don_kapucyn 07.07.09, 13:09 A ja chcę pączka z nadzieniem - ale żeby nie był tuczący, bo jestem na diecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_kapucyn Obama w Moskwie: Chcemy silnej i pokojowej Rosji 07.07.09, 13:10 A ja chcę pączka ze słodziusim nadzienien - tylko żeby nie był tuczący, bo jestem na diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Albo, albo - panie Obama 07.07.09, 15:26 Albo Rosja silna albo pokojowa. Rosja silna (liczebnie) to Rosja agresywna. Rosja pokojowa to Rosja bezbronna lub wykrwawiona. A tak w ogóle, to po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Ever-kretyn 07.07.09, 18:17 Ever-kretyn, jak coś powie, to już powie. Pół biedy, jak coś tam, coś tam kopiuje (skądś tam). Ale nie daj Bóg, jak próbuje (z trudem wyraźnym) własny mózg uruchomić. Następny kandydat do spowiedzi u Cenzora (po naszej nieodżałowanej Pipce Komarowej). Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Cholera, co my na to? 07.07.09, 19:39 Ciekawe co powiedzą nasi politycy, nasze jstrzębie wschodnie? Przecież wg. nas Rosja ma być uległa i słaba. Ma słuchać co sie mówi w Warszawie i natychmiast wyciągać wnioski, zanim Lew Kaczyński zaryczy albo żmija Tusk syknie. Ci Amerykanie są głupi tylko kto im to powie? Odpowiedz Link Zgłoś
rusakolep Re: Obama w Moskwie: Chcemy silnej i pokojowej Ro 08.07.09, 00:28 ..gdyby ten czarny wiedzial,co znaczy "silna rosja",zmienilby zdanie.. Proponuje negrze przejsc sie ulicami rosyjskich miast-poczujesz powiew kuklux-klanu..Obys przezyl,bo wielu czarnych w "Wenecji polnocy"-miescie Putina i Miedwiediewa-Petersburgu,{job waszu rusku mat'}zostalo zakatowanych za kolor skory.Chcesz silnej rosji,czrnuchu-bedziesz mial trupy i wojne. Odpowiedz Link Zgłoś