sirseb piwo do obiadu, kilogram jablek, albo dwa i juz! 09.07.09, 18:49 jak sie ma fabryke w zoladku, to wystarczy na 1,5 promila. podobny przypadek juz byl. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kwant27 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:49 Jak sie jest w ciazy, to sie nie pije alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl 3mam kurde za słowo! Bądź słowna i wyjedź ! 09.07.09, 18:58 Pijana i ciężarna z długopisem dostanie bez problemu azyl w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Pani Kotko! W ciążę nie zachodzi się od szczucia 09.07.09, 18:58 tylko od czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
marpiosko Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:00 Baba jest stuknięta! Koniec. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Jak zostałam "sławna i popularna". 09.07.09, 19:02 Teraz czas na robienie "kariery" na zachodzie.Hollywood czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Uchlała się będąc w ciąży?! 09.07.09, 19:07 Na 1,5 promila to chyba ćwiarę wódy wywaliła, a nie jedno piwo. Wynika z tego, że poprzednim razem białe myszki ją napadły na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Re: Uchlała się będąc w ciąży?! 09.07.09, 19:12 j-50 napisał: > Na 1,5 promila to chyba ćwiarę wódy wywaliła, a nie jedno piwo. > Wynika z tego, że poprzednim razem białe myszki ją napadły na ulicy. cwiara to za mało... przynajmniej 3 setki albo i 4 . Zreszta moze była "wczorajasza" i jeszcze nie przetrzezwiała w wiekszej ilosci,mozna tylko gdybac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Uchlała się będąc w ciąży?! 09.07.09, 21:01 To już wiemy po co gnała tak rano wtedy gdy padła ofiarą "brutalnej napaści", klina poszła kupić Odpowiedz Link Zgłoś
wikien Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:08 drinkujaca ciezarna to prawdziwa ikona dla partii ktora bardziej dba o plod niz o obywatela :] Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy Cugier-Kotka, to jest ikona" PO-PiS" 09.07.09, 19:09 To jest ikona kombatantów "PO-PiS" systemu dwupartyjnego, który rządzi według zasady "raz my , a potem wy" , czyli tak jak w każdej "Demokracji", nie ma żadnych prawdziwych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:14 HWDP I PLATFORMIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot9 Należy bezwzględnie wyjaśnić, kto za tym stoi! 09.07.09, 19:14 Należy bezwzględnie wyjaśnić, kto za tym stoi że Cugier-Kotka jest w ciąży i kto jej tego piwa nawarzył (a które musiała wypić). Znamy tych prowodyrów, którzy stoją tam, gdzie kiedyś stało ZOMO, znamy i w swoim czasie - ujawnimy ich i zdemaskujemy szarą sieć układów, w którą są uwikłani oni i ich protektorzy! Niech nikt nie myśli, że może być nietykalny. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Należy bezwzględnie wyjaśnić, kto za tym stoi 09.07.09, 19:16 > bezwzględnie wyjaśnić, kto za tym stoi że Cugier-Kotka jest w ciąży i myślisz, że Kurski wybaczy jak go wsypie/sz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Należy bezwzględnie wyjaśnić, kto za tym stoi 09.07.09, 19:27 to prowokacja grubymi nicmi szyta! mogles tez wspomniec o musztardzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Należy bezwzględnie wyjaśnić, kto za tym stoi 09.07.09, 22:28 Mamy musztardę... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Cugier-Kotka - ostatnia deska ratunku dla rządu 09.07.09, 19:21 Artykuły o aktorce zaangażowanej w kampanię wyborczą PiS są nudne i żałosne. Chyba nikt się tym tematem aż tak wytrwale nie zajmuje jak Gazeta Wyborcza. Dlaczego? Jeśli nie ma o czym pisać, to pisze się o pierdołach. Rząd Tuska daje dupy na wszystkich frontach. Finanse państwa nie trzymają się kupy, bo od początku były oparte na kłamstwach i wziętych z powietrza prognozach niekompetentnego ministra Rostowskiego. Mam wrażenie, że GW chce odwrócić uwagę ludzi od istotnych zagadnień. Serwuje medialną papkę i lansuje tematykę godną brukowców, byle tylko skierować ostrze krytyki na niewłaściwą stronę. Dość tego bełkotu. Rządząca ekipa i tak skazana jest na klęskę i żadne propagandowe działania osłonowe ze strony GW jej nie pomogą. Temat Cugier-Kotka już niedługo umrze śmiercią naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cugier-Kotka - ostatnia deska ratunku dla rzą 09.07.09, 19:26 representation1, a ty co, jakiś naśladowca idioty, czy nick zmieniłeś? Masz rację, że rząd daje ciała, ale pisanie o kotce daje jeszcze większe pojęcie ludziom, o tym jaki jest pis. Tak w rządzeniu jak i dobieraniu współspiskowców we wprowadzeniu IV RP :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Cugier-Kotka - ostatnia deska ratunku dla rzą 09.07.09, 19:43 > representation1, a ty co, jakiś naśladowca idioty, czy nick zmieniłeś? presentation1 to nick mojego przeciwnika politycznego. > Masz rację, że rząd daje ciała, ale pisanie o kotce daje jeszcze większe > pojęcie ludziom, o tym jaki jest pis. Pisanie o Kotce ma na celu robienie ludziom wody z mózgu. Rozsądny człowiek nie wyrabia sobie opinii o dużej partii na podstawie zachowania jednej osoby, która nawet nie jest członkiem tej partii. > Tak w rządzeniu jak i dobieraniu współspiskowców > we wprowadzeniu IV RP :))))) Tak się składa, że kiedy rodziła się idea IV RP, Cugier-Kotka wystąpiła w reklamie wyborczej PO. Czy już wtedy było to w ramach spisku? A może by tak skrytykować PO za to, że zaangażowała wtedy osobę niesprawdzoną, która okazała się potem niezrównoważona? Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: Cugier-Kotka - ostatnia deska ratunku dla rzą 10.07.09, 12:39 representation1 napisał: > Pisanie o Kotce ma na celu robienie ludziom wody z mózgu. Ty się przejmować nie musisz. Nikt ci wody z mózgu nie zrobi. Po prostu brak surowca. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Cugier-Kotka - ostatnia deska ratunku dla rzą 10.07.09, 19:12 Cóż może być lepszego niż sprowokowanie lewaka przeglądającego forum GW? Towarzysz hepowy po niewczasie monitoruje forumowe pobojowisko. Próżno oczekiwać od niego jakiejś głębszej myśli. To nie ta liga. Zresztą on nie myśli, bo myśli za niego partia. Towarzysz hepowy co najwyżej tradycyjnie dorzuci od siebie jakiś epitet i to jest szczyt jego intelektualnych możliwości, a potem musi sobie nieco odsapnąć, a może i łyknąć jednego. Do następnego razu towarzyszu hepowy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:28 O jak to dobrze, że z kraju wyjedzie niejaka Kotka. Dzięki temu ubędzie nam jedna idiotka. Gratulacje dla reżysera filmu "Napad na Kotkę", pewnego Jacka Kurskiego. Kotka urodzi mu ślicznego dzidziusia! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:30 dzidziuś jest z kontaktu człowieka z człowiekiem, to będzie idioto-kotek ;) kolejność podstawiania bez znaczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Ahahahahaha 09.07.09, 19:32 O co zakład, że powiedziała o tej ciąży (prawdziwej czy nie) żeby postawić w złym świetle policjantów, no bo jak to tak, ciężarną kobietą pomiatać? I jak to w PiS zwykle bywa wyszła na kompletną idiotkę, tankująca mamusia. Człowiek mógłby pomyśleć, że są jakieś granice głupoty, ale zawsze da się zaskoczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ahahahahaha 09.07.09, 19:38 Tankująca mamusia ma wypisane na czole że jest w ciąży, taką tankującą mamusię na to stać, czy kotka-cugier miała to napisane na czole? Rentgen odpada u policjantów, bo szkodzi zarodkowi, a w Polsce zarodek ważniejszy od matki... Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:38 jurasmysz napisał: > W usa jej nie wydadza wizy wjazdowe. Ludzi z problemami alkoholowymi > nie wpuszczaja. W Europie jest zbyt znana, zostaje Afryka.........! ------------------------------------------------------------------- A ja jej współczuję. Chamstwo i arogancja policji wkroczyła w etap milicji. To PO jest szefem POlicji i PO rozkazało zniszczyć tą pania ża to że dała żółta kartkę rządowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:46 nie sądzisz patriotaa, że gdyby rząd ją chciał załatwić to by jej po prostu już nie było? Nie wplataj w historię milicji, bo za ich czasów to, sam pamiętam, ludzie znikali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane zaraz, zaraz 09.07.09, 19:40 Dziennikowi mówiła, że sobie nie przypomina zdarzenia, a tutaj wychodzi że załsza w ciażę z policjantami? Nadążam za tą panią, czy się mylę? "Ja nic o żadnym incydencie na Kocjana nie wiem" - odpowiedziała DZIENNIKOWI. www.dziennik.pl/wydarzenia/article411605/Pijana_Cugier_Kotka_pobila_policjantow.html Po obezwładnieniu zbadano ją alkomatem. Dwie kolejne próby wykazały: 0,86 mg (ok. 1,6 promila) oraz 0,77 mg (1,4 promila). W wywiadzie dla Wirtualnej Polski aktorka przyznała się, że przed wejściem do sądu wypiła "z nerwów"piwo do obiadu. www.dziennik.pl/wydarzenia/article412818/Cugier_Kotka_pije_choc_jest_w_ciazy.html Ciekawe gdzie takie fajne piwa sprzedają, chętnie bym spróbował ;-). Trzeba było iść drogą Orzechowskiego Mirka i mówić, że się objadła jabłek... Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Jaki to browar 09.07.09, 20:57 Niech powie który browar tak wali, całe rzesze lumpów chce się nawalić po taniości, 2 takie browary i dzionek mija Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: zaraz, zaraz 09.07.09, 21:09 Nap**iła się jak stodoła to i ma prawo nie pamiętać. Co to, koledzie się nigdy film nie urwał ? ;) > Ciekawe gdzie takie fajne piwa sprzedają, chętnie bym spróbował ;-). Trzeba był > o iść drogą Orzechowskiego Mirka i mówić, że się objadła jabłek... A poseł Orzechowski żywcem zerżnął pomysł od legendarnego Pana Sułka z cyklu słuchowisk Jacka Janczarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Trzeba przyznać, że Kurski jest b. kreatywny. 09.07.09, 19:42 bo ten odcinek serialu jest niewątpliwie jego dziełem... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 To taka druga Jarucka!! 09.07.09, 19:43 Tak dokładnie to tamtej aktorki nie naśladuj, bo poronisz kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Pijana w ciązy!!! 09.07.09, 19:44 patriotaa napisał: > Chamstwo i arogancja policji wkroczyła w etap milicji. To PO jest szefem POlicj > i > i PO rozkazało zniszczyć tą pania ża to że dała żółta kartkę > rządowi.michal24gda napisał: > > > Cukier Kotka super wpasowała się w szeregi partii którą reklamuje ;) > to POlicja jest super chamska patriotaa za samo powtarzanie w kółko tego samego postu czyli zwykłe spamerstwo już powinieneś dostać czerwoną kartkę. Do jego treści się nie odniosę, bo do głupot nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
thegreatmongo Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:44 Pijesz i jestes w ciazy? Poracha. Odpowiedz Link Zgłoś
daniellap Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:45 W ciąży i chodzi pijana????????? Odpowiedz Link Zgłoś
radioerewan Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 19:51 A wydawało się, że nic nie pobije żony Jama Marii Rakiety... Magnetyzm partii niezwykły. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 19:53 ciężarna z nerwów wypiła piwo i miała 1,5 promilla alkoholu we krwi. biedne to dziecko będzie, nie dość, że matka kretynka, to jeszcze pije w ciąży i szarpie się z policjantami. A swoją drogą - jakim trzeba być ślepym idiotą, żeby zrobić dziecko takiej kretynce ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c N.Rokita, Kruk,teraz Cugier-Kotka..coś tam, coś ta 09.07.09, 19:56 twarze PIS-u, wzorce ! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:57 > A swoją drogą - jakim trzeba być ślepym idiotą, .... kasa misiu, kasa... a pisiarnia ma jej jak lodu, tyle ile jareczek narobi rydzykowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:56 Pewnie to wiesz z wlasnego doswiadczenia i dlatego wciaz tu siedzisz zapatrzony w slonce Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:58 się wbiłeś :D z lodami :))))))) czterdziestyiczwarty. Ale tylko wam to w głowie, lody, wały, to pisiarnia w kółko o tym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 20:19 Ot wypowiedz typowa dla odmozdzonego fanatyka z zaplecza PO. Moze najpierw wroc do szkoly szczylu i naucz sie pisac pelnymi zdaniami. Chociaz jest to byc moze strata czasu dla nauczycieli - trudno uczyc kogos takiego jak ty,pozbawionego kory mozgowej prostaka. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 20:45 pełne zdania? O co ci chodzi, masz jakieś kompleksy? Prosta odpowiedź nie musi zawierać pełnych zdań, za to wasza pisiaraniana odp. jest pełna efektów lodów... wiesz o czym piszę : LOL Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 22:07 Odmóżdżonym fanatykiem to sam jesteś. Nick o tym świadczy - zabobony, gusła, wiara w magię i wielkość kaczego gówna, takiego małego zasrańca, który jest przykładem jak człowiek NIE POWINIEN żyć ( bez żony, dzieci, konta, komputera, normalnej pracy, zakłamany do szpiku kości, leczący kompleks niższości udziałem w polityce ). I przyciąga toto do siebie takie same jak on nieudaczniki, loosery, pijaki i wszelakie tałatajswo, które myślą, że zrobi jaro rewolucję, odbierze wszystko mądrzejszym od nich i da popaprańcom którzy się do niego modlą. Ale to jest mission impossible. Odpowiedz Link Zgłoś