jankbh Zapluty karzel 09.06.09, 16:42 To kaczynskie AK jest bardzo podejrzanej proweniencji, prawde powiedziawszy jest to nawet AK z zupelnie innych srodowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
super_pawelr Ludzie chyba tego gnoja jarka u..... !!!!!!!!!! 09.06.09, 16:42 WYRWAĆ chwasta !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mefius1 nasze AK jest tu, ich AK jest tam gdzie stało ZOMO 09.06.09, 16:45 do czego to doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 16:45 co do poziomu tych stacji, J.K. ma jAK najbardziej rację, rzeczywiście jest NISKI Odpowiedz Link Zgłoś
konigin J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi.. 09.06.09, 16:53 Te jego histeryczno-historyczne bredzenie musi z czegoś wynikać. Może był w dzieciństwie poddawany hipnozie ? Mamusia mu powtarzała po 10 godzin dziennie: "jesteś z willi, jesteś z wyższej pólki, jesteś z AK, jesteś inteligentny, jesteś". Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 17:32 I popatrz... uwierzył...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi... 09.06.09, 16:55 z AK powiadasz jaro. Wszystkie dzieci akowców jeździły na obozy do sowietów, tak jak bracia? Odpowiedz Link Zgłoś
skullder J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi... 09.06.09, 16:56 Skoro Radio Zet jest takie be to po co tam przychodzi i sączy jad? Niech spada do jedynie-słusznej-patriotycznej stacji jaką jest Radio Maryja i tam wypłakuje się w rękaw Ojca Dyrektora. Tam znajdzie zrozumienie dla swoich paranoicznych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 16:58 sarkissian napisał: > W tym przypadku AK => Achtung, Katchoren mnie sie wydaje, że raczej chodzi o Afrika Korps czyli mówiąc poprawnie Deutsches Afrikakorps. Dopiero teraz się przyznał, że też miał konszachty z Wehrmachtem. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: AK - czyli Absolutny Kretyn 09.06.09, 23:30 jerzy30 napisał: > to sie zgadza A jak nazwać tych 27% którzy na partie tego kretyna oddali w niedzielę głos. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywer Re: AK - czyli Absolutny Kretyn 09.06.09, 23:35 A jak nazwać ludzi , którzy głosują na partie człowieka szczycącego się że powstrzymał w europie protekcjonizm tym samym wysłał na bezrobocie kilkadziesiąt pracowników niemiecki i francuskich fabryk w polsce. Może mi wytłumaczysz co za idiote głosuje na gościa co oszukał go we wszystkich zapowiedziach. Wiem , że możesz tu godzinami pisać o o kaczyńskich, tylko to odbijanie piłeczkie nic nie zmienia, że każdy głosujący na PO podpisuje na siebie wyrok śmierci jeśli chodzi o własną wolność dobytek i równość wobec prawa./ Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Imho gostek już kompletnie sfiksował 09.06.09, 17:04 Z każdym dniem jest gorzej. Jeszcze ze dwa lata i faceta wyniosą w kaftanie z jakiejś konferencji, bo zacznie ostrzeliwać Niemców zza mównicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi... 09.06.09, 17:09 i jeszcze ta jak jej tam, cukierkowata kotka , też winna przegranej , więc zamiast ją głaskać trzeba było kopnąć w d... i spuścić wper... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma J. Kaczyński idzie na całość. On wie, że co 10-ty 09.06.09, 17:11 Polak,w te kłamstwa,mu uwierzy. Tak jak liczył, że stojąc obok śmiecia Leppera i oszusta w kapłańskich szatach w sanktuarium NMP na Jasnej Gorze histerycznie krzyczał "Tu jest Polska a tam jest ZOMO". Odpowiedz Link Zgłoś
keynell J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi.. 09.06.09, 17:14 nasilenie paranoi po przegranych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ja bym się wstydził popierać PiS. 09.06.09, 17:15 To taki sam obciach jak zostać pominiętym w trakcie seksu grupowego... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Kaczynski ma racje............ 09.06.09, 17:16 Jaki zwiazek ZSMP(mlodziezowka PO) i PZPR(Platforma Obywatelska) ma z Polska?.Zaden. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wy Wajdzik też z AK???? Agentura Komunistyczna??? 09.06.09, 17:30 paszoł won sowiecka sobako Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Kaczynski ma racje............ 09.06.09, 17:51 A ty pisowska mendo jaki masz zwiazek z Polska siedzac we Francji i agitujac za kato bolszewikami z PIS ???!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kaczynski ma racje............ 09.06.09, 17:55 We Francji, USA zawsze pelno patriotow.To sa ci co ratowali swoj kraj.I dodajmy emigranci , nigdy sie nie mylili- kto jest kim w Polsce.I nie myla sie co do genetycznego Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Esbecki emigrant? raczej uciekinier przed wymiarem 09.06.09, 18:00 sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Wajdzik kat was oczekuje, za sprawki SB 09.06.09, 18:17 wiem że tacy jak wy lubicie słuzyć reżimom, pewnie 60 lat temu byście folkslistę podpisali albo w mundurku SA paradowali. Mój dziadek z AK rozwalał takich jak tyna mocy wyroków Czemu na emigracji a nie w kraju jesteś gnido ubecka? czyżbyś miał stracha i cos na sumieniu? A może GRU ci pensję wypłaca??? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kaczynski ma racje............ 09.06.09, 23:25 W jaki sposób SB-cki śmieciu pomagasz Polsce? Jesteś psychicznie chory, każde twoje rzygowiny mnie w tym upewniają - sługus komunistycznego reżimu, parszywy SB-ek teraz pluje na PZPR i komunę... presentation1 napisał: > We Francji, USA zawsze pelno patriotow.To sa ci co ratowali swoj kraj.I dodajmy > emigranci , nigdy sie nie mylili- kto jest kim w Polsce.I nie myla sie co do g > enetycznego Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A wasz związek z Polską esbeku Wajdzik jest taki 09.06.09, 17:59 że w czasach PRL-u prześladowaliście demokratyczną opozycję, której dziś w dalszym ciągu ubliżacie. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 17:17 Szczególnie dotkliwe były opinie ludzi, po których spodziewano się wyższego poziomu, jeśli nie intelektualnego, to przynajmniej moralnego, inteligencji, pisarzy.....Bruno Miecugow występował w imieniu władzy: "władza ludowa nie będzie miała litości dla szpiegów. Jej organa bezpieczeństwa w czujnej i niezmordowanej pracy potrafią szybko unieszkodliwić każdego wrogiego agenta. Wszyscy agenci ponieśli wprawdzie zasłużoną karę, ale to nie cofnie wyrządzonych szkód". Sławomir Mrożek przestrzegał: "nie ma zbrodni, której byśmy się po nich nie mogli spodziewać. Zaciekłość niedobitków będzie tym większa, tym bardziej będą się upodabniać do SS-manów, do 'rycerzy płonącego krzyża' - Ku-Klux-Klanu, do brunatnych i czarnych koszul - występując w tym samym, co SS-mani, krzyżowcy, koszule i inni falangiści, interesie". Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 17:23 Tak dotkliwie to jeszcze nikt prezesa nie podsumował. Hmmm: "Szczególnie dotkliwe były opinie ludzi, po których spodziewano się wyższego > poziomu, jeśli nie intelektualnego, to przynajmniej moralnego, inteligencji" Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 17:31 Twoja pseudointeligencja pierdoczy to samo od stalinowskich czasówcw...e stalinowskie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 17:44 Z pewną taką nieśmiałością siegnąłem po moją pseudointeligencję... Wyciągnąłem ją na stół aby się jej dokładnie przyjrzeć czy aby nie "pierdoczy" jak to napisałeś w swoim mailu. Dokonałem wnikliwej lustracji i nie... Jest w porządku, a Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja11 Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 17:22 Zmarł prezydent Gabonu. pl.wikipedia.org/wiki/Omar_Bongo Może Pan Jarosław rozejrzał by się za wakującą posadą? Odpowiedz Link Zgłoś
gmbajb J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi... 09.06.09, 17:25 buhahahaha i niby kaczyński to jest ak??? kochany tam to trzeba było mieć jaja a nie być takim krzykaczem co się chowa za plecami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mintyfresh J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi.. 09.06.09, 17:25 Wielkosc malego Wodza jest nie do opisania . ale sprooboojmy przyjzec sie Jego zyciorysowi 1) na 10 lat przed urodzeniem wstepuje do AK (pseudonim mikro - generalissimus ) 2) w czasie wojny jest tez sanitariuszka Szarych Szeregow 3) w wieku 4 lat jedzie na wycieczke do ZSRR celem odbycia praktyk lekarskich w najlepszej moskiewskiej klinice ,zdaniem historykow to Jemu zawdzieczamy odlaczenie Stalina od respiratora 4) po udanej akcji wraca na warszawski zoliborz , gdzie wraz z bratem zaklada klub "z gornej pulki" 5) aby zakosztowac urokow zycia i odwrocic uwage od konspiracji wodz postanawia zekranizowac bajke Kornela Makuszynskiego O 2 takich ... 6) swojemu doradcy d/s kosciola niejakiemu arc. Wyszynskiemu sugeruje wystawienie na konklawe polaka - Karola Wojtyle 7) w 1980 wymysla solidarnosc i z wrodzonej skromnosci promuje prostego robotnika - Walese 8) w 2005 - wygrywa bratu prezydenture , a sam zostaje premierem w 2006 9) w 2009 w cuglach wygrywa program You can Dance - do muzyki Chopina (tekst wlasny ) 10) jego promotor walk bokserskich ustawia mu walke z Walujewem ktora wod wygrywa moralnie cdn Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 09.06.09, 18:11 > 2) w czasie wojny jest tez sanitariuszka Szarych Szeregow Dodajmy: trzynastoletnią sanitariuszką, której Gestapo nie dało rady złamać. > sugeruje wystawienie na konklawe polaka - Karola Wojtyle Po czym jako mistrz dyplomacji zapewnia w/w wybór na papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
mintyfresh Re: J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Ra 10.06.09, 10:29 funia81 napisał: > > 2) w czasie wojny jest tez sanitariuszka Szarych Szeregow > Dodajmy: trzynastoletnią sanitariuszką, której Gestapo nie dało rady złamać. > > > sugeruje wystawienie na konklawe polaka - Karola Wojtyle > Po czym jako mistrz dyplomacji zapewnia w/w wybór na papieża. wybacz ze zapomnialem , ale to oczywista oczywistosc zapomnalem rowniez o wynalezieniu przez Wodza grilla - to ogromny wklad w swiatowa gastronomie Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur J. Kaczyński: Ja jestem z AK, a pracownicy Radi... 09.06.09, 17:27 z tym gościem nie można walczyć jego trzeba leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l chyba z Afrika Korps . Paranoiku lecz się!!! 09.06.09, 17:27 ...Zawsze w Polsce były dwie grupy: ta z AK i ta z innych środowisk... i byla jeszcze trzecia grupa: dzieci działaczy partyjnych wyzszego szczebla Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: chyba z Afrika Korps . Paranoiku lecz się!!! 09.06.09, 17:32 Właśniew taki np Wojewódzki Kubuś rozwydrzony bahor prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: chyba z Afrika Korps . Paranoiku lecz się!!! 09.06.09, 17:33 Miecugow synek stalinowskiego sługusa Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: chyba z Afrika Korps . Paranoiku lecz się!!! 09.06.09, 17:34 TW Stokrotka córeczka MO Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: chyba z Afrika Korps . Paranoiku lecz się!!! 09.06.09, 17:45 ... i Kaczyńscy synowie komunistycznego lektora. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l zapomniałeś o Kuroniu, Michniku i wielu innych 09.06.09, 18:08 bez ktorych nie byłoby tego forum jako elementu demokracji ( bynajmniej nie ludowej ) Odpowiedz Link Zgłoś
pinocchio Zbyszku, Richard Henry popiera Cię przeciw Jarkowi 09.06.09, 17:30 także gigant intelektu Mularczyk Cię poprze, tacy jak Karski czy Brudzinski obrócą wie tyłem do Jarka i poprą Cię. PiS stoi przed tobą otworem, kosci zostały rzucone, Nadszedł koniec Jarosława i Ty mu to powiesz! Allez! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Wy wszyscy nalezycie do PZPR.......... 09.06.09, 17:33 Polak lubi bata a kregi narodowosciowe zwalcza.Woli trzymac z kims z boku.Jak nie Niemiec to Rosjanin.Polacy potrafia sie rzadzic tylko ze przez zdrajcow typu PO byli pod zaborami.Ale za kazdym razem kolaborant i ich rodziny ciezko placili.I wy tez zaplaciie za zdrade wlasnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: ..Wy wszyscy nalezycie do PZPR.......... 09.06.09, 17:35 Smoktunowicz Kraśko, Miecugow, Olejnik Michnik -propaganda drugiego pokolenia komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Wy wszyscy nalezycie do PZPR.......... 09.06.09, 17:37 Hubner- 17 lat w PZPR-twarz PO.Napewno lacza sie historycznie z jej rodzina.I to jest wlasnie dziewictwo PO.Tw Znak-szef doradcow Premiera czyli agent Boni.I setki bylych, powracajacych esbekow.W PO znalezli swoje zaplecze polityczne , jak kiedys w PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kiedyś zatem służyłeś Huebnerowej, więc co 09.06.09, 18:05 się stało że tak teraz esbeku na nią plujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Lesław Wajdzik vel presentation 09.06.09, 18:22 Imiona LESLAW Nazwisko WAJDZIK Nazwisko rodowe Data urodzenia 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa Informacja o przebiegu służby Nazwa jednostki Miasto Nazwa komórki WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe Inne informacje o funkcjonariuszu i służbie W grudniu 1984 ukończył kurs "0"? Paszol won sobaka Odpowiedz Link Zgłoś
kurtho Re: Lesław Wajdzik vel presentation 09.06.09, 19:35 to sprawdzone? wyśmienite :-))) r0b0l napisał: > Imiona LESLAW > Nazwisko WAJDZIK > Data urodzenia 09.06.1959 > Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa > WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV > MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe > WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI > INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta > osobowe Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lesław Wajdzik vel presentation 09.06.09, 20:10 Leslaw?.Otoz ten Wajdzik mieszka na Slasku.Ja kilkadzisiat lat we Francji.Wiem ze zwolennicy PO gotowi sa dla nowego wodza zrobic wszystko.Zwalniaja ludzi z pracy, szykanuja i nawet bija za poglady.Tak.Bylo to a hitlerowskich Niemczech, bylo to w PRLu i jest w Polsce Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wiadomo o tym od dawna, sprawdzone na 100%, 09.06.09, 20:16 w necie od dawna sa dostępne sprawdzone dane funkcjonariusza wajdzika ktory jak wielu innych dostał paszport żeby mieszać na emigracji . Najwiecej SB wysłała swoich z tzw papierami opozycyjnymi którym sie grunt pod nogami palił Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wiadomo o tym od dawna, sprawdzone na 100%, 09.06.09, 20:18 Ciesze sie za reklame.Nawet takiej nie ma doradca Premiera tw. Znak-Boni. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wiadomo o tym od dawna, sprawdzone na 100%, 09.06.09, 20:22 Czy te zdanie sa ze zdjeciem?.Moje zdjecie ogladniesz na mojej stronie.Nie jestem podobny do Wajdzika.Zreszta szkoda czlowieka.Sad mu nic nie udowodnil i nie byl skazany.Ale skazali go wielbiciele sekty Wyborczej.Dzialacie wiec lepiej niz kiedys SB.Szkoda facia.Szkoda jego dzieci.Ale zwolennicy PIO lubia niszczyc nawet....wnuki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wiadomo o tym od dawna, sprawdzone na 100%, 09.06.09, 20:25 Oto moje foto.Dla czumowatych z PO.Moze ktos znajdzie podobienstwo. www.bloguez.com/uploads/img_41/41224/avatar_POLSKA_lech.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wiadomo o tym od dawna, sprawdzone na 100%, 09.06.09, 20:32 A wasze wizytowki?.Ukrywacie sie jak SB.I jestecie SB. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wiadomo o tym od dawna, sprawdzone na 100%, 09.06.09, 20:36 Zreszta wielu ludzi w Polsce mowi jedno- wejsc na Wyborcza czy Gazete poznasz co to antypolonizm.I to sa fakty.Dzieci zgwalconych przez wszystkie armie swiata oczekuja wyjasnienia swojej sytuacji.Oni czyli Wy nie wiecie kim jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Dwie grupy. 09.06.09, 17:36 Tak, a po wojnie były też dwie grupy AK-owców. Jedni cierpieli w więzieniach, na Syberii, z wyrokami śmierci a drudzy całkiem wygodnie się urządzili w nowej rzeczywistości - mieszkanko, dobra praca. Ot takie życie. Ale Pan prezes powinien cos na ten temat wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś