czan-dra 26.06.09, 16:48 Efeb Gosiewski przywiózł instrukcje od zjawiska biologicznego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arahat1 gosio bedzie mial swoj program w tv: dziendobry tu 26.06.09, 16:53 stacja kolejowa wloszczowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Spotkanie dwóch wybitnych medioznawców! 26.06.09, 16:57 Kaczan i Gosiu. Boże bądź miłościw! Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Spotkanie dwóch wybitnych medioznawców! 29.06.09, 15:25 extrafresh napisał: > > Kaczan i Gosiu. > > > Boże bądź miłościw! Co PiSdęt chce dowiedzieć się od tego debila???? Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 A mnie nie dziwi,że najpierw z Gosiewskim. 26.06.09, 17:02 W końcu Najjaśniejszy Pan może pogadać z kimś jak równy z równym.No może prawie.Chyba jednak Edgar przewyższa nieco Pana Prezydenta poziomem intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: A mnie nie dziwi,że najpierw z Gosiewskim. 26.06.09, 17:17 Mnie tez nie. Nie dziwi mnie tez dlaczego dzisiaj tylko z Gosiewskim, a z reszta w poniedzialek. To dlatego, ze tak naprawde prezident chcial rozmawiac tylko z Gosiewskim. Z reszta pogada tylko dlatego, ze nie wypada nie rozmawiac, ale nie jest wazne co powiedza. Wazne co Gosiewski powie bo to tak jakby brat mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb foto 26.06.09, 17:05 peron nie ma pasa zapietego, podobnie jak kierowca. lobuz jeden! czy mnie oczy juz myla? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: foto 26.06.09, 17:17 i co mu zrobią..?! to wybraniec narodu on nie musi przestrzegać przepisów, które sam uchwala. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 .. 26.06.09, 17:15 ..LOKOMOTYWA Z WŁOSZCZOWEJ ODSTAWIONA NA BOCZNY TOR PRZEZ pisuarowego UZURPATORA..TERA WAJCHĘ PRZEŁOŻYŁA NA TOR POD TYTUŁEM: Kancelaria PREZYDENTA.....NO MOŻE NA COŚ SIĘ ZAŁAPIE W TYM SCHRONISKU DLA INWALIDÓW pisbolszewich... Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Prezydent konsultuje się ws. medialnej. Najpier.. 26.06.09, 17:17 "Wybitny" konsultant Gosiewski...znawca mediów...koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prezydent konsultuje się ws. medialnej. Najpi 26.06.09, 17:21 Gosiewki zna się na wszystkim, to człowiek renesansu... Do takich wniosków można dojść obserwując jego wystąpienia telewizyjne, niestety b. rzadkie ostatnio. Co prawda po wczorajszej wybitnej wypowiedzi pani Rokity oczekiwałem że to właśnie ona przekaże prezydentowi stanowisko klubu, ale widocznie dzisiaj była zbyt zajęta zgłebianiem temetu in vitro przez aborcję Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Głupi i głupszy. 26.06.09, 18:01 OK ale na co...?! bo pytanie przecież nie padło. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Weto podtrzymane przez PIS i SLD i Donek 26.06.09, 17:28 może poszukać tej ustawy w koszu... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Weto podtrzymane przez PIS i SLD i Donek 26.06.09, 17:35 Czyli.. nie wnikając w przyczyny możemy napisać, że reaktywowany sojusz robotniczo-chłopski poprze faszystę na stanowisku prezesa publicznej telewizji. Orwell by tego nie wymyślił...:P Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Weto podtrzymane przez PIS i SLD i Donek 26.06.09, 17:52 tw_wielgus napisał: > sojusz robotniczo-chłopski Bardzo przepraszam, czy mógłbyś objaśnić, który tam robi za robotniczy, a który za chłopski, bo nijak mi żaden nie pasuje...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Weto podtrzymane przez PIS i SLD i Donek 26.06.09, 18:06 Na skutek wieloletniego mieszania trudno jest postawić granicę gdzie się zaczyna element chłopski a gdzie kończy robotniczy. To podobne zjawisko do tego jak cięzko jest określić gdzie kończy się w pisie socjalizm a a gdzie rozpoczyna czysta komuna Odpowiedz Link Zgłoś
komes.online Można inaczej komuniści dogadali się z bolszewikam 26.06.09, 18:16 a rządzić będą faszyści to jest dopiero sojusz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Weto podtrzymane przez PIS i SLD i Donek 26.06.09, 20:07 wlodzimierz.ilicz napisał: > może poszukać tej ustawy w koszu... Lubie wyglad PZPRowca, dumnego ze swojego PiSostwa...;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Weto podtrzymane przez PIS i SLD i Donek 29.06.09, 15:30 wlodzimierz.ilicz napisał: > może poszukać tej ustawy w koszu... Dziwisz się??? Ja nie, komuchy zawsze trzymają się razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Prezydent konsultuje się ws. medialnej. Najpier... 26.06.09, 17:58 O co chodzi pani ,,coś tam coś tam" z PiS-u? Ja emeryt mam juz dość płacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego. Ja płacę, jeśli nie za- płacę w terminie to naliczają mi karę, a są tacy, którym dobrze się powodzi i nie płacą, a niektórzy wyrejestrowali telewizory, żeby nie płacić, a oglądają. No to jaka to sprawiedliwość? Albo niech wszyscy placą, albo nikt. Mowiła bratanica mieszkająca w Anglii, że tam pła- cą, bo jak ktoś nie płaci to dostaje karę, a wiedzą kto korzysta z telewizji, bo jeździ jakiś samochód i namierza. No to może u nas coś podobnego zastosować? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Prezydent konsultuje się ws. medialnej. Najpi 29.06.09, 15:37 ebrieta napisał: > O co chodzi pani ,,coś tam coś tam" z PiS-u? Ja emeryt mam juz dość > płacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego. Ja płacę, jeśli nie za- > płacę w terminie to naliczają mi karę, a są tacy, którym dobrze się > powodzi i nie płacą, a niektórzy wyrejestrowali telewizory, żeby nie > płacić, a oglądają. No to jaka to sprawiedliwość? Albo niech wszyscy > placą, albo nikt. Mowiła bratanica mieszkająca w Anglii, że tam pła- > cą, bo jak ktoś nie płaci to dostaje karę, a wiedzą kto korzysta z > telewizji, bo jeździ jakiś samochód i namierza. No to może u nas > coś podobnego zastosować? W pierwszym rzędzie należy wyjaśnić do czego potrzebne są media publiczne i czy spełniają założone funkcje. Finansowanie powinno być pochodną tych ustaleń. Podejrzewam, że nikomu poza politykierami media te nie są do czegokolwiek potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Lechu chciał sobie chlapnąc z Gosiem? 26.06.09, 18:16 przecież nic się nie ustala z Gosiewskim bo od myślenia w Pisie jest Jarek więc nie wiem jaki mogłby byc inny cel wizyty tego Adonisa IV RP w pałacu prezydenckim Odpowiedz Link Zgłoś
stalinowiec1 Re: Lechu chciał sobie chlapnąc z Gosiem? 26.06.09, 19:30 Kolega wiele komentatrzy umieszcza a tak słabo kapuje ;) Prezydent dobiera wszystko i wszystkich do swego wzrostu. Dlatego E. G. Niech kolega zwróci uwagę, że nawet alkoholu prezydent nie zamawia na flaszki 0,5 lecz na małpki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz Edgar Peron to wybitny medioznawca IV RP ;) 26.06.09, 18:42 W czasie instnienia sławetnej IV RP, Edgar Peron po kilka razy dziennie występował we wszelkich dostępnych mediach (od Radyja, poprzez publiczne, aż po brukowce). Któz więc w PISie ma większe doświadczenie medialne od Edgara?! W tym przypadku decyzja PISdęta była jak najbardziej trafna! Jedyne moje zastrzeżenie budzi kolejność konsultacji: najpierw powinien skonsultować twórców ustawy, a potem opozycję. Ale znając "kindersztubę" PISdęta (i jego zachowanie po wyborach 2007r)), to "nie dziwi nic...". Odpowiedz Link Zgłoś
reniaczek1980 Prezydent konsultuje się ws. medialnej. Najpier.. 26.06.09, 18:52 czyzby powrot powyborczy Gosiewskiego do mediow? Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Prezydent konsultuje się ws. medialnej. Najpi 26.06.09, 18:54 reniaczek1980 napisała: > czyzby powrot powyborczy Gosiewskiego do mediow? tak, u łojdyra bedzie miec program "dzien dobry, peronie" Odpowiedz Link Zgłoś
trazybul Halo, czy rząd jeszcze rządzi? 26.06.09, 19:06 Może byście tak od czasu do czasu poinformowali o tym, co rząd robi, a nie tylko codziennie po parę krytyczno - szyderczych artykułów i PiSie i Kaczyńskich. Nawet na dziennikarzynach z gazeta.pl ciążą obowiązki wobec społeczeństwa, proszę je wypełniać! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo, czy rząd jeszcze rządzi? 26.06.09, 19:26 N > awet na dziennikarzynach z gazeta.pl ciążą obowiązki wobec społeczeństwa, prosz > ę je wypełniać! A to z jakiej okazji... Wicie towarzyszu, to jest gazeta prywatna, i uni mogo pisać co chco, a Wam towarzysze nic do tego, jedno co możecie im zrobić, to nie kupować gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
trazybul Re: Halo, czy rząd jeszcze rządzi? 26.06.09, 19:52 Etyka, towarzyszu, etyka, nie sk***syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Halo, czy rząd jeszcze rządzi? 26.06.09, 20:03 No to mnie towarzyszu rozbawiłeś... Gdybyś napisał to odwrotnie, to może by i miało sens, a tak to utopia, towarzyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Zle........... 26.06.09, 19:06 Prezydent nie rozmawial z Zydami.Z Polakami to potwarz..Dla cudoziemcow z Wyborczej, Dziennika i dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Zle........... 26.06.09, 19:11 A teraz napisz to jeszcze raz, powoli, i potem przeczytaj, a potem znów przeczytaj, i jeszcze raz przeczytaj...itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: ..Zle........... 26.06.09, 19:18 czan-dra napisał: > A teraz napisz to jeszcze raz, powoli, i potem przeczytaj, a potem znów > przeczytaj, i jeszcze raz przeczytaj...itd... To mu nie pomoże....Już nam Farfał owocuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Zle........... 26.06.09, 19:20 Ależ nie... myśli persentationa one są czytelne jak wypowiedzi posłanki PiS Nelly von Ribenrostropp Rokita. Jepo powyższy tekst należy czytać następujaco. Otóż preze na szanownym forum oświadcza wszem i wobec, że uważa iż to bardzo żle, że prezydent nie konsultuje z nim ustawy medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Zle........... 26.06.09, 19:30 Siedzi Pinokio nad rzeką i rozważa... - Hmmm... niepokalane poczęcie i ojciec też cieśla...:)) :DD A czy to stąd wzięło się określenie "strugać chłopka"? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Edgar z Włoszczowej pędzi do Torunia-konsultacja 26.06.09, 19:47 bezwzględnie konieczna .Alleluja i do przodu!Znowu nam spie... media katopolacy.Będzie "radyo" ,a i "trwam":( Odpowiedz Link Zgłoś