po_strach 09.06.09, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:04 .. i masoni!! i cykliści... Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel poglądy moje i brata ukształtował J. Stalin 09.06.09, 14:27 prezydentowi nie wolno kłamać nawet inco gnito. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropucharianie_z_pis Ten zamach butem w dupe był zamachem na demokrację 09.06.09, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Ten zamach butem w dupe był zamachem na demok 09.06.09, 14:42 Pobili się żule przy flaszce. Teraz już nawet nie pamiętają, kiedy. Protestuję przeciwko robieniu z tego sprawy politycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
priller [...] 09.06.09, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Re:Wyszło z bomberem,wehrmachtem,zKotką nie wyszło 09.06.09, 15:52 Obco. Klerykalnie POiSkani homoorientalnie. Ani jednej kobiety nie wybrali do parlamentu europejskiego, a wręcz przeszkadzali im. Jeszcze red_empto_zyści z homoorientacją POiSkali Kotke! Owieczki be i me, po angielsku oczywiście. Kot alik? video.yahoo.com/watch/4877569/13000641 Kot się nauczył. Konik, Ułan Batonik. Za głosami goni. Dwa paluszki twix twix Patrz zalany pysk. Mają żółte kartki. Ich wizja to kratki. Zbysio z tego blady. Chyba nie da rady. Potrzeba sensacji. Moherom ostentacji. Z woli Redyka. Mamlać męczennika. Zwiać pod immunitet. Pod euro parytet. Od odpowiedzialności. Za akty podłości! To dla tych co ich ma ZetZet na rękach! www.youtube.com/watch?v=FWvS9llbSJ0&feature=related www.youtube.com/watch?v=IUGYIpMY9GA&feature=channel Coś ich łączy z kobietami. Na głódzia, w rączkę cmok żoliborski i wawelski ćwok! O Odpowiedz Link Zgłoś
folkswagen_cyklon-b_gti PO-lszewicy_Tak_Jak_NSDAP__??? :o))))))))))))))))) 12.06.09, 02:34 GWno kabluje: ........ostatnio jest wiele dziwnych ataków na osoby związane z PiS. Ktoś włamał się do domu szefa kampanii wyborczej Jacka Kurskiego, pobito Annę Cugier-Kotkę. To zaskakujący zbieg okoliczności ..... .............................................................................. czosnkowe GWno kabluje: Premier Jarosław Kaczyński wystąpił ze zdecydowanymi żądaniami wobec członków POlszewickiego nierządu. - I ja oczekuję, że władze, a w szczególności minister Schetyna, uczynią wszystko, by sprawcy pobicia zostali schwytani - powiedział. Podkreślił, że żąda tego też tego od ministra sprawiedliwości Czujama. .......................................................................................................... Jeżeli ta folksdojczowska gnida - wnuk hitlerowca nie potępi tego bandyckiego napadu na zwolenniczkę PIS i jeżeli ubeckie sądy nie skażą tych PO-lszewickich badytów, to oznaczać będzie tylko jedno, a mianowicie, że napadu dokonały specjalne bandyckie bojówki wermahtowej PO-lszewii !! i że wkrótce mogą zacząć płonąć polskie książki i polskie kościoły !!! a polscy dziennikarze obiektywnie piszący o PIS będą mordowani jak Politkowska !!! i wtedy przyjdzie czas na pilne tworzenie nowej Armii Krajowej !!!! ---------------------------------------------------------------------------------- PO-LSZEWIA Z BOLSZEWIĄ ROZWALAJĄ PAŃSTWO POLSKIE POPRZEZ ZAWŁASZCZANIE WŁADZY, IGNOROWANIE POLSKIEJ RACJI STANU W POLITYCE ZAGRANICZNEJ, PORZEZ DEMORALIZACJĘ MŁODZIEŻY, WSPIERANIE KORUPCJI I UPOLITYCZNIENIA W POST-KOMUNISTYCZNYM SĄDOWNICTWIE I PROKURATURZE, WSPIERANIE UPOLITYCZNIENIA I DEGRENGOLADY MEDIÓW PUBLICZNYCH I PRYWATNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm jarkacz po paru malpkach?? 09.06.09, 15:01 co on bredzi o AK 60 lat po wojnie?? jarkacz a moze ty masz kompleksy ze wzgledu na PZPR-owska przeszlosc tatusia... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a na jakiej podstawie tak twierdzisz? 09.06.09, 16:31 dlatego że prezes powiedział? Zawsze się jakis nienormalny trafi, na tym forum tez czasem niektórzy chętnie by dokopali, moge ci tez opowiedziec jak się zachowywali na spotkaniach związkowcy i politycy obecni podczas wywołanej wojny na górze, "szczyle" potrafili zwyzywać w sali parafialnej ludzi surowo potraktowanych przez SB tylko za to że opowiedzieli sie po stronie Mazowieckiego a nie Wałęsy, dzisiaj z kolei krzycza że Wałęsa to Bolek, to dopiero wstyd. Co do ataku na te pania to różnie mogło być, wątpie czy człowiek normalny by cos takiego zrobił, nawet traktując PiS jako przeciwnika, prędzej obstawiłbym wersję podpuchy albo zazdrosnego o wdzięczenie sie do Kaczyńskiego nieszczęśnika,zbyt wielu mam znajomych i w PO i w PiS by wyciągac takie wnioski jak prezes Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Najpewniejszy elektorat Tuska to kryminalisci 09.06.09, 16:41 a.k.traper napisał: > dlatego że prezes powiedział? M: to podala Komisja Wyborcza.... Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sałapa. > Zawsze się jakis nienormalny trafi, na tym forum tez czasem niektórzy chętnie by dokopali, moge ci tez opowiedziec jak się zachowywali na spotkaniach związkowcy i politycy > obecni podczas wywołanej wojny na górze, "szczyle" potrafili > zwyzywać w sali parafialnej ludzi surowo potraktowanych przez SB > tylko za to że opowiedzieli sie po stronie Mazowieckiego a nie > Wałęsy, dzisiaj z kolei krzycza że Wałęsa to Bolek, to dopiero wstyd. M: czy jeszcze ktos ma watpliwosci, ze Walesa to agent SB ? A czy ci nie wstyd za to... Lech Wałęsa wzywa do rękoczynów www.dziennik.pl/polityka/article373405/Lech_Walesa_wzywa_do_rekoczynow.html Lech Wałęsa proponuje premierowi radykalne rozwiązanie problemu z demonstrantami, którzy chcą zakłócić obchody rocznicy wyborów 4 czerwca. "Organizujemy się przeciwko tym szaleńcom, tym anarchistom, druga strona też się bierze za kamienie i kto przeżyje, ten żyw będzie" Organizator orgietek na Przystanku Woodstock nijaki Owsiak w liscie do TW Bolka oswiadcza, ze bedzie sklonny "przyłożyć z baśki" kazdemu, kto sie z Bolkiem nie zgadza.... “mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi..” www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665 > Co do ataku na te pania to różnie mogło być, wątpie czy człowiek > normalny by cos takiego zrobił, nawet traktując PiS jako > przeciwnika, M: czy ty jako POentuzjasta NOGDY nie ogladasz Szkla Kloakowego Miecugowa? > prędzej obstawiłbym wersję podpuchy albo zazdrosnego o wdzięczenie sie do Kaczyńskiego nieszczęśnika,zbyt wielu mam znajomych i w PO i w PiS by wyciągac takie wnioski jak prezes Kaczyński. M: wiec jak to bylo z tym Maleszka i Pyjasem ? Ale chyba maleszka dalej pracuje w GW jako cenzor biorac pod uwage jak moje posty znikaja (wulgaryzmy pod adresem PiS-u zawsze pod ochrona cenzora) Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Najpewniejszy elektorat Tuska to kryminalisci 09.06.09, 17:12 mirmat1 napisał: Ble, ble, ble... Sądząc po tobie elektorat PiSuaru to w 100% nibyludzie chorzy psychicznie prawdopodobnie chorzy na schizofrenię paranoidalną, chociaż jarkacz to czysty paranoik. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tworki murem za POstKomuna 09.06.09, 18:38 chrabia_mentne_ciasto napisał: > mirmat1 napisał: > > Ble, ble, ble... > > Sądząc po tobie elektorat PiSuaru to w 100% nibyludzie chorzy > psychicznie prawdopodobnie chorzy na schizofrenię paranoidalną, > chociaż jarkacz to czysty paranoik. M: zapomniales, ze to ble, ble to moja pinia na temat belkotu jednegoz kryminalistow Tuska... Co do tfujej 'wypowiedzi' warto podac tylko wyniki z Tworek... Wyniki Wyborów do Sejmu 2007 w Szpitalach Psychiatrycznych Pruszków - Tworki - PiS 35% - PO 34% - PSL 13,2% - LiD 9,4% Czyli w Tworkach razem 34% (PO) + 13,2% (PSL) + 9,4% (LiD) razem 56,6% dla POstKomuny i 35% dla PiS. www.wawa.in/Forum/tabid/28106/forumid/7396/tpage/1/view/topic/postid/38533/Default.aspx#103924 Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Osadzeni maja pełne prawa wyborcze 09.06.09, 18:45 a gdyby zagłosowali na PiS to co by się stało? No i podajesz fakty przeszłe nijak nie pasujące do obecnej sytuacji. Nie wiem czy Wałęsa był Bolkiem, bo to że SB go maglowało to wiem i wiem jak człowiek niedoswiadczony czuł się w ich towarzystwie. Co do obchodów 4 czerwca to mnie rozbawiły, Tusk chciał promowac i Polske i swoja partię co w tym dziwnego? Natomiast Kaczyńskiemu to nie pasuje od chwili przegranych wyborów a własciwie odsunięcia go przez wyborców, Tusk został wrogiem rodziny Kaczyńskich i robia wszystko by mu zaszkodzić mając w głębokim powazaniu wyborców i nawzajem. Wiesz kto jest największym przegranym tego starcia? Kiedyś był Tusk bo dwa razy dostał w dupę, ale to twardy chłop i pokornie przyjął naukę, komicznym przegranym został Rokita, raz że jego koncepcja z której Kaczyński go utrzymywał do końca poległa dając fleka w trzonowe koalicją z wiesz kim, drugi raz że jego żona zaczęła robic za chłopa, wolałbym miec rogi niz cos takiego w domu. Daj spokój Owsiakowi, niektórzy na tym forum pisza lepsze teksty, tylko nigdy ich nie zrealizują z dwóch powodów: brak odwagi i brak umiejętnosci. Nie nie oglądam wielu programów z prostego powodu, nie mam na to czasu i wole sam wypracowac swoje zdanie. Nie jestem tez POentuzjastą gdyz tak pisza ludzie infantylni, powiem tak, rozumiem co Tusk mówi i co chce robić, wiem też jakie sa realia i komu zalezy by mu sie nie udało i z jakich powodów. Żaden normalnie myslacy człowiek nie będzie chciał sobie zrobic krzywdy. nie interesuje mnie Maleszka, z powodów wiadomych, nie interesuje mnie także prymas Glemp za swoja postawe w latach stanu wojennego wobec "S", paradoksem historii jest że Miller wprowadzał Polske do UE szarpiąc się z Kwachem, Miller miał ostrzejsze zdanie o "S" niz Glemp, chciał aby definitywnie rowiązano problem "ekstremy solidarnosciowej", Glemp był łagodniejszy.Wałęsa był i pozostanie symbolem tamtego ruchu społecznego natomiast nie odegra juz żadnej roli w życiu politycznym bo nigdy nie miał własnego zdania, zawsze miał doradców, w 1990 zmienił na najgorszych, jest politycznym ojcem chrzestnym braci Kaczyńskich, to zaakceptował Kosciół biorąc ich do przygotowywania porozumienia Okrągłego Stołu, tam tez rozmawiano o eliminacji tzw. lewicy laickiej z która Kaczyńscy "romansowali" od lat 70-tych. Nie uważam mówienie prawdy wybiórczo za prawdę, jezeli mówimy to do końca, akurat sprawa Bolka jest tu najmniej istotna. Wiem że zadna ze stron nie chce o tym mówić mimo iz sa dokumenty w IPN, za wcześnie i niewygodnie, mnie tam wygodnie, obserwowałem i analizowałem teraz tylko łacze klocki. Po co udawac że sie jest tym kim nigdy się nie było i nie bedzie? Nie sledze wszystkich wypowiedzi i uważam ż ewiele treści nadaje sie do kasowania gdyz zajmuja miejsce a nie wnosza niczego, tych nie kasują, natomiast jest mały margines watków obyczjnych i te kasują, powinny byc w archiwum z możliwoscią do wglądu a te nijakie przenosic na np."ustawki"-nic nie wnosza oprócz wydłuzenia listy ale chyba o to chodzi w mwdiach. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 W UBekistanie maja tez prawa do przestepstw 09.06.09, 19:13 a.k.traper napisał: > a gdyby zagłosowali na PiS to co by się stało? M: ale zaglosowali na PO i jak sie okazalo mieli racje. > No i podajesz fakty przeszłe nijak nie pasujące do obecnej sytuacji. Nie wiem czy Wałęsa był Bolkiem, bo to że SB go maglowało to wiem i wiem jak człowiek niedoswiadczony czuł się w ich towarzystwie. M: ja wiem jak sie czuje "maglowany czlowiek" bo 1968 spedzilem czas na Woclawskim Podwalu w warunkach calkowicie innych od superluksusowego ośrodka wypoczynkowego w Arłamowie w Bieszczadach ze znakomitą kuchnią, salonami, kortami do gry i innymi rozrywkami, z których Wałęsa z upodobaniem korzystał razem z funkcjonariuszami SB. > Co do obchodów 4 czerwca to mnie rozbawiły, Tusk chciał promowac i Polske i swoja partię co w tym dziwnego? Natomiast Kaczyńskiemu to nie pasuje od chwili przegranych wyborów a własciwie odsunięcia go przez wyborców, Tusk został wrogiem rodziny Kaczyńskich M: Tusk stal sie wrogiem kazdego Patriotycznego Polaka, kiedy rozpoczal niszczyc osiagniecia 2 lat IV RP, kiedy ponizal Polske i naszych Gruzinskich sojusznikow... To była gruzińska prowokacja? środa 26 listopada 2008 06:47 ABW oskarża: Strzelać kazał Saakaszwili Kto strzelał koło auta, którym w Gruzji jechał Lech Kaczyński? Według ABW, najpewniej to sami Gruzini zorganizowali tę prowokację - ujawnia DZIENNIK. Szef agencji Krzysztof Bondaryk wysłał raport na ten temat do 16 najważniejszych osób w państwie. www.dziennik.pl/wydarzenia/article271376/ABW_oskarza_Strzelac_kazal_Saakaszwili.html Rosja chwali: Tusk "prostuje odchylenia" Ławrow znalazł tylko kwadrans dla Sikorskiego środa 6 maja 2009 09:03 www.dziennik.pl/polityka/article373756/Rosja_chwali_Tusk_prostuje_odchylenia.html Tak ciepłych słów Radosław Sikorski chyba się nie spodziewał z ust szefa rosyjskiej dyplomacji. Siergiej Ławrow chwalił rząd Donalda Tuska za "prostowanie odchyleń, które miały miejsce w przeszłości". Ale rosyjski minister poświęcił szefowi polskiego MSZ zaledwie 15 minut. > i robia wszystko by mu zaszkodzić mając w głębokim powazaniu wyborców i nawzajem. M: a wiec "demokracja" Tuska to lizanie zadka rzdzacemu rezymowi ? > Wiesz kto jest największym przegranym tego starcia? Kiedyś był Tusk bo dwa razy dostał w dupę, ale to twardy chłop i pokornie przyjął naukę, M: POkora POstkomuchow byla wyjatkowa komiczna kiedy z law opozycji "dozynal watachy" > komicznym przegranym został Rokita, raz że jego koncepcja z > której Kaczyński go utrzymywał do końca poległa dając fleka w > trzonowe koalicją z wiesz kim, drugi raz że jego żona zaczęła robic za chłopa, wolałbym miec rogi niz cos takiego w domu. > Daj spokój Owsiakowi, niektórzy na tym forum pisza lepsze teksty, > tylko nigdy ich nie zrealizują z dwóch powodów: brak odwagi i brak > umiejętnosci. M: jak widac trzem bandytom - damskim bokserom nie zabraklo odwagi by tak jak wzywal Owsiak "przyłożyć z baśki" sympatyzujacej z PiS kobiecie. > Nie nie oglądam wielu programów z prostego powodu, nie mam na to > czasu i wole sam wypracowac swoje zdanie. M: ja w wiekszosci ogladam propagande wroga czyli TVN-WSI, PO-lsat, stary nawyk z czasow PRL. Okazuje sie, ze przy odrobinie krytycyzmu mozna sie od wroga duzo nauczyc. > Nie jestem tez POentuzjastą gdyz tak pisza ludzie infantylni, powiem tak, rozumiem co Tusk mówi i co chce robić... M: co do reszty to inny temat niz bandytyzm zwolennikow Tuska. Wiec gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
shirokaba Re: W UBekistanie maja tez prawa do przestepstw 10.06.09, 06:52 Piszesz o bandytyźmie. Jaki napad? Jakie pobicie? Gdyby mnie ktoś pobił zgłosiłabym na policję, zrobiłabym obdukcję i nagłośniła sprawę ale od razu a nie po kilku dniach. Ta pani pasuje do braci mniejszych. Wszędzie wietrzy spisek, twierdzi,że policja, lekarze, prawnicy i pogotowie odmówli pomocy. Ale najważniejsze zdanie padło z ust jej przyjaciela niejakiego Jacka Kurskiego" Już w piątek wieczorem wiedzieliśmy o pobiciu" To może prokuratura zajmie się tym panem. Wiedział o przestępstwie i go nie zgłosił. Wiedział o pobiciu w piątek wieczorem, a pani Cugier-Kotka mówi , że miało to miejsce w sobotę rano. Kto kłamie? Moim zdaniem PiS szykował prowokację ale z jakichś względów zrezygnował tyle, że dowiedzieli się dziennikarze i teraz coś na tym próbują ugrać. Wrzenie wewnątrz partii? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: W UBekistanie maja tez prawa do przestepstw 11.06.09, 00:11 shirokaba napisała: > Piszesz o bandytyźmie. Jaki napad? Jakie pobicie? Gdyby mnie ktoś pobił zgłosiłabym na policję, zrobiłabym obdukcję i nagłośniła sprawę ale od razu a nie po kilku dniach. M; ta pani zadzwonila na POlicje tego samego dnia. Ale ci hmmm, POlicjanci przypomnieli jej swoja rozmowa jak pPOlicja POtraktowala Olewnikow a to dalo tej Pani chwile do zastanowienia. > Ta pani pasuje do braci mniejszych. Wszędzie wietrzy > spisek, twierdzi,że policja, lekarze, prawnicy i pogotowie odmówli pomocy. M: BO ODMOWILI TEPAKU ! > Ale najważniejsze zdanie padło z ust jej przyjaciela niejakiego Jacka Kurskiego" Już w piątek wieczorem wiedzieliśmy o pobiciu" To może prokuratura zajmie się tym panem. Wiedział o przestępstwie i go nie zgłosił. Wiedział o pobiciu w piątek wieczorem, a pani Cugier-Kotka mówi , że miało to miejsce w sobotę rano. Kto > kłamie? Moim zdaniem PiS szykował prowokację ale z jakichś względów zrezygnował tyle, że dowiedzieli się dziennikarze i teraz coś na tym próbują ugrać. Wrzenie wewnątrz partii? M: poczytac rzygowiny POstKomuchow na tym forum (byc moze tfuje) i zastanow sie ile tych bydlakow z PO bylo by stac by pobic kobiete ? Lech Wałęsa wzywa do rękoczynów www.dziennik.pl/polityka/article373405/Lech_Walesa_wzywa_do_rekoczynow.html Lech Wałęsa proponuje premierowi radykalne rozwiązanie problemu z demonstrantami, którzy chcą zakłócić obchody rocznicy wyborów 4 czerwca. "Organizujemy się przeciwko tym szaleńcom, tym anarchistom, druga strona też się bierze za kamienie i kto przeżyje, ten żyw będzie" - mówi Wałęsa. Uważa, że za anarchię odpowiadają Lech Kaczyński i ojciec Rydzyk. Rowniez Organizator orgietek na Przystanku Woodstock nijaki Owsiak w liscie do TW Bolka oswiadcza, ze bedzie sklonny "przyłożyć z baśki" kazdemu, kto sie z Bolkiem nie zgadza.... “mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi..” www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665 Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Najpewniejszy elektorat Tuska to kryminalisci 09.06.09, 19:35 Obserwując Jarosława Kaczyńskiego widzę coraz wiekszy stres na jego twarzy. Obawiam sie że niedługo coś w nim pęknie pod wpływem ciągłego stresu i mani przesladowczej .Znajdzie sie na obserwacji w kaftanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 czyzbys kreowal alibi na likwidacje Kaczynskiego ? 09.06.09, 20:13 erg_samowzbudnik napisał: > Obserwując Jarosława Kaczyńskiego widzę coraz wiekszy stres na jego twarzy. Obawiam sie że niedługo coś w nim pęknie pod wpływem > ciągłego stresu i mani przesladowczej .Znajdzie sie na obserwacji w kaftanie. M: czy juz sugerujesz Tuskowej ABWehrze rozwiazanie problemu PiS-u? Oni na zamowienie potrafia stworzyc kazdy scenariusz...Byc moze skorzystaja z tfujego. Gieroj Tusk na wiadomosc o podrozy Prezydenta nakazal wytreniowanym przez KGB i GRU agentom WSI DZIALAJACYM W DZISIEJSZEJ abwEHRZE zorganizowac "alibi" dla bojowek Putina. To była gruzińska prowokacja? środa 26 listopada 2008 06:47 ABW oskarża: Strzelać kazał Saakaszwili Kto strzelał koło auta, którym w Gruzji jechał Lech Kaczyński? Według ABW, najpewniej to sami Gruzini zorganizowali tę prowokację - ujawnia DZIENNIK. Szef agencji Krzysztof Bondaryk wysłał raport na ten temat do 16 najważniejszych osób w państwie. www.dziennik.pl/wydarzenia/article271376/ABW_oskarza_Strzelac_kazal_Saakaszwili.html Odpowiedz Link Zgłoś
bombka124 Re: Ładny elektorat ma PO... Wstyd! 10.06.09, 11:48 A mnie cała ta sprawa śmierdzi prowokacją PISu. Po pierwsze napastnicy trochę oszczędzili tą panią, wielkiej krzywdy jej nie zrobili... A reakcję pana JK można było przewidzieć - kolejny sposób na dokopanie PO Odpowiedz Link Zgłoś
michal24gda Przecież już się wydało że to kłamstwa były. 09.06.09, 15:35 Pani Kotka nie została pobita. Dzien po rzekomym pobiciu uśmichnięta wyginała się przed kamerami tvn24... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Skazac ja za ironiczny usmiech przez lzy 09.06.09, 20:16 michal24gda napisał: > Pani Kotka nie została pobita. Dzien po rzekomym pobiciu uśmichnięta wyginała się przed kamerami tvn24... M: najwazniejszy byl w tym komentarz propagandzistow z TuskVisionNetwork24GodzinPluciaNaPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: poglądy moje i brata ukształtował J. Stalin 09.06.09, 14:32 Czy ktos jeszcze szanuje tego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
michal24gda Re: poglądy moje i brata ukształtował J. Stalin 09.06.09, 15:36 Czyli nie tylko ja to dostrzegam... ;) Stalin - Kaczor dwa bratanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Moja nienawisc do komuny ukształtował J. Stalin 10.06.09, 01:53 epupecki napisał: > Czy ktos jeszcze szanuje tego człowieka? M: masz na mysli POstalinowcow: Geremek, Mazowiecki, Michnik. A moze uwielbianych przez "lyberalow" POetow? Wiec z serii POczytaj mi mamo, wybrane POezje na czesc Stalina... Wisława Szymborska Ten dzień (o śmierci Józefa Stalina) Jaki rozkaz przekazuje nam na sztandarach rewolucji profil czwarty? - Pod sztandarem rewolucji wzmacniać warty! ...reszte dobełkocz POstKomuchu… Wisława Szymborska PIEŚŃ ZJEDNOCZONYCH PARTII Każdy, kto serce ma nieulękłe, zdolne do wielkiej ofiary, wszystko, co w Polsce młode i piękne idzie pod nasze sztandary. Partia pogromca faszyzmu ...reszte dobełkocz POstKomuchu… Wisława Szymborska Z wiersza MARSZ Bije godzina niezapomniana Zakręt historii - druga zmiana Trzeba zwycięstwu drogę torować, Marsz rozpoczęty, Partio prowadź! [...] Chowa spekulant worki w sklepie, Kołtun z trwogi pacierze klepie Warchoł w Londynie wlepia ślepie - Przyjdzie Anders, będzie lepiej! ...reszte dobełkocz POstKomuchu… Ryszard Kapuściński PRZED MAUZOLEUM LENINA Ten dzień widzę znowu i znowu - ten dzień - nigdy nie zapomnę o nim: wiatr surowy i rześki dął i śnieg leżał na Placu Czerwonym. ...reszte dobełkocz POstKomuchu… Jan Brzechwa RZEKA Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody. ….reszte dobełkocz POstKomuchu… Odpowiedz Link Zgłoś
plendz PiS zawsze zwalczał AK!? 09.06.09, 14:34 Sam twierdzi, że zawsze były dwie grupy, ta z AK i z innych środowisk. Skoro PiS nie mógł być w AK, to znaczy, że te inne środowiska to PiS. Tylko nie wiem jak mu wyszło, że radio Zet to AK, przecież ono też za młode. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Polska AK – to PiS. Polska KPP – to jurgieltnicze 09.06.09, 14:42 Polska AK – to PiS. Polska KPP – to te jurgieltnicze media zarejestrowane w Polsce i nadające w Polski języku. Ale przypomnijmy sobie że Nowy Kurier Warszawski ukazywał się w Generalnej Guberni również w polskim języku… Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Polska AK – to PiS. Polska KPP – to jurgieltnicze 09.06.09, 14:53 Na tradycje AK nie maja prawa powolywac sie ci, ktorzy chca II WS sprowadzic do hololaustu i pominac nasze polskie cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Polska AK – to PiS. Polska KPP – 09.06.09, 14:57 Też "wtedy" cierpiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Marna aktoreczka sie lansuje... 09.06.09, 17:50 będą oboje z jarkaczem odszczekiwać w sądzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Polska AK – to PiS. Polska KPP – 09.06.09, 15:10 TO nie moje, ale chyba mógłbym się pod tym podpisać: "Towarzyszy z PZPR kształcił niejaki Rajmund KACZYŃSKI, dostając za to piękną willę na Żoliborzu (trzy piętra) sutą posadkę politruka na PW i wstęp do wąskiego grona KOMUNISTYCZNYCH HIEN, pijących krew ciemiężonego powojenną biedą i bolszewickim terrorem, Narodu. W tym STALINOWSKIM domu urodziły się i wychowały w zbytkach dwa małe, zakompleksione, mlaskate bliźniaki, Lech i Jarka. Nie brakowało im niczego, od tłustego żywota dzieci BOLSZEWICKICH APARATCZYKÓW, poprzez łatwe życie dziecka STALINOWSKICH KRWIOPIJCÓW, po magisteria i doktoraty, które poprzetykali, Lech i Jarosława, wersetami z Marksa, Engelsa, Lenina i Stalina tak gęsto, jak dobra kucharka kartoflaka skwarkami. CO MUSIAŁ ZROBIĆ były AK-owiec, Rajmund Kaczyński, by od STALINOWCÓW zamiast długoletniego wyroku albo i KS, dostać piękną willę, tłustą posadkę a nawet zielone światło na zagraniczne wyjazdy, z których przywoził bliźniakom super prezenty z tego "znienawidzonego" imperialistycznego świata. CO MUSIAŁ ZROBIĆ co CZYNIĆ RAJMUND KACZYŃSKI by mordercy z MBP i UB dali mu spokój a następnie profity?" Odpowiedz Link Zgłoś
atomm jurgiel Polski języku - trudna języka... 09.06.09, 14:55 junkier napisał: > Polska AK – to PiS. Polska KPP – to te jurgieltnicze media > zarejestrowane w Polsce i nadające w Polski języku. jurgiel a ty w jakim języku nadajesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: jurgiel Polski języku - trudna języka... 09.06.09, 16:57 to nie jurgiel, tylko tomczak... zresztą, jeden wart drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna To AK jeszcze działa ? 09.06.09, 15:13 A kto jest Dowódcą ? Może pan Generał Rydzyk. To kiedy powstanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wodzem nadzwyczajnym jest genetyczny patriota 09.06.09, 18:10 cóz że urodził się po smierci Bieruta ale z mlekiem matki wyssał patriotyzm tak jak Lech Kaczyński zdolność poznawania narodowości strzelcówz gwizdu wystrzeliwanych pocisków. AK była organizacja wspaniałą a niektórzy ludzie podczepia się pod wszystko co miało honor chociaż sami nie wiedza co to jest. Całe wsie pomagały oddziałom AK, w miescie było troszkę inaczej więcej patosu i cwaniactwa, na wsi można było szybko kulke zarobić, szczególnie wiedzą o tym ludzie którzy pomagali 27 DP AK zarówno z hitlerowskiej strony jak i sowieckiej, prześladowania na zamojszczyźnie i lubelszczyźnie trwały jeszcze długo. Nie wiem kogo J.Kaczyński ma na mysli mówiąc my to AK oni to ZOMO, jeżeli ojca w co wątpię to zgadzam się z jego ocena powstania Warszawskiego, jeśli matki to też sie zgadzam bo takich było tysiące od wiejskich chłopaczków obierających kartofle dla partyzantki przez panny sanitariuszki, chłopaków w których wrzała krew by sobie postrzelać po staruszków którzy cierpliwie i wnikliwie robili analizy. spora część społeczeństwa ma w swoich rodzinach takich ludzi i pamięc o nich, wiele nie wróciło z więzień czy Sybiru, wielu ukrywało sie długi czas, potem w stanie wojennym inni sie ukrywali, największa krzywde zrobiono niektórym internując ich bądx zwalniając z pracy i pare dni przetrzymując, dziś sie obnosza jak zbowid, ja pamietam wiele z tych czasów kiedy staliśmy naprzeciw zomo i nie ma żadnego z tych ludzi nawet w samorządzie lokalnym. Różnica towarzyszu Kaczyński jest taka że oni stali w grudniu '81 naprzeciw zomo a was tam nie widziano.Tak samo jest z AK, nie macie żadnego moralnego prawa po sławnej koalicji powoływac się na ich bohaterstwo, oni szmalcowników likwidowali a nie współpracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Polska AK – to PiS. Polska KPP – 09.06.09, 15:37 junkier napisał: > Polska AK – to PiS. Polska KPP – to te jurgieltnicze media > zarejestrowane w Polsce i nadające w Polski języku. > > Ale przypomnijmy sobie że Nowy Kurier Warszawski ukazywał się w > Generalnej Guberni również w polskim języku… Wy, towarzyszu Tomczyk - jesteście z NSZ... Nieprawdaż? Genotyk z was taki, jak z Bendera "autorytet". Koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niezła laurkę sobie wystawiasz będąc tu aktywnym 09.06.09, 15:56 Mam nadzieję że wiesz co AK robiło tym co współpracowali i jak ich nazywali? Wspieraj Nowaka i Bendera w innych mediach, oni się brzydza czytać takie polskojęzyczne "gadzinówki", no, chya że w kiblu i z racji obowiązku by miec lepsza informację, "NIE" zapewne tez czytywali w pochodach tez rozdawali usmiechy. No cóż, jak sie nie wie co się mówi to tak głupio wychodzi, jestes kolaborantem junkier:))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_wyskoku Re: Polska AK – to PiS. Polska KPP – 09.06.09, 16:41 Z tego co pamiętam z lekcji z historii z dziada pradziada człowieku to my jesteśmy słowianami -poganami. Wiara katolicka została nam narzucona przez Twoich "ukochanych" germańców. Więc wyznając ją sam sobie zaprzeczasz bęcwale. Twój brak logiki jest równie oczywisty jak twój brak wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Polska AK – to PiS. Polska KPP – 10.06.09, 13:16 do junkra:juz ci smieciu pisalem ze w tych "prawidlowych mediach zapomniales podac "medium" tzw "ojca" rydzyka znanego w calej europie zlodzieja i oszusta-ten slawetny faszystowski nasz dziennik-z powodzeniem konkurujacy z ta okupacyjna gadzinowka!!a jeszcze jest ten chlew czyli radyo marya i ta telewizyja trwam!taki w ogole zlepek chlewa smrodu i krzyza zeby bylo i bardziej poboznie i obludnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Mnie tam szkoda wyznawców PISU 09.06.09, 15:59 Widać, że mają już mózgi poprane :) I racjonalnie nie mogą odróżnić kłamstwa od prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 16:54 Czy kaczenko zamknie kiedyś swój plugawy dziób i przestanie szczuć Polaków na Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 18:39 kaner napisał: > .. i masoni!! > > > i cykliści... > no i oczywiście Żydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 10.06.09, 13:06 pobili ja zwolennicy masonerii a kaczynskiemu odbili mozg konkurenci!!tego koltuna juz nie mam sily sluchac!wciaz to ble ble! i ciagle zmowa wrogow!jak ich nie ma to ich znajdzie i zdemaskuje jak w sprawie tej glupawej kotki!!kto na litosc boska cos takiego mialby bic? chyba jakis menel za torebke!!!!cala ta sprawa smierdzi z daleka a sladow ta prugar kotka nie ma nawet na dupie/od ewentualnego kopniecia!/blazni sie suka za pare zlotych a "wielki brat jaroslaw" blazni sie jeszcze bardziej i opinia publiczna mowi juz o paranoi ktora jest coraz bardziej widoczna w "mowie i bredni" tego koltuna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amirez Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:05 A co Jaruś się taka wyrocznia zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:13 tow. jarus z kurskim - wynajal chlopakow, wiec wie co gada. Ba, pewno wkrotce por. Zbik vel tow. jarus sam wytropi "bandytow", u ktorych znajdzie w kieszeni zdjecia premiera D. Tuska, jako zelazny dowod na poparcie swoich "teorii". Kotka chyba zamiast za pobicie, powinna skarzyc sie na wymolestowanie seksualne. No chyba, ze ta czesc "napadu" akurat jej sie najbardziej podobala. Zeby tylko z tego jakichs dzieci z nieznanym DNA nie bylo..... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Nadziści zaatakowali podszywając sie pod 09.06.09, 14:33 PO. Oh ci Nadziści - nie dostali się do PE i są wknurzeni, a że zawsze byli tchórzami, to sie podszywają. Ja tam podejrzewam, że to klub młodych kurosów Jarosława - on zrobią przecie dla niego wszystko. Może to był nawet Legierski???? Odpowiedz Link Zgłoś
inagda Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:25 hmm, skąd wie, że zwolennicy PO?? Na czole mieli napisane?? jasnowidz? Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:30 inagda napisała: > hmm, skąd wie, że zwolennicy PO?? Na czole mieli napisane?? jasnowidz? Sam zlecił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh To chyba Jarosław K. ją pobił! Miał motywy! 09.06.09, 14:05 . Czy przypadkiem Ann Sugar-Pussy nie została pobita przez Jarosława K. ps. "Prezes"? Miał motyw - przegrane wybory i ogólna niechęć do kobiet. . Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: To chyba Jarosław K. ją pobił! Miał motywy! 09.06.09, 14:07 odruch Pawlowa pierwsza klasa. hau hau. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: To chyba Jarosław K. ją pobił! Miał motywy! 09.06.09, 14:08 Chyba u Ciebie... Kaczor dał sygnał, a Ty - głos... Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:05 Dowody, p.Kaczyński, dowody na to, że pobicie było zaaranżowane przez PO! Gdzie są te dowody, skoro jest pan taki pewny? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon77 Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:24 Witam, Widzę, że Prezes jest w formie. Słuchając jego występów w ostatnich tygodniach jestem pewien, że PO porządzi długo, oj długo. Nie wiem tylko czy jest się z czego cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:27 Pan Kaczyński wie najlepiej kto pobił. Ci sami, którzy podłożyli bomby w metrze przed wyborami w Warszawie. GEJOBOMBERZY działajacy na zlecenie PiS. Prezes się odezwał i wszystko jasne: "I nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne!" Jarek, przestań się ośmieszać, bo już bardziej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 15:04 To już każdy w Polsce wie - najgorszy jest brak dowodów. Bo oznacza to że zostały one zniszczone!! (ciekawe czego użyto zamiast niszczarki Ziobry) Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 16:51 alik mu powiedzial, bo slyszal jak koty z osiedla mowily Odpowiedz Link Zgłoś
martady Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:08 A ja chce wiedzieć kiedy? Bo wódz twierdzi, że w piątek, a Kotka, że w sobotę. Jeśli się coś wymyśla, to się dopracowuje to w szczegółach. Te pisowskie małe móżdżki nigdy tego nie pojmą. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:16 martady napisała: > A ja chce wiedzieć kiedy? > > Bo wódz twierdzi, że w piątek, a Kotka, że w sobotę. > > Jeśli się coś wymyśla, to się dopracowuje to w szczegółach. Te pisowskie małe > móżdżki nigdy tego nie pojmą. > bo się nie wymyśla ale tego POkraczne móżdzki nie POjmą Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:27 sralimuchibedziewiosna napisał: > > bo się nie wymyśla > > ale tego POkraczne móżdzki nie POjmą :-) oj, chyba się jednak wymyśla ;-) Kłamca zawsze rozkłada się na szczegółach :-) Zupełnie jak w tym przypadku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rdabr Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 15:59 Ta, na rozbieżnościach w zeznaniach świadków? Ale Kaczyński wcale nie jest świadkiem tego zdarzenia. Więc o czym w ogóle mowa, panie śledczy? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 16:09 O czym mowa? O tym, że Kaczyński rzuca oskarżeniami bez pokrycia jak sędzia w sprawie PRL kontra rotmistrz Pilecki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuwakaztanowa Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:08 A od kiedy to w polityce potrzebne są dowody ? A "dziewczątko" chyba coś ściemnia. No ale skoro ma takich "obrońców " !! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Jarosław K. ps. "Prezes" jest chory umysłowo... 09.06.09, 14:09 Dowód na upośledzenie umysłowe Jarosława K. ps. "Prezes": Kaczyński przy okazji zaatakował też dziennikarzy Radia ZET: odmówił odpowiadania na pytania dziennikarzy Radia ZET: - Ja bym się wstydził pracować w Radiu ZET - dodał. - Ja się nie wstydzę - reporter na to. - Zawsze w Polsce były dwie grupy. Ta z AK i ta z innych środowisk - odpowiedział prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Jarosław K. ps. "Prezes" jest chory umysłowo. 09.06.09, 14:10 ... a gdzie był/jest prezes? Pośrodku...? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Jarosław K. ps. "Prezes" jest chory umysłowo. 09.06.09, 16:11 Tam gdzie 13 grudnia - w szafie u mamusi donosi SB na Dorna i wypiera się przynależności do Solidarności twierdząc, że to brata należy internować. A poza tym brzydzi się kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: Jarosław K. ps. "Prezes" jest chory umysłowo. 09.06.09, 14:10 To ma byc dowod choroby? Czyli Ci, co nie wierza Radiu Maryja tez sa chorzy. hau hau. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jarosław K. ps. "Prezes" jest chory umysłowo. 09.06.09, 14:10 O jaką inną grupę chodzi? Chciałbym wiedzieć przecież skąd wywodzi się prezes. czyżby przyznawał się do członkostwa w PZPR/KPP? Odpowiedz Link Zgłoś
batory555 AK??? 09.06.09, 14:19 > Zawsze w Polsce były dwie grupy. Ta z > AK i ta z innych środowisk - odpowiedział prezes. Że na Armię Krajową to trochę za późno... Czyżby chodziło mu o Akcję Katolicką? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: AK??? 09.06.09, 14:21 AK to Polska a reszte znasz.Pomysl o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: AK??? 09.06.09, 14:23 i jeszcze cos.PiS zachowuje sie jak AK, PO jak folksdojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: AK??? 09.06.09, 14:24 presentation1 napisał: > i jeszcze cos.PiS zachowuje sie jak AK, PO jak folksdojcze. Albo odwrotnie. PiS zachowuje się jak folksdojcze a PO jak AK. To bez różnicy bo niczego nie wnosi do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: AK??? 09.06.09, 14:31 Dodam.Dla PO zawsze bylo nie tak, gdy PiS protestowalo przeciw artykulom w roznych mediach szkalujacych Polske.Wiecie dlaczego?Bo te wszystkie teksty w mediach zachodnich o Polsce to robota cyngli(kazdy ich zna) i PO.PO to antypolska partia stworzona w celu zniszczenia kraju.W tej chwili akurat niszcza ostatni bank polski. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: AK??? 09.06.09, 14:34 I wyjasnie ostatnie.Kim jest lewica i PO w Polsce?.To sa ci co po przejsciu Armii hitlerowskiej i armii sowieckiej zostali Polakami.Dokladnie.Setki tysiace Polek gwalconych przez te nacje.Dzis ich synowie, corki , wnuki, nie maja zwiazku z Polska.Nie maja historii.Mozna ja tylko znalesc w Niemczech i Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: AK??? 09.06.09, 14:41 presentation1 napisał: > I wyjasnie ostatnie.Kim jest lewica i PO w Polsce?.To sa ci co po przejsciu Arm > ii hitlerowskiej i armii sowieckiej zostali Polakami.Dokladnie.Setki tysiace Po > lek gwalconych przez te nacje.Dzis ich synowie, corki , wnuki, nie maja zwiazku > z Polska.Nie maja historii.Mozna ja tylko znalesc w Niemczech i Rosji. A do brzegu daleko, daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
gldpc Szanowny panie, 09.06.09, 14:41 zapraszam do skorzystania z porad specjalistów, tutaj adresy: Specjaliści pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
gh83 Re: AK??? 09.06.09, 14:45 Kiedyś byłeś przynajmniej zabawny. A teraz? Zieeew... Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Re: AK??? 09.06.09, 14:53 presentation1 napisał "To sa ci co po przejsciu Armii hitlerowskiej i armii sowieckiej zostali Polakami.Dokladnie.Setki tysiace Polek gwalconych przez te nacje" No trudno presentation1. Rozwikłałeś układ. Jesteś jednym z nielicznych sarmatów, który w 47 ostatnich pokoleniach nie został zgwałcony. Niestety, wszyscy pozostali azjaci oraz Nordycy z różnych partii polskich (PSL, SLD, PO, LPR, UPR...) są w większości. Próżne Twe żale. Sprawa beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Uczmy się polszczyzny, panie presentation1 ! 09.06.09, 15:20 Język polski to naprawdę piękny język ! Taki patriota jak Pan powinien wiedzieć, że nie piszemy "znaleść" tylko "znaleźć". Lekturę Słownika Języka Polskiego polecam także patriotom - panom Kaczyńskim, którzy nagminnie używają takich słów jak "wzięłem" albo "wczorej". presentation1 napisał: > I wyjasnie ostatnie.Kim jest lewica i PO w Polsce?.To sa ci co po przejsciu Arm > ii hitlerowskiej i armii sowieckiej zostali Polakami.Dokladnie.Setki tysiace Po > lek gwalconych przez te nacje.Dzis ich synowie, corki , wnuki, nie maja zwiazku > z Polska.Nie maja historii.Mozna ja tylko znalesc w Niemczech i Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Jakie znowu AK? AK-74? 09.06.09, 14:45 To celowa przesada czy jednak juz objaw chorobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
plendz To AK jest od słów "ale kretyn" 09.06.09, 14:54 Jarek ma talent do celnych sformułowań na swój temat (że przypomnę TKM) Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:09 Czy nejaka Annia dostała piątkę na cztery litery. Za ku...two polityczne należy odpokutować. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:11 Premierem to on był i, na szczęście, przestał nim być... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:12 niedlugo znow bedzie, a wtedy przekrety III RP zostana rozliczone, a winni ukarani Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:12 Kaczyńśki sam się rozliczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 17:55 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Kaczyńśki sam się rozliczy? ze skarbowka chyba, ale i w to watpie :) Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:12 Poczekamy, zobaczymy, ale to chyba mało prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:15 Tak, bo przeciez Prezydentem jest Tusk, ktory mial w/g zaprzyjazionych sondazowni wygrac wybory w cuglach Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:18 ... ale to chyba nie będą te czasy, kiedy nasz prezydent, wasz premier... Czy jakoś tak...? Odpowiedz Link Zgłoś
martady Małgosiu, skorzystaj z mojej rady... 09.06.09, 14:16 Clopixol (lek na schizofrenie pranoidalną) --> 100zl wielofunkcyjny wibrator --> 150zl nieupokarzanie się co chwila na forum gazety.pl --> bezcenne za wszystko inne zapłacisz kartą Mastercard ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:21 ...i obudzilas sie zlana zimnym potem... Odpowiedz Link Zgłoś
news101 Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 14:36 nie ma to jak rozliczac uklady ktore sie samemu zmontowalo (Kaczmarek, Lipiec, Lyzwinski, Lepper itp) > niedlugo znow bedzie, a wtedy przekrety III RP zostana rozliczone, a winni ukar > ani Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: *** Brawo Premier Kaczynski *** *** 09.06.09, 18:06 I juz NIGDY nim nie zostanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tigr Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:10 >> Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO ... jasne, jasne... brunatni chlopcy z Platformy Obywatelskiej szykuja "noc dlugich nozy" zeby pozbyc sie opozycji... Bredz Lechujarku tak dalej, niedlugo Platformie nie bedzie potrzebny zaden PR... sam zmarginalizujesz sie najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba_only Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:10 idiotów nie sieja sami sie rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 14:43 SPRAWA SZYTA GRUBYMI NIĆMI. PIS SIE CHWYTA JUZ WSZYSTKIEGO BYLEBY DOSTAC POPARCIE MLODYCH LUDZI ... BO STARE DZIADY JUZ DAWNO ICH POPIERAJA DZIEKI RADIU MARYJA Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennic 09.06.09, 15:43 Tylko, że inteligentny młody człowiek, nie da się złapać na te bzdury ;):P znam-sie napisał: > SPRAWA SZYTA GRUBYMI NIĆMI. PIS SIE CHWYTA JUZ WSZYSTKIEGO BYLEBY DOSTAC > POPARCIE MLODYCH LUDZI ... BO STARE DZIADY JUZ DAWNO ICH POPIERAJA DZIEKI RADIU > MARYJA Odpowiedz Link Zgłoś
jupiss Tuskjugend w akcji. No,no..... 09.06.09, 14:11 strach się będzie przyznać jakie ma się poglądy polityczne. Jak za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tuskjugend w akcji. No,no..... 09.06.09, 14:12 No, a Sakiewicz był aresztowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Kotka: nie zostałam pobita tylko zwyzywana 09.06.09, 14:11 Kotka wczoraj w Superstacji: Zaczęto mnie szarpać. Akurat ten człowiek, który mnie zaatakował - nie zostałam pobita, zostałam tylko zwyzywana, ale ten człowiek, który mnie zaatakował, nie zdawał sobie sprawy, że wystarczy mnie mnie lekko kopnąć w moje kolano, które przeszło dwie operacje, żeby zrobić mi dużą krzywdę. www.superstacja.com/ed981b2d83b83642922900b55eaf580b,video,sho w Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jarek....olewamy...cię....... 09.06.09, 14:12 tnij.org/dj6a kmiot zostanie kmiotem...... Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** Ale pieknie sczekaja PO-kundelki *** 09.06.09, 14:12 Elitarna gwardia obronocow PO ruszyla do kontrofensywy. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: *** Ale pieknie sczekaja PO-kundelki *** 09.06.09, 14:15 po_kurcz napisał: > Elitarna gwardia obronocow PO ruszyla do kontrofensywy. O! po_krak wypłynął z pisuaru! Liżemy rany po przegranych wyborach i dowartościujemy się na forum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Re: *** to najmici Schetyny z mlodych demokratow** 09.06.09, 14:18 a nie elita Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: *** Ale pieknie sczekaja PO-kundelki *** 09.06.09, 14:18 aby była kontrofensywa ktoś musi rozpocząć ofensywę.. słowa kaczyńskiego raczej zaliczam do skomlenia niegrzecznego dziecka a nie do jakichś rozsądnych działąń Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzadzy zwykle jestem spokojnym obserwatorem 09.06.09, 14:22 i zwisa mi fakt ,ze obrzucacie sie blotem i jedni i drudzy. jednak z przykroscia stwierdzam ,ze daleko posuniety debilizm co niektorych jest wrecz oslabiajacy. nic nie wnoszace do dyskusji wzajemne szykany. bezsensowne proby szczucia i po co to? by lepiej sie poczuc? rece mi opadaja po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwojciecho Re: *** Ale pieknie sczekaja PO-kundelki *** 09.06.09, 15:42 po_strach napisał: > Elitarna gwardia obronocow PO ruszyla do kontrofensywy. ...a sygnał dał po-strach pisząc pierwszy komentarz pod tym artykułem. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** Wczoraj grozili, teraz bija, a jutro ??? *** * 09.06.09, 14:13 strach POmyslec do czego moze doprowadzic brak reakcji na tak haniebne postepowanie zwolennikow PO Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: *** Wczoraj grozili, teraz bija, a jutro ??? 09.06.09, 14:16 Biją nie teraz, tylko w piątek, to jest w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** POlska Tuska od morza do morza *** 09.06.09, 14:19 Tusk buduje POlske od morza do morza: Ludnosc Niemiecka, bieda rumunska, policja bialoruska... czeski film. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: *** POlska Tuska od morza do morza *** 09.06.09, 17:54 cos ci sie popierd.lilo, to bylo tak: "patrze na zycie jak na stol szwedzki, wezme francuskie tricki w samochodach niemieckich, skun holenderski na lewo w stylu ulic angielskich, browar z Polski i sztuki we wloskich ciuchach, co dzialaja na mnie lepiej niz hiszpanska mucha". lepiej sluchac Reno, niz JarKacza. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: *** Wczoraj grozili, teraz bija, a jutro ??? 09.06.09, 14:27 wow.. nie było obdukcji ... nie było zawiadomienia o ściganie ... nie rozpoczęło sie dochodzenie ... nie wykryto jeszcze sprawców a ty już wiesz kto to zrobił ... jesteś Geniuszem śledczym ... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Ten człowiek jest ciężko chory umysłowo 09.06.09, 14:14 bardziej niż kiedykolwiek mi się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotylistek Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:14 Baba dostała rolę życia w tym spocie i chce swoje 5 minut przedłużyć. każdy sposób jest dobry, tylko dlaczego jeszcze policji nie zawiadomiła? Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:14 Ta Kotka to się pobiła, ale chyba ze swoimi myślami. Odpowiedz Link Zgłoś
arturk17 Dresiarze z pałami- młodzieżówka PO 09.06.09, 14:15 tak wyglada elektorat PO, pamiętacie kluby PO w Warszawie - zwolenników Pawła Piskorskiego? sami dresiarze Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dresiarze z pałami- młodzieżówka PO 09.06.09, 14:20 > tak wyglada elektorat PO, pamiętacie kluby PO w Warszawie - > zwolenników Pawła Piskorskiego? sami dresiarze Nie masz żadnego pojęcia jak wygląda elektorat PO czy PiS. Nie możesz mieć, bo poglądy polityczne nie określają wyglądu. Rozumie to średnio rozgarnięty szympans, ty nie. Wiesz dlaczego? Bo sprzedałeś swój rozum jednej opcji politycznej. To umysłowe kalectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Mohery z parasolkami - elektorat PiS 09.06.09, 15:08 Pamietacie te wszystkie obelgi, grozby i proby pobicia dziennikarzy przez elektorat PiS na roznych ich spedach? Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Mohery z parasolkami - elektorat PiS 09.06.09, 15:17 Nie tylko dziennikarzy chcieli bić. Ot, choćby na jednym z wieców przedwyborczyych Ziobry co się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n A może Eskimosi? 09.06.09, 14:16 Po pierwsze to jakos niejasne to wszystko poki co. Po drugie to mozliwe jest przeciez że kobieta została po prostu napadnięta a potem dopowiedziała sobie motywy polityczne zeby zwrócić uwagę mediów. A Kaczyński łyka to jak młody karp bo mu to pasuje do wizji świata w której podobne jemu oszołomstwo jest represjonowane. Biorac pod uwagę historie dokonań PiS w Ministerstwie Sprawiedliwości za ich rządów to nie zdziwiłbym sie jakby sami zlecili pobicie tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
geobab Kaczyński o Cugier-Kotce: Pobili ją zwolennicy PO 09.06.09, 14:16 kto to stwierdził - udowodnił? Znów szara rzeczywistość a tak w niedzielę wieczorem było "rodzinnie" Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** Zamiast II Irlandii mamy II Bialorus *** *** 09.06.09, 14:16 prawie czyni roznice :) Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: *** Zamiast II Irlandii mamy II Bialorus *** 09.06.09, 14:26 Jakby to była II Białoruś, to byśmy nie rozmawiali na tym forum, ani Ty, ani Ja, bo by nasz szybko wytłumiono... Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Mieliśmy Bieruta,Kiszczaka, mamy J.Kaczynskiego... 09.06.09, 14:26 taka sama komunistyczna zdzira.... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Agresja przeciwników PiS-u 09.06.09, 14:17 No cóż , mam nadzieję ,że to jednak nie byli zwolennicy PO ,ze pobita została przez "zwykłych" bandziorów. Na naszej scenie politycznej dochodzi do wielu skandalicznych faktów (pomówienia , obelgi , pyskówki) , ale nie pobicia. Mam nadzieję ,że czasy Staszka Pyjasa i Jacka Stefańskiego minęły bezpowrotnie Ale niestety agresja przeciwników PiS-u ( w tym zwolenników PO ) jest faktem. Wystarczy poczytać posty na tym forum . Wypowiedzi pełne jadu , nienawiści , braku tolerancji , pospolitego chamstwa - to najlepszy dowód na prawdziwość mojej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_lemur Przecież tej pani nikt nie pobił :))) 09.06.09, 16:59 Sama przyznała, że nie została pobita, a jedynie zwyzywana. Prawdę mówiąc, wątpie nawet i w tę wersje, bo ta pani strasznie plącze się w zeznaniach. Trudno wierzyć komuś takiemu. Odpowiedz Link Zgłoś