jedrzejwodynski Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:19 Strasznie przykra wiadomosc. Jest mi smutno. Nie cenilem go jako artysty. Jest mi smutno dlatego, ze jest mi go zal. Byl tragiczna ofiary swojego wlasnego losu. Nieszczesliwy czlowiek, ktory przedwczesnie zmarl. W sierpniu 1992 r. bylem na jego koncercie w Londynie na stadionie Wembley. Nie bede klamal, ze mi sie podobalo. Ale ciesze sie, ze bylem i mialem okazje go zobaczyc i posluchac. RIP Odpowiedz Link Zgłoś
magdalon Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:21 DZIĘKUJĘ CI MICHAEL (*) (*) (*) ZMIENIŁEŚ OBLICZE MUZYKI, TAŃCA I SPEŁNIANIA SWOICH MARZEŃ PIOTRUŚ PAN POFRUNĄŁ DO LEPSZEGO ŚWIATA Odpowiedz Link Zgłoś
komentarz_ewy Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 02:08 Pięknie powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
mala-puma Re:CNN dalej tego NIE potwierdza!!!!! 26.06.09, 01:21 czekają na oficjalne potwierdzenie kogoś z wewnątrz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania Szok! 26.06.09, 01:22 Znakomity artysta. Rekord sprzedanych płyt na świecie mów sam za siebie. Jego koncerty to nie tylko muzyka, ale znakomite show. Cóż, wielkie gwiazdy umierają młodo. Odpowiedz Link Zgłoś
tstefanowskia Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:22 Wielka szkoda,Był SUPER KRÓL POP. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:22 inka-inka-inka napisała: > Nie wierzę...wychowałam sie na jego muzyce Skoczyła się pewna epoka > Szkoda :((((((( Spoczywaj w pokoju dziwne:gdy w czwartek w pr.3 PR usłyszałem Liberian Girl przeniknął mnie dreszcz [*] Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.olesiejuk [*] 26.06.09, 01:22 Zmarł Król i cokolwiek by nie mówili był jest i zawsze będzie wielki, a dzięki swojej muzyce na zawsze w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
danielvip Re: [*] 13.10.09, 12:45 Od śmierci Króla Minęło już sporo czasu ale jego muzyka jest wiecznie żywa. Prawda? aleksandra.olesiejuk napisała: > Zmarł Król i cokolwiek by nie mówili był jest i zawsze będzie wielki, a dzięki > swojej muzyce na zawsze w naszych sercach aleksandra.olesiejuk Odpowiedz Link Zgłoś
borsu.borsu Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:22 To był mój pierwszy idol... Kiedy byłam w przedszkolu moi rodzice kupowali mi jego kasety. Z koleżanką układałyśmy do jego piosenek choreografie,byłyśmy małymi fankami. Później rodzice kupili mi bluzę z jego podobizną,pamiętam,że pies mi ją pogryzł,mocno to przeżyłam... Michael zawsze był w jakiś sposób w moim życiu obecny,jego niesamowita muzyka stanowiła podkład do różnych ważnych dla mnie wydarzeń... Najlepsze imprezy też były w rytmie "Billy Jean" czy "Thrillera". Jutro, sluchając jego muzyki, upijemy się z przyjaciółką cincinem,żeby symbolicznie go pożegnać... Tyle wspomnień... Wiem,że był niespełna rozumu,ekscentryczy,podejrzewany o pedofilię. I co z tego? Jakoś dziwnie nie mogę się otrząsnąć. Miałam nadzieję,że jeszcze kiedyś będę mogła wybrać się na jego koncert...Czuję,jakby odszedł ktoś mi bliski,dziwne... Straciłam pierwszego idola,niesamowite uczucie... Dzięki za te wszystkie wspomnienia i świetne chwile... Dobrze,że byłeś... przepraszam,musiałam się wygadać;( Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:23 Zdjęcia Jacksona w karetce Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkopica Michael Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:23 Tworzył świetną muzykę, potrafił się doskonale ruszać na scenie, jego twórczość była czymś wspaniałym. Stworzył najlepszą muzykę POP która teraz wieli artystów próbuje "podrobić". Nikt mu nigdy nie dorównał i nie dorówna... Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
magdalon Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:23 WIELKIE DZIĘKI MICHAEL (*) (*) (*) ZMIENIŁEŚ OBLICZE MUZYKI, TAŃCA I SPEŁNIANIA MARZEŃ PIOTRUŚ PAN POFRUNĄŁ DO LEPSZEGO ŚWIAT Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:24 Zdjęcie Jacksona w karetce http://www.etonline.com/news/2009/06/75721/ Odpowiedz Link Zgłoś
jedrol73 Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:24 Szkoda faceta. Mial talent. Wszystkich nas szlag trafi predzej czy pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sp2bzw Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:25 straszne... ale w końcu to jest "życie"... teraz będzie królować muzyka "obszymórków" :( Odpowiedz Link Zgłoś
staszko89 Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:34 Jeszce godzinę temu bawiłem się w klubie przy jego muzyce... Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Beznadziejny, stary czkacz, za dużo eksperymentów! 26.06.09, 01:34 kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Zmarł ważny żołnierz zidiocania narodów 26.06.09, 01:37 Jackson to nieszczęśliwy produkt sztucznej rzeczywistości-wirtualności, ofiara złożona na ołtarzu ogłupienia, odurzenia w jakimś absurdalnym tańcu współczesnych społeczeństw wokół złotego cielca mamony i durnej popularności. Jacksonem - jego spojrzeniami, ruchami, tańcami, aseptycznymi chustkami, wywieszanymi przez balkon dziećmi - żywiono skutecznie latami bydełko wyborcze demokracji zachodnich. Umarł król, niech żyje król - na jego miesce znajdą się następni. On sam był biednym, ogłupiałym żołnierzem na froncie tworzenia nowego zidiociałego człowieka- komsumenta. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Fakt faktem, zespolowi Tatu nie dorastal do piet.. 26.06.09, 02:21 Zreszta nie od dzis wiadomo, ze jego muzyka byla kopia muzyki uznanych radzieckich tworcow. Odpowiedz Link Zgłoś
scorcerer_savine Re: Zmarł ważny żołnierz zidiocania narodów 26.06.09, 02:56 Napisałaś tyle wzniosłych inteligentnych słów, a i tak gó... z tego jest. Ani poszanowania kogoś, ani konstruktywności. Źle się dzieje w państwie Duńskim :( Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Zmarł ważny żołnierz zidiocania narodów 27.06.09, 05:47 Za duzo chodzisz na FPS albo moze na inne dobrodziejstwa kulturowe. Znasz jakis muzykow, kompozytorow, itp? No to zapytaj sie co sadza o MJ. Odpowiedz Link Zgłoś
neotehuana Michael Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:42 najlepsze lat mial juz za soba tryb zycia jaki prowadzil okazal sie zabojczy R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaklub Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:43 Nie mogę uwierzyć, wielki smutek, to był geniusz muzyki (nie tylko pop)... Odpowiedz Link Zgłoś
ediwer Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 09:03 i Jego niezapomniany taniec... www.banzaj.pl/Michael-Jackson-nie-zyje-934.html Odpowiedz Link Zgłoś
scorcerer_savine Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:45 THE KING HAS LEFT THE BUILDING! Szkoda chłopa, tworzył świetną muzykę, właśnie słucham Earth Song na przemian z Black or White. Odpowiedz Link Zgłoś
getupandgrow smutne 26.06.09, 01:46 odszedł czlowiek który pomimo statusu gwiazdy był nieszczęśliwym człowiekiem. od dzieciństwa wykorzystywany w ostrym rygorze by być na topie, ćwiczyć, otoczony pazerna rodzina, mnóstwem płatnych "przyjaciół" był samotny i odrealniony. po 2005 opuścili go wszyscy gdy już nie było co z niego zdzierać. obrzydliwe fałszywe oskarżenia o pedofilie i ogromne kwoty wypłacane za spokój pazernym ludziom dopełniły bankructwa. wielki talencie, slaby samotny naiwny czlowieku. spoczywaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 01:47 Szkoda! Śnij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
d.aga87 Re: Michal Jackson nie żyje, zmarł w śpiączce 26.06.09, 09:47 Chciałoby się powiedzieć "Umarł Król, niech żyje Król"... ale dla niego nie ma następcy :( Odpowiedz Link Zgłoś