mesi12 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 17:51 Wyjeżdżaj chora kobieto,sprzedawczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jedzie za Jackiem Kurskim do Brukseli? 09.07.09, 17:54 dziecko nie powinno wychowywać się bez ojca Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:54 Biedne dziecko, jeszcze w brzuchu a już alkoholik!! Pani Ani krzyż na drogę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thelowfatyogurt Wzorowa twarz PiSu 09.07.09, 17:55 Upija się będąc w ciąży, kłamie, mąci i wszczyna bójki w sądzie - a teraz, pewnie ze strachu przed odpowiedzialnością, próbuje dać nogę za granicę. Wzorowa PiSuarka. Odpowiedz Link Zgłoś
grafologia To jest efekt rządzenia PO-paprańców.... 09.07.09, 18:19 pamiętacie sytuację sprzed półtora roku, gdzie pod Gabinetem Premiera policjanci zepchnęli pielęgniarki z ulicy? Ile krzyku komuchy do spólki z tuskowcami narobili , gledząc o brutalności policji... Teraz dwumetrowy osiłek wali babą o podłogę i wszystko jest ok...? Ludzie opamiętajcie się popierając rządy cwaniaczkow z PO, dla którym każdy przejaw oporu jest powodem do niszczenia człowieka, w tym przypadku tej aktorki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec mylisz fakty moherku 09.07.09, 18:25 pani Kotka była pijana i usiłowała wedrzeć się do sądu a pielęgniarki protestowały Odpowiedz Link Zgłoś
gambiting Re: mylisz fakty moherku 09.07.09, 22:08 Nie przeszkadzaj,młodzieżówki PiSu też muszą się gdzieś wyszumieć :P Odpowiedz Link Zgłoś
jota4 a kogo ta pani obchodzi? 09.07.09, 17:59 Nie wiem kim ona jest, ani skąd sie wzięłą, ale co parę dni wszędzie o niej piszą. Naprawdę nie ma ciekawszych tematów? Jak chce wyjechać to niech sobie jedzie. Ja też bym chciała podróżować ,ale jakoś nikt o tym nie pisze <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: a kogo ta pani obchodzi? 10.07.09, 06:28 Tylko niech najpierw stanie przed sądem a nie ucieka jak szczur Odpowiedz Link Zgłoś
tymus_ool Co mnie obchodzi ta baba?? po co o niej piszecie?? 09.07.09, 18:00 Może mi ktoś wytłumaczyć na czyje zamówienie tyle o niej piszecie? Jakaś zwykła kolesiana, która jest nikim ważnym ani znanym dziennie ma o sobie newsa - co macie na celu? Jak chce to niech wyjeżdża, nie interesuje mnie to! Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 18:05 też bym wyjechał. po tym co odstawiła w ostatnim miesiącu wstyd sie przecie ludziom na oczy pokazać. to osoba którą powinien zająć się psychiatra. rozumuem że ludzie mają lepsze i gorsze dni ale nie każdy czlek jak ma problemy to robi z siebie idiotę. ta pani zrobiła z siebie idiotkęi wcale się nie dziwie że chce wyjechać. wstyd do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz w sądach jest monitoring; czy Policja udostępniła 09.07.09, 18:05 nam atak kotki na tego ich funkcjonariusza czy też monitoring w tym miejscu akurat był niesprawny? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: w sądach jest monitoring; czy Policja udostęp 09.07.09, 23:33 swan_ganz napisał: > nam atak kotki na tego ich funkcjonariusza czy też monitoring w > tym miejscu akurat był niesprawny? W imię czego miała udostępnić? Sugerujesz, że wydarzenia miały inny przebieg? Jaki? To co twierdzi Policja składa się na sensowny ciąg wydarzeń. Potrafisz przedstawić alternatywny? Biorąc pod uwagę że obdukcji po pierwszym "pobiciu" Pani Kotki dalej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: w sądach jest monitoring; czy Policja udostęp 10.07.09, 09:51 biorąc pod uwagę "szacunek" dla litery prawa jaki demonstrują nam nasi politycy, metody jakimi się posługują by politycznego konkurenta "załatwić" to wcale bym sie nie zdziwił gdyby ta "sprawa kotki" była kolejną próbką możliwości kolejnego miodowicza.... Jak się wchodzi do sądu (jakiegokolwiek) to już od samego wejścia towarzyszy ci monitoring. W tych instytucjach to chyba tylko kible są od niego wolne ale tego akurat wcale nie byłbym taki pewien i aż dziw bierze, że Policja nie uległa pokusie upublicznienia przynajmniej poszczególnych zdjęć z tego zajścia.... Wiesz Maaacu - ty możesz wierzyć, że żyjesz w kraju gdzie ochrona twoich demokratycznych praw jest priorytetem władz ale ja już w to wierzyć nie muszę dlatego lepiej byłoby dla czystości tej sprawy gdybyśmy na taką atakującą kotkę popatrzeć... ps. zrobiłeś coś w sprawie realizacji zakładu? Nie mogę przecież pod każdą twoją notką przypominać ci, że chciałbym wysłać ci to wino... Odpowiedz Link Zgłoś
antyekoterrorysta Jest wciąży i chleje alkohol?!? 09.07.09, 18:06 Skoro podobno chronimy życie od poczęcia, to przynajmniej powinna odpowiedzieć za próbę wywołania trwałego uszczerbku na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki nagonka i propaganda dziala 09.07.09, 18:06 jurasmysz napisał: > W usa jej nie wydadza wizy wjazdowe. Ludzi z problemami alkoholowymi > nie wpuszczaja. W Europie jest zbyt znana, zostaje Afryka.........! - a skad wiesz,ze problemy alkoholowe ? z propagandy i nagonki ? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: to nie propoganda moher, to wynik z alkomatu 09.07.09, 18:26 _pakulec napisał: Ale jaja nawalona jak stodoła Lepera po żniwach chla alkohol A co z dzieckiem napoczętym ? CCzy wdowa po papieżu ( nijaki Dziwisz) rozgrzeszy ? pewnie tak on kocha PiSdzielców. Amen idę wlnanąć sobie mszalne piwko ( wicary) > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec a mnie to zniechęca do picia 09.07.09, 18:30 jak sobie pomyslę że gdy się ochleje to moher mnie pokocha to jakos odchodzi mi ochota Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:07 Wygląda na to,że we wszystkich wywołuje agresję! Ta ciąża to też pewnie wynik gwałtu na p.Cukier w Kostce (przy nagrywaniu spota PiS- u) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki widac jak wredni potrafia byc ludzie z PO i .... 09.07.09, 18:13 ..i ich zwolennicy, ze tak pastwaia sie nad kobieta. Co to moze zrobic Propaganda ,ze tak wielka ilosc - gdyby mogli , to utopiliby kobiete w lyzce wody. ..jak wielki FANATYZM ukazuje sie w tym " NASZYM KRAJU " - POLSCE i tylko patrzec - gdy zacznie sie rzucanie kamieniami , by DOBIC CZLOWIEKA Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec a dla Pisu każdy Pijak jes świety 09.07.09, 18:16 ale co się dziwić jak się kocha takiego prezydenta jak kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Racja! 09.07.09, 19:55 To pewnie zwolennicy PO o inteligentnym wyrazie twarzy polewali! No albo chociaż zakąski donosili... Misiu złocisty, ta Pani nie ma prawa oczekiwawspółczucia. Sama z siebie zrobiła gwiazdę mediów opowiadając coraz to bardziej niedorzeczne bajki. Sama pchała się na świecznik, więc musi teraz odczuć wszystkie konsekwencje. Zrobiłaby najlepiej już wogóle nic nie mówiąc, ale jestem więcej niż pewien że jeszcze nie raz o tej Pani usłyszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jest_prawda prawie 300 postów 10.07.09, 06:06 a na palcach jednej ręki można policzyć te z sensem... Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1962 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:08 Żadnej straty nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak jest w ciazy i pije.. 09.07.09, 18:09 no ale co sie mozna innego spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:10 Polska chyba nie podniesie się po takim ciosie, jakim jest strata tak wybitnej aktorki. Pan Prezydent powinien ogłosić żałobę narodową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 18:24 crimen napisał: > Polska chyba nie podniesie się po takim ciosie, jakim jest strata > tak wybitnej aktorki. Pan Prezydent powinien ogłosić żałobę > narodową:))) ------------------ nie podpowiadaj bo tak uczyni i nie pójdziesz na dyskotekę... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:10 Jest jednak KTOŚ, kto bohatersko stanie w obronie pani Anna Cugier- Kotki. Tak samo zresztą jak bronił godności swojego kota. To oczywiście Jarosław Kaczyński! Zaraz zacznie krzyczeć, że to reżimowa policja i prokuratura na usługach PO, że policja jest tam gdize było ZSOMO a Cugier-Kotka gdzie była Solidarność!. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:11 jednym zdaniem pojebana PiSda amen Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Ona przecież kłamie!!! 09.07.09, 18:12 Aby wyrobić 1,5 promila trzeba conajmniej ćwiartkę wypić! Odpowiedz Link Zgłoś
jakubdiduch Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:12 Tak się właśnie w naszym kraju zostaje celebrytą. Żegnaj, o Larry Flincie współczesnego polskiego aktorstwa. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
badsektor Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 18:17 Gdzie tam piwo? Nażarła się jabłek pewnie... Jedź Pani jak najdalej! I spakuj do walizki Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:18 wyjeżdża z kraju?.........z profesorem Kurskim do Brukseli? Każdy kto się zada z braćmi Kaczyński, skończy tak jak ta miła aktoreczka... Odpowiedz Link Zgłoś
7_of_9 Pijana i w ciąży? 09.07.09, 18:18 Pijana i w ciąży? Widzisz i nie grzmisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
hotham Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 18:19 Mam rozumiec, ze wczoraj czy przedwczoraj byla pijana w sadzie, a teraz dowiaduje sie ze jest w ciazy. Czy to odpowiedzialna kobitka ?? Ze sprzedajna na reklamy, to wiemy. Ale co winne dziecko ???Po co pije?? Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 21:12 Niech zdradzi który browar tak wali w tętnice, 1,5% po jednym piwie i to jeszcze do obiadu to wyjeebisty wynik, większość żuli na osiedlu też chce kupować ten browar, zamiast katować się siarami. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec [...] 09.07.09, 18:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wierszokletk_a czy na to nie ma jakiegoś paragrafu? 09.07.09, 18:21 półtora promila w ciąży?? ciekawe co na to "obrońcy życia poczętego". ta pani puka w dno. od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.esz czytając komentarze.... 09.07.09, 18:22 1. jeśli jest winna zdecyduje sąd. 2. jeśli jest niewinna wy już ją skazaliście i potępiliście niewinną. 3. Jeśli ma zaburzenia psychiczne to potrzebuje pomocy. 4. Może mówi prawdę ale ktoś ją wrabia. 5. Jeśli ktoś jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. 6. PiS, PO i SLD to jedna banda i nie zależy im na ludziach tylko na władzy i kasie, cieszcie się że nie wypadło na was. Polska to chory kraj i chorzy ludzie. Tylko gdzie tu wyjechać. 7. Zachowujecie się jak banda wściekłych psów, która czuje krew. Bądźcie ludźmi nawróćcie się. 8. Miłosierdzia chcę nie ofiar, poznania Boga, nie całopaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec najlepiej nadstaw drugi policzek 09.07.09, 18:24 a ta pani jest sama sobie winna i nie widze żadnego powodu aby się litować nad cudzą głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Re: najlepiej nadstaw drugi policzek 09.07.09, 19:09 ja_pakulec napisał: > a ta pani jest sama sobie winna i nie widze żadnego powodu aby się > litować nad cudzą głupotą Dokładnie...,jak mawia stare przysłowie :" bóg grzechy wybacza, głupote nigdy " :) Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa "Trzykrotnie rzucili mnie na podloge" 09.07.09, 20:06 Trzykrotnie? Gdyby mna rzucil o podloge "dwumetrowy osilek", moglabym nie wstac o wlasnych silach - a nawet gdyby, to nie byloby juz potrzeby robic tego dwukrotnie. Ale trzykrotnie? Podziwiam kondycje tej pani i jej walecznosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: "Trzykrotnie rzucili mnie na podloge" 09.07.09, 20:51 Ostatnim razem po ciężkim pobiciu przez 3 osiłków, nawet śladu nie miała, jest twarda:) Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: czytając komentarze.... 09.07.09, 18:59 Ale o którego Boga Ci chodzi? Bo jest ich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty czytając komentarze.... 09.07.09, 20:11 Tym wszystkim ,ktorzy z taka zajadloscia pastwia sie nad Cugier-Kotka zycze aby ich spotkalo to samo. Moze to ich czegos nauczy i wreszcie dotrze do nich,ze w tym kraju poszczegolny obywatel to tylko potencjalna ofiara bandy amoralnych oszustow i zlodzieji z PO,PIS ,SLD i tym podobnych organizacji przestepczych zwanych dla niepoznaki partiami politycznymi ktore okradaja i niszcza Polske na wszelkie mozliwe sposoby. Tym razem byla to Cugier-Kotka ,nastepnym razem to bedzie jeden z was i niech wam sie nie wydaje ,ze was to nie dotyczy bo jestescie od niej sprytniejsi.Wielu innym tez sie tak wydawalo byc moze Cugier - Kotka tez miala takie zludzenie ,ze mieszka w panstwie prawa - teraz juz wie ,ze tylko jej sie wydawalo. unikniecie Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: czytając komentarze.... 09.07.09, 21:26 jeżeli pani Anna miała jakieś złudzenia to jedynie, że będąc "twarzą PiSu" będzie całkowicie bezkarna. Jednak spotkała ją przykra niespodzianka - Polska okazała się państwem prawa, a nie państwem Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś