka 08.06.09, 19:09 powinni przetłumaczyć na polski tytuł hrabiny Thun und coś tam, to może więcej byłoby skłonnych do głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
lena.kmr Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 19:12 Są siebie warci. Pasuje przysłowie "przygadał kocioł garnkowi". Jak można startować do europarlamentu bez znajomości języków. Jak można dać kogoś na listę, kto nie zna języków. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator 'Zero" Ziobro..poseł IV kat. Tak rzecze prezio PIS 08.06.09, 19:33 on wie, on zna.... Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 19:47 wysłane pacholęcie, bez języka na zakręcie Odpowiedz Link Zgłoś
javel07 Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 19:53 Super! niech się kłócą! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Posel Zbigniew Z. bedzie pracowal dla telewizji 08.06.09, 19:54 przynajmniej do czasu gdy saksy w strasburgu pokryja koszty ogloszenia przeprosin dr.G. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Ziobro to dlatego twoi red-epto-zyści na forumGW 08.06.09, 19:56 Ziobro to dlatego twoi red-epto-zyści na forum GW klikali usuń wszystko co dotyczyło języków obcych. Zawistni jesteście nawet o babcię w niebie, że zna język obcy i też wnioskowaliście usunąć. Ocena waszego postępowania jest jednoznaczna! Oto tekst tak drażliwy dla PiS. Badciu,dziadku głosujcie w niebie,urna w potrzebie! www.youtube.com/watch?v=3ndJ42EjFmU&feature=channel El ECO To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Współczesna "Bandoska". Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Nasz drogi Heinrich... 08.06.09, 20:08 Nasz drogi Zbigniew.... Zdradza pierwsze oznaki nielojalności... Tylko patrzeć jak zacznie szukać kontaktów z wrogiem... Małopolska stracona chyba. Podlasie padło. Zostanie nam Bieszczczadzka Twierdza. Ostatnie padną Ustrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 20:10 Nasz drogi Heinrich.... Nasz drogi Zbigniew.... Zdradza pierwsze oznaki nielojalności... Tylko patrzeć jak zacznie szukać kontaktów z wrogiem... Małopolska stracona chyba. Podlasie padło. Zostanie nam Bieszczczadzka Twierdza. Ostatnie padną Ustrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Firer przemówił 08.06.09, 20:11 Firer przemówił, należy skulić ogon i ucałować pierścień. Albo zacząć powoli przymilać się do PO, ewentualnie bandy piskorskiego. Bo poza rządową fuchą to gdzie takie zero zatrudnienie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Chyba tylko do Piskorskiego 08.06.09, 20:33 alik666 napisał: > Firer przemówił, należy skulić ogon i ucałować pierścień. Albo zacząć powoli > przymilać się do PO, ewentualnie bandy piskorskiego. Bo poza rządową fuchą to > gdzie takie zero zatrudnienie znajdzie... W PO to Zero dostałby tęgiego kopa w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
parszywe-intryganckie-szuje Re: Firer przemówił 08.06.09, 20:37 alik666 napisał: Bo poza rządową fuchą to > gdzie takie zero zatrudnienie znajdzie... w jakiejs wytworni płytowej...bedzie urzadzał przesluchania.....mlodych talentów :P Odpowiedz Link Zgłoś
super_pawelr No i po ziobrze !!!!!!!!!!!! 08.06.09, 20:24 a mówili nie idz tą drogą co SABA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator No i co Ziobro będzie robił w Brukseli????? 08.06.09, 20:35 Przecież to tępy muł !..Będzie wyciągał "teczki" i zwoływał konferencje? On tylko to potrafi, nie ma zielonego pojęcia o prawie unijnym, gospodarce, itd...No tak, forsa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: No i co Ziobro będzie robił w Brukseli????? 08.06.09, 20:49 Dobrze ze do PE nie dostał się żaden uwolski śmieć..a tak się lansowali ci beneficjenci okrągłego stołu i to mnie bardzo cieszy...A uwolskie trupki na zwałkę...tam wasze miejsce.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Będzie brał kasę, spłacał długi i cekał w 08.06.09, 21:11 zamrażarce na lepsze czasy - oby nie nadeszły:) Odpowiedz Link Zgłoś
huher86 Kaczyński: Ziobro niech się uczy języka 08.06.09, 20:37 "Niech się bambus języka uczy, niech się k... uczy" Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa M.Bormann - Kamiński przy wodzu w bunkrze..... 08.06.09, 20:38 a Zbigniew Heinrich Ziobro właśnie objął dowództwo Armii Rezerwowej na Renie. Jak myślicie czym to się skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: M.Bormann - Kamiński przy wodzu w bunkrze.... 08.06.09, 20:57 waldi_nysa napisał: > a Zbigniew Heinrich Ziobro właśnie objął dowództwo Armii Rezerwowej na > Renie. Jak myślicie czym to się skończy? Wyrżnięcem opóżnionych w rozwoju..takich jak ty przez "niemieckich" turasów..niebawem poderżną ci ten głupi łeb euromatołku... Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Re: M.Bormann - Kamiński przy wodzu w bunkrze.... 08.06.09, 21:31 Jestem w Niemczech co miesiąc haha No i uwierz mi, żyję! Więcej szkody nam tam robią tacy zakompleksieńcy mali jak Ty i Twoi Wodzowie jednojajowi. Bo o jaja w liczbie mnogiej posądzać ich trudno. Wymachujcie dalej piąstkami, róbcie grożne miny. M. Bormann - Kamiński, niezapomnę, też takie robił jak u mnie w Nysie agitował za AWSem na prawyborach 2001. Robił, dopóki nie upadł pod stół w barze Tiffany na Wrocławskiej, jeśli Nysę znasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 20:42 jarkakaminabrudaszczypa klaszcze Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 przygadywal kociol garnkowi 08.06.09, 20:52 widac,przepadaja wprost za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
qc Krakow mogl wybrac lepiej 08.06.09, 20:54 i toto ma byc zemsta krakowa za wieczory kawalerskie meneli Europy? Kawaler Zbigniew Z. i jego cyfrowy magnetofon nie potrafia nawet zamowic piwa w strasburgu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Krakow mogl wybrac lepiej 08.06.09, 21:01 Na takie bzdety cię stać?Toś pomiot palikoci..znaczy POwski.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Krakow mogl wybrac lepiej 08.06.09, 21:16 ukropek napisał: > Na takie bzdety cię stać?Toś pomiot palikoci..znaczy POwski.. Te, PiSkacz, a jak niby to zi0bro ma zamowic to piwo, w jakim jezyku, w Europie nikt wolskiego nie zna...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kralik a ty jaki znasz jezyk..... 08.06.09, 21:52 poza knajackim ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik a ty jaki znasz jezyk..... 08.06.09, 22:25 amanasunta napisała: > poza knajackim ? :))))) Jezyk rozkoszy cielesnej, ale ty go nigdy nie zaznalas i nie zaznasz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kralik a ty jaki znasz jezyk..... 08.06.09, 22:40 Typowy pisdecki"dowcip". Nie zauważyłaś, że mowa jest o tym, ze tłuk Ziobro mający na reprezentować w europarlamencie nie zna żadnego języka? Totalna kompromitacja jego i małego feuhrera, który tam go posłał wiedząc o tym, a teraz na niego szczeka z tego powodu. Serce się raduje patrząc, jak sfora się gryzie między sobą. amanasunta napisała: > poza knajackim ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Re: Krakow mogl wybrac lepiej 08.06.09, 21:44 Kraków wybrał przyzwoicie. Jakub Szela z podkrakowskich wiosek wybrał "naszego dobrego Heinricha"... Pamiętajmy, że w 1846 przyzwoici ludzie z okolic szukali schronienia właśnie w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Kaczyński: Ziobro niech się uczy języka 08.06.09, 21:10 już się boję, haha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 08.06.09, 21:59 ucz się ziobro ucz, będzie nas łamaczy serc dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_nysa Ziobro skończony. Jak Tuchaczewski swego czasu 08.06.09, 22:14 wychylił się za bardzo. Niech ma nadzieje, że skończy jak Żukow hehe . a swoją drogą- chyba nikt tak lakonicznie, a zarazem "subtelnie" nie potarfi niszczyć ludzi jak Wódz. Nawet swoich, wydawałoby się, najbardziej zdolnych wychowanków. Wystarczy jedno pierdnięcie po swojemu, jeden smród puszczony nie w tej tonacji którą Wódz lubi wdychać - jednym zdaniem sprowadził do parteru. Na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Fuehrer gada a gawiedź klaszcze....... 09.06.09, 06:27 ajn rajch,ajn folk und AJN firer. Jak nisko trzeba upaść żeby tak się poniżać klaszcząc obłąkanemu dyktatorkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 09.06.09, 08:08 Jarosław Kaczyński: Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli ??! Dlatego nie żyje Barbara Blida. Dlatego zmarli oczekujący bezskutecznie na transplantacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
januszek1216 Kaczyński: Ziobro niech się uczy języków 09.06.09, 13:20 A jeszcze nie tak dawno byl swietnym, wyksztalconym poslem PIS-u. Jak szybko zmienia sie opinie o niedawnych, bliskich wspolpracownikach. Strach nalezec do takiej partii skoro sam prezes jest tak niekonsekwentny w wydawaniu swoich opinii. Jas. Odpowiedz Link Zgłoś