12.12a1 19.06.09, 20:27 A moze pan rzecznik i kierownictwo Tesco wychodza z zalozenia,ze ten caly zgielk z Fritzlem jest niesprawiedliwy,bo ten dewiant jest tylko kochajacym inaczej ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4dagome1 Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie... 19.06.09, 20:33 ksiązke można kupić albo nie ,Tak jak GW czytac albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
juesej To jest logiczne 19.06.09, 20:59 Tesco należy do angielskich Żydów, a Fritzl też jest Żydem, tyle że austriackim. Wszystko sze zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Starożytni Agnglicy powiadają..... 19.06.09, 21:03 .. "Jeśli nie wiesz jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie" Zabrakło komuś wyczucia i wyobraźni. Zdarza się. Ale uparte trwanie w błędzie? Głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie... 19.06.09, 21:03 a jeśli film to "Ted Bundy" Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie... 19.06.09, 21:11 truskawki po siedem Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tesco w swoich reklamach apeluje do chama 19.06.09, 21:23 Tesco w swoich reklamach apeluje po prostu do chama. z tego powodu przestalem tam kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mihaua Interia poleca spluwę...na (Dzień ) Ojca? 19.06.09, 21:24 dostałem spa-m-ail. Co prawda reklamowany towar to wiatrówki- ale jeśli ma się z ojcem "na pieńku" to ad może działać bardzo sugestywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cashek01 Re: Interia poleca spluwę...na (Dzień ) Ojca? 20.01.10, 11:15 Reklama dzwignia handlu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie.. 19.06.09, 21:25 TESCO - DLA CIEBIE, DLA RODZINY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
quad89 Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie.. 19.06.09, 21:34 Mniejsza z Fritzlem, tam obok stoi książka Clarksona! To jego powinno się zakazać. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepin86 Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie.. 19.06.09, 21:37 Czy tylko mnie to zdjecie i tytuł artykułu rozsmieszyło? xD Maja panowie z Tesco poczucie humoru, nie ma co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dz 19.06.09, 21:49 Tesco to w końcu niemiecka sieć. siłownia fordon Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dz 19.06.09, 22:14 inny.obserwator napisał: > Tesco to w końcu niemiecka sieć. co ty durniu pleciesz? Tesco jest brytyjski, w Krajach Wysokiej Kultury Nimieckiej takiego gówna nie ma. Wszystko, co umiesz i masz porzadnego, buraku, pochodzi z Niemiec. Od 1000 lat, przez cale pokolenia. Mimo, ze w twojej szkole, rodzinie i wiosce przez stulecia inna propaganda leci. Niedlugo i twoi do tego dojda, jeszcze tylko 20-30 lat. Tyle trwa odglupianie z odchamianiem. > > siłownia fordon Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Przecież na Zachodzie już promuje się zboczeńców 19.06.09, 21:49 jako ojców. Np. pary pederastów. Nie są to Fritzlowie ale to krok w tym samym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: Przecież na Zachodzie już promuje się zboczeń 19.06.09, 22:40 wlodzimierz.ilicz napisał: > jako ojców. > Np. pary pederastów. > Nie są to Fritzlowie ale to krok w tym samym kierunku. Gdybys idioto spedzil tylko 2 godziny z taka rodzina, do konca zycia wstydzilbys sie, ze to ty jestes prawdziwym zboczencem: czlowiek o najstraszniejszej dewiacji, czyli bez mózgu. Taka para pederastów nie chcialaby jednak z toba nawet 10 sek. spedzic, bo ci wysoce kulturalni i niezwykle wrazliwi mezczyzni unikaja chamów. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Przecież na Zachodzie już promuje się zboczeń 20.06.09, 01:56 > Gdybys idioto spedzil tylko 2 godziny z taka rodzina, do konca zycia wstydzilby > s > sie, ze to ty jestes prawdziwym zboczencem: czlowiek o najstraszniejszej > dewiacji, czyli bez mózgu. Taka para pederastów nie chcialaby jednak z toba > nawet 10 sek. spedzic, bo ci wysoce kulturalni i niezwykle wrazliwi mezczyzni > unikaja chamów. uważasz ze każdy pederasta czy homoseksualista jest niezwykle kulturalny? jakiś ty tolerancyjny i postępowy niech zgadnę w imię tolerancji dasz sobie głowę uciąć ze na całym świecie nie ma ani jednego homo który byłby chamem bo przecież tylko hetero mogą być chamami i prostakami czyż nie? homo są zbyt doskonali na to? może byś nie generalizował? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz zal mi ciebie 19.06.09, 23:20 Przez takich debili jak ty ten swiat nigdy nie stanie sie normalny. Wychowaj tak swoje dzieci a one beda tak samo pie***. A co bys powiedzial, jakby twoj synek okazal sie pedalem? Odmowilbys mu prawo do milosci? Niektorzy maja nasrane w glowie i to ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke skąd ten szok? 19.06.09, 22:00 Fritzl w celu zacieśniania więzi rodzinnych ulokował część rodziny w bunkrze. Model który wcielał w życie niewiele odbiegał od norm życia w polskiej rodzinie patriarchalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: skąd ten szok? 19.06.09, 22:17 vontomke napisał: > Fritzl w celu zacieśniania więzi rodzinnych ulokował część rodziny w > bunkrze. Model który wcielał w życie niewiele odbiegał od norm życia w > polskiej rodzinie patriarchalnej. > Fakt, niewiele. Za to w o wiele wiekszym nakladzie: ok. 5 mln egzemplarzy (klasycznych burakowatych rodzin) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling the sun vs gazeta.pl 19.06.09, 22:12 oczywiscie gazecie gratulujemy wzorca ku ktoremu nieustannie zmierza. gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie.. 19.06.09, 22:25 josef_miejski napisał: > Tesco jest brytyjski Dotąd się zgadza.Dalej gorzej: > w Krajach Wysokiej Kultury > Nimieckiej takiego gówna nie ma. Ach nie, w krajach wysokiejkultury niemieckiej są wyłączie sklepy z najwyższj półki, takie jak Lidl czy Aldi. ;-) > Wszystko, co umiesz i masz porzadnego, buraku, pochodzi z Niemiec. Od 1000 lat, A konkretnie? No, samochody Niemcu robią przyzwoite, ale akurat takiego nie mam. A poza tym? Co konkretnie mam porządnego z Niemiec? Może masz na myśli fugi Bacha... Ale sądząc po Twoim języku raczejnie o to Ci chodzi... > Tyle trwa odglupianie z odchamianiem. To ile Tobie jeszcze zosytało, zwłąszcza tego odchamiania? > > siłownia fordon ...i wszystko jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dz 19.06.09, 22:56 puuchatek napisał: > josef_miejski napisał: > > > Tesco jest brytyjski > > Dotąd się zgadza.Dalej gorzej: > > > w Krajach Wysokiej Kultury > > Nimieckiej takiego gówna nie ma. > > Ach nie, w krajach wysokiejkultury niemieckiej są wyłączie sklepy z najwyższj p > ółki, takie jak Lidl czy Aldi. ;-) > Aldi i Lidl to sklepy dla azylantów, ale i tak znacznie lepsze niz Tesco czy Biedronka. > > > Wszystko, co umiesz i masz porzadnego, buraku, pochodzi z Niemiec. Od 100 > 0 lat, > > A konkretnie? No, samochody Niemcu robią przyzwoite, ale akurat takiego nie mam > . A poza tym? Co konkretnie mam porządnego z Niemiec? Może masz na myśli fugi B > acha... Ale sądząc po Twoim języku raczejnie o to Ci chodzi... > Kazdy kawalek polskiej muzyki, nauki, techniki, medycyny,... opiera sie na niemieckim wzorcu. Rodzimego jest moze z 5% > > > Tyle trwa odglupianie z odchamianiem. > > To ile Tobie jeszcze zosytało, zwłąszcza tego odchamiania? > Tez mi zajelo 25 lat, ale jestem po procesie, ty go jeszcze nie zaczales. > > > siłownia fordon > > ...i wszystko jasne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie... 19.06.09, 22:26 Polska sprzedana.Kto taką lekturę na proponuje!!!!!.Ludzie nie kupujcie tego.Lepiej przeczytajcie wypociny min. Boniego z paczki PO.Tam dopiero będziecie zadowoleni i szczęśliwi.Za 30 lat będziemy mieli Ameryke.Byli już tacy co obiecywali Japonię,Irlandie.A co mamy.Smród i zakłamanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Tesco żule 19.06.09, 22:35 Odnależć tego co skaperował Tesco do Polski.Buble sprzedają.Promocja goni promocje.Bałagan totalny.Kolejki,towar przeterminowany,ludzie wykorzystywani jak w Chinach.Nie o take Polske my walczyli panie mędrcu z Gdańska.Jedż na ryby!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakow Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie.. 19.06.09, 22:48 Mam dziwne uczucie adekwatności tej książki do tego święta... Historia Fritzla i jego rodziny to najstraszliwsze ostrzeżenie przez próbami dominacji nad rodziną własną i wykorzystywania jej zależności w ramach tzw. "tradycyjnego modelu". Jak dla mnie udana prowokacja, burząca stymulujący wydzielanie endorfin kołtuński spokój piątkowych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
absolutne_fantastico Ech... 19.06.09, 22:57 Przeciez chodzi tu o promocje typowo "meskiej" ksiazki, taka jest koncepcja tej promocji. Ksiazka fizycznie umieszczona na polce miedzy Dan'em Browne'em a Jeremym Clarkson'em sugeruje, ze grupa docelowa sa mezczyzni, w tym przypadku ojcowie. Nie sadzicie chyba, ze Tesco bedzie promowac ksiazke Jordan jako prezent na dzien ojca, prawda? A czy jest to idealny prezent na dzien ojca? Tak, doskonala literatura jest zawsze swietnym prezentem dla jej milosnikow, bez znaczenia jakiej jest tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
mira.bella no i? 19.06.09, 23:22 jaki skutek tej historii? jakis niedojda promowal ksiazke, a inne niedojdy na slepo ja kupowaly? analfabeci? ktos inny ma za nich myslec i mowic im, ze to niedobre? tak sie glupoty nie wypleni Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Żyd zamordował ( chyba) 19.06.09, 23:32 Żyd sprzedaje, żyd za pomocą artykułu mimo woli, a może nie, reklamuje. To się nazywa współpraca. Uczmy się od nich. Na początku proponuję przyjrzeć się ich lekcjom religii. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dz 19.06.09, 23:51 Ciekawa jestem ile osób bełkoczących tutaj o żydowskiej propagandzie czytało rzeczoną książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Tesco poleca książkę o Fritzlu. Czemu nie, skoro 20.06.09, 01:30 Tesco poleca książkę o Fritzlu. Czemu nie, skoro jest geszeft do zrobienia? Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: Tesco poleca książkę o Fritzlu. Czemu nie, sk 20.06.09, 01:42 Coś sugerujesz, podjudzaczko, czy tylko mi się zdawało?... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Tesco poleca książkę o Fritzlu. Czemu nie, sk 20.06.09, 01:56 A co ty sugerujesz, że ja sugeruję? Eę? Odpowiedz Link Zgłoś
88i88 Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie... 20.06.09, 06:07 Idealna ! ale na dzień ojca w znaczeniu "Ojciec – w Polsce zwyczajowa forma tytularna stosowana wobec zakonników posiadających święcenia kapłańskie, natomiast w pozostałych krajach (zwłaszcza w anglosaskich) wobec wszystkich prezbiterów." (wikipeda" Odpowiedz Link Zgłoś
pit-or Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dzie... 20.06.09, 06:21 ...I tak powstaje nowe określenie przysłowiowe: WRAŻLIWOŚĆ TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Re: Tesco poleca: Książka o Josefie Fritzlu na Dz 20.06.09, 09:41 Moze ten rzecznik Tesco to jakis idiota z Polski. W kazdym razie cieszy mnie fakt, ze nie jestesmy takim ostatnim krajem pod wzgl. glupoty! Sa lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś